Hallååååå

Hejsan svejsan.
Nu sitter jag moa och mickis hemma hos chai och chillar läget. Lägenheten där han bor var grymt fin, en sån vill jag med ha!. Mickis äter chips, moa med. ,inte jag, jag har redan ätit chips och det var gott !

Vet inte vad som händer nu, förmodligen inte så jätte mycket.. hmmm... kul !
tar så lång tid att transportera sig från södertälje in till stan, så tiden bara flyger iväg då man sitter på det där ruttna tåget och skakar på rälsen. Imorgon ska vi hem, jobbigt...jag orkar inte åka tåg..!! Men vi ska på LIDL och köpa massa billigt gott att ta med oss, snusen där var billig, kanske måste köpa lite snus.

nu hade jag inget mer att skriva, imorgon ska vi fara och bada.. eller jag ska sola iallafall tog ju inte med mig badkläder.. höhö. Pöözz

Södertälje

HallåååuuuU !!!!!!
Igår var det rätt skoj, vi var ...på något ekställe hemma hos kevin och festade, slutade med att vi kraschade i sängen allihopa också. Ikväll är det också fest, men nu har vi lite svårare att hitta en fest=P Om man nu kan kalla det igår för en fest, 5 pers ... haha! Var mindre skoj imorse då både moa och mickis var bakfulla som as. slutade med att vi satt utan för ett av alla miljoners pressbyrån tills dom började må bättre. Sen kilade vi in till stan och letade efter en pizzeria. Vi hittade en som var skit fin , synd bara att pizzan inte alls var värd pengarna och att serveringen sög. Men jag blev ju mätt iallafall så det var bra.
Nu blir det fortsatt chillning!!!!!!!! HEJDÅ

Varmt

Sitter just nu i moas pappas lägenhet eller vad man ska kalla det och vi ska strax åka buss till willys sen ska vi ha picknic för det är så jävla varmt ute, då ska vi steka också minsann. Igår var vi på grönalund och det ägde, förutom att vi började må illa lite för ofta, vi börjar bli gamla... hahah! Vi "såg" inflames också, eller vi hörde dom iaf. Var fullproppat med folk så vi orkade inte ens försöka ställa oss i högen för att se.
Flygande alladin var bäst... love you alladin!

Ehh.. just ja, på den jobbiga tågresan hit så hände det en spännande grej. Då tåget stannade i långsele så tittade jag ut på perongen så står det massssa poliser där och dom springer åt varsit håll i olika vagnar. In i våran vagn kommer en bunt och går till killarna som sitter just bakom mig och mickis. Dom griper dessa två med handbojor. mesig som jag är så blev jag hur rädd som helst, och min fantasi flödade iväg. I mitt huvud såg jag bara hur dom där två killarna skulle ta fram sina bazoookas och döda allihopa... inklusive mig!! Haha ja, men det var lite spännande iaf. Tågresan var iaf skit jobbig. Jag sov högst 1 ½ timme medans jag låg och hörde hur alla andra snarkade. Jag blev avis....

Nä nu har jag inte tid att sitta här längre för vi ska kila ner till bussarna =)

hejsvejs

STOCKHOLM

Sista inlägget för mig innan jag beger mig ner mot ica för att handla med något ätbart till tåget !
weeha, känner mig fortfarande lite hängig.. men jag orkar inte tänka på det nu.
vi kommer rocka där nere, minst lika mycket som vi rockar på den här videon.


HA SKOJ HÄR HEMMA, FÖR VI KOMMER HA SÅ JÄVLA KUL DÄR BORTA :D
ring och smsa som tokar om ni vill, jag gillar det och har gratis sms så.

tjingeling ses på måndag :D

Åååååååååååh vad

Vad vill febern mig? Efter duschen så fick jag feber igen... under 38 men ändå.. nu känner jag mig hängig och slö. Börjar fan bli nojjig... jag får inte vara sjuk! Kommer inte bli mycket sömn på tåget heller känner jag på mig, så därför kommer jag väl vara extra hängig imorgon då vi ska rocka grönan.. men så får jag inte tänka, jag ska vara friskast i väääärlden !! Yepp yepp YEeEEeePP !.... jäla skit. Får proppa i mig ipren regelbundet och käka strepsils. dock inte lika ofta som amadeus, han kommer snart sprängas i luften av alla medeciner han proppar i sig. Så sluta med det ammmmeedeeuuziiz.
image168

Blir inge rök heller, brukar bli så då man kilar iväg någonstans att man köper sig ett paket cigg, fattar inte varför, blir bara så. Men nej inte nu då jag har ont i halsen, jag får hålla mig till mina kära nikotinpåsar!

Nu ska jag försöka packa ner det sista!, dvs laddare, kamera, tandborste, och sånna knasiga saker.
tjingeling


bamaram!

nu är väskan proppfull, varför packar jag alltid ner så jävla mycket grejer? för att jag aldrig kan bestämma mig.. åååh! skalle !  Men det blev mest massa lätta kläder, eftersom det ska bli super mega baouta varmt tydligen. det bliiiir att strandsätta sig i solen alltså så man blir brun till skolavslutningen !
image167
Jag stekte på rätt bra för ett år sedan också.


Hmm, funderar ... måste lägga in massa nya låtar på mp3n också eftersom dom jag redan har inlagda har jag lyssnat på typ en miljon gånger och kan varenda ord utantill.

sen måste jag packa ner massa laddare och grejjer också, fixa sovsäck blandannat fast det har jag redan gjort kom jag på =)

nä nu ska jag hoppa in i duschen och spola bort allt det sjuka! =)

Hallååå Godmooorgooon !

Vaknade typ klockan 7 pga min onda hals, men jag har fortfarande ingen feber... ! HAllelujah.. fast jag ska inte hoppas för mycket då kanske den kommer tillbaka som ett slag i huvudet av ett basebollträ!

Justja, klickade mig in på nelly.com och såg att det är fri frakt endast idag! Och jag blev såklart sugen på att beställa hem massa olika saker, hittade tex den här  klänningen som jag tycker var sommarfin, billigt och bra. Men då ska jag ju till stockholm ikväll... fast vi hade nog inte tänkt shoppa så mycket, mest bara röja. Får fundera på det. Kanske borde leta något till skolavslutningen.. ja det vore nog smart. Fast skulle ju suga om den inte levereras innan dess haha.

Min hals döödar mig seriöst, vad händer... varför ser ena av min halsmandel ut som en sån här nöt??

Skämtar inte heller, den ser ut sådär.. iofs är båda uppsvällda men varför ser den högra ut som en skallig nöt?!
Vet, lät äckligt eller hur? Kan lova att det är äckligt också. SÅ, SKA VI PUSSAS?? krr krr !! .. ne

Nej nu ska jag börja packa !!! Jag som brukar börja packa typ 2 dagar innan jag ska någonstans, lite galet, men jag får alltid panik över att jag kan ha glömt något. så nu ska jag nog skriva min ordinarie lista på vad jag ska ha med mig.

Kan inte ens gå ut idag heller, och idag ska det tydligen bli super varmt... åååh, fast jag har inte tänkt riskera att få tillbaka febern alltså... halsont funkar, det är också jävligt jobbigt, men att åka tåg i 12 timmar med feber... nejtack.
Jag får trösta mig med att det ska bli superväder heeela helgen !! STEEK !

Jaja, hejdå =)

what

Håller jag på att bli frisk :D!!!!!!!????????
Har ingen feber.. men mår lite illa och har fortfarande ont i halsen, men febern är borta och det är det som är viktigast ! åååh... hoppas hoppas att jag blir helt super mega frisk till imorgon.. har inte ens haft ork till att peppa på stockholm eftersom att om jag är sjuk, så kommer det blir så jävla jobbigt. MEN .... nu börjar peppen sakta men säkert rulla in .. komigeeen gör mig friskast i världen!

nu ska jag käka mera meducin lägga mig i sängen och klunka vatten.

PUSsEEAH

jävlaa

Åh.. visst idag har jag mindre feber men mina halsmandlar ser ut som två tennisbollar ungefär, gör så jävla ont att bara dricka vatten.... fyfan...........MÅSTE vara frisk imorgon....

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

Känner att jag skulle lätt kunna lägga mig ner och gråta nu här på fläcken...testade febern nyss.. och visst fan har jag 39.0 då jag brukar ligga på låg temp i vanliga fall, nu har jag tagit alvedon och ska läggam ig och svettas som fan under täcket så jag blir frisk ...

helvete..


:(

ååh...faan, tog en powernap i 45 minuter sen jag kom hem från skolan, och nu känner jag mig ännu mer sjuk, känns som jag har feber å grejjer.. inte alls nice..  usch.. nu tycker jag synd om mig själv.. förra gången vi drog till stockholm fick jag också nått konstigt så jag kände mig rätt hängig hela tiden då vi var där, det är fan TYPISKT. Ja nu drar jag upp det igen, men det är fan typiskt mig.. ALLTID ska det hända.

Nu ska jag lägga mig och sura i sängen tills jag blir frisk.. hejdå


äääaehhii

Kom på att vi har föreställning imorgon ... vi ska spela upp hans och greta för småttingar.
image164
så jag måste dra till skolan ändå.. fast klockan 1 ska vi på någon bildutställning sen blir det väl att dra till skolan och repetera tills vi inte orkar längre? Äh det är vad jag tänker i mitt huvud iaf...

Halsen känns ändå bättre nu, men brukar ju vara så att det känns värst just då man vaknar. Men vädret idag suger ju skalle, hörde nyss hur det droppade små regndroppar från himlen också.. åh. Fast det ska iallafall vara super väder i stockholm då vi är där så vädret här bryr jag mig egentligen inte så mycket om hiHIHIH!!

Nu ska jag göra mig iordning sen cykla ner mot stan och hoppas på att jag inte blir mer sjuk nu.

hejra.

sjuk?

Steg just upp och har så jävla ont i halsen, kollade i spegeln och ser att ena halsmandeln har svällt upp som fan. OFTA JAG SKA BLI SJUK NU?! Vi far på onsdag, då ska jag vara friskare än en nötkärna eller hur det nu är man säger.. Hm, funderar på att stanna hemma idag.. men åh nä det är tråkigt att sitta hemma, men samtidigt vill jag inte ut så jag blir ännu mer sjuk.. åååååååååååh...


springtur?

Har just kommit hem efter en "spring" tur runt el-ljusspåret. Eller vadå, vi sprang ju... i uppförsbackarna. Kondisen är inte på topp så jag skyller på det. Snart kommer vi kunna springa 5 varv utan problem eller hur moa?!, sen tog vi en tripp till mickis och hälsade på hon och ida. Jag blev hungrig , och jag är fortfarande hungrig.. vad ska jag äta? En banan? Nja jag kände för en macka istället, har sovmorgon imorrn till klockan 1 så det känns skönt.  Så nu ska jag göra mig en god macka å sen hoppa in i duschen, och sen hoppas jag på att jag blir trött så jag kan sova gottt


Chillkväll hos mickis för ett bra tag sen.

HEjsveJ


mätt

Har just käkat middag och nu är jag mätt som en sten... sitter och funderar på om jag ska fara och sola idag...eller imorgon?.. är så jävla trött idag så jag funderar på att kanske ta en powernap innan jag och moa ska ut och springa istället, det lät fan jävligt skönt... hmm...hmm..hmm? får fundera på det en liten stund.




Fast jag tror nog jag lägger mig i sängen så länge, känns ändå jävligt onice med tanke på vädret, men jag har ingen ork till att orka pallra mig ut nu, då jag vet att jag kommer springa mig slut ikväll. så just nu får jag vara lat.

pÖööz

tjolahopp !!

Sitter här som en zombie, hur trött som helst. Men jag är glad ändå, måste fixa vilka kläder som ska med till stockholm innan klockan 4 också.. känns som att jag kanske borde ta tag i det nu??? Jag vill sooova.... jag vill gå ut och gå också, MOA SKA VI PROMENERA?... vore väl smartast att ringa dig kanske, nu ringer jag dig...

tuuut........tuuuut....... 

hon låg och sov som vanligt, och som vanligt så väckte jag henne med min underbara stämma !! Det verkar som det blir en spring tur ikväll istället för promenix.  

Nä nu måste jag fixa tvätten och allt sånt, ... waaaah hejda

lite shopping!

Tjabba tjena! Skorna som jag pratade om fanns kvar.... MEN... jag fick beslutsångest.. slutade med att jag köpte ett par jätte sköna svarta tygskor istället, för 150 spänn, prisvärt ! Sen blev det en tripp till secondhand butiker för jag ville hitta en väska till stockholm eftersom jag orkar inte springa omkring med min klumpiga där.


Dålig kvalité jag vet, men äsch man ser ju att dom är svarta iaf!
149 :- på wedins, JÄTTE SKÖNA somsagt. + det finns "andningshål" på sidorna, väldigt fiffigt tycker jag.


Och såhär ser väskan ut, 180 spänn på myrorna. Jag som är snål tycker jag att det var liiiite dyrt för att vara begagnat.. men den var i god skick iaf och så tycker jag den var fräsig.


JAAAAAAAPP nu ska jag snart proppa i mig mat och sen hoppas jag på att moa vill gå ut och gå med mig=) Är ju så skönt väder ute idag så man blir alldeles glaaad.

Hejsveej

MORGAN

Ja nu är det morgon igen och jag har käkat frukost och är därför mätt och belåten, är fortfarande sne för att biljettjävlarna tog slut så fort, men vad ska man göra. hittade en snitsig tävling där man kunde vinna biljetter så jag skickade in massa till den, så om turen är på våran sida, så vinner vi. Men förmodligen inte! =P
image158

Somnade kring 2 igår och ändå vaknar jag klockan 10 ... friskt?, min hjärna har en gräns på att jag inte får sova mer än 8 timmar... stackars mig.

Nä nu ska jag slänga på mig kläder och bege mig ner mot stan för att hitta skor !!!!!!!!! sen blir de väl att hitta på något annat tills moaskallen har fått sig upp och sånt så vi kan gå ut å gå våran långa promenix =) vi är så duktiga så.

herja.


Boda borg

Det var skoj, men jävligt jobbigt, kände mig som en gammal tant som inte förstod nånting, men vi klarade så många banor att vi kan kända oss nöjda iaf haha.

Och självklart drog vi estetar-posen!
vi rockar

Sen efter bodaborg for jag moa mickis å ida hem till moa och såg national treasure 2, den var så bra att jag helt glömde bort att vi skulle köpa biljetter till talangfinalen nästa fredag...då får jag panik springer till moas dator och VISST FAN är biljetterna slut på 1 ½ timme, finns endast till genrepet som inte alls känns peppande, man vill ju vara där då det är röj.

SÅ OM DET NU SKULLE FINNAS NÅGON VÄNLIG SJÄL SOM HAR 3 BILJETTER ÖVER TILL DEN, OCH SOM INTE SKA DIT OCH VILL SÄLJA FÖR ETT VÄNLIGT PRIS SÅ SNÄLLA SKRIV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nu sitter jag ensam hemma i lägenheten, ont i magen har fettat för mycket ikväll så jag spricker snart. Åhh... smart.  Trött är jag också... borde sova, men jag är mesig och brukar inte kunna sova lätt då jag är ensam hemma, och ändå skulle jag vilja bo i en egen superfin lägenhet, make sense? inte precis, men ja.. nu ska jag väl sitta här och filosifera med mig själv och imorgon ska jag bege mig mot stan och hoppas på att dom fina ballerina skorna från wedins är kvar.. hade såklart glömt klubb-kortet så jag inte kunde köpa dom på rean... men skulle inte förvåna mig om dom är slut, brukar vara typiskt för mig då jag verkligen vill ha något men jag är nog inte ensam om att känna mig drabbad av oturen gällande sånna saker.

åh...godnatt !

sool

Äntligen har solen min vän kommit fram och skänker värme, kanske inte är värsta gassar hettan men hellre 14 än 5!,  Har just ätit god sallad mums mums, nu känner jag mig nyttig igen, fast då skulle jag nog inte ätit massa bullar innan haha..dumma jag. om ca 45 minuter eller något så bär det av mot den långa jävliga uppförsbacken till boda borg, men jag är pepp ändå. weho, det lag jag är i SKA vinna !! haha  fast jag suger på sånna där banor, jag är inte den inteligentaste om man säger så.

Endast fem dagar kvar tills vi beger oss mot stockholm, dagarna bara simmar fram som en fisk som har bråttom att simma ifrån den farliga gäddan...  kände mig nästan lite poetisk där, jag kanske har en dold talang !! haha

shalaapapaphaeih

Blev klar med engelska uppgiften igår, med hjälp på sista frågan hihi.. tack.  Så nu hoppas jag att jag gjorde rätt och får ett G iaf. Fast skulle ju vara skoj med ett VG också, men så ska jag inte tänka för då blir jag bara sur om jag förväntar mig det och inte får.

Snart bär det av mot skolan för att ha 1 lektion sen slutar jag, fast jag tror vi ska träna lite teater också eftersom vi har föreställning på onsdag och vi inte har tränat igeom den en enda gång. Sen ikväll blir det boooda, !! YEAH pepp.. har inte vart där på flera år, så jag kommer säkert förvandlas till ett litet barn igen, men jag gillar det!!

Vill gå på stan också.. har fått pengar idag och måste köpa ett par nya sköna skor till sthlm eftersom mina är så jävla slitna och smutsiga och inte alls sköna längre.


c-c-c-c-come here.

ååuuhh...

Idag satt jag kvar på skolan till ca halv 5 och gjorde en restuppgift i engelska, inte hela men 2 frågor kvar. Hade såklart skitit i den som alla andra uppgifter jag får, men då fick jag veta att om jag inte gör den och lämnar in imorgon så får jag inget betyg i engelska B, shit pomfritt tänkte jag och satt på skolan och jobbade på då vi slutade kl 14.00 egentligen. Kände mig ganska duktig, men har fortfarande kvar lite grann...

Nu är jag mega hungrig, har vart uppe på solbacken med pappsi å handlat maaaat, och jag vill ha maat nu !! åh..

Ikväll vet jag inte vad som händer, måste iaf göra klart engelskan, sen kanske det blir en promenix om inte annat blir de väl min kära tränings-pär.

Då vi var i stockholmsist hittade vi en fräsig affär med massa spice-girls skor och andra läskiga saker.
Skorna var livsfarliga, höll på att bryta benen en miljon gånger då man skulle stajla lite.

Nå vad tycks? ...

tjingeling.

yepp yepp YEEEP


Har just duschat, för att försöka få mitt hår så lockigt som möjligt. Är fortfarande lite rakt vid lugg-partiet, men det ska jag ju somsagt få göra om=)

Idag har jag sovmorgon till kvart i 1 tror jag..skönt, sen är det engelska där vi ska se film (world trade center), och sen sluta, fast då ska jag mickis och moa sätta ihop en fräsig pjäs av hans och greta som vi ska visa för småttingarna på dagiset bredvid på onsdag. Och sen efter den pjäsen så beger vi oss mot fjärran land!!!!! YEAH .. åh kan onsdag bara komma hit nu, blir galen haha. Fast skulle sitta fint med en utomlandsresa också... någon som har lust att bjussa??????!!

image155

aja, nu ska jag göra mig något att äta, och sen ska jag väl sitta och filosofera lite grann innan jag trampar iväg på min flygande räser cykel.

sovaa..

är så sjukt trött nu så jag inte ens kan sitta rakt så min rygg har blivit helt paj, behöver massaaage!!!!!!!!!!!
Nu ska jag sova gott, och vakna i ett slott.

puss

tankeställare.

Jag vill inte vara en av dom som tänker "jag har det inte bra hemma" för det har jag ju...jämfört med så många andra ..




"On the days I can't see your smile ,
I'd rather sit and wait awhile."

omvägar
avsmullen
död?
svek
hjärta tomt.

"Cause i'm trying so hard to hide,
All these feelings inside."

Tävling

Hittade just en tävling om den här mega fräsiga klänningen från hm som är slutsåld överallt, skulle väl inte vara så tokig att vinna den ELLER HUR !! =) Stor chans att jag vinner, nja men skadar ju inte att hoppas iaf.


Här kan du också tävla om den, och göra min chans mindre alltså. tack. haha
http://metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.2631261


gooooooo kväll!

Sitter just nu och käkar popcorn med grillkrydda, godaste som finns!
Ikväll har jag solat, blivit liiite brunare, sen gick jag på promenix med moa runt broarna det var skönt men jag kände mig jävligt slö.

Idag har jag också blivit klippt, å ja nu är jag korthårig igen. Jag är fan bra på att ställa till det med håret alltså, efter ett års sparande efter längtan av långt hår, så är jag nu minst lika korthårig som då jag klippte mig sist, om inte kortare... hmm, hur tänker jag egentligen? Ingen vet, men nu är iaf det risiga borta så nu hoppas jag på att det kanske vill växa räserfart på 1 månad!!

Vi hade sista engelska provet idag forlife, nationella listening..gick inte så bra, men bättre än vad jag trott från början iaf. Så jag räknar med ett G i engelska iaf ..de duger!

Snart börjar premiären av pussycatdolls, de ska bli min nya standard titt på onsdagar. Gillar sånna där onödiga program haha.

mimi..

godmorgon!
Blev inte att fixa om permanentningen igår, utan det blir en annan dag, snart hoppas jag på. För idag har jag uppsatt, som alla andra dagar eftersom mitt hår är helt crazy.
image151
Ungefär ser det ut och jag med då jag tittar mig i spegeln, eller nja bilden var typ finare än mitt hår irl. Står åt alla håll och risar ut!


Teatern igår var skit bra iallafall, skit cool scenografi och duktiga skådespelare, undrar vad vi ska hitta på för spännande! Men dom flesta är iaf på att göra en musikal så det blir nog hur nice som helst om det blir så=)

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, eller jo ska klippa till topparna så håret lägger sig lite snyggare också. Sen ska jag väl träna lite, om det blir promenad eller trampa vet jag inte riktigt än, ..vi får väl a se.

1 vecka kvar till stockholm nu weho! 

hejsvejs!


l-l-l-l-like a lollipop

Hade tänkt vara duktig å träna en halvtimme, men orkade bara en kvart, ...lata jag. Men jag har ändå blivit duktig med promenixer, nu är det bara nyttigheten som måste komma fram också, så blir jagnöjd.

Ikväll blir det att se white chicks på 6an kl 21.00,
image150 
tycker den är rätt lattjo ibland så får man hoppas på att man somnar hyffsat tidigt också.. 

jag har ont i ryggen, vill ha massage.. funderar på att använda mitt aqua spa-present kort snart alltså...skulle vara så jävla skönt, men då tänker jag att "tänk den dan som jag verkligen skulle behöva massage, då har jag redan använt upp den.." haha helt sjukt men så är jag. Eftersom jag är inte en sån som själv skulle ta mig råd för mina pengar att få lyxig massage för 300 spänn timmen. Så ja vi får se med det där, men innan jul blir det av iaf .... haha

Nu ska jag slänga mig i sängen och titta tv! hejsvej!


nationella...

Ja vi hade somsagt nationella imorse 8.30 - 12.30, så varför sitter jag inte och gör provet nu då? Joo för jag kunde inte ett jävla skit. Usch för matte.
Så nu sitter jag och mickis här min kära vän som inte heller kunde ett skit, ute på dans och teater och gör ingenting. För inte föränn kl 14.00 ska vi vara på nordanå och se Familjen Addams tolkat av teater treorna, men det blir nog nice ändå :)

På fredag blir det bodaborg med endel folk från klassen, superbraaa, äntligen ska något skoj göras utan alkohol inblandat , sen innan det blir det att dra och käka mat på något fett-ställe. Pepp pepp!

Endast 8 dagar kvar nu innan vi drar till stockholm också, dagarna går så jävla fort! Ännu mera Pepp pepp pepp pepp !

hejra

gääääsp

Åh min säng var så skön just då jag skulle stiga upp, och nu sitter jag här och fryser..
Har börjat få helt sjuuuka drömmar, .... undrar vad det beror på? Vet inte, får väl ta å söka på internet som nu mera är svaret på allas frågor.. eller? =P

Snart är det nationella som gäller wee, har jag pluggaat? Nja inte sen innan jul tror jag fan.. Äsch, får väl sitta där och låtsas att jag kan men det som suger är att det håller på 4 jävla timmar, VEM gör ett prov i FYRA timmar? Det är helt sjukt, jag tycker proven som är längre än 1 timme är sjukt jobbiga. åååh..... äh.. skit samma.

Efter matten ska vi iallafall och se teater 3ornas slutproduktion på nordanå "familjen addams" och efter det ska jag direkt till byske för att försöka rädda mitt hår som är de fulaste jag sett just nu. Så håll tummarna !!!
Nu ska jag göra mig gröt och käka den och sen ska jag ner till ica för att möta moa som skickade ett sånt gulligt sms inatt minns inte riktigt vad det stod bara att det började med "hej raring!" så ja det räcker för att övertala mig till något som blir en liten omväg haha :)

Hejsvej
image149
jag och tina, nytaget kort!

bilddddddder

1. Du för omkring ett år sedan


2. Du och en bästa vän


3. Du som busig



4. Du som fotograf



5. En bild som du aldrig visat



6. En dag som du minns



7. En konstig bild



8. En bild som väcker känslor


rip min gula räsermoppe.

9. En plats du saknar


10. Någon du litar på


11. Någon du saknar



12. Någon du älskar

Skulle bli för många bilder så denna hoppar jag över.

13. Någon som betyder mycket

Skulle också bli för många bilder så denna hoppar jag också över.

14. Någon du tycker är snäll



15. Något du vill ha



16. Något som får dig att gråta



17. Något som är viktigt för dig


haha min kära tränings-pär

18. Dig själv nyligen


19. Dig själv för längesen


Måndag kväll

Skulle ta bussen från kåge, mamma väntade så snällt... sen såg jag i backspegeln hur bussjäveln flög iväg från oss. Sparade ju iofs 15 goda kronor... hehehehehe!!! ... förlåt mamma.

Jag tog en promenix med mig själv också, det var skönt jag var sur och jag är fortfarande sur, blir fan förbannad nästan. Skulle egentligen promenixa med moa och mickis men eftersom jag for till ersmark så blev det en 6km lång ensam promenad istället.. MEN MEN jag är duktig iallafall.
Och idag då jag äntligen skulle få köpa mitt general, så hade dom fan inge jävla snus.. inge general, inge kronan, inge grov, inget NÅTT... bara catch... så nu måste jag stå ut med äckel snus tills denna dosa är slut och dyr var den också. Blir rånad av snusvärlden.

Imorgon är det matte nationella...suuuuuuug!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vill bara klä ut mig till plupp igen och springa ut i skogen och gömma mig.



Sen måste jag bara säga...vad fan händer i skellefteå..? Alla dör en efter en..
5 stycken bara nu början på året..

image128

Vila i frid.

61 onödiga frågor.

Tidsfördriv..
image127

1. Hur gammal är du om fem år?

Då är jag 23 år, rik och berömd!

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag?
Sängen

3. Hur lång är du?
1.61 långa milhöga centimeter

4. Vilken är den senaste filmen du sett?
Dead Silence

5. Vem ringde du senast?
Jocke eller moa

6. Vem ringde dig senast?
Chai

7. Hur löd det senaste sms:et du fick?
okej. :)

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
Jag brukar inte gilla att prata i telefonen så ofta, sms är jobbigt det med ibland, men jag gillar nog båda ändå. Fast såklart beror det ju på med vem också.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
Skilda

10. När såg du senast din mamma?
Hmm.. fredags

11. Vilken ögonfärg har du?
Grön gula bruna vet inte riktigt men en konstig blandning

12. När vaknade du i dag?
Halv 11

13. Vilken är din favoritjulsång?
Vet inte, tycker mest bara dom är jobbiga

14. Vilken är din favoritplats?
Hm.. måste nog säga stugan.

15. Vilken plats föredrar du minst?
Skolan, äcklig och tråkig.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år?
Där jag mest av allt vill vara just då.

17. Vad skrämde dig om natten som barn?
Flygande spöken, häxor, monster under sängen ja allt möjligt.

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast?
Hmm.. vet faktistk inte, säkert moa

19. Hur stor är din säng?
120 cm, lagom stor för mig eftersom jag breder ut mig över hela.

20. Har du stationär eller bärbar dator?
Stationär

21. Sover du med eller utan kläder på dig?
Tshirt

22. Hur många kuddar har du i sängen?
2 små

23. Hur många län har du bott i?
Västerbotten.

24. Vilka städer har du bott i?
Skellefteå.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?
Alla vid olika tillfällen.

26. Är du social?
Beror på, oftast.

27. Vilken är din favoritglass?
Hmm.... alla glassar är goda.

28. Vilken är din favoritefterrätt?
allt som är gott.

29. Tycker du om kinamat?
Ja, 3 rätters mums.

30. Tycker du om kaffe? 
nej fyfan

31. Vad dricker du till frukost?
Mjölk

32. Sover du på någon särskild sida?
Ja, om jag får bestämma så alltid längst in :)

33. Kan du spela poker?
Ja klart jag kan, om jag vinner är väl en annan fråga.

34. Tycker du om att mysa/kela?
Mysa är bäst.

35. Är du en beroendemänniska?
Nja vet inte riktigt.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din?
Känner och känner, vet 2 iaf.

37. Vill du ha barn?
Ärligt så vet jag inte, men förmodligen.

38. Kan du några andra språk än svenska?
Engelska, och så kan jag väl några få ord på lite andra språk, fast dock är det mest bara fula ord.

39. Har du någonsin åkt ambulans?
Ja en gång då jag och nathalie krockade med moppen.

40. Föredrar du havet eller en bassäng?
Havet.

41. Vad spenderar du helst pengar på?
HELST på ingenting, men måste ju ha nya kläder och snus.

42. Äger du dyrbara smycken?
Nej inte ett enda tror jag. =)

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv?
Hm, bara sånna här onödiga.

44. Kan du rulla med tungan?
Yesbox

45. Vem är den roligaste människan du känner?
Finns många roliga, så det var en svår fråga, men dom med samma humor som jag

46. Sover du med gosedjur?
Nej, gjorde inte det då jag var liten heller. jag är så mysig själv så jag räcker som ett gosedjur haha.

47. Vad har du för ringsignal?
poppin pockets

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
Ingenaning, har aldrig frågat min kära mor.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
Om min mobil räknas som röd, så mobilen.

50. Flirtar du mycket?
Beror på , men just nu så nej.

51. Kan du byta olja på bilen?
Säkert, om någon visar mig hur man gör.

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång?
Nej,

53. Vilken var den senaste boken du läste?
Pojken som inte fanns

54. Läser du dagstidningen?
Nej vi har ingen

55. Prenumererar du på någon veckotidning?
Nejnejnej.

56. Dansar du i bilen?
Haha dansar, kan väl hända att man svänger med huvet lite grann men det skulle jag nog inte kalla för dans.

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast?
Har faktistk ingen aning, säkert lugna favoriter.

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper?
Hmm.. var väl något onödigt i skolan i fredags.

59. När var du i kyrkan senast?
har ingenaning, då vi gick ut 1an och for runt å kollade på andra skolavslutningar kanske.

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet?
haha vet inte, dom flesta var chill.

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält?
1 natt. eller 2 kanske nä jag har aldrig campat i tält.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra för att fördriva tiden innan jag ska på skolan. Blev klar lite fortare än väntat.
Imorgon blir det att fara å fixa håret, och nu hoppas jag att mitt hår vill bli lockigt för just NU ser det verkligen ut som en rishög.  Ikväll blir det promenix med mickis moa , skönt hoppas bara vädret blir bättre. Nä nu ska jag hitta på något annat i en halvtimme innan jag ska dra iväg. Tjingeling.

sova???

Varför sover jag inte, är mega trött... haha
fast jag har ju somsagt sovmorgon imorn, så jag klarar mig fint ändå!

äh..godnatt

promenix

Kom hem för en liten stund sen från moa, vi tog en promenad runt broarna tillsammans med hennes krulliga hund kitty. Det var skönt, förutom vädret som har varit helt knas hela dagen.

Mitt hår har blivit knas också, vart for alla lockarna? Just nu ser det mest bara tjorvigt ut.  Men ska fara och fixa det nu i veckan, och hoppas på att mitt hår vill vara lockigt ! Konstigt att det är hur lockigt som helst då det är blött, då det blir torrt förvandlas det till en rishög.

Imorgon har jag sovmorgon till halv 1, skönt. Behöver sova känner jag, har varit uppe alldeles för länge och sovit alldeles för lite den här helgen, så min hjärna är helt bakom flötet. 

Då jag kom hem såg jag ett fint litet kuvert på mitt tangentbord "till linn" stog det, och fick pengar från peters föräldrar i efterskottspresent, helt perfekt nu till stockholmsresan, kanske jag kan hitta något nice till skolavslutningen =) TACK TACK.

image126
Hemavan i 9an, jag chillade i backen.

trött trött.

Känner mig helt seg som den segaste sega. Men snart ska jag slänga i mig något att äta, sen ska jag bege mig mot moas place, sen ikväll blir det promenix som gäller. Jag mickis å moa ska nämligen bli helt galna och börja gå varje kväll.. men man får väl se hur det går med det haha ;)

Nu är det endast 1 vecka och 3 dagar kvar innan vi rockar stockholms gator. Det går fortfarande inte att beställa biljetter till talang finalen, men klart som fan att vi ska ha 3 av dom, annars blir det catfight.

På tisdag är det nationella i matte... känns det pepp? nej .. haha men vem hade förväntat sig ett annat svar av mattegeniet själv. Ska jag vara helt ärlig så har jag inte lagt ner 1% av min vilja i matten. Kanske lite i början, men sen orkade jag inte, och jag får väl skylla mig själv så det slutade såhär!
 
Haha hittade just en webcam bild från då jag färgade håret blondt vilket var det sämsta jag gjort, var blond i ca 2 dagar sen färgade jag om det igen. Men en bild med dålig kvalla han jag ta iaf, syns inte så mycket men det är ju ett minne iaf.
image125

hmm

Håller jag på att bli sjuk kanske?
Skulle träna , men efter 10 min började jag må skit dåligt och hoppade av och nu mår jag också dåligt.. men jag får fan inte bli sjuk, får inte missa något av skolan nu eftersom jag kommer missa 2 hela dagar då vi är i stockholm.

Hmmmmmmmmmm,

hejrå

what a day for a daydream

Godmorgon, har just vaknat ur min sköna skönhetssömn!
Jag och moa drog oss inte hem föränn drygt kvart i 4 inatt, då alla blev tråkiga och trötta och min mage blev mongo och ville inte samarbeta med mig, så då bestämde vi oss för att cykla hem, och det var den längsta resan från a-torp hem till mig tror jag, det var så jävla kallt.
image124
Men vi hade trevligt ändå, hände lite knasiga grejjer, tex att en person som druckit sig smällfull på 3.5 (fråga inte hur det gick till), hade somnat, vaknade och gick till ett hörn i vardagsrummet och tänkte ställa sig där och pissa. Inte föränn han som hade ansvaret om lägenheten skrek att han skulle slänga ut killen om han gjorde det frågade han "men visa mig till toan då".. Jag bara stog där med lika stora ögon som en uggla och väntade på att han skulle skämma ut sig för livet, fast iofs den killen skulle väl inte bry sig så mycket ändå eftersom han gick in på statoil tidigare på kvällen iklädd endast en strumpa på .. ja paketet.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, är mega trött nu så jag orkar inte ens fundera på det..
hejraaa


dans?

haha jag och moa hamnade på någon konstig fest hos kims syrra och nu dansar vi fett. Jag och moa är mest livfulla och enda intaget av dricka vi gjort ikväll är cola, men vi har skoj ändå.

godnatt alla trötta
godmorgon alla pigga.


krullskalle

har just duschat och proppat mitt hår fullt med hårinpackning och massa grejjer som ska göra att det bilr finare.
fast underhåret ser ut som stålull ungefär, men mitt hår brukar aldrig göra som jag vill.

nu bjuder jag på en trött, sminklös, liknande blöt pudel bild! Bara för att få en skymt över hur krulligt det blev. lär väl slänga in fler bilder sen


På beep testet gick det väl...sådär. Var rå pepp innan, sen då vi startade blev jag skit nervös haha, men jag kämpade mig upp till nivå 9 så jag fick vg iaf =) så det nöjer jag mig med. Men kan lova att mina ben var spagetti efter. Alltså hur fan orkar man upp till nivå 25?!?!? Fattar inte.. så o-vältränad tycker jag ändå inte att jag är.. eller? jag är nog det ändå.

Ikväll har jag ingenaning om vad som händer... får hitta på något !!!
på ÅTERSEENDE . tjo

beep beeep beeeep

Idag på idrotten är det beep-test. Våran lärare sa att upp till nivå 5 är godkänt för en tjej, och det finns upp till 25 nivåer eller vad hon nu sa. Varför bara 5 godkänt då? Känns ju lite mesigt, men då jag springer så kommer jag säkert tacka gudarna att man bara behöver klara 5 .. haha nä men seriöst jag ska springa tills mina ben inte hänger med längre, nu måste jag vara bra på någonting!! + att om man klarade nästan hela så kunde man få höjt betyg hahah men den risken är nog inte så stor.... men man vet ju aldrig ;)
 image122
Klarar jag bra så kommer jag säkert skryta lite då jag kommer hem ..... vet inte om jag har någon som läser min blogg dagligen men isåfall kommer du få vara med om lite skryt sen..eller massa klagomål på att golvet var trasigt eller något så att jag inte klarade!

Idag vill jag shoppa... men jag har inga pengar eller jo, jag har men dom ska jag spara till stockholm. Så just nu är jag ganska luspank. Har bara 30 spänn på mobilen också, och jag som alltid brukar kunna fylla på med 300 så jag har gratis sms, men icket denna gång.. så därför är jag helt död via mobil-världen nu ett tag framöver till den 25 då jag får pengar.

Nu ska jag kila iväg mot skolan , tjingeling

promenix

Idag har jag inte skrivit så mycket eftersom att klockan 13.00 tog jag bussen till byske och blev klippt, permanentad samt en toning. Så nu är jag krullig och det är ovant att se mig själv som krulltott men jag är inte missnöjd iaf. Sen då jag kom hem så slängde jag i mig mat och drog till min krulliga kompis moa (ja vi är nu krulliga tillsammans) och vi tog hennes krulliga hund kitty på en promenix runt broarna sen svängde vi förbi mickis och chillade där ett tag. Sen gick vi hem i kylan och det var mega kallt vill jag lova, sen cyklade jag räser hem och här är jag nu.

mickis och kitty chillar fett


Provet i morse var fan helt sjukt, fattade noll........................ blir tokig snart.
Nu ska jag bege mig mot sängs och sova sova sova sova gott.

pussnatti.


godmorgon sa sköldpaddan..

Sitter just nu helt super trött och fattar inte riktigt vad jag gör, min hjärna har inte vaknat till liv än. Det är en ful morgon rutin som jag har, direkt då jag vaknar trycker jag igång datorn med min stortå, går till toaletten, sen sätter jag mig här och gör inget speciellt egentligen.. bara kikar runt på onödiga grejjer haha. Sen då jag märker att klockan flygit iväg så måste jag ÄNDÅ skynda mig till skolan även om jag går upp tidigast i världen.

Idag är det somsagt nationella .. och jag hoppas verkligen den här dagen är på min sida, både gällande det och håret. Nu ska jag käka gröt.. tjingeling=)

image120
^
Haha jag fantiserar...  , komigen nu linn du klarar det!

Mahalala!

Har just sett klart topmodel och då heather åkte, tänkte jag vem fan ska jag heja på nu då. Då blev det bianca, då hon åkte tänkte jag nää fyfan... måste välja någon ny att heja på nu. Och innerst inne hejjade jag på Saleisha och JAPP hon vann. Så nu behöver jag inte vara förbannad som förra säsongen då den bruden vann !


image119

Ikväll har jag chillat med popcorn och grillkrydda och tränat en halvtimme också. Men fan imorgon börjar jag med nya tag, måste sluta vara så jävla onyttig, jag som var så nyttig där ett tag.
Imorgon är det nationella engelska, reading... Brukar vara så jävla knepiga ord dom letar efter, så jag vet inte hur det kommer gå, men ska försöka mitt bästa och hoppas på ett VG ... haha.

Sen klockan 13.00 ska jag ta bussen ut till Byske och fixas i håret, är skit nervös och spänd över hur det kommer bli, men vi lever bara engång, så någongång måste jag ju ha prövat! Blir det fult så blir det. Blir det fint så blir jag bara ännu gladare än vad jag är nu, om det ens går. Enda som suger nu är skolan, känner mig så jävla opepp så det går inte, gör ingenting på lektionerna bara sitter där ...för att jag måste. Men brukar alltid bli så sista spurten innan sommarlov. Nu ska jag fortsätta vara glad och ska snart hoppa i säng och sova som en snarkande björn.

GODNATT

klippt å klart!

Nu har pappa just bokat våra tågbiljetter till stockholm och jag känner mig gladare än en skrattmås.  Är luspank nu eftersom det blir frisörbesök imorgon också. Men jag fick en slant av mormor och morfar eftersom jag fyllt år så dom pengarna spar jag med värdighet och respekt! Där lät jag som i en disney film kommer inte på vilken men nån av alla tusen var det iaf.. + 500 spänn av openjam kommer ju i början på juni + underhåll och studiebidrag. Så jag klarar mig nog finfint ändå. Fast måste tänka på att det blir ju arvika festivalen och sånt, så jag kommer säkert sluta pank tillslut.. haha kände mig schitzo där !

nu har jag ju ändå fått rätt lagom långt hår..efter snart 1 år, sen ska jag krulla upp det så det blir kortare.. och jag som vill ha långt hår igen.. haha smart linn! Hittade en risig bild nu, men seriöst, världens längsta hår hade jag ...nästan, men grejjen var ju den att jag är ingen frisyr-mästare så mitt hår såg alltid likadant ut eftersom jag anser att med långt jämt hår kan man inte göra mycket. Många passar ändå i att bara låta det hänga å slänga, men jag blir less super fort.. såja, därför gillar jag hitta på nya grejjer som man aldrig testat förr:)
image118

nedräkning till sthlm från och med nu...
14 dagar! tick tack...

Nu ska jag hoppa upp på min kära vän...tränings-pär.

hallo

Sitter just nu på skolan och har engelska, vi ska träna till nationella imorgon, men jag kände inte pepp på det. Och provet imorse gick åt helvete precis som jag hade väntat mig, men får skylla mig själv. Det blir att fixa håret imorgon istället men jag har lite beslutsångest för hur lockigt jag ska göra, NÅGON SOM HAR LITE TIPS?

Nu har vi snart ett mega långt hål och jag är hungrig, men nu har jag pengar så jag har nog råd att köpa en god macka hos doris sen. jippi

tjingeling.

Hmm?

Vad hände, i måndags hade jag 70 besökare, i förr går 48..och igår då jag kollade hade jag 30 något, men nu då jag kollar igår så står det 10? Dom som kollat kanske tog tillbaka sitt besök för dom ångrade sig.. haha jag vet inte, knas iallafall...

Nu är jag hur trött som helst, och har dragit på mig massa mjukis kläder, för det är kallt! Vaknade i natt och frös som fan... "undrar varför det är så kallt" tänkte jag, och kom då på att jag öppnat fönstret innan jag somnade för just då var det varmt.. så kollade jag på mätaren -1 grader, så det var väl ca så kallt i mitt rum också.. jag blir nog sjuk med tiden men jag får väl skylla mig själv haha.

Idag är det kulturhistoriaprov.. har jag pluggat? nej..... kommer jag klara det ändå?... tveksamt..... bryr jag mig?...typ ändå.. får kika igenom det snabbt innan jag far till skolan för att kanske ha en chans att kunna svara på någon av frågorna iallafall. Men nu på slutet så nära sommaren känner man ingen som helst pepp till att plugga, man vill bara ha sommarlovsdagen i sin hand och bara njuta !!!!!!!!!!! AV SOLEN! ååh.
image92
Skolavslutning  i 1an.

peppen väller över

Sitter hemma helt själv i mitt rum och peppar fortfarande, snart spricker jag nog. Känns helt underbart alltså, hur glad som helst och jag vill bara hoppa å skutta som en bäbiskanin som just upptäckt hur han ska använda sina skutt-ben.. haha nja kanske inte så, men du förstår nog hur jag menar ändå. Så jävla roligt det kommer bli och så skönt att komma iväg ännu engång och bara chilla med 2 av världens chillaste personer. FETT med chill.
image49

Åååååååååh glaaaad, och jag hoppas det blir av med håret imorgon också, peppar för det också men blir det fult så kommer jag väl bara sitta och gråta som ett litet barn och snagga av allt, men det får väl funka det också. haha.

bamaram, bamaramaram.. kommer inte på något vettigt att skriva eftersom det blir väl jobbigt att sitta och läsa och bara höra om hur glad jag är, men glad är jag. Nu ska jag lägga mig å se lite tv, sen blir det mat, sen träning träning, sen plugga till provet imorgon som jag inte fattar ett skit av då jag läser i häftet, men har ändå varit duktig på dom lektionerna och lyssnat, ovanligt för mig men det är sant.  TJINGELING

STOCKHOLM

Jag mickis och  moa fick en väldigt bra idé , vi ska nämligen fara till stockholm sista helgen i maj för att rocka loss ordentligt innan skolavslutningen då alla kommer gå åt varsitt håll för att jobba eller som jag då, bara slappa. Vi tänker gå tillbaka till barnsben och hänga på grönalund tills vi blir så less att vi kräks. PEPP PEPP PEPP.

Sitter just nu på skolan,, vet inte riktigt varför, slutade klockan 1.. haha, men kan ju hända att jag hittar något arbete som jag inte gjort som måste göras, men förmodligen så kommer jag inte orka.

Vädret suger, men jag är glad idag och kommer fortsätta vara det, förhoppnings vis.. så våga inte förstöra mitt humör idag för då får du en loska i fejjan som jag sparat ihop i minst 10 min, HEJSVEJ

Kyligt

mätaren står på 5 grader även idag och igår var det så jävla kallt, så det känns inte alls peppande att cykla iväg till skolan i kylan.. Men jag får väl trampa supersnabbt så jag håller värmen uppe, eller så får jag väl klä på mig som fan men det kändes också jobbigt. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, är för trött för att tänka vad vi har för lektioner, ända jag vet är att halv 10 har vi mentor.. sug!

Ja blir det enligt planen så är jag krulltott imorgonkväll, men kan ju lika gärna skjutas upp, men innan veckan är slut hoppas jag på iallafall. Tänkte på det idag, att fyfan vad jag längtar till att göra något med mitt hår, för idag är jag lika tråkig som alltid, en slickad hästsvans .. haha.. sug igen.. kommer frysa öronen av mig. Ja iallafall, nu har jag inte tid att sitta här längre utan måste göra mig redo för skolvärlden. Tjingaling.

Tjo bara!

Har just vaknat upp efter en power nap på ca 1 timme, det var skönt, men nu hoppas jag bara på att kunna somna i vettig tid ändå. Det finns en sak som gör mig lite fundersam just nu alltså, och det är olika folks syn att se på saker.. vi är ändå så pass olika att visst vi har alla olika synpunkter, men varför göra det till en så "stor" grej då liksom? Jasi.. knas är knas och mat är mat.

Idag har vi sett dans 3ornas slutproduktion och den var nice, nu börjar man längta tills våran är klar och ska upp på golvet, är ändå 1 år bort.. men tiden går så mycket fortare än vad man tror.

Och nu måste jag avbryta.. satt här, fridfullt har på tvn med american idol på och hör en dude sjunga "what a day for a daydream"  en låt som jag också sjungt, vänder mig om och blir alldeles förtrollad , shitpomfritt VILKEN KILLE wwaaahaa, !!!  var tvungen leta upp på youtube .. och där blev jag lika fast. Haha ah, kalla mig tjejig men vafan, jag är ju en tjej!

morgon är trött.

Hallååuuuu, har just vaknat, och är ändå inte super trött, men jag är lagom trött. Idag börjar jag klockan 13.00 vi ska se dans 3ornas slutproduktion på nordanå, sen slutar vi. Så denna dag gillar jag=) Och jag gillar att jag hade så många besökare på bloggen igår också rekord! 70 stycken ! haha.. kan ju vara för att jag reklamerade om videon....hmm.. ja men jag gillar den iaallfall. Snart ska jag hoppa upp och träna lite grann, sen käka gröt för fulla muggar och sen vet jag inte riktigt, se lite tv tills jag ska börja bege mig. Idag är det sol ute men bara 5 grader i skuggan.. det kändes inte så super nice.. Men men, det är fortfarande snart sommar och jag klagar inte.

image117

Pusshejjjjzzzzzz

fett med dans!!

Jag hade tråkigt, och kom på att jag skulle klippa ihop lite fula klipp med mig moa och mickis, så det skulle resultera i den här fula videon, som sagt finns det inte överdrivet mycket saker att göra här, så då gör man sånt här istället Hahahahha





fest!

Snart börjar festen, jag och moa taggar !
helt galna!
image115

Ha en rolig kväll för det kommer vi att ha !
Våran hälsning idag går till våran malåbo, stupidhead, som också skaffat sig en blogg http://stupidhead.blogg.se !Kaching

gooooodmorgon!

Eller vad man nu ska säga, vädret är inte lika bra som igår och jag är rätt trött. Ska slänga mig upp och trampa lite grann eftersom jag varit för lat nu i en vecka. Ikväll blir det förmodligen party (aa du ser ju), och just nu är jag inte speciellt pepp , kan bero på tröttheten, men vi får se senare! Nä kände att jag har inget att skriva just nu så jag slänger mig upp och trampar så länge jag orkar!

Shopping och chill

Kom hem för ett tag sen från mickis lägenhet, jag och moa invaderade den ikväll. Vi såg talang och the epic movie eller vad den nu hette, sen cyklade jag hem i min ensamhet snabbt som vinden för det var kallt och mörkt och läskigt.

Idag har jag shoppat 3 plagg som jag i vanliga fall inte brukar ha på mig, eftersom jag är inte en sån som byter stil hippsvipps, men varför inte testa? Hade tänkt lägga upp bild på det, men verkar inte gå att lägga in nya bilder så det blir inget av! Nu är jag pank...fan

Rackarns, nu har jag blivit övertrött, blev nog pigg av cykelturen tror jag. Men såg just på tv.nu att kl 01.25 är det sanningens ögonblick på tv 5, så det ska jag nog somna till, om det inte blir sånadär hemska frågor som man vill veta svaret på=P

image19
Upprepad bild jag vet, men går ju inte lägga in nya och inlägg utan bilder ser så tråkiga ut, så jag ska försöka börja slänga in lite fler bilder, heja mig.

GODNATT!

Skogsdag

Har precis duschat och fått bort all röklukt från då vi lagade mat. Haha nu måste jag ändå säga emot mig själv litegrann, men att vara är skogen är ändå underskattat, som jag skrev i tidigare inlägg så lät jag ju inte alls pepp, men direkt vi kom fram så kändes allt så skönt, att bara vara i skogen med världens bästa klass och gå lite tipsrunda, olika banor osv, sen laga mat över öppen eld. + att vädret är helt underbart, just nu står min mätare på 19.2 grader, och är inte ens sol just nu, och har varit sol mesta dels av dagen, så den här dagen har faktiskt varit väldigt bra, även om jag inte trodde det från början.
 
Sitter just nu med en handduk på skallen och tar det lite lugnt ett tag, ska dra till moa sen och sen ska vi vandra lite på stan, ska hitta en jeansjacka. Hörde om att det fanns snygga på lindex för billigt pris av Hanna, så jag får skynda mig att springa dit innan dom tar slut. Efter stan vet jag inte vad som händer, men lär väl hänga med moa och mickis tills mickis drar till malå, sen ikväll ska jag och moa bara ta det lugnt framför tvn till talang och rösta vidare rikard chai och marcus till final. Fast jag är så snål, så åtminstonde en röst av mig får dom iaf. Imorgon vet jag inte vad som händer, får se får se.. Alla ska tydligen hålla sig nyktra framtill skolavslutningen, blev lite paff eftersom fest är somsagt en favorit hobby här bland alla brunstiga tonåringar! Men det känns nice ändå, sen blev vi sugna på att dra till boda borg någon helg också och leka barn igen. SÅ KOM IGEN, VI DRAR TILL BODA BORG NÅGON HELG INNAN SOMMAREN!

Har bestämt mig nu, på onsdag blir det permanentning som gäller, krulltott ska jag bli tillsammans med moa.
Sen kanske det blir att slänga i en färg och toppa litegrann.

Nu ska jag göra mig klar för en tripp på stan och fortsätta njuta av det varma vädret, kaching !

image89


ajje...

Känns som att jag ofta får ont i halsen, undrar vad det beror på? Nu känns det som att det är påväg att bli något som kommer göra ont, men jag får väl vara snäll mot min kära hals så den inte hämnas på mig.
Igår var en konstig dag, vet inte varför, men många tankar flög igenom mitt huvud och det var fan jobbigt usch. Och sen alltså, skellefteå? Vad är vitsen? Vafan är det här för ställe egentligen, blir snart galen och släpper en atombomb eller något, måste bara få tag i en först såklart.. nä, men vilket jävla ställe säger jag bara. Flytta aldrig hit, men samtidigt så känns det som att jag kommer bli fast här förevigt för jag kommer vara för feg för att ta ett steg längre och lämna denna bubbla.

I helgen har jag fan ingeneaning vad som händer, och det har jag inte heller nämnt, men då man inte har något att göra här, så är det ALLTID fest, alltid alltid alltid, det är det enda folk gör, blir så less, så om det är så att man inte alls har lust att vända uppochner på flaskor så blir man sittandes själv hemma eftersom alla man känner är ute och partajar. Vi måste fan skaffa bättre fantasi, om någon utomstående frågar mig "Jaha vad gör man i skellefteå då?" , blir svaret alltid "ingenting, eller fest". Inte för att det ALLTID är så, men det är 9 av 10 gånger iallafall som det svaret passar utmärkt. Aa, om det nu är någon utanför skellefteå som brukar läsa min blogg så kommer den/dom personerna förmodligen aldrig pallra sig hit, haha bra linn! tack tack.. Nä men vadå...vi har väl...goda glassar kanske....

Nu sitter jag mest bara och väntar på att dra iväg upp mot vitberget för skogsdagen.. har inte ens packat ner någonting.. kanske borde göra det. Har inga bra skor heller, så förmodligen får jag väl minus poäng för det! Men .........jag bryr mig faktiskt inte ett smack!

Idag är det fredag....va? om 4 veckor precis just nu har vi sommarlov, vad gör man då? Alla jobbar men inte jag. Får ligga och steka i solen, om det nu kommer att vara någon, men har hört att det här kommer bli en supervarm sommar så jag hoppas det blir så också. Förra sommaren var dom varmaste dagarna precis innan skolan skulle börja om, det kändes inte speciellt nice. Och nu känner jag att jag skriver bara en massa jävla onödiga saker som jag egentligen inte ens tänkte på att skriva, men eftersom jag tänkte på det just den sekunden så smattrade mina fingrar till och pang så stod meningen där , och jag är för lat för att trycka på tabort knappen.

Nä nu ska jag packa ner det som jag måste ha med mig och sen börja trampa upp för den oändligt branta backen...tjoflöjt.

image114

maawhasf

Hade egentligen tänkt att gå och lägga mig för ett bra tag sen, men sen kom massa tankar på besök i mitt huvud som inte vill springa iväg........det är sjukt jobbigt att tänka ibland, fast nu börjar jag ändå bli hyffsat trött så därför börjar mina tankar bana iväg åt det hållet att jag borde nog sova snart, kommer bli en jobbig dag imorgon och känner redan nu hur less jag är på att vara bland massa mossa och svamp!!!!!!! åååååååååååuuuuh, nä godnatt.

rullar

Dåligt samvete är vardagsmat.

Sanningens ögonblick..

..Har jag just sett på tv, och jag skulle nog aldrig palla att vara med i ett sånt program. Vilka jävla hemligheter som avslöjas alltså, och så måligt man skulle må efteråt, dom som tittar skulle skapa fördomar att "jaha så är hon/han" Nä , fattar inte dom som vågar ställa upp, men pengar är ju pengar =P. Och jag har då inget emot av att sitta och titta. Ikväll har jag som igår, varit hos mamma i ersmark, hoppat lite studsmatta och myst med kattbäbisarna.

Är inte alls peppad för imorgon, en hel förmiddag ute i skogen med klassen för att vi har missat så många idrottslektioner. Varför kan vi aldrig ha riktig idrott? Varför alltid lekar och tjoller, fram med fotbollen och innebandy klubban, basket och sånt som är skoj!!!!! Förut var idrott favoritämnet, men nu känns det bara onödigt och jobbigt att ta med sig massa kläder då man vet i förväg att det oftast inte kommer vara en givande lektion. Visst vi skrattar mycket, men ja.. haha ska väl inte klaga egentligen MEN MEN åh, kände mig tjatig ! Majs
 
Nu är det iaf bestämt att jag ska fixa håret, hur det blir, får ni väl se sen, har inte riktigt bestämt mig till 100 men ja , det lär väl slängas upp en bild på det. Blir troligast på onsdag, alltid är man lika nervös och förväntansfull då man ska fixa frillan, iaf jag! Men är så less på mitt hår nu, det bara hänger och dinglar och ser tråkigt ut , så jag sätter mestadels upp det i en tjorvig knut vilket inte känns speciellt fräsigt att ha varenda dag haha.

Sitter och kollar klipp på youtube för jag har rätt tråkigt



haha ändå ganska roligt..tycker jag

GOdnatt!

Sug

Idag ska vi träna till nationella matteprovet i flera timmar, hur jävla nice känns det då provet själv är flera timmar. Kändes iallafall svin jobbigt och skulle mest av allt bara vilja ligga hemma i sängen och ruttna, men det går ju inte för sig eftersom jag måste verkligen klara nationella nu för att klara ett G, känns rätt hopplöst men jag får väl göra mitt bästa iaf... kanske.. haha. Igår var jag i ersmark och hade rätt skoj haha, kommer inte avslöja då är det inte skoj längre, så jag får ha skoj i min egen hjärna istället. Sen hoppade jag lite studsmatta, svin länge sen man gjorde det.

Ja somsagt så känns denna dag inte alls pepp, fast vädret duger iallafall så jag får väl vara glad för det istället. Har också funderat på att göra något åt mitt hår, kanske färga, kanske permanenta, klippa.. hm.. får fundera lite på det. Har iaf bestämt mig vilken färg jag ska färga om det blir av, lite ljusbrunt sådär med kanske lite fräsiga slingor. Men är ju så jävla dyrt, och hemma blir det aldrig som man tänkt sig. Jag är snål jag vet, men vad ska man göra då man inte lever på sina bloggar som många andra utan att jobba och kunna köpa vad fan man vill när man vill hur man vill. Säger inte att jag inte skulle vilja ha det så, skulle vara nice att bara slänga in sisådär tusen inlägg om dagen och göra lite reklam för prylar, men så kreativ är inte jag utan jag skriver bara onödiga saker bara för att fylla ut min tid haha. Som nu tillexempel, blev klar lite tidigare än väntat och sitter nu och bara väntar på att cykla iväg till skolan.


Väntrummet av es2c, vinnare openjam 2008. Nu närmar sig arvikafestivalen, wiho! Vi rockar .
image113
Moa, Nina, Mickis.

Kväller

Har just tryckt i mig MASSA popcorn till topmodel avsnittet som gick förra onsdagen, var tvungen att se det nu eftersom nästa avsnitt är imorgon, men fan att heather skulle åka, hon rockade ju hela skiten. Ikväll har jag somsagt tidigare varit i skelleftehamn och spelat in, och nu ser det ut som det närmar sig klart ! Måste fixa bild också men det har jag ju min fader till som kan sånt. Jaa, så nu får man väl bara vänta och se hur det går, håller tummarna iaf, skulle vara grymt roligt om den gick igenom och det leder någon vart.

Snart blir det nog att hoppa i säng, men jag sitter bara och vill köpa massa nya kläder.. blir tokig.



Nä nu ska jag hoppa i säng iaf, minsann minsaNN!! godnatt.


Tjolaho

Nu sitter jag och väntar på min kära syster, hon ska nämligen haka på till skelleftehamn och lyssna då jag gormar som en mås. Och vädret är verkligen sug, jävla regn.. Kom tillbaka soleeen! Fast kom just på varför det regnar idag.. jag råkade mosa en mister spindel..var..inte meningen.. faktiskt.. det var plesners fel. Så det är plesners fel att det regnar idag haha. Skolan har varit super dryg som dom flesta dagarna faktiskt, mest bara långa tråkiga hål och lektionerna är helt meningslösa. Tur att det bara är 4 veckor kvar nu och sen lediiig, arvika, sol, bad, mys, pys. I morse satt jag och tittade på nelly.se efter en ny bikini, men jag är så jävla fattig så jag har fan inte råd , får köpa en billig från H&M eller något annat ställe.. mmmm.

Var egentligen tänkt att Jag Mickis och Moa skulle fara till Norsjö imorgon för piercing-time, men det blev inte av, för vi har ingenstans att lägga våra huvuden och sova på. Sen så kändes det lite dyrt och onödigt med en till piercing, men man får se vad tiden kommer med. Har iaf bestämt mig för att tatuera, men har inte riktigt bestämt vars och vad ännu.

Nu ska jag fortsätta vänta och sedan dra iväg HÖRS Puuuesss.

Skolaskola

I morse kände jag för att ta en liten sovmorgon och skippa mentor tiden, skönt tänkte jag..och cyklade iväg till skolan en timme senare än vanligt, då jag kom fram så hade vi såklart ingen svenska! Så nu sitter vi ute på dans och teater och inte gör någonting, sen är det lunch matte teater sen slut för dagen. Sen ska jag dra iväg till skelleftehamn och sjunga lite granna, förhoppningsvis blir låten klar snart. Hmm,,,,,,,,,,,,,,,,

Igår höll jag på att bli överkörd också, cyklade så harmonisk på min vackra cykel och var nästan hemma, ett övergångsställ kommer och jag tittar åt sidan, det närmar sig en blå ful bil, men den saktar in SÅ SNÄLL tänker jag och börjar trampa , sen då jag nästan är över så gasar biljäveln och bromsar ca 2 centimeter ifrån mig. Trots det så blev jag inte rädd, så jag kände mig ganska cool då jag cyklade snigelfart resten av vägen som var kvar.
Och jag la nyss ner massa...eller massa kanske lite tid på paint för att rita den spännande händelsen, men den bilden gick visst inte att lägga in, så du får helt enkelt fantisera om hur det såg ut!!!

Varmt kallt

Vädret växlar som en moped växel, fyndigt av mig där. Idag har varit en tröttsam dag, är så trött så jag tror jag går i sömnen nästan! Sen efter skolan tog jag och mickis oss en sväng ner på stan, och hon fyndade lite saker medans jag själv kände mig för snål för att ens titta efter något fast vi köpte lite kina mat och satte oss nere vid älven och frös.


image109

Ikväll blir en lugn kväll måste sova massa massa, så förhoppningsvis somnar jag tidigt.
Hmmm..,...............

Im back!

Har varit lite inaktiv dom senaste dagarna, men nu är jag tillbaka... haha förhoppningsvis med något bättre att skriva, förmodligen inte men man vet aldrig. Hinner inte skriva något nu heller för nu ska jag kila iväg till ica och sedan till skolan. Är sjukt trött, vill bara sova sova sova i tusen år. Peeeeooouuussss.

RSS 2.0