sönderblåst

Som alla här i skellefteå vet så blåser det ju ganska rejält.
Hemma hos mamma har ett fönster blåst sönder.. händer ju inte varje dag. Snart kommer säkert en stor virvelvind och tar med oss alla i ett svep SWOSCH

2008 springer iväg

Sista dagen av år 2008 !

och det är allt vettigt jag har att skriva idag. Blir att göra sig klar om ett tag sen dra till coop för att köpa käk och sen vidare för att laga all mat och sen slafsa i sig den. Men det blir bra.

så gott nytt år och allt sånt där skit man ska säga idag.
Så får man hoppas på att ingen spränger ansiktet av sig, som så många andra verkar råka ut för. GÅ INTE FRAM TILL EN RAKET SOM INTE SPRAKAT IVÄG FÖR HELVETE. Bättre att inte spränga några raketer alls.

vad ska jag göra nu då?

Jag har just läst ut 3dje boken...på 2 dagar...vad ska jag göra nu då på kvällarna? Finns inte en chans i hela världen att jag skulle börja läsa någon annan bok...så bok-nörd har jag inte blivit.. fast iofs, efter imorgon har jag inget annat val, då börjar min stenhårda nyttiga vardag........ LYCKA TILL !! tack, jag behöver det. Har inte gått så jävla bra sist då jag har sagt att jag ska skärpa mig haha.. men nu jävlar..

Nu ska vi lägga oss och se en film som just börjat på 4an...klockan är bara 23.. jag är inte trött och filmen verkar inte falla mig i smaken men finns inte så mycket annat att göra såhär en tisdagskväll dagen före nyår.

och det här inlägget avslutar jag med en bild från min maskeradfest 2 dagar innan jag fyllde 18 år, jag var plupp för ni som inte ser min klockrena utstyrsel.. nä men den kvällen var skoj, och jag peppar inför imorgon! Lugn nyår med 5 brudar och god dricka att slörpa på.

mejp

Idag har vi strosat runt på stan, som dom 2 senaste dagarna... jag hatar den här stans utbud så jävla mycket.. finns ju fan ingenting vettigt att köpa. Så jag köpte en vanlig tshirt och ett par"dansbyxor" som alla har från cubus.. vet inte om jag ska behålla dom, köpte dom bara för att det var de sista Small.... ond eller hur?

Nu har vi just vart ner i källaren och slängt tvätt i maskinerna, så nu ska jag hitta på något i en timme innan de blir att vandra ner dit i den läskiga gången igen.. sanningen är den att jag har aldrig gått dit ner ensam..förutom en gång.. då jag gömde sprit då jag var 16 haha.. då var jag tvungen att samla mod, hellre gå ner dit ensam än att pappa skulle hitta det,  på den tiden. Men risken att jag går dit ner själv är väldigt liten, skulle vara en bra orsak isåfall.

Ska kika lite tv och slöa... jag känner mig sjuk, men orkar inte känna efter för noga eftersom jag har planer imorgon som jag inte haft på tusen år känns det som!

En fjärde bok?????????

Jag har läst ut halva boken, och mina förväntningar av den verkar aldrig komma...den är fortfarande skit bra.. men så kollade jag upp lite på google.. och det verkar som att det kommer en fjärde bok ;)

  • Twilight - 2005 (på svenska, Om jag kunde drömma, 2006)
  • New Moon - 2006 (på svenska, När jag hör din röst, 2007)
  • Eclipse - 2007 (på svenska, Ljudet av ditt hjärta, september 2008)
  • Breaking Dawn - 2008 (på svenska, Så länge vi båda andas, mars 2009)

Fan vad nice, nu blev jag glad =) Jävligt synd att det känns som det är 10 år kvar till mars...
(jag har blivit en riktig bok-tönt ...gällande dom här böckerna iaf).

Nu ska vi kolla om det är något värt att se på tv..annars får vi väl se en film eller något annat spännande. GODNATT.


Bok nr 3


Jag har läst ut bok nr 2 och har nu börjat läsa sista boken
Stephenie Meyer - Ljudet av ditt hjärta(eclipse).. Dom är så sjukt jävla bra. Så alla som är helt druknat förälskade i Twilight filmen, läs böckerna !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag har skrivit tidigare att jag hatar att läsa, att jag bara gillar vissa självbiografier som Pojken som kallades det tex.. och den boken är bara hemsk.

Så ska jag vara ärlig har jag aldrig läst bättre böcker än just dom jag håller på att läsa nu, väldigt konstigt.. trodde aldrig det skulle kunna hända mig, jag måste ha slagit i huvet. Men det är kul..då sysselsätter jag mig många timmar per dag ;)
Sen är det bra att André har en konstig serie på datorn att följa, så medans jag läser så ser han serie.. vilket bra par vi är. Så jag behöver inte känna mig tråkig som läser hela tiden och är osocial !

Nyår på onsdag och jag börjar känna peppen lite nu. Skumpa är fixad och matshoppning på onsdag, yeha.

Nu ska jag fortsätta läsa min häftiga bok.

fattig

Kom just hem från stan och nu känner jag mig fattig igen.... den pengalyckan varade inte länge....... så nu ska jag sörja, läsa min bok, och sen bli glad igen.

Kattungedag

Har just kommit hem från mamma, där kattungarna var helt galna.. men det är mys, sen såg vi en dålig film på tv och nu är vi hemma... jag fick en ful idé att spela in en film och sen lägga ut på bloggen, fast nu kände jag inte peppen för det längre jag blev så trött nu. Så jag ska nog läsa ut boken nu kanske.

död söndag

Idag är det söndag, den mest icke händelserika dagen på veckan. Jag vet inte varför, men jag har liksom fastnat i den här att inte göra ett skit men endå tycka att de är skönt - stilen.  Jag börjar bli för gammal...fyfan

På onsdag är det nyår, då blir det att som jag skrivit tidigare (vill bara fylla ut mitt inlägg...ägg) att chilla med några brudar. Vi ska dessutom försöka fåtag på en billig champange....hur fan ska det gå då?.. jag kanske får lura dom och komma dit med mousserat vin istället ;).. varför inte? Mousserat vin funkar ju...hm.... fan va smart jag var !!!!!!!!!! jag är ett geni.. äh vi får se hur det blir.

Nu ska jag lägga mig och läsa, har inte allt för mycket kvar av andra boken! Yeha


och det här inlägget avslutar jag med westside, eastside, westcoast, eastcoast...eller vad fan de nu heter

Give a little bit of your love tooooo meee...

.. Börjar bli jävligt less på den reklamen.

Vi har just sett Harry Potta och den flygande bägaren med eld eller vad den nu heter, när man tänker efter är dom ändå rätt schyssta. Och nu har vi börjat se på Beck, jag är trött ont i huvudet och seeeeeeeg som en seg slemsnigel fortfarande. Men imorgon ska jag inte på stan iallafall så då får jag sova ända tills jag vaknar.. skulle tippa på...10?

Nu är all tjatig reklam slut så nu ska jag fortsätta kika på Beck

seg

Jag är segast i världen idag, min hjärna känns som mos.

jag gick ner till stan, mötte andré, vi gick på stan en timme sen tog jag bussen hem. Har just sett en gammal film
The goonies - Döskallegänget från 1985, endel sånna filmer är så jävla bra jag gillar det. Fast av alla gamla filmer gillar jag Stand by me mest skit bra film.

Nog om det, nu ska jag ringa André och höra om han är påväg hit, han drog nämligen till Solbacken för att kolla om en ny tv-burk, vad ska de vara bra för? Hans tv funkar utmärkt, men det verkar vara en osynlig tävling mellan alla "VEM HAR PLATTAST OCH STÖRST TV ???"

I min stora brist på bilder, så slänger jag upp 2 från Mickis födelsedags party efter partyt som var före hennes födelsedag. Var mest jag plesner och björnen som fastnade på bild från min kamera


snarkades till stan.

Godmorgon !!!!!!!!!
Vaknade för nästan en timme sen, har duschat, klätt mig och sen har jag suttit och läst dom få bloggarna jag kikar in.

Om en halvtimme ska jag börja bege mig mot busstationen, möta andré sen ska vi vandra på stan, jag ska köpa medecin....har fortfarande inte bestämt om jag ska lämna tillbaka koftan eller inte.. men jag har ju 30 minuter på mig, mo inte annat har jag ända till måndag på mig egentligen...

nu ska jag göra mig klar

shahalalala

Efter att ha sett på Cast Away, käkat, sovit en timme, kollat på tv tills nu så är jag jävligt trött. Så därför ska jag lägga mig i sängen och läsa och sen sova, imorron blir det stan igen, måste köpa medecin och bestämma mig om jag ska lämna igen den randiga koftan.... får sova på saken som man säger i nordpolen.

Godnatt !


nya klädobjekt

Kom hem för en liten stund sen..

vi anlende med våra skuttande fötter till stan vid 5 i 10 tiden.......... vi tänkte gå på hm.....tänkte.. men det öppnade inte föränn kl 12, så vi begav oss mot CK istället och direkt man kommer in, så är det som att det är fredag och alla har fått löning... 1 minut efter stan har öppnat. Så jag blev opepp direkt, vi vandrade omkring där ett tag , jag hittade inte ett skit, vi kom på att MQ har säkert öppet så vi gick dit och jajjamensan det hade dom och där var det enda stället jag fyndade på. Köpte två stycken tröjor:


svart enkel långärmad, skit skön 175 spänn på rea, halva priset.


Randig lång kofta 200 spänn på rea, halva priset. Är inte helt hundra på att jag ska behålla den.. jag får iallafall 3 dagar på mig att tänka så det är ju kanonpang.

Jag tror jag borde leta efter en ny sjal.. min blåa börjar kännas jävligt utjatad nu.. men den har liksom blivit min andra halva mjuhuhu, så den lär hänga kvar ett tag till.

Nu ska jag lägga mig och läsa ett tag tror jag, är svin hungrig så jag längar till middag mest av allt.

No one want's forever

Godmorgon......eller något... jag är iallafall vaken och jag är så trött att jag inte känner att jag är så trött.. jag bara sitter och gör som min hjärna vill..eller vad man ska kalla det.

Vi ska dra till stan om en halvtimme ungefär, innan allt galet folk kommer.. bara för att så kommer dom vara där 10 minuter innan vi kommer dit.. jag lovar... fyfan...

Jag mår konstigt idag, en konstig känsla i hela kroppen..jag hatar den.. vill kräkas på den.

Nu ska jag klä på mig, sen ska jag sitta och stirra med mina döda ögon, sexit..


Och med min rubrik menar jag denna låten
Laurel Music - No one want's forever.
Jag är på det humöret idag, sånna här låtar rockar en dag som denna.. trist jag vet men alla har väl sina lugna sorgliga låtar-dagar istället för poppig pepp-musik.

Fast låten har varit en favorit länge, så lyssna och njut den är great.

Nog för mig, tjaho

Twilight gånger 2

Nu har jag sett Twilight för andra gången, och jag måste nästan säga att den var lika bra nu, om inte bättre. Kan vara för att jag läst ut första boken också jag gissar på det. Så jävla bra film, tåls sägas flera gånger.

Och jag hatar(vet det är ett starkt ord men alldeles utmärkt i detta tillfället) fjortisar så jävla mycket. Satte sig en lång snubbe framför min stora syster och bredvid han satt två tjejer till vänster om han framför mig och mika. Tina blir störd för hon ser inte texten på filmen, så hon knackar han på axeln och ber han snällt att sjunka ner i stolen litegrann för han satt rak som en pinne. Han sjunker ner hon säger tack, sen börjar dom viska och skratta.
 
Haha jag kan inte fatta hur jävla dumma man kan vara då, man är på bio, ska se en film, och det enda man bryr sig om då är att sitta och viska mellan varandra och kolla bak för att kolla vad det var för en som bad han att sjunka ner i stolen. Och det höll på minst 15 minuter, med massa bakåt-titt då och då under hela filmen. Jag blir fan tokig, det är skrattretande och jävligt irriterande på samma gång. Grow up motherfuckers säger jag.

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa ur bok nummer 2 och sen sova, imorgon blir det som jag skrev tidigare att dra på stan, och vi måste upp tidigt, jag orkar inte med massa galna människor och en mils lång kö bakom varje kassa! Så godnatt och peace in.


strax blir det bio!

Jag mår illa och snart ska vi börja bege oss mot bion.. tänk om jag har fått vinterkräksjukan..då tycker jag synd om alla som ska sitta i samma salong som mig.. en liten trång salong med kräka i luften det skulle väl vara gött. Näe men jag har läst att har man vinterkräksjukan så kommer det PANG och kräk kräk kräk. Så jag kan nog utesluta det.

Idag har jag som jag skrev tidiagare, hittils har jag bara läst läst, sett en film som gick på tv, spelat lite på andrés xbox och mått illa. Och om ett tag blir det bio, sen hem jag gissar på att jag kommer att läsa eftersom jag kommer nog bli mer pepp då jag ser filmen också mjäHÄÄ... och sen blir det sova. Och imorgon blir det shopping, för visst är det öppet imorgon på stan? jag måste nog kolla upp det. Nu ska jag slöa ett tag till. hejs!!!

inget hål

Jag tror jag klarade mig från ett hål i tanden, har inte alls ont i dag fan va skönt nu kan jag fortsätta dricka julmust ;)

Idag har jag inte gjort mycket, vaknat, käkat, och sen läst boken och jag ska fortsätta göra det nu! Det är så jävla spännande hela tiden så jag lär ligga och läsa minst 2 timmar till fan va bra, snart borde min hjärna växa!

har jag ett hål i tanden?!?!?!?

Jag har skit ont i min högra nedertand som sitter längst in....varför?! Jag har aldrig haft hål i någon tand i hela mitt liv, är det nu det är dags eller?.. skit konstigt.. men jag tänker mig att det ska göra ännu ondare då fast det gör ont då jag tuggar och rör i den.... får väl se om det har gått över till imorgon. Annars skyller jag på all julmust.

Iallafall så är julafton över nu och jag har fått superbra julklappar :) Här hos pappsen fick jag pengar pengar, dom 2 böckerna som fortsätter efter första "twilight" boken, och presentkort.

så jag kan lova att jag ska shoppa som fan.. jag har inte handlat kläder på skit länge och nu har jag så mycket pengar och eftersom det är mellandagsrea snart så borde jag väl hitta massa saker eller? Jag hoppas på det iallafall.

nästan så rik känner jag mig.... bara nästan..

Nu är jag skit trött, och ska strax lägga mig i sängen och börja läsa bok nr 2 yeha. Och imorgon ska vi på bio mjähähäh... jag och mina systrar ska se Twilight, jag vet jag har sett den tidigare men den går ju aldrig att ladda hem i bra kvalla och nu då jag har så pass mycket pengar så unnar jag mig ett till biobesök med den filmen på duken den är ju så jävla bra ;)

Så ja, ett år kvar tills nästa jul och proppfull mage. GODNATT.

tomtekatter

Jag kom på att jag måste bara slänga upp super gulliga tomte bilder på kattungarna som Tina tog för någon dag sen.






och det får bli mitt sista inlägg för dagen, strax blir det kalle, sen mat och allt sånt där =) så tjoha hej

GOD JUL DÅ

Ja nu är det Julafton !! Och André har just farit till bussen som går mot Norsjö, och jag är ensam hemma! Detta blir en kanon bra jul känner jag ... ensam hemma och allt....

nä skojar bara jag är bara ensam hemma ett litet tag sen kommer Mina syskon, Pappa och Farmor. Blir en liten familje-jul men det är lika bra annars ryms vi inte i soffan haha.

Så nu hade jag tänkt se lite Top Model på Julaftonsmorgon och sådär, kunde väl inte bli mer juligare? ;)


julklappsöppning

NU ÄR DET JUL  ,  godjul !!!!!!!!!!!

Kom just hem från mammsen där vi öppnade lite julklappar i förskott. Och iår fick jag :
*Massa tusen miljarder köksgrejer, kastruller, bestick, durkslag, decilitermått, tallrikar och sånt där som är bra att ha.
*Sen fick jag 500 kr sammanlagt också super !! Mellandagsrea-shopping som fan.
*och av André fick jag 2 stycken 2-pack skit bra shampoo + balsam, han hör ungefär varje dag hur mycket jag säger att jag hatar mitt hår för att det är så torrt och risigt så han kämpade på och köpte hårgrejjer som inte alls är hans grej=) så det var gullipluttit tycker jag och det är skit bra nu kanske mitt hår blir normalt för engångsskull ! Tack baby

och det här var mina julklappar till folk idag (mer blir det imorgon):
* Till mammsen gav jag parfym, bodylotion och nån tvål från aqua spa
* Till Peter gav jag 3 stycken whiskey glas
* Och till André gav jag en tavla på han själv som jag målat med akvarell färg, kan slänga upp någon bild senare.

Nu är vi eller iallafall jag skit trött och imorgon är det julafton så vi ska nog kila i sängs nu =)

SÅ GOD JUL !!!!!!!!!!!!!!!!!! och godnatt.


tomten kör på nytt fordon iår, går snabbare så.

shing shing

Nu ska vi strax dra ut till bussen och sen åka iväg.

men innan det tänkte jag lägga in världens vackraste bild på hanna och jag.

Glöm inte att le!!!! det är ju trots allt julafton imorgon

frågor med mig själv

Jag är vaken, andré sover...3 timmar kvar tills vi ska kila iväg.... så därför svarar jag på sånna här tråkiga frågor.

ÄR DU EN BRA FLICKVÄN? Självklart, vill han att jag ska diska, sover jag.. vill han att jag ska städa, skrattar jag.. osv
HUR RAGGAR DU? Med min självlysande karisma !!... fan va bra de lät
VAD HETER DU? Linnnnnnnnn
KALLAS? Linn.. jag vet tråkigt men linn är liksom svårt att hitta på smeknamn till.. mina blir bara längre inte kortare å de ger ju ingenting.
VARFÖR? jag har ingen jävla aning....
VAD HAR DU GJORT IDAG? Vaknat, duschat, och satt min booty på stolen här.
VAD SKA DU GÖRA IDAG? Dra till mammsen och ha lilla julafton, klappa kattbäbisarna osv :) mys
VAD VILL DU HELST HA NU? Jag vill ha ....eh... pengar är för tråkigt att svara...så jag svarar som jag skulle gjort om jag var 10 år......  fred på jorden såklart !!!!!!!!!!!!!
VAR ÄR DU NU? I stora vackra underbara.... skellefteå....
SAKNAR DU NÅGON NU? Ja typ.. jag saknar andré.. men det känns lite dumt eftersom han ligger bara någon meter ifrån mig.... läskigt
RÖKER DU? not any more bitch!! eller okej är det party röker jag men det gills inte !!!
NÄR FICK DU SENAST EN PRESENT? Fick öpppna?!?!..då jag fyllde år, eller fick jag det? jo jag tror det.. men idag ska jag få öppna paket iallafall ! yeha fast jag fick ett paket igår =)
VAD HAR DU FÖR PLANER TILL HELGEN? I helgen? Då precis hela jävla stan ska på station?.. ingenting jag får väl ruttna hemma i min ensamhet.
VILKEN FÄRG HAR DU PÅ DINA UNDERKLÄDER NU? gråååååååååå...bäääääää
LÄNGTAR DU TILL NÄSTA FÖDELSEDAG? Nej jag tror jag har börjat få ålders-ångest.
VEM PRATADE DU MED SENAST? jag sa hej till min pappa..gills det
VAD PRATADE NI OM? ...eh.. han sa godmorgon..jag sa hej eller nä skoja bara han sa "vad gör du" och jag sa"tar en handduk" så var det!!!
VAD GÖR DU JUST NU? jag drog just in snor... ville inte att det skulle få för sig att hoppa bungyjump
ÄR DU PINSAM PÅ FYLLAN? Ärligt så tror jag inte det eller snarare hoppas inte, inte nu längre, men då jag var yngre var jag det som fan... usch jag skämms bara jag tänker på det nu.
ÄR DU BLYG? Näe jag är inte blyg, jag är bara inte pratsam bland nya personer men oftast pga det så förknippar folk mig som blyg. Men jag skulle vilja förklara det som att jag lyssnar hellre på nya människor än att babbla själv. Då får man liksom en uppfattning om det är värt att öppna käften eller inte!
NÄR KRÄKTES DU SENAST? Mjähääh........ jag vet faktiskt inte eller jo det vet jag. exakt datum och allt?.. nä jag orkar inte kolla upp, men i somras var det iallafall.
VILKEN LÅT LYSSNADE DU SENAST PÅ? hm.... jag har sovit så jag minns inte.
HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT? jepppppppp
HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG INATT? jo andré, han har snarare legat på mig.. krossat min skalle
HAR DU GLASÖGON? nej, men det skulle inte förvåna mig om jag snart kommer behöva.. då har jag fått alla brister i familjen. Astma, massa allergier mot olika saker, och dålig syn.. hur jävla nice skulle det vara`?!?!?!... nä fuyfan
BOR DU I STHLM, GBG ELLER MALMÖ? ne-he-he-he-ej mycket bättre jag bor i vad man skulle kalla....drömmarnas stad.... SKELLEFTEÅ !!! da-da-da-daaaa !!! ....................????????
HAR DU SAGT "JAG ÄLSKAR DIG" TILL NÅGON IDAG? Nej not today... jag kanske borde´!`?!?!?!?
ÄR DU HOMOSEXUELL? Jag är faktiskt inte riktigt säker.. tänk om andré skulle vara en brud egentligen?.. man vet ju aldrig nu för tiden.... men jag skulle gissa på nej iallafall ! haha
VAD TYCKER DU ÄR ÄCKLIGT? Svamp, räkor och allt med äcklig konsistens.
VAD SÅG DU SENAST PÅ TV? The last Mimzy
VEM FICK DU SMS IFRÅN SENAST OCH VAD STOD DET? åh jag orkar inte kolla.. men jag gissar på "......friterad?"
ÄR DET LÄTT ATT FÖRFÖRA DIG? Vinka med ditt nagelband och du har mig på fall !! nä men ärligt så vet jag inte, det hoppas jag inte !!
HUR SVARAR DU I TELEFON? Är det min telefon säger jag "hallå" är det hemtelefonen är jag artig och säger "hej det är linn"
VAD HAR DU FÖR INTRESSEN? inga..fyfan vad körd jag är... näe men musik är sköj, kramas är sköj, skratta är sköj...eh ja typ så min hjärna orkar inte få fram all nödvändig information just nu.
FAVORITSYSSELSÄTTNING JUST NU? jag nös just..
HAR DU DVD-SPELARE? jo men det är väl inte en speciell höjdare!
VAD ÄR DU RÄDD FÖR? Jag är rädd för höga och snabba ljud, om jag är själv och hör konstiga ljud, eh.. getingar, humlor, bin och lite sånt.
HAR DU GOTT BORDSSKICK? haha nä..
VAD ÄR ATTRAKTIVT? vad?.. ja inte fan vet jag..först utseendet sen personligheten, är personligheten skit så ser personen ut som skit också och tvärtom oftast.
VAR GÖR DET ONDAST JUST NU? jag vet inte i min skalle skulle jag gissa.
KLIAR DET NÅGONSTANS? nej...eller jo nu på öronsnibben!
VILKA FÄRGER PÅ KLÄDER UNDVIKER DU? Ingenspeciell
NÄR SKAFFADE DU MOBILTELEFON? vet inte, länge sen iallafall.
VEM ÄR DEN SNYGGASTE DU TRÄFFAT/SETT IDAG? Mig själv i spegeln ! nej andré ju =)
VILKEN SMAK ÄR DET I DIN MUN NU? äcklig morgonsmak
VAD SPANAR DU FÖRST IN PÅ EN TJEJ/KILLE? Kläderna
ANVÄNDER DU TANDTRÅD? nej, borde man det?
HUR MÅNGA HAR DU VARIT OLYCKLIGT KÄR I? Olyckligt? hm.. jag vet faktiskt inte 1 kanske.
VILKET ÅR I DITT LIV HAR VARIT BÄST OCH VARFÖR? Alla år har varit bra på sina egna sätt och olika mycket så jag har ingenaning.
VAD KÖPTE DU SENAST? hm.. jo jag betalade en del av en skiva till mormor i julklapp
BRUKAR DU KOMMA I TID? ja, oftast innan i tid också.
HUR KÄNNER DU DIG NU? trött, ont i huvudet, hungrig
VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER? mörka kläder oftast.
KAN DU LAGA MAT? ja nånting kan jag väl laga
VAD PLUGGAR DU? Estetisk teater
ÄR DU AKTIV I SKOLAN? Ibland, i vissa ämnen... olika.
HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR? Nja, jag var lite sur tror jag.. vet inte varför jag var väl trött.
HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB? Endast sommarjobb.
HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL? det är ju olika varje gång.

julen flyger fram

Vi kom hem från mormor för nån timme sen och nu har jag sett 2 stycken topmodel avsnitt.. vad ska vi göra nu då? klockan är 10, det är inget bra på tv... vi får nog ta och ladda hem en film och sen somna :) Och imorgon blir det som jag skrev tidigare att fara till ersmark för en lilla julafton där! Haha fast det jag längtar mest till är att André ska öppna julklappen från mig.............skulle ju vara ett helvete om han inte skulle tycka om den..men varför skulle han inte göra det den är ju från mig och min tankefulla hjärna ;)

Nä nu blir det att leta någon film och sen sova! Godnatt!

2 dagar

2 dagar kvar till julafton och jag kan inte ha mindre julkänsla.. fan va trist.
Snart blir det att dra iväg en snabbis på stan och därefter fara till mormor ett tag. Imorgon blir det lilla julafton hemma hos mamma och på onsdag blir det att vara här i stan. Det är det enda som finns i mitt huvud.. imorn ska jag vara där, på onsdag ska jag vara där och sen är det torsdag vad ska jag göra då?

På nyår blir det chill med brudar med god mat och sånt där så det blir nog nice iallafall, jag peppar på det. Jag har ingen större lust till att fetparta så därför känns det skönt att man är en liten bunt som är på att bara chilla :)

Snön har kommit tillbaka och det är ju ett plus iallafall.. så nu ska jag lägga mig i sängen och bara vänta på att alla segskallar ska komma någongång så jag får bege mig iväg och göra något.

Nu kan jag ju iofs slänga upp alla bilder från dundercupen, dom flesta är suddiga men det gör ingenting.



Rep av intro på morgonen bara några minuter innan vi skulle köra ^

Slutet av introt som inte kom med på film, det rockade också.

Bildarnas intro, det krävs mer än en bunt hiphopare som står och gungar i takt för att vinna mot oss ;)
haha skojar bara.............................................................................

Alltid redo för papparazzi även under en blodig match!!

ruuun bitch ruuuuuuuuuun..

Rårå fick träffa sin största idol - nick carter!

Jag slog en straff, sköt stolpe ut...fifan

det fanns snärtiga cowboys på plats också

Hanna a.k.a Kevin...tror jag haha.


Cowboysarnas intro ^

suddigt är bäst

Mel B + Gary + Mel B, ingen visste att det fanns 2 Mel B föränn nu.

Tråkiga bildtexter jag vet men jag fick lite bråttom! nu ska jag kila hejsvej

Grinchen

Om 10 minuter börjar Grinchen på 5an.. jag tror jag måste se den, fast jag har sett den flera tusen gånger känns det som. Men det är en riktig mys-jul film=)

Vi är i övrigt jävligt lata.. jag har ont i huvet för jag är inne för mycket, jag måste nog börja gå ut i naturen, jag kanske borde bli en natur-vandrare med kikare och kunna alla fågelnamn och allt sånt där. Nää..men nu är det lov, nu vill jag lata så mycket jag kan, inte lägga en enda tanke åt skolan.. fast iofs har vi prov första veckan, så jag kommer ändå måsta göra det förr eller senare, vilket lär bli senare.. dagen innan skolan börjar om skulle jag gissa på!

Jag orkar inte ens leta en bild att lägga upp.. latast i världen

får man eller inte?

efter att ha suttit såhär lat och trött på morgonen och läst olika bloggar hit och dit så verkar det som att den där grejen med färgade linser, att man skulle få ett par bara man länkade deras sida i sin blogg, inte alls blev så för alla.

En del får mail där det står "du uppfyllde inte alla krav", medans jag fick ett mail där det stod "Grattis! Du kommer att få ett par gratis månadslinser som tack för att du har bloggat om färgade linser." men det stod även att dom fått jätte bra respons och att eftersom de kommer att skicka ut flera tusen linser så kommer det ta till januari innan man kommer kunna få hem dom.

iallafall så vet jag att plesner skrev i princip samma sak som jag, bara i olika ordning, och hon kommer inte att få några linser för att "hon uppfyllde inte alla krav" vilket är skit knäppt.. så jag antar att jag bara hade tur att bli vald som en av "vinnarna", då jag trodde det var självklart från början...trist sånt där.

Nu ska jag käka frukost och sen hoppa på André så han vaknar!


så här glada blev vi efter vi hade vunnit första matchen i torsdags haha

Härry pottah

Vi sitter just nu och ser harry potter och fången från azkaban... är det tredje filmen? eller andra?... vet inte, jag tror jag måste kolla upp det, om man tänker efter så är det ändå hyffsat bra filmer, iallafall dom första, sen spårar det som alltid.

Ikväll skulle alla brudar fara och bowla disco bowling, och det hade varit skit roligt att hänga på om jag inte hade varit en fattiglapp efter alla julklappsköp och om inte mina ben hade varit som döda pinnar. Men jag hoppas ni har roligt utan mig ändå ;) haha


20 december

och 4 dagar kvar till julafton.
Ska jag vara ärlig har jag ingen julkänsla alls, kan bero på att det är is och grus på vägarna istället för vit fluffig snö. I helgen ska vi bara ta det lugnt, min kropp är fortfarande död, jag går som en gammal skrutt tant och andré skrattar åt mig, speciellt igår då jag skulle försöka hoppa upp och ner på golvet, gick inte alls bra! Så efter jul blir det att börja dö-träna, kan ju inte vara så otränad att min kropp strejkar efter 2 korta innebandy matcher på skolan haha.. jag skäms nästan över mig själv, men sån tur var så var det inte bara jag som hade en skrutt-kropp igår , nästan alla hade träningsverk men jag undrar om det bara är jag som knappt kan gå!

jag vet att jag sa att jag skulle lägga in bilder från dundercupen, men jag orkar inte göra det nu utan det får bli när det blir förlåt mig gud. Nu ska vi bara chilla sen käka fisk till middag, nyttigt!


frans-man tema på skolkortet

NU ÄR DET LOV !!

Skalla ihop era skallar gott folk för nu är det jullov!!!!! Och varför sitter jag kvar på skolan?!..  jag ska faktiskt bara vänta några minuter sen ska jag vandra in mot stan för att möta André och sen ska vi handla lite julklappar. Mjähä!

Och ni som inte sett våran snygga dans skrolla ner 2 inlägg så hittar ni den där ;)


ank-gång

HAha det är sjukt hur mycket träningsverk jag har just nu! Min gångstil är en blandning mellan en anka och quasimodo..känner mig väldigt attraktiv! Idag är det julavslutning, vi ska se den traditionella jul-teatern av 1orna och sen ska vi även dansa våran häftiga spicegirls VS backstreet boy-dans igen.. undrar hur det ska gå, jag kunde knappt få på mig byxorna imorse.

Idag får vi jullov !!!!!!!!!!!!!!... men då jag läste aftonbladet imorse läste jag att man tror att ca 1 miljon svenskar kommer drabbas av vinterkräksjukan.. TÄNK OM JAG ÄR EN AV DOM?!.. men varför skulle jag få sån skit nu, då jag inte haft magsjuka sen jag var liten. Det enda jag minns av magsjuka är att man ska dricka avslagen cola... varför vet jag inte, men jag minns iallafall att jag drack kolsyrad cola bara för att man kräktes då, jag måste ha tyckt att det var roligt!

Nu ska jag göra mig redo för sista dagen i skOOOLAAAn på 3 veckor! Sen blir det en julklapps-tripp på stan och sen då jag kommer hem slänger jag upp lite bilder från dundercupen!

Spicegirls VS Backstreet boys!


Haha det där var det bästa med allt, ES3C - Spicegirls VS Backstreet boys!
vi rockade hela gympasalen yeha
Lite skakit och dålig kvalla men de funkar !

Bilder kommer senare, måste fixa med lite uppgifter!

trött

Idag har vi ju spelat i dundercupen som jag skrivit tidigare, först vann vi mot Bild 3orna , efter 2-2 blev det straffar och jag vet nite hur många det las? 6 kanske innan vi lyckades vinna!!!! YEHA

sen mötte vi SPSK 2...och där förlorade vi med 1-0 , jag skyller på att vi var trötta och få spelare ;) funkar alltid.

HÅLL UTKIK SNART KOMMER MASSA BILDER + FILM PÅ VÅRAT INTRO!


mjeha

Så nu ser jag ut som en dude och om ett tag ska jag åka med plesner till skolan, där det känns som alla kommer stressa ihjäl, hatar att vi måste spela så tidigt. Men iallafall så hade jag borta min innebandy klubba igår, vi letade överallt, i källaren 2 gånger tillochmed... sen låg den under lite grejjer i förrådet här inne, jag måste vara sämst på att leta, men det löste sig iallafall.

En dag kvar till LOOOV, bara en morgon till jag behöver stiga upp tidigt för att sen få sova massor med dagar ! yeha

maah..

Jag lyckades till slut att få låten att fungera... nu hoppas jag bara att det inte jävlas och visar sig att cd-spelaren på skolan inte alls vill spela upp min fina skiva.. då kommer jag nog lägga mig ner och snora.

Nu är jag trött, och måste stiga upp tidigt imorgon också... suuuuugit jag som vill sova.

åh..  vad ska jag göra nu då, det är för tidigt för att lägga sig jag vet att jag ändå inte kommer att somna, jag tror jag ska börja skriva på uppgiften jag har. bra idé


svett flyger

Vi slutade egnetligen klockan 11 idag, men vi har repat introt en mijlon gånger och sen sett matcher i gympasalen också, så vi vet nu att vi kommer att möta bild 3orna imorgon 8.45! Jag skulle lätt vilja skriva nu att "vi ska krossa dom yeha" fast jag vågar inte, skulle bli pinsamt då om vi förlorade, jag har lärt mig det under mina många år som fotbolls/innebandy spelare, man ska inte ta ut vinsten i förskott haha.

Nu är alla svettiga och trötta, jag måste duscha i kallvatten då jag kommer hem och sen fixa ihop låtarna så det blir till en, och sen fixa fram kläder som jag ska ha, och sen göra en uppgift som ska vara klar imorgon.. fan vad jobbigt..

halt

Jag fattar inte varför det ska vara regn och plusgrader ute nu... speciellt inte då jag ska gå till skolan, fast nu kommer jag halka till skolan.. fyfaaan.. jag hade tänkt ta bussen, fast då har jag ändå gått halvvägs så då är de väl lika bra att gå hela vägen och svära engång i sekunden i min hjärna då jag håller på att ramla. Jag tror jag ska köpa sånna här halk-skydd som gamlingar har, skit värt ändå.

Idag blir det inte mycket skola, vi ska få veta betygen i nk, jag välkomnar dig i mitt liv IG, och sen ska vi träna introt till imorgon då vi ska spela kl 8.45, det känns inte heller så nice, varför kunde vi inte få en bra tid.. 12 eller något. MJääÄÄhh, jag tror jag måste börja gå nu eftersom det kommer ta tusen år längre än vad det egentligen borde för jag kommer ramla stup i kvarten. men jag ber till gud-arne att jag inte kommer ramla! Nu ska jag kila

ruttet äppel

Det ligger ett ruttet äppel framför mig..det känns som det vill till soptunnan men jag orkar inte gå med det nu..inte än!!!!!!!!

Idag spelade vi upp våra klassiker, så nu är det bortgjort, skönt.. jag kom just på att jag måste göra en rättskunskapuppgift.. fan... jag orkar inte idag, jag gör den imorgon istället, sista dagen att göra den på, det är typiskt mig. Nu vill jag bara att klockan ska bli 8 så jag har en anledning att lägga mig i sängen och kanske somna super tidigt. Fast nu måste jag hitta på något i en timme till, vad ska jag göra?.. kanske äta ett till äppel, dom är så goda.. gött.


4

4 skoldagar kvar nu !

Jag läser alltid aftonbladet på morgonen och det här var det dummaste jag läst någon gjort.

"Fängelseledningen bjöd in barn att uppträda för några av Sveriges värsta pedofiler.

Efter luciatåget i fredags sa några av fångarna:

- En sån skulle man ha. "

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3995841.ab

och tydligen var det något dom gjort flera gånger tidigare också, haft barn som gått lucia tåg där... vem fan skulle vara så dum att göra så.. idiotiskt jävla hjärndöda.. och ja, läs artikeln själva, men det var ingenting dom som lussade hade ren fakta om, att de dom lussade för var pedofiler.

nä nog om det, nu ska jag göra mig klar och sen dra iväg till skolan .. jag kom just på att vi ska spela upp våra klassiker idag också.. mjähöehöeh.. fan vad konstigt det känns, men det är bara för att det var tusen år sen vi spelade upp något känns det som, men det blir nog bra. Sen ska vi få se juldanser också av 1orna 2orna och 3orna och sen blir det att träna introt till på torsdag, sen hem och fixa och trixa igen.

slänger upp lite bilder på bollarna hemma hos mammsen.




5 timmar

nu har jag fixat och trixat i 5 timmar.. min nacke är död.. så nu ska jag lägga mig i sängen och se på tv och sen snarka jävligt högt.

backstreet boys

Dundercupen närmar sig och imorgon ska vi träna in introt i våra skallar! Är inte speciellt peppad, men vad gör man inte hellre än att ha andledning att slippa lektioner och ha sköj.

Idag måste jag göra en uppgift till rättskunskapen eftersom jag inte klarade provet, men det är lungt säger jag. Sen ska jag fixa och trixa med lite hemliga saker! yeheyee...

snart lov !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! den här veckan känns inte ens jobbig .. fan vad skönt med lov, jag skuttar.


peace out säger jag i min 80-tals look.

färgiga ögon

Jag läste just på plesners blogg att man kan få hem färgade linser utan styrka gratis, och hur nice skulle inte det vara att testa en annan ögonfärg utan kostnad?:) suveränt tycker jag.

så allt man behöver göra är att gå in på denna sida, till höger finns en liten ruta "bloggar du? få gratis färgade linser här" sen klickar man där och där finns vidare information :) super, Jag har alltid velat testa hur jag skulle se ut med bruna ögon, så nu får jag chansen helt gratis dessutom!
www.fargadelinser.se


nu ska vi lägga oss och se tv och sen sova! godnatttttttttt

napoleon dynamite

Vi har just sett Napoleon Dynamite som gick på 4an nyss... fan vad konstig film! Visst var det roliga repliker då och då, men jävligt konstig.

Nu ska vi alldeles strax dra till ersmark ett tag och sen då vi kommer tillbaka till stan så måste jag plugga plugga.. har rättskunskapsprov imorgon, och jag måste klara det känner jag haha.. så jag kanske borde ha pluggat lite mer istället för ingenting hittils. äh bnalbeljaue hsiafijoh



mjeo

Haha vi skulle ju se Saw 5 som jag skrev i tidigare inlägg... då vi börjat se den så säger andré "jag har inte sett 3an och 4an föresten"... och man kan ju inte se 5an om man inte sett dom, då hade han inte fattat ett dugg, så vi har just sett 3an, 4an och 5an, och jag tycker inte alls 5an var så dålig som jag fått höra, kanske för att vi just sett dom andra 2 innan så man fattade allt som hängde ihop och allt sånt där, så den får en 4/5 av mig.. även om jag hatar alla saw filmer för dom är så jävla äckliga, men jag älskar dom för dom är så smarta.

nu mår jag illa.. andré med.. vi kanske har blivit förgiftade !!!!!!!!!!!!!!... så jag tänkte gå och borsta mina gaddar nu och sen hoppa i säng och kanske somna snart så jag inte behöver känna av mitt illamående jeopjep.. godnatt


PUSSPUSS

saw 5

Nu skav i se Saw 5.... även om jag hört av alla att den suger, då kan man undra varför jag då ska se den.. det är bara för att jag ändå vet att jag kommer att se den någongång i mitt liv, då är det lika bra att göra det nu och skaffa min egen uppfattning om den. Sen ikväll blir det bara lugnt, jag är fortfarande super förkyld och snorar och hostar hela tiden.. och imorgon blir det kanske att dra till ersmark en sväng. !!! tjolahopp

snöfoto

TJOlaho, idag vaknade jag kring 11 och såg att det var mega vitt ute.. jag fick en idé att gå ut och ta massa kort.. jippi så jag väckte andré och sen fick jag låna pappas super kamera, sen gick vi ut och fotade ..






babuuueueeieieieiie

så jag orkar inte lägga upp någon fler men jag gillar dom iallafall =) .. mest för att motivet är så hett !!!

nu ska vi käka lunch =)

kevin

YEha, kevin vann idol !


haha och jag måste erkänna att både jag och andré ringde och röstade en gång var.. bara för att vara lite extra säkra sådär och det funkade ju;)

nu ska vi lägga oss och se Eagle Eye, och sen somna och sova tills vi vaknar imorgon sköööööööööööööönt !

godnatt !!!!!!!!!!! :)


jag borde vara hes

TJabba, idag hade jag så jävla ont i halsen då jag vaknade, så jag trodde att då jag skulle få fram ett ljud ur min mun skulle det låta som att jag hade kedjerökt varenda minut i hela mitt liv, men nä inte alls är jag hes.. jätte konstigt, känns i halsen som att jag inte ska kunna prata men det går ju alldeles utmärkt ändå. så det är väl bra iofs, fast då kan jag inte få någon att tycka synd om mig då jag säger hur jävla ont i halsen jag har och låter helt normal! Om ett tag blir det att gå iväg till skolan (jag tror det är därför det blir värre i halsen för jag går ute i kylan så jävla mycket), sen då jag kommer fram blir det luciatåg i aulan, sen lektioner?.. sen ska vi redovisa den sista uppgiften vi har i scenisk produktion.. jag är "scenograf" så jag behöver lyckligtvis inte stå på scenen för engångsskull.. så jag får bara titta på våran och de andras grejjer och slappna av =) fan va skönt.

nu ska jag borsta mina gaddar.

idag slänger jag in en bild från 1an på Hanna, Hanna och Mickis.. helt sjukt så mycket man förändras i utseende.

hells kitchen

Tjabbababa.. fram tills nu har jag läst, andré kom hit, jag läste lite till, han såg konstig serie på datorn, och sen låg vi (jag) och skrattade åt fula saker.. för jag var så trött.. har inte tänkt skriva vad jag skrattade åt haha.. men det var riktig dålig humor som man bara skrattar åt om man är trött... eller om man har sjukt dålig humor helt enkelt. Nu ska vi strax se Hell's Kitchen och sen ska väl jag sova och andré vara vaken haha.. snart helg , skit bra.. alltså betyder det bara 5 skoldagar kvar innan lov !

home again

Nu har jag traskat hela vägen från skolan, fast bara halva själv eftersom johanna gjorde mig sällskap första halvan :) Nu borde jag egentligen städa mitt rum... men det får vänta, för nu ska jag läsa !!!!!!!!!!!!!! yeha

torsdagggagagagag

Godmorgon!!!! Idag har jag sovmorgon till 11.10 så jag är inte så jävla trött nu som jag brukar vara och det är skönt, men min hosta har fortfarande inte gått över.. sen har jag börjat nysa också, och varje gång jag nyser kommer en host just efter haha inte så nice kanske men idag kommer André hit så den här dagen är bra ändå! Sen ska jag försöka att inte läsa ut boken idag... då har jag ju inget kvar.. fan vad sugit.. fan vad bok-nördig jag blivit, men det är nice. Nu ska jag göra mig klar och sen börja traska iväg till skolan, skönt att det är några minusgrader mindre än igår, så nu lär jag inte frysa till is iallafall !

Det här inläggets bilder får bli på min lillasyster som vi tog förra året och satte på henne några av mina outfits som jag använde hela tiden då för att försöka få en bild där hon såg ut som jag.. vi lyckades hyfsat bra iallafall även om jag själv tycker att vi inte alls är så lika.



fast jag såg just att jag inte har tid att sitta och klicka fram bilder, så det får bli dom där två! tjosvaj

galet

Haha idag kom jag hem ungefär kvart i 3 från skolan... la mig och läste boken från kl 15-17.. sen for jag och pappa på stan för att fixa lite julklappar, sen bjöd han mig på pizza gött, sen for jag hem och har läst ca 2 ½ timme.. så jag har läst ungefär sammanlagt 4½ timme idag.. vilket är helt sjukt för att vara jag. Nu ser jag suddigt för att jag har haft en bok upp i fejjan så länge.. men jävlar så bra den är. Så jag rekomenderar den boken starkt.. för er som inte fattar vilken bok jag snackar om som inte läst inläggen nedanför så menar jag första twilight boken "om jag kunde drömma" - stephenie meyer


Nu ska jag dricka vatten för jag kände att jag var skit törstig, sen ska jag lägga mig i sängen , glo lite tv, vågar inte börja läsa nästa kapitel för då kommer jag inte somna föränn mega sent.. och sen ska jag sova! så godnatt !

mimi

Inatt sov jag som en rullande stock, fast som inte rullade. Drömde konstiga drömmar , som att jag kunde klättra upp för världens högsta hus, genom att ta "balkong-vägen"..fan vad bra jag var.. undrar om jag kan göra det på riktigt, att det var ett tecken !!!:..

iaf så läste jag första kapitlet igår ur boken "om jag kunde drömma", och då jaghade läst klart det så var jag tvungen att sluta, för hade jag börjat på nästa, hade jag inte somnat föränn sent.. så det menas alltså att boken verkar bra.. vilken tur, då slösade jag inga pengar haha. Nu ska jag göra mig klar och sen blir det skola och prov mjäöähäaheaiehaeuhaeuh.

halsjärn

min hals känns som ett rivjärn just nu... fyfan.. sen känns det som jag har feber också.. även om jag skulle råka ha det, så måste jag ändå fara på skolan imorgon, får inte vara borta nånting fram till jul har jag bestämt. Sen har vi Nk A prov imorgon också, har jag boken? neeeee, har jag pluggat? nee... så jag är rätt körd, men eftersom läraren är rätt körd innanför skallbenet (inget dumt menat, bara är så) ..så orkar jag inte bry mig speciellt hårt om jag skulle råka få IG i det ämnet.

Nu ska jag gå och göra mig klar, sen ska jag börja läsa min nya inköpta bok !!!!! Godnatt !

Om jag kunde drömma

Idag på biblioteket satt vi och snackade om "twilight" - böckerna, och jag brukar inte gilla att läsa men eftersom så många sagt att boken är bättre än filmen, och att jag tyckte att filmen var så bra, så köpte jag den idag haha.. så vi får se, jag hoppas att jag slukar den i ett nafs, då ska jag köpa dom 2 andra böckerna också.





















Jag har inte bestämt mig om jag ska lägga mig och börja läsa den nu, eller ikväll......hm..... jag ska ju se topmodel kl 4, sen ska jag fara till mammsi.. men jag känner mig lite stolt faktiskt som köpt en bok för första gången i mitt liv! Så jag hoppas verkligen det var värt det, annars så kommer jag ändå bara betala 65 spänn för den för jag ringde och lockade min stora syster att betala halva så att det är bådas bok :) smart va! jag vet. Nu ska jag hitta på något innan jag ska fara iväg. tjo


host

Godmorgon.................?
Jag har fått jävlig hosta...alltså sån där som det river i halsen varje gång man får retlig känsla i halsen och bara måste hosta, jag hatar det.. så jag får ta och packa med mig en liter halstabletter till skolan och istället bli en slem-hals, det jag menar med det är ju att käkar man halstabletter så det enda dom gör är att man får en hals med massa slem istället, så jag gillar inte halstabletter särskilt mycket.. isåfall ska det vara riktiga från apoteket som gör att hela halsen domnar bort, det är grejjer det.

Inatt sov jag så bra, så att då väckarklockan ringde ville jag bara fortsätta sova i tusen år till... men det gick ju inte, men det gör inget, för André kommer på torsdag istället för på fredag så den här veckan kommer gå 1 dag fortare iallafall:) AAAAAAAAAJ... (jag hostade just).

1 dag närmare lov, jag räknar ner! 8 skoldagar kvar. Nu ska jag göra mig klar och sen gå ut och dansa på vägen..


Igår var jag hos mamma och nu har kattbäbisarna blivit sådär snuttigulliga.

skola

Nu sitter vi ute på dans och teater och har just repat till våra klassiker som vi ska visa upp nästa vecka.. och vi är så gott som klara, jag måste bara lära mig mina repliker utantill haha.. och vi har fått ett schema över dom 2 sista veckorna också, fan vad bra, då känns det på riktigt att det snart är lov! ÅÅÅÅÅ lov kom lov.. 3 veckors ledighet, hur skönt som helst.. varför det är så långt det här året har jag ingenaning om men jag har inte tänkt ta reda på det för jag och alla är så nöjda ändå. Fast det suger då man börjar tänka på att det är det sista riktiga jullovet man kommer att ha, vi har inte ens sommarlov längre... nä till sommaren går vi ut och måste börja jobba.. men skit i det, nu ska jag bara tänka på jul. JUL JUL.. synd bara att jag hatar julsånger mer än allt, men ändå så fastnar dom i huvet och man går runt och sjunger på dom.. knäppt inlägg men jag fördrev tiden så gott jag kunde, och nu får jag hitta på något annat! Sen blir det lunch.

jag vet jag har skit tråkiga inlägg utan bilder nu, men det ska ändras på... någongång ! hejs

nudel

Vi har just käkat fem miljoner liter nudlar, eller nästan iallfall, känns som det. Så nu är min mage uppsväld eftersom det dansar tusen nudlar där i. Idag ska jag hem, det är lika tråkigt varje gång, men på fredag är det bara 1 vecka kvar till lov, fyfan vad jag längtar. Nu börjar jag längta till julen också, tog ett tag innan den längtan kom men nu är den på g.. Så i veckan blir det nog att köpa alla julklappar, så man slipper fara just innan och det är kaos på stan.. men det blir nog bra ändå. Nu ska jag kolla då André spelar gangster spel på xbox och sen ska vi väl inte göra något speciellt fram tills 20.15 då bussen går.. så hej för mig.


Fett

Tjabba, vi har just käkat middag och snart ska vi gå på ica och köpa fett, jag har tänkt skit länge att jag ska sluta äta onyttiga saker osv helt, inte ens på helgerna ,men vafan ger det, godis är ju så jävla gott, det är bara att ta tag i träningen igen så ska nog allt gå fin fint ändå! Så min plan är att börja träna igen på måndag, och jag vet jag har sagt säkert 10 gånger att "då ska jag börja träna igen" men det har ju inte gått så bra... haha.. så vi får se om jag kommer igång då eller inte, men jag hoppas det iallafall. Nu ska vi fortsätta mysa :) tjolahopp

Lööööörda.

Vi hade ju tänkt gå på stan idag och köpa julklappar, men sen kom vi fram till att det ska vi inte alls haha.. för jag gillar absolut inte då det är tusen miljarder folk på varje affär och att man måste stå i en kö som är en mil lång för att få köpa det man ska.. så då valde vi att inte fara dit idag, jag får köpa alla julklappar då jag kommer hem istället.

Så idag har vi inte längre några planer på vad vi ska göra, så vi får se vad vi hittar på !

pizza

okej då jag var tvungen att skriva ett till inlägg.
vi har just varit på ica och köpt ugns-pizza, gött.. sen köpte vi den godaste julmusten också, nygårda eller vad den heter, klart godast. Och sen ikväll blir det att kolla idol och bara ta det lugnt, känns som jag har feber.. och imorgon blir det att julklapps-shoppa åt mina systrar, och kanske mammsen också, vi får se vad som blir :) Så det var det sista jag skrev för idag, godnatt!

umeå

Hej jag är i umeå och det är det enda jag tänkte skriva idag.
Idag är en dålig och en bra dag på samma dag.. varför den är dålig tänkte jag inte gå in på.
varför den är bra är för att jag är hos André och idag har vi varit tillsammans i 5 månader =)

Popping

Okej jag har en hemlighet.. eller ja hemlighet och hemlighet, men jag avgudar alla som kan dansa. Och jag sitter ungefär varje dag minst 1 timme och kollar dans-klipp på youtube, just nu är jag helt såld på popping, vilket jag inte alls skulle tacka nej till om det kom världens bästa poppare och sa "tja linn, vill du lära dig?" och därför tänkte jag lägga in ett klipp på den lilla svenska snubben "baby bang", som förmodligen dom flesta såg på Talang för något år sen. Så jag lägger upp två klipp bara för att han är så jävla grym, inte bara för att han är liten, men jag avundas, varför var jag inte bra på att dansa då jag var liten för?! Det enda jag kan är en kass moonwalk sen kan jag inge mer haha.


^ Talang



lovar innan jag dör ska jag kunna poppa, jag svär!!!!!!!!!.. fyfan vad grymt.

kom just på en sak

HEJ, idag gjorde jag omprov i rättskunskap.... första gången jag gjorde det fick jag 15 av 48 rätt, men idag fick jag 45 rätt, och jag tänker i mitt huvud "vafan kunde jag inte så mycket första gången för?" jo för då orkade jag inte plugga. Sen har jag det där sättet att plugga på också som jag sagt tidigare, har jag frågorna + svaren så sitter dom efter 10 minuter. Finns svaren i massa text i en bok, skulle jag aldrig kunna lära mig, därför undrar jag hur naturkunskapsprovet ska gå på onsdag då vi bara har fått massa sidor i boken att plugga på..  ja nog om det.

jag kom just på en sak, som jag har tänkt skriva jätte länge men jag har alltid glömt bort, sen klickade jag in mig på en blogg och kom på det eftersom den tjejen hade samma mening som jag.

Ni vet han snubben som sitter i juryn i idol, andreas...

Han är så jävla lik den här snubben i CSI NY sjukt , jag sa det första gången jag såg han juryn på tv "vem fan är det han är lik" satt och tänkte ett tag och sen kom jag på att det är ju han i csi.. fast nu är jag säkert segast i världen på att säga det här, men jag var bara tvungen att lätta på mitt hjärta haha.. så nu är den bördan borta att behöva säga det.

nu ska jag lägga mig i sängen, och käka ananas och få sår runt munnen... jag tror jag är allergisk, men det är så gott så det gör ingenting.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

DET FINNS INGET JAG HATAR MER NÄR JAG SKA GÅ TILL SKOLAN, ÄN DÅ DET ÄR ISBLANKT PÅ VÄGEN.. alltså helvete så sur jag är nu.. vafan skulle det regna igår för? värt, det är vinter nu, nu ska det inte vara varmare än 1 minus grad föränn efter jul !!!!!!!! ...fyfan... helvetes jävla MAH.. så kommer jag måsta gå tusen år innan jag brukar gå egentligen eftersom jag kommer gå som en rutten gammal tant för det finns inget värre än att ramla och bli sjöblöt heller. Helvete vad jag hatar skolan..eller näe jag hatar allt just nu.

yiha

Haha det är så sjukt, att ska jag plugga till ett prov och jag har inte frågorna och svaren framför mig så finns det inte en chans i världen att jag klarar provet. Men har jag det så kan jag det efter att ha kollat igenom det 2 gånger, jag tror jag har super minne. Så just nu kan jag provet imorgon iallafall, eller ja allt utom 2 frågor... men det duger tycker jag. Så jag har inte tänkt plugga något mer ikväll utan jag ska sitta här och vänta på att efterlyst och insider ska börja för då ska jag hoppa ner i sängen och se det och sen sova.


bild från 1an. Jag minns det så jävla bra, man skulle göra sig så snygg som möjligt för att man var minst på skolan tog tusen år att göra sig klar för skolan där ett tag, och nu bryr man sig inte ett skit och det är så jävla skönt haha. Och det har inte ändrats, då vi gick i 2an såg man på 1orna att dom ville vara så jävla snygga, och nu då vi går i 3an är det extremt. Fan vad pinsamt egentligen, varför ska man vara snygg på skolan för, man sitter på sitt arsle flera timmar för att sen gå hem.. lustigt tycker jag. Jag menar, endel bär kläder som jag kanske skulle bära om jag skulle på världens största fest där man visste att man var tvungen att gå i snygga kläder. Ja, nog om det jag har nog uttryckt mig nog om det jag ville komma fram till.

fast jag vet inte, det kanske är för att jag redan har en snygg man som jag inte behöver bry mig hur jag ser ut under skoltid.. så jag kanske kan förstå till en viss del alla brudar som är singlar och vill ragga upp någon snubbe på skolan! Men va nu blev mitt inlägg dåligt, bara massa röra, men jag orkar inte deleta eller skriva om så nu får det stå såhär.

godnat!tt!

kristendom

Maaah äntligen blev jag klar med hemtentan, har suttit i flera timmar nu och ändå tycker jag det blev skit dåliga svar, men nu har jag gjort det iallafall, men jag tror jag kan vinka hejsvejs åt att jag kunde få vg i religion om jag gjorde hemtentan bra. Och nu måste jag plugga till provet imorgon.. varför ska det vara så jävla mycket just innan man ska ha lov för? fattar jag inte, jag tycker man borde få slappa innan lov.

Hemma ännu endag

Ja jag for inte på skolan idag heller, det är något fel på mig känner jag, jag har svettats hela natten och jag tycker det är kokhett även om jag har öppet fönstret och mitt huvud känns som gelé, och min mage gör fortfarande ont.. tänk om jag håller på att förvandlas till något klumpigt. Men iallafall så betyder det att jag får en hel dag att göra klar religionen på.. och plugga till rättskunskap prov imorgon.. jaa jag var tvungen att göra omprov därför måste jag göra det igen, men omprov är schysst då får man ju en andra chans. Så nu ska jag börja försöka förstå något om kristendomen.

julklappsköp

Jag har förövrigt kommit på vad jag ska ge andré i julklapp och han ska få en bäbis-ko.. jag har redan snackat med en bonde som lovade att jag skulle få köpa den för ett rimligt pris! Hur mysigt skulle inte det vara, att ha en liten kossa ståendes i världens minsta studentrum?

nä så hemsk jag är, det skulle vara djurplågeri jag vet, men klart jag inte kommer skriva vad han ska få eftersom jag vet att han läser min blogg flitigt, HEJ GUBBEN. Men det blir en bra grej iallafall....tror jag, om allt går som jag vill haha. Men det blir en liten utmaning!!!! och det är allt jag avslöjar. Nu ska jag lägga mig i sängen och se en till film innan jag ska blunda och låta min hjärna hitta på ännu en till konstig dröm. godnatt !


och detta inlägg avslutar jag med en smaskig bild på hannas gigantiska blåsa påväg hem från arvika i somras!

jag såg just att det ser inte ens ut som en fot men det är det iallafall haha.

internet knas

Vårat internet har inte funkat idag från klockan 13 till nu.. så jag har inte kunnat jobba med min religionsuppgift eftersom uppgiften finns på internet, hur jävla smart var det då.. och nu är jag seg i hjärnan, jag tror jag har feber, men jag har inte tänkt kolla upp det för har jag feber så kommer jag kolla imorgon då jag stiger upp och har jag feber då också så kommer jag inte fara på skolan. Så det är bättre att inget veta och istället trycka tusen ipren..

Så pga internet så har jag inte gjort ett skit idag, eller ja jag började se en dålig film, stängde av efter 30 minuter, sen sov jag i en timme, sen såg jag topmodel, sen åt jag middag, sen såg jag extremehome makeover, sen såg jag en film vi hade här hemma som hette entrapment, och den var ganska bra faktiskt, gammal men bra. Och nu gör jag ingenting, allt jag borde göra är att fixa klart religionen.. men hur ska det gå då jag inte alls vill och vill jag inte då gör jag det inte heller, fan vad konstigt att jag klarade mig i högstadiet så jag fick gå en vanlig linje på gymnasiet, jag har fortfarande inte fattat. Jag har kanske en miljoner uppgifter som jag inte har gjort, och då menar jag gymnasiet, i högstadiet har jag säkert fem miljoner grejjer som jag inte gjort och lämnat in. Nä nu ska jag inte skriva sånna tråkiga grejer, utan jag ska leta något roligt töntigt spel på internet som jag kan spela, typ supermario det är skoj.


gammal bild, plesner 17 år!


2 december..

..och bara 13 skoldagar kvar till lov!

min mage gör fortfarande ont som fan, så jag ska tycka synd om mig själv och se någon film. Sen måste jag göra lite arbeten också.. så den här dagen kommer vara slöööööööööööööööööööö... men det gör ingenting, jag orkar ändå inte röra på mig, även om det är det man ska göra för att få bort mag-ontet.. lite lustigt det där, nu ska jag leta någon bra film!

nu har jag suttit och letat en bild som jag kan lägga in i 10 minuter minst, fan va tråkiga bilder jag har på min dator.

så jag lägger in en hyffsat gammal bild och nu ska jag rensa massa bilder från datorn! tjing


min mage sprängs

Fyfan så ont i magen jag har, imorgon ska jag stanna hemma till tusen procent om jag har lika ont i magen som jag har idag.. jag hatar att vara tjej ibland.

iallafall så har jag varit hos mammsen ikväll och gosat med kattbäbisarna som nu är jättejätte mega söta, synd bara att dom inte har blivit sådär mysiga än, dom bara skriker hela tiden.

det här är iallafall min favvo, klart man måste ha en favvo, det har väl alla. och det här är min, mysprick.

nu ska jag gå och borsta tänderna och sen hoppas på att somna tidigt, för jag är sååååååååååååå jävla trött. godnatt.


1 december

Ja idag är det första dagen på julens månad, och det är den sämsta! Måndag.. världens längsta skoldag och början på dom värsta dagarna i månaden! Fyfan vad ont i magen jag har, jag vill bara stanna hemma och ligga i sängen hela dagen, men just nu har vi så jävla mycket i skolan som ska göras och som jag inte får missa. Så det är bara att ge sig iväg ändå.

sen har jag börjat vara med i bloggares tävlingar också , fråga inte varför för jag har ingenaning! Jag tänkte att jag förtjänar lite tur ibland, om den kommer är väl rätt tveksamt men det skulle ju inte vara fel att vinna bra grejjer. Och jag klickade mig in på Kenzas blogg nyss och såg att hon lottar ut en sak varje dag fram till julafton, och idag ett presentkort på HM för 1000 kr, hur jävla nice skulle det inte vara att vinna ett sånt såhär just innan jul? Så jag lovar att jag ska tävla varenda jävla dag och om jag vinner så ska jag göra något jag inte skulle göra i vanliga fall, vad har jag inte kommit på än, och om jag har min vanliga "tur" så behöver jag inte göra något heller haha, men att vinna är ju aldrig fel. Jag tror jag har blivit en material girl fast utan pengar, väldigt passande.

nu ska jag göra mig klar för skolan ! tjing

RSS 2.0