tillbaka till 2009

har just kommit hem från moas fest, det blev en liten promenad på 45 minuter men nu är jag/vi äntligen hemma borta från kylan, andré mötte upp mig på vägen påväg från några av hans polare så det blev ju kanon.

Nu försöker vi lista ut någon film man kan se, går ju många bra filmer på tv men alla har ju redan börjat så då kändes det onödigt.. HMMMMMMMMM...............

äh, jag slänger upp några bilder från idag imorgon! godnatt.

tillbaka till lågstadiet

lördag och idag är det fest, lågstadiedisco-fest som jag skrev igår. Tyvärr kommer jag vara tråkig och inte klä ut mig för jag har inte kvar några kläder från den tiden..får se om jag kan snickra ihop något men oddsen är små.

Vi har just sett första avnittet av The Mentalist som börjar sändas på 3an den 17 februari, det var rätt bra! tror jag ska börja se det, inte på tv då alltså utan på min kära dataskärm mycket bekvämare än att vänta en vecka på varje nytt avsnitt.

Nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag tvinga andré att se Amusement med mig, en ny hemsk film..bättre att se den på dagen så jag kan sova på natten haha.


INTE SCHYSST!!

Vi ligger i sängen och improviserar romantiska kärlekslåtar till varandra......sen är det min tur och jag frågar "blev den långtråkig?" han svarar"ja den gick ju bara såhär.. jaag gick på väägen träffadee bengt frågade vad göör duu han saa ingenting duuu dååå jag saaa ingeentiing vad ska du göööra nuuu han saaa gå heem vill du följa meed" Nu vet jag att jag aldrig mer ska sjunga romantiska kärlekslåtar till André någon mer gång.

nu ska vi se en film, passengers heter den

lemon treeeee

Provet gick INTE BRA IDAG !!!!!!!!!!! jag som pluggade som en tok nästan.... och ändå skulle det vara med tusen frågor som jag inte pluggat på...

men nu är det helg och jag är glad ändå, baby är här och vi myser på och snart ska vi se are you smarter than a fifth grader..bara jag som tycker det är kung? förutom att endel av barnen som är med redan är kändisar..det suger. Men man lär sig ju en hel del! + att det är så kul att se någon annan vinna pengar, varför vet jag inte.. kanske för att dom bor i USA och vi här.

Imorgon har moa lågstadie-disco fest, så det blir skööj, blir inge alkohol för min del.. måste spara pengar eftersom jag ska ju klippa mig på onsdag mjähäh

hejda



tornado

Idag är det fredag igeeeen! Fan vad skönt, och veckorna bara flyger förbi i räserfart jag hinner knappt med..

Inatt drömde jag en jävligt hemsk dröm, jag drömde att jag, pappa, mina 2 systrar och 2 till + kaptenen flög i ett litet flygplan till ett land som hette gour nånting, sen skulle vi flyga hem och alla ringde med sina mobiltelefoner i flygplanet hela tiden vet inte varför, men då var vi ovanför skellefteå och flygplanet körde hur lågt som helst.. iallafall så var det blixt-oväder och jag ringde till andré.. jag sa att det var blixtrar överallt men att vi snart skulle landa... sen ser jag världens största virveltornado och jag säger åt han "AAAH EN TORNADO" och ni vet allt det där man skulle säga om man misstänkte att det var sista gången man skulle få prata med någon viktig person i ens liv..
 
helt plötsligt slås planet ner mot marken och på nått konstigt sätt hamnar jag utanför och ligger i skogen och håller i mig för jag är inne i virvelstormen och sen ser jag ett hål i marken och kryper ner.. sen kommer det hur mycket djur som helst, en hund, en katt, ett marsvin och allt möjligt och jag släpper ner dom i hålet och skyddar dom från stormen och sen vaknade jag.

undrar hur många det är som orkar läsa om min dröm, jag brukar inte orka läsa om drömmar iallafall, men det är ju min blogg och jag som bestämmer exakt vad jag ska skriva det är rätt skönt ;) Nu ska jag klä mig och plugga lite innan det bär av mot skolan.. jag kan ändå nästan allt !!!!


EVERYBOODYYY YEEEAAH


och här har vi den super heta dansen IGEN !!! denna gång med en hemlig röst i bakgrunden.... kanske inte så hemlig för alla haha. Den andra videon är så långt ifrån och skakig för rårå skakade så mycket så här ser man lite bättre kanske.

nu måste jag plugga !

igen igen

Kom hem för ca en timme sen, vi slutade halv 11 men det ´blev att sitta kvar på skolan super länge igen eftersom jag orkade inte gå hem och plesner ville köpa skooooooooooooor på internet.

Det var skoj att dansa igen iallafall, men nu hoppas jag alla har fått nog av den dansen. Håller på att ladda upp ett videoklipp på youtube med bättre kvalla än förra gången så det slänger jag in så fort det laddat färdigt, lär väl ta ett tag!

JAG ÄR HUNGRIG.. jag vill ha hamburgare fyfan vad gott det skulle vara nu!!!!!

knas

Imorse måste min hjärna har hoppat ut på riktigt.. jag vaknade, tänkte "ånej...nu måste jag stiga upp igen" för någonstans måste jag ju ha hört väckarklockan ringa, förmodligen i drömmen.. Ligger kvar ett tag i sängen, sen tar jag upp mobilen och ser att klockan inte ens är 7.. sånt är skit jobbigt, men det var skönt ändå, för jag fick ju sova 40 minuter till och det är ju aldrig fel.

Jag såg just att vi ska inte alls dansa i Gympasalen vi ska dansa i aulan tydligen.. jaha!!!!!!!! nu blev jag inte alls peppad jag har aldrig velat ställa mig på golvet i aulan och göra någonting inför folk.. aulan är för extrem man ser för bra då man är i aulan haha.. äh skit samma..nu ska jag packa ner alla kläder jag måste ta med mig gud så jobbigt.. jag får nog ta på mig dom istället det blir mycket bättre.

godnatt!

Dansarna var duktiga , men dansen föll mig inte alls i smaken.

nu ska jag lägga mig och se made in sweden som jag aldrig sett, så jag ger det ett försök och sen ska jag försöka sova.

godnatt!

plätt

har just käkat plättar, så nu känner jag mig som en mjölig plätta.. om en timme ungefär ska jag börja vandra ner mot karamell tåget för att inhandla billig snus och sen vidare till nordanå för att se dansen.. så nu ska jag bara chilla ett tag lyssna på musik och gunga min skalle.



hejda från linn, jag insåg just att jag har samma tröja på den här bilden som min header bild..guuu va pinsamt .. skoja för helvete hejdå igen

dans

Imorgon ska vi dansa spicegirls vs backstreet boys igen som inledning till finnkampen. För er som inte sett den tidigare så kan jag väl vara vänlig att lägga upp den igen.. HE-HE-HE-HE

men imorgon blir den igen alltså, vet inte riktigt vilken tid men tror runt 20 över 12, vet bara att alla ska samlas i aulan 10 i 12 för att gå igenom eller något jag har ingenaning.

ikväll ska vi se dans iallafall, dansväxthuset, så jag hoppas det är bra! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, jag måste plugga har prov på fredag mjääh

klipp klipp

Jag klippte just lite av min "lugg" eller jag har ingen lugg men det som man kan göra en lugg av.. och då jag skulle kamma med en vanlig smal kam så gick nästan allt sönder.. så jag bokade just en klipptid!.. frisören som klipper mig kommer vilja raka av min skalle, men jag lovar jag kommer inte klippa kortare än vad jag har på min headerbild..då skulle jag se ut som en potta,f ast det kommer jag nog ändå att göra.. jag ser alltid ut som en potta då jag har klippt mig.

Iallafall så ska jag klippa mig på attityd som vanligt eftersom det är det min ekonomi tillåter, dom har nämligen happy hour mellan 8-10 så det blir en hunka rabatt, alltså 300 kr.. rätt hyffsat ändå. Så det blir inge alkohol för min del i helgen för att kunna ha kvar några pengar efter jag har skallat mitt hår! Nu ska jag iallafall lägga mig på riktigt. godnatt.

skit!

Idag efter skolan drog vi till stan och chillade lite, jag gjorde av med 300 spänn... eh på vadå? vet inte... vaa?!?!?!?!?!?..tur att vi får studiebidraget på fredag! Sen for jag hem ett tag och sen for jag till mammsen och kom hem därifrån för ett tag sen. Då hade mitt musik-görar-program laddats hem så jag installerade det och självklart funkade nästan ingenting så jag misstänker att jag installerade det på ett knasigt sätt!

Nu har jag just sett topmodel som pappsen spelade in åt mig och nu ska jag klippa mitt hår lite och sen ska jag sova! godnatt

morgon skrutt

skruttttttttttt.... känner jag mig som.

idag har vi en sån där jävligt jobbig dag igen.. samhälls på morgon i knappt en timme, sen 2 ½ timmes hål, sen svenska och sen slutar vi..tror jag, det brukar vara så nu för tiden att vi slutar direkt vi har börjat ungefär. Men snart är nog manuset till våran hemliga slutproduktion klar och då får vi som inte skriver manus börja jobba också..det värsta är att jag längtar nästan även fast jag vet att det kommer bli så jävla jobbigt och långa dagar och blu blu.

äh nu ska jag göra mig klar.


sugen på fest? nä inte jag heller.
brännbollsyran i umeå 2007, jag och plesner tog en runda och det här var vad man såg på varje gräsmatta.

att göra egen musik..

..är sug för jag kan inte spela något instrument.. eller ja.. jag kan improvisera fram skit på ett piano..alltså inte bra. Jag försöker just nu att ladda ner musikprogram som kan hålla mig sysselsatt som nu..då jag har tråkigt och vill göra musik och sjunga och bara vara glad.

Just nu håller jag på att ladda ner ett, men det kommer ta 1 dag, så jag lär ju inte kunna börja ikväll iallafall! sug sug sug.. varför kan jag inte spela gitarr för? jag måste nog lära mig

nu ska jag se csi sen sova och tjura.. hejs

Super hett

just ja, jag har tänkt lägga upp den här bilden ett tag för att visa hur jävla grymma vissa i våran klass är på att fixa kostym/mask och likna de riktiga karaktärerna.
Från Öppethus:

Ingen behöver väl gissa sig fram vilka karaktärer det är?
Men jag måste säga att hannas kostym/mask som Edward Scissorhands slår allt jag sett hittils! Fast moa som charlie chaplin var också grym, jag blir avis. Tur att jag var sjuk, jag hade tänkt klä ut mig till tomten för jag orkade inte tänka ut något annat just då.. hur kreativt är det på en skala om man jämför med det här? NADA.

krock och naket

Då jag kom hem från skolan la jag mig i sängen och såg tv och slöade som en sölkorv.. nu har jag just käkat middag!

Idag har vi/plesner (hon övningskör) blivit krockade bakifrån av en annan bil påväg till skolan..det var lite spännande, sån tur var hade hennes pappa satt fast kulan där bak som man sätter fast släpar med så det var bara bilen som körde in i deras bil som blev trasig..muhuhu..

sen har vi sett teater idag också i aulan..inte den bästa jag sett, skådespelarna var bra men det blev en nakenchock då en av snubbarna drog ner kallingarna och stod med rumpan hängandes i luften!


jag har bestämt att börja lägga upp fler bilder i mina inlägg,
så peace out från 80-tals världen

living dead

Min hjärna har inte börjat fungera som den ska än, råkade somna lite sent inatt så jag sitter som en skrutt och bara stirrar men det känns liksom inte att min hjärna lever.. klart den gör men du fattar väl hur jag menar.. jag vill sova heltenkelt. Men jag måste börja vara på exakt alla lektioner.. tillochmed den sämst placerade mentor-lektionen i världen som ligger sist på fredagar efter ett 2 timmars långt hål som dessutom är den sista lektionen.

Jag måste tänka såhär bara: nästan snart är det lov igen..om 5 långa veckor. Och snart börjar vi repa på slutproduktionen också som ska vara klar nångång i maj är jag rätt säker på. Mjaehh nu ska jag slänga på mig nå kläder och sen fortsätta sitta och stirra tills jag ska iväg på skolan. Men idag är det teater i aulan så jag hoppas den är bra för då kan den här dagen bli bra ändå.

men jaha då har jag suttit och letat en bild för mina inlägg är alltid utan bilder då funkar det inte! jävla blogg

Sonic kan dö

Har nästan just kommit hem från Umeå, där jag under några timmar spelat Sonic Unleashed liggandes i Andrés säng.. och ibland förstår jag inte hur han kan stå ut med mig, fast det är bara han som vet vad jag menar då jag säger att jag blir förbannad då jag dör i spelet.. det är inte ett skämt, jag har nog temperamentsproblem.

Men det är rätt kul ändå, att man blir galen för att man dör i ett tv-spel... fast jag är nog inte ensam om det.. hoppas jag

Jag har en bild i min hjärna om hur jag vill bo senare...eller vadå senare jag går fan ut skolan om mindre än 5 månader.. men iallafall så ska det vara mysigast i världen, och som det ser ut nu drar jag och mitt ass till umeå..vad ska jag göra sen då? inte fan vet jag förhoppningsvis får jag ett jobb.. och sen blir det väl plugg.

jag kom och tänka på en annan sak...ögonbryn, fråga mig inte varför men det bara flög upp i min skalle.

exempel 1: Alla har vi väl varit i fjortisögonbryns stadiet.. nästan inga ögonbryn alls.. det är nog en fas som alla 14/15 åringar går igenom, den med smalast ögonbryn vinner.

Exempel 2: den här bilden är inte så farligt gammal men här tycker jag nog att det var helt okej ändå.

Exempel 3: jag vet inte vad som hände, men helt plötsligt har mina ögonbryn bestämt sig för att vara tjockast i världen. jag har inte riktigt bestämt mig om jag gillar det eller inte..det får ödet avgöra.. mjuhuhu
 

ehhhhhhhhhhhhhhh.. aja godnatt

corona

Har just kommit hem från Corona, där det gick alldeles utmärkt att ta sig in även om man inte hade studentleg... mohöehöehöeh.. jag kanske ser ut som en gammal tant.

Iallafall så var det roligt, men jag kommer aldrig fara dit igen.. pga allt jävla folk som stod och knuffades i köar och massa skit jag hatar sånt så därför var det min enda vistelse där! Nu ska vi dricka vatten och käka mackor! godnatt

pizza

Det är en standard att jag och andré köper pizza som man slänger in i ugnen i 10 minuter då jag är här.. haha.

iallafall så blir det "fest" ikväll.. eller vi ska sitta här och förfesta med oss själva och sen dra till något ställe där man tydligen måste ha studentleg för att komma in om man är 18...det suger ju rätt hårt men vi siktar på att jag ska komma in ändå. Så idag har vi inte gjort så mycket, andré har städat hela rummet och nu skiner det nästan, synd att han har så fula möbler bara! Annars hade det nästan varit mysigt här nu mihuehuh... nu ska jag hoppa i duschen.

farlig bussresa

Har kommit fram till Umeå nu, och resan hit var läskig.. Busschauffören var galen, körde super fort, körde om flera bilar på rad i kurvor, svängde för nära kanten så hela bussen skakade.. så jag är tacksam att vi kom fram levande haha.

Nu lagar andré mat åt oss, det är tur att han kan för annars skulle vi aldrig kunna äta annan mat än nudlar, makaroner och köttbullar korv och sånt tråkigt. Ikväll blir det lugnt, imorgon blir det kanske utgång..vi får se vad som händer! tjing

BRA LINn

Nu höll jag på att göra en ful grej igen, jag höll på att skita i att fara på den enda lektionen vi har idag för det kändes för jobbigt att gå, men sån tur var så skrev jag med Rårå på msn och hon sa att lärarna tjurar över att våran klass har för mycket frånvaro.. (teatrarna).. okej förlåt nu smutsade jag ner "våran" klass men vadå det är ju sant haha. Så jag bestämde mig för att fara iallafall.. och jag känner mig duktigast i världen.. för att jag ska fara på skolan !! hur friskt låter det.. inte alls friskt.  Så strax ska jag halka iväg till skolan med mina halkiga dojjor och tunga ryggsäck + väska och sen vara där i 1 timme och inte göra speciellt mycket och sen dra till stan och vänta på bussen till umeå som går klockan 14. blä..ibland känns det bättre att inte vara duktig.. eller nä nu ljög jag.

Facebook fever


Nothing to dooo..

Idag har jag varit hos mamma, blivit allergisk av alla kattskitar så idag kunde jag inte träna.. då skulle jag inte kunna andas alls.. och det skulle ju vara onödigt.. tycker jag iallafall.

Imorgon har vi endast en lektion.. samhälls mellan 12-13 sen åker jag och plesner buss till umeå! Hon ska besöka resten av sin family och jag ska besöka andré, som endast är en liten del av min family men en stor del av mig.. gud så romantisk... jag fattar inte vars allt romantiskt kommer ifrån.. he-he-he-he.-he-he!!!

Nu ska jag spela konstiga spel på internet.. sen ska jag sova, jag är super trött! Så godnatt.

vi måste ha tråkigt

Vi slutade klockan 12 idag... nästan alla är kvar på skolan.. i datasalen ute på dans och teater.. alla måste ha väldigt tråkigt hemma som inte far då man slutar tidigt haha.. fast jag väntar på plesner så jag kan åka snålskjuts hem för det är så jävla halkigt ute idag så jag orkar inte halka omkring som en snöpingvin!

mooho

Efter dusch och måleri så är jag nu skit trött. Och då jag är trött tycker jag det mesta är kul också.. snodde den här videon från min syrras blogg och den var rätt skoj  just nu, imorgon vet jag väl inte.
först trodde jag att dom sa "Shitted in my pants" men sen tyckte jag dom sa ordet lite för konstigt och då jag såg vad låten hette kollade jag upp vad Jizz betydde : Kraft, Sats, Sås, Ork
Nu lät jag er inte grubbla som jag gjorde från början.. gud vad snäll jag är idag.

jag ska nog fortsätta med min kreativitet och måla lite..det är jobbigt men det är skoj då man är klar!

rekord!

Haha igår började jag träna igen.. jag körde i 10 minuter.. kände mig väl inte särskilt stolt.
men jag ställde mig på trampen igen idag och jag tänkte i mitt huvud "jag ska klara en timme!!!" vilket jag aldrig gjort tidigare, förut tränade jag 30 minuter per dag och det dög alledeles utmärkt. Men idag klarade jag 40 minuter helt sjukt.. jag borde få en medalj!

Nu ska jag se topmodel käka en banan och sen hoppa i duschen!

gröt mage

Ska strax fara iväg till skolan och min mage är full med gröt.. det är gött.. så det är en bra grej, jag har kommit igång att börja käka gröt på morgonen! Tog sisådär några månader ... så tillsammans med mina rostade mackor dansar nu gröt omkring..eller jag tror faktiskt inte ärligt att alla rostade mackor är kvar...

Idag är en jobbig dag.. fösrt svenska, sen hål, sen samhälls sen hål.. jag hatar hål, hål är så jävla jobbigt..varför ska man ha hål? bara onödigt..

mehehe

Nu ska jag kika på CSI på femman och sen ska jag dreggla och snarka så jävla mycket.. låter skönt eller hur?

godnatt!


anonymt är inte en sovmorgon.

visst kommentarer är roliga att få, men anonymt? komigen..
Anonym om brunöga:
Du passar mycke bättre i bruna ögon!

Passar? men hallå dude/tjej/bruden/snubben..det är väl meningen att man inte ska passa? det är ju det som är grejjen.

Det där blev som en ideal grej nästan.. "alla med blont hår MÅSTE ha ljusa ögon, alla med brunt hår MÅSTE ha mörka ögon det är snyggast så". Ne själv tycker jag att det är mycket häftigare  då en brunhårig har ljusare ögon och en ljushårig har mörkare ögon! äh skit samma, jag vet inte ens om jag fick fram det jag ville nu.. det jag vill är att sova.

jag hade iallafall tänkt träna en till gång nu.. men jag orkade inte.. jag har redan gått till skolan och tränat en gång, det får räcka. Jag är mätt och vill ligga och jäsa i min säng.. så det ska jag göra.

ovärt

Imorse hade jag skit ont i magen, så jag tänkte hoppa över den första lektionen... jag råkade sova lite för länge och missade den andra lektionen också.. superbra... så jag skyndade mig iväg till skolan för att hinna till teater lektionen som började kl 13.00... då jag kommer dit innan lektionen har börjat är alla där, men då läraren kommer så säger hon att vi inte ska ha någon lektion.. vilket alla redan visste längst in i hjärnan men som alla hade glömt bort..

så nu sitter jag här hemma igen och har ingen aning om vad jag ska göra av dagen.. så jag laddar hem filmen BOLT som går på bio just nu.. tecknat är bäst. Och sen ska jag träna.. sen har jag ingen aning.. jag borde nog läsa svenska boken också..


tänk om jag blir blind

jag plockade ut linserna för ett tag sen.. och nu känns det konstigt i mina ögon och jag fick ont i huvudet.. tänk om mina ögon försvinner.. ja tänk.. det är mycket jag tänker på..speciellt sånna konstiga saker... jag brukar tänka "tänk om jag får en hjärn-tumör" jag har nästan ställt in mig 100% på att jag kommer få, eller redan har en.

Och ja jag vet, har man en tumör så märker andra människor det också.. konstigt tal, blabla och massa sånt skit men jag har bara en sån där magkänsla att nått är fel i min hjärna... jag vill ha en ny.. undrar om någon skulle vilja byta?.. som man bytte spice girls kort ungefär..
- Du får min hjärna, jag är bra på att sova, ha ont i huvudet, tänka konstiga tankar och får sömnparalyser lite då och då.
- Visst jag är bäst på allt, ska bli kul att byta.. hejdå

brunöga



inte världens fagraste bild men sådär ser jag ut med bruna ögon... som ett brunöga.
sen ser jag helt waisted ut på bilden för mina ögon är fortfarande knas sen jag kletade fast dom. Men nu har jag fått mitt svar iallafall: hur jag ser ut med bruna ögon. Det var inte så spännande som jag trodde.

nu ska jag se tv !

vafan är LINSER?!?!

Kom hem från skolan, mitt paket från färgade linser hade kommit.. yeha tänkte jag..
min lilla syster har linser så som tur var så är hon här och hon fick ge mig en liten guide på hur man skulle göra.. och visst fan tar det 40 minuter för mig att få in dom små jävlarna... jag lider med folk som har dålig syn just nu.. snälla gud låt mina ögon vara ifred...

Så jag måste säga att jag är glad att jag har en rätt hyffsat ögonfärg i vanliga fall. Just nu ser jag inte ut som jag.. men mina ögon är uppsvällda och röda så jag måste vänta ett tag, sen tänkte jag knäppa ett kort och slänga in.

just ja sen ser jag typ dåligt med dom på också.. lite suddigt.. hur värt var det?!?!.. inte 60 spänn iaf.. men nu kan jag ju ha lite kul i en månad iallafall.. lura folk att jag har ett grönt och ett brunt öga tillexempel.. mOhaeäaheä..

så var det dags igen

Med en jävlig måndag och 5 dagar kvar innan helg.. fast jag måste säga att det är bra att vi har sovmorgon 3 gånger i veckan, det är det enda som rockar med det nya schemat!

Djävulen har just kommit på besök i några dagar och det gör inte veckan bättre för det heller uuhuuu.... jag är nästan pank och 1 vecka kvar tills pengarna rullar in på mitt konto. Jag tror faktiskt jag ska försöka spara nu... mina enda utgifter ska vara Bussresor till och från Umeå, snus och makeup då det tar slut.. bra deal tycker jag. Jag har ändå överlevt flera måndader i rad förr utan att ha köpt nya kläder.. så jag kan därför inte ses som en kläd-galning! faktiskt ganska skönt då man tänker efter, men jävligt jobbigt vissa dagar.

Nu ska jag slänga på mig något och sen chilla några minuter och sen åka med plesner till skolvärlden ännu engång.

gooood

Har suttit och kollat openjam klipp i tusen år nu, fast ärligt bara dans klipp har jag kollat. Massa skit hit och dit, men jag hittade en grej som var riktigt bra. 2 snubbar från umeå som dansar till en STORY äntligen.. nu är jag nöjd och kan sova.
http://www.openjam.se/region/main/artists.php?artistId=143
Check it out !

GODNATT.

ALla som inte dansar

Jag fick just länkar till alla openjam nummer som var förra året i februari (fan vad tiden går fort)

http://www.openjam.se/region/main/artists.php?artistId=14
^Jag, Plesner, Hanna och Moa kör en exlusiv dans tillsammans med Mickis nickname Nisse

http://www.openjam.se/region/main/artists.php?artistId=3
^ Nästan alla teatrare med det vinnande numret, vi rockar

det går också att söka efter fler nummer på samma sida, som man ser tydligt ovanför videoklippen om man blir sugen på att kolla på fler bra/roliga/udda nummer.


söndag

Som jag har sagt alla andra gånger, söndagar är dom lataste dagarna som finns.... för dom flesta, men vad gäller mig så är söndag bara en vanlig lat dag i mitt liv! Jag känner mig som en häng-tant.. så träningen måste komma igång snarast, fan vad pigg och annorlunda jag kände mig då jag tränade för.... ja alldeles för länge sen. Så vill jag må igen, då kände jag mig som en superhjälte.. nu känner jag mig som jag skrev en häng-tant.

Nu ska vi kolla på Sanningen om rödluvan, sen ska vi käka tusen liter glass så jag får fetta på riktigt en sista gång! jag längtar..fett är det bästa och sämsta som finns på samma gång.. vem lyckas med det?

värt

Vi såg just Jersey Girl på 3an , Skådespelarna i den filmen var Ben Affleck och i början Jennifer Lopez, sen nu har det börjat en film direkt efter den på samma kanal, med Ben Afflec och Jennifer Lopez..
komigen, lite mer fantasi har ni väl tv3?

Nu ska vi leta upp en till film att se, sen tror jag på allvar att min hjärna är sjuk.. jag har konstig huvudvärk varje dag.. snart kollapsar jag utan tvekan.

tjao

mjao

jag har tråkigt så därför slänger jag upp suddiga bilder från då jag var liten och aldrig hade tråkigt!


kärringpåsk


jag måste ha grävt efter skatter..!! haha

Här är ju beviset, blivande topmodel 2050!

Pocahontas rockar


nu ska jag se tv, mår fortfarande illa..blä

usch

jag mår illa...

nu ska vi krypa ner i sängen och vänta på att fredag den 13 del två börjar, jag tror inte ens jag har sett ettan.. mjuhuhu..

godnatt.

lugn kväll

Ikväll händer inte mycket, André har en tenta han måste sitta och skriva på hela kvällen som ska vara klar på söndag.. han måste skriva mer än 4000 ord.. hur peppande lät det?

Så jag gör inte så mycket, ser tv och slappar.. mitt huvud sprängs fortfarande i hemlighet! tjao

sprängladdat huvud.

Det känns som mitt huvud ska sprängas vilken sekund som helst.. undrar hur det skulle se ut om det verkligen gjorde det?..

Idag hade vi prov, gick skit men jag får skylla mig själv. Sen hade Plesner, rårå, jasser och ståhl föreställning och jag var deras ljud/ljus man och det är ungefär det vi har gjort idag.. inte så mycket alltså. Om ett tag kommer andré hit och jag var tvungen att snabb städa för det såg förjävligt ut.. kläder överallt så nu ser det någorlunda ut men i hemlighet är det fortfarande skitigast i världen.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kika lite på tv världens erbjudanden.



Sen Johanna om du läser det här så hoppas vi alla att du blir bra snart,
vi tror på dig!


yesman

haha jag måste bara slänga in ett klipp från filmen yesman med jim carrey. För ni som inte sett filmen än så kan jag lova att det här klippet inte avslöjar något viktigt ur filmen, och det säger jag för att jag skulle inte heller vilja att något stort skulle avslöjas ur en film som jag har tänkt se. Har du inte sett den vill du bara se den mer då du ser det här klippet ;) promise.

killing me softly

rubriken endast för att jag lyssnar på den nu, fast jag kan slänga in att provet imorgon killing me softly också!

jag har funderat ett tag på vad man kan skriva om i jävla bloggvärlden.. det är ju så tråkigt... dom enda bloggarna jag gillar att läsa där det står "idag har jag gjort det och det" är mina vänners, hittar jag en blogg som tillhör en okänd människa som skriver om sin helt normala vardag så klickar jag ner den direkt. Så jag skyller på det varför jag har så jävla lite besökare. Fast samtidigt är det nice också att slänga in ett inlägg då och då och man har lite att göra. Jag har ju några trogna läsare iallafall ;)

aja, jag avslutar med min favvo bild som jag har slängt upp tidigare också.

skåda blivande topmodels eller vad säger ni? man ser ju tillochmed min glugg i käften, kunde väl inte bli bättre ;)
call me tyra

klump

jag är mätt som en klump. Har just käkat middag, nudlar gött.

Imorgon har vi prov, och jag vet till hundra procent att jag skulle klara G om jag satt mig ner och pluggade iallafall ett tag.. men jag känner liksom inte orken eller lusten eller peppen eller glädjen eller vad fan man nu ska säga. Så jag vet inte än hur det blir, men jag kommer ändå att måste plugga minst en halvtimme så jag inte blir helt körd.. det känns liksom så onödigt. Alla får g mvg vg utom jag för jag orkade inte plugga.. de är inte så nice. Men nu ska jag lägga mig i sängen och låta nudlarna dansa ett tag så jag inte är supermätt längre sen.

men snuk

Jag började för en timme och en kvart sen egentligen.....
snacka om dåligt. Så måste man komma på ursäkter "säg att jag är hos..........tandläkaren" blev det idag. Men vadå det är första veckan efter lovet.. ingen kan ju nånsin föreställa sig att alla ska vara pigga och glada och skutta fram till varje lektion och säga "HEJ GRETA TREVLIGT ATT SES, VAD BLIR NÄSTA LÄXA.. CAN'T WAIT"

muu.. nu ska jag göra käk! hejs

waiting on the world to change.


John Mayer - Waiting on the world to change.
Hyffsat gammal men ändå rockar den!
Tråkigt videoklipp, men inga klipp av den riktiga musikvideon gick att kopiera.

Har sett topmodel och massa skit på mtv fram tills nu. Och jag är svin trött, så jag funderar på att gå och lägga mig!

godnatt and we keep waiting on the world to change!!!

jepp

Idag fick jag koden från färgade linser och nu har jag nästan nyss beställt hem ett par! Så jag hoppas inte det ser allt för fejk ut då jag kladdar in dom i ögonen. Det som sög var ju att man var tvungen att betala ENDÅ!!!!!!!! 59 jävla spänn..vafan är de.. skulle ju få dom gratis eller hur?!?!.. Nä men okej visst jag fattar, de kostar att skicka blabla.. men 59 kronor var väl inte så farligt då dom kostar 200 egentligen så jag är väl rätt nöjd.

Nu väntar jag på att topmodel ska börja.. så jag vet inte vad jag ska göra tillsdess.. jag tror jag ska lägga mig i sängen och kolla på kassa mtv program som funkar då man har tråkigt.


slut på det "roliga"

Då jag kom hem låg ett brev på golvet... jag fick panik... NEEEEEEEEEj tänkte jag... sen då jag läste det så var det ändå lugnt.. men för min del är det slut på det som man brukar kalla "det roliga" fram till studenten. Jepp.

Kom iallafall nyss hem från skolan, vi slutade tidigt idag men jag hjälpte Plesner och rårås grupp med ljudet som dom ska ha till deras föreställning på fredag. Och nu väntar jag på att klockan ska bli fyra så jag kan se repris från topmodel. Jag är trött, och jag vet jag borde plugga men vi får se om jag orkar det.

Nu skulle jag vilja ligga i min säng, och ha my darling bredvid.. det skulle vara bäst. Och att se topmodel då... hehehe..

PÅ ÅTERSEENDE.


Jag hatar kläder.

För tusendegången i mitt liv ska jag skriva just den meningen: Jag hatar kläder.
Eller jag hatar nog mer att jag har så jävla konstiga kläder i min garderob. Misslyckade köp genom tiderna och massor med olika plagg som inte alls går ihop. Visst jag är ingen kläd/sko-galning men plaggen får ju gärna passa med varandra!

Sen hatar jag ocskå att ha på mig osköna kläder, jag hatar jeans mest av allt, men nångång måste man ju ha det, kan ju inte byta mellan samma sköna brallor varje dag då känner jag mig så ovariationerad eller hur man ska säga. Eller jag vet inte. Jag vet ingenting, jag vet bara att jag är jävligt trött och att jag är jävligt less på mina kläder och dessutom för att dom ligger utspridda över hela mitt rum, jag måste städa. Och jag måste börja träna, det är mycket jag måste göra. Men mest av allt måste jag plugga inför provet på fredag.. undrar hur det kommer att gå!

Nu ska jag fortsätta slita ut alla mina kläder ur min garderob ihopp om att hitta sköna och kläder som åtminståne passar någorlunda bra ihop! Sen ska jag ut och få skjuts av plesner som nu för tiden sitter bakom ratten och övningskör.. man blir lite sugen själv måste jag erkänna!!

hejs


Och med den här bilden menar jag ju: JAG VILL ATT DET SKA VARA VARMT OCH SOLIGT !!!!!!!!!!!!

köckläng

Kom hem för ett tag sen från Waynes där jag Plesner och ståhl käkade kycklingsallad. Den är så jävla god.. men så jävla dyr... mumumu..  Sen tänkte vi plugga lite till samhällsprovet på fredag men det blev ju inget av haha.

Också har vi öppet hus på lördag så jag kan inte fara till Umeå som planerat.. så därför får jag slänga ut mina pengar på att få hit André istället =) Men de blir nog bra. Mimimimi..

nU ska jag se hells kitchen och ikväll ska jag såklart se topmodel !

I'm alive

Jag är vaken.... och jag somnade kring 1 igår så jag borde egentligen vara SUPER pigg nu om vi redan hade gått skola i 2 veckor utan lov.. men eftersom jag inte har varit i skolan sen lovet så är jag super trött nu istället. Eller jag var nog tio tusen gånger tröttare igår.. men det gills inte för då gick jag ju och sov igen. Jag tror inte ens jag levde igår då jag steg upp.

Iallafall så hade vi sovmorgon idag, och det var en jävla tur säger jag. Börjar inte föränn 11.40 yeha..

jag drömde att jag fyllde år i min dröm... och att exakt alla hade glömt bort den.. det var jätte hemskt.. Eller andré kom på det på kvällen då jag sa... "ja må hon leva....." usch det var nog den värsta drömmen jag har drömt.. bara för att alla hade glömt bort min superdag... blä

Nu ska jag göra nått käk! hejs

Snor

Är hos mamma, och jag snorar .. hela min näsa är full med snor.. Men jag får skylla mig själv som trycker kattbäbisarna under näsan.

Nu börjar jag må hyffsat som en normal människa igen. Jag kan lova att jag kommer inte konsumera alkohol på ett bra jävla tag... just nu känns det som jag lätt skulle kunna satsa på att bli nykterist..fan vad skönt det skulle vara. Billigt och bra. Fast då suger det ju att ibland har man ju så jävla roligt då man är knas i hjärngloben.. fast eftersom det har gått åt helvete för mig 2 gånger på mindre än 4 månader gör ju inte saken bättre. Så vi får se hur duktig jag kan vara.

Jag saknar André också... vi har hängt nästan hela lovet och då blir det ju tomt som ett stort hål då vi inte ska sova med varandra inatt... jag vet det låter skit töntigt. Men jag vet nog allt att det är många som vet hur jag menar och håller med mig!

Nu ska jag slöa ett tag och sen ta bussen hem till stan igen. Jag hoppas vi inte har samhälls imorgon också..då har vi sovmorgon till 11.40 hur jävla nice skulle inte de va?! Just det, hej

majh

har varit hemma idag.. varför de kan ju tänkas.. jo för jag orkade inte gå till skolan med ont i magen och att jag svettades och frös samtidigt. Pappa sa att jag fortfarande var bakis.. låter väl lite knasigt, men det skulle inte förvåna mig. Så idag har jag varit hemma och sovit istället för att vara på skolan. Inte så smart kanske, men vad ska man göra. Nu är klockan 3 och jag är ingen supercool superhjälte som kan vrida tillbaka klockan pang.

Snart ska jag till mamma iallafall.. missade tvätt-tiden igår så därför ska jag tvätta mina kläder där istället.. gu va bra.. min mobil är hos mickis fortfarande.. skulle egentligen ha hämtat den idag men de gick ju inte alls. Så imorgon är jag mobil-ig igen. Fan vad onödigt jag skriver.. jag fyller bara ut tomrummet för jag inte har något att göra i .... en kvart till !

tjo

Sorry guys..

Blev alldeles för mycket dricka för min del igår... så kvällen som var skit rolig slutade som ett helvete.. bara mitt eget fel men jag ber om ursäkt.

Jag hade iallafall tänkt slänga upp några bilder, så nu ska jag bara föra över dom!

OCH DET VÄRSTA(nästan det värsta)... då vi hade åkt taxi till statoil just innan vi drog hem, så skulle andré in och köpa mat, så jag gick hem... och imorse fick jag veta att jag hade tappat min nya sjal på marken på vägen hem till mig.. men sån tur var så kom andré inte hem så långt efter mig så han hade hunnit plocka upp den...tack!!!!!!!! jag hade druknat i mina tårar om jag hade tappat bort den 1 dag efter den var köpt.. även fast det hade varit typiskt mig

Bildregn.....




katten låg och sov....

Patrik satt och läste en bok "Skogens Hemligheter" undrar om han hade ball?






Fräsch mun efter man har druckit röd bacardi... not




Skulle gissa på ett flygande dansmove.


bara för att ståhl såg ut som en kraxande kråka i bakgrunden haha.. fast den är faktiskt roligare i stort format och då man zoomar.

Pussgurka=)



Nästan rekord på bild-tagande! Nu ska min bakis dag fortsätta. tjoha

party

Gick inte att skriva tidigare idag.
Men vi har varit en snabbis på stan, och sen drog vi förbi en av Andrés polare, sen hem och käka, och nu väntar jag bara på att en skiva ska brännas klart och sen ska vi dra iväg till Mickis och parta lite. Bilder kommer väl förmodligen upp imorgon, men jag brukar vara dålig på att ta bilder så vi får väl se hur många det lyckas bli!

tjing


nytt sjal-inköp!

Innan vi tog bussen hem till Skellefteå så sprang vi in på Flott i umeå och köpte varsin sjal.. gud vad sammansvetsade vi är mjähäh.. dom var snygga båda två, kanske en aningens för dyra för min plånbok.. men nu har jag iallafall en ny som får bli min polare ett tag istället för min gamla polare den blåa.. söft

Nu ska jag se en film som går på tv! tjohaj

ojdå

Jag har verkligen vänt dygnet åt fel håll.... jag som skulle vända tillbaka det i veckan för att skolan börjar om på måndag. Somnade klockan 4 imorse och vaknade nu klockan 1.. hur bra är det?!.. jag måste ställa väckaren på 9 imorgon.. de är bra, för vi ska festa också, så då kommer jag bli extra trött då jag kommer hem och somna direkt. Jag är ingen som festar till klockan 5 på morgonen, har hänt någon enstaka gång men de är inte liksom min grej. Jag gillar att festa tills alla blir för fulla då går jag hem och sover! Blir bäst så.

Nu ska jag hoppa på André så han vaknar, sen ska vi  dra en snabbis på stan... sen måste jag kolla vilken buss vi ska ta hem idag också.. så det ska jag göra idag! Hej!!!!!!!!!!!

skrutt

Idag har varit en superchill dag.. alltså inte så händelserik. Mitt huvud höll på att sprängas, min mage med.. men nu verkar det äntligen vara bra.. så jag hoppas på det men skulle inte bli förvånad om det kommer igen direkt jag skrivit klart det här otroligt intressanta inlägget om min klagan..

André fixade ett nytt spel till sitt Xbox idag också, Sonic, ni vet det man spelade för skit länge sen på SEGA. Fast nu var det tio gånger svårare. Sen har vi inte gjort så mycket annat, varit ute en snabbis, käkat, diskat, käkat popcorn, sett den där filmen som gick på 3an klockan 9 och sen spelat tvspel , sen har jag hunnit med att sova också.. skit häftigt.

Imorgon tar vi väl 4 bussen in till skellefteå, och på lördag blir det fest verkar det som. Så det blir nog chill. Nu ska jag borsta mina huggtänder och sen slänga mig i sängen och både snarka och dregla.

mjul

Mitt huvud sprängs och min mage gör fortfarande ont... KNÄPPT!!!!!...
Imorgon drar vi till Skellefteå igen... förhoppningsvis blir de fest i helgen, har ingenaning, BLIR DET FEST I HELGEN? komigen. Och innan vi far med bussen så ska vi gå en snabb sväng på stan. Jag måste köpa ett skärp så inte mina nya brallor åker ner till knävecken..eftersom jag köpte ett antal storlekar för stora eftersom de är snyggare då dom sitter löst!

Nu ska vi göra käk och sen käka..logiskt


Jag vet, mycket kattbäbis bilder men dom är ju så jävla söta.

mag-aj

Jag har fortfarande ont i magen jag försöker rapa som en tok om det skulle få för sig att vara massa luft där. Och det skulle ju kännas lite oförskämt att släppa ut luften andra vägen. Så länge har jag och andré faktiskt inte varit tillsammans!!! nåde mig.

Ikväll har jag iallafall sett topmodel, och någon film på 6an och sen har vi lirat lite guitarr hero också. Men snart måste vi sova eftersom båda vi ska upp tidigt imorgon.. han ska till schoool och jag måste börja stiga upp tidigt igen eftersom på måndag blir det upp tidigt och sen ha ett mördar-schema... iallafall vad jag vet nu. MJÄÄÄÄH godnatt.

shoppingrunda

Vi kom hem från stan för ca en halvtimme sen kanske.. fast vi for inte dit föränn vid 2 tiden så.

Och jag fyndade ett par Khaki-byxor från ginatricot.. jag blev lite paff då jag såg att dom hade sånna eftersom jag har letat efter sånna brallor ett tag, det var väl kanske inte den snyggaste modellen men de är en början iallafall.. Sen ska jag ALLTID köpa något utan att prova. Jag köpte en mössa på rea, testade den nyss och jag såg ut som ett ägg. Så där for 150 kronor på ingenting..värt................ Nu ska jag läsa veckorevyn! tjosvej

Umeå

Japp nu är jag instängd i det lilla studentrummet igen medans André är på skolan. Fast bara till klockan 12 sen ska vi vandra runt på stan. Och jag har haft ont i magen sen igår.. undrar varför, det är inte nice iallafall! Nu ska jag se klart topmodel.

Föresten var det väl inte bara jag som såg Top model 11 igår, och jag hejar lätt på tjejen som egentligen är en dude!

YEssssssssss

Vi kom hem från bion för kanske en timme sen och den var helt okej. Det var ett ställe i filmen som var så jävla kul men mitt skratt är för fult för att vistas på ställen där det finns publik.. dom som har hört det vet vad jag menar. Nä men den var bättre än jag trodde. Och nu är det bara skit på TV så jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på.. kanske ladda hem någon film eller se på skit program.. vi får se.

Imorgon drar vi till Umeå och blir där till på fredag. Så jag hoppas jag ska kunna shoppa upp lite pengar på kläder så jag inte slösar bort dom på något jag inte ens vet vad det är som jag brukar göra! Så godnatt

Bio time

Va varför är det Balzac ikväll?
jag känner mig instängd i en bubbla fan vad mobbad jag är ! VI KÖR PÅ I HELGEN ISTÄLLET ELLER HUR !!!!!

Men jag har redan mina planer för ikväll, Yesman ska vi se, så jag hoppas den är bra.. jag förväntar mig ingen kanon film, komedier funkar, men komedier blir aldrig mina favoriter ändå.


Så vi ska väl börja kila om ca en timme, köpa dricka som alltid på ica innan och sen sätta oss i biostolen och stirra i en och en halv timme !

frrrreakkkkin naughty

HALLÅ ALLA VAKNA MEDMÄNNISKOR PÅ DENNA JORD.

Jag tänkte just skriva att det är jävla kallt ute idag med.. men såg just att det bara är 4 minus, hallelujah..då kanske jag kan gå ut idag! Fast vad ska jag göra ute? Jag har inte tänkt gå på stan iallafall, för det ska jag göra då vi far till Umeå.. vilket skulle ha blivit i lördags men vi orkade inte så vi far förmodligen imorgon istället. Så vi kanske ska fara på bio eller något.. eller?.. jag vet inte.

Idag har jag och andré varit fastklistrade i 6 månader.. gu va mysit. en hel livstid minus 100 år. Nej men de är en början iallafall.. det var dit jag ville komma. Så vi får se vad vi hittar på idag. Antingen gör vi någonting eller så gör vi ingenting så enkelt var det.


kram

pannkakor eller plättar

Okej såhär är det...
PANNKAKOR = TJOCKA SOM MAN HER I UGNEN!!
PLÄTTAR = TUNNA SOM MAN STEKER I STEKPANNAN!!
jag ville bara ha det sagt..

Men iallafall så kom jag hem från mamma kl 9, då såg vi på Mothman på 4an den var väl helt okej förutom att man aldrig fick veta vad den där flygande malen var för någonting. Och nu funderar jag på om jag kanske ska se Hot Chick eller om jag ska se Hemsökta hus..Hot Chick har jag sett så jävla många gånger, alltså är det en bra film att se om jag vill somna tidigt. Ska jag se hemsökta hus så lär jag inte somna.. bara massa spöken och sånt. Vi får se jag har trots allt 5 långa minuter att bestämma mig.

Så jag slänger in några bilder på kattbäbisarna under tiden som jag tänker.



Jag kom på att jag har nog inte lagt upp några bilder på våra andra 2 katter.
så här över är the big mama och här under våran tjocka leverpastej.
men det är skit trist att ta kort på dom, ser ju lika dana ut på varje bild båda två.




Vi doppade dom i toaletten också..skit kul var de


nu är klockan 00.01 vad ska jag se ?!?!?!.. inte fan vet jag .. jag måste tänka ett tag till. godnatt

blubb

Tjabba.
Ska strax dra iväg till mamma med bussen kl 15. Och det skriver jag bara för att jag ska ha ett inlägg idag.. haha. Sen kommer jag väl hem ikväll någongång och det enda jag vet att jag ska göra ikväll är att se en film på tv! jepp....... fast då har jag ju ändå varit borta hela eftermiddagen och haft 4 krafsande kattbäbisar hängandes i byxorna.

Jag funderar på att ta med kameran också.. så jag har några bilder att slänga upp nångång! så blir det. tjoha


Freedom Writers


Den såg vi igår, och den var faktiskt bra. Den har liksom en mening som så många filmer inte har.. =P
Handlar om olika gängmedlemmar från olika "raser" osv och en lärare som kämpar för att få grupperingarna att brytas. Den rekomenderas.


Nu ska jag se en dokumentär på tv om världens minsta människor !


ingen miljonvinst

Idag har vi käkat tårta och skitstark mat så det svider i ögonen fortfarande. Kan vara för att jag börjar bli förkyld jag brukar ju klara av stark mat som en superhjälte.

Iallafall så ska vi nog se Dodgeball som börjar kl 21 på 3an tror jag det var.. sen har vi 2 filmer på datorn också som vi inte har sett än, så ikväll blir en kvällfilm.. och jag ber till vad som nu än finns där uppe att jag ska slippa bli sjuk. Vi ska nog dra till Umeå imorgon också eftersom andré börjar skolan till veckan och så vill jag springa runt lite på stan där medans jag fortfarande har kvar liiite pengar.

Snart bara en vecka kvar av lovet, jag hatar att det går så fort......sen har vi bara några små lov kvar och sen INGET MER LOV.. ååh.. inget sommarlov.. usch. André får hem skraplotter varje månad.. vi skulle kolla om vi(han) vann massa pengar...det var nära till miljonvinst men NEJ inte vann vi det inte.. inte ens 40 ynka kronor... fyfan för lotter.

ja må han leva..

.. Till pappa som fyller år idag.. men vågar inte skriva hur mycket det skulle bli så pinsamt om jag skrev fel då haha.

Nu gör jag ett nytt försök i att lägga upp bilderna från Nyårs..


Hanna och hennes vän från Arvidsjaur Sofie

Vi spelade klappleken att vinna fans: Marshaller, ballonger, nått hårklet som fixerar håret men som luktade gammal sunken tant, 2 små tvålar och kanel och ljus.. vi körde på stort ;)


Sanning ELLER konsekvens spelades också

bruuuuudz

Hanna la sig och sov..och såhär ser hon ut då

Haha Sofie gillade inte att bli med på kort iallafall.

Den här bilden är så jävla ful haha, rårå ser ut som hon just har grinat, antar att hon hade skrattat efter att Sofie skulle sätta på henne läppstift med ögonbindel och ni ser ju hur vackert det blev. Och jag ser ut som ett hängansikte med hängöga.


JOhanna=)

Efterätt, visst blir man sugen efter denna delikata bild

Hannniis.

Rårås berömda grimas

Snygga brudar=)

Hahaa johanna luktade på champangen och är väl ganska självklart att se att den luktade och smakade skit.

jag vet jag måste göra något åt mitt frissiga hår..som förövrigt ser ut som att det är rött på vissa bilder VARFÖR?!?!?

Johanna träffade sin polare Linus

Pang, skit lite fyrverkerier.


sömnig

Sen mitt senaste inlägg kl 11 imorse, har jag legat i sängen och sett tv fram till nu, slumrat till några gånger också. Tänk vad mycket man kan göra på en hel dag!!..

det här inlägget skrev jag för 3 timmar sen..men det verkade inte vilja visa sig !!! sen hade jag svarat på sånna hära tråkiga "vad jag har gjort under 2008" frågor.. men dom försvann visst också.. så jag får väl börja om nudå!


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Jag åkte flygplan !! läskigt

 Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inga

 Dog någon som stod dig nära?
Ja

Vilka länder besökte du?
Jag vill säga Thailand, England, Frankrike osv, därför hatar jag sånna här frågor. Jag har aldrig varit utomlands förutom finland i 1 timme och det räknar jag inte riktigt. Så jag har bara varit i sverige.

Är det något med år 2008 som du vill ha år 2009?
Vänner, familj, och André såklart men han har inget val ! ;)

Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
12 april (maskeradfest 2 dagar innan jag fyllde 18), Openjam (februari, mars minns inte exakta datum), Arvika i juuu...li? (dock inte ett lika bra minne, fast med trevligt folk iallafall! ) Midsommarafton (träffade andré första gången), 5 juli (då jag och baby bestämde oss för att sitta ihop med klister ;) )

 Vad var din största framgång 2008?
Jag vet faktiskt inte.. skulle vilja säga musiken men det står rätt still just nu. Men .. jag blev lite mer engangerad i skolan där på slutet... fast bara i ett ämne haha.

Största misstaget?
Alla gör väl misstag, men jag vet inget som är skitjobbigt att tänka på iallafall och det är ju suuuuverääänt.

Har du varit sjuk eller skadat dig?

Nej, eller ja sjuk har jag väl varit lite smått men inte supersjuk det kommer väl ! Och jag har inte skadat mig allvarligt vad jag kan komma ihåg.. fan va konstigt.

Bästa köpet?
Hm... jag får väl säga min sjal då eftersom den sitter på plats lite oftare än nödvändigt mhjeheh

 Vad spenderade du mest pengar på?
Snus tror jag, och bussresor

Gjorde någonting dig riktigt glad?
eh.. vet faktiskt inte.. kom och bjud mig på en utomlandsresa så ska du få se på glad!

 Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2008?
Alla som inte dansar är våldtäckts män (open jam).. och sen finns det ju massa mer.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag är oftast neutral.. visst är jag tråkig.

Vad önskar du att du gjort mer?
Varit ute å hittat på massa galna saker

 Vad önskar du att du gjort mindre?
Klagat och latat !


Hur tillbringade du julen?
Dagen innan jul var vi hos mamma, på julafton hos pappa.

Blev du kär i år?
Jajjamen =)

Favoritprogram på TV?
Måste nog säga topmodel

 Bästa boken du läste i år?
Stephenie Meyer - De första 3 twilight böckerna.

Största musikalista upptäckten?
huh?


Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Träningstramp

Något du önskade dig men inte fick?
Önskade mig bara en grej och den fick jag ju=) bra va

Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Jag var på skolan, sen käkade jag väl tårta och sån skit

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
En utomlandsresa.. alltså mer pengar.

Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Linn-stil


Vad fick dig att må bra?
Vänner familj och andré.

Vilken kändis var du mest sugen på?
André Boman, ni vet han som spelar James Bond snubben egentligen..fast dom har klistrat över hans fejs med en annan snubbes fejs.. 

Vem saknade du?
Morfar

De bästa nya människorna du träffade?
André ju=)


Sen hade jag tänkt att lägga in bilder från igår också...för 3 timmar sen, men då funkade tydligen inte blogg-sidan. Och nu ska jag se film snart så jag slänger upp bilder imorgon istället :)


2009

Första dagen på nya året.... kul... , jag är inte sån som tänker "DET HÄR ÅRET SKA BLIR DET BÄSTA EVER", vadå bli det bästa året för att alla andra har varit så dåliga? Då kan jag säga dig min vän att det här året kommer nog inte bli mycket bättre om man inte skaffar sig en schysst hobby och ser till att man har skÖööööööööööööj !

Igår var det väl inte direkt röj men det var trevligt ändå =) Även om jag råkade slänga i mig nått vinglas för mycket..mjehe.. iallafall så stod vi på parkbron vid 12 slaget, jag trodde det skulle vara massor med folk men inte alls.. så jag ringde min storasyster, tar mig dit hon är, och sen fick vi hämtning och skjuts till ersmark. Så jag har i princip just vaknat och fått skjuts in till stan igen.. jag vill sova, jag vill äta... så det ska jag göra..fifan

Bilder kommer in senare, men jag kan säga redan nu att det blir inte många som läggs upp haha.


RSS 2.0