4 minutes

Denna video hade jag uppe på youtube för 3 år sedan, men de plockade bort ljudet på den för att ja, jag har väl ingen rättighet att använda mig av deras låt haha. Men vi testar igen och ser hur länge den kan ligga uppe innan någon förstör den ;)

Söndag

Idag är jag trött som en munk, och mitt hår ser ut som ett munkhår också.

Igår hade jag trevligt, tog inga bilder men jag filmade faktiskt vilket är lite roligare.


Hapiness

Hade aldrig hört denna sköna party låt innan den spelades upp på min kusins spotify lista nyss, BRA för den var bra! Pepp låt.

utång

Sitter och dricker vin med min kusin och om en timme ungefär beger vi oss in till stan för att kolla en massa folk uppträda, så blir nog nice!

Jag ska ta kort, om jag kommer ihåg.

Lördag

Det blev ingen utgång igår, så det tar vi idag istället antar jag, ha ju föfan en vinare i kylen som står och skriker mitt namn hehe.

Så fram till dess så kommer det väl inte hända så mycket spännande. Jag har förövrigt haft helt sjuka drömmar de två senaste nätterna, inte helt ovanligt att jag har sjuka drömmar men dessa drömmar har varit lite sjukare än vanligt. Jag har drömt att jag blivit uppäten av dinosaurier, jorden skulle gå under på grund av sol stormar, jag försökte rädda en av mammas katter då en av dem redan blivit uppäten av en björn, slutade med att jag ströp björnen till döds (väldigt troligt att jag skulle klara det, eller hur) osv. Min hjärna måste snurra extra mycket under nätterna nu haha.


Här har ni då min utsikt när jag vaknar, jag trodde faktiskt att jag skulle vakna upp ett par gånger i början och dö lite när jag såg att det stod "en människa" vid madrasskanten, men än har jag inte fått någon hjärtattack.

Bullet and a target

Jag hade helt glömt bort denna låt, sköööööööööööööööööööööön.


Justin Bieber-kopia

Satt och tittade på youtube efter nya låtar och ramlade då över denna, måste ju säga att det är rätt lustigt då jag tycker att detta är en exakt kopia på Justin Bieber, förutom att denna kille sjunger radio radio radio istället för baby baby baby. Han har ju tillochmed långluggen och allt haha.


Upd: Jag var tvungen att kolla upp denna snubbe, och såg visst att han varit med längre än jag trodde.

mjao

Även om det är varmare ute så fryser jag ihjäl ändå, jag kanske har dålig blodcirkulation eller något.

Ikväll blir det att dricka vin och vart det kommer bära senare är ett mysterium, är ju rätt svårt att ha något exakt ställe att dra till då man som jag, inte känner så många här ännu och de jag faktiskt kan hänga med, är inte här just nu.. jävla plesner, sviker mig när jag just flyttat hit. Ne, jag skojar bara!

Nu är jag hungrig och fryser som sagt.. som ett skak.. skak.. burr.
två bilder som är i princip identiska efter varandra är väl kul? ja det tycker jag. Jag skyller det på att jag inte varit så flitig med min kamera, och inte haft något spännande att ta kort på, förutom mig själv då HEHEHE.

OOOh lite värme

Kollade precis på tempmätaren och den visar -1,4 grader utomhus. Lite skillnad mot för -16, så idag kanske jag inte fryser ihjäl fastän jag har mössa på mig!


fredag

Godmorgon!! Fredag idag och det är väl härligt? Om man hade haft ett jobb och skulle få lite ledigt ;) haha.. Ne, men jag söker för fullt och ska in en sväng till stan idag och hade tänkt ta med mig ett par CV's.

Slänger in en härlig låt av Movits som jag hörde när jag gick in på Rikards blogg!


godnatt!

Nu går jag och lägger mig och förbereder mig för nya äventyr imorgon. Blir kanske utgång, ödet får bestämma;)

Sen saknar jag Keiko mest i världen också.. muu.. jag vill ha henne här. Men nu är hon inte min längre och det känns jävligt trist, men samtidigt vet jag att hon har det kalasbra ute i Norsjö tillsammans med André.

Guess who's back

Sitter och är trött och fördriver min tid genom att lyssna på låtar med sköna beats!

Mika

Som många av mina härligt många läsare vet(hehe) så är min lillasyster Mika grym på att sjunga. Nästan så att hon är bättre än mig;) (hehe igen).

Och nu har hon faktiskt äntligen vågat lägga ut på youtube när hon spelar gitarr och sjunger, bara för att jag säger så, så har hon säkert gjort det tidigare också. Men här har ni i alla fall!


och så måste jag slänga in min favorit.


sköna snubbar


jag söker nytt jobb.

Rubriken låter väl lite knas med tanke på att jag började jobba i måndags, men det är faktiskt så, söker nytt jobb av en orsak jag inte tänkt skriva ut här, ni som känner mig får höra av er på annat sätt så kan jag förklara för er!

Detta var ett val jag kände att jag var tvuungen att göra, så det är inget jag sitter och deppar över, utan jag söker nya jobb nu! Man måste ju tänka på sig själv också ibland.

blubb

-16 grader ute och jag måste använda mössa för att inte frysa ihjäl som en isglass.

Jobb till 17 idag igen, hur det går får vi väl se.

tisdag

HEJSAN!

Tisdag idag, och andra dagen på jobbet avklarad...

Mötte upp Plesner efter jobbet i alla fall och det var kuul att träffa henne! Vi gick och käkade och jag åt mat från tacobar för första gången i mitt 20 åriga liv, det var gott men inget jag känner för att lägga pengar på igen, kan göra godare taco tallrik hemma ;) haha

Här är det kallt som en frys i alla fall och mina tår är iskalla. Strax ska jag väl hoppa i duschen och sen gå i säng, man blir rätt trött i huvudet av allt snack om pensionsfonder, men det ska väl fastna det också.. någon vacker dag.

Det blir lite tråkiga inlägg utan bilder just nu, men jag har liksom inte så mycket att ta kort på, ÄN SÅ LÄNGE.

måndag

Gokväll!

Första arbetsdagen avklarad och jag fryser ihjäl, det var svin kallt ute idag och det var rätt kyligt på arbetsplatsen också så imorgon måste jag klä mig varmare. Första dagen gick bra i alla fall, vi hade utbildning så vi har inte börjat sälja än vilket var bra då jag behöver lite mer tid på att lära mig alla saker, var mycket att ta in kan jag lova.

Sen hade jag tur också att jag slapp börja själv idag då det var en till tjej från blekinge som är precis lika gammal som också började! Så det var nice.

Ikväll kommer jag förmodligen somna tidigare och denna vecka kommer väl kännas som då man har jobb:

upp - jobba - hem - äta - sova - upp osv. Men förhoppningsvis vill plesner hitta på något med mig innan hon far iväg till skeå i 10 dagar!

sthlm

Oj vad många gånger det var klickat på min blogg idag då, kanske är det ni kära mor och far som försöker kolla om jag uppdaterat om mitt nya liv? ja jag tror det.

Jag sitter i min fasters lägenhet just nu och har fått en egen hörna i vardagsrummet där jag ska få sova, bakom en soffa så det är bra, då slipper jag ligga och sova så öppet och så syns jag inte när någon går förbi utanför hehe.

Sen fixade min kusin det trådlösa internet också så att jag skulle kunna surfa, kanon bra! Just nu sitter jag själv då min faster har gått och lagt sig och min kusin sitter i sitt eget rum men det är ganksa skönt. Jag får liksom ta in att jag har flyttat och då kan det vara skönt att sitta lite själv.

Imorgon börjar jag jobba och det ska bli spännande att se vad det är för filurer som jag ska arbeta tillsammans med, nog för att man sitter själv och ringer ut (jag ska jobba som telefonförsäljare) men utöver det. Nu är jag ganska trött och funderar på att gå och lägga mig då jag kommer att måsta stiga upp tidigt imorgon för att jag inte ska komma för sent och för att jag ska hitta.

GODNATT.

hejdå skellefteå

Igår var min hjärna konstig idag är min hjärna lite mer normal.

Nu har jag i alla fall snart packat klart och om en timme så kommer mamma och kör mig till flygplatsen! Nästa gång jag skriver så är jag i sthlm. Tjoflöjt

30 minus

Fifan, det är 30 minus grader och jag ska vandra ner på stan om en timme ungefär för att sätta mig på bussen mot Umeå. Kläder har jag så jag oroar mig inte för att frysa om kroppen, men det är ju näsan som alltid blir så sjukt kall när det är kallt ute, så jag får fixa så jag kan dra halsduken ända upp till ögonen hehe.
En helt annan sak är ju hur galet lätt det är att få lockigt och burrigt hår ifall man känner för det, bara att slänga ihop två inbakade flätor på varsin sida av skallen när man nydushat på kvällen och voila så ser man ut som ett trooll dagen efter;) (försökte låta som att ingen annan visste detta, så ni kan ju låtsas att ni inte hade en aning om att man kan göra så hehe)

127 hours

Jag har precis sett en film (ja jag ser ganksa mycket film, blir lätt så för att fördriva lite tid haha) som heter 127 hours. Den var bra, trodde den skulle vara mer långtråkig men det var den inte. Baserad på en sann historia också vilket gör det hela lite mer intressant.

Nu ska jag försöka sova och imorgon ska jag upp tidigt för att ta bussen mot umeåland.
Haha den här bilden är så jävla ful så jag dör lite varje gång jag ser den, detta är då en av mammas katter.

fantastic

Rårå är min räddare i nöden, har haft den här låten på huvudet i tusen år, har bara kunnat att de sjunger "if you bababababababaa if you babababbab" i refrängen haha. Och hon visste vilken jag menade när jag sjöng en halvkass melodi truddelutt ur den i telefonen. TACK RÅRÅ ÄNTLIGEN FÅR JAG NJUTA AV DENNA SKÖNA DÄNGA.


otränad

Det är rätt lustigt att jag redan har sjuk träningsvärk i mina triceps på båda armarna, och det var bara ett par timmar sedan vi simmade.. hyffsat otränad kan man nog kalla mig haha.

Jag har i alla fall hunnit se en film sen jag skrev senast för att hålla mig vaken. The Switch hette den och var bra, det var en feel good och en feel bad-film på samma gång.

Jag är dessvärre fortfarande lika trött och vet inte riktigt vad jag ska hitta på för något nu för att hålla mina ögon stirriga.

hurtiga jag.

Imorse kl 8 vaknade jag av ett sms från min kära mor som ville fara och simma på edda. Så vid 9 drog vi dit och så blev det en timmas simning och sen värma sig i bubbelpoolen. Jag är helt slut, varför blir man så sjukt trött av att vara i en badbassäng? Någon som vet?

SÅ nu vill jag egentligen bara lägga mig ner och sova lite, men känns som om det vore en dålig idé så jag tror jag väntar lite och tar en "snabb" powenap lite senare. Annars så ska jag fortsätta packa lite idag och sen får vi se vad kvällen erbjuder, kommer väl sitta som igår och ha panik över packningen haha.

Hur ska detta gå

Jag har packat min väska, inte full men halvfull kanske (går ju alltid att hoppa på väskan till den går igen) men det känns som detta aldrig kommer att gå. Det är inte så lätt att packa för en flytt när man endast har en resväska och en viktgräns man inte för överstiga så min hjärna snurrar runt runt och försöker tänka på vad mer jag ska ha med mig. Men då är jag så också att jag kan packa klart på en sekund men nu kan jag inte det då en del plagg och saker jag ska ha med mig kommer jag att ha användning av innan jag drar iväg på äventyr.

Men he gå no bra ändå.

Nu ska jag fortsätta slö se på scary movie och sen hoppa i säng. Imorgon, beroende på hur kallt det är så ska nog jag och mamma på edda och simma lite som små fiskar. Var sjukt länge sen jag simmade, det enda jag minns är att det är kallt och jävligt jobbigt att simma men jag behöver lite motion.

mjöl

Har precis kommit hem från min kära mamma där jag har fått tvätta mina kläder, vi har gått en sväng upp på ica och så har jag sett på VHS band från då vi var små, sånt kan ju vara en av de mysigaste sakerna att göra.

Annars så har jag en fet resväska här som jag strax ska börja packa. Men först måste jag gå igenom min kartong som är full med kläder och bestämma mig vad det är jag ska ta med mig och vad jag inte ska ta med mig, måste tänka smart denna gång och bara ta med mig det jag vet att jag kommer att använda.

godmorgon onsdag

HOOLA. (jag menade det som det spanska ordet hej, men nu tänkte jag att det var nån som skulle ropa hora fast som inte kan säga R..) Men jag menar det som hej hahah.

Alldeles strax ska jag börja packa en väska full med smutsiga kläder, känns ju lagom fräscht men det är nödvändigt då jag inte kommer att kunna tvätta på fredag då vi har tvätt tid här. Sen kommer jag garanterat vilja tvätta på lördag också bara för att jag flyger iväg på söndag..så det blir nog en del tvättning hehe.

Pappa har frågat mig om jag inte har lite resfeber/flyttfeber eller något liknande för att jag ska flytta så långt hemifrån, och det har jag faktiskt inte. Hade detta varit för 2 år sen hade jag säkert suttit och skakat som ett skak för att jag skulle flytta så långt ifrån mamma och pappa, men nej jag känner ingenting. Jag vet ju att jag kommer att vara ledig alla helger så det kommer inte vara så svårt för mig att dra hem en helg då och då, allt beroende på hur mycket pengar jag slösar såklart hehe.

Jag känner liksom att jag inte har något att förlora på det! Det är bara att köra, är ju inte riktigt som att jag ska flytta tusen mil bort utan det är bara 1 timmes resväg med flyg, så tänker jag lite. Sen är det nog nyttigt för mig att få lite omväxling i miljön, det är så sjukt lugnt här och jag vill ha lite fart och fläkt, folk som är stressade som knuffar omkull en och sådär, lite spänning över att inte veta om det kan smälla en bomb. Nej jag skojar bara, så spännande vill jag det inte ha.

Nu ska jag fixa och trixa och sen börja vandra iväg. Tjo flöjt

Ett problem som inte är ett problem.

Att sitta vid en dator kan vara så sjukt tråkigt, det kan vara kul när man inte suttit på några dagar och har en massa att kolla in, men när man sitter så mycket som jag gör när jag är arbetslös (denna vecka ut) så blir det fan en plåga i arlset..ursäkta mitt fina språk. Klockan är för mycket för att hitta på något och det går ingenting på tv, jag vet ingen film jag vill se och inget nytt avsnitt av de serierna jag följer har kommit ut heller.. vilket jävla i-landsproblem. Jag har det sjukt bra som kan sitta och klaga över att jag tycker det är tråkigt med dator och internet.

Men jag är lite så att jag vill alltid ha något att göra, men oftast när jag vill ha något att göra så vill jag göra det med någon annan och inte själv, och när jag befinner mig här så är det svårt att få tag i någon då nästan alla mina vänner har flyttat och resten har arbete för sig på dagarna när man har som tråkigast. MEN nu ska jag sluta klaga över mitt egentligen obefintliga problem jag skriver om och så ska jag försöka hitta något att fördriva tiden med eller bara lägga mig och försöka sova. Även om man inte är trött så kan man ju fortfarande lyckas med att sväva in i drömmarnas värld. BLUBB hejdå.

trolligt

Jag såg just en jävligt konstig film, the troll hunter hette den och är norsk, för det första var det skumt att se en film där de pratar nästan svenska men det inte fanns någon svensk text, så var jag tvungen att läsa på engelska. Norska är ju ganska lätt att förstå men inte förstår jag allt en norsk säger heller. Sen var den bara konstig.

Det blev ingen tripp till min moder idag då hon inte är hemma, värt. Så jag har inte så mycket att göra då jag inte kan börja packa och då jag inte har någon lust att gå till någon i kylan för att umgås ett par timmar, mm sociala Linn haha. Nej men jag är fortfarande förkyld och min röst är inte super hel ännu, men imorgon har jag fullt upp. Ska tvätta, fixa väska och packa som en tupp.

adressigt

Godmorgon!!

Idag måste jag ringa adressändringens kundtjänst för att ändra min adress från Umeå så att inga fler räkningar skickas dit, jag är lite seg jag vet men he gö inge. Idag är det kallt som en frys ute och jag orkar inte sitta här hela dagen så jag kanske trotsar kylan och går hem till mamma.

A dream

Min röst börjar sakta men säkert hitta hem och det är väl tur det. Imorgon måste jag börja fundera på vad det är jag ska ta med mig till Stockholm, kan inte ta med mig för mycket då bagaget bara får väga 23 kg och orkar inte betala för övervikt eller något annat skit så jag planerar att frakta mina ägodelar i omgångar, så det viktigaste ska med, alltså kläder och annat smått.

Annars så kommer väl min vecka se ut så, fundera på packningen och se till att träffa så många som möjligt innan jag sticker iväg med ett flaxande flygplan till en ny stad! Ska vistas i Umeå fredag till lördag i alla fall, resten får komma som det kommer!

Opsi

Jag har visst glömt bort den där bild-utmaningen lite så här kommer de 3 dagar jag har glömt:
12e bilden: En bild på din vardag.

detta är ju då en gammal bild från då vi gjorde slutproduktionen, men ja, en dator i knät är väl lite som min vardag just nu. Men det blir det ju ändring på snart hehe

13e bilden: Du och någon klasskompis.

14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.


jag fick jobbet!!!!!!

Godmorgon!
Jag trodde ju att det var kört gällande den där telefonintervjun jag hade i fredags, men han ringde upp mig för ett tag sen och förklarade varför han inte hade ringt och sen säger han att dom vill jätte gärna ha med mig i deras team. Jag hade ju förklarat att jag behövde ett par dagar för att planera flytt, och egentligen så startar utbildningen i morgon, MEN han sa att jag fick börja på måndag nästa vecka istället så det blir kanonbra!

Så på söndag flyttar jag till stockholm och på måndag börjar jag jobba! Det roliga var dock att när det ringde så tänkte jag "ooo shit.. jag kan ju knappt prata", men jag lyckades få fram ord iallafall, låter bättre än vad jag gjorde igår men fortfarande hes som en kråka.

kom tillbaka kära röst.

Min röst finns fortfarande inte, eller det går väl att höra vad jag säger.. nästan men det är ett jobbigt pipigt ljust ljud som kommer ut istället för min vanliga röst. Jag brukar inte prata så mycket när jag är hemma och inte gör något, men det är jobbigt ändå, tänk om det tar flera dagar innan jag låter som vanligt igen? Hur jobbigt skulle inte det vara haha.

Idag har jag inte gjort något av värde, jag har sett film och varit slö i min hjärna. Igår hade jag kul i alla fall, mindre kul var det att gå hem i -22 grader, mina ben flög bort av kylan. Nu ska jag fortsätta min slöa söndag.

Daddie said UUU UU

Haha jag vet att denna är lite old, men den är så jääävla rolig. Nu har jag inte sett den på ett tag så nu skrattade jag lika mycket som första gången jag såg den.

Trasiga stämband

Godmorgon.
Idag är ingen rolig dag kan jag lova er, inte för att jag är lite bakis eller något utan för att jag har tappat min röst, HELT. Detta har nog aldrig hänt för att jag har pratat dagen innan. Det är så sjukt, jag blir alltid hes när jag är ute på krogen i skellefteå men ALDRIG annars, jag blir då inte lika hes som jag blir här haha.. det är för att jag pratar för mycket med folk man träffar och känner tror jag. Den här gången tror jag kanske också att min förkylning kan ha en del med i spelet också..

MEn ja, så jag kan inte prata idag, inte ens ett ljud kan jag pressa fram (eller jo men då låter jag som en inavlad mask) så jag ska försöka att INTE försöka prata haha.

blubb

Sitter just nu och väntar på Rårå, därefter ska vi sörpla lite vin och sen ser vi vart kvällen bär oss. Vi ska i alla fall på Calles för att se Johanna sjunga som jag skrev tidigare!

Who do you think you are

Jag har tråkigt och kom och tänka på alla låtar man lyssnade på när man var liten och då flög spice girls upp i min hjärna såklart då de var alla små tjejers idoler, man hade spicegirls kort, video inspelningar, FILMEN haha och alla skivor.

Jag minns att mamma eller pappa hade spelat in den här föreställningen från tv och att vi försökte lära oss dansen till denna också, ganska roligt när man tänker tillbaka på det. Vi hade "föreställningar" och bråkade om vem som skulle vara vem..det var tider det. Själv ville jag alltid vara sporty spice haha.

öronpropp

Goddag mina kära medborgare och vapenkrigare.

Jag har fortfarande inte fått något samtal, jag har funderat på om jag ska ringa upp honom men vet inte om jag ska göra det längre, jag avvaktar någon timme till tror jag.

Keiko låg just och tuggade på en öronpropp, fräsch eller hur? En gammal öronpropp som jag inte vet vem den tillhör haha fyfan.. äckel Keiko, men hon är göllig ändå.

Ikväll blir det utgång i skellefteåstad med Rårå, vi tänkte storma Calles där Johanna spelar, så det ska bli rrrroligt. Något mindre roligt är att jag har varit tvungen att städa upp efter Mikas fjortisfest hon hade här igår, men jag måste säga att det är lite roligt att shotsglasen inte ens luktade sprit, vad shottar de då undrar jag i min dallrande hjärna..saft kanske, skulle ju vara lika bra.


Väntan

Jag har suttit och glott på min telefon sen kl 18-19 då denna snubbe jag snackade med sa att han skulle höra av sig till mig, men inte har det ringt någon inte.. känns lite surt men finns inte så mycket jag kan göra åt det. Så jag tänker ringa upp honom imorgon ifall han inte hört av sig och fråga varför han dissar mig! Haha..

Annars då, så har jag inte gjort så mycket annat än att vänta på telefonsamtal jag trodde jag skulle få, för att få veta om jag börjar jobba på tisdag eller inte. Jag antar att beskedet är negativt då jag bor så långt bort och sa att jag behövde ett par dagar för att planera en flytt ifall jag skulle bli anställd, är det på det viset, att jag inte blev anställd så är det bara att ta nya tag och söka vidare som en gök!

Keiko ligger och snarkar och jag måste strax gå ut med henne så att jag slipper upp inatt för att hon behöver skita, skulle ju vara mindre skoj hehe. Så nu tar jag det bara lugnt som en säck.

grapefrukt

Har precis haft min telefonintervju och det känns som det gick bra iaf, det som gick mindre bra var ett litet test han körde med mig där jag skulle föra dialogen, och de är så sjuukt duktiga på att ta över samtalet så jag koom på mig själv att han förde dialogen där ett tag haha.. men vi får se.
Jag får veta ikväll iallafall!

11 - En person du kan berätta allt för.

Den här personen kan jag berätta allt för, känns som att det skulle komma sig naturligt av någon anledning.. hehe

Hästhoppet!!

Haha okej jag är tvungen, detta är då mitt och plesners "hästhopp" som vi skulle lära Rikard hur man gjorde. Vi ska alltid göra hästhoppet när någon filmar och vi har druckit alkohol, don't ask why, det är bara så. Så vi har ett antal videos med detta jävla hästhopp hahhah.

där skrämde du mig mister hp.

Jag trodde jag skulle få en hjärtattack eller något annat otrevligt när jag startade upp min dator för en liten stund sedan, för helt plöstligt ser skrivbordet exakt ut som då jag köpte den eller som att jag skulle ha omformaterat hårdisken eller något, klickade mig in på bilder och HELT TOMT. Mina ögon såg ut som två globar och jag fattade inget, tänkte bara på alla jävla bilder/filmer som kanske var borta, ALLA bilder från då jag var 13-14 år typ som jag alltid haft på min tidigare dator och flyttat över på denna när jag köpte den. Oh lord

Men jag hade tur, jag sa vafaaan och startade om skiten och då såg det ut som vanligt, men nu måste jag införskaffa mig en extern hårddisk så detta inte kan komma att hända på riktigt inom en snar framtid!!

Annars då? Jo Keiko kommer idaaaag, jiihooo, vet inte vilken tid dock men på ett par timmar kanske. Sen väntar jag ju fortfarande ett samtal där vid 15-tiden, det är lite spännande faktiskt haha.

Jag hittade en rolig video från stockholm igår också, hade ingen aning om att vi hade filmat det, så jag kanske slänger upp den senare.. kanske haha.

Ibland kan det vara bra att inte tänka

Jag sitter och tänker lite på intervjun jag ska ha imorgon, jag kommer gå och hålla telefonen hårt från kl 14 så jag inte missar när det ringer, sen har jag tänkt lite på vad jag ska säga och vad jag inte ska säga men ibland kan det vara bättre att inte tänka något alls på det utan bara låta det komma naturligt. Jag är ju ändå jag, och jag vill inte låta som någon jag inte är.

En annan bra grej som KANSKE händer imorgon är att jag kanske får ta hand om Keikoo, min lilla gömmsa. Jag hoppas verkligen att det går för då blir jag super glad, saknar henne så jag exploderar nästan och eftersom det är så ensamt här i tråkiga skellefteå så skulle det vara kul med lite sällskap som man tycker om, och som tycker om en själv lika mycket hehe.

16.24

Det finns många bilder från min stockholmstripp som jag inte lagt upp, finns bra orsaker till varför, som vanligt ;)

göre ba!!!

Haha asså det känns som att på vaaaareeenda blogg man kollar in nu så skriver folk om hur sugna de är på att göra tatueringar och lägger dessutom in samma bilder från samma hemsida. Så nu säger jag : MEN GÖR EN TATUERING DÅ OM DU ÄR SÅ SUGENN!! haha så jävla svårt är det inte ;) Bara att boka en tid och köra hårt! Om man inte som jag, är en fattiglapp såklart, annars hade jag gaddat mig right away, men nu kanske jag får ett jobb snart då blir det nog en till tattoo inom en snar framtid!


Blurp

Idag är en händelselös dag, precis som igår, med ett undantag såklart, att jag har chans till att fixa mig ett jobb imorgon! Är peppad som en get haha.

Efter 16 någongång ska jag hänga med mamma till solbacken, måste in på the apoteka, sen är jag sugen på att äta pastasås idag också, så jag kanske lyckas övertala min kära fader till att vi ska käka det så jag kan handla innehållet till den he-he-he.

10 - Någon du tycker är väldigt snäll.

'
Nalle Puh såklart.

Intervju imorgon

Pappa måste vara synsk på riktigt, igår sa han från ingenstans:
- Jag känner på mig att någon kommer att ringa om jobb imorgon.

Och mycket rätt hade han, för ca 45 min sen ringde det från ett jobb jag sökt, och jag hade tuuur då de kunde hålla en telefonintervju med mig. Så imorgon ska jag ha intervju så det är bara att ni håller tummarna! Jätte bra arbetstider och arbetet ligger bra till också, så nu hoppas jag sten hårt på detta! Det är ju lite negativt att jag är snorig och har ont i halsen men äh, de är bara att köra på!

Linn - vem vet

Jag har suttit och kikat i massa mappar på datorn och hittade då den här korta inspelningen som jag gjorde hemma i Plesners pappas studio för nått år sen, skit kul att hitta sånt men tråkigt att inte min fina kråka kom med som jag minns så väl att vi skrattade så mycket åt haha.

Gloskalle

Haha jag såg en rolig bild nyss, kollade på en av grannarnas facebook som äger Max den yngre samojeden och såg då denna bilden:
Tänkte först ååå han är så söt, sen såg jag Keiko den lurviga klumpen innanför porten i bakgrunden som sitter och glor hahaha

basketcoachen

Haha av någon konstig anledning så kom jag och tänka på den här videon, jag minns att jag tyckte den var sjukt rolig och det är fortfarande en line som jag fnissar högt åt.

- Jag tror jag har brutit det
- Men det där är mensvärk!

9 - Någon i din släkt.

Jag har inga bilder på någon i min släkt som finns på datorn förutom min Familj, så på denna passar jag.

8 - En person som du saknar.

Nu räknar jag Keiko som en person hehe

gött

Jag har fortfarande ingen märkbar feber och det känns göööööött, att jag har ont i halsen/huvudet och tandköttet är ju en annan femma, men så länge febern håller sig borta så är det bra.

Idag har jag ändå inte gjort något ansträngande, känns onödigt då jag vill bli frisk så fort som möjligt och har ju lärt mig av mina kära päron att då ska man ligga hemma och slappa i soffan vilket är sjukt tråkigt men nödvändigt när man är risig.

Snart ska vi se The Book Of Eli allihopa, jag har sett den redan dock var det i väldigt dålig kvalité och utan varken engelsk eller svensk text så det kan ju vara kul att se den i lite bättre kvalité och "höra" allt vad de säger genom att ha text. Sen ska jag bara fortsätta slappa och hoppas på att jag mår som en blommig tulipan imorgon så att jag kan hitta på något!

mjao

I morse kring 7 hade jag ganska hög feber, tog en ipren och somnade och svettades som en galen ko och vaknade några timmar senare när värktabletten ska sluta verka och man kan ta en ny. Och hade ingen feber då, så jag hoppas att febern håller sig nere för jag känner mig en miljon gånger piggare idag jämfört med igår, kan ju ha att göra med att jag sovit som en stock också.

Vi har i alla fall fått veta att vi inte kommer att få ta den där lägenheten som Plesner var och tittade på i måndags, det känns ganska skönt faktiskt på ett sätt då jag har haft mer eller mindre panik över att jag kanske skulle flytta till sthlm utan jobb och till en omöblerad lägenhet. Men vi kommer hitta en annan och förhoppningsvis kommer jag få ett jobb snart också!

godnatt

JAAA TINA jag minns när jag följde dig, men det känns som jag har en lite högre smärt tröskel än vad du har? ;) eller vad tror du lilla bööllan.

Idag har jag sett 4 filmer och sovit mellan dem, låter kul eller? Neej och jag mår inte särskilt mycket bättre heller, så funderar på att lägga mig och försöka sova nu och snarka bort min feberrrr

Godnatt!

ush

Jag känner mig som en hängig gubbe just nu. Min "tand" gör ont, eller det är väl tandköttet som gör ont eftersom de har skärt (skurit, jag vet) bort ganska mycket tandkött, ser förövrigt inte så mysigt ut, då är det väl tur att den sitter så långt bak!

Utöver det så har jag nu feber också, och ont i halsen fortfarande. Jag hoppas att febern bara är tillfällig från infektionen jag hade i tandköttet och går över snabbt! Feber måste ju vara det jobbigaste, ont i halsen är ju ändå okej, då orkar man ju i alla fall göra något.. men inte nu. Jag har sett 2 filmer och sovit, det är det enda jag har gjort sen jag kom hem från tandläkaren, inte så spännande.

visdomstand

Natten mot söndag så fick jag ont i min visdomstand, tandköttet svällde upp och det gjorde ont helt enkelt.

Igår mailade jag till folktandvården och skrev att jag ville ha en tid så fort som möjligt. Blev uppringd imorse kl 7 och fick en tid kl 8, så det var ju bra att de var snabba förutom att jag blev lite stressad. Kom på att det går ju bussar då jag inte ville gå eftersom jag har ont i halsen, orkar inte bli mer sjuk när det kanske går att undvika. Bussjäveln är sen och det slutar med att jag måste springa när bussen är framme i stan.. och det är ny anledning varför jag vill flytta så sjukt mycket från denna stad. I sthlm kommer du långt när du åker tunnelbana i 20 min, här kommer du kanske 1 km när du åkt i 20 min. OK lite överdrivet kanske, men nästan inte.

I alla fall så hade jag ju hoppats på att dom skulle plocka bort skiten hos tandläkaren men de gjorde de inte, utan tandläkaren skar bort den uppsvällda huden, den var infekterad tydligen så nu har jag ett litet "hål" där vilket känns sjukt konstigt när jag biter ihop.

Nu däremot ska jag kanske sova.. eller jag kanske ska se ett avsnitt serie istället.. jag har inte riktigt bestämt mig än, det enda jag vet är att jag inte ska göra något ansträngande då mitt huvud bultar som en bult.

Fjööööööl

Okej, min hjärna har lugnat sig lite nu.

Idag har jag sökt 5 st jobb varav 4 st är endast telefonförsäljning.. men jag ska inte hoppas på för mycket, blir så besviken då haha. Så vi får se helt enkelt vart allt detta slutar! Vi stod nämligen inte först i "kö" på den lägenheten Plesner har tittat på, utan det är 2 andra tjejer som gör det. Så på onsdag får vi veta om de tar lägenheten eller inte.

Annars så hade jag tänkt gå och lägga mig nu, är inte särskilt trött men jag har så sjukt tråkigt så jag måste ju göra något, och då kan ju sova vara ett bra tidsfördriv, eller hur? Godnatt!

lägenhet

Plesner har just varit och tittat på en lägenhet i Tumba som var hyffsat billig, den var stor iallafall och det är en 3a så det är ju bra.. Det dåliga är att den är omöblerad, men sånt får man väl lösa på det billigaste sättet man kan. Och det blir ju... lite.. mega.. massa stressigt då lägenheten ska hyras ut OMGÅENDE haha.. min hjärna flyger runt runt nu och kan inte tänka.

7 - En bild som du aldrig lagt upp.


6 - En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


5 - En gammal bild på dig själv.


4 - En bild på en konstig tid i ditt liv.

1an i gymnasiet var en konstig tid i mitt liv.

3 - En bild på någon i din familj.

Hade ju helt glömt bort den där bild-utmaningen, så jag får slänga upp ett gäng nu då!.

JA HÄR har vi då Mika, min lilla syster, hon är ju inte så liten längre vilket krossar mitt gamla hjärta haha.

kom igen dååååå

Nu på morgonen har jag hittat 3 st jobb som jag har sökt och min hjärna skriker efter jobb, kom igen ge mig jooooobb säger den... eller skriker, eller brölar. Något av det passar ju in i alla fall.

Sen har jag tittat på mitt konto också efter sthlm, det skulle jag inte ha gjort, nu har jag lite ont i magen och har insett att jag har 160 kr att leva på här i denna tråkiga stad till jag flyttat haha.. det blir nog jätte roligt..eller inte.

Nu ska mina ögon fladdra och leta efter fler jobb! JOBBBBB kom igen jobb.. ge mig jobb arne.

skellefteå

Så roligt det var att komma hem till denna oerhört vackra, varma och härliga stad.. eller? Nej, imorgon sätter jag mig och börjar söka lite telefonförsäljar jobb..borde väl inte vara helt omöjligt?.. eller?. kanske? Jag vet inte.


kuul

Igår var vi ute och flängde runt som lösa skallar. Ikväll ska vi ut också, så det är väl bara att börja tagga! hejdå

bilder från igår


2 - en bild på mig själv


1 - någon du umgås väldigt mycket med

Här måste jag ju lägga upp en bild på min kära mor, då jag umgåtts med henne väldigt mycket de senaste dagarna!

vi testar

Jag var ju sämst på den förra "utmaningen" där man skulle skriva om något varje dag av månaden. Så nu har jag sett att många kör på en liknande, fast med bilder, vilket blir lite lättare. Så jag testar, slänger upp 2 st strax då det är dag 2 i februari!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.

Hos mamma

Nu är jag hos mamma igen, har inte varit helt ovanligt sen jag kom till Skellefteå!
Vi har inte gjort så mycket dock, har hjälpt henne så att hon äntligen får se true blood säsong 3 haha, tvättat kläder och inte gjort något speciellt, men det är roligare än att sitta hemma själv i pappas lägenhet och nörda vid datorn i alla fall !

Imorgon sticker jag till stockholm och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte tycker att klockan kan få ticka på lite snabbare till flyget har landat! Det ska bli kuuul, eller det kanske inte blir så kul att springa runt som en galen get och lämna Cv's överallt men det måste ju göras, så det är bara att göra det! Sen fylls nog helgen med skojigheter och galenskaper!

Price tag


sno

Jag är bra på att sno listor när jag har tråkigt, just nu sitter jag och väntar på att få ett godkännande för att göra en sak haha

ovar du att vara ärlig? Hell yeah!
Du heter: Fanny Granström
Smeknamn: Fannygr, Frans, Fannsan, Fanniball.
Låt som när du är ledsen sörjer till? Pfft, sörjer inte till låtar.
Beroende av: Snus och pengar.
Vem behöver du mest just nu: Ingen.
Vad tror folk om dig? Olika.
Stämmer det? Oftast inte.
Vad får du oftast komplimanger för? Mina stora ögon och mitt tjocka långa hår.
Brukar du skratta för dig själv? Haha, ja.
Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Vart håller du hus?" Från Moizzlaa.
Var bor du? Möron X2!
Trivs du där: Joda.
Brukar du bli för full: Förut. Dricker knappt längre.
Vad har du för mobil operatör: Halebop.
Är du allergisk i mot något: Räkor. Granatäpple också har jag för mig.
Har du haft sex idag: Nej.
Hur svarar du i mobilen: Hallooo, Hallaaaa, Hei.
Vem ringde du senast? Pappa.
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: "Hejdå"
Antal timmar sömn inatt: Runt 10.
Sov du ensam: Nope!
Brukar du komma i tid: Ja! Alltid.
När mår du bra: När jag är med Erik, när jag förtjänar att må bra osv.
När blev du fotad senast: Minns inte.
Hur känner du dig nu: Trött och sjuk.
Vanligaste färg på dina kläder: Svart, vit och beige/brun.
Favorit dryck på morgonen: Kan dricka i princip allt på morgonen. Så bara det är något man kan dricka är jag nöjd!
Rakar du benen: Ibland..haha. Orkar knappt anstränga mig till att göra sånt på vintern.
När brukar du oftast gå och lägga dig: Mellan 20-22 på vardagar och mellan 00-02 på helger. Beror ju helt på också hur trött jag är. Ibland sussar jag före 23 på helger.
Är du blyg? Oftast inte. Beror på vad jag är i för situation.
Har du spytt offentligt: Japp.
Är du nöjd med ditt liv: Ja.
Är du bortskämd: Nej, verkligen inte.
Vad gör du i morgon: Förhoppningsvis så är jag på skolan.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Beror på ifall jag ids tralla på stan. Shoppar sällan, så mycket pengar går till snus. Sååå no idea!
Vad längtar du till? Mycket.
En speciell dag du minns: Då jag och Erik förlovade oss.
Hur gammal är du: 17.
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Är sällan arg eller ledsen. Men när det väl händer och är av en viktig orsak så slår jag en pling till Erik.
Har du sovit i din egna säng inatt: Ja.
Har du strumpor på dig nu: Ja, dubbla!
Är det okej att gråta: Nej, alla som gråter är mesar. Haha nä, självklart så är det okej.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Bajsa ner mig.
Bär du glasögon eller linser: Nix.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej.
Har du piercing: Japp! Tungan, naveln, näsvingen och i läppen.
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten.
Vad äter du helst när du ser på film: Polly eller banan.
Bor dina föräldrar tillsammans: Nope.
Har du tandläkarskräck: Nej.
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Inget av det.
Vilken ögonfärg har du: Gröna.
Biter du på naglarna: Nej.
Röker du: Nope
Lovar du att vara ärlig? Kanske, kan ju försöka

Du heter: Linn Alexandra Pettersson

Smeknamn: Linn
Låt som när du är ledsen sörjer till? Är man ledsen ska man ju lyssna på glada låtar!

Beroende av: Nikotin och mat.

Vem behöver du mest just nu: Jesus kristus

Vad tror folk om dig? Att jag är galen

Stämmer det? Absolut

Vad får du oftast komplimanger för? Hade ju varit kul om jag kunde rabbla upp en massa saker här, men det kan jag tyvärr inte, jag får inte så ofta komplimanger ;) haha

Brukar du skratta för dig själv? Ja, ganska ofta faktiskt. Brukar mest skratta åt mig själv

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Great! var den bra? om du sett den vill säga"

Var bor du? Just nu bor jag hemma hos min fader

Trivs du där: Funkar, men hade hellre bott i Stockholm såklart.

Brukar du bli för full: Nä det tycker jag inte, händer väl

Vad har du för mobil operatör: Teeeeeeeeeeeeelia

Är du allergisk i mot något: Ja det är jag.

Har du haft sex idag: Nej, föfan

Hur svarar du i mobilen: Är det någon jag känner så svarar jag "Hallå?" är det ett okänt nummer svarar jag artigt "Hej, det är Linn"

Vem ringde du senast? André, men han svarade inte den jäveln

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Jude Law

Antal timmar sömn inatt: 7 kanske

Sov du ensam: Jaa, skönt då kan man fisa hur mycket man vill.

Brukar du komma i tid: Alltid i tid!

När mår du bra: När jag är glad och galen.

När blev du fotad senast: I helgen

Hur känner du dig nu: Uttråkad

Vanligaste färg på dina kläder: Svart

Favorit dryck på morgonen: Vatten

Rakar du benen: Va? Ska man göra sånt också?

När brukar du oftast gå och lägga dig: När jag är trött

Är du blyg? Nej, men jag kan vara tillbakadragen ibland.

Har du spytt offentligt: Offentligt? Jag har nog gått iväg så att så lite folk som möjligt har sett det, men det räknas väl också, så ja.

Är du nöjd med ditt liv: Ja det är jag

Är du bortskämd: Nej, därför blir det extra kul när man får sig något av sina kära päron, man blir chockad och glad på samma gång haha.

Vad gör du i morgon: Imorgon ska jag till mamma för att tvätta lite kläder och sen ska jag packa till på torsdag, annars händer det nog inte så mycket spännande.

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Sånt vill jag inte tänka på , denna vecka lär det väl gå åt lite för mycket pengar antar jag.

Vad längtar du till? Jobb

En speciell dag du minns: Då jag föddes och såg världen med mina kladdiga ögon..  nej jag vet inte, jag minns många speciella dagar.

Hur gammal är du: 20 yahre alt

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen, är ju taskigt att slänga över en massa negativ energi på någon annan bara för att man själv är på dåligt humör, eller? Men jag kan nog skriva på datorn/sms, blir inte lika påtagligt då för den man snackar med.

Har du sovit i din egna säng inatt: Både och, är ju min gamla säng men Mikas säng nu ;)

Har du strumpor på dig nu: Jaaadå

Är det okej att gråta: Ja, varför inte?

Vad skulle du göra om du vann en miljon: kasta huvudet i väggen

Bär du glasögon eller linser: Inget av det.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Haha neeeeeej, inte för fem öre.

Har du piercing: Ja, i tungan.

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten

Vad äter du helst när du ser på film: Popcorn!!

Bor dina föräldrar tillsammans: Inte det

Har du tandläkarskräck: Nej, men då har jag ju inte varit tvungen att göra något läskigt än, som att dra ut en tand eller så.

Är du morgon- eller kvällsmänniska: Jag är nog lite bådeoch.

Vilken ögonfärg har du: Kattöga

Biter du på naglarna: Ibland, biter inte sönder dom dock utan vill bara smaka på alla mumsiga bakterier som befinner sig under.

Röker du: Nej!

new shoes

Idag har jag vandrat med min kära mor på stan där jag var tvungen att inhandla en ny mascara och en deo.. intressant eller hur? Mamma ville hitta sig ett par billiga vinterskor på rea,

men det slutade med att jag hittade ett par snygga tyg dojor med rejäl sula istället för endast 299 kr på Din Sko.
Var nära på att välja de svarta i stället, men sen tog min smarta hjärnhalva över och sa till mig att svart är tråkigt, beige är roligare. haha, men dessa i svart var också väldigt fina.

RSS 2.0