28 Juni

Skellefteå i helgen var nice, de va skönt att vila och kul att vara hundvakt. Meeen nu kommer jag vara i sthlm ända fram till augusti iaf innan jag drar iväg på äventyr igen, vart det bär av har jag inte riktigt bestämt mig än. Vill dra utomlands men då måste jag ha någon att åka med.. HALLÅ NÅGON FRIVILLIG? heh

scheläfte

Imorgon åker jag hem till Skellefteå, men det bästa av allt är att jag ska få ha Keiko hela helgen och jag längtar som en get.


Your love


gryyymt


having fun

Åååååååååååååååååååååå just nu känner jag mig såå loonelyyy, im mister looonely.. men de gör inget. Jag har chips som rårå lämnade, det är inge bra haha.

tatuering nr 3

If the truth is told the youth can grow.

Söndag

Igår åkte jag till Arlanda och mötte upp Rårå det tog huuuuuuuuuuuuundra år.. åkte härifrån kl halv 11 ungefär och vi var inte tillbaka hos mig förrän efter kl 14..lång väg om man vill åka på SL-kortet haha..fast vi åkte direkt till vällingby och shöppade också så egentligen var vi inte tillbaka förrän halv 6. Lång väg, lång dag.

Men igår gick vi ut på Collage iaf och det var väl helt okej förutom att vi inte skulle ha köpt massa vin som var lika starkt som den starkaste chilisåsen så de slutade med att vi drog hem ganska tidigt och vi båda däckade direkt vi kom hem..kunde inte hjälpa det så därför ska jag nog inte köpa det där vinet igen även om det var det godaste vinet jag druckit haha.

Gårdagens outfit, avlånga skallar och konstiga ansiktsdrag

long time ago

Min webbcam är så snäll och ger mig fina mörka ringar under ögonen hela tiden haha.

Idag har jag varit i en studio och körat på en refräng till Miss Ingas låt, det var länge sen jag spelade in något och nu ska jag ju iofs bara vara med i bakgrunden men fan vad man tappar alltså.. spec när de ville att jag skulle sjunga falsett också, not my thing men det var kul ändå! Jobb imorgon och onsdag sedan drar jag iväg på lager resa med jobbet, ska bli spännande, skoor everywheere hehe.

falling in love tonight

Fantasia är så jävla bra, love it.


Where did you come from, where have you been?


Vällingby

Hur smart är jag att jag aldrig tänkt på att Vällingby kanske har ett "stan".. haha.. vällingby har tillochmed nästan mer affärer än Skellefteå. Så där har jag vandrat runt idag, köpte ett par byxor, solbrillor och en parfym som jag inte ens vet varför jag köpte.. men he kan ju va kul.

Idag är det varmt som en ugn ute !

Friday, i'm not in love with you right now.

Skulle ha mött upp July ikväll men det blev ändrade planer i sista minuten så nu har jag inget att göra, no fun.

Torsdag

Idag mår jag bra, fiiinally..pencilin är som en gudagåva haha. Så imorgon kan jag äntligen jobba igen!

RSS 2.0