Sova skönt?

Man slutar aldrig förvånas över hur konstigt hon kan ligga och sova ibland




vacker tass

Jag försöker lära Keiko vacker tass, jag gjorde en deal med plesner om att jag skulla lära henne det till då plesner kommer och hälsar på nu i veckan, det går inte så bra hahaa.. men det går ibland så kanske har hon lärt sig det, det beror på vilken dag Plerran dyker upp =)

men NU ska jag göra det jag skrev i förra inlägget, förutom att jag nu kan lägga till att jag ska lägga mig och se vampires suck, har inte så höga förväntningar på den men finns ju som jag har sagt tidigare inte så många bra filmer nu som man inte redan har sett.

söndag

Idag har varit en jobbig dag, sov nästan ingenting i natt. Tog en powernap på ca 1½ timme tidigare idag men den hjälpte inte, jag är lika trött om inte tröttare. Dock har jag nu gjort klart mina 2 uppgifter som skulle vara inlämnade senast idag. På grund av att jag inte tog mig längre tid till uppgifterna så förväntar jag mig inte heller de bästa betygen på dom. Men det är sånt man får ta, får skylla mig själv helt enkelt men har ju iallafall gjort dom.

Kvällen ska bestå av... INGENTING. Just det, nu ska jag bara slappa och lata mig och äta popcorn och dricka cola.

dags att bli farliga!!!



Haahahaha, min mask är lite liten och trycker ihop mitt ansikte.

Är det någon som kan lista ut vem André föreställer? Ett tips: En karaktär från ett känt Nintendo spel

Nu sticker vi på maskerad hejdo

nästan panik

Vi hade ju fixat hundvakt till keiko, grannarna på våningen längst ner skulle passa henne i några timmar, men sedan har hela familjen fått magsjuka som vi fick veta alldeles nyss så jag trodde det var kört för mig att få klä ut mig och gå ut. Men så kom vi på att vi har ju faktiskt fler grannar, så då plingade vi på hos dom mittimot som jag vet brukar passa en annan hund och som själva ska köpa en samojed efter jul och hon skulle vara hemma hela kvällen och kunde ta hand om Keiko! Det känns bra att vi har schyssta grannar! Inte för att jag hade dött ifall jag varit tvungen att vara hemma ikväll, skulle bara känts lite onödigt då jag inhandlat grejjer för att klä ut mig haha.

Strax kommer mamma och peter hit och hälsar på en snabbis och efter det blir det nog att börja göra sig klar.

tjupp

Det verkar inte bli något pluggande idag, jag lyckas inte ta mig i kragen och skriva klart de 2 sista uppgifterna, men då kan jag tycka att det är "tur" att dessa två uppgifter jag har kvar inte ens är hälften så jobbiga som de 3 jag redan gjort.. så jag ska nog lyckas klara av det imorgon.

Ikväll kommer vi vara i en lokal som ligger bara på andra sidan gräsplätten utanför vårat hus, alltså typ 100 meter från oss. Vi har tur som har snälla grannar som kan ta hand om Keiko medan vi är där, så jag kommer vara ute till kl 23 sen ska jag gå hem och spendera resten av kvällen med Keiko, men sånt får man ta! Mycket som begränsas när man har en liten vovve. Så för mig gäller det att ta det lugnt ikväll haha.

lördag

godmorgon!
Jag hade en ganska god morgon iallafall med tanke på att jag vaknade upp.. och undrade vad klockan var, 8.45. Och då slog tanken mig "varför har inte Keiko väckt mig än?" så jag sätter mig upp och ser hur hon ligger och biter på Andrés mössa som måste ha ramlat ner från någonstans. Men jag uppskattade att sova 1 timme längre än normalt när man ska upp med henne iallafall!

Idag står plugg på schemat, och fest, och att träffa mamma och peter. Hur ska jag hinna allt? Jag vet inte, det återstår att se! Nu hade jag då tänkt att spela lite Fable 3 innan André vaknar och tar över ;) haha

HEJ!

Har inte blivit något bloggande idag pågrund av att jag suttit och skrivit en ÄNNU längre uppgift än igår, denna blev till och med över 3000 ord.. herregud vad mina fingrar smattrar. Har iallafall gjort klart den och skickat in den, och jag kan väl inte säga att jag förväntar mig ett vg då dessa frågor vi får om etik och moral och blaa blabla är väldigt svåra att svara på. 

Nu har jag 2 uppgifter kvar innan söndag, men det orkar jag inte göra ikväll utan de ska jag göra imorgon istället.

Vi har iallafall varit på barnens hus idag och inhandlat "kostymer" för imorgon haha, det blev lite "sista minuten" så jag ska vara batwoman och andré ska vara link i zelda.. det är alltså nörd tema på festen. Min batman mask är lite liten så mina kinder blir ihoptryckta, kanske inte så konstigt med tanke på att det är en barndräkt haha men det kan ju bli kul ändå.

Sen har Keiko fått vara hos Tina och Rickardh också medan vi var och handlade, och det tyckte hon nog var kul och jag tror Tina är lite kär i Keiko, men vem är inte det? ;)

André har köpt Fable 3 idag också, så vi lär väl sitta och nörda det hela kvällen!

Nöjd, men inte super nöjd.

Blir mycket skrivande om skolarbeten nu men det är pågrund av att det är det enda som cirkulerar i min hjärna just nu. Fick iallafall min första uppgift betygsatt nu och jag fick NÄSTAN VG haha.. jag "snuddar vid VG" som min lärare beskrev det. Så jag är nog nöjd ändå, med tanke på att frågorna är såå sjukt svåra och har aldrig ställts inför sånna frågor förut där man verkligen måste tänka till och svara på ett bra sätt.

Men! Jag har ju fortfarande en uppgift kvar i den kursen som ska in i veckan, så imorgon får jag sätta mig och tänka som en smart hjärna. Nu blir det tv och sen sova.

Vi såg förresten en film nyss, RED heter den, rätt bra, rätt rolig. Helt klart sevärd.


Brandsläckare

När jag just tagit en paus och lagt mig i soffan med mina cheddarpopcorn och såg på spårlöst så ska det självklart ringa på dörren. Inte direkt en försäljare, men man kan väl kalla honom för det ändå då han lyckades sälja en brandsläckare till oss. Nu var ju han från något sånt där brand blabla ställe och att de var tvugna att gå ut och informera och ge folk möjligheter till att köpa en brandsläckare ifall man ville.

Det var då inte billigt, men man fick ta på avbetalning och då man under 10 års tid får en ny ifall man behöver så är det väl en ganska bra deal. Sen att det har brunnit två gånger på mariehemsvägen nu på kort tid gör ju att man blivit lite nojjig. Så nu är vi en brandsläckare rikare..



jises

Nu har jag skrivit klart min uppgift till etik och livsfrågor, det blev nästan 3000 ord.. tror aldrig jag har skrivit så många sidor i hela mitt liv haha. Men nu är jag klar och nu kan jag släppa etiken ett tag, fram till på måndag iallafall för nu måste jag börja med de andra kurserna..

Update:
Jag tror jag ska hoppa från balkongen.. jag såg just att jag har en till uppgift till etik och livsfrågor som ska in i veckan!!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Tandlöser

Såg nyss att Keiko tappat tänder uppe och en nere som var lös, så snart får hon stora farliga tänder!!

nästan klar...

Nu är jag nästan klar med uppgiften till Etik och Livsfrågor, är inne på 4e sidan och känns som jag bara ordbajsat hela vägen, men det är väl lite så man måste göra ibland haha. Har två frågor kvar att svara på men en väntar jag svar från läraren vad de menade då jag inte förstod frågan, och en annan har jag mailat en sk. "retreat-gård" för att få svar på mina frågor, så jag hoppas de svarar innan helgen.

Annars då? JAA nu har jag bara 3 uppgifter kvar.. jiiiiiiiippi..

påtal om roliga youtubeklipp

Bertil Falukorv



sen att hon säger det engång till gör ju det hela ännu roligare haha


Halloween snart.

I helgen har en av Andrés kompisar fest i en lokal just över vägen, de ska ha maskerad och temat är "nörd". Jag har inte bestämt mig än ifall jag ska följa med dit då jag varken har råd eller lust. Har inte råd att fixa utklädnat och har inte råd att inhandla alkohol.. Så att jag stannar hemma med Keiko känns just nu som en bättre idé, men ännu är det ju inte lördag.

Iallafall så hittade André en kille som han tyckte jag skulle klä ut mig till, då han tycker att "youtube-fenomen" är ganska nördigt.

Det är ju faktiskt ganska roligt att han säger det och att det inte har något med det reporten säger haha.

Torsdag

Dagen ska bestå av pluggande, jag är inte så jävla peppad men det måste ju göras innan söndag iallafall och med tanke på att jag har 4 st uppgifter och bara har börjat på 1 och en halv så kan det ju vara en bra idé att lägga på ett kol som man kan säga.

Bilder är det dåligt om nu då jag inte har så mycket bilder att bjuda på , har nämligen inte hittat den där grejjen som behövs för att överföra bilder från min kamera till datorn.


Dock så har jag ju fortfarande en mobil kamera, detta var från igår när vi var på Nydala med Keiko.

Ett spöke eller en kråka?

Keiko har varit jätte duktig och inte kissat inne på ungefär en vecka nu, haha vad tror ni hon gör idag då? Jo nyss kissade hon under matbordet (vårat fel för vi inte uppmärksammade att hon behövde ut), så andré går ut med henne och vad tror ni hon gör direkt de kommer in igen? Jo hon ställer sig och skiter på vardagsrumsmattan som jag ÄNTLIGEN tog fram idag för hon varit så duktig hahahaa.. ganska kul ändå. Hon vet att hon inte får skita på golvet så nu testade hon mattan för den inte varit där innan.

OCH NYSS VET NI VAD som händer då?! Jag sitter här och skriver inlägget och så hör jag bara ett jävligt högt"AAAAAAAAAAAAAA" tänk er som ett litet barn som skriker det högsta den kan, jätte ljuuust. Jag tror jag fick en hemlig hjärtattack för jag blev så jäävla rädd, springer in i sovrummet och andré gör det samma så sitter hon där på mattan och kikar under sängen. Jag säger att det kan omöjligt vara Keiko som lät de måste ha varit ett barn-spöke hahaha..

Sen tvingar jag andré att titta under sängen så hittar han ett av hennes tuggben och han sa att det var det hon ville ha. Hon brukar normalt låta ifall hon ser nått under något som hon vill ha men inte fan har hon låtit sådär. André tror hon fick en kråka .. men jag tror att det var ett barnspöke haaha.




- Hur står det till? - Nej jag är klar


haaha kolla den här.

- Du röker ganska mycket per dag va?
- Mycket
- Hur mycket röker du? Ett paket?
- 100 procent

pjuuu

Jag fick VG på slutprovet till digitalt skapande, så fick MVG i kursen! Gu så sköööönt! Var lite orolig där ett tag att provet inte skulle räcka till men det gjorde det! jiiihoooo!!!

fyfaan

Har just börjat på första uppgiften på Etik och livsfrågor och jag försTÅR Inte vaför vi ska skriva så jääävla mycket för. Det är alltså sju uppgifter i en uppgift. Jag har redan skrivit 2 sidor men är bara på uppgift 2 än.. herregud!!!!!!!!!!!!!! varför valde jag den kursen.. ååååå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag fjärtar snart på boken.

fattiglapp

Nu när jag fört över pengar till André för räkningarna så blev jag lite förtvivlad när jag insåg att jag kommer att ha mindre än tusen kronor att "leva" för den här månaden. JAA jag har mer på mitt sparkonto men eftersom jag tog två tusen kronor från det nu i oktober så måste jag spara ihop dom två tusen kronorna igen... Men blir det kris så får jag väl ta en tusing från sparkontot så att jag får tillbaka den summan jag alltid vill ha där nästa månad.

Nu är det ingen stor summa egentligen jag vill ha på mitt sparkonto men det är som ett "säkert kort" ifall det skulle hända något som gör att det kan vara bra att ha en liten backup där. Men jag blir ännu mer förtvivlad när jag tänker på att jag hade så jävla mycket mer pengar innan jag flyttade till Umeå hahaha.. fast då sparade jag ju ihop de pengarna just för att kunna flytta hemifrån och köpa möbler så att det är ju inget att grina över egentligen, men det är tufft att inte längre kunna förlita sig till föräldrarna att de fixar mat osv.

Det är inte alltid lätt när det är svårt! Får leva på nudlar helt enkelt, och havregrynsgröt.. mums.


prov

Jag tyckte att provet gick bra, men sen när jag kom hem och insåg att jag gjort fel på några så är jag inte lika glad längre.. faaaaaan. Aja.. finns ju inte så mycket att göra åt..

Nu ska jag göra en hemsida, har börjat webbdesign igår och ska nu göra första uppgiften. Sen att jag har 2 andra kurser som verkar svåra behöver jag ju inte tänka på nu haha.

inga bussar

Det går inga bussar alls till dit jag måste fara idag och göra provet, fan vad opassande..men såg att det blev närmare att gå från stan än härifrån så får väl ta en buss till busstation och sen försöka hitta därifrån.. uh.. värttttttttttttttttttttttt ååå.. vad ska jag ha prov på ens? jag vet inte.. uhuhuu..

kväääll

Jag fryser och är trött. Jag har inte börjat på mina uppgifter än men det får jag ta itu med imorgon då!! Typiskt obra. Det gick iallafall bra på lydnadsträffen, men som vi kunnat räkna ut så satt inte Keiko still särskilt mycket då det var kanske 20 hundar till där haha. Men hon skällde inte iallafall. Vi stod mest och tittade på så att hon får miljötränas först innan hon kommer att ha tid att lyssna på oss. Men de där ska vi tillbaka till fler gånger!

Nu ska jag lägga mig under täcket och se repris på ett program som jag missade för en vecka sen och efter det ska jag sova. Imorgon ska jag ju göra det där provet och jag tror inte det kommer att gå så bra, min hjärna är nämligen inte så bra på att lagra saker haha.. men jag hoppas det är ett någorlunda lätt prov. Skulle ju suga ifall jag får dåligt resultat på provet men har fått skitbra betyg på mina uppgifter..

pank

Nu är jag både glad och ledsen på samma gång, jag gjorde av med så mycket pengar nu i oktober så att jag kommer att leva på vatten och bröd i princip den här månaden.. okej inte riktigt men nästan. Var "tvungen" att köpa ett par riktiga vinterskor idag, plus att jag var tvungen att köpa en bok som de inte hade på biblioteket som jag var tvungen att ha till en kurs... så idag har jag gjort av med nästan 2 tusen kronor. uhuhuuu... och jag har inte ens betalat alla räkningar än haha.. så den här månaden blir det inget festande och inget onödigt köpande.

Dock så kan jag ju glädja mig åt att dessa skorna kommer hålla i flera vintrar framöver, det dåliga är ju då att det är ju inga direkta "gå på stan"-sortens skor, utan dessa kommer jag ha när man är ute med Keiko och plumsar i snö osv. Påtal om Keiko så ska jag och André ta med henne till ett ställe där folk samlas med sina hundar och har lydnadsträning idag kl 19 här i umeå. Så det ska ju bli spännande att se hur jävla galen Keiko kommer att bli när det är så många hundar hahaa..


måndag

Idag skulle jag ju egentligen ha gjort slutprov i digitalt skapande, men måste göra det imorgon istället.

Men måste fortfarande ner på stan och fixa mina böcker innan biblioteket stänger och så måste jag börja göra alla 4 uppgifter som ska in i veeckan.. inte så peppad, men de ska nog gå bra. Så dagen ska spenderas till skolarbete.

godnatt

Piranha filmen var konstig, mest bara massa nakna brudar som blev uppätna haha.

Nu ska jag sova, men först ut en kort sväng! GooOOdnatt

Söndag kväll

Har nästan nyligen sett en asdålig film och ska snart sätta igång en annan, Piranha heter den, en massa farliga fiskar alltså som ska äta upp alla. Haha finns inte så mycket som verkar slående bra nu så man får se det som finns.

Hade tänkt ladda upp dom få bilderna som togs från igår också men jag hittar inte den vita grejjen som kan hjälpa mig att ladda över bilderna i datorn!! Det är inte första gången den där lilla vita grejjen försvinner, Keiko kanske har ätit upp den. Nyss åt hon upp en sten som följt med skorna in, måste ha varit utsökt gott....

André sitter och svär åt sin uppgift
"Du är ju säääääääääääääääääääääääääÄÄÄääÄR" sa han nyss haaha.

Hemma igen

Kom hem för ett tag sedan och det känns skööönt. Keiko hade redan innan jag kom hem sprungit till dörren som att någon skulle komma, och nästan just då kom jag hem, och jag åkte hiss så hon kan inte ha hört mina fotsteg i trappen. Men hundar är ju bra på att känna på sig saker, sen var hon super glad när jag kom hem och hoppade upp i min famn och pussade mig överallt haha.

Nu sitter jag och väntar på att André ska komma hem från ica där han skulle köpa sallad till oss och såklart chips och cola, så sjukt egentligen hur sugen man blir på sånt när man är bakis.. men det är ju så jääävla gott!! Annars ska jag bara se film och slappa hela kvällen. Imorgon har jag massa saker jag måste göra nämligen fara på stan och låna böcker till mina nya kurser och göra slutprov i digitalt skapande.

söndag

Idag mår man ju som man förtjänat efter att man har slängt i sig alldeles för mycket vin men jag hade skit roligt igår iallafall och det blev en lyckad fest! Kanske borde ha passat på att leka lite mer i leklandet men det kändes lite för farligt med alkohol i kroppen haha.

Så nu ska jag bara slappa till jag ska få lifta med Plesners bror tillbaka till umeå, guld! Hade inte varit så roligt att sitta på en buss en dag som denna. Sen måste jag lämna tillbaka cdspelaren som vi fick låna också!

Annars så längtar jag faktiskt tillbaka till umeå, André berättade att Keiko har gått och letat efter mig på kvällarna när han har gått och lagt sig, LILLA GUMMAN JAG KOMMER SNART HEM TILL DIG!! (som att hon skulle kunna läsa det där haha).

saknar

Jag trodde aldrig att jag kunde bli så fäst vid ett djur men jag saknar Keiko så jag får ont i magen, min lilla knäppskalle imorgon ses vi igen!!!


börja peppa!

Har just kommit tillbaka från solbacken där jag, plesner och ståhl inhandlade alkohol för kvällens bravader! Kl 17.30 ska vi alla käka middag på Tatung och efter det drar vi vidare mot Leos Lekland! Faan va kul vi ska haaaaa!! Önskar klockan kunde gå lite fortare haha.

Nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag lyssna på musik så jag blir ännu mer peppad!

hos plesner

Sitter vid plesners mini mini dator och skriver lite blogg medan hon äter köttig mat!! Cola blev sååå glad när han såg mig det såg jag i hans globiga ögon! Sen är det såklart jätte roligt att träffa josefin som varit i sthlm i hundra år!! Ikväll börjar vi peppa till imorgon eller huuuuuuuur? fast jag har ju peppat hela veckan och är nog inte ensam om det haha =)
PS jag fick mvg på min video !! YESSSS

aaah väder jävel

Varför ska det bli så jävla kallt idag för? Jag måste få upp bilen till skellefteå så jag kan ställa av den någon gång men vädret blir ju alltid sämst när jag ska fara.. ovanligt. Men ännu är klockan inte så mycket, så det kanske blir bättre sen..

Fast nu när jag kollade vädersidorna så ska det tydligen börja snöa i skellefteå vid 11 tiden och här vid 14 tiden hahahaaaa gud så bra.. passande.........AAAaaaaaaaaaaaaaaaa varför har jag mina vinterdäck i skellefteå FÖÖÖR!!!

ready set go

Nu har jag brännt alla 3 skivor och ska nu hoppa i säng då det är min tur att stiga upp imorgon, sen lämnar jag André själv hela heelgen tillsammans med det lilla monstret. Något som är bra dock är att maten vi fick från veterinären hjälpte så nu är hennes mage på bättringsvägen, sköönt. Hade inte varit roligt med en till diarré/kräka natt.

Så sen ska vi byta foder också till lilla damen.

HOPP I SÄNG godnatt.

smith

Haha Will Smiths ungar följer ju verkligen hans spår i livet, först Jaden som både rappar och är skådespelare och nu hans dotter också


En familj med talang kan man väl säga.

tips?

Saknar några låtar för att få ihop en 3dje skiva till på lördag, så sitter du på en fet låt så släng i väg en kommentar.

Ramlade över denna nyss också, hade inte hört den förr men den passar bra till ett lekpalats med alkohol ;)

dagens dag som en dag som en dag

Idag har jag städat, och jag har ändå inte städat klart, det som ska göras mer är att fixa iordning tvätten från igår kväll. Behöver egentligen städa hela min garderob då det ser ut som någon släppt en brakare där inne men det orkar jag inte. Ikväll måste jag bränna alla skivor, hoppas bara jag har skivor hääääär.. måste kolla.. annars blir de mindre skojjigt.

Annars så ska jag bara slappa ikväll då jag mår lite illa, måste ju vara på topp nu i helgen! Ska se lite topmodel, fixa kläderna, fixa musiken och packa till i helgen så jag har det klart, sen kanske jag hittar någon bra film att se, vem vet vem vet.

Jag har fortfarande inte fått svar på min uppgift, jag undrar om läraren sitter och gnuggar sig i huvudet och undrar "vad fan är det här!?" det skulle inte förvåna mig..hehe

Sen fick jag veta av Plesner att hennes katt fläcken blev påkörd igår, hemskt. Jag kommer alltid minnas fläcken som den första katt jag någonsin blivit dregglad på utav. Inget dåligt minne utan det var tvärtom väldigt roligt.
Vila i frid fläcken!

inget prov

Haha jag har inte flyt när det gäller att fara och göra något som har med skolarbete å göra. Far dit där Infokomp har sitt kontor, är en halvtimme tidig så får vänta 30 min, sen väntar jag ytterligare 15 min men ingen öppnar när jag knackar på. Ringer numret som står på dörren och får då veta att vi missförstått varandra så han jag bestämt tid med trodde jag hade menat IMORGON kl 13.. men jag menade ju idag kl 13. Så det var bara att åka hem igen och nu får jag göra provet på måndag istället.. kanooooon......


kräk

Inatt har inte varit en "rolig" natt, speciellt för Keiko då hon kräktes 6 gånger på rad till de inte fanns något mer i hennes mage att kräkas ut. Idag är hon piggare, men vi köpte någon specialmat igår hos veterinären så jag måste ringa dit och kolla ifall det kan vara byte av foder som gör att hon kräktes som en galning. Eller att de var att hon bajsade på golvet och tog en liten smakbit, de har hon gjort förut och kräkts av.. kanske inte så konstigt hehe..

Idag har jag prov också!!!!!!!!!!!! Jag hade inte ens tänkt på att man kanske måste göra ett sista prov i distanskurser så idag kl 13 har jag slutprov i digitaltskapande, så vi får väl se hur det går..... har ju inte direkt pluggat, men antar att man ska ta utifrån uppgifterna man har gjort.. aja vi får se hur de går som sagt.

klaaar

Nu är jag klar med videon och har bara textdokumentet kvar, videon blev som jag hade förutspått väldigt flummig och konstig, men jag är ju en konstig person så det blev väl bra.

Håller på att överföra den till datorn nu så jag kan lämna in den, tänkte först slänga upp den här på bloggen också och visa mitt mästerverk men jag vet inte om jag vågar hahaha..

haaha

Vi har just filmat in klippet som jag ska använda i min uppgift, min lärare kommer tro att jag är helt galen. Det blev inte riktigt cribs utan en blandning mellan en parodi på cribs och en parodi på alla stora bloggare.  Men nu kommer det svåra, att klippa ihop det så att det blir bra! Så det ska jag försöka göra nu.



Sen har jag även fått ett sms från expert att min telefon nu finns för hämtning, JIHO, nu får jag bara hoppas på att den fungerar också.

Stressaaad

Imorgon måste jag lämna in den sista uppgiften till Digitalt skapande då jag ska till Skellefteå på fredag, det vi ska göra är en "film" antingen via ett bildspel eller med rörliga bilder. Rörliga bilder ska jag göra då det är tio gånger roligare, men min idé jag hade genom att filma "hur man lär en valp trick" går inte nu då hon är dålig i magen och vi inte kan belöna henne med godis.. så jag måste alltså hitta på en annan idé idag och filma det idag.. uuh jag känner mig stressad. Men André hade en idé som vi nog ska klara av, inte ens hälften så bra som det jag hade tänkt men det får nog duga iallafall.

Så vi ska försöka göra en parodi på Cribs i våran studentlägenhet.. haha vi får väl se hur det går..var länge sen jag "spelade teater".. men ett Mvg måste jag bara ha!! hehe.

veterinär

Keiko har varit dålig i magen sen igår och nu måste vi fara till Veterinären för att få tag i special mat som hon ska äta.. känns ju lite surt men är ju mindre roligt att måste gå ut med henne en miljongånger och att hon ska ha en dålig mage.

Så nu beger vi oss mot röbäck..

hur ska detta gå

Jag har just insett hur sjukt mycket jag kommer att ha att göra fram till jul, nästa vecka ska fyra st uppgifter lämnas in och så fortsätter det ända fram till jul ungefär.. haha smart jag är.. men nu slipper jag matte och Nk iallafall så får tänka positivt istället. Har valt en kurs som heter: Etik och livsfrågor..verkar sjukt svår nu när jag kollat igenom inlämningsuppgifterna men det ska nog gå an det också får jag hoppas. Och imorgon måste jag ta itu med komvux.

Frisör

Det var alltså en Frisörlinje som Tina sett fanns i Övik.. faan jag vill jag vill jag vill! Så roligt det skulle vara..grejjen är bara så att det är en utbildning som kostar pengar, jag skulle vara tvungen att låna 125 tusen riksdaler.. men de skulle ju vara värt.. jag har ju pratat om det rätt länge att jag vill bli frisör. Isåfall kommer jag söka till Höst terminen 2011 då André gått klart skola här i Umeå. Så det kommer nog sluta med att jag söker, jag känner peppen fastän det är långt kvar till hösten 2011 och att man måste på intervju men det skulle jag klara!

Annars så blev håret bra, blev inte alls så mörkt som det såg ut i början så jag är nöjd, nu har jag en jämn färg iallafall, och nu ska jag förbereda inför uppgiften jag ska göra imorgon så allt går mycket fortare då!

hejsan!!!

Sitter just nu hos Tina som har hjälpt mig att tona håret, köpte färgen true brown av H&Ms egna märke och de blev väl lite mörkare än vad jag trodde men än är håret lite blött så det är svårt att se exakt hur det blev.

Annars så har jag vandrat på stan med Moa hela dagen, det har varit skööj och jag köpte mig en ny väska på rea, toning, fingervantar, sockar och hårsnoddar, och ändå gick det mycket pengar.. men brukar ju vara så!!

Nu ska jag kolla upp en utbildning som Tina tipsade om som finns i Ö-vik...

Hej på dig din fula regniga tisdag.

Godmorgon!!
Strax sticker André iväg på skolan, men endast i två timmar och det är bra för vet ni vad jag ska göra sen? JO TRÄFFA MOOOOOOOOOOOOAAAAAAAAAAAAAAA, jag minns inte ens hur länge sen det var vi träffades, men jag tror tammetusan det var snö ute då? Eller var det de Moa? Jag minns bara att det var jäävligt länge sen jag såg den räkan.

Och Andrés storebror kommer hit idag också som inte han har träffat på ett halvår för att han har jobbat i Schweiz (ja, jag var tvungen googla hur det stavades, jobbigt ord de där).

Sen påtal om skolan så har jag nu fått bekräftelse om att en ny kurs ska läggas in hos Infokomp (där jag pluggar distans) och det känns bra nu, nu måste jag bara ringa CSN och se så att dom inte tar ifrån mig mitt studielån när jag abryter två pågående kurser. Men det borde de inte göra då jag ändå kommer läsa exakt lika många poäng..men vi får se, man har ju hört rykten om hur jävliga dom kan vara.

Måndagskväll

Nu är jag klar med musiken till på lördag, äntligen haha. Annars har jag inte gjort så mycket vettigt ikväll förutom att ha varit astrött och det blev ingen träning..fy på mig.. men jag gick faktiskt hela vägen till och från skolan så det får ha varit min "mjukstart" till träningen som komma skall  hehehe.. varför ska det vara så jävla svårt att börja träna för?!! Fast när man latat heeela sommaren så skyller jag på det..jag har blivit för lat, en stor latmask som ålar efter golvet.

Satt och kollade igenom alla bilder jag har på datorn och hittade denna alldeles förträffligt fina bild. Detta måste ha varit i sjuan 13 bast tiden flyger iväg.. men jag är glad att jag har så många fula bilder på datorn som man kan skratta åt när man har tråkigt

Det roliga är att jag har kvar samma mp3-spelare fortfarande, imponerad över att den fortfarande fungerar bra. Men gamla grejjer är ju bäst, det enda jag inte förstår är att du min käre fader lät mig betala 2000 kr för en mp3 spelare som idag inte är värd ett skit, men jag är tjurig jag vet, jag var/är bra på att överatala, en ganska bra förmåga om jag får säga det själv hehe-eh--eh-ehhe-e-hh-eh-e-eh-eh-eh

Nu ska jag kika på ett konstigt program på 3an om kusiner som är kära i varandra.

Godmorgon

Jag vaknade nyss, ganska sjukt eller hur?... hehe skoja bara, jag vaknade från en powernap. Idag har jag haft matte och stannade kvar på skolan då vi fått information från våran NK lärare att vi som skulle göra labben skulle vara där kl 12.30, vi är 3 st som sitter och väntar i FEMTIO minuter på att läraren ska komma.

Sedan kommer hon och säger att hon flyttat fram lektionen till kl 13.15, men så roligt att du sa det till oss. Och vet ni vad hon gör sen? Hon skickar hem mig och en av killarna som också stått och väntat i 50 minuter för att vi inte svarat på frågor i ett häfte där det klart och tydligt står: TA ETT MIKROSKÅP OCH SVARA PÅ DESSA FRÅGOR. Jo men alla har ju ett mikroskåp hemma. Detta var alltså andra gången jag blev hemskickad från den där labben för att jag inte svarat på dom frågorna. Men sån tur är så fick jag mina svar hos Viva idag så snart förhoppningsvis pluggar jag inte Naturkunskap eller Matte längre!!! JIPPI HOOO

På tal om annat så stod André och fuldansade till den här låten:

Och Keiko ylade lite då och då, jag vet inte om de var för att hon "gillade" låten eller om de var för att hon "gillade" att André dansade hahaha.

jag vill men jag vet inte om det går!!

Det är en grej jag vill göra, men jag är inte riktigt säker på att det går..men jag kan ju knappast vara ensam om att ha frågat iallafall så har just skickat iväg ett mail till viva och frågat om man kan avbryta 2st pågående kurser och välja 2 andra på distans istället.. Alltså fortfarande läsa 400 poäng fram till jul.. vi får se vad dom svarar. För jag känner för att kasta Matteboken och naturkunskapsboken i väggen just nu. Detta är inte mina starka ämnen och jag valde att plugga upp mina betyg i dessa då jag trodde man behövde betyg i dem för att kunna söka till universitetet men oj så fel jag hade. Det är bara vissa kurser som kräver matte b tillexempel så allt detta försök till att lära mig åt helvete känns det som just nu.. men vi får som sagt se vad viva svarar, jag antar att det inte går bara för att det går så jävla dåligt just nu. Faaan, jag vill verkligen klara det men just nu känns det inge vidare kan jag ju påstå.. godnatt

Darth Dader

Haha den här är så rolig i slutet, titta!

Söndag

Idag är en allmänt dålig dag, jag har tusen saker jag måste göra men jag är på så dåligt humör så jag vet inte om jag kommer att få allt gjort.

Imorgon börjar träningen iallafall, nu är Tina tillbaka i Umeå så nu kan inget stoppa mig!!! Och alla vet ju att man mår 100 gånger bättre när man tränar så jag längtar till då konditionen och humöret är på topp!

lördagens kväll

Sen jag kom hem från Tina och Rickardh så har jag suttit och fixat musik till på Lördag, jag ångrar mig alltid när jag börjar till att slänga ihop en bra lista men det blir alltid värt det i slutändan ändå!

Så nu ska jag sitta med musiken ett litet tag till och sen blir det sängen, SOVMORGON IMORGON JIIHOO

Athena






Söt var hon men inte var hon då stor haha

kissekatt

Tina och Rickardh har köpt sig en liten misse idag, så nu ska jag dit och gosa!!

kan du också?

Jag har hållt undan en dold talang som jag har för er mina vänner. Jag tror André tänkte att jag var knäppast i världen nyss när jag visade han min dolda talang..

Det här är det jag kan göra:
Jag kan fejkskratta tills jag börjar skratta så mycket att jag får ont i magen och tårar sprutar. En bra grej att kunna när man har tråkigt ofta.

Och jag kan ju inte vara ensam om detta så nu undrar jag om det är någon annan som också kan göra det? Jag börjar alltså skratta åt mig själv för att jag låter så jävla fult, så testa du också om du kan och lämna en kommentar isåfall. Detta är en väldigt talangfull talang enligt min mening, och samtidigt väldigt rolig haha.

Det du ska göra är alltså att sitta och fejkskratta så fult du kan till du börjar skratta på riktigt, inget mesigt "he-he" skratt ska komma utan ett helhjärtat ärligt skratt som om du sett det roligaste i världen!! Jag hade lagt upp en video när jag gör detta om jag inte skulle låta som en brunstig älg när jag skrattar som mest.

kolla vad jag har lärt mig!

Jag har alltid velat lära mig hur man gör en fiskbensfläta för jag tycker dom är fina, och det är ju tur att google finns, man kan ju verkligen googla sig till allt he-he


lite kläder

Batteriet tog slut innan jag hann ta kort på jackan så den finns det ingen bild på, sen kan jag inte påstå att jag är någon mästare på "outfit bilder"

Här är tröjan och mitt suddiga ansikte, min kamera börjar ju vara lite omodern nu för tiden och tar inte alltid så skarpa bilder.



bilden gör inte skorna rättvisa. Men skit snygga är dom och skit ont får jag i min högra fotknöl som sitter på utsidan, måste hitta på en lösning till det.

Keiko

Jag ville att André skulle ta kort på mig och keiko, det var inte så lätt då nästan alla bilder blev suddiga men 2 stycken blev bra iallafall haha.



check it out!


Lördag

Alltid lika härligt att kliva upp tidigt på lördagar ;) haha..

Jag måste ju säga att jag längtar ju liiite till hon är större och då man kan gå och lägga sig igen efter man varit ut med henne, men då när hon är större så kommer man sakna när hon var liten, knasigt sånt där.

Idag måste jag plugga lite naturkunskap då jag inte vet när provet är, antar att vi får veta bara några dagar innan, vore ju dåligt ifall jag misslyckas igen! Men nu ska jag se lite top model..FIERCE

Godnatters

Det blir inga bilder på kläderna/skorna som jag fick hem idag, har inte laddat batteriet än så det får bli en annan dag. Nu ska jag lyssna på musik och sen ska jag hoppa i säng! Godnatt!

uhuhu

Här sitter jag i lägenheten, alldeles ensam (ensam människa iallafall) och har skit tråkigt, keiko är bara galen men måste gå ut med henne strax så hon får lägga av en körv på den hårda snön.. mumsigt.

Jag har abstinens efter fest, inte alkoholen utan glada människor och bra musik och dans och tjolahejå hå. Men bara 1 vecka kvar nu SEN SES VI ALLESAMMANS!!

Nä nu ska jag gå ut med henne innan hon lägger av en på golvet som innan idag, hon är nämligen lite dålig i magen, förmodligen för att hon har käkat all snö, dock känns det som en svår grej att lära en hund att inte äta snö haha.

waka waka

Tina berättade att de hade haft en dansföreställning på skolan hon praktiserade på , och att det där var en afrikansk kille som var jätte duktig, sedan hade han spelat waka waka och berättat att det är en gammal låt som de spelade och dansade till när de var små. Jag var tvungen att youtuba upp den här låten och hittade den hehe


Sen är ju de inklippta gubbarna ganska roliga att titta på haha

Fördelar

Jag läste precis Kenzas blogg och såg att både universal music och sony blivit intresserade av henne efter avsnittet i deras show där de spelade in en låt med Darin. Och att hon idag skulle iväg för att träffa Universal, jag kan inte undgå att störa mig sjukt mycket på det.

Ja hon är en av sveriges största bloggare och ja hon är väl förtjänt av det, men snälla hur många fördelar ska kastas på dessa tjejjer som om de vore kungligheter? Jag är inte ute efter att dömma någon, men jag tycker inte alls att hon hade något särskilt i rösten som gjorde att man blev imponerad, hon lät som en i mängden precis som de flesta gör. Varför de är intresserade av henne är ju så uppenbart att jag vill bajsa på dom. Men det är ju såklart inte henne man ska tjura på utan de är ju de andra.

Nu ska jag sluta klaga och städa lite.

leverans

Jag har just varit och hämtat ut mina paket från nelly, de kom samtidigt.. smidigt och bra.

Jackan tyckte jag först såg jätte konstig ut, men vinterjackor är ju oftast inte ap-snygga, tröjan var större än jag trodde och var väl inte direkt i ett "fest-material" men den får duga.

SKORNA DÅ?
Skorna är så jäääääääääääääääääääävla snygga, fufan jag dör.. och jag dör för att på högra foten så gör det ont i min knöl när jag går för det sticker ut en kant inne på skorna, det gör dock inte ont på min vänstra fot men så jävla typiskt. Men jag ska inte lämna tillbaka dom aldrig i livet haha.. dom är för snygga för de, så jag ska sitta och ha på mig dom så att dom förhoppningsvis formas efter min stora knöl på foten. Vill man vara fin så får man lida pin eller hur?

Kan ta kort sen, måste bara ladda mitt kamerabatteri.

Fredag 15 oktober

Godmorgon.

Idag blir det nog inte till att köra till Skellefteå då det fortfarande ligger is på vägarna utanför. Men det finns inte så mycket att göra åt då man inte varit smart nog att ta med vinterdäcken från Skellefteå. Så idag vet jag inte riktigt vad det blir till att göra, måste göra klart min uppgift som jag satt med ända till kl halv 2 inatt, så lite framåt gick det ju. Nu måste jag bara få det till att matcha perfekt sen ska jag lämna in den!


Idag är det även den 15 oktober 2010, två år sedan Morfar gick bort, vi alla saknar dig och tänker på dig, jag vet att vi kommer ses igen när tiden är kommen, du får nog vänta i många många år till men jag vet att du kommer vara där.


torsdagensdag

Efter att ha suttit och kikat på en massa bloggar så verkar det vara vääldigt många som fått syn på skorna från nelly.com och beställt därifrån, väldigt förståeligt då de var så billiga, men mindre kul då alla springer runt i samma skor haha, men sånt får man ju ta! Billiga och ap-snygga skor tackar väl ingen tjejja nej till? De fanns ju såklart i andra färger än de jag beställde och ett par till svarta fast med dragkedja bak.

Nu har jag suttit med min uppgift till digitalt skapande i hundra år känns det som, och det går inte bra alls, det går mer bakåt än framåt och jag börjar bli riktigt less.. Så nu måste jag fortsätta så jag blir klar någongång.



Skämtet var inget skämt.

När jag skulle på skolan så började det toksnöa, vilket gjorde att jag inte skulle köra bil. Jag går in, kollar bussarna och ser att nästa buss går inte föränn 10.20, då lektionen börjar. Fine tänker jag, bättre att komma sent än att inte komma alls. Så jag tar denna bussen, springer som en galning när bussen stannat på busshållplatsen.

Jag går in i klassrummet, går till vår lärare och ursäktar mig för att jag är sen och sedan säger hon: Du kan gå hem, vi är för många här.

VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, hon måste skämta tänkte jag. Men icket, sen säger hon"du måste komma på labben på måndag kl 12.30 eftersom det är en obligatorisk lektion" då tänker jag: MEN DET ÄR JU DÄRFÖR JAG ÄR HÄR NU, DU SA ATT JAG SKULLE VARA MED PÅ LEKTIONEN PÅ TORSDAG.

HErregud så arg jag var, men de var bara att gå ut ställa sig och vänta på bussen i evigheter och förfrysa fötterna.
Nu har jag just kommit ur badet då jag frös ihjäl när jag kom hem.

snöigt

Det snöar ute... kul och hemskt på samma gång, man får alltid en speciell känsla när man ser det snöar första gången för året men den är ju inte riktigt lika speciell som då man var liten och rusade ut och stannade ute i några timmar. Nja, jag känner mig less på snön redan nu faktiskt ..

Sen att jag ska köra till skolan med sommardäck borde väl gå bra, men de återstår ju att se. Än så ligger det ju inte snö på marken iallafall.. borde inte bli nå snö på marken heller då det är några plusgrader.


Skor

faaan, jag var just in på nelly.com bara för att kika lite och klickade sedan på skor.. det skulle jag inte ha gjort för nu såg jag ett par skor som var fräcka och som jag vill ha, dels för priset, dels för att de har fraktfritt i veckan men mest för att de var snygga... Att dom inte låg uppe igår när jag beställde jackan och tröjan!!! Jag kan nämligen inte betala med mitt kort på internet, måste fixa ett visa kort.. tillkommer ju alltid en jobbig faktura avgift.

Men jag vet inte riktigt hur jag ska göra.. de kostar ju trots allt bara 379 kr, plus att jag får 10% rabatt också..uhuhu

I-landsproblem kan vara jobbiga ibland..

Jag ska rådfråga med André vad han tycker haha.

Update:
Bestämde mig för att klicka hem dom men då går det inte att logga in på sidan, ser inte anledning till att behöva logga in för att beställa, nu blev jag lite tjurig.

Update nr 2:
Haha det visade sig att jag klickat på skicka nytt lösenord för många gånger så tillslut gick det och nu är skorna förhoppningsvis påväg hem till MIG, kom till mamma!!!!!!!! Dock kunde jag inte beställa med faktura av någon konstig anledning så det fick bli postförskott.. jävligt onödigt, måste fixa visa-kort snarast.

onsdag kväll

I helgen kommer jag köra upp till Skellefteå, vi hade tänkt fara imorgon men då snackas det om snö hit och dit och eftersom jag inte har vinterdäck, och såg att de skulle bli varmare på fredag så kör vi nog upp då istället.

Jag och Keiko kommer befinna oss i Skellefteå medan André far vidare till Norsjö's vildmarker, sen kommer jag åka till norsjö också, vet inte än om det blir på lördag eller söndag.. de får vi se.

Idag har jag inte mått så bra, blir bara mer och mer förkyld för varje minut känns det som, men efter en powernap så kändes det lite bättre. TUR ÄR VÄL DE, så pågrund av att jag känt mig så hängig så har inte min hjärna varit nog kreativ till att jobba med uppgiften.. fasen. Kommer måsta sitta i helgen och jobba med den känns de som.

NU ska jag se filmen som går på 6an, och sen blir det sängen för imorgon har jag 2 lektioner.. kom just på att jag måste göra en "labb" till imorgon också, borde väl göra den nu då medan jag ser på filmen.

GRATTIS IGEN TILL DIG JOSEFIN PLESNER MIN VÄN!!!




jag har sökt ett jobb

Ja som rubriken lyder så skickade jag precis iväg min cv och ett personligt brev, arbetet jag sökt är som lokalvårdare, alltså städning mellan 06.00 - 08.00 på mornarna, jag vet att man inte alls ska hoppas på för mycket när man söker jobb men de skulle inte sitta helt fel med ett litet extra knäck just nu! Men detta skulle passa så perfekt då jag inte börjar lektionerna jag har förän tidigast kl 10. Men man ska ju ha tur också, så inte någon med 100 års erfarenhet av städning också sökt jobbet, blir ju lite tuffare då.

Nu ska jag iallafall fortsätta på min uppgift och hoppas på att den blir klar någongång!

beroende av nässpray

Snart blir jag gaaaaaalen, jag skrev om det här i ett tidigare inlägg nångång nyligen men jag hatar nässpray, jävla jävla.. det är så sjukt svårt att sluta med det och nu har jag använt i flera veckor varje dag känns det som, och blir alltid samma sak varje gång man blir fast i nässprayshelvetet. Sår i näsan och det gör ont varje gång man sprutar upp det där magiska medlet i näsan som räddar dig för en liten stund. faaaaaan.. okej jag ska sluta när den flaskan jag har nu är slut.. jag vet ju att det går då jag har gjort det förut men det är så jobbigt första dagarna uhuhuhuu..

damn you din lilla jävel

Sen att jag har nyst hundraåttio gånger idag har gjort att min rygg är helt päronpaj nu också.

Nu ska jag sluta klaga och se Thailands turister i trubbel på 4an som jag följt, ganska bra faktiskt.

glömde skriva att..

.. BILEN GICK IGENOM BESIKTNINGEN!! JIho vilken pärla jag har ;) hehe.. fast jag fick en anmärkning som jag måste fixa, det högra strålkastarglaset fram hade en spricka från ett stenskott så måste byta glaset där, men annars var det inget. Hade lite rost här och där också men de är väl inte så konstigt på en sån gammal gubb-bil.

Men eftersom jag bara kommer köra bilen fram till jag kommer till Skellefteå den 22a så orkar jag inte fixa glaset nu, de får jag göra sen i vår när jag ska ställa på bilen igen. fler anledningar varför jag inte kommer köra i vinter är ganska enkla

1.Jag hatar att sladda, minns i vintras, varje gång jag fick en sladd så stannade hjärtat på mig. Lite mesig kanske, men jag är så jävla rädd för krocka med bilen.
2.Jag hatar att bli stående i uppförsbackar och bara stå och slira med däcken (nej jag har inte så bra vinterdäck) och jag är inte så bra på stopp och start i backe nämligen, tur att jag inte fick det på uppkörningen hahaa..
3.Jag hatar att sitta i en kall bil där fingrarna blir till is för ratten är så jäävla kall
4.Och som jag skrev tidigare, jag har inte "råd" med parkering som har motorvärmare, slöseri med pengar.

Så för mig är det en självklarhet att inte köra bil i vinter, man sparar pengar och så går det väldigt bra med bussar här, så får köpa ett busskort istället!




mitt hjärta gråter men min hjärna skriker jaaa

Jag har lagt upp en gräns på mitt sparkonto att jag aldrig får gå under en viss summa, men denna månad kommer jag måsta spräcka min budget då jag verkligen behöver en vinterjacka, och så behövde jag köpa något blått till josefinarnas fest då de har blått som tema (bra att de valde en lätt färg haha), Och eftersom nelly.com har fraktfritt hela veckan, och att jag fick 10% rabatt på det jag beställde pga studentkortet så kändes det lite bättre haha.

Detta var iallafall vad jag beställde


Detta var det bästa jag kunde hitta i blått och till ett rimligt pris så nu får det bli så, sålänge den inte är ap-ful i verkligheten. Och jag är less på svarta jackor så jag tänkte testa en grå/blå.

Sen att jag måste beställa nytt mineralsmink nu också vill jag egentligen inte tänka på, då mina siffror på kontot bara kommer raaasa neråt. Denna månad blev jag av med mer pengar än jag trodde då vi var tvugna att betala Keikos försäkring och försäkring på lägenheten, det är inte lätt alla gånger. Längtar till jag har jobb och tjänar mina egna pengar istället för en fjuttig summa som man lånar. Och att lägenheterna i umeå är bajsdyra är ju en annan grej man kan klaga på men de gör jag inte denna gång..fastän jag redan gjort det haha åå.. hejdå

Bilbesiktning

Idag har jag besiktning på bilen, jag är lite nervös.. tänk om de är en massa fel på den? Det enda jag vet är att en lampa på instrumentbrädan som visar varvmätaren lyser jätte jätte svagt.. men jag får hoppas på att dom inte bryr sig om de.

Och igår så började bromsarna tjuta, ja vet inte om de var för att jag var dum i huvudet efter jag varit på ica och skulle starta bilen, vet ni vad jag glömmer göra då? Jo trycka ner kopplingen hahahaa... det har aldrig hänt och jag vet inte varför det hände igår heller, en tant tittade verkligen konstigt på mig. Men så kan det gå om man är trött i huvudet. Men det var iallafall efter det som bromsarna började tjuta, fast de skulle ju vara konstigt att de skulle vara pågrund av det men jag vet inte.. kan inte sånt där.

Billigt är de ju inte iallafall för en fattig student som mig uuhu.. 300 kronor. Jag hade ju tänkt att sälja min bil,men sen kom jag och André fram till att jag kommer aldrig hitta en sån "bra" bil för så lite pengar igen. Betalade endast 1900 kr för den. Dock så var den helt knäpp i vintras, och jag vet ju såklart varför, hade aldrig motorvärmare i den haha, men den gick framåt ändå. Men denna vinter ska jag ställa av den då jag inte har råd att betala för parkering med motorvärmare. MEN vad ska jag göra om den inte går igenom besiktningen då??? Ja då blir det skroten.. nä jag vet inte, beror ju på hur stort felet är, är det bara att jag måste byta en lampa så ska de väl gå att ordnas.

Nu ska jag vänta på att Keiko ska somna så jag kan ta en liten powernap innan jag ska iväg.

haihaihaohiahiahiiihAAA

Haaaha jag fick svar på den andra uppgiften för ett tag sen och jag fick mvg igen, herregud jag har aldrig fått såhär många mvg i hela mitt liv på uppgifter, så nu tycker jag ju att jag borde få mvg på kursen också. Fast ännu har jag 2 uppgifter kvar som är lite krångligare men roligare framförallt, den jag håller på att klura ut nu är som jag skrev igår att man ska mixa ihop ljudspår med varandra så de matchar bra och den sista uppgiften så ska jag göra en film. Jag har redan en idé om vad jag ska göra men att få det bra är ju en annan femma.

Nu ska jag fortsätta sitta och klånka på "pianot" i datorn.

1 kvar

Fick betyg på en av uppgifterna jag lämnade in igår.... MVG ! jiho.. men nu väntar jag med spänning på svar på den andra uppgiften som jag glömde ta med en grej i vilket gör att jag tror att jag inte får mvg på den. Men vi får se vi får se, lär inte få tillbaka den föränn imorgon iallafall.

Vi har iallafall sett paradise hotel nyss, jag tänkte ge det en chans då jag aldrig sett det förut, och det var väl helt okej ifall det inte finns något annat på tv. Nu är André på ica och köper glass, jag försökte övertala honom till att inte köpa för att då skulle ju jag också vilja ha och jag som ska bli nyttig.. men det gick inte att vara en övertalare.


Lägger upp en bild på Keiko från första dagen vi hade henne hemma, har inte så mycket nya bilder nu för tiden, men bilder på henne fungerar ju alltid, eller hur ;)?

snoret sprutar från allihopa

Rubriken låter väl mysig haha..

André är snorig, jag är snorig.. Keiko är väl inte direkt snorig men ibland är hon lite lite snorig. Jag har ont i halsen, André har ont i halsen, Keiko bajsade inne i morse och smakade en liten korv.. visst har vi det lätt? haha

Hon vet att det är ute hon ska göra sina behov, men ibland är vi dåliga på att uppmärksamma speciellt på morgonen när man är ap-trött och då kan det hända en olycka, oftast en kiss olycka vilket är lite "bättre" än en nummer 2 olycka. Hon är ju fortfarande en liten bäbis så hon är ju inte så duktig på att hålla sig ännu, men hon kissar myyyycket mindre inne nu än för några veckor sen så det går ju framåt iallafall !!!!

Nu ska jag träna lite med Keiko, hon kan sitt och ligg, vi tränar på loss men det går bara när man har godis, och så har vi börjat lära henne "kryp" och "sitt vackert" också, helt sjukt hur smarta hundar är egentligen, hon är bara 14 veckor men kan redan mycket för att vara så liten, HON ÄR SÅ DUKTIG SÅ.


morotar

Keiko vill alltid smaka på allt som man käkar på, i början fick hon en liten bit morot som hon sedan sprang runt och lekte med, sen fick hon en lite större bit morot som hon också sprang runt och lekte med, men så fick jag hjälpa henne genom att hålla i biten så hon fick bita av en liten bit i taget, jag tänkte ju inte på att hon har mini tänder och morötter är ganska hårda haha.

Annars så har jag varit på skolan idag, fick igen provet och jag måste nästan skratta åt mig själv, jag tror ingen fick lika dåligt resultat som jag fick.. som tur är så påverkade inte provet betyget utan det där var med ett "visa vad du kan"-prov. Men ändå...faaan..

Nu ska jag se lite extreme home make over sen ska jag fortsätta på min uppgift ifall jag vill att den ska vara klar och bäst innan söndag!

måndag igen

Måndag, vilken roolig dag.. fast mina måndagar är inte så jobbiga, iallafall inte idag då jag bara har Matte mellan 10-11.30 ungefär och sen kan jag åka hem.

Fast sen då jag kommer hem så måste jag fortsätta på att klura ut ett bra musikstycke som jag kan använda i min uppgift. Äntligen har vi fått börja GÖRA saker på den här kursen haha, har lämnat in 7 skriv-uppgifter till en kurs som heter: Digitalt Skapande. Måste ju säga att jag är besviken på kursen då jag trodde det skulle vara mer att göra och inte bara en massa skrivande hit och dit. Så 7st skrivuppgifter och 3st "skapa" uppgifter var inte riktigt så skojsigt.

Nu ska jag riva ut garderoben och se ifall jag hittar några rena kläder och om ett tag sätter jag mig i DEN RÖDA FLAMMAN och åker till skolan i 100 km/h!!! Hahaa.. ja nästan iallafall.

faan

Jag blev så inne i mitt "musik skapande" så jag missade serien jag skulle se och ändå så fick jag inte ut något användbart av mitt försök till att knåpa ihop en hyffsad melodi. Himmelskit

Förresten så gjorde jag och andré något jävligt omoget idag.. ni vet när man var fjortis och inte alls tyckte det var fult med sugmärken på halsen? Mm jag och André får ibland någon knäpp över olika saker och idag spårade det ur.

Jag började med att göra ett mesigt sugmärke på hans arm, han blir gaalen och jagar mig och gör ett fult sugmärke på min hals, tur var väl att det blev litet. Jag hämnas och gör ett sugmärke på hans kind och hans hals. Och nej det var inte riktigt så att vi tillät varandra göra det heller, det var som en brottningsmatch och Keiko ville ju också vara med så hon bet i Andrés arm och det var Kaos hahaha.. Nu blev detta väldigt slarvigt skrivet men de kanske går att förstå.

Strax blir det sängen och imorgon är det skola, ingen NK bara matte..skönt

att göra musik

Jag kom på att jag kan använda mig av mitt program som heter FL studio till att göra uppgiften som ska in nu till veckan, men det var så länge sen jag använde programmet, sist var när jag hade hand om musiken till Pelle svanslös, och det är jävligt jobbigt de där.. massa grejjer hit och dit och jag som inte ens kan noter.. jag bara leker mig fram. Så det är det jag ska göra nu fram till kl 21.15 då The Event går på 1an.

snor

Nu har jag lämnat in uppgifterna och jag tror inte jag kommer att få Mvg på någon av dom, var så konstiga uppgifter så jag förstog inte riktigt allt man skulle skriva osv. Men så länge jag får VG iallafall så är jag nöjd, men man kan ju alltid hoppas på bättre..

Har tidigare idag sett filmen Dear John också, den var inte alls lika bra som jag trodde, så det var ju tråkigt. Filmen var ju iofs helt okej men har sett många bättre filmer i mina dar!

Vad ska jag göra nuu då, kanske fundera på hur jag ska göra inför nästa uppgift till Digitalt skapande då jag kommer få lite problem att inte bryta mot upphovsrätt lagen haha, så det kommer inte bli som jag vill. Vi ska nämligen redigera ljud och leka med effekter osv, men att hitta ljudspår är det som kommer bli jobbigt. Vi får väl SE hur det går.

söndag

JAHA söndag igen, så roligt då.
Idag ska 2 uppgifter lämnas in och så måste jag börja på matten.. vi har nämligen börjat på ett nytt kapitel nu som jag inte ens kikat på, super bra.

Inatt drömde jag att jag gick gymnasiet igen och av någon dum anledning så tog jag med Keiko på skolan, jag lämnade henne ute i korridorerna medan jag hade lektion.. bra gjort. Kom ut ur klassrummet och hon var borta, så konstigt då. Blev knäpp och sprang och letade henne och fick tag i henne. Rårå sa då att jag var dum i huvudet som lämnat henne utanför klassrummet, rårå plockar sedan upp Keiko och tappar henne kanske 3 meter rakt ner i golvet (vi satt vid ett högt bord). Keiko springer iväg och lägger sig på golvet och ser ut som hon kommer dö. Jag vaknar och mår jätte illa. Hemskt och knäppt på samma gång, men drömmar brukar ju inte ofta vara verklighetstrogna..undrar varför.

Iallafall så har jag inte hunnit göra så mycket nu på morgonen, gått ut med Keiko ett par gånger och käkat havregrynsgröt. Tänk så billig frukost egentligen, synd bara att det inte blir gott föränn man käkat det i nån vecka.



dags att sova

Nu ska iallafall jag hoppa i säng då det är jag som ska upp imorgon!

Jag hoppas på att den här lillskiten ska sova lika länge som i morse då hon sov ända till kl 8.40.


kolla vilken fläckig mage hon har, fläsk eh..fläck-kalas.

Keiko

Jag kom på att jag hade en video som vi spelade in för lite mer än 1 vecka sen men inte hade lagt upp den, klippte till den lite så bara de roliga delarna kom med. Hon brukar nämligen "yl-gäspa" ibland, speciellt när hon är trött. Och se hur mycket öronen hängde för bara några dagar sedan, nu står dom rätt upp i taket.

Sen tycker jag det är jätte roligt i slutet när hon sätter sig på Andrés sko, precis som "nej du ska inte gå utan mig!!!" haha.

Nu pratar hon iofs mer än för en vecka sen men det är roligt med en OUoOu:ande hund ! ;)

tjolahej

Nu är jag nästan klar med båda uppgifterna, och hade jag inte haft André hade jag nog slitit av varenda hårstrå på min skalle. Saknar lite text bara om två bilder som jag måste skriva varför jag valt dom bilderna vilket jag inte såg från början så jag valde bara en bunt med bilder och nu måste jag försöka hitta på en bra förklaring varför jag valde just dom.. haha fan.. aja så kan det gå.

Ikväll händer det ingenting, som vanligt måste jag ju säga. Men om 2 veckor så händer de grejjer! Haha nu lät det ju som att jag inte skulle göra ett skit på 2 veckor, men det är ju nästan så..tragiskt med sant. Plugg, Keiko, städa och dra igång med träningen..nej jag har inte gjort det än, förvånande? Inte alls.

Nu kanske vi borde börja med maten, men vad ska vi äääta..ett mysterium redo för att lösas.

lördag

Godmorgon!

Vaknade för en halvtimme sen och har bara slöat fram till nu, kollat aftonbladet och sådär. NU ska jag se vampire diaries som jag inte hade tid att se igår, och efter det blir det plugg fram till dess att jag är klar med uppgifterna!

godnatt

Nu har just Tina och Richardh left the building och vi ska hoppa i säng. Vi har inte gjort så mycket, sett idol och pratat och dom har busat sönder keikos hjärna så nu är hon uppe i varv, men hon lär däcka snart.

Angående idol så tyckte jag att det både var rätt och fel som åkte ut ikväll. Sassa var bättre än Linda ikväll, men Linda är bättre än Sassa utöver ikväll. Fast båda är ju såklart grymma på sitt eget sätt. Fast Linnea är ju ballast! Och Olle och Jay lär gå långt. Slut pratat om idol nu.

Godnatt!

jag är en städtant

Hur ofta skriver inte jag att jag städar? Minst 10000 gånger per dag känns det som. Och gissa vad jag gjort nu? Jo städat överallt. Det såg ut som ett helvete här och jag vill ju visa Tina att jag är bra på att städa ;) haha. Jag städar nog ofta bara för att det blir så jävla skitit ofta.. logiskt iallafall.

Nu gör jag ingenting, har just städat klart och väntar på att dom ska dyka upp! Och jag tror någon har fest här i huset för en bas dunkar högt som fan.. nu blev jag sugen på att festa igen haha.


Tina och jag
det här var ett tag sen, men det här var sist vi var hos oss och festade.. eller var det näst sist? jag minns inte.

arne

Jag höll mitt löfte och har nu börjat på en av uppgifterna, den jobbigaste, sen att jag inte gjort klart den behöver ju ingen veta egentligen.

Ikväll kommer min stora syster och hennes kille över för att slappa och se på idol, gissar på att grabbarna kommer nörda spel på datorn. Men det blir ju trevligt, roligare än att sitta själv iallafall. Sen har inte Tina sett Keiko på ett tag heller, så ärligt så är vi lite som folk-magneter nu när vi har valp, alla vill hit, wonder why ? ;) NÄSTAN som hundtricket.

Nu mina vänner ska ni få se en riktigt jävla ful bild och jag kan inte sluta garva när jag tittar på den.
Denna bild är alltså tagen i maj 2007 och jag förstår inte hur bilden kan ha blivit såhär

Ser ni vad jag ser?
de 2 första bilderna: En tant med rått tänder och spjut näsa med riktiga hängtissar och inte direkt vältränad om man säger det fint.
Bild 3: En vanlig tjej, dock fjortis men ser helt normal ut.

Sanningen är ju att det är jag på alla bilderna, som är tagna samma dag. HAhaha jag har skrattat åt dom här bilderna så jävla många gånger, och nu tänkte jag dela med mig. Så det är bäst att ni skrattar också. Det måste ha blivit något med kameran. Det är iallafall vad jag vill tro, jag tror jag ska fortsätta tro på det också haha.

fredags mys eller fredags krök

HEJSAN!!! (säger detta såhär Heeejsaaan och en äcklig gubbe min på det)

Idag ska jag faktiskt plugga på riktigt, for real, dnaidshifha (på riktigt på mongoli-iska), jag tror jag har skrivit det varje dag den här veckan, att jag ska börja på uppgifterna alltså.. men nu har jag bara 3 dagar på mig så det är dags att lägga på en kolbit som man brukar säga.

Och ikväll blir det Fredagsmys, inte fredags krök. Jag är sugen på att festa faktiskt... eller jag är sugen på att dricka vin som en gammal tant hemma i soffan, fast en massa folk på det också. Men jag får hålla mig i 2 veckor till, tänk så bra att skaffa valp.. man blir nykterist ett tag = bra för hjärnan. Snart kanske jag blir smart också.. uppfinner en grunka som kan göra allt du kan tänka dig. Je he vore bra.

Nej nu ska jag sluta sitta här och böla och börja plugga istället.. heeeeeeheeeeeeeeeeeee...


Och påtal om något helt annat så blev jag sugen på att se massa disney filmer efter att ha youtubat sönder alla disney låtar. TÄNK så tur vi hade som fick se bra barn-filmer med en mening bakom istället för all skit som visas nu. OM jag någon gång skulle få barn så skulle jag tvinga dom att se alla disney filmer.

godnatt på riktigt

Vad jag gör vaken fortfarande är för mig lika klart som att inte ha sirap till palt = obegripligt.

Men nu ska jag hoppa i säng! Slänger upp 2 bilder på Keiko här också, ser ni masken hon har börjat få i fejset? Som ett hjärta! MITT LILLA HJÄRTA.



hahahahahha

haha fyyyyfaan jag dör, jävla retaaards vi är
Hittade åt den här videon just, detta är nästan 3 år sen och tur är väl det

Fett med dans!
Uploaded by linnpe. - Watch more comedy videos and sitcoms.

Nu är det kvällern

Nu har vi varit ute med Keiko på en sista kissrunda innan vi ska isäng (hoppas vi) och jag hoppas verkligen hon sover till iallafall 8 imorgon då det är min tur att stiga upp. Nu ska jag hoppa i säng och drömma om skor och jackan från nelly, men jag kan faktiskt beställa den nu då André var skyldig mig 700 kr .. så vi får se imorgon om jag klickar hem den eller inte.

Godnatt!

hur kommer detta sluta

Jag hittar skor överallt som jag vill köpa.. herregud


Från have2have.se

Från nelly.com

men det lär sluta med att jag köper något sånt här för det är det jag behöver - billiga varma höst skor.

Från have2have.se
faaan dom fanns inte i strl 37!!!! arne

fasen

Var in på Tyras blogg och såg att om man angav rabattkod: "Tyrasblogg" på denna hemsidan så skulle man få 20% rabatt på alla köp. Och jag som har varit sugen på att köpa ett par nya skor blev rätt oglad när jag såg priset på skorna haha..åååå fan. Att vara student är inte alltid skoj, dock har jag ju ett antal tusenlappar på mitt sparkonto men det kändes inte värt det... eller... neej... joo.. NEEEJ


Pris: 1560 kr - 20% = 1248 kr

Jag kan ju alltid drömma. Dock behöver jag en vinterjacka mer än vad jag behöver ett par skor, och då är ju faktiskt jackan från nelly.com som jag ville ha billigare än dessa skorna. Lite värdare kan man ju tycka!

sådär ja

Det här får duga, nu orkar jag inte fixa och trixa längre med alla html koder hit och dit. Så nu får bloggen se ut såhär ett tag framöver!

Annars så sitter jag och väntar på att André ska komma hem från skolan, så att fixa bloggen har varit ett bra tidsfördriv. Keiko ligger och sover men jag måste nog väcka henne snart eftersom hon måste KÄKA precis som jag.

knäppp

Jag blir knäpp, försöker få ihop en ny header då jag haft den nuvarande i snart ett år, men det går åt helvete för att vara helt ärlig. Har inga nya bilder tagna med digitalkamera heller så allt bara skiter sig.

pyramid

Charice ft. Iyaz - Pyramid

förkylning

Både jag och André har blivit förkylda.. min hals känns tjock och gör ont. Sen att jag har jävligt ont i axlarna + nacken på det är väl som grädden på kladdkakan..kanske. 

Idag ska jag försöka fixa till bloggen, sen om det blir klart och blir som jag vill är ju en annan femma.

oops

Tiden bara flög iväg och nu ska jag flyga i säng, får fixa till bloggen imorgon istället !! GODNATT

knas

Håller på att fixa lite med bloggen som kanske syns... går inte så bra haha.

snorkanon i näsan

Jag är så sjukt tät i näsan, och jag hatar nässpray samtidigt som det är den bästa uppfinningen i världen. Jag är knappast ensam om att när man börjar ta nässpray så är det så jävla svårt att sluta då jag iallafall aldrig slutar bli tät i näsan när jag väl börjat med nässpray. Det som gäller då är att ta sig igenom 2-3 dagar utan sprayet och det är sååååååå jobbigt, kan inte sova om jag är tät i näsan så ännu ska jag inte sluta.. vill inte ens veta hur länge jag har sprayat nu.. säkert 2 veckor..snart flyger min näsa av.

Annars då så har jag fortfarande inte börjat på mina uppgifter och jag känner hur omotiverad jag är även om jag får bra betyg på varje uppgift jag lämnar in. Är less på skola, nu vill jag jobba.


nu ska jag laga mat

Ja mamma du läste rätt, JAG SKA LAGA MAT. Och det är inte pyttipanna, jag ska göra köttfärssås.. herre jesus gör min köttfärssås lika god som Andrés. SEN ska jag plugga.. lovar... kanske he-he

Och annars så längtar jag till den 23 oktoooober fortfarande. 16 dagar kvar (ja jag har nedräkning som om det vore julafton) till nästan alla är samlade, kunde inte bli bättre för jag saknar alllaaaaa!!!

massa mat

Nu har jag varit och handlat flera kilo mat på willys, jag insåg så fort jag parkerat bilen att det skulle inte bli roligt att bära alla 3 påsarna hem till oss med mina klena armar. Och visst hade jag rätt, fick stanna av ca 5 gånger på vägen och vila armarna och när jag skulle ta hissen upp ville den inte åka ända upp till 3dje våningen utan valde att stanna på 2a våningen, PERFEKT. Trodde mina armar skulle lossna. Men nu har jag handlat iallafall och mitt konto gråter blod.

Nu mina kära vänner ska jag kanske börja plugga, börjar va på tiden.

Jag hittade roliga bilder från stadsfesten förra året såhär tänker jag mig att jag sa:
bild 1. Jag: - MEN JOHANNA vi ska vara seriösa

bild 2. Det gick ju bra...eller?

Bild 3. och tillslut gav hon med sig hahaha

onsdag

ONSDAG vilken rolig dag eller kanske inte. Vi har ingen frukost hemma och jag är hungrig, måste vänta till André vaknar för att sen fara på willys och handla handla massa mat.. = mindre pengar = mindre kul.

Sen måste jag börja med mina uppgifter, annars blir det jobbigt sen.

Men vad ska jag göra till André vaknar då.. nej jag kan inte börja med uppgiften för jag fattar inte vad som står att vi ska göra.. jag förstår inte alltid vad våran lärare vill att vi ska göra då hon kan skriva lite konstiga meningar så det kan stå typ: "Du ska skriva äpplet flög sen hur det äpplet inte kan vara i trädet och räven gick förbi sen och .." ja ni fattar. Så därför brukar jag ta André till hjälp för han brukar alltid kunna lista ut vad det är jag ska göra haha.


bröllop

Glömde skriva en annan tråkig grej fast rolig på samma gång.
Det tråkiga är att jag missade min morbrors bröllop idag pga det var i Norsjö och hade inte råd att lägga ut bensin hela vägen själv och kändes också inte så roligt att köra hem själv i mörkret i en halvkass skruttig bil. Hade varit bättre ifall Tina varit i Umeå och vi delat på bensinen och sen hade jag då haft sällskap i bilen, men nu var hon i Skellefteå så det blev ju som typiskt..
Det roliga är ju då självklart att de gift sig efter så många år tillsammans! GRATTIS
Snodde den här bilden från Mika

Camilla och Ubbe

trööööööööööökigt

Jag har haft så sjukt tråkigt idag, fifaan.. . och jag gjorde inget som jag skrev att jag skulle göra (plugga) så nu har jag kvar all skit som måste göras.. fifan igen.

Det som suger med umeå är att jag har ingen jag kan ringa till som kan komma över bara för att inte göra någonting ungefär. Eftersom jag pluggar på komvux och inte har någon riktigt "klass" så pratar folk inte ens med varandra..jävligt tråkigt, men samtidigt så har man ju bara lektion och inga luncher/raster där man sitter och hänger som på gymnasiet. Så det är väl lite förståerligt samtidigt som det suger.

Jag vill bara ha ett roligt jobb med roliga arbetskamrater, som Xzakt fast ett annat jobb med alla roliga människor som jobbade där.. åååååå.. buhu snyftar i min hjärna.

Nu ska jag fortsätta deppa och sakna gymnasiet också..fan..man borde få gå gymnasiet resten av livet fast med inkomst. Nu längtar jag till jag kan börja på universitet, men vem vet när jag kommer börja på universitetet.. lär ju inte bli förrän till hösten 2011, för skulle jag börja nu till våren så skulle jag vara tvungen att göra prov och göra massa saker långt innan för att få mina betyg tidigare och det går inte för då skulle jag inte klara av matten.

Detta blev ett tråkigt inlägg med klagomål och utan bilder. GODNATT

idol

Tänk så less man varit på Idol om gamla juryn hade suttit kvar, tur att anders bagge finns haha





tisdag

GODDAG.

Vaknade halv 11, steg upp, latade lite och drog sedan iväg till djurmagasinet och köpte 100st tuggben till Keiko och en stor burk med hundgodis, är jag bästa matten eller? Japp.

Blev inget willys idag då jag vaknade lite för sent, André drog just iväg på skolan och hade inte hunnit storhandla så jag får göra de imorgon istället.

Idag ska jag leta upp alla svar till naturkunskapsprovet och sen börja på UPPGIFTERNA (ja 2 inlämningar denna vecka) till digitaltskapande. Hur gick det på uppgiften som jag lämnade in i söndags då? JO MVG .. såklart ;) heheheh. Fasen att det inte går lika bra på NKn och Matten buhu

tvspel

Hade tänkt gå och sova nu, men jag är ju så smart och tänker "Nej imorgon är det min tur att sova och jag vill inte vakna kl 8 och vara pigg", så jag tror jag ska spela lite tv-spel! André har ju ett ps3 och ett xbox som inte användts(?) på länge. Så jag tänkte nörda lite Uncharted 2 som är ett sjukt bra gjort äventyrsspel, kommer sluta med att jag skriker ANDRÈ HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP. HAha vi har redan klarat spelet.. eller vi och vi.. jag började, och gav dosan till André varje gång det blev svårt och det kom farliga grejjer, typiskt mig.

Tvspel är ändå sjukt roligt, André blev nog lite förvånad när han insåg att han hittat en tjej som han faktiskt får slåss om tvspelsdosan ibland för att få spela hehe. Men visst kan jag bli en typiskt brud och klaga på att han nördar för mycket ibland, men då sa han igår en rolig sak: Men du har ju ditt bloggande! HAHAAaa


och i brist på bilder slänger jag in en gammal bild. Jag minns när jag alltid tog kort på mig själv med digitalkameran, men den har som blivit bortglömd dessa dagar.

oj ojoj

Det blåser så jäävla mycket ute idag så det blev ingen promenad, vill inte bli mer förkyld än vad jag redan är. (jaja dålig bortförklaring fast ändå bättre än: det flög förbi en fet elefantskalle som sa åt mig att inte gå ut och gå idag). eller? kanske inte.

Råkade somna i soffan också vid 20, och vaknade upp igen strax efter 21.. inte bra inte bra.

Och imorgon ska jag dra på willys och storhandla så fort jag vaknar, varför jag ska fara så tidigt är för det är alltid så jäävla mycket folk på ersboda, oavsett tid eller dag så verkar alla ska handla samtidigt som jag/vi. Så nu hade jag tänkt fara direkt jag vaknar så då borde det väl inte vara kaos?

Jaja nu ska jag kolla lite bloggar, slöa och sen sova.

prov

Fick igen naturkunskapsprovet och som jag gissade så gick det inte sådär super mega bra. Men några poäng till så hade jag klarat det.. jävla jävla.

Men nu har jag fått ett häfte med G-frågor som jag ska svara på och sedan kommer provet utgå ifrån de frågorna. Myyyycket lättare. Har jätte svårt att plugga inför prov ifall det är såhär: Läs 39028509328509 sidor och utifrån det ställs frågor till provet. NÄÄ inte min grej.

Nu ska vi strax käka sen ska jag ut och GÅ! JAPP idag börjar träningen. Även om det inte blir ett asjobbigt pass på iksu så är ju en promenad bättre än ingenting.

åååååååå djävul

Första frågan på provet såg jag direkt att jag kunde svara på:YESSSSSSSSSSss tänkte jag i mitt huvud och gjorde a, b och c. Sen gick det bara åt helvete resten. Dock var detta inget prov som påverkar betyget, utan allt ska man bevisa på nationella vad man kan och inte kan. MEN ÄNDÅÅÅÅ ååå.. jag satt kvar till de var 10 minuter kvar och kämpade och ville verkligen klara alla tal.. men ingen snilleblixt fick jag.

Nu ska jag tjura över provet och sen vid 14 så drar jag tillbaka för att ha naturkunskap och då lär vi väl få tillbaka provet från de också..fan

måndag

GODMORGON!!!

Det första jag ska börja att skriva är: Kan aftonbladet sluta skriva att sverige kan bli terrorattackerat? Jag blir så jävla nojjig och börjar därför tro att det kommer hända samtidigt som aftonbladet är dumma i huvudet och förstorar allt så sjukt mycket som med svininfluensan. Men ändå, nu sitter jag här och tror att vi kommer bli atombombade och flyga åt helvete typ.. great.

Nu ska jag plugga lite matte, kom på igår kväll när jag skulle sova att jag hade glömt hur man räknar olikheter.. är ju inge bra, så nu måste jag kolla upp det!!


finally

Äntligen har Keiko somnat, hon har varit som en duracellkanin hela dagen, knappt sovit något.. Så nu ska jag bege mig i säng och hålla tummarna för att jag klarar provet imorgon.

Och påtal om imorgon så kommer keiko vara utan nån av oss för första gången, dock inte själv utan vi har skaffat hundvakt under de 2 timmarna som jag har prov och andré måste på inskrivning för en kurs tror jag det var. Det känns lite hemskt, jag tänker bara på alla hemska saker som kan hända att hon springer iväg eller något annat galet. Men 2 timmar är ju ingenting, vi får se till att hon är astrött när vi lämnar henne i huset mittimot. (Andrés kompis).

GODNATTtTtt

matte hjärna

Nu har vi just käkat bullar som mamma skickade med Rickardh som just kom från skellefteå, TACK MAMMA DOM VAR JÄTTE GODA OCH ALLA ÄR SLUT REDAN.. hehe skoja bara. Men dom lär inte räcka så länge haha.

Men jag förtjänade bullar då jag har diskat, dammtorkat, plockat undan, tvättat och pluggat idag. Dock kan jag väl inte påstå att jag har pluggat färdigt.. men det var så jobbigt.. sånna här tal är lättast och dom är ändå skitsvåra:

FÖRENKLA
2 (2x + 5) - 2 ( x - 3)
okej nu ska vi se om jag kan lösa den
4x + 10 - 2x + 3
= 2 x + 13...eller ska det vara - 13?

Om jag har fel, så får du skriva det pappa och skälla på mig, annars kan du ge mig 100 kronor för en smart hjärna ..eh nu blev jag nervös, om jag har fel så är det ju lite pinsamt. Men jag tror jag har rätt, eller har jag det PAPPA?

Det som är svårt är när man ska ändra från + till - och tvärtom, så nu måste jag nog sätta mig med matteboken och räkna lite tal.. kanske borde lära mig ekvationssystem och ALLT annat förutom algebra som jag nästan kan. Bra linn det kommer gå super på provet imorgon, mvg!!!!

majs

Nu har jag diskat, nu måste jag plocka undan på rumsbordet och sen kl 17 har vi tvätt.. och det behövs dammsugas och skuras igen för nu är det skitit överallt igen från igår då Keiko var täckt av jord. Uhhuu hur ska jag hinna plugga.. får lösa det på något sätt.


kolla så liiiiiiiiiiiiiiiten hon var när hon var 8 veckor,


Haha och den häääär, här var hon bara 6 veckor, en liten liten prutt.


Och nu är hon stor som ett monster.... nästan, svårt att tänka sig att hon kommer bli så mycket större än vad hon är nu, men det är kul!

Söndags ångest

Har just lämnat in uppgiften till digitalt skapande och är inte så säker på att jag får MVG igen, men jag gjorde mitt bästa så vi får väl se imorgon vad det blev!

Har matte prov imorgon också så snart måste jag sätta mig och repetera och försöka förstå alla olika grejjer. Men NU måste det städas. Vilken rolig söndag.............!!!!!!!

smutsig hund

Vi skulle gå ut med keiko för en snabb kissrunda kl 00, men snabb blev den inte då Isa den stooora samojeden var utanför så de lekte i 35 minuter ungefär och när vi kom in så såg Keiko ut såhär:




NU SOVA!!

avatarigt

Det blev så att jag såg Avatar, även om det här var fjärde gången jag såg den så blir jag lika inne i den varje gång, så sjukt bra film!

Nu ska jag surfa runt lite sen blir det sängen! nattinatti

what to do

Funderar på att se Knight And Day men jag vet inte om det känns värt att se den i dålig kvalité.. Blir inget speciellt ikväll utan det blir bara soff-kväll med film och choklad!!! Ja men på måndag ska jag bli nyttig ;) Haaaahaa.. , varför är det alltid på måndagar? kan väl likagärna ha startat idag.. nä.. på måndag.. kanske.

Måste bara hitta peppen till att börja träna på Iksu, men det är så jävla trögt att ta sig dit själv, blir lättare sen när Tina börjar träna med mig men hon har praktik i skellefteå i en månad.. blä så jag får se till att ta mig själv i kragen och fara själv nu i början.

Nu ska jag försöka hitta något alternativ till film!


HEJDOO från arga linn

lördagens lördag

TJABBA, alla bloggar har ju verkat strejka nu på förmiddagen så därför har det inte blivit någon uppdatering här, men har inte så mycket spännande att skriva.

Steg upp vid 8, med endast 5 timmars sömn.. har sett vampire diaries, varit ut med keiko 3535 gånger och sovit lite osv. Nu har vi just käkat en tidig middag och nu ska vi bege oss mot skogen så hon får springa av sig lite.

Tjolahoo

Aint no sunshine

Nu gör jag något som jag kanske egentligen aldrig skulle ha gjort tidigare, nämligen laddar upp ett klipp av mig själv när jag sjunger acapella. men då tänkte jag såhär: Ska jag våga söka till idol med ståhl som vi har lovat varandra haha så måste jag ju för fan våga ladda upp ett klipp utan bild tillochmed.

Börjar alltid sjunga när jag ser idol, och nu blev jag sugen på att sjunga samma låt som ARNE WEISE jr, Aint no sunshine. Men jag vet att jag måste träna på att gå över till ljusare toner, spec i denna del: Aint no sunshine when shees goone and shees aaalways goone to looong anytiiiiime shee goees a way. Men det är väl bara att sätta igång och träna då!!!

Blev acapella för jag hittade ingen bra karaoke version, en bra anledning till att skaffa sig en gura och lära sig lira!

Nu lär jag sitta här och tänka i minst 10 minuter.. "ska jag ta bort det........." haha.. jaja..hejdå

fredagskväll

Ikväll blir det bara jag och Keiko! Jag har inhandlat naturgodis från coop och cola, och så hoppas jag på att hon kommer sova haha så jag kan se senaste avsnittet av top model, vampire diaries och idol. Men jag gissar på att hon inte kommer att sova utan kommer vara galen hela kvällen så jag inte få lugn och ro haha..

Fast jag kanske borde passa på att se top model nu medan hon sover.. mm jo jag tror jag ska göra det!!


Ska skicka denna till tyra banks och skriva: "jag kan se förvånad ut, får jag vara med i erat program?" jepp säger hon då.

mongolid telefon

Har varit och köpt ett nytt simkort för 100 spänn, men det fungerar fortfarande inte.. KANON KUUUUUL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så snart ska vi fara på expert och då ska André få hjälpa mig att klaga lite då jag knappt haft telefonen i 3 veckor och den pajjade efter bara några dagar. Så jag tycker jag borde få en ny telefon direkt i handen, men eftersom jag aldrig ha tur så vill dom garanterat skicka in den på lagning... men då blir jag galen.

BLUUUUUUU


Update:
Kom just hem från Expert och inte fan fick jag en ny telefon nej nej utan den skulle skickas in och kunde ta upp till FYRA VECKOR. Just nu önskar jag att jag aldrig hade lagt ut 3 tusen spänn på den där jävla telefonen.



simkort

Nu ska jag fara till stan och sen gå in på telia och hoppas på att det är mitt simkort som krånglar!!



RSS 2.0