Goodbye Xzakt

Har jobbat min sista dag på Xzakt!
Imorgon blir det "avskedsfest" för mig och Elin, haha det lät bra så vi kör på de ;) Senare på kvällen blir det väl att ge sig ut mot Station.

Nu ska jag se efterlyst sen ska jag sova! Och imorgon blir det en runda på stan med Rårå! Perfekt. godnatt

dating in the dark

Har just sett dating in the dark, det är egentligen ett hemskt program. Okej visst att man först ska lära känna insidan först, men efter varenda avsnitt går alla som inte tyck att den andra personen inte ser bra ut. Värt program, så förnedrande för de som blir lämnade. Nä ush..fast jag skulle ljuga om jag sa att det inte är en smula underhållande ändå.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra resten av kvällen, går inget bra på tv och jag skiter fullständigt i om Skellefteå vinner hockeymatchen ikväll eller inte. Hoppas dom förlorar, sedan åker ut ur slutspelet och sen blir alla hockeyspelare golfare istället!




Mitt huvud sprängs

For hem från jobbet tidigare idag pga mitt huvud är som en tickande bomb. "Varför sitter du vid datorn då" kanske du tänker.

Jo det var bara för att meddela mina kära vänner som gillar topmodel.. eh rårå?  
det är nytt avsnitt ikväll kl 20.00 på 3an.

nu ska jag vila lite, hejdo

goddag söndag!

Söndagar är inte roliga, speciellt inte då min bil knappt syns under snöhögen som har växt och jag måste tigga skjuts till jobbet. MEN att åka gratis är väl aldrig fel! HEHE

Så idag blir det jobb till kl 19.00, heela dagen av jobb. Jag är inte så peppad på att jobba idag då min hals gör ont. aj ajaj. Min högra arm gör också ont, i armvecket och ungefär hela armen från att vi körde armbrytning i torsdags, jag var sämst, vann inte en enda gång. Så att bli bäst i armbrytning kan jag stryka från min "att göra-lista".

Får bli bäst på något annat, typ steka ägg.


sommartid och earth hour

Inatt ställer man fram klockan 1 timme till sommartid så 1 timmes mindre sömn imorgon. Och ikväll mellan kl 20.30 - 21.30 är det earth hour, alla (som vill) släcker ner alla elektriska apparater/lampor. Ärligt talat så kommer jag inte att göra det pga jag är själv hemma och jag skulle aldrig sitta själv i lägenheten med allting nedsläckt. Så världen får hata mig idag, I dont blame it!

Mjum.. nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag har tråkigt och är uttråkad och har tråkigt igen, och jag vill inte gå ut heller för att det är galet mycket snö ute och det blåser hur mycket som helst. Min bil är översnöad och jag kommer nog inte orka köra bil föränn snön har smält, jag var inte så taggad på att skotta. 




snööööööååääöö

Idag är det snö överallt och det bara fortsätter snöa, hallå!! Vad hände med vägarna som var framme, eller ja vägarna är väl alltid framme men asfalt är bättre än snö. Nu tänker jag när det gäller att köra bil alltså, annars har dom väl varit snöiga.

Strax sticker jag iväg och jobbar till kl 17. Och sen ikväll vet jag inte riktigt vad som väntar.

3fest

Vi fick för oss att styra en 3fest igår, eller ja det bestämdes väl i början av veckan, bjuder på några få bilder. Som alltid så är nästan alla bilder för fula för att visas haha.






Nothing on you

Bra låt, bra video, kanooon!


längsta dagen i mitt liv

Har jobbat från 12.45 - 21.15  och den här dagen har gått så otroligt långsamt, dagarna går väl aldrig speciellt fort när man jobbar men idag tog rekord..känns som jag har suttit på jobbet halva mitt liv.

Därför ska jag nu lägga mig nu eftersom jag börjar 8 imorgon.. inte helt okej men pengar är ju kul!!!!!!!!

Sen fick jag ett samtal från jobbet jag sökt också, ska få fara på Intervju numero 2 någongång i början på april , det är positivt, ett steg längre på vägen :)

ring ring

Jag sitter och kollar mobilen lite då och då på jobbet för jag tänker "undrar om jag har ett missat samtal från jobbet jag sökt", sen måste jag hejda mig själv med att tänka"men det var i påsk man skulle få veta..". Lite jobbigt men samtidigt lite spännande. Kanske kanske kanske börjar ett nytt liv i Umeå för mig i April.. Men samtidigt måste jag vara realistisk och inte hoppas på för mycket.

Nu har jag just tittat på spårlöst och jag vet inte om jag skulle vilja se det programmet med någon annan, jag måste få grina till det, det går inte annars. Det är ju så fiiint när dom får träffa sina släktingar..åå.. hehe

Men nu ska jag kika på boston tea party, jag har inte riktigt bestämt vad jag tycker om det programmet. Det är konstigt och intressant på samma gång. Goodnight people!

another day of work.

Nu sticker jag snart iväg på jobb, snart har jag jobbat min sista arbetsdag innanför Xzakts väggar, alltså på onsdag nästa vecka. Så jag håller alla kroppsdelar på att jag får jobbet i Umeå.. jag skulle nog bli knäpp om jag gick arbetslös i mer än 1 månad. Eller.. kanske inte om det var sommar och jag var miljonär.


bilder

Jag laddade över alla bilder från i fredags och tänkte att jag nog kunde lägga upp en eller två.. men det värsta är att jag skämtade inte när jag sa att alla blev super fula haha.


den här var nog den normalaste jag kunde hitta och då ser mitt öga ut som quasimodos rygg. Det jag tänkte skriva tidigare var att i fredags när jag vaknade var mitt öga blod-rött och igensvullet och det fick jag gå ut och festa med. Då var det ändå lindrigt på kvällen jämfört med tidigare och den här bilden visar inte riktigt hur fult det egentligen var, bara nästan.

Sen blir ju inte bilden bättre av att det ser ut som jag kliar mig på tissarna. (undrar om det bara är jag som säger tissar..) snyggt ord.


Söndag gott folk.

Igår var jag så bakis som man inte borde få vara. Jag tror det är ett tecken att jag ska sluta dricka alkohol, tror jag skulle bli bakis om jag bara drack ett glas vin. Det är inte ok.

Iallafall så är det söndag idag, och eftersom Jurassic Park filmen gick på tv idag så ville jag se 2an och 3an nu.. så jag bara väntar på att procenten ska stå på 100. Sen hoppas jag på att jag får jobbet jag sökt här i Umeå.. de har ringt mina referenser så det måste ju betyda något åt det positiva hållet? Jag får låtsas som det, känns bättre då haha.

Jag tänkte slänga upp några bilder från i fredags, men ärligt så var alla bilder sjukt fula och oseriösa. Vi får se om jag ändrar mig senare!

jaha

jag hade skrivit ett inlägg men andrés cp mus förstörde allt då jag råkade komma åt en knapp som gjorde att det flyttades bakåt. Så nu skiter jag i att upprepa inlägget, ni får gissa er fram vad jag kan ha skrivit istället. Något om ett rött öga.

klart

Nu har jag varit på intervju, eller det var kl 9 imorse rättare sagt så det var ju ett tag sen. Det gick bra, tror jag. Kändes bra förutom att jag alltid ska säga så konstiga meningar med konstiga ord som inte passar in. Men vi får se, vår veta vid påsk ungefär tror jag hur det gick. Gick det bra så får jag fara på en andra intervju.

Nu ska jag peppa inför imorgon!!!!!

imma be

Imorgon ska jag på arbetsintervju i Umeå! HÅLL ALLA TUMMAR OCH TÅR FÖR MIN SKULL !! =) Nu ska jag packa min väska eftersom jag kommer vara i Umeå hela helgen, gött gött

Himmel

OOHOOOoooooooooooooooooooooooUUUUUaaaaaa...

Sitter och tittar på the voice.. dom har det bra dom! Stå och tjattra i tv/radio och prata om att toaletter måste lukta frächt. Vem tycker inte det? Nä det är ett roligt program jag är nog bara avundsjuk på deras jobb

Jobb idag, sen jag är långledig i 4 dagar! Feeels gooooood


söndag 14 mars, 1 månad kvar till 20!

Hallå hallå, mayday mayday.

Pratade med Plesner igår i telefonen och då hörde jag att många ska ta sina arslen till umeå =) SÅ KUL ATT JAG INTE JOBBAR DÅ!!!! jaaa, jiohooo!


mupp

Jag vill sova!!!!!. Jag har vunnit 25 kr på en trisslott så jag kanske borde lämna in den och sen vinna 50 tusen/mån i 25 år, det skulle passa perfekt.

Snart ska jag kila iväg för ett 8 timmars jobb pass och att jag trodde att det var 6 timmars pass idag men hade fel, gör ju inte saken bättre heller!

ge oss lite sommar

Imorgon är jag ledig fifan va nice. Och nu har jag just tittat på den nya showen som Bella och Tyra just startat med, (www.bellatyrashow.se) verkar ändå helt ok, förutom att det laggade genom hela programmet.. En liten miss kanske då de borde anat att så många skulle titta samtidigt spec då Kenza var deras första gäst.

MEN !!!!!!!! nog om det, så hemskt att jag gör reklam för mina 10 läsare om deras show...





Hanna rårå och moa vinner mitt val för roligaste uttryck på dom här bilderna.

Och sommarrrrr, jag vill ha sommarrr och alla samlade på ett ställe... ååå..nu ska jag grina lite åt att det inte är sommar och att alla är på olika ställen och jobbar eller går skola sen ska sova och sova så länge så mitt huvud trillar loss.

Jobbjobb

Jag måste bara upplysa alla där ute: Se inte Percy Jacksson filmen på bio... du kommer grina efteråt för vad du just slösat dina pengar på. Nu såg jag den inte på bio, men jag har sett den iallafall och nä det är ingen film jag rekomenderar.

Nu drar jag iväg på jobb,  jag har bara 17 dagar kvar av jobb sedan är jag en arbetslös jävel igen. Feels good?  den första veckan kanske, sen lär jag bli uttråkad och sakna pengar. Men jag hoppas på att få ett jobb så fort som möjligt ändå :) I umeå!

kom då postgubbe!

Jag väntar på ett paket, men det kommer aldrig. Postgubbarna är segast i världen på att komma till just vår postlåda... snälla postgubbe kom innan kl 14!! I BEG YOU. Bra är ju om du har med dig mitt paket också.

Jag tänkte lägga ut en bild på min nya tatuering, men min kamera hade slut batteri.


så jävla kasssst

Idag har varit en kass dag, idag har jag varit sur, idag har jag velat grina tills mina ögon sprang iväg.

godnatt


show must go on...

...säger jag efter mars, eller rättare sagt "the show must begin!!!!" haha fyfan så skitig mening..stavas det ens så? Äh hoo kärs? 

Jag dö-letar efter nya jobb.. men ingen tycks gilla min cv, kanske borde snickra lite mer på det, japp. Hejs!!!!

RSS 2.0