söndagkväll

Hejsan, har just duschat och gjort mig klar för sova-dags. Jag gillar verkligen inte söndagar.. inte slutet på dom iallafall. Men jag fick gratis bussresa hem från norsjö, så det är bra då sparade jag 50 spänn! jippi.. Imorgon lång tråkig dag..blä.. så börjar vi tidigt också, så därför ska jag skutta i säng nu och se spiderman 2 tills jag blir super trött och somnar för att vakna igen bara några timmar senare! Så godnatt!

blubb

Hejsan ! Idag har vi inte gjort så mycket, eller jo vi gjorde en jätte god pastasallad, så duktiga vi är... inte för att det är så svårt, men jag brukar inte laga mat haha, så jag kände mig lite duktig. Nu känns det tråkigt igen.. att helgerna ska gå så jävla fort och veckorna så sakta, snart sitter jag på bussen hem mot skellefteå igen, och andré mot umeå och plugg-världen som jag, fast mycket längre bort.. mimi.. fast jag försöker att tänka positivt att det är bara ca 4 mil längre än vad det är till norsjö, så att SÅ himla mycket skillnad blir det inte bara mycket dyrare haha, men det är det värt det. Så nu ska jag gå och mysa med han så mycket som jag kan tills jag ska hem igen och vänta 4 snigelfartssnabba dagar innan det är helg igen.

Och våra skoldagar dödar mig typ, ingen dag som känns hyffsad, kanske tisdagar.. japp.. Nu har jag sånt här icke-intressant skrivande igen, men det är nog för att jag inte skrivit nå mycket idag + att andré pratar i telefonen med någon polare, så därför babblar jag på som en mås. Snart fyller alla år också, jippi äntligen folk som blir 18! Haha vi har redan bestämt att den 31 oktober så blir det station, för då har ståhl och plesner fyllt så det blir kanon, så jag tänkte hålla mig borta från alkohol tills dess, så duktig jag är, vad bra jag är på att ge beröm till mig själv också, men det gör inget det får man göra ibland. Men nu orkar jag inte skriva mer, så godnatt !

Så tråkigt , det gick inte att lägga in en bild just nu, så det här får bli ett ultra tråkigt inlägg utan bilder! Jag brukar då inte orka läsa inlägg på andras bloggar om det inte är någon av mina vänners, eller någon bild haha.. så rolig är jag ! hejdå för andra gången.

godmorgon!!!!

Vaknade nyss och min hals känns helt konstig, känns som den är tjock som femtio lager grädde ungefär.. men ändå så pratar jag inte konstigt, så det är konstigt! Det kanske går över under dagen kanske kanske.. andré ligger fortfarande och sover som en duva, men jag orkade inte sova mer för det är bara onödigt för då kommer det vara snuskigt jobbigt att ta sig upp på måndag om man sover bort hela helgen.. jag vet visst är jag duktig ! hihi... Nu ska jag sätta på tvn, och sen hoppa lite på han så kanske han vill vakna snart också =) hejdåååaååauåauåuaåu

trötter.

Nu har vi just sett klart never ending story, och den är ju fortfarande lika bra som då man var liten! Förutom att nu tycker man kanske inte att den är lika läskig! Nu är jag trött också, så jag ska nog somna medans andré ligger och tittar på någon fängelsefilm eftersom han varit ledig hela veckan så är han inte trött på kvällarna som jag är, men det får funka ändå :) mjupp mjupp blubb, andré är den finaste mysproppen som finns, vilken tur jag har!!!!!!!! Glad som en fjäderskutt! Godnatt =)

never ending stooooooriiiiiiiiiiiiiiiiiii aaaaa--a-a-a-aa-a-a-a-a

Hejsan svejsan, nu är jag i norsjö hos min dinosarie papa =) Vi ska snart se Never ending story, du vet den där filmen som alla såg när dom var små, då sebastian hoppade in i en bok och flög på en vit stor fluffig grej sen då han ska hitta på ett namn till den där bruden. Ja precis den, det var så länge sen jag såg den så jag längtar typ haha.

fluffig flyg-hund

Nu ska vi se den, ha en bra kväll hejdååååååååå!

Morgon..

Godmorgon.. har fortfarande skit ont i huvudet, så ingen skola för mig idag, eftersom igår kunde jag inte koncentrera mig ett dugg på annat än min huvudvärk..så då känns det bara onödigt. Snorig är jag också... bara jag inte blir mega sjuk nu så är det lugnt, för jag ska ju börja vara super duktig i skolan har jag tänkt. Nu ska jag nog hoppa i duschen.. sen tar jag nog en tidigare buss till norsjö, så slipper jag sitta hemma själv och ha huvudvärk då kan jag dela med mig av min smärta till andré haha... nää, men jag saknar han så mycket så jag tror jag tar en tidigare buss isåfall.. får se då det går någon! Nu ska jag käka något, sen hoppa in i duschen...! hejsvej


HALLÅÅÅ

Nu har jag sett klart filmen final destination och den var inge bra, så var det med det. Jag är trött, mina ögon hänger... min hjärna hänger också, känns fortfarande som det är krig i min hjärna.. sjukt ont gör det, så jag hoppas det har gått över till imorgon annars blir det inte så snäckigt !... Jag tror jag ska lägga mig i sängen nu också, det skulle vara himelriket just nu! Fast jag kanske ska duscha före.... ...hm....hm..h.m.. nä det gör jag imorgon istället........................ ååååå.... jag vill dansa en vals.. godnatt.


Bara en natt till nu=) seeen ...mysimysmys! pussisar !

mitt huvud sprängs..

Hela dagen har jag haft huvudvärk som vill spränga min skalle.. , har fortfarande sjukt ont, ... ipren hjälper inte heller, så jag tror jag måste ta min dagliga vilo-stund så kanske det blir bättre sen. Så idag ska jag alltså inte göra ett skit, se final destination som pappa spelade in igår kanske, sen inte mycket mer, packa grejer till norsjö så slipper jag göra det imorgon. Sen måste jag lämna igen 3 filmer imorgon också, vad jobbigt det kändes.. men jag är fattig så jag har inte råd att bli skyldig dom några kronor ens.

hahah puss !!!



superbra

Haha

Jag satt och läste aftonbladet, sen läste jag om en kille som imiterar britney spears och att han hade varit med i americas got talent, så jag letade upp klippet för att lägga upp, för det var sjukt jävla likt.



det var roligt, nu ska jag till skolan iallafall hejdå=)

maat

HEJSAN MIN KÄRA BLOGG !!! vad jag har saknat dig !!... nä .. men skoldagen idag var fan den jobbigaste i världen, så nu är onsdagar min nya hat-dag. Naturkunskap var absolut inget intressant ämne.. Sen var jag dödens trött hela dagen också även om jag sov  ca 9 timmar, kanske just därför jag blev så trött för att jag äntligen fick sova.

Sen då jag kom hem från skolan så for jag pappa, tina och mika och käkade på trekronor, jag ville inte ha pizza så som tur var hade dom kycklingsallad, inte världens godaste men den funkade iallafall, så nu är jag mätt och belåten och skit trött. Så jag funderar på att lägga mig i sängen, där jag tillbringar typ mest tid av mitt liv på, så det är tur att jag har en skön säng!
Sen nu är det en dag närmare fredag också, vilket gör mig glad bara av att tänka på det, för då får jag äntligen träffa min älsklingsplutt igen... som flyttar till umeå på måndag... blääääääääääääääää !!!!! ...dumma umeå.. inte för att det är så jätte mycket längre än till norsjö.. men det känns ändå jobbigt att han ska fara ännu längre ifrån mig, men sån tur är så finns helger och lov, tackar för det!

haha vi pussas så fint !!

sovaaatajm

Hallååå, nu är jag supermega trött, kom hem för ca en timme sen, och att åka buss från skelleftehamn är ingen hit, sen måsta gå och hämta cykeln och sen cykla räserfart hem för att det är kallt, det tar på mina superkrafter, så därför ska jag lägga mig och sova nu så dom får laddas upp så jag kan vara en hjälte imorgon igen! godnatt =) kom helg !!!!

Fika

HEJ, kom hem från stan för en timme sen, vi tog en fika på waynes kändes som det var femtio år sedan, fast nu kommer jag inte vara hungrig till middag... inte bra, men det gör inget det får jag ta itu med när jag kommer hem ikväll istället. Nu ska jag snart dra iväg ner till bussen till skelleftehamn, sen förhoppningsvis få till dom där verserna på låten så det blir perfa, sen ska jag hem igen, och sova mycket för vi har sovmorgon imorron, sen tusen timmar naturkunskap, så jag lär behöva ha sovit mycket. Sen blir jag så avis på alla som har fått sina sommarjobbspengar nu, plesner har 12 lax, rårå fick 19.... TÄNK OM JAG HADE HAFT SÅ MYCKET PENGAR, så mycket jag hade kunnat köpa då..... nästa sommar ska jag jobba som en slav och tjäna storkovan så jag kan fara utomlands någongång i mitt liv. Men nu ska jag lägga mig och se lite tv innan jag ska fara iväg hejdå =) saknar andré mest i världen också ! älskling


BlaBB

Jag är tröttast i världen nu, ont i magen, kallt ute, långt kvar till helg. Men som jag skrev igår så slutar vi tidigt idag så jag överlever nog!.. idag kommer jag inte ens kunna ta en powernap på femtio timmar så det är bra, då somnar jag kanske hyffsat tidigt ikväll som jag inte lyckats med hittils iallafall. Nu ska jag borsta mina gaddar sen blir det att cykla iväg till skolan, jag har inte tänkt på det så mycket hittils men hemvägen från skolan till mig är fan den jobbigaste vägen i världen, först så vet inte folk hur man går på en bro och jag har ingen plinga på min klocka så jag måste alltid säga HOHO eller något så att dom sk afatta att dom ska gå på sidan då det faktiskt kan komma cyklister, jag kanske inte är bäst i världen på det heller, men jag tänker på det iallafall. Sen är det nerförsbacken efter trafikljusen, världens farligaste kurva där bilarna inte bryr sig ett skit om dom som cyklar ska svänga över, så där kommer jag nog bli påkörd en vacker eller ovacker dag. Sen mördarbacken.,. okej så brant är den inte, men efter man varit på skolan och bara vill hem mest av allt så är den jobbigast i världen.. massa klagande, men det är bra, då blir jag mindre sur för då behöver jag inte tänka på det lika mycket då jag nu har delat med mig av min intressanta dag nu på morgonen! Tjolahopp hejsvej


ser ut som att jag tvångspussar han, haha.
PUSSPUSS

mästaren på att sova

Självklart så somnade jag, men det är klart, jag är bra på sånt.. Sov i ca 1 ½ timme, var super trött, blev pigg men nu börjar jag bli trött igen så jag ska hoppa i säng så fort jag skrivit klart det här ! Imorgon blir det att fara till Skelleftehamn och sjunga om verserna eftersom låten ska skickas ut nu snarast, så fort jag varit där och sjungt och det blir trixat och mixat klart. Så jag som trodde jag skulle ha en slappar dag imorgon med eftersom vi slutar tidigt, men det blir hem, träna på verserna sen iväg och sjunga. Men det blir nog bra, bara jag inte får en böld i halsen eller något, det skulle ju vara typiskt mig, men nu ska jag inte tänka så haha. Nu blir det sängen iallafall gooooooodnatt =)


älskling


åååååååååååuuuuuuuuuajeijr

Hej......... jobbig dag, kom hem från skolan för ca en timme sen,  har ont i magen som fan, sista lektionen var världens längsta och jag hoppas det kommer bli mer intressant än vad det verkade idag, för annars blir det jobbigt. Men imorgon slutar vi tidigt iallafall så det är bra. Idag kommer jag inte göra någonting, är trött som den tröttaste i världen och helt seg i hjärnan, så jag kommer bara ligga framför tvn och INTE ta en av mina superlånga powernaps för då kommer jag inte kunna sova ikväll, så jag satsar på att hålla mig vaken och sen somna klockan 22, det låter ju PERFEKT, nu börjar min tv-afton/kväll, så hejsvejs!

Söööööööndag

HEJHALLÅ, idag har jag inte orkat sitta vid datorn och skriva massa onödiga saker här, istället har jag och andré bara tagit det lugnt, sen klockan 6 for vi och såg Batman på bio den var bättre än vad jag trodde iallafall, och nu ligger vi i sängen och ser på Fantastic four, sen blir det nog att sova eftersom båda ska upp tidigt imorgon, andré med bussen till norsjö och jag till skolan. Men det har varit en lugn och skön dag idag iallafall !

Och massa grattis på Rårå som fyller 18 idaaaag, hipp hipp hurra !!!!



löööördag.

Hallåååå, idag måste jag städa, för det är sjukt stökigt i mitt rum nu. Sen i afton någongång ska vi ner på matfesten och kika lite, eftersom jag aldrig varit där så måste jag ju dit litegran iallafall. Fast nu ska jag sätta igång med städningen så vi kan gå ut i det fiiiina vädret, hejdå



roligt

jag hade tänkt skriva något, men jag minns inte vad, och jag är så road av mina gamla dagböcker så jag tänkte dela med mig lite, men alla olika pojkar jag raggade upp skriver jag bara med första bokstaven haha.



Onsdag  juni den 17  8 år 1998
Kära dagbok det här handlar om idoler
1. spiec girls    geri
2. Aqua
3. hanson     zak
4. olseints
5. leonardo dicaprio
SLUT


Onsdag den 7 oktober  8 år  1998
Kära dagbok jag är ihop med A och jag hade skikat ett brev till han och idag har han lagt ett brev i min låda fast jag vet inte vad det är i. SLUT!

Lördag 10 oktober  8 år 1998
Kära dagbok idag har A varit här och lekt med mig och det var han som ringde till mig och sa så här Hallå kan jag vara med dig och jag sa jag tror det så då kåmde han till mig och först så var vi ute och sen inne. slut



haha där tog den första dagboken slut, fortsättning följer!

Nu ska jag lägga mig i sängen med min toss och se den där ninja filmen eller vad det nu var vi hyrde =) godnatt

Leo

Vi har just sett klart en svensk film, Leo hette den, och den var mycket bra, det är alltid lika roligt då vi svenskar lyckas med någon bra film, för inte är det ofta haha. Nu ska vi väl ta det lite lugnt, sen ska vi väl lägga oss i sängen och se Andrés chingchong film med jet li så hoppas jag att jag somnar till den hehehe....


Dagboksinlägg nr 2:

Fredag   27 Mars   1998   fyller 8 år

Kära dagbok just nu liger jag hos Mina och skriver i min dagbok. nu ska jag skriva vad mina mjukis-djur heter
1. Rosa
2. mimi
3. max
4. lill slabe
5. stor slabe



Haha lill slabbe och stor slabbe kallade jag och min stora syster våra tyg dockor som vi alltid sov med, försökte leta upp en bild på google, men vet ju inte vad dom kallas, men hittade en bild som var ganska lik

Ungefär sådär, fast våra var mycket större och hade lila och rosa hår haha.

Dagbok

Halloj, just nu har jag och andré just kommit hem från stan, där vi käkade med min mamma, peter och min storasyster på Viking det var gott och nu är jag sten mätt! Sen gick vi på hemmakväll och hyrde 3 filmer för 120 spänn, billigt och bra. Nu har jag ont i magen.

Men det jag tänkte skriva om var att jag hittade två av mina gamla dagböcker idag i en låda. Och det är så jävla roligt att läsa det man skrev då man var liten, så jag hade tänkt lägga in ett "dagboksinlägg" varje gång jag skriver ett blogginlägg så här kommer det första!

Sen självklart så kommer jag skriva med alla stavfel som det står i boken också, för sånt är ju roligast haha.

Onsdag     25 Mars     1998      8år
Kära dagbok i morgon ska jag kanske fara på skolan och följa Tina hem. På fredag ska jag sova hos Mina om jag är frisk och om jag får sova hos Mina så ska vi ha pjamas-party och det komer säkert bli jätte skoj och då ska vi kanske spela dokiy kong hejdå



 dokiy kong = donkey kong

hm..

Har inte orkat skriva något idag, var så trött. Och imorgon börjar vi tidigt, så jag vet inte ens varför jag sitter här..jag är trött, men vill inte sova. Så därför kommer jag vara en död fisk imorgon på skolan, segt. Godnatt.

sovadags.

Jag for på teatern trottsallt och det var bra, för det var hur roligt som helst så jag fick skratta lite och det är ju alltid lika roligt att dela med sig av sitt ljuuuuuuuvliga skratt haha.. synd bara att den var så kort, 25 minuter, så det var tråkigt. Men nu är jag glad iallafall, ...varför? för jag är tröööött så därför ska jag skynda mig att göra mig i ordning för sängen, sen lägga mig å se lite tv, sen sova , sen kanske jag slår en pling till andré också för det är alltid lika mysigt.  Så godnatt =)

Teater

Vaknade för bara en liten stund sen, tog en timmas powernap och jag känner just nu att jag är inte alls sugen på att fara och titta på teatern ikväll, men jag vet att om jag inte far, så kommer jag ändå inte ha något vettigare att göra, så jag tror jag far ändå haha. Så det var bara det jag ville förmedla till alla som läser min blogg men ÄNDÅ INTE KOMMENTERAR, vad är de för skit, det är ju roligast då man loggar in och ser att man fått kommentarer, fast jag kom just på att jag kanske inte har så många inlägg som är värda att kommentera ens....värt, haha hejdå =)


huvudvärk

Kom hem från skolan för inte så länge sen, och jag kan inte direkt påstå att jag har saknat allt jävla skrik och prat det blir då man får en uppgift hela klassen, mitt huvud höll på att sprängas.. och nu dunkar mitt huvud fortfarande så jag kan väl inte ljuga och säga att jag är på bra humör. Imorgon har vi sovmorgon iaf och slutar tidigt det känns bra, och på fredag har vi bara "ute-dag" för att lära känna 1:orna bättre med presentationer och lekar, har aldrig gillat sånt, men det är bara att bita ihop och tänka på att då jag kommer hem så är det helg!

Fick veta idag också att vi redan nästa vecka ska börja leta manus till slutproduktionen som är i vår, det är bra, då känns det som att det inte är så långt bort som det egentligen är. Fast jag missförstod säkert allt ändå, men i min hjärna så uppfattade jag det som att vi skulle börja leta redan. Min hjärna funkar inte bra då den har varit i vilo-läge hela sommaren, så det känns som det här kommer bli ett långt och jobbigt läsår vilket kommer göra veckorna längre och helgerna kortare.. dåli ! Nu ska jag lägga mig i sängen och se på topmodel och sen ska jag äta , ikväll fick vi fara och se på teater på e4an om vi ville också, men jag vetefan om jag orkar, så det får vi se om senare! hej

bluuuuuuu

Helt trött är jag... och ska dra på bara någon minut. Självklart somnade jag inte föränn efter 2 någongång.. typiskt! Fast nu kom jag på att jag har inte alls tid att sitta här och skriva hejdå haha.

So you think you can dance

Självklart fastnade jag framför tvn .. och jag var bara tvungen att lägga upp det bästa jag sett i det programmet
you just got to love it !


haha ja ... jag var tvungen som sagt, blev helt taagen och det är då man ser sånt där då man önskar att man hade lärt sig dansa på riktigt. GODNATT

Skola imorgon...

Imorgon då vi intar skolans korridorer är vi es3c. Inte peppad för fem öre! Men jag ska försöka lägga mig snart och se lite tv, så kanske jag blir trött. André for just, det var mysigt att han kom på ett litet dagligt/kvällsligt besök, vi tog en liten promenad också det var skönt... sen for vi och köpte choklad ... jag vet.. jag skulle sluta den här veckan med godis men jag vet iallafall hur jag är och är inte förvånad över mig själv haha men de gör inget jag är glad ändå. Jag längtar redan till helgen haha... 3 dagar skola kändes ... jobbigt. Typ femtio år kvar innan nästa lov också, men nu ska jag inte klaga, jag ska försöka att inte tänka på det så mycket då känns det som att tiden går mycket fortare, hipsvips så sitter jag här igen och skriver NU TAR VI STUDENTEN YEEHAA !  slut med babbel, godnatt :)


god dag!!

Idag har jag inte gjort mycket, vaknade rätt sent och sen har jag legat och slöat framför tvn, jag hoppas jag kommer bli trött i vettig tid ikväll så jag kommer mig upp och inte är som en zombie imorgon i skolan. Snart kommer nog André också mega bra, så ikväll blir nog en lugn kväll lika bra , risken att jag blir trött tidigare är större då. Jag har varit jätte sugen jätte länge på att gå en supermega lång promenad, men vädret gör det ju inte lättare. Så jag hoppas det blir någorlunda bra väder snart sen ska jag försöka få med mig någon på min långa efterlängtade promenix.

Sen har jag försökt ladda upp en video på dailymotion jätte länge också, en på mig och min stora syster då vi var små och rockade loss, men det verkar inte gå så bra så vi får se om den kanske dyker upp här så småningom.. ! Nu ska jag lägga mig i soffan igen och se lite repriser av topmodel och pussycatdolls, de funkar alltid en sånhär dag!, hejdååu

hooooooooooooooho

Kom hem från Plesner nyss, jag är supermega trött, men hade tänkt vänta tills Outsiders börjar kl 4 så ska jag lägga mig och somna till det tror jag. Vi filmade fula klipp ikväll också det var roligt, sen såg vi lite paradise hotel och jag och rårå köpte french hotdog meny på statoil för endast 20 kronor billigt och gott ! Sen kommer andré imorgon och hälsar på mig=) jätte bra! Sista veckodagen på länge imorgon som jag får sova hur länge jag vill... sen då jag fick se vårat schema så blev det inte bättre heller.

skönt? inte för fem öre..

nu ska jag nog göra mig redo för sängen ändå, kände att jag blev bara tröttare av att skriva det här lilla. Godnatt !

mera bilder från i lördags







åska

haha idag har jag sovit längre än vad jag har gjort på länge!... vaknade alldeles nyss, men har vaknat till några gånger innan av att det åskade som faan.. och vädret ute är som en sur svamp. Det hade ju tänkts vara klassfest ikväll ute på en gård, men det tror jag inte kommer gå så bra! Om inte gud blir glad och ger oss lite solsken !!!.. Nä nu ska jag försöka vakna till liv, sen käka nått, sen vet jag inte riktigt! Hejdååå =)

ensam

Här sitter jag alldeles ensam, känner att alkoholen fortfarande dansar i min kropp.. längtar till imorgon då jag får må superbra igen! Ikväll blixtrade det ur våran microvågsugn också pang bom så gick den sönder så nu imorgon då jag har tänkt börja vara nyttig igen(ska försöka seriöst den här gången även om jag sagt det tusengånger), så måste jag göra min gröt på spisen, blä va jobbigt...går ju femtigånger snabbare i micron men men... André for tillbaka till sitt skogsland idag också, det är så tråkigt då han far för han gör mig så glad och då mår jag som bäst! Dumt att han jobbar nu fram till onsdag sen ledig, eftersmo jag är bara ledig fram till onsdag sen blir de att vara fången i skolans väggar igen. Nu ska jag lägg mig i sängen och se spökprogram sen ska jag sova gott ! Puss på min älskling=)


gull mys huve !!!

BILDER FRÅN VIKTORS FÖDELSEDAGSPARTY










Nu orkar jag inte lägga in fler haha, men mer roligare än sådär blev dom inte :) men jag väntar på bilder från Rozafa också!

söndag...

Halloj, idag är en "inte-göra-något-speciellt-dag-bara-ligga-och-slappa-och-äta-fett-dag".... Därför orkar jag inte ens egentligen skriva det här lilla, men andré är på statoil och shoppar så. Men nu ska jag lägga mig i sängen igen.. bilder från gårdagen kommer in senare, orkar inte lägga in dom nu! hajdå.


Löördag.

Hallooo, vi vaknade för ca 45 minuter sen, och det är varmt ute idag också =) jippiii.. , så vi ska väl bara äta något sen ska vi dra ner på stan en sväng. Jag hade tänkt kolla om jag hittade något billigt å bra, men sen kom jag på att SÅ mycket pengar har jag ju inte, det är så mycket jag måste köpa ändå... balsamspray till mitt dumma hår som har blivit risigast i världen efter jag permanentade det, smink ... jag hatar smink fyfan, jag önskar att det aldrig hade blivit uppfunnet så hade alla varit lika fräscha ändå för då hade man inte ens kunnat jämföra med folk som har smink. Nä nu ska vi käka,hajdå=)


huvee..

Nu har jag städat, duschat, vaknat, ätit på 3 timmar.. haha snabb.

igår var jag inte glad... pga mina pengar... , jag hittade massa snyggt på rea, men självklart skulle det snyggaste vara dyrast också..


så den där fetfräscha jackan kan jag ju bara drömma om... åååååååååååååå........bläääääääää, dumma pengar. Hade jag haft ett sommarjobb hade jag klickat hem den där på en sekund utan tvekan, men dumma jag. huhu...

nu ska jag göra något annat, vet inte vad, får hitta på något att göra så tiden går snabbare tills baby kommer, ääntligen. och imorgon blir det fest! hejsvej



hallo

Har inte orkat skriva idag, dels för att jag varit hos mamma idag till ca klockan 5, sen har jag varit så trött, mest legat i sängen och slöat och spelat ett nörd spel på mobilen haha. Har inget att skriva just nu heller känner jag, fest i helgen typ, pepp? ne inte just nu, men bättre det än att inte göra något alls, + sista lediga veckan innan skolan börjar, så det är väl lika bra att slösa pengar på något man mår illa av dagen efter ..logiskt!.. Skalle, nu ska jag gå och lägga mig i sängen igen, jag är så mätt, vi åt palt idag med, men det gör inget för som jag har skrivit i något tidigare inlägg så är det fan det godaste som finns då det är mormor och morfar som har gjort dom, mums!


Det där med träningen gick då inte heller bra, men jag är peppad på att börja träna på måndag, känns som det kommer bli lättare då skolan har börjat om, för då kommer man igång mycket mer, lite konstigt det där. Men på sommarlovet ska man ju kunna slappa och käka hur mycket fett som helst, det är nice, gör inget om man sprängs !!  Tjopp, hej


Nu blev det kväller.

Jag fick ett sms från plesner för ett tag sen där hon skrev "haha jag hittade en hundring :D"... jag kände direkt att "åå varför hittar aldrig jag pengar".. har hittat en hundring en gång förra året, då blev jag överlycklig, likaså engång för länge sen då jag hade en buss att passa, men såg hur den körde iväg en bit framför, jag blev skit sur gick tillbaka men såg en blänkade guldpeng på vägen JIPPI EN TIA, så var jag inte längre arg haha lite roligt faktiskt.

Idag har jag inte gjort mycket, har fixat det jag lovat mormor en bra tid idag. Hade lovat att bränna ut 3 skivor med mina låtar på och skriva ut tre bilder på mig till varje skiva och fodral, så det tog jag tag i idag för att imorgon ska jag till mamma då dom kommer på besök, så då hoppas jag hon blir glad! Nu ska jag snart gå och sova för ska upp tidigt imorgon. Sen har jag pratat med min tosseboll ikväll också så fick jag avreagera mig lite på det jag skrivit om i inlägget under, och nej jag var inte arg på han utan jag fick bara prata av mig om det jag var irriterad på, så nu känns det bättre och det är bra, han är så fin=) Haha jag vet, det är inte ett dugg kul att läsa bloggar där folk skriver om sina pojkvänner och om hur fina dom är, men det blir bara så att man bara måste meddela alla om vilken tur man haft som träffat den där superfina=) haha.

haha tyvärr så finns det bara bilder på oss tillsammans då vi har festat, lite tråkigt eftersom alla dom bilderna är ris, men det lär nog styras upp snart då jag får för mig att plocka fram min superkamera nästa gång jag är med han=)


Nä nu blir det sängen, godnatt !

himmel..

En sak far omkring i min hjärna hela tiden, det är så jävla störande och jag blir bara mer och mer arg ju mer jag tänker på det, och ju mer jag tänker på det desto verkligare känns det och som att det skulle kunna hända, jag blir fan tokig.

nu ska jag lägga mig i sängen och sova bort hela jävla dagen, sen ska jag försöka stänga av min hjärna också, så jag kan ligga där utan att tänka på en enda sak. så sköööönt det lät... synd bara att hela mitt huvud känns tungt, men jag skulle aldrig klara av att vila nu. Så den här dagen blir väl en lång jobbig dag, eller om jag är smart så hittar jag på något, men vädret gör en inte alls sugen på att ens gå ut. Igår var jag ute och gick föresten... det var skönt, jag och mamma gick i en timme ungefär. Haha nä jag kan inte sitta här längre, mitt huvud är helt knasit... hejdå


hablaeibaj

Hallo, jag ska nog snart fara till ersmark tror jag.. var länge sen jag var där. Så jag försöker få tag på både min mammi och min syster men ingen av dom svarar, typiskt. Sen har jag börjat bli vitare och vitare, ååååååå ...så nu är jag inte brun längre jävla dåligt att det ska försvinna så fort. Det där skrev jag mest bara för att fylla ut inlägget litegrann haha. Men nu ska jag fortsätta ringa tills någon av dom svarar, sen far jag nog dit till imorgon kanske, endag närmare helg , helgerna är allt jag längtar till på veckorna, inte så konstigt varför.. saknaaaaaaar.  Men nu ringde just mammi och nu ska jag gå ut och vänta på dom ! tjingeling

home

Kom hem för ett litet tag sen från våran spökrunda, det hände inget speciellt .. det enda läskiga var att ljusen blåste i olika riktningar, från väggen där det inte blåste det minsta. Så ja jag blev väl rädd, men jag blir rädd skitlätt av sånt där, så vi får se om jag ens vågar leka den leken igen haha. Nu sitter jag här, ensam, saknar baby, är inte trött, och uttråkad. Ska nog lägga mig i sängen och titta på Outsiders, fast det slutar nog snart, men jag borde ändå försöka sova jap jap.


Medan vi väntade på ståhl fick vi ett taggigt besök, han / hon var arg och fräste på oss.




haha jaa, inte hade vi hundra ljus, snarare typ 16, och plesner skulle försöka se rädd ut, hon lyckades inte.


godnatt.

100 ljus

Halooooooooooo, idag har jag inte gjort mycket, men det gör inget, för jag ska snart iväg till plesner sen ska vi samla ihop så många vi kan sen ska vi leka den där ljus-leken, SPÄNNANDE!!.. Så jag lär väl skriva här senare hur det gick!
Nu tänkte jag klä mig eftersom jag sprungit runt i tshirt och shorts hela dagen för det är skönt. hejsvej



Midsommar.


morgon

Godmorgon!..
Igår somnade jag nog inte föränn närmare 3 tiden, varför har jag börjat vara uppe så länge? varför är jag inte trött? det är sjukt störande, så nu har jag en vecka på mig att lära mig att gå i säng tidigt - upp tidigt så jag inte får en chock då skolan börjar om. Och vad hände med värmen nu då?, visst det var inte så jätte varmt tidigare, men igår då jag cyklade hem från Plesner var det bara 5 grader.., skönt? nää.  Tur att det bara tar typ en fjärdedels minut att cykla från henne till mig, så jag överlevde kylan och det var väl bra.



















Trästocks


Nu ska jag snart ta mig något att käka, sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Åh, sista veckan, och det finns INGET att göra?, Vi får ta och styra upp den där leken ikväll tycker jag. blubb nu blir det käk hej.

spöken

Kom hem från plesner för ett tag sen där vi såg på spökprogram, skit dåligt var det ikväll. Så vi planerade att leka en lek imorgon kväll/natt. Jag gillar inte sånna lekar egentligen, men den leken vi tänker på har jag aldrig testat, men den går ut på att ha 100 ljus i en cirkel iallafall, sen berättar man spökhistorier, sen ska det bli lite spökligt. Jag har ingenaning, plesner sa att det var läskigt iallafall då dom körde den så vi får se om jag vågar! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, klockan är halv 2 och SÅ trött är jag inte... knäppt. jag har kunnat gå och lägga mig vid 12 varje kväll men inatt somnade jag inte föränn runt klockan 4 det var jobbigt sen fick jag läskigt i hjärnan också.

Iallafall så både älskar och hatar jag spökhistorier, inte sånna som folk hittat på själva utan saker som har hänt. Och eftersom jag har lite att göra så kan jag väl lika gärna dela med mig av 1 eller 2 saker jag hört eller varit med om själv, bara så att om det skulle titta in någon läsare nu under natten kan sova gott sen ;)


Spök skratt hos plesner:
Jag och 4 till brudar var hemma hos Plesner och uppe på övervåningen i hennes pappas studio som gör reklam. Vi fick för oss att sjunga några truddelutter och spela in. Och det ser ut så att man går in i ett litet litet rum där microfonen och hörlurarna finns för att sjunga, och ett fönster ut så man ser resten i "mixer-rummet" eller vad man ska kalla det.
Iallafall, så ville Jag , ståhl och andrea spela in "tears in heaven". Nu minns jag inte ordningen men jag gissar på att det var Ståhl som började sjunga och vi andra sitter i mixer-rummet och lyssnar. Ståhl slutar sjunga och säger "Är din pappa hemma plesner?" Vilket han inte var för han var ute på något äventyr någonstans. Vi sket i det iallafall no big deal, sen sjunger Andrea och hon säger att hon hör plesners pappa skratta.

Vi kollar om han är hemma, men det är han inte.
Sen är det min tur, jag börjar sjunga och gör en fin ljudlig kråka så jag börjar skratta, och dom tycker jag skrattar så fult, så dom gjorde en ny inspelning med bara mitt skratt på. Då jag har skrattat så jag inte orkar längre, så tar jag en andningspaus, och hör i ena hörluren hur en man skrattar mig rakt i örat "Ha-ha-Ha", inget vänligt skratt var det heller. Då säger jag "Haha plesner jag hörde din pappa skratta!" och jag förklarar att jag verkligen hörde han. Dom spelar upp inspelningen igen och mycket svagt hör man i bakgrunden samma skratt som jag hörde. Vi hade alltså fått med det på inspelningen. Vi lyssnar igen och höjer ljudet till maxvolym för att kolla så att vi inte hörde fel, men vi hör det igen. En man som skrattar elakt. Vi blir rädda, några vill gråta, någon grät säkert, och vi vågade knappt röra på oss. Jag vet inte om inspelningen är kvar, men jag tror det.


Sladd-spöke.
Min stora syster har alltid haft en känsla av att det spökar hemma i mammas hus i Ersmark. En kväll gick hon och la sig i sängen och läste (vilket hon oftast gör innan hon sover), hon läser klart, släcker lampan, och somnar. Hon vaknar av ett ryck, försöker tända sänglampan, men det går inte. Hon går upp ur sängen och tänder taklampan och ser då att sängen är flyttad från väggen, och sladden till sänglampan ligger på sängen.
Läskigt? Jag är rädd nu bara för att jag skrev det och tänker på det haha.




Men men , nu ska jag lägga mig i sängen och försöka sova, sov gott;)

hungrig

hallo, det här är nog första gången jag skriver att jag är hungrig istället för mätt! haha.. men vi ska äta god mat, fisk så det blir bra. Sen ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag ringa till plesnerrrr. Haha idag spelade vi sims 2 igen.. och byggde värsta lyxhuset! Det tog ett tag, och sen då vi var färdiga och familjen skulle flytta in så stängde vi av spelet för då var det inge roligt längre. Men nu har André farit till norsjö så nu får jag klara mig utan han i några dagar. Och nu närmar sig skolan ännu mer...ååå...blaubv, mitt huvud dunkar på vänster sida på ett konstigt sätt, jag har säkert någon livsfarlig sjukdom jag vet det längst in i min hjärna, men alla doktorar är ju knasiga så sist jag var och kollade upp det så var det inget fel på mig, så jag får väl tro på dom då.  blipp hejda

älskling=)

god damn you're beautiful..

Tjilevippen! haha ikväll spelade vi sims 2... blä vad tråkigt det är egentligen, det enda roliga är ju att göra gubbarna och att bygga/inreda huset sen trist. Och nu gör jag absolut ingenting, andré har somnat och jag är pigg..vad ska jag hitta på då måntro?.. finns inte så mycket att göra kl 2 på natten, så jag lär väl lägga mig i sängen och försöka bli trött.

jag håller på att bli tokig på min garderob också, inte på själva garderoben utan på innehållet..fyfan jag måste nog börja köpa trisslotter eller bli kung på poker så jag får mig en kosing och kan inhandla en helt ny garderob, men det lär ju aldrig hända så nu går jag och lägger mig och drömmer om min pengavärld istället. godnatt

reign over me

Igår hyrde vi en film vänner för livet, eller "reign over me" med adam sandler, den var bättre än vad jag trodde att den skulle vara.



Idag har jag ont i magen, blä... vi har just käkat frukost/lunch och nu ligger andré i sängen och ser apocalypto. Haha jag tror jag alltid skriver då vi har sett film eller ser film, men eftersom vi ser film ofta så kanske det är därför !.. Men jag vill ha masssssa pengar, så man kan fara och göra massa roliga saker , men eftersom jag inte har några pengar och det mesta kostar pengar så går det inte så bra för mig! Blubb nu har jag inget mer att skriva för stunden

fast jag såg att det hade värvats 3 st ny medlemmar på min länk till gratis makeup! fett fett, har du inte registrerat dig så gör det här: http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=7583

lång väntan!

Hallåu. , har just kommit hem från vårdcentralen och det är då själva tusan så länge man ska måsta sitta och vänta. Hade en "akut-tid" klockan 10.45, men visst dröjde det säkert 30 minuter innan jag fick gå in, sen vänta, sen gå in, sen vänta, sen gå in, sen vänta, och sen få ut pencilinet som jag ska äta nu i 5 dagar... så nu blir jag 73 kronor fattigare.... tänk det kostar 73 kronor att behöva vara pissnödig heela jävla tiden! Ja urinvägsinfektion, sist jag hade det spred det sig till njurarna, så därför fick jag så brottom nu att få medicin för det var ingen lek sist kan jag lova. Men förhoppningsvis är jag bra om 5 dagar, och då är jag glad för det är så jääävla jobbigt just nu...fiiifan.


Ja nu ska jag käka en macka, sen kanske jag måste börja städa... jappjaejop... hej


puss baby

blir tokig..

ååååååå jag blir fan galen snart, jag måste försöka fixa en tid på vårdcentralen IDAG..

Iaf.. så är jag uppe så tidigt pga jag åkte från stugan imorse, och då vi körde där på vägen, jag förbannad över vårdcentralentjafs blägrejen, så tittar jag in i skogen, och låångt där borta, eller okej inte överdrivet långt, men rätt långt in så ser jag något mörkt, som ser ut att ställa sig upp, sen pang ner på alla fyra igen och kollar åt sidan, och jag säger lugnt till mamma"jag tror jag såg en björn nyss..." VARFÖR SA JAG INTE STANNA EN BJÖRN SÅ JAG SKULLE HA VETAT NU OM JAG SÅG EN BJÖRN ELLER INTE? haha... jag som alltid velat se en björn på avstånd ute i skogen, (lycksele djurpark räknas ju inte). Och mamma ville vi skulle backa tillbaka för hon ville se, men förmodligen hade björnen eller stubben sprungit iväg blubb.. ,
 
(bild från google)

ja det blev en djurisk morgon iaf, först en uggla (jag har aldrig sett någon tidigare iaf), sen min björn eller stubbe eller nånting annat, sen skuttar det en räv över vägen. Och då vi kommit in till stan på söder och kör längs E4an så ligger samma katt som vi såg igår då vi for till stugan kvar vid vägkanten, varför kan INGEN plocka bort den? Någon måste det ju finnas som har ansvar att plocka bort döda djur från vägen? ....

ja iallfall... då jag kom hem gick jag in i duschen och hade på mega varmt , trodde att det kanske skulle kunna bli bättre, men icket... allt jag vill är att lägga mig och sova igen, så därför ska jag testa göra det nu, och om inte det funkar, ... ja då blir jag fan arg! hejdå

gratis är bra

efter att ha suttit och läst massa bloggar så har jag hittat den här sidan, där man kan få hem presentkort på kicks! skit värt, gratis att bli medlem också. gratis är gott! Så blir medlem och värva så många du kan och tjäna ihop poäng.. eftersom jag inte har något bättre för mig och den här dagen är tråkig så skulle det ju inte sitta fel med ett gratis presentkort i brevlådan. Så gå in här och bli medlem så blir både du och jag glad haha.
http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=7583

bläääää

Har just duschat och då jag kom in i mitt rum och tittar på väggen så sitter där en stor äcklig spindel med långa smala beeen.....miiii:(:(:(:(:(:( Nu kan jag kalla mig själv fjantig för aldrig att jag tar bort den själv haha.. det får pappa göra. Det är rätt lustigt att jag blivit så jävla rädd för allting som är mindre än mig själv..., getingar humlor och bin är ju döden..

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ...


Men iallafall så ska jag till stugan idag, sista gången för i sommar.., men nu är det ju inte sommar längre och det är ju i augusti det brukar vara varmast??? men nä, dåligt väder så långt man kan kolla väderprognoserna.. sug.
Sen är mitt rum stökigast i världen, hade tänkt städa idag, men jag är bra på att skjuta upp sån, fast jag ska nog städa imorgon, eller nä jag måste städa imorgon.


sovdags

nu är det dags för sängen, men jag var bara tvungen att lägga in den här låten som jag haft på hjärnan ända sen jag for från norsjö, undrar varför!! haha.. men då hittade jag en bättre version av den så det var lika bra att jag skulle lyssna på den på youtube =)

 

så nu blir det sängen och kolla på någon film på 3an! sen sova heelt ensam i min stora säng.. kommer bli tomt nu då jag varit i norsjö enda sen fredags men jag överlever nog..!!!!! hajdå

hemma i stan.

Nu har jag kommit hem till stan igen, inte så glad över det eftersom nu har jag inget att göra ikväll haha. Plesner och ståhl ska på bio men dom ska se hancock som jag redan har sett så, sen är moa och mickis i malå och resten har jag inte hört av på hela sommaren typ , dom kanske är ute och flyger på en svävande matta! Men nu är det inte långt kvar till skolan börjar.. 2 veckor precis idag... blä.. får ångest bara jag tänker på det. Det enda positiva vilket dom flesta säkert tycker med att komma tillbaka är att träffa alla igen. Men nu är det bara 3an kvar.. tänk...om 1 år har vi tagit studenten, vad fan ska man göra då?.. men jag har redan planerat att jag tänker nog jobba 1 år, sen börja plugga igen. Sen hoppas jag att det kommer gå bra med singeln som släpps nu i höst! DÅ KANSKE JAG BLIR MILJONÄR.. haha eller??! men det skulle vara grymt kul iallafall.

Hm.. nu sitter jag och väntar på att alla skitprogram ska börja på tvn, sen ska jag väl lägga mig och glo, är inte helt kry heller idag, så det kanske är lika bra att jag ligger hemma och vilar, även om det känns så onödigt då det är så lite kvar av sommarlovet, det är ju nu man ska göra massa spontana grejjer.! Synd bara att då jag kollade kontot idag så stod det "Saldo : 380 kr" BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ fattig linn. Så nu får jag inte köpa NÅGOT onödigt, får snåla på snusen bara ta då jag verkligen måste, för det är mer än 2 veckor kvar innan jag får pengar igen, och då är jag skyldig mamma 1600 också.. bra linn snyggt jobbat, jag hade klarat mig med den gamla skit mobilen tills jag haft råd med en egen, men då är jag bra på att vilja ha saker direkt jag kommer på att jag vill ha det, sen är nya mobilen helt perfekt så ja det kanske var värt det att vara fattig ett bra tag nu.





nä nu ska jag lägga mig i sängen och sluta skriva.. bubu hejdå

sjukling

André är sjukling, stackars! Så jag skippade att ta bussen hem klockan 7 imorse och tar en vid 17 istället. Mycke bättre, nu ska jag nog se klart filmen som vi inte såg klart, zombi filmen alltså, den var inte bra alls, men är ju ingenting på tv den här tiden och andré ligger och sussar så gullit i sängen. mimi... bibibi

trött

Blubb, jag blir bara risigare för varje dag som går, nu känner jag mig sjuk ...mimi.. så har jag nog smittat andré också för nu ligger han och sjukar sig i sängen och ser family guy. Så jag hoppas det går över fort, nu snart ska vi se någon zombi film (ja vi är bra på att se film), men finns inte så mycket annat att göra då det är svin kallt ute och man känner sig som en zombi själv. Så hejsvej.

hihi...

Jag är fortfarande kvar i norsjö... jag var för trött imorse för att kliva upp och ta bussen 06.55, sen "råkade" jag sova förbi bussen 10.25 haha... men det var lika bra andré blev glad tror jag.. lät som det iallafall då han ringde och väckte mig runt kvart över 11 och fick höra att jag var kvar fortfarande. Men det är bra, då får jag mysas med han en dag till och då blir det färre dagar utan han då jag far hem imorgon =). 

(nu satt jag i ca 10 minuter och försökte hitta en ensam bild på andré haha men jag hittade ju en iallfall, mysboll)

Blipp blapp.. iallafall helgen har varit bra. I Fredags tog vi det bara lugnt, vi gick ut ett tag på kvällen för att kolla om det var massa folk ute (som jag trodde) men inte det, var skit lite folk och dom vi träffade var läskigt fulla så det var inte speciellt roligt , därför blev jag super opepp til lördagen då vi skulle festa.

Sen kom lördagen, jag var fortfarande sjukt opepp på fest, men vi åt god middag iallfall, sen spelade jag och andré kubb mot hans pappi och hans brud, vi förlorade, men det gör inget. Men det var roligt, så jag blev lite mer pepp på kvällen, sen drog vi iväg till någon som hette Micke och drack, det funkade, kan inte säga att det var världens röjj fest och hur kul som helst, men det funkade och det är jag nöjd med iallfall haha. Sen mötte vi moa och mickis som var fulla som ägg, första gången jag har sett på mickis att hon varit full vilket jag aldrig sett förut haha, sen åkte vi karusell (ja dom hade karuseller på norsjö beach! ) eller en som såg rolig ut iallafall, så vi åkte den medans andré var våran väskhållare utanför, sen for moa och mickis iväg då gick jag och andré in på hotellet och drack massa vatten, sen gick vi ut, jag fick mat, och sen gick vi hem.

I söndags mådde jag väl ändå hyfsat bra, mådde bättre efter jag vaknat upp tidigt och tagit ipren+vatten (en sjuk bra lösning till er som brukar bli bakis dagen efter och vaknar tidigt), sen somnade jag om och då när jag vaknade mådde jag ganska bra iallfall. Sen ringde mamma och sa att dom skulle fara till mormor och morfar som vi inte varit hos på ca 8 månader så då ville jag ju följa med dit så mamma kom och hämtade mig, sen for vi dit och åt god mat , palt... mm..det är fan det godaste som finns iaf hos mormor och morfar haha. Sen kände jag att det blev så snabbt att fara från tusshuvet så jag vile tillbaka så dom var snälla och kom och hämtade mig, och nu är jag här fortfarande haha. Intressant va ?!?!..borde skicka in det här till en tidniing och be dom göra en novell av min händelserika helg !! .. Nä men även om det inte hänt så mycket så har jag gillat den ändå, mest för att jag fått mysas med min man. Men men nu tänkte jag se What happens in vegas, om det vill funka! Så jag hoppas det funkar haha. hejsvejs.

jippi jippi

Jag hade skrivit ett mils långt inlägg tidigare idag då andré var på jobbet, men då slutade internet fungera och det sparades inte så jag får väl skriva om mitt intressanta liv imorgon eller något för nu ska vi se Step Up 2 innan vi ska sova sen imorgon blir det att ta tidig buss hem till skellefteå. Sen blir det kanske att dra ut till stugan senare på dagen eftersom det är sista veckan att vara där innan dom flyttar hem till ersmark igen , där det inte alls är lika roligt att vara. Så godnatt och hejsvej :)

blupp

Nu har jag typ blivit förkyld också haha, så jag stannar i norsjö en natt till, orkar inte fara hem till lägenheten och ruttna och vara sjuk, då ligger jag hellre och ser tusen filmer här medans andré jobbar. Idag har vi varit hos mormor och morfar också, det var bra, jag blev mätt. Palt är så jävla gott haha.. och ikväll såg vi en rätt bra film också, death sentence, så den rekomenderas till dom som gillar lite action, men inte för mycket för det gör inte jag och jag tyckte den där filmen var helt okej så. haha.. men smarta filmer är bäst ! ,... och läskiga, nu ska vi sova hejda.


snori

Åh.. jag är alldeles seg i hjärnan och snorig och trött..! fest ikväll, inte så peppad just nu, men jag hoppas det ändras sen annars blir det nog inte så ball =P ... Jag hoppas också på att det blir varmare ikväll än igår, för annars kommer jag frysa ihjäl! Jag är mästaren på att klaga.. haha. hejdå!

norsjö beach

....är inget drag.
nu ska vi se film sen sova sen vakna  :)  hajdå

RSS 2.0