läxigt

Nu har jag gjort läxa, tänk så länge sen det var jag gjorde en läxa? Gjorde jag läxan bra då? Inte direkt, men jag svarade ju på det jag fattade iallafall haha.

Nu ska jag försöka hitta någon film att se, lägga mig, sova, sen upp imorgon, och SEN far vi och hämtar valpen =)

rent och fint

Åh jag är helt slut i kroppen, har städat hela eftermiddagen, fifan va jobbigt det är, men nu är det gjort och nu är lägenheten skiiinande ren igen.

Annars så hade jag nu tänkt göra läxan vi har till Naturkunskapen, och sen se lite fångarna på fortet.. vet inte om jag orkar räkna matte idag.. annars får jag ta det imorgon kväll istället.

Tänkte vara schysst mot alla mina kära vänner som inte sett våran lägenhet ännu , så nu slänger jag upp lite bilder som jag tog alldeles nyss, kvalitén är sämst men de behöver man ju inte bry sig om,









Är fortfarande lååångt ifrån över hur jag vill att det ska se ut, hatar tapeterna i vardagsrummet/köket och hallen, men bor man i studentlägenhet är de sånt man får ta. Sen är det även jävligt tomt på väggarna, och vi har ju värsta super högtalarna till tvn, eller? ;) haha.

En liten sneak peak iallafall, såhär ser det ut ÄN så länge.


klirr i kassan fast tvärt om

Nu har vi varit och shoppat för en jääävla massa pengar.



Koppel, halsband, namnbricka, tuggben, matskålar, klotång, klickers, borste och kam, klofil, bajspåsar, lite leksaker, belöningsgodis, blodstopp(ifall man råkar klippa för långt på klon tex), schampoo & balsam, tandkräm, en spray som man sprayar ifall hon kissar inomhus så lukten försvinner.

Sen en 15 kg påse med hundmat.

Allt detta gick på över 2 tusen spänn.. aj i plånboken, men det är ju värt det. Sen är hundmaten dyrast, och de mesta av det vi köpt idag kommer ju räcka ett lite längre tag (hoppas vi haha).

Nu ska jag stäääääda.

tisdag 31 augusti

Godmorgon!
Steg upp för ca en timme sen, duktig va? jag vet. Kunde inte sova längre.

Idag fyller Rickardh år(Min stora systers pojkvän, och Andrés polare sen innan vi träffades), och fick ett sms från Tina om en grej hon ville vi skulle göra, jag är på! Ifall det är en bra tid :) Lite som bodaborg har jag förstått det som, och sånt är ju kul, lyckost den som får mig i sitt lag HEHE, jag är jävligt tävlingsinriktad, att förlora finns inte på kartan ;) Nu kommer mitt lag säkert förlora bara för att jag skrivit såhär också haha..

Nu ska jag skriva en lista på allt som ska inhandlas idag!


godnatt

Jag ber om ursäkt att jag varit riktigt usel på att lägga upp bilder de senaste inläggen, vet att det är astråkigt att läsa en blogg ifall man inte känner personen i fråga, ifall det inte finns några bilder. Men det kommer, det kommer. Har så mycket att göra nu, massa plugg.. imorgon ska vi även dra och köpa alla valpgrejer, städa, ska kolla ifall det finns någon tvätttid också. Och på onsdag kommer vi ägna hela dagen åt våran lilla tjeeej, (dock lär det bombas med bilder på henne haha)

Nu ska jag nog lägga mig i sängen och se någon serie , sen sooova. GODNATT

Slänger upp 2 gamla bilder sålänge

Till då vi skulle ta klassfoto i 3an, som franskar? haha .. franskor? aja.. vi skulle klä ut oss som ett "ideal" från frankrike iallafall.

nervöös

Har just lämnat in min uppgift.. , jag är lite nervös, bara för att jag fick så bra betyg på förra redovisningsuppgiften.. snääällllaaa säg att denna var lika bra. Får jag ett till MVG så flyger jag i taket och älskar mig själv haha.

Just nu vill jag bara lägga mig i soffan och sova, men det kan jag inte göra. Måste fortsätta räkna matte och sen göra en läxa som vi fick idag på Naturkunskapen.. ush.. det är synd om mig.


förvirrande

Har just fått hem ett brev från SAMI (svenska artisters och musikers intresseorganisation), om att jag ska skriva på något avtal och lämna mina bankuppgifter osv för att få vad jag tror isåfall blir en väldigt liten ersättning för de gånger mina låtar spelats på radio..... blev galet förvirrad, men har frågat om hjälp så jag väntar på svar haha.

Har iallafall kommit hem från skolan för ett tag sedan, tråkig lektion om atomer och växter och syre och koldioxid och vatten osv osv osv osv osv.

Resten av dagen kommer jag måsta räkna matte och göra klart uppgiften till digitalt skapande, men den är jag nästan klar med så det ska nog inte vara några problem. jiho jiho hejdå.

Måndagggggg

Hejhallåtjollahej

Idag har jag köpt 2 böcker(matte och naturkunskap) för över 600 spänn..seriöst..gymnasiet var så mycket bättre haha.. har även suttit och räknat matte och blev knäpp och nu tycker jag synd om André för att han får ta mina vredesutbrott gällande matematik, jag hatar matte..det värsta jag vet fyfan..och det är bara för att jag inte fattar något. Hade jag fattat så hade jag nog tyckt att det var kul.. men så är det inte.

kl 14.20 idag börjar naturkunskapslektionen.. uuuuuuu, fan vad jobbigt det känns att cykla, inte dit för då är det bara nerförsbacke.. men hem så är det baaara uppförsbackar, min kondition klarar inte riktigt av det så galant som jag skulle velat.

Nu ska jag fortsätta räkna matte och vara arg!!!!!!!!!!!!!!!!!

mitt huvud dunkar

Har suttit och skrivit en sida nu till digitalt skapande, sen tog det stopp.. tur att jag har till på fredag på mig att vara klar. Har även räknat alla matte tal engång till bara för att det ska fastna i mitt huvud hur man gör, men trotts det så fattade jag inte allt, mitt minne sviker mig när det gäller matematik.

Nu ska jag vila min hjärna, och sen får jag se ifall jag fortsätter med skolarbete eller om jag skiter i det, lutar nog åt det andra alternativet.

Det är förresten min högra hjärnskalle som gör ont - den kreativa, betyder det att den är helt slut för att jag har varit så kreativ i mitt tänkande kanske? ;) hehe

André är också kreativ:

Jag minns när han hade ritat den här bilden, han är ju asduktig på att rita.. men någon annan som ser det jag reagerade på?......jag minns att jag sa något i den här stilen:
- Fiiiiin!!!, men.. varför har du gjort en piercing i ögonbrynet?
Hahahaa... det är roligt nu när jag tänker på det, han var nog lite förvirrad, jag hade piercing i läppen då han ritade den här, så på något konstigt sätt så blandade han väl ihop det med ögonbrynet.

jag ska inte satsa på att bli mattelärare.

Nu har vi hunnit haft besök av mamma och peter, det var treeeeeeeevligt, sen har jag hunnit räkna matte också..ungefär sånt här snurrar i min hjärna nu: -6 - (-4) ,  4x-5+3x-4y blablablablabalbal....himmelskit.

Tur att André är tålmodig och orkar lära mig, för min hjärna är verkligen inget matematik material. Men nu har jag räknat de tal som jag skulle ha räknat till imorgon iallafall. Och nu måste jag göra andra uppgiften på digitalt skapande.. ååååå..

söndag

GOdmorgon!

Ställde väckaren på halv 10, gick upp och stressdiskade som en kamel.. varför? Mamma och Peter kommer hit på ett tag.. kan ju inte ha stökigt då! Hehe..

Det spöregnar ute, det gör inte mig något, för jag kommer ändå måsta sitta och räkna matte senare idag.

Nu är det bara 3 dagar kvar!!!! iiih

som en seg kola

Varför mår jag som att jag vore aspackad igår? För det var jag verkligen inte, uuuuh..börjar bli för gammal kanske..så hemskt..

Just nu sitter jag och tänker på matten... jag måste ha räknat klart rätt långt till på måndag och jag har inte gjort något ännu...får göra det imorgon istället, sen måste jag också bli klar med min andra uppgift till digitalt skapande så jag slipper stressa med den i slutet av veckan som kommer.

Nu ska jag försöka hitta någon film, sen gå och lägga mig så jag kan må som en människa imorgon.

ojsan hoppsan

HEJ!

Vilken bra bloggare jag har varit idag? Eller vad tycker ni? Nej det har jag nog inte haha.. har inte orkat, har legat och tittat på dog whisperer halva dagen känns det som, sen har vi sett en film, och sett lite mer dog whisperer. Så det blev inget att fara och köpa valpgrejjer idag, vi är för sega i kroppen från igår.

Sen har jag ju gjort en ganska stor tabbe också, behöver böcker till lektionerna på måndag.. men jag hade helt glömt bort det och nu har den affären där böckerna finns stängt på söndagar.. PERFEKT. Så jag får skämmas på måndag när jag kommer utan böcker.. kanonbra..



Ed could count from one to two... haha

grattis gummsi

GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE LILLASYSTER SOM FYLLER 16 ÅR IDAG! hurra hurra hurra


klockan är mycket

Kom hem från corona nyss, jag hade kul ikväll, det var lagom, och som många vet - Lagom är bäst! Nu sitter jag här, trött som en tröttknas, men jag ska försöka hålla mig vaken ett litet tag till bara för att må så bra som möjligt imorgon. André sitter och tittar på någon japansk serie och jag hade tänkt att läsa lite bloggar, sen blir det nog natti natti för min del.

Imorgon ska vi skriva en inhandlar lista för valp grejjer, vet ni hur dyrt valp mat är? det vet jag.. 599 kr.. men det är det värt, lätt.. våran lilla Keiko :)

Hejsan svejsan, godnatt gott folk!

the kids don´t stand a chance

Visst skrev jag i något inlägg tidigare att vi inte skulle festa ikväll? hm.. det blir nog fest ändå haha. Även om vi inte är mycket folk så är det ändå sista helgen som jag och André kommer att kunna festa samtidigt, så då spelar de mindre roll ifall vi är 80 pers eller 3 pers !

Så nu ska jag göra mig klar, sen blir det väl Corona ikväll antar jag.

tjolahopp

lite sovrum


Här är bädden som vi köpte, en Bia-Bädd tror jag de hette, dock kommer den vara för liten när hon är fullvuxen, men den får duga nu iallafall, sen så kommer den nog inte stå där den står nu heller haha.. den står bara där nu för att den tycker det är roligt och skrattar högt som en kanin.

Bilister i umeå är dumma i huvudet.

Vi for just och inhandlade en bädd till valpen, jag var så sugen så jag tvingade med mig André till Arken Zoo. Dock så hatar jag fortfarande att köra bil i umeå, ingen kan ju köra som normalt folk. Har varit nära att bli påkörd 2 gånger idag, INTE MITT FEL. Utan de andras fel.. blir knäpp. En av gubbarna kollade så jävla argt på mig när HAN prejade ut mig från vägen, "HALLÅ ÄR DU CP ELLER" ville jag skrika..

Nu är jag hungrig så måste dra på ica för att handla lite MAAAAT

små bollar

Nu har vi just kommit hem från Brattfors!, ååh alla valpar är så himla söta och GALNA haha.. har lite röda sträck på händerna från alla tänder och klor, men på onsdag så hämtar vi hem lilla Keiko, om vi längtar? JAAAA

Jag fick en sen fråga till min roliga frågestund så jag svarar på den nu istället:

vars köper du dina kläder?
Det är olika, jag shoppar väldigt sällan nu för tiden, jag har ingen speciell "favorit affär", men Carlings har alltid något schysst, speciellt shortorna de har brukar vara super fina. H&M hittar man ju alltid något billigt å bra i också. Det beror på vad jag är ute efter. Dock är jag kanske den enda tjejen som inte gillar monki, knäppaste affären, har aldrig hittat något därinne.

Nu blev jag sugen på att shoppa kläder också.. kanon.. måste ju spara pengar nu när vi får en till i familjen =)

Ikväll hade vi egentligen tänkt festa, men eftersom det inte verkar vara så mycket pågång ikväll så blir det nog inget. Och imorgon ska vi röja runt och inhandla alla valpgrejjer som behövs.. , bara 5 dagar kvar :)

Bra väder

Massor av regn, och vi ska strax bege oss mot nordmaling för att gosa med valpen. Jag gillar inte att köra när det regnar, mina däck är som 4 ruttna gammelskruttar.. vill inte få vatten planing, fufan..

Jag får köra som en gammal tant så får folk bli sura på mig bäst dom vill!

Hejsvej

b.o.b


Tummen upp

inte pigg


Är fortfarande super mega trött, men jag orkade diska iallafall, EN ELOGE TILL LIIINNN PEE. tack!
uuhu.. jag måste börja på min andra uppgift till digitalt skapande, men åå så jobbigt det känns.. men nu ska jag göra det iallafall bara för att jag är bäst.


åå min kropp

Seriöst, direkt jag kom hem vid 14.30 så la jag mig i soffan, somnade direkt och sov ända fram till 16.20 ungefär.. och nu känner jag mig som en jävla zombie.. buhu.. första skoldagen tog kol på mig. Men annars gick de bra.. och jag fick veta att vi har inte alls lektioner på fredagar, jiiho så jag är ledig imorrn ;) hehe

NU ska jag äta hejDÅÅÅ

first day in school

Det var så länge sen jag steg upp såhär tidigt att min hjärna fungerar knappt. Vädret är sämst och jag ska cykla, PERFEKT första dag man ska till skolan, eller? haha

Igår frågade André ifall jag hade några skrivblock osv, och NEJ det hade jag ju totalt glömt bort, men sån tur var så hade han några över som inte var helt fulla och så fick jag låna en miniräknare av han också, kanon.

Nu vet jag inte heller hur lång tid det tar att cykla till skolan, så nu måste jag börja göra mig klar, UUHu gud hur ska jag klara matten..

HeJdo

leap day

Nu har jag just sett Leap Day, rekomenderas till de som gillar halv roliga romantiska filmer.

Eftersom jag har mina första schemalagda lektioner imorgon så måste jag gå isäng tidigt, ÅÅÅ jag vill inte på skolan haha.. jag har samma känsla nu som man hade sista dagen på sommarloven. Eftersom jag varit ledig heela sommaren vilket har varit jävligt nice och förmodligen sista sommaren på länge som jag kommer kunna göra så, men skola kan ju vara bra också. Måste verkligen klara matten och naturkunskapen.

Nu ska vi se lite Dog Whisperer sen ska jag snarka högt! Godnnnnatttt

fuskar jag eller?

Jag och André har ju gjort en deal, inge dricka, inge godis osv. Jag har kommit på en smart idé, eftersom André har en sodastreamer, så kolsyrar jag vatten och gör en kolsyre-saft istället, skit gott.. och det måste ju vara nyttigare än läsk? eller? Räknas det som fusk kanske? Han har då inte sagt något så jag kör på det haha.

NUUUUUUUUUUUuuuuuuuuuuuu står det någon jävel utanför ytterdörren och predikar för André om nå skit, han är lite för snäll ibland så jag hoppas inte att han går med i något konstigt nu.

VEM går och ringer på hos folk ändå? Det finns ju telefoner fööffan.

Update: HAAAHA jag trodde det var en ung kille, kollade dit så står det ett hängig tant där istället.. konstiga stämband hon måste ha.

waka waka i min skalle

Jag går och har Shakira - Waka Waka i huvudet heeeela tiden, speciellt:
Tsamina mina
Zangalewa
Cuz this is Africa

Tsamina mina eh eh
Waka Waka eh eh

Tsamina mina zangalewa
This time for Africa

Kanske inte så konstigt att det är just den biten haha.

vem är bäst? jag är bäst!

Jag fick Mycket Väl Godkänt på min berättelseeeeeeee AaaaAAAaa så jävla glad jag är !!!!! , Andra skoluppgiften som jag gör på över 1 år och jag får MVG, jiho jiho jiho jiho!!! Och som jag har svurit över den där berättelsen, men det lönade sig ju ;) Jag är inget "mvg-barn" som det kan kallas, typ mitt tredje MVG i hela mitt liv, men just nu känner jag mig bäst i världen.

UNgefär såhär också ett: "JAAaAAaAIIioOoOOoo" på det haha.

Annars då, så blir det ingen valpbesök idag heller, eftersom det tog så pass lång tid hos tandläkaren.. typiskt. Och nu har André super ont i munnen, jag är inte avis.

Nu ska jag vara stolt över mig själv ett tag, sen ska jag börja titta på nästa uppgift som ska lämnas in.


25 augusti

GoooODMoRGONNnnNnn
Haha jag minns när man skrev så jämt förut: HeJzAn VaD GöR Du? PuZz PuZz. kul

Om ett tag så ska jag skjutsa André till tandläkaren, han ska dra ut en visdomstand, skönt.. , jag har inte fått mina visdomständer fullt ut än, bara en som har kommit upp lite grann, och den verkar inte vilja komma upp helt heller. Men jag kan ju inte påstå att jag längtar, då majoriteten av allt folk får as ont i munnen av visdomständerna. Borde inte en visdomstand vara snäll? En vis och vänlig tand..

Efter vi har vart hos tandläkaren så beger vi oss mot Nordmaling för att gossa lite med valpen :)

Tillsdess: simma lugnt i detta regnväder.


done

Jiho har lämnat in min uppgift som skulle vara klar senast på fredag, nu hoppas jag bara på att jag får Godkänt på den också.

Annars så har jag inte gjort så mycket ikväll, förutom att gjort klart uppgiften, vi har tvättat lite sängkläder, käkat chili concarne till middag (för den som undrade så var det ganska gott ändå), och nu sitter jag bara och läser bloggar och massa annat trams. Imorgon far vi för att hälsa på lillavalpen, blev inte av idag, men då har vi ju något att se framemot imorgon istället! Kanon.

Så nu ska jag bara slappa och lata mig, inget ovanligt. Sen ska jag lägga mig och se reprisen på fångarna på fortet som går 00.10 på tv4, eftersom jag missade det tidigare ikväll.

Jag avrundar dagen med en jäävligt ful bild

HahahahHAHAh

svar på frågor

Okej nu har jag fått in över 15 frågor, och det är tisdag, så här kommer alla svar:

När du sitter ensam och fiser, brukar du då lukta på fisen? isånnafall vad brukar du tänka på när du luktar på dina gaser?
Svar: Jag brukar inte sticka huvudet där jag fes, men är det en riktig äcklig jävel så går det ju inte att undvika att lukta. Vad jag brukar tänka är : åÅ Fyfan haha

om du fick vara britney för en dag VA SKULLE DU GÖRA DÅ
Svar: Vilken BRITNEY? Spears? Isåfall skulle jag hinna med så många LIVE uppträdanden som möjligt eftersom hon brukar ha en tendens att bara köra playback !!

vem gillar du mest av chris brown och chris brown? =))))
Svar: Will Smith ;)


Varför gjorde du och din kille slut?
Hur lång tid tog det innan ni blev tillsammans igen?

Svar: Vi gjorde slut för att vi inte fattade hur mycket vi tyckte om varrandra, låter kanske konstigt, men det är den bästa förklaringen jag har. Vi blev tillsammans igen efter ungefär 4 månader :)

När grät du senast?
Svar: Idag haha, för jag var så jävla arg på viva, och när jag blir riktigt frustrerad så brukar det sluta med att jag bölar lite, känns bättre sen då. Är garanterat inte ensam om att böla när man är så frustrerad att man vill spränga något ;)

Vad gör du när ingen annan ser på?
Svar: Hm.. bajsar?

Vad är du mest stolt över i ditt liv?

Svar: Jag vet inte riktigt, önskar jag kunde svara: "När jag räddade tusen barn från en farlig älg", men kommer inte på något just nu faktiskt som jag kan vara riktigt stolt över.. får tänka på den.

Vad är det roligaste du nånsin gjort?
Svar: När vi gjorde Pelle Svanslös till slutproduktionen i 3an, fyfan.. så roligt det var, även fast det var jävligt jobbigt ibland så var det sååå himla roligt, vill göra det igen, tusen gånger!

Vad ångrar du i ditt liv?
Svar: Ångrar väl många saker antar jag, men man lär sig ju. Sen är det onödigt att gräma sig över misstag man gjort tidigare.

Vilket är ditt allra första minne?
Svar: Jag kommer ihåg hur jag fick mitt ärr på hakan som om det vore igår, var 5 år. Hade iallafall spillt ut en flaska dricka på rumsbordet och sprang och hämtade en trasa för att torka upp, när jag kommer tillbaka till rumsbordet hade jag nog lite för bråttom och snubblade över pappas ben och flög och slog hakan i bordskanten, jag minns inte om det var mamma eller pappa som sa att de såg mitt hakben, sen for vi på akuten, jag vägrade sy så jag fick en ful tejp bit istället.

Bad AASS

Vad tror du händer efter döden?
Svar: Jag vill tro att man hamnar på ett harmoniskt ställe, där alla avlidna släktingar befinner sig, och att man kan fara och "hälsa på" de som fortfarande lever, fast i andeform då. De hade vart coolt. Annars tror jag att det bara blir svart.

Vad kallas det när ankorna tvångsmatas med majs?
Svar: Kan man tvångsmatas med majs? Majs är ju det godaste som finns, men det kallas Majsfylld anka.

vad är det pinsammaste du gjort?
Svar: Gjort? Hm, jag och en kompis snodde jätte många hockeykort från en kille på fritids, de hade möte efter och sa "Den som har tagit Robins hockey kort måste lämna tillbaka dem!!" Jag sa ingenting, gick hem.. erkännde för mamma. Det slutade med att jag la hockeykorten i ett kuvert, gick till fröken och sa"Jag hittade dem bakom ett skjul påvägen hem igår.. jag tror det är Robins" HAHAAAAAAA, undrar om fröken trodde på min lögn ;)

varför är jag bäst?
Svar: Jag är bäst för att min hjärna är knäpp

Har du någonsin slagit någon på käften (inget mespruttidunk utan en riktig jävel), om ja varför?
Svar: Inte på käften, men jag har slagit min stora syster rakt på näsan så att hennes glasögon flög åt helvete. varför? för när jag var 12-13 hade jag ganska mycket finnar haha, och hon brukade kalla mig "Finn-Linn", hon gjorde detta och jag sa "säger du det engång till så får du en smäll!", hon sa det igen och jag höll vad jag sa helt enkelt.

Vad är det vidrigaste du någonsin råkat ut för i ditt vuxna liv?
Svar: Här borde jag ha något riktigt vidrigt svar som: André kräktes i min mun när vi hånglade, men jag har inget vidrigt att berätta tyvärr haha.

Sådär ja, jag lovade ju att berätta något pinsamt om mig själv som ingen utomstående vet om, och jag hade det perfekta att skriva, MEN JAG HITTAR INTE MIN DAGBOK haha, jag har sjukt pinsamma sidor i min dagbok från när jag var mindre att skriva om. Men den är inte hääääär. Så tills jag hittar den så bjuder jag på en ful bild:


"Já é färdig, já ha´ bajsat"! är mammas kommentar till den här bilden hahahaaaaa..

argskalle

André övertalade mig om att vi skulle fara ner på stan för att gå in på vivas kontor och gnälla lite, så jag gick med på det och nu kom vi just hem därifrån, så vi får väl se ifall dom fixar det eller inte..

NU däremot så måste jag skriva klart min berättelse, blev ju inte tidigare eftersom jag blev så arg.. haha

såhär såg jag ut... ungefär

mongolider

okej jag skrev just världens mongolid inlägg nyss och skrev hur jävla arg jag är och en massa fula ord på det, men sen insåg jag att det hjälper ju inte mig att viva är dumma i huvudet. Fick just ett mail från csn:

"Skolan har meddelat att du läser 350 poäng på gymnasienivå från och med den 16 augusti 2010 till och med den 26 december 2010.

Är uppgifterna inte riktiga ska du kontakta skolan som i så fall skickar nya uppgifter till oss. Har du andra synpunkter på uppgifterna ska du kontakta CSN
."

NEJ JAG LÄSER INTE 350 POÄNG, JAG LÄSER 400 POÄNG ERA NÖTSKALLAR!!
Har ju förfan redan börjat så nu kommer jag säkert inte få pengar i veckan bara för att dom är så jävla cp. Förlåt för mina hårda ord men jag är så jävla less på allt strul, ångrar att jag började plugga igen, då hade jag sluppit den här skiten.

Nu blev ju inte det här inlägget något bättre än det jag raderade innan, men jag måste bara få ut min frustration lite, tur att André är i duschen annars hade han blivit rädd för mig om han såg hur jag ser ut nu, som en djävul.

tisdag den 24

Först måste jag börja med att skriva:
GRATTIS ROZAFA PÅ DIN 20ÅRS DAG!!!!!!!  :)
hurra hurra hurra

Annars då, så vet inte jag och André om det blir av att fara och titta på valparna idag eftersom vi inte fått svar från uppfödaren ännu ifall vi kan komma förbi, men vi hoppas såklart.

Nu måste måste måste jag skriva klart min berättelse, skrev ingenting igår, så nu ska jag vara duktig.


Sen så behöver jag hjälp med en grej:
Den vita tröjan jag har på mig på den här otroligt snygga bilden, är nu ett elektriskt monster. Jag kan alltså inte använda den för den slickar sig mot kroppen och har det där "sprättande ljudet" ni vet? Den blev elektrisk efter att jag tvättade den för läänge sen. HUR FÅR MAN BORT DET ELEKTRISKA? Jag gillar ju tröjan..!! (den är från Gina tricot, så att kvallan är dålig är ju ingen surprise, men någon lösning borde väl finnas?)

jiho

Har just fått besked från Csn att jag får låna pengar, känns skönt så nu slipper jag oroa mig över pengar fram till jul iallafall! Det negativa är ju bara att de inte blir mina pengar utan varenda öre ska betalas tillbaka, men nu är nu, sen är sen. Nu ska vi se lite Dog Whisperer, sen ska vi sova :) Godnatt!

Soldier Homecoming

Måste ses!

Jag kunde inte sluta le för mig själv när jag såg denna, så himla fina återseenden. Hade inte André suttit bredvid mig i soffan hade jag säkert bölat lite också ;) hehe

nu gör jag det igen

Nu sitter jag och läser "övernaturliga saker som hänt", i en tråd på flashback.
https://www.flashback.org/t205488 <- här ifall någon vill vara lika dum som jag och skrämma upp mig själv så pass sent på kvällen.

Även fast jag vet att jag är dum som sitter och läser så kan jag inte sluta. Så jag lär väl sitta och läsa tills jag somnar!

Påtal om annat: KING ATT JAG FAKTISKT FÅR FRÅGOR PÅ MIN ALLRA FÖRSTA FRÅGESTUND! haha. Så fråga på, imorgon har jag ju tänkt att svara. Och eftersom det är mer än 15 frågor så kommer jag även måsta avslöja något pinsamt om mig själv, jiiihoo.. måste bara komma på vilken av alla pinsamma saker jag ska dela med mig av;)

fångarna på fortet

Som många säkert redan vet så börjar ju Fångarna På Fortet om nu ikväll kl 20.00 på Tv4, dock så sviker jag det programmet och ska se det okända istället, just pga det inte var så roliga kändisar med på tv4 ikväll, förutom Magnus Samuelsson, jag tror jag väntar till den gången alla bloggare ska vara med.



Imorgon ska vi nog fara till Nordmaling igen och gossa med lilla valpen, ifall det passar med uppfödaren såklart. Sen ska vi även köpa en liten snuttefilt så att hon får med sig dofter från mamma och syskon hem till oss.

hårigt


hahaha André gjorde en "snygg" frisyr på mig alldeles nyss. Kanske nästa fashion-trend? Vem vet, med dagens mode så skulle jag knappast blir förvånad iaf ;)

det hjälpte inte

Jag tog ett bad nyss, för att kunna tänka och komma på slutet till min DRAMATISKA BERÄTTELSE, men jag hade bara en konstig låt på huvudet, och nu minns jag inte ens vilken det var. Så knäppt, så nu sitter jag här med en turban på skallen och knackar mig själv i skallen som nalle phu och försöker tänka.


TÄNK LINN TÄNK

OooPS

Bra jag är som försover mig till första grejjen som händer på skolan..hahaa.. äh, det är ju iallafall ingen viktig lektion som jag missar, bara massa information som alla nya studerande skulle på, sånt kan man ta ikapp. Jag får tänka såhär: Jag är ju knappast den enda som inte är där?.. kanske haha.

André säger att jag tänker för mycket ibland, ungefär "men tänk om...", "men jag undrar om.." "tror du verkligen jag kan göra de?" osv osv osv osv. Jag kan inte annat än att hålla med, jag tänker för mycket på konsekvenser som kan dyka upp ifall jag inte gör något.

Nu ska jag fortsätta skriva på min konstiga berättelse som ska vara klar till på fredag, jag är snart klar.. men jag har slutet kvar på den, slutet är ju jobbigast.

haha ska vi?

Jag vet att jag inte har någon superblogg med flera hundra läsare per dag, men det verkar ändå så roligt på något sätt med frågestunder och slippa leta upp massa fula frågeformulär och låtsas att man har en liten frågestund, inte lika roligt ju.

Så om det här funkar, MINST 15 FRÅGOR SKA JAG HA, så kan vi säga såhär.. jag lägger upp något pinsamt om mig själv, som ingen vet. (Okej André vet förmodligen, och min familj men ingen annan).

SÅ:



Vi kan säga såhär också: Alla skriver minst 2 frågor var, och nu vill jag inte se en tom kommentarsruta, pinsamma saker är roligt right? Och jag kommer svara på ALLA frågor, oavsett. Promise ;) Och du får vara hur anonym du vill.

Jag ger det en chans till på .. tisdag! Så komigen nu allesammans, chocka mig med massa frågor haha.



sen middag

Vi har just ätit middag, ja jag vet.. lite sent kanske. Men ingen av oss var hungriga kring 17 tiden, och sen flög tiden bara iväg..så nu har vi just käkat köttsoppa! Köttsoppa är underskattat, det är ju faktiskt skit gott..speciellt med klimp, men vi la i lite köörv så blir det mera matigt!!

Jag har ett litet dilemma för mig själv också, jag har inte bestämt mig ifall jag ska fara på skolan imorgon eftersom jag kan inte hitta någonstans att det är obligatoriskt, men om jag inte far..så kommer jag känna mig dum som stannade hemma.. så det kommer nog sluta med att jag far ändå, men jag verkligen haaaaaaaaaaaaatar "informations-grejer", drygaste som finns.


Getaway


orkar jag?

HEjjJJjjSsaNNNnnn
Idag var jag duktig igen, steg upp innan kl 11.. bäst det, eftersom imorgon börjar "allvaret", eller okej skojar bara.. imorgon ska jag infinna mig i Östra gymnasiets Aula..kl 11..varför? Ingenaning, men eftersom själva skolan inte startar förän på tisdag, och jag är ledig tisdag onsdag så har jag ingen lektion förrän på torsdag. Känns rätt bra. Mer tid till mina distanskurser.

Tänkte nyss på om jag ska göra om min blogg lite, ändra utseende + header.. men en ny header innebär nya bilder, och jag har inga nya bilder, isåfall måste jag ställa mig och ta nya bilder NU, och det kändes jävligt jobbigt..det är ju söndag, då vill man vara osminkad i mjukisar hela dagen oavsett vad man ska göra. Vi får se vi får se.. kanske imorgon.

NU W, åh shit.. jag råkade klicka på några tangenter så hela inlägget försvann... blev NÄSTAN arg, men jag fixade det haha. det jag tänkte skriva var: Nu sitter jag och tittar på bilder från stadsfesten förra året, lite roligt att jag var brunare då(när jag jobbade konstant också) än nu i sommar, och i sommar har jag varit utomlands.. men det känns som alla var brunare förra sommaren än denna sommar.. kanske något konstigt med solen`?  haha








kvällspromenad.

Just hemkommen efter promenad! Det var skönt och behövligt kan jag lova, så nu har vi båda fått ut något nyttigt ur denna lördag iallafall.

Så fram till läggdags har jag tänkt kika på film, dock så har jag ju missat början på alla filmer som går på tv nu, så får se ifall jag hittar något annat alternativ.

ut i regnet

Jag har så jävla tråkigt, hatar att bara sitta inne och uggla. Fastän det regnar så lyckades jag övertala andré på att följa med ut och gå lite , så nu ska vi ut på en promenix i regnet, mysigt? Ja om man gör det frivilligt, regn kan vara super mysigt, men inte om man absolut inte vill bli blöt, då är det mindre mysigt haeihö.



denna lördag kväll bjuder på ingenting.

Ikväll händer inte mycket, eftersom vi valt att inte festa i helgen så finns det tyvärr inte så mycket annat att göra, TRÅKIGT MEN SANT. Så vi har sett lite fler Dog Whisperer avsnitt, och kl 21 börjar det en massa filmer på tv och jag har inte riktigt bestämt mig vilken av dom jag ska se ännu.

Det som är mer tråkigt är ju att när jag är här i Umeå så finns det inte så många man kan hänga med, då jag flyttat från Skellefteå, och alla i Skellefteå har flyttat därifrån men ingen valde umeå som jag haha. Men eftersom det flyttar in en ny vän med oss den 1 september ifall inga komplikationer hoppar upp så kommer vi ha fullt upp då :), can´t wait.


toning

Regnet flyger ner utanför, och strax ska jag tona håret. Nu är det höst och då ska de solblekta slingorna bort! Köpte en brunfärg på HM då det är billigast där och jag var tvungen att köpa 2 paket för att det ska räcka till hela håret. Så vi får väl se ifall det blir bra.

Update:
Håret blev bra, men André tappade färgflaskan i golvet medan han hjälpte mig så nu har vi snygga bruna fläckar lite överalltl, inte bra!!! Och vi får inte bort dom heller, heerrrreEEGuuUuUud. Tur att de inte var superstora fläckar iaf..... haha, huvudsaken var ju att håret blev bra ;)

försenat

Okej, jag har inte sett Valentines day ännu, vi fastnade i Dog Whisperer båda två och har nu matat igenom 3 avsnitt. Hur grym är killen? hur grym som helst. Men NU ska vi se Valentines day, tjolahopp hejdå.

sötast i världen




Lilla gumman =)

Valentines day

Jag och andré's deal lyder fortfarande om att vi ska sluta vara onyttiga, men vi kom överrens om att en dag på helgen får man lyxa till det lite. Så idag beställde vi mat från maria grillen, kebab tallrriiiik åååh.. fast nu är jag proppmätt och orkar inte röra på mig haha.

Men ska försöka(som alltid) få med mig André ut på en promenix senare när man inte är så jävla mätt längre. Dock brukar han vara bra på att säga nej, men jag ska nog lyckas övertala honom!!!!

Hade bara tänkt se Valentines day innan dess=) får hoppas på att den är bra, har undvikit att se den just för att det verkar vara en film som inte riktigt skulle falla mig i smaken, men pga det är så många bra skådespelare med så borde den ju vara bättre än dålig iallafall? Vi får seee..

Fredag

Godmorgon!
Vaknade kl 10 och var astrött men jag fick mig upp iallafall, så nu sitter jag och tittar på cheaters på Tv400, ganska kul program. Och medan försöker jag funderar på hur min berättelse ska fortsätta.. huur ska den fortsätta? iiåh..

Hyffsat bra väder idag, känns skönt, men inatt var jag tvungen att stänga fönstret då jag höll på att frrrryysa ihjäl, så nu börjar väl hösten vara här på riktigt, oahoehieaheoho.

I helgen blir det inget party iallafalllll :)

Eclipse

Okej så mycket aktivitetsgrejer kunde jag inte hitta på, men nu sitter vi och ser Eclipse.

Angående den hemliga grejen som jag och André var och gjorde igår: Vi var och kollade på Samojed valpar! Sötaste och finaste hundarna.

Nu ska vi fortsätta kika på filmen tjolahopp hejdå.

20.38

Nu har jag skrivit lite mer på min berättelse, men nu orkar jag inge mer.. får fortsätta imorgon. Nu ska jag försöka hitta på något, ville ut och gå tidigare ikväll men André orkade inte och jag hade inte lust att gå ut själv, blir så fort tråkigt då.

Två bilder från stadsfesten

Retards

Krossar plesners axlar haha.

förkyyld och lite tatueringar

Mitt huvud dunkar och jag börjar känna mig förkyld.. perfekt..
Håller på att skriva en dramaturgisk berättelse nu som måste vara på 1½ till 2 A-sidor.. har kommit en fjärdedel ungefär sen tog det stopp. Är nog lite för kritisk mot mig själv när jag kommer till att skriva berättelser, jag har en fantasifull hjärna men att skriva ner det är det kluriga. Är ingen höjdare på grammatik, berättar-tekniker osv så det är ju tur att det inte är en svenska uppgift.

för att mina inlägg inte ska bli för bildlösa slänger jag upp bilder på mina tatueringar, inte för att det har något med inlägget i helhet att göra men det kan ju vara kul!!!


Nygjord 28 april 2009.


Och denna gjorde jag i februari iår.


spök skallen

Bra jobbat, fastnade i ett kommentarsfält där folk skrev om övernaturliga ting som hänt dem osv osv. Jag var vänlig och delade med mig lite av mitt onaturliga förråd.. inte bra inte bra. Ryser av tanken på alla de saker som hänt Tina (min stora syster).. uuuuuhhhh hurv.

Nu lär jag väl inte kunna somna på ett tag, skulle ju kunna tvinga andré att ligga och hålla om mig hela natten, förutom att han alltid somnar före mig vilket då förstör hela "hålla om mig"-grejjen. Äh jag har bra saker att tänka på också, mycket bra saker så ska försöka plantera dessa bilder i mitt tjocka huvud så kanske det går an ändå ;)

GODNATT NU

FREDLIGT AVSLUT PÅ KVÄLLEN.
(varför jag ser ut som ett korkat kycklingben är ju en annan sak men det kan ju vara en rolig egenskap också)

onsdag kväll

GODKVÄLL.

Nu är det kvällern och det börjar väl vara dags att bege sig mot sova-landet. Fast André har Nils på besök så kan inte dra och lägga mig ännu. Sitter och läser bloggar och massa annat tjafs för att dra ut på tiden, imorgon måste jag upp hyffsat tidigt för att börja göra min uppgift till digitalt skapande. Ska försöka göra bort så mycket som möjligt på denna kursen då jag inte börjar schemalagda kurser förrän på tisdag..

Tjolahopptjolahej, hejsvej.

ååååååååååååååååh

Jag är kääär!!!!!!!!!!!!!!

Idag är det bra väder igen, men blåsigt.. så det blir nog allt en promenix senare idag..
vi kom just hem från vårt hemliga ställe mjum mjum mjum..

ahh.. jag kan inte tänka klart nu, har bara en sak i skallen hela tiden.

HEJDÅ =)

ooooh

Imorgon ska jag och André göra en hemlig sak heeieiehehiehaeuheaoehaiehaoehi. Spännande..

So you think you can dance nu, sen blir det att försöka göra en tidig kväll då vi ska upp i tid imorgon!

schema

När vi kom fram till komvux idag var det proppfullt med folk, jag tog en kölapp - nr 55. Kollade på skylten som visar vilket nummer som betjäntas - nr 83. 78 stycken före mig, ville springa därifrån men eftersom André följde med så hade jag ju sällskap under tiden och det gick mycket fortare än vad jag trodde.. vi var väl där 1 timme ungefär. Så nu har jag fått mitt schema,

Måndagar - Matte B 10.10 - 11.40 , NK A mellan 14.20 - 15.50..
Tisdagar - "Ledig"
Onsdagar - "Ledig"
Torsdagar - NK A mellan 10.10 - 11.40, Matte B mellan 12.30 - 14.00
Fredagar - NK A Mellan 12.20 - 13.50

Så måndagar och torsdagar kommer bli dryga då jag har långa hål..
tisdagar och onsdagar sköna för då har jag sovmorgon, men kommer måsta plugga mina distans kurser..så helt ledig blir jag ju inte.

Nu är det bara att plugga på fram till den 26 December, känns som en evighet tillsdess.

ajsing

Jag har ont i mageeeen ajajaj, jag skulle egentligen ha följt andré till sjukan och efter han varit klar skulle vi ha gått dit jag ska för att registrera mig. Men jag hade så jävla ont i magen så jag orkade inte fara då (för en timme sen), men nu har jag proppat i min ipren så nu mår jag bättre jiiihooo..

Nu ska jag göra frrrrrukost, sen ner till skolan och ikväll blir det afro eller gym eller något iallafall.

piteraggvaldsträskgubbe

Imorgon ska registrera mig hos komvux, någon gång mellan 11-18, jag har inte bestämt mig än om jag ska vara duktig och vara där kl 11 eller fara lite senare, kanske lika bra att vara där tidigt? Fast jag tror jag väntar till André varit hos öronläkaren så att han kan följa mig så jag inte behöver vara själv ifall jag vimsar runt fel hehe.

Nu ska jag lägga mig i sängen och se någon serie, eller kanske någon gammal bra film.. vi får se!

Godnattens

saftigt

Uhh jag är fortfarande proppmätt efter middagen och känner mig smockig. Så ska flörta med mig André på en promenad idag också, men först - True blood!


En av många konstiga bilder från i fredags

sommaren försvann?

Kom hem från stan för en liten stund sedan, himlen är blå och solen lyser så jag tänkte ju inte mer på det och drog på mig ett par cykelbyxor och sandaler nertill.. varmt? Nej ligger nu med en filt över både ben och fötter och dom är fortfarande kalla, inte okej.

Har iallafall lånat boken jag behöver för kursen nu och fixat lånekort. Sen for vi förbi ica.. och eftersom vi inte får äta godis, dricka cola osv.. så köpte vi tacos som vi ska äta till middag haha.. eller det var jag som övertalade andré. Sen efter idag har vi sagt att vi ska börja leva som studenter inte som att båda har jobb.

Nu ska jag se lite mer topmodel tjohej

Första uppgiften avklarad

Hade ställt väckaren på 8, gick upp ringde läkaren.. inget svar hade kommit än (ovanligt att jag måste vänta hundra år). Gick och la mig igen, steg upp klockan 10 ringde viva och csn och var arg på csns jävla hemsida där man ska ansöka om studielån men nu har jag sökt iallafall.

Sen har jag också gjort första uppgiften på kursen digitalt skapande.. Så nu har jag inget mer som jag måste lämna in den här veckan, men har en till uppgift som verkade helt knasig som ska in nästa vecka..så jag måste fara ner på biblioteket idag för att låna en bok till den.


promenix

Vi kom just tillbaka efter en promenad i det soliga vädret, vet inte riktigt hur länge vi var ute men närmare 1 ½ timme iallafall.. sköönt var det.

Imorgon börjar skolan!!!!!!!!!!! Eller inte de schemalagda , men min första distanskurs börjar imorgon.. spännande.. har redan ställt klockan på 8.10 för att först ringa läkaren på VC för att få veta provsvaret sen förrförra veckan och sen in och kolla igenom vad det är jag ska börja göra på första kursen som är Digitalt Skapande.

Söndag

Tjollahej.
Idag vaknade jag kring halv 11.. helt av mig själv.. hehe (Andrés telefon ringde)

Bra väder ute idag, så vi ska nog gå ut och gå, efter jag sett lite mer Paris Hilton BFF maraton på 3an, visste inte att de kommit en ny säsong.. ganska underhållande faktiskt. Dock inte så förvånande att hon måste söka nya BFF´s hela tiden, vilken normal människa söker till det programmet utan att vara ute efter lite fame? Fast iofs, är Paris Hilton så dum att hon inte förstår det själv? Nja jag tror hon har det där programmet bara för att synas lite extra.


Bild tagen från google.

fuck you?

Just kommit hem från bion där vi såg Inception, den var bra, snyggt gjord och väldigt konstig på samma gång.. men sånt gillas. Måste nog ändå se den igen när den kommit ut på dvd så jag kan fatta lite mer!

På bussen hem var det en hel drös med fjortisar och jag trodde jag skulle sprängas. Därbland ett gäng på 3 stycken framför oss där en av dom satt och räckte fuckyou till alla utanför.. coolt?...

...ungefär såhär "coolt"..

Stor risk att denna lilla tjej skulle våga gå fram till någon och skrika "DRA ÅT HELVETE" rakt i ansiktet.. inte så troligt.. Blä för fjortisar.

Nu ska jag slöa framför tvn! GOdnattTtttTTt

nu drar vi på bio



tjena

Igår hade vi ju fest hemma hos oss, men som många sa .. det kändes lite som en efterfest hahaa.. jag var trött, André var trött.. men det blev lite livligare senare då vi gick ut. Fast eftersom André var så trött så for vi hem lite tidigare med bussen, skit bra att kunna åka buss för samma pris som på dagen här, kanon värt.

Ikväll kl 18 ska vi fara och se Inception på bio, jag bjuder min man såklart eftersom jag är så snäll och jag hittade mina biobiljetter som var spårlöst borta ett tag :)



vet inte varför kvalitén på min cam är så jävla kass ibland, men det får väl duga!
Tröjan är från HM och kostar 99 kr, rätt värt för en snåljåp som jag :)

Fredag den 13onde

Inatt drömde jag att jag satt i ett flygplan, och sedan PANG var vi påväg neråt i en jäävla fart och vi skulle alltså krascha.. men jag lyckades vakna innan kraschen var där. Fyfan var helt skakig när jag vaknade upp.. så lättande vissa (allt för många faktikst) gånger att vakna upp och inse att det inte var på riktigt..

Aja, idag är det ju Fredag den 13onde som säkert många redan har uppmärksammat! OTURSDAG? Jag har då aldrig råkat ut för något oturligt så om jag tror att denna speciella fredag är mer annorlunda än någon annan? Absolut inte!

Idag ska jag dra en sväng ner på stan, blir förbi systemet ifall det blir party ikväll och se om jag hittar något att ha på mig också. Är så less på alla mina "party outfits" så jag skulle kunna kasta dom i toaletten.. (om jag inte var så fattig) haha.


true blood

Snart ska jag se lite trueblood, skit spännande nu!

Imorgon kanske det blir fest... , skrev senast i söndags : "USH, varför skulle jag festa? Nu blir det ingen mer fest för mig på lääänge." MEN vi alla vet väl hur den meningen brukar flyga ut i rymden som om den aldrig blivit sagd.. :)

Ska försöka peppa upp Tina så hon vill festa med oss, sen hoppas jag att ståhl kommer också! Nu börjar ju ändå skolan snart så då gör det inget att festa lite extra nu på slutet av semestern som jag haft hela sommaren..

(slänger upp bilder på kläderna imorgon istället)

lite nytt till garderoben

Kom hem från stan för ett tag sedan, men det blev inte så mycket fynd för mig som jag hade räknat med. Köpte 2 randiga tröjor på HM, en för 99 och en annan för 149. Helt okej BAS-Plagg.. Kan visa senare.

Men nu blev jag ännu mer sugen på att shoppa då man kollar de butiker som har webbshopp också..så får se ifall jag sticker ner till stan en snabbis imorgon också!

Strax ska vi käka snitzel(?) och potatis.. André blev så sugen på det så då inhandlade vi det på Ica på vägen hem från stan.

hoppsan sa

Tjolahopp

Vaknade för 1 timme sen ungefär.. fattar inte hur jag kan sova så länge, imorgon måste jag nog ställa väckaren för att kunna vända tillbaka dygnet.

Idag vill jag gå på stan, bättre väder idag också så det blir nog bra förutom att jag är orolig att jag ska bränna för mycket pengar.. fast jag brukar ha "oturen" att aldrig hitta något här i Umeå när jag ska shoppa. Fast brukar ju vara så för det mesta.. när man letar så hittar man inget, när man inte letar så hittar man allt och har då inga pengar. Knäppt

Så snart ska jag hoppa på André så han vaknar då det lät som han också ville hänga med till staden.

Korsord tar över mitt liv

Ikväll har vi varit ute och gått och jag har sett en film som gick på 6an alldeles nyss, helt okej. Nu ska jag lägga mig i sängen och nöta korsord.. man blir helt fast i det när man väl har börjat haha.

Godnatt

en deal

Jag och André har varit "tvugna" att göra en deal nu såhär i slutet på sommaren, eftersom man är så jävla onyttig på sommaren eftersom man är så rastlös. Iallafall har vi en deal som gäller när våran sista cola flaska är slut här hemma(vi har en halv kvar) att - Inget mer onyttigt fram till jul iallafall.

Och vi var tvungen att hitta på ett smärtsamt straff som möjligt för den som bryter våran deal. Den som bryter dealen måste ge den andra tusen spänn. Jag skulle aldrig vilja ge bort tusen spänn, inte André heller för den delen så det var ett bra straff hehe...


...MEN DET KLARAR VI !!!

korsordstant

Jag är som en tant.. sitter och nöter korsord som en galning för nu insåg jag ju att man kan ju vinna ganska schyssta priser ifall man hittar "de hemliga orden" i alla knasiga korsord..

Dock blir jag lite knäpp för det här korsordet som jag löser just nu är lite för avancerat för mig så ibland blir google min vän för att lösa vissa ord haha. Men korsord är ett skitbra tidsfördriv.. just nu tidsfördriver jag till kl 15 då tyra bank show börjar och senare har vi tvätt-tid.



Ibland är det okej att vara lite tantig! Korsord är ju bra hjärnträning också ;)

Wednesday

TJENARE TJENARE.

Vaknade vid halv 9 imorse... vädret är sämst idag med så jag somnade om till kl 11. Har fått alla papper från skolan där jag läser distanskurser också med inloggningsuppgifter osv och har just gjort en kort uppgift för att förstå hur systemet fungerar typ.. aja det blir nog bra de där.

Men har fortfarande inte kunnat söka mitt csn lån då distanskurserna inte kommit upp på den sidan.. börjar känna mig lite stresssssssad. Men det löser sig.

IDAG IDAG, vad ska jag göra idag då? vet inte! Får hitta på något, kanske far ut och springer en sväng!


mupp disk

Har diskat (hatar att diska) och dammsugat och plockat bort massa skit. Jag hatar att städa, men jag städar jämt nu för tiden känns det som. Börjar jag bli duktig eller? Kanske. Har insett sen jag flyttade hemifrån i April i år att det är mycke roligare när det är rent och fint.

Sitter och slö tittar på tyra bank show och försöker få tag på Tina ,men det verkar vara omöjligt så snart ger jag upp.

Kanske kör en liten CRIBS grej senare också, fast utan film och med foto istället så ni får se vår lyxiga toppsvit i hollywood.. ungefär....


morning after dark

Godmorgon! Regnit och grått ute idag också, herregud så tråkigt.

Ärligt så hade jag nog fortfarande sovit ifall de inte ringt från infokomp (där jag ska läsa mina distanskurser) och väckt mig. Men lika bra.. nu måste jag börja stiga upp tidigt ju eftersom plugg börjar på måndag.

Senare idag blir det Afro Dance på IKSU!

hjärna

Hade just skrivit ett långt inlägg, men det blev så jävla kasst så jag tog bort det.. och nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva.

sitter och kollar igenom bilder på datorn, brukar oftast bli så att jag råkar slänga upp bilder som jag redan slängt upp men nu tänkte jag slänga upp bilder som jag inte slängt upp! Bra va.. Ja vet


Haha den här bilden är så rolig Tina jag och Mika, tagen i början på 2008. Jag minns att mamma ville ta en fin bild på sina döttrar. Men jag sa att vi skulle se "bad ass" ut istället. Vi lyckades ju verkligen.... haaaha


2006, lugg och piercing va grejjen. Dock kunde jag ju inte släppa min piercing förrän 2009 men det är ju en annan femma haha.


STRIKE A POSE! Rårå och jag när vi alltid festade tillsammans 2009

Sådärja, nu ska jag hitta någon serie att se.. kanske dexter säsong 1? André försöker övertala mig att se den.

svar

Mikaela, hockeyspelaren och lilla Aimee om Ååå jag brinner upp:
- Vad ska du plugga för något? :)


Svar: Eftersom jag var en dum gymnasieelev som inte tog alla ämnen på allvar så måste jag plugga upp två IG'n. Matte B och Naturkunskap A på schemalagd tid på Komvux här i Umeå. Sen kommer jag även plugga några distanskurser bla. Webbdesign för att få ett slutbetyg från gymnasiet då jag nu endast har ett samlat betygsdokument. (saknar 50 p)

Till alla er som fortfarande går gymnasiet: SNÄLLA VAR INTE LIKA DUM SOM JAG VAR. Ta vara på tiden i skolan även om det är jobbigt som fan ibland.. det är värt det. Inte kul att såhär i efterhand måsta plugga upp poäng bara för att jag var lat och dum.

Kul med lite kommentarer ibland!
Dock har jag inte så många läsare att jag skulle kunna köra en rolig frågestund ännu ;) Skulle sluta med att jag fick hitta på frågor åt mig själv haha...


PUSSPUSS PÅ MIN KÄRA STORASYSTER

Ja det löser sig!

Vi drog ju som sagt en sväng till stan, gick in på Viva Vägledning och fick hjälp. Istället för att börja distanskurserna den 20 sept så blir det nu på måndag den 16onde istället - Samtidigt som de schemalagda kurserna. Kanon bra, då borde allt lösa sig och bli lättare med csn lånet också. jiho jiho..

Ikväll händer nog inte så mycket , as usual (En liten anledning varför jag längtar till plugg.. att ha något att göra, att måsta plugga och att måsta stiga upp istället för att inte ha något alls att göra på dagarna vilket oftast leder till - Lathet). Kanske får med mig ut André på en promenix ifall vädret tillåter. Imorgon ska jag köra afro iaf.. måste måste.

Nu ska vi laga mat, kyckling wook! Mums


Ååå jag brinner upp

Seriöst... VARFÖR ÄR JAG SÅ JÄVLA DUM IBLAND? Idag skulle jag ringa till Viva Vägledning för att ta reda på när de jävla distanskurserna börjar OCH slutar eftersom jag måste söka csn-lån och där har det inte kommit upp ens att jag tagit mig in på distanskurserna, fastän hon på viva sa att jag skulle komma in..Jag vet att de schemalagda kurserna börjar nästa vecka..  fine, men jag får inget studielån för 2 kurser.

IALLAFALL, det jag är arg över är att jag steg upp.. kl var strax efter 11.. tänkte i mitt huvud "Men å,.. nu måste jag vänta till kl 13 att ringa eftersom de har lunch".. segar mig lite.. dushar, kollar aftonbladet. går sedan in på deras hemsida och ser att telefontiderna är mellan 10-12... och då var kl strax efter 12.. haha alaaslfnaighoa nu spöregnar det också. Kanske ska ställa mig i kobajs för att bli smartare (istället för längre som lotta)

Update:
Okej nu är jag inte lika arg längre.. , André ville ner på stan och då kom jag på att det är ju lika bra eftersom viva har ett kontor som har öppet till kl 16, så då får jag springa in och fråga istället för att ringa.. BUhU

Kebabmums

Nu har jag ätit min efterlängtade kebab tallrik!!!

Blev inte många bilder tagna igår heller.




snurrigt

Igår hade vi ju fest hemma hos oss, det var skoj. Tillsdess att vi åkt taxi in till stan och det snurrade lite för mycket i min lilla skalle för att vilja vistas ute bland folk. Så André och jag for hem igen..hur jag mådde när jag kom hem behövs inte skrivas. USH, varför skulle jag festa? Nu blir det ingen mer fest för mig på lääänge.

Idag ska jag inte göra ETT SKIT, jag ska ligga i soffan och tycka synd om mig själv haha. Eller jag ska äta kebab tallrik, sen ska jag vara snäll och bjuda André på mat också, för att han är världens bästa.


pARTI

Fest för fulla muggar.. här är alla onyktra människor exklusive mig

nu ska vi på tc, hej svej

vardagsrum


en liten glimt över hur det ser ut i våras vardagsrum, ska ta en bättre bild senare när mitt kamerabatteri har laddat klart!


I can handle this

Såg ju som sagt karatekid och den var bra, bättre än de gamla filmerna ;)


Haha Jaden Smith är så himla liten

haha jag är cp

Vad skrev jag i förra inlägget?

Jo att vi inte skulle festa för att vi måste spara pengar.. vad har vi just gjort? Jo varit på systemet, och nu ska vi ha fest hemma hos oss.. haaaha.. alltså jag måste skratta åt mig själv.

Aja det är väl bara att börja peppa då!


replay

Musik är ett underverk, älskar musik. Och älskar att man kan dela med sig till andra och även bli tipsad av andra om bra låtar. När det gäller partylåtar så har jag och mina vänner nästan exakt samma smak. Så Plesner spelade denna sist jag var i skellefteå, satte igång den nyss och nu är jag peppad på fest = Bra fest låt. haha

Fast blir ingen fest för mig i helgen, spara pengarrr är ett faktum just nu. Heter det så? faktum.. knäppt ord


Dock tråkigt med en sån typisk musikvideo.


Har lagt in denna låten innan, men måste göra det igen. Detta är en skön låt och en bra musikvideo.


har hon pajjat min arm eller?

"God"Morgon!
Jag har ont i min vänstra arm efter att jag tagit "blodprov" där i förrgår (Hon misslyckades med vänster arm, men lyckades med höger). Har en strålande känsla .. svårt att förklara men det gör ont iallafall, VARFÖR? Har hon pajjat min arm eller? En ven kanske? Hon böjde kanylen(nålen?..ser ut som en mini kanyl iaf) en gång medan den satt i armen och det gjorde asont.

Dock sa jag inget för jag har någon knäpp grej att jag kan inte erkänna när jag får ont av sånna där grejer, måste vara tuff! Haha.. kanske dumt i vissa lägen.

Igår såg vi karate kid också, den var faktiskt ganska bra!


Ingen paj

Vi åt inte din legendariska tacopaj mickis, har jag ätit den? jag tror inte de.. du kanske borde skicka ett recept eller något?????:)

Det slutade med att jag åt rester från igår och senare var jag snäll igen och skjutsade André till frasses så han fick köpa skrov. Är jag bäst eller vad! Sen vill han inte ens massera mig nu fastän jag har ont i min stackars rygg.. ojojoj.. inte bra, ska kanske göra slut. Haha nej skojar bara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu ska vi se en film , sen blir det sängen!

vad ska vi äta?

Vi hade tänkt käka kyckling idag.. men vi glömde såklart ta fram kycklingen ur frysen för att tinas upp.. väärt. Så nu vet vi inte vad vi ska äta. NÅGRA FÖRSLAG?

André vill käka skrov..men inte jag.. jag vill äta kött!!! Kommer väl sluta med att vi käkar havregrynsgröt haha..

Sen blir det nog ingen bio ikväll heller, får se om det blir imorgon istället!


jag höll mitt löfte till mig själv.

Igår skrev jag att jag skulle sola ifall det var soligt idag, jag tillochmed lovade. Och jag höll mitt löfte, vi kom just tillbaka från nydalabadet där vi har legat ett tag och solat. Men det blev jobbigt efter ett tag med alla fula flugor och att det blåste så vi gick hem, sen var jag super hungrig också.. Kanske inte så smart att dra till stranden utan att ha käkat innan

Ikväll funderar vi på att dra och se Inception på bio!

HEJ?

Kan ingen bara skriva hej i kommentarsfältet eller något? Varje gång jag tittar min statistik idag så har den ökat och ökat. WOW snart är jag lika känd som bloggarna i fjollträske! hehe

Tänkte ju slänga upp en ful video, men youtube ville inte ta emot det.. så he bli inge aaav.


Kollade igenom mina bilder nyss och insåg att det här är nog den enda "outfit"bilden jag tagit i hela mitt liv så en stor modebloggare blir jag nog aldrig ;). Väldigt classy är den ju också med tanke på hur snyggt det är i bakgrunden.. KANONERS. Dock var detta då jag bodde hemma hos pappi (inte så länge sen.... men ändå.. jag är lite bättre på städning nu när jag lämnat boet hehe)

klumpig kropp

MEN TJENARE!!(norrländsk dialekt), nu är jag här igen.. kunde inte låta bli.. herregud håller jag på att bli en bloggnörd? nejdå det är nog lugnt änsålänge ;)

Jag och André är så knäppa ibland, för ett tag sen då vi låg och såg Americas Best Dance Crew så började han fula sig med "haha jag tar din näsa" och kniper tummen mellan pek och långfingret. Slutade med att jag bara var en klump av en kropp för att han hade "tagit" allt annat. Snacka om att vara uttråkade.

Såg också att min statistik nästan flygit upp i taket idag.. vad hände? Är det för att jag skrivit så många inlägg idag eller för att folk är lika uttråkade som mig?

Hade tänkt slänga upp ett fult videoklipp på mig och andré men insåg till min stora förskräckelse att Windows movie maker inte finns !!! Vad i hela friden.. men det är lugnt. Håller på att ta hem det nu, så snart kanske det kommer upp en ful video.

Nu vill André ha varma mackor.. han tittade i kylen och sa:

- SHIT..VET DU!! VAD ÄR KLOCKAN?
- 22.00
- Men åååå (Ica här på mariehem stänger 21.00)
- Vad?
- Vi har de perfekta grejjerna för att göra varma mackor!!!!!!!!!!!
- Vill du fara på ica berghem eller?
- JAaaaaaaaaa

Sen studstade han upp och ner som en glad 3åring som får glass när jag sa att vi kunde fara.
Är jag världens bästa tjej eller? Ska skjutsa honom dit så han får sina varma mackor. Jag är ju bara för bra ibland. So long

bloggit

Gud vad jag skriver idag. Kanske för att jag vaknade så tidigt?

Iallafall så tänkte jag skriva: ÅÅÅÅ jag vill gå uuut, solen skiner som tusan och himlen är blå som en blå karamell.
"Men gå ut då!!!" tänker ni.
jaaa.. men det är inte så jäkla kul att gå ut själv vetni.. speciellt inte i det området vi bor, bara massa studenthus överallt. Och André måste göra skoluppgifter.. men jag ska nog lyckas tvinga med han ut på en promenad lite senare.

Om det är soligt imorgon så ska jag sola, jag lovar.


stickit

Fort gick det iallafall.


Jag kände på mig att denna lilla tant på vårdcentralen skulle misslyckas.. vet inte varför då jag aldrig behövt två stick för att det ska fungera. Men så blev det så nu ser jag ut som en drogberoende sprutkråka.

Kan man sträcka halsen på tal om annat? Jag har ont i typ adamsäpplet fast jag inte har något.. men bara så att ni ska förstå vart jag menar. I en kota på halsen eller vad de nu kallas.. det känns knäppt. Kan inte gäspa utan att det gör ont. Och nu gäspade jag bara för att jag skrev gäspa.

hälsocentral

Strax ska jag bege mig mot mariehems hälsocentral.. jag tvingar med mig André för jag hittar inte dit. Det är inte så att jag måste ha någon att hålla i handen när dom tar mitt blod.. jag har aldrig haft problem med nålar. Det läskigaste jag minns var isåfall stelkrampssprutan när man gick i 4an. Förmodligen för att alla flännade och skrek haha.

Sen när jag tog sprutan mot svininfluensan så var ju det värsta 2-3 dagar efteråt, som att en musklig man hade vevat sitt hårdaste slag på armen + feber. Men annars har jag inga dåliga minnen från sprutor/nålar.

Kanske borde klä mig!!!!


Blev imponerad över hur snygg ja va

TJOLAHOPP HEJ SVEJ

hujjedamig

JAG ÄR VAKEN!!! Klockan är just nu 08.45 och jag är vaken..!!!! Haha okej så häftigt är det inte, hade varit roligare om jag hade vaknat av mig själv och varit superpigg och stigit upp. Men nu hade jag ställt väckaren på 8.15 för att ringa vårdcentralen. Och det lönade sig ju, får dra dit kl 14 för att ta ett blodprov.. det negativa är ju att jag måste hosta upp en HEL HUNDRALAPP för ett litet stick..herregud..som ett rån.

De ska ju vara glada för att jag vill ge bort lite av mitt värdefulla blod!

update:
JAG HATAR QUIZZO som alltid går varje morgon... ååååå min hjärna blir cp, man ser ju alltid ett ord och tänker "OM JAG RINGER KANSKE JAG VINNER 15 TUSEN!!!!".. men då blir alltid min hjärna smart och fattar att chansen att komma fram är ju minimal. Eftersom ett samtal kostar typ 10spänn/min så låter de folk ringa som galningar så de tjänar en liten summa innan de släpper fram någon i telefonkön. Men ändå.. jag blir knääääppp..

nu måste jag byta kanal för jag ser det bästa ordet som jag säkert skulle vinna med hahahaa...


hittade just detta klippet också, HUR DUM FÅR MAN VARA OM MAN FAKTISKT KOMMER FRAM OCH SEN SKA MAN GÖRA EN BUSRINGNING AV DET? dumma jävel

Blixtrar och dunder

Ett tag efter jag skrev det tidigare inlägget så började det spöregna och blixtra och dundra. Så vi var tvugna att dra ur all el och hitta på något annat att göra. Då löste vi korsord och tävlade i harpan.. André på sin telefon och jag på min dator(med laddaren urdragen såklart), ibland är det skönt att veta att man inte kan sitta vid alla elektriska apparater som så mycket kretsar kring nu förtiden.. hemskt egentligen.


Bild från 2007, Mika och Jag.. Tiden bara flyyyyger iväg

Reegn

Idag har det regnat heeeeeeeeela dagen, mindre roligt. Vi for iväg en sväng och skulle handla, och hela umeå var ute på vägarna idag. André skrattade åt mig när jag blev arg och tyckte att folk var dumma i huvudet som skulle och handla samma dag som mig haha. Mest blev jag arg för folk i umeå kan inte köra bil.. speciellt inte i rondeller.

Nu ska jag vara en nörd och spela lite tvspel (kommer sluta med att andré får komma och hjälpa mig för jag kommer att vara rädd när alla hemska gubbar skjuter på mig).

Glad tjej i lördags! haha

Du som undrade om Xzakt: Jag har skickat ett mail till dig med svar på dina frågor :)

00.00

CSI på tv, och jag är inte ens lite trött... jag har ställt väckarklockan på 8 imorgon eftersom jag måste ringa den där läkaren.. varför ska alltid telefontider vara så sjukt tidiga för? Onödigt.. kommer ju låta som en kille i tonåren som just kommit i målbrottet så läkaren kanske tror jag driver..

Nu får jag hitta på något.. jag var sugen på att baka chokladbollar..men det lär nog inte hända!!! hmhmhmhmm. får leta upp någon bra film att se kanske.

Tjolahoppsansa

HEJSAN!!

Idag har det inte hänt så mycket, vaknade av att det var sol och tänkte "jippiii nu kan jag sola" men såg att molnen sakta men säkert flög fram så det kändes ovärt att dra till stranden.. och jag hade rätt för efter ca 40 minuter så var det inte så mycket sol längre.

Vi har iallafall varit ute och gått idag, det är skönt... kände att jag höll på att bli knäpp så jag fick med mig andré ut på en promenix .. tog väl 1 ½ timme ungefär. Och nu blir det att slappa till klockan blir sova-dags.

Imorgon ska jag ringa till en läkare för att fixa så jag får komma och ta blodprov för att kolla över min allergi..


En av mammas otroligt stiliga katter... den har ett medfött fel.. "platt-ansikte" heter det. hehe nä skojar bara.. vi lekte i min webcam

Rånaren ändrade sig

Snacka om att hon hade tur att få en sådan här rånare



Mjam

Vaad ska jag göra nu, vad ska jag göra nu, vaaaad ska jag göra nu, VAD GÖR JAG NU!!! (den tecknade pippi-låten)

Har ingenting att göra just för tillfället, men de gör väl ingenting.. klockan är ju ändå mycket.. kanske borde sova!



extreme makeover

www.taaz.com

Skit rolig sida där man kan göra en extreme makeover haha..
Ändra ögonfärg, hårfärg, ögonbryn, läppar.. hy.. allt


Är helt osminkat på originalbilden..sen har jag inte sådär smala ögonbryn egentligen haha:)


Jag ville se hur andré skulle se ut som tjej.. och det är nog tur att han inte är det

hahahahaaa

Soleen

Jiho idag är det sol, jag och André har redan hunnit vara på nydalabadet och solat lite :) Dock så blåste det så mycket så det blev lite kallt så vi drog oss hem, sen är inte André någon bra solare, han blir less efter 20 min ungefär, så jag hade tagit med mig korsord för att han skulle ha något att göra haha..

jag har ont under min högra fot också.. de gör skita ont.. ajjjj..vet inte varför!


Fantasia - Even Angels

snygga


3 retards haha

Hachiko, kom till oss

HEJ!!!

Ikväll blev det ingen utgång, utan jag och rårå gick hem till mig efter en fest vi var på tidigare ikväll. Då satte vi igång Hachiko A Dogs Story. Jag har ju redan sett den en gång tidigare men det hade inte rårå, och jag lovar er: Rårå grinade som ett barn haha.. jag ville grina som ett barn, men som vanligt så vågar jag inte grina fullt ut om jag inte är ensam, men jag blev ledsen igen iallafall. Så se den om du inte har gjort det redan.

Nu vet jag inte vad vi ska göra, sova kanske? vi får se.... hejdåÅÅÅÅÅÅÅ

RSS 2.0