fifan

Ikväll såg vi ju teater "fullbokat" med morgan alling och det var sköj, riktigt roliga grejjer ibland. Men det är så jävla störande då det ska sitta folk bakom och skratta "HaäHAÄhaÄHaÄAHA" åt varenda jävla grej han sa. fifan.

haha iallafall, alla verkar ju veta om den där hysteriska bruden som var med på idol som avgudade johan palm och jag såg just det pinsammaste jävla klippet i hela världen som jag var tvungen att lägga in. titta inte om du är som jag att man skäms ihjäl då någon annan gör något pinsamt, jag satt och sänkte ljudet då och då för jag ville inte höra vad hon sa för att det var så jävla pinsamt, men det jag hörde var ju det sjukaste jag hört - "han betyder mer än min familj" .. fett




nu ska jag sova, godnatt!

ensam hemma

Många onödiga inlägg, men vi har just sett ensam hemma, ni vet den där filmen man har sett tusen gånger sen man var liten, killen som blir glömd hemma då hans familj drar till paris och så kommer det inbrottstjuvar haha. Den är rätt rolig ändå, även om man kan den ut å in. Nu ska vi snart vandra ner mot stan, till karamelltåget för att köpa snus, sen andré till bussen och jag till nordanå för att se teater. Sen efter det blir det väl hem och sussa och sen invänta på att en lång jobbig skolvecka ska börja. Därför är söndagar sämst, andré drar till umeå, och sen är det måndag efteråt. Fifan..

haha

Vi har just sett klart reprisen av idol, och jag var nog inte den enda som la märke till den hysteriska bruden som skrek då johan stod framför henne,  andré skrattade sönder sin hals.. fyfan så pinsamt, och jag skäms alltid själv för den personen som jag tycker skämmer ut sig. Så jag skämdes som fan för hennes skull...nä usch,.. jag gillar inte att se sånt. Men nu är han ute!! Så nu kan man förhoppningsvis se idol utan att behöva tänka "vad fan gör dom?!" till alla brudar som ser ut som att dom är och ser på världens kändaste artist.

Som vanligt så brukar söndagar vara en slö dag, utan att det händer så jävla mycket. Så jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på nu, jag blev lite sugen på att gå ut och gå. Så jag ska försöka få med mig andré på en liten prommis!

1 advent

visst är det 1 advent idag?. har då jag iallafall fått för mig, så för mig är det så, oavsett om det är det eller inte! Jag var tvungen att få mig upp halv 11, eftersom vi somnade sent och vaknade så sent igår. Skulle jag ha sovit längre skulle jag inte få mig upp imorgon till skoltid... fan vad noga jag är och ordningssam! Men iallafall så ska jag se idol som börjar 11.30 för jag missade det i fredags. Och jag vet redan att Johan åkte ut, så jag ska bara se för att se haha.

Nu ska jag käka frukost!


taken



Jag borde få pengar för att jag gör alltid så mycket reklam om filmer, eller hur? Men iallafall så har vi just sett Taken, en action film, jag är inte mycket för action filmer men den här var jävligt bra. Handlar om han killen på bilden som har en dotter, som far till paris med hennes kompis. Massa lögner hit å dit om vilka som ska vara där, vad dom ska göra osv, och det slutar med en massa trubbel så hans dotter och hennes kompis blir kidnappade av albaner som drogar ner unga flickor och sen säljer dom. Och han gör allt för att hitta henne och få henne hem. Massa pang pang hit och dit och då filmen var slut la jag mig i sängen och sa till andré "nu kan jag andas normalt igen". Så den här filmen rekomenderar jag till alla i världen, även om man inte gillar action filmer normalt.


Så nu ska vi väl titta på lite tv och bara mysa och sen sova :) Imorgon kväll ska vi i klassen se teater också som heter fullbokat med morgan alling. Så det blir nog sköj. Godnatt !!!

lördaagggg..

HAha godmorgon, vi vaknade för ca 20 minuter sen, jag har aldrig sovit såhär länge i hela mitt liv..fast då vet jag inte riktigt vilken tid vi kom hem igår heller, men skulle gissa på 2. Jag som hade peppat i tusen år på den där festen, för att dansa, köra en rolig battle lek, men så var alla skit tråkiga och ingen dansade till min braiga musik ! Eller jo jag, andré, tina, och tinas kompis dansade. Så visst funkade det, men det var tråkigt att alla var så tråkiga! Sen gick vi ut på olles ett tag i våra outfits och jag kände hur folk bara glodde, men tur att man var lite drunken så jag brydde mig faktiskt inte ett skit. Sen drog vi på frasses och käkade litegrann och sen fick vi skjuts hem och jag hade tänkt att ta tusen miljarder bilder under kvällen, men jag glömmer alltid bort. Men några få blev det iaf:


andré med sina coola glajjer.

jag och stora syster, hon såg ut som en fluga på den här bilden haha

andré kör på dubbelt, dubbelt är bäst.

fred, hade passat bättre till 70-tal, men fred är aldrig fel

tina och hennes polare på olles, sista bilden som togs för kvällen, så det blev inte många.

jag vann pris för bästa utklädnad, så det var nice iallafall. Nu ska vi bara slöa och se film ! som en bakis-dag ska vara. vi hade tänkt dra på stan, men vi vaknade så sent så vi orkar inte skynda oss.

tambourine

Godmorgon! IDAG ÄR DET FREDAG, så jag säger godmorgon med ett lite gladare sätt i min skalle än tidigare dagar.
Snart ska jag iväg på skolan och det enda som suger idag är att vi slutar inte föränn 4.. så jag får stå ut! sen blir det att skynda sig hem i en flygande fart swoooosch. Och det är det enda det här inlägget får meddela, eller nä föresten.

BRA TIPS PÅ ATT FÅ MINDRE RISIGT HÅR? komigen nu då..svara för fan. Mitt hår är en risbuske sen jag permanentade det, och jag var tvungen platta det imorse eftersom jag ska ha platt hår ikväll, och det är så jävla jävla risigt, jag vet att man ska ha värmeskydd blabla i håret innan man ska platta och sånt där skit, men jag vill ju veta vilket som är bra och inte allt för dyrt också.. så antingen håller ni käft och inte kommenterar så jag blir ledsen då jag kommer hem, eller så kan ju någon vänlig själ skriva ett litet tips så jag vet vad jag ska köpa !

hahahha jag skulle leta en bild på google på risigt hår..sen då man skriver på engelska brukar det komma upp tusen fler bilder... jag skrev"rice hair"... ris-hår, och jag tyckte det var lite roligt så därför lägger jag in den bästa bilden på rice hair !

mamma mia


TJABBA, jag har just sett abba musikalen mamma mia, varför? jag hade inget att göra. och det var den enda filmen jag kom på som jag inte sett, som är hyffsat ny. Tyckte jag att den var bra? Nej, den funkade som tidsfördriv, men inte alls en film som jag rekomenderar. Och det blev så fel att se skådespelare som annars är duktiga vara med i en lam musikal. För skådespeleriet är ju helt annars i en musikal än i en vanlig film, allt ska vara så skuttigt och hoppigt hit och dit och blablabla. De enda musikalerna jag gillar är Disney, det är grejjer de.

Men nu ska jag iallafall gå och borsta tänderna och sånt där, och sen ska jag lägga mig i sängen och titta på Hell's Kitchen som har blivit det enda programmet som jag följer på tv förutom repriser på topmodel och sånt, men det har jag ju redan sett tidigare så det räknar jag inte med. Så godatt och snart är det fredag! pepp.

Pump it up

haha det blir många inlägg nu men jag glömde berätta!

Idag var vi ju på tingsrätten som jag skrev tidigare. Och från halv 10-10 skulle det vara ett mål om grovt rattfylleri. Vi kommer in i salen, sätter oss ner, och den som har blivit anklagad kommer inte dit, så vi sitter där inne i kanske 3 minuter sen får vi gå ut och vänta till klockan 10 då nästa mål börjar - stöld.

Vi går in, sätter oss ner, och den som blivit anklagad för det kommer inte heller dit, kul tänker jag, fan va värt.. men dom berättar iallafall vad han har gjort. Han hade stulit en cykel utanför Brinken här i Skellefteå. Den som fått sin cykel avstulen hittar den sedan i en park, minns inte vilken dom sa. Och först säger snubben som snott cykeln att han köpt den av någon för 1500 kr, men sen ändrar han sig och säger att han tog den och valde att behålla den själv....varför?
jo - För den var så fin, och skön att cykla på.

(google)

hahahha....det var roligt, och sen innan vi går in och dom säger vad den här snubben har snott tänker jag"men det är väl säkert en tv eller nåt sånt" men näe då var det en cykel stöld.. Jag menar, vem fan har inte snott en cykel?! Okej jag har faktiskt aldrig gjort det, men jävligt många har , vem orkar bry sig förutom den som får sin cykel stulen? Så idag på tingsrätten blev exakt som jag hade förväntat mig..ointressant som fan.

gitarr mästare


hade vart mycket bättre om det var en riktig gitarr så vi kunde snirkla ihop oss och ha show för oss själva på helg-kvällarna! Tur att du är gullig ändå, så jag tycker om dig även om det är en plast gitarr med knappar.

Nu har jag sett lite topmodel, fixat så jag vet exakt hur jag ska se ut imorgon så jag slipper stressa då jag endast har 2 timmar på mig att ta mig från skolan -> hem -> duscha och fixa -> fest. Känns som min mage kommer gå sönder då den alltid vill jävlas då jag har bråttom. Så jag ska försöka att inte stressa så mycket som jag i vanliga fall brukar. det är en av orsakerna till att jag alltid stiger upp en och en halv timme innan jag ska bege mig mot skolan, för att slippa stressa och i stället sitta och börja ha tråkigt innan jag ska ge mig iväg. En bra lösning mot stress! Sen hinner jag alltid sitta och kolla på alla bloggar, aftonbladet och ibland skriva själv också, vilket betyder att jag egentligen kan stiga upp 30 minuter innan jag ska iväg till skolan haha. Nu ska jag fortsätta digga musik, jag har kommit in i en sån fas nu att jag sitter med mina hörlurar och diggar musik och bara stirrar in i väggen ungefär. Men det är nice, jag gillar mina musik-stadier. Hejs

80-tals shoppat

HEJ ! idag har jag spenderat det dyraste jag någonsin gjort på en outfit för en maskerad..... men sån tur var så köpte jag saker som jag kan använda senare också, fast kanske inte i samma kombination haha.


Rosa pärlhalsband från Cubus 33 kr (rea 15%) haha
Blå stickad tröja hela 5 kronor på kupan! Jag gillar den typ, får bli min nya mys tröja.
Oversize t-shirt från bikbok 70 kr egenltigen 64 men jag gav 6 kronor till rädda barnen, generös va (rea 50%)
Lila strumpbyxor från åhlens 99 kr
och oranga benvärmare från HM 44 kr (rea 10%)

det är förövrigt 30% i hela butiken på cubus idag och dom har öppet till 21.00 !

sen köpte jag också:

Min standard foundation 150 kr loreal true match, och såklart ett knallrosa nagelack till min outfit 25 kronor depend.,
och med rosa ögonskugga och läppstift och stora örhängen till det så blir det nog en rätt lyckad outfit ändå! så jag är pepp på 80 talet nu!

så nu ska jag bara räkna ut här hur mycket det har kostat.......426 kr...
och efter min och hannas långa vandring på stan letandes efter en outfit till mig blev vi hungriga, tänkte käka på waynes men det var proppfullt.. så vi gick till max i stället haha.. så där for 55 kronor också...och därför måste jag träna ikväll så jag kan sova med gott samvete! faaan vad pank jag ääär..... ååå... jävel... snabel... haha men jaja.. jag har iallafall 800 kronor kvar på kortet + att snart kommer studiebidraget så jag kommer ha råd att köpa julklappar ändå. fan va bra. Nu ska jag digga musik och slänga mitt huvud till höger och vänster!

tingsrätten...

Snart ska jag till tingsrätten... jag har blivit dömd för att ha stått på en byggnad och dansat tango helt öppet för allmänheten.

Nä vi ska till tingsrätten för att jag har rättskunskap som individuella.. vi ska kolla på Grovt rattfylleri, och sen stöld. Har varit i tingsrätten förut med skolan, och ska jag vara ärlig så är det inte alls intressant, sist så hörde jag ingenting och såg ingenting heller för den delen. Så jag vet inte, kan ju ha varit för att jag var yngre och inte brydde mig ett skit, men jag brukar inte bry mig ett skit nu heller, döm jävlarna till massa böter eller livstidsfängelse, spela roll bara dom får ett straff så dom inte gör om det igen.

Igår såg jag på insider och det var det sjukaste jag hört, sparka en lärare för att han spelade hårdrock på fritiden, och en annan för att han bloggade? Och läraren som blev sparkad pga hårdrocken , blev sparkad för att texterna innehöll så mycket elände, medans rektorn själv spelade i ett jazzband som spelade låtar som handlar om horor och knark. Logiskt? näääääääää inte det minsta. Och sen det sista repotaget om snubben som blivit huggd i huvudet 3 gånger med en yxa av helt psykstörda grannar i Vojakkala som dessutom terroriserat alla som bott där, varav en dom huggit med kniv i en annans rygg? VAAAAAAA VAFAN FÅR DOM ENS BO KVAR DÄR? sätt dom ute i skogen utan några jävla grannar! Fast iofs då kanske dom skulle bli ännu mer galna och gå ut på jakt och mörda alla som kom i deras väg, även en liten myra på vift. Nä men det var det sjukaste jag sett.. fyfan för sånna människor. En sån tingsrätt skulle jag däremot tycka varit intressant att kolla på, folk som VERKLIGEN är sjuka i huvudet som borde få livstid för att dom plågat flera människor. Nu ska jag göra mig klar och plugga lite  men bara lite inför provet idag. hejs



och det här får bli det här inläggets bild, nån dude och min pojkvän som hårdrockare(måste vart länge sen för här har han inte sitt korvhår som han haft i tusenår)...fan va nice med grönt smink!!!!! ..? Iallafall då man är tjej, går i 5an och ska på disco!

daba di bada die

Sitter i ersmark, mamma trampar på en cykel bredvid.. men hon har inte riktigt hunnit bygga upp sig till hulken ännu! Idag var som alla andra onsdagar, långråkig som fan. Och att veta att vi ska ha NK prov vecka 50 då massa andra uppgifter ska in gjorde ju inte dagen bättre. Men nu är det ännu närmare fredag, och imorgon slutar vi tidigt, fast jag måste stanna ett tag för att göra rättskunskap provet..(nä jag gjorde det inte i måndags, hittade på en ful ursäkt för att jag skulle få chans att plugga mer)... men har jag pluggat då? haha näe.. men jag fick veta att man får göra omprov om man får IG så därför orkar jag inte bry mig nå mer för det. Nu blev jag sugen på något saftigggtttt.... så jag tror jag ska äta en mandarin, fast jag är mätt... men en mandarin skadar ju aldrig så nu ska jag käka upp den och sen vetefan vad jag ska göra. Bara chilla tills bussen går till stan 20.25 och sen ska jag nog hoppa isäng tidigt!!!!!! hejs

morgonen slog mig i skallen

Jag insåg just att det bara är Onsdag idag.... vafan då för.. jag vill ju ha fredag!!!!! Och nu är det då ännu mer snö ute så jag kanske måste bygga en plog-grej på mitt huvud så jag kan ploga vägen själv framför mig.. bra idé ändå. Igår kväll orkade jag inte skriva något, för jag var trött, och jag letade musik i massor. Men det var mysigt hos mamma iallafall, snart springer katt ungarna omkring som räserraketer,.


mys plättar.


Nu måste jag kanske börja göra mig klar istället för att sitta här och drömma om att det är fredag istället för onsdag. Imorgon har jag prov också, och idag har vi tusen timmar NK.. men nu är det ändå inte sååååå jävla bort till studenten ändå!

Hahahhahah någon mer än jag(och min stora syster) som diggade den här låten då man var liten?

IM BLUE DABA DIDABA DIE DABA DI DABA Die

blablablablablabla.. smack that?

kom hem från skolan för ett litet tag sen och jag har så jävla tråkigt.. jag hade tänkt gå på stan idag och fixa alla grejjer till 80-tals festen på fredag, men jag var för trött så jag får göra det antingen imorgon eller på torsdag. ÅÅÅåååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå vad ska jag göra nu ? tv programen suger den här tiden, och det är så jävla tråkigt att sitta vid datorn också.
 
Jag vet inte om jag ska dra till mamma idag med.. det är bra att vara där, för där sitter jag inte vid datorn och det är så jävla skönt att inte göra det. Här i stan finns det inget annat göra då man är som jag, för trött för att fara och göra något på veckorna efter skolan.  Så jag har lite beslutsångest, tur att jag har nån timme på mig att bestämma mig, så nu vet ingen vad jag ska göra.. jag kanske ska sova lite, fast det är också dåligt.. ååååååå majs. 

Jag vill se twilight igen.. och nu är det endå frittfram att ladda ner från internet fram till april, så ja jag hade tänkt ladda hem den, men den finns bara i skit-kvalité än..så jag får väl vänta nån vecka till. Har inte råd att fara på bio och se den igen, så det suger.. jag kanske ska ladda hem någon annan film, eller nä nu blev jag trött så jag ska sova lite godnatt.


nääääääää jag orkar aldrig ta nya bilder, sådärför lägger jag in gamla.

seasons in the sun


Gamla låtar är guld

fördrivning av tid.

Kom just hem från mammsi och har klappat på kattbäbisarna nu har dom börjat öppna sina små knappögon och dom är sötast i världen=) och eftersom jag inte har något annat att skriva så gör jag som alla andra, kopierar en lista och börjar fördriva tid i väntan på att sova.

ÄRLIGHET
Ditt äldsta hångel? 500
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? Jag är riktigt kär just nu:)
Vad tycker du om kärlek? Då man har den är den bäst, förlorar man den är det sämst, tur att jag håller hårt i min!!! haha
När kramade du någon sist? Igår då jag sa farväl för stunden av min man
Saknar du någon speciell person? Jag saknar morfar.
Har du svårt för att bli kär? Den här gången gick det på ett smack iallafall! men det gjorde ju ingenting=)
När kysste/hånglade du med någon sist? I helgen myspys
Ångrar du det? ja det var därför jag gjorde det, för jag visste att jag skulle ångra det sen, nääää.
Är du singel? Nejsi
När fick du senast en komplimang? Idag av min mamma, hon sa att jag var stilig i en basker som jag fick låna av henne
Har du hånglat med någon av samma kön? Ja haha men jag blir ofta retad för jag tycker det är en sån big deal, jag brukar nästan bli tvingad till att göra det !

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: Nej inte helt
Hånglat med nån riktigt ful: Jag hånglade med en affish på torget, tills jag insåg att det var en bild av en ful person
Hånglat med fler än 50 pers? 50 pers är ju ingenting!!! haha nä det har jag inte.
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Nej
Gjort något riktigt dumt? Yepp
Gjort något du verkligen ångrar? var väl ungefär samma fråga, men jo det har jag
Varit nykter på nyårsafton? Ja måååånga
Åkt ambulans? En gång
Gjort nåt olagligt? Jepps
Blivit polisanmäld? Näe inte vad jag vet
Fått din mamma att gråta? Jo, fan va dum jag är..men de var jätte länge sen jag lovar.
Slagit ner någon? Slagit ner och slagit ner, jag har väl slagits med mina syskon nångång haha
Skämts över dina föräldrar? nångång då dom varit på lyran
Skämts över dig själv? haha ja, speciellt om jag ramlar då jag går ensam på vägen fyfan
Sagt jag älskar dig och menat det? jep
Tar du droger? Nej, aldrig gjort, kommer aldrig att göra.
Dricker du? JEEEEEEEEEA
Vilka kläder sover du i? Tshirt för det mesta
Vad hatar du verkligen? Fulla brudar på station som inte vet hur man står i en toalett kö, fyfan
Varit kär? är ju det nu för fullt!
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Nej
Är du ensam nu? I mitt rum ja, eller jag hoppas då det, om det inte ligger något psyko under min säng och spelar pokemon på nintendo
Vill du gifta dig? Näe
Vill du ha barn? Inte i min hjärna just nu, jag vill ha alla pengar själv haha

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng?
Linn pee
Såg dig gråta? André tror jag
Fick dig att gråta? haha jag själv säkert
Du delade en drink med? hmm.. plesner på balzac för ett tag sen tror ajg
Du gick på bio med? André och såg världens jävla bästa film, twilight
Skällde på dig? Jag har inte blivit skälld på under en bra lång tid, men det var väl förmodligen mamma eller pappa.

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit?
Kramat någon? André
pussat någon? André
köpt någonting? André.. haha nä, skoja bara, men ja det har jag.
Sjungit?  jepp alldeles nästan nyss hemma hos mamma, dock inte så seriöst
Saknat någon? jepp

JAG HAR:
Digitalkamera?
Ja
Systemkamera? nejs
Telefon på rummet? jooooo
Egen dator? joooo
Könssjukdom? alla som går...förlåt andré :S gör inte slut med mig nu
Husdjur? Hos mammsi har vi just nu 6 kissemissar
Bra kompisar? Japp
Tar du receptbelagda mediciner? Japp
Vem vill du fika med just nu? jag är inte så sugen, så just nu ingen.


fan va tråkigt, som jag alltid skriver efter jag har gjort sånna där, nu ska jag fixa musik till en skiva som ska med på festen på fredag=) tjingeling och godnatt.

blodig tå

GODmorgon!!, skoja bara, jag vill inte ha morgon på en måndag, jag vill ha slut för dagen på en fredag. Så på fredagafton kan jag skriva godmorgon och mena det som om det vore världens gladaste ord.

Min tå är blodig, jag har skavsårsplåster och plåster på min minsta tå, det känns fett..(alltså tjockt) fan va rolig jag är, kommer på roliga meningar och grejjer utan mening... va? nä men idag slipper jag gå till skolan och skrapa upp min lilltå ännu mer juippi, snart kanske den läker! Snart är det julafton..som jag har skrivit i ungefär alla inlägg jag har, men vadå fan vad skönt med lov i 3 veckor!!!!!!!!!!!!!! varför har vi ens lov i 3 veckor? men det är bra, jag längtar.

Och att det var skyltsöndag igår var ju knäppast av allt, varför har man skyltsöndag en söndag för tidigt? är ju bara konstigt och onödigt också för den delen. Skyltsöndag är det tråkigaste som finns, det enda bra med det är att man kan käka knäck i förväg, men jag missade det så jag får vänta på mina knäck i nån vecka till.. nu ska jag göra mig klar och hoppas på att fredagen kommer fort som en raket.


Jag hittade just den här bilden som andré tagit på sig själv, är det inte tjejer som ska sticka ut ett finger och låtsas att dom har ett manligt kön?... roligt var det iaf haha kan vara för att jag är trött.

fable 2

Hela helgen har jag nött ett xbox spel som heter fable 2.. jag känner mig som en 13 årig liten pojke som just fått ett xbox i present haha.. men det var faktiskt roligt. Tvspel är jävligt roligt egenltigen, bara det inte är mördarspel där man dör hela tiden därför är det spelet som jag spelat jätte bra för man kan aldrig dö !!

Nu blir det snart att ta bussen ner till stan för att sen hoppa på bussen till skellefteå, och jag har läst både på aftonbladet och norran att det är skit halkigt på vägarna nu så jag är jätte rädd.. sånt är jag jätte nojjig över, att bussen/bilen/tåget ja vadsomhelst ska åka av vägen och att man ska krascha och dö.. fyfan.. brbrbrbrr.. nu blev jag bara ännu räddare. Så nu ska jag pussa på andré så jag blir glad igen haha hedjå.

huh?

haha va, är det skyltsöndag IDAG? det skulle ju vara nästa söndag? nu är jag mest förvirrad i hela världen.

snöö

Det är snö överallt blä.
Idag ska jag åka hem igen, bussen kommer säkert flyga av vägen i en stormig snövind. Och imorgon är det rättkunskap prov för min del.. och såklart glömde jag att ta med boken till umeå så jag kan ingenting haha. Värt att fråga om jag fick göra det imorgon då jag inte ens har pluggat något.. mäaäaehaehaeh.. himla skit.. men finns ju inte så mycket jag kan göra åt det nu, jag kan iofs sitta uppe hela natten då jag kommer hem för att plugga, men att jag av alla människor skulle göra det är omöjligt. Så jag hoppas provet är svårast i världen och att alla fick dåligt på det så behöver jag inte känna mig sämst om jag inte klarar det , så dum jag vet men vadå !!!!! Nu ska jag försöka ringa Plesner igen om hon inte ligger och snarkar som en valross. Hejdå

Twilight



Nu har vi just kommit hem efter att ha sett Twilight. Och det var fan en av dom bästa filmerna jag har sett, så jag är glad!
SÅ DENNA FILMEN REKOMENDERAR JAG TILL ALLA fyfan så jävla bra. maaha.. jag hoppas verkligen det kommer en uppföljare.. jag skulle lätt kunna se filmen igen nu direkt efter.
Haha jag kan inte ens uttrycka mig med ord hur bra jag tyckte filmen var. Så inatt kommer jag sova gott och förmodligen drömma om vampyrer. Nu ska vi kolla om vi hittar någon annan bra film, som knappast kommer vara lika bra som twilight, men som får duga iaf. Så den här filmen är lätt en av dom få riktigt bra filmerna jag sett i år.

och med detta avslutar jag med ett: GODNATT

tjabba

Idag har vi varit på kupan och inhandlat 80-tals kläder till André och det blev suveränt det enda som sög var att dom inte tar betalt med kort där, så vi var tvugna att gå en miljon mil (kändes det som för att jag har skavsår på min lilltå) för att hämta ut pengar och sen gå tillbaka. Nu om ett tag ska vi ta bussen till stan och sen ska vi gå på bio och se Twilight :) Och sen blir det väl hem och slöa antar jag, men det blir mega bra. Jag längtar till filmen! Och jag orkar inte skriva blogg !! Så det blir en ganska blogg-lös helg! tjingelnig

FREDAG!

Jaa äntligen fredag, synd bara att jag är världens snorigaste och har mest uppsvullna ögon just nu.. jag säger ju det, jag HATAR att jag är allergisk.. ååh blurp.. men mina ögon borde iallafall bli normala innan jag ska iväg till skolan.

har just packat vad jag ska ha med mig till umeå också, blev inte mycket då alla mina kläder ska tvättas.. sämst. Men jag är glad ändå. massa snö ute också, det suger, för jag har inga vinterskor... så jag kommer vara blöt-fot idag, och sen kan jag inte min redovisning heller hahahaaa ååh jag skrattar i mitt huvud då jag ser mig själv stå där och prata i räserfart bara för att jag knappt vet vad jag själv pratar om, det känns bra, och några snor attacker på det , då kommer det bli deceniets bästa redovisning ! Nu ska jag göra mig klar och sen ut och äta upp all snö som faller från gud.

ÅÅÅ för att du ser för att du FÖRSTåååår

jävla skit musik på radion.

Sitter i ersmark nu hos mammsi. Jag hatar så jävla mycket att jag är allergisk mot djur, annars skulle jag skaffa tusen då jag flyttat hemifrån.. jävla skit fan prutt känner jag. Så idag har jag inte gjort mycket, eller jo religion provet.. .hahah, direkt vi fick provet och jag kollar på pappret inser jag att det är ungefär 3 frågor med av dom jag pluggat på.. värt..men jag svarade iallafall på alla G frågor utom 1, och en till fråga på det också. Så jag hoppas jag kommer få g... komigen. Om ca en timme ska jag få skjuts till kåge för att ta bussen därifrån hem igen.. och då måste jag träna på min redovisning som fan.. skulle läsa den för mamma, det ska ta en kvart.. mitt tog ungefär 5 minuter för jag pratar som en raket då jag läser, så jag måste träna på att prata låååååångsammmaarree...som en snigel nästan för att jag ska kunna klara hela tiden ut! ååå... jag som trodde jag skulle ha jätte lång redovisning men ne tydligen inte, så skit på det.

Imorgon efter skolan ska jag ta bussen till Umeå för att vara där hela helgen, och på lördag ska vi fara och se filmen Twilight på bio som jag tror är en skit bra film, så jag har jätte höga förväntningar på den nu! Så om den är dålig, ska jag gråta. Haha jag tänkte just på en sak, att jag skriver ofta att om någonting går dåligt så ska jag gråta, men sanningen är att jag gråter väldigt sällan. Jag minns engång för kanske 1 ½ år sen , då jag grät hemma hos mamma då sa hon "Någonting jätte hemsk måste ju ha hänt.. eftersom du gråter!"

En annan rolig sak är att då jag blir svinförbannad så kan jag börja gråta också haha det är så fult, men det är för jag blir så frustrerad, jag tror knappast jag är ensam om det. På den tiden jag spelade fotboll, och om jag hade öppet mål och missade fick jag så ont i halsen för jag höll inne alla ilske-tårar hahaha..det är kul. Fan vilken passion jag hade för fotboll, varför försvann den? Ingenaning, jävligt tråkigt iaf, jag önskar jag var som förut,då jag blev ledsen om jag missade en träning, det kan man kalla kärlek till en sport!

haha jaja nog om mina flänniga stunder, nu ska jag ladda hem nyaste msn åt mamma för hon vet inte hur man gör!

YEHA

Sitter på skolan nu, och JAAAAAAAA jag och hanna behövde inte göra provet i rättskunskap idag, så vi får göra det på måndag istället. Känns skönt, så idag blir det bara religion prov som gäller, så vi har suttit och pluggat på det nu på morgonen. Snart har vi Arbetsmiljö och säkerhet också, där vi ser filmen North Country som verkar var en grymt bra film. Vet inte riktigt hur långt vi har sett filmen 'än, men skulle gissa på ungefär ....... halva, eller lite mer kanske. Sen efter skolan blir det att fara till mammsen ett tag, och sen träna på min redovisning som jag har imorgon.

Haha det har förövrigt inte slutat spöka hemma hos mamma, mmihiaehiaheiahe, så där ska jag inte sova på länge! haha på tal om spöken så har vi suttit och snackat lite sånt också nu på morgonen. Jag skulle kunna kalla mig själv för en rädd spöknörd. Skulle jag se ett spöke skulle jag bli skadad i huvet förlivet tror jag, därför är det ganska konstigt att jag ändå tycker det är spännande, med det menar jag att lyssna på saker som har hänt. fan va töntig jag är.. nu ska jag surfa runt lite, fixa lite på min powerpoint och sen kila iväg till nästa lektion som börjar om en halvtimme ! TJEHEJ

Mitt inlägg till dig!!!!

André är tjurig idag för han råkade spilla mjölk på sitt xbox som han just köpt, så därför ska jag nu dedikera detta inlägg endast till han. Och jag tänkte göra det med en romantisk dikt som jag kommer på under tiden jag skriver:


Baby baby flyg som en skata
du är som en flaxig gratäng
jag önskar jag kunde käka betong
för då skulle allt kännas som en dag i ett badkar - förjävligt
En dag ska jag säga dig min man
att ditt hår är det bästa korv-håret som rullar

Du är som en flygande get
en ballong fastnade just i en tjejs tandställning
undrar hur du ser ut när du är gammal och hängig
kan jag få en hängmatta i julklapp?
Denna dikten skänker jag dig
för du är det bästa som någonsin hängt uppochner i en skallig mans glasögon


Pusspuss från linn 18 år

jag kan ju nästan !

Tjabba, kom just hem från skolan / stan, var tvunegn springa in på apoteket för att köpa medecin, som nu bara kostade 150 kronor..fan va skönt. Mindre skönt då högkostnadsskyddet går ut, då ska jag gråta tusen liter då den dagen kommer.. i april.

Jag tog just upp mitt religion papper där alla frågor står, och där jag har kluddat ner förkortade svar.. och gissa vad, jag kunde ju fan nästan allt, så jag kanske inte behöver plugga så hårt som jag trott JIPPI!!!!!!!!! .. fast jag måste ändå plugga så jag kan det utantill, nu fuskade jag bara lite lite lite. mioehaiheihaeihaeihaieh.. Så nu känns den här dagen lite lättare, då kanske jag kan ta min vanliga powernap. Mjeepeejoaejeoajj.. åh jag orkar inte skriva, har inget spännande att dela med mig av.


En bild med mitt sanna jag :

... nä skoja bara lite.. tog andrés mössa, frågade hur man gjorde sådär med armarna nu igen, sen sa jag att han skulle ta kort för att jag ville verka vara coolare än vad jag var. I min storasysters studentlägenhet i umeå för några helger sen.

brr

Idag är det kallt ute igen, men jag undrar egentligen när det kommer bli riktigt kallt.. jag längtar inte dit iallafall. Inatt drömde jag en konstig dröm, våran klass fick i uppdrag att fara till en grotta och döda ett monster haha. Jag ser för mycket film.

Snart ska jag börja gå till skolan, det är skönt att gå till skolan har jag upptäckt, förr hatade jag att gå till skolan, nu blir jag bara piggare om jag går. Sen tar det ca 20 minuter om jag går i linn-takt, vilket är ganska snabbt tycker jag. mÄäääääähj, idag blir det att plugga igen, men inte som igår, utan idag måste jag super plugga.. eftersom provet(n) är imorgon. Men som jag sa så vet jag fan inte om jag orkar plugga till rättskunskapen, jag kanske kollar igenom det några gånger, men jag är inte så pepp på att leta fram en miljon svar som jag redan gjort till religionen, så det får nog vara.. jaaa fan va dålig jag ärrrr blbabla jag vet. Men jag hatar individuella som jag redan skrivit i något tidigare inlägg.

nu ska jag slöa, sen gå. hej

Honey

Har pluggat tillräckligt för idag kände jag! Får nöta skallen av mig imorgon istället, så nu sitter jag bara och diggar min SKÖNA MUSIK, fan vad bra musik jag har. Fast jag har jävligt mycket skit också haha. Så här är en av dom skönaste låtarna i världen.



Enda videon jag hittade med bra ljud, så lyssna och gunga skallen tills den trillar av.

såja

nu har jag äntligen städat klart.. så nu måste jag plugga.


Haha jaaaaa jag har sånna där ljussslingor! men vadå det är mysigt =) Jag kanske borde städa hyllan ändå.. eller nä inte idag.


STÄDAT OCH RENT, lär väl ta ungefär.......2 dagar innan det ser ut som det gjorde nyss igen, men det gör inget, jag är nöjd för stunden iaf.

städ & plugg

Skurmoppen flög.
Jag kom hem från skolan för ca 1 ½ timme sen... VAA? har jag städat så länge..shit.. ja iallafall så håller jag på att städa haha. fyfan vad dammigt.. hittade en äcklig matburk gömd i en påse som höll på att mögla sönder fyfan det luktade inte gott kan jag lova då jag öppnade burken.. tur att det har varit instängt och inte spridit sig överallt i mitt rum. Jag har just skurat klart och nu sitter jag bara och väntar på att golvet ska bli torrt igen så ska jag fortsätta klart.... och sen blir det att sitta och plugga hela dagen lång.. kändes inte som en bra dag det här. Men jag hoppas jag inte blir lat, utan att jag pluggar som en jävla tok hela dagen så jag kanske kan klara båda proven på torsdag.. iaf fixa så jag kan svara på några frågor iaf, annars är det så tråkigt att sitta i klassrummet tills folk blir klara haha.

Jag hade tänkt ta en före/efter bild på mitt rum så ni skulle få se hur jävla stökigt det var.. helt sanslöst.. men jag glömde bort, så jag lägger in en bild med städat golv och stökig säng som får bli min före bild:

Min stökiga hylla där man kan hitta allt möjligt + min super hightech tv! 42 tums platt tv, HD tv och allt sånt där, det ni ser är egentligen en illusion. Men där orkar jag inte städa idag, den får stanna stökig under obestämd tid!


Nu såg sängen nästan ostökig ut jämfört med ungefär en halvtimme sen.

Scarification..

.. Är nog det enda jag har kunnat tänka på haha.. är just det ämnet jag ska redovisa om också så det kanske inte är så konstigt. Iaf så hade jag kunnat vara tvungen att redovisa idag, men det blir på fredag istället fan va skönt.. nu borde jag ju ha tid att sätta mig ner och läsa igenomdet så jag kanske slipper stå med huvudet begravt i papperna som på alla mina andra redovisningar under åren haha.. så för engångsskull kanske jag borde satsa på att köra en redovisning någorlunda utantill... äh det får vi se om.. jag har inte bestämt mig än ;)
 
Idag blir det en plugg dag... det är var jag har tänkt iallafall. Men man vet alrig med mig, jag är bra på att ändra mig! Men jag måste fan plugga nu.. pluggar jag inte idag är jag ju körd till 1000 skulle väl inte vara det roligaste.. så jag får nog ta och plugga ikväll ändå vare sig jag vill eller inte. vadå vill eller inte, jag har aldrig velat plugga, och jag har nästan aldrig gjort det heller haha..fan.. jag är ju sämst på riktigt! Men det har ju funkat änsålänge! Nu ska jag skicka över det jag skrev igår på min redovisning så jag kan fixa klart den i powerpoint på skolan! Och sen ska jag gå till skolan och hoppas på att jag inte halkar.. åh jag hatar då det har varit kallt sen blir det jävla plusgrader.. jag känner mig som en tant, jag borde köpa halk-skydd till skorna!

jag sökte på is på google för att få fram en passande bild till min rädsla för att halka då kom den här bilden upp

kändes väldigt passande, en katt på ett tak med ett människohuvud passar bra i samband med is!


Mobil bilder

Jag har äntligen orkat ladda över alla bilder från mobilen så jag bjuder på några.


Ståhl och plesner ritar snuskiga bilder på tavlan


Ingen aning om när jag tog den här bilden, jag måste haft tråkigt.


skolan suger pung


cola blir rädd för mig, därför har han sån skräckslagen blick.. stackars cola


FN dagen, då vi skulle visa barnensrättigheter, plesner var barnsoldat och visar här att man blir väldigt deprimerad om man bara klär ut sig till det!  STOPPA JÄVLARNA SOM GÖR BARN TILL SOLDATER.. fifan


en ute liggare och en barnsoldat, inte väldigt glada.


en till uteliggare, hahaha fyfan va ful


hahahha en glad fisk


Baby :)


mysbebis


glad

så nu orkar jag inge mer.. jag tror jag ska sova och tänka på att jag egntligen borde plugga! godnatt.

ghost videos

HEJ IGEN gud vad jag skriver. Sitter hos mamma nu med tinas mini dator och slö ser lite tv och blipp blapp. Sen har jag skrämt upp tina och mika lite grann med en spök sida. www.ghostvideos.ws lite skoj. Största sannolikheten är ju att hälften av alla videos som finns på den sidan är fake men har man lite att göra en måndag kväll så duger det haha.

Sitter och väntar på att jag ska få skjuts in till stan om ett tag, och då måste jag göra klart min redovisning som jag har tänkt tvinga andré till att hjälpa mig med litegrann , min smart skalle;) Tråkigt att jag är så jävla dålig på att tolka och skriva om texter på mitt egna sätt, har alltid varit sämst på det, och det suger. Hela den här veckan suger fram tills på fredag.. ååh.. jag kan inte sluta tänka på att jag och fler i klassen har 2 prov på torsdag.. maah.. så nu ska jag gråta litegrann.

trött snark

Halloouououuo... kom hem från skolan för ett tag sen.. och jag kan säga redan nu, att rättskunskap provet kommer gå åt helvete. Jag kan bara tänka just nu på att jag ska klara religion provet, så jag slänger rättskunskapen lite åt sidan känner jag. Jävla dumt att det ska vara på samma dag.. jag får panik snart. Så därför ska jag bli upphämtad av mamma om en kvart och åka med till ersmark och gosa med katt bäbisarna så jag kan tänka på något annat ett tag! För jag kände att jag har redan varit tillräckligt duktig idag som bara har en sak kvar att göra på min redovisning! jippi. Så nu ska jag kika runt på lite bloggar och slöa i en kvart! hejs

vintern springer in

HEJ! idag kände jag inte peppen på att gå till skolan eftersom mitt lås har till 99% chans frysit ihop till en isklump där inuti.  Det är 6 minus ute... igår kväll var det 7 och vi frös nästan fast, så jag kommer kanske klara mig ända fram till skolan idag om jag har tur!. haha om jag har tur..fult. Idag inviger jag långkallingar också, fan va skönt det är! Älskar långkallingar, den smartaste uppfinningen på jorden. Men jag kan ju inte bara sitta här och veta att jag ska ha på mig mina långkallingar, så nu måste jag gå och kolla vad jag kan skrapa fram för kläder på mitt stökiga golv. HEJ!

Sanningens ögonblick

Var förmodligen inte bara jag som såg sanningens ögonblick alldeles nyss. Och jag har som aldrig fattat varför man ställer upp i ett sånt program.. hade jag varit världens oskyldigaste och snällaste, då kanske, men alla har ju alltid gjort något som man ångrar. Och sen att en kändis som Linda Rosing är med, ger ju bara pressen mer att skriva om. Bra pr iaf, men jag måste säga att det var bra att hon åkte ut, även om det var sant som hon sa, hon erkände ju liksom i tv att hon tjänar lite under 80.000 kr i månaden på sin blogg, vafan ska hon svara på personliga frågor i tv då för att få mer pengar?.. går inte heller ihop i min skalle. Men jag måste säga att dom som ställer upp måste ju ha ett jävla självförtroende som förmodligen skiter i om det kommer ut i tv eller ej, så det är ju ganska schysst endå.




André har farit hem, jag är trött, upp tidigt imorgon så jag ska hoppa i säng alldeles mega snart.

Det känns jävligt jobbigt då jag tänker på veckan som börjar imorgon.. redovisning tisdag som jag inte är klar med, 2 prov på torsdag, religion och rättskunskap.. har inte pluggat ett skit. Hur ska det gå!!

så nu måste jag lägga mig i sängen och fundera på hur jag ska lyckas klara alla prov och redovisningar! godnatt.

söndag morgon

Tjohopp.
Söndag idag, slöaste dagen på hela veckan. Vad ska jag göra idag? Jo jag måste göra klart min redovisning som vi ska ha på tisdag.. känns bra? nej. Jag har letat i tusen år om kulturpolitik skit.. jävla fan.. ååååååååååååå... och redovisningen ska vara i 15 minuter också.. jag måste nog prata i slowmotion. Jag har en tendens att prata fort då jag redovisar. Hatar att redovisa, vad fan ska man redovisa för, är väl bara att skriva ut ett häfte till alla så alla får sitta i sin egna lilla värld och tolka det jag skrivit på sitt egna sätt!

andré ligger och sover, det är mörkt i mitt rum.. känns tråkigt, det är fan mörkt ute jämt.. jag längtar till våren, den är bäst.

jag ska nog se klart heroes avsnittet som vi började se inatt, men jag orkade såklart inte hålla mig vaken då det verkar vara ett tråkigt avsnitt..därför suger det att jag måste se det för att fatta nästa.. ibland ogillar jag serier.. men eftersom det är den enda serien jag följer just nu så har jag väl inget annat val haha. mah.. nu ska jag duscha, hejs


andré vill ha en ny soffa innan jul !

Hemma igen

Har just kommit hem från Mickis där det var "fest", mer en chillig kväll skulle jag väl vilja kalla det. Sen skulle alla på Olles och därför for jag hem :) Vi hade spelat in en ful video där plesner dansade med en nallebjörn men den blev så mörk så därför skulle det inte ge så mycket att lägga upp den..så det sög.. men jag kan bjuda på nån bild iallafall.





så det får duga, nu ska vi se lite tv och sen sova godnatt :)

sång ståhl

Ståhl och hennes brorsa har spelat in en låt som jag självklart måste lägga ut här =)




André for just och skulle hänga med några polare, och jag sitter och funderar på om jag verkligen ska orka gå till mickis i den här kylan...det kändes inte så jävla peppande måste jag säga... men eftersom jag inte var där igår så känner jag mig så tråkig om jag inte far dit idag. Så vi får se hur det blir.. majmaj.. vad ska jag göra nu då?..finns fan inget att göra.. blä

Godmorgon!!

Jag vaknade för kanske 40 minuter sen och andré ligger i sängen såklart :) Filmen igår var rolig som jag trodde, men vi såg inte klart den, så vi ska se klart den idag, jag blev för trött, svårt att hålla sig vaken länge på en fredag om man inte är ute och festar då. Tur att jag är fattig så jag inte har råd att festa på länge. Då pengarna rullar in nu den här månaden så blir det att börja fundera på julklappar.. tiden tickar iväg. Snart fyller jag 19, snart går jag ut skolan, snart har jag förhoppningsvis jobb och flyttar till umeå, det är min plan iallafall. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHhhhhhh jag hatar att fundera på vad man ska köpa i julklapp.... fastän det är så roligt att ge bort så är det så jävla svårt att komma på vad man ska ge..



Nu ska jag gå och duscha och sen hoppa på andré så vi kan se klart filmen, sen måste vi nog ner på stan en snabbis också. Och ikväll blir det att fara till mickis en stund! tjohej

hemmakväll

Blev inte att fara till Mickis ikväll, var för trött.. och eftersom hon tänker ha massa folk hemma hos sig imorgon också så tänkte jag fara dit imorgon istället :) brabra. Ikväll har vi sett idol och käkat puffar med yoghurt på ungefär. Och snart ska vi se en film som heter "Strange wilderness" som verkar vara en sjukt spårad film men jag hoppas den är lika rolig som det ser ut på trailern:
 
hahahah slutet är så jävla roligt

mimimi :) nu ska vi mysas hejdå :)

sovmorgon

idag har vi sovmorgon som jag skrev igår och det är så jävla skönt, somnade kring halv 11 igår kanske och vaknade halv 9, så nu är jag inte trött för en gångsskull, fast det brukar ju vara ett helvete att hålla sig pigg på skolan direkt man går in genom dörrarna så blir jag en zombie igen. Jag undrar egentligen hur mycket skit och mögel det finns bakom skolans väggar, säkert flera ton, och tusen kakerlackor och äckliga djur.. det är min bild iaf haha..

Sen efter skolan ska jag fara och möta andré som kommer med bussen, och sen måste jag nog gå på stan en snabbis för att fixa lite saker som är slut.. medecin måste jag nog köpa.. fan då kommer jag bli pank.. hatar medecin, medecin borde vara gratis, allt som man behöver allra mest borde vara gratis. Hatar att allt ska kosta så jävla mycket, medecinen som jag har nu kostar 625.50 kr är det smart ? Tur att det finns högkostnads skydd så att det bara kostar sådär mycket en viss period per år. Just nu tror jag att jag får ut den ganska billigt.. 200 kanske.. som ändå är svin dyrt för mig för jag hara bara 400 och är skyldig pappa 200 också.. så jag kommer alltså vara pank fram till den 25! sug.. snart är det jul också..jag längtar till jullovet iaf, och knäck och julskinka, så nu blev jag lite gladare då jag tänkte på det!!

nu ska jag se tv ett tag innan jag kilar iväg, för jag är redan klar, jag borde stiga upp senare.. haha. hejdå




ganska likt ändå! förutom att vi bytte ut jesus mot nisse och att vi inte var lika många personer!

SLö

Sen jag kom hem från plesner har jag varit slöast i världen. Har sett tv, käkat, och sett tv och vilat lite. Och nu är jag super trött och vill sova.. men känns lite onödigt att lägga sig och sova nu.. då vi har sovmorgon imoron, då kommer jag bara vakna mycket tidigare än vad jag egentligen behöver och det skulle inte vara så nice.

sen önskar jag att jag hade haft lite mer pengar så jag kunde klicka hem sköna kläder från internet. som den här tillexempel:


jag borde skaffa ett jobb..................................


godnatt


löshår

HEJ!
kom just hem från plesner där jag satte i hennes lös hår.. känns som jag borde starta en egen frisörsalong snart haha som plesner också sa på skolan. Hår hår överalllt. Men jag har redan skrivit lite här och var att "vill någon göra dreads, vill någon sätta in löshår, vill någon klippa sig?????????" men ingen vill så då är det ju lite svårare haha.

nu är jag super hungrig.. måste nog äta en macka, för det lär inte bli middag föränn om nån timme eftersom både min och pappas cykel har punka.. så han var tvungen gå till affären för att handla.. så jag kommer hinna bli mega hungrig innan jag får mat!

Imorgon är det fredag, äntligen, då kommer baby, och jag ska svänga förbi mickis en snabbis också där det är pjamas party! Blir inge dricka för mig, är för fattig för sånt nu. Så efter det ska jag och andré hitta på något annat som vi kan mysa med. mja majmajamajmaj, nu skajag göra en macka.

Pans labyrint


mys katter


tjohopp, kom just hem från mamma med bussen, for dit för att lyssna på mitt radio prat, fyfan säger jag bara hahaha.. tur att det inte går i repris ! Sen såg vi Pans Labyrint som jag har sett redan 2 gånger förr, men den är skit bra. rekomenderas.


Och sen har jag inte gjort så mycket mer idag efter skolan.
Nu är jag super trött och ska snart lägga mig.


















Imorgon har vi individuella.. känns rätt bra att fara dit? naaah.. har missat tusen miljarder timmar känns det som, och under praktiken missade jag massa kapitel..så jag kommer att måsta plugga ihjäl mig i veckan + nästa vecka om jag vill ha ett g på provet som är nästa vecka också..fyfan.. individuella är den onödigaste kursen i världen, varför ska man ha det ens? för att få nog med poäng jag vet, men ändå, sånt kan man väl läsa sen för inte fan kommer jag att bli något speciellt efter jag har gått ut teater linjen.. klart man måste plugga efteråt om man vill ha ett jobb med bra betalt då är det ju bara att välja en "linje" med de kurser man måste läsa för att bli det man vill.... skulle vara mycket lättare. Jag kanske borde bli en sån som bestämmer vad som ska läsas på gymnasiet, då skulle jag lätt ta bort individuella !

Nu ska jag lägga mig i sängen och glo på tv tills jag somnar för att sen vakna igen... lika onödigt det.. hejs å godnatt

radio prat och ont i arm

Tjabba, sitter på skolan nu , och vi har slutat... var på lektionen i ca 20 minuter.. vi hade prov , jag kunde ingenting, så vad skulle jag göra? haha.. ja iaf, så imorse klockan 10 så var jag och pratade i skellefteå radion, gick skit ungefär. Tyckte jag.. babblade bara fram en massa så jag inte ens minns vad jag sa nu efteråt, men sån tur är så spelade min stora syster in det, så jag ska till mamma efter skolan och skratta åt mig själv.

Imorse ca halv 5 vaknade jag av att jag hade så jävla JÄVLA JÄVLA ont i högerarmen, från armbågen och neråt. Det kändes inte som träningsverk, utan det kändes som växtvärk fast tusen miljoner gånger ondare. Så förmodligen så blev det nått knas igår då jag gjorde dreads på moa, eftersom jag använde högerarmen i 5 timmar så jag fick kramp nästan. Iaf så var det inte alls roligt, och jag kunde knappt somna om, så jag tyckte lite synd om mig själv.

Nu har jag försökt hitta lite om kulturpolitik gällande scarifications som jag jobbar med , och som vi ska redovisa på tisdag.. känns som det kommer gå skit, det enda jag behöver hitta nu är vad kulturpolitiken ser på detta osv osv, skit svårt.. ibland önskar man att internet var en bättre källa än vad det redan är. Så nu ska jag fortsätta med att sitta och söka utan resultat.. k änns inte så peppande, men jag måste ju hitta svar någongång! tjing

blåsor och skavsår

Nu har just Moa och Mickis lämnat mitt place.. och jag kan säga det, att moa hade tur att det var första gången jag gjorde dreads på någon, för annars hade det inte varit gratis kan jag lova! Inte ens kompispris!! haha.. fyfan vad jobbigt, jag har blåsor på fingrarna och skavsår och allt möjligt... men jag hann bli klar inte allt för sent.. men det tog ca 5 timmar.. får skylla på att jag är nybörjare haha . Jaja men jag glömde ta massa bilder under processen men dom här tog jag iaf:


FÖRSTA klar, där trodde jag allt skulle gå som en dans, men det gjorde det då inte.


ca fem timmar senare:

glad moa med spretiga korvar i håret dränkta med vax.. mina fingrar med dessutom.. stinker


sen läste jag nyss min stora systers blogg, hon fyllde tjugo igår och hade lagt upp alla presenter på bloggen, så jag kopierade det hon "skrev" från mig:


Klicka f�r att st�nga bilden
Linn
Vantar, bodykit och ett fint kort med den snillerika dikten:
"Tina Tina tjugo år darrar som en darrig ballong.
Blå blå fina kopp önskar du var min långa trut.
Om du var en liten palt skulle du kunna äta femtusen salta tanter.
Nu är detta rimmet slut, hoppas tårtan dansar DISCOOOO
bang bang"
Hon är otrolig på att skriva dikter, vi får en varje födelsedag och jul! haha


Jag funderar på att bli diktskrivare.. känns som det är mitt öde!!
Nu ska jag snart hoppa i säng, så godnatt!

intervju

Just ja, imorgon ska jag bli intervjuad av skellefteå radion också om musiken...direkt sänt... nu blev jag nervös bara jag tänkte på det.. så jag tror inte jag ska säga vilken tid det är eller vilket nummer stationen är på haha. maaaaaaaaaaah nu borde mickis och moa komma snart.

kattbäbisar

Ja imorse vaknade jag av ett högt MJAOOOOOOOOOoooo, vilket betydde att katten skulle skjuta ut bäbisar.

Första bäbisen gick jätte bra, blå silver färgad? kan inte så mycket om färger på katter, jag skulle kalla den för kort och gott: GRÅ



Andra bäbisen kom och såg jätte fin ut, vi blev alla jätte glada för vi visste hur mycket mamma ville ha en sköldpaddsfärgad(hon är i stockholm för tillfället), men den rörde sig väldigt lite och var kall och åt ingenting. Sen upptäckte vi ett hål i gommen, som for och kollades upp hos veterinären som sa att det var rejäl gomspalt vilket slutade med avlivning.. inte kul alls, men finns tyvärr inget att göra åt en sån sak.

Sov så sött lilla bäbis katt


Sen flög en tredje ut och den var också snyggt sköldpaddsfärgat, inte alls lika mycket som den ovan men lite grann iaf



Sen flög en svart randig mys katt ut



och sen flög den sista ut, kallas CREME färg, men det är ju beige så jag kommer kalla den för beige iallafall, kanske blir dens nya namn.. hej beige


Nu väntar jag på att moa ska ringa för idag ska jag göra korvar i hennes hår (dreads) så jag hoppas det går bra så jag inte förstör hennes hår-dröm haha.. så jag kommer väl dokumentera med bilder som jag lägger upp här senare :) hejs

läskigt spel

http://hotel626.com/

Nu sitter jag tina och mika och spelar det här spelet, skit läskigt... fast det tar en miljon år att ladda det är sämst. Men det är nog för att vårat internet är sämst också.

Umeå

Jag är fortfarande i umeå, tänkte ta en buss kring 8, men då började jag bli yr och illamående.. så jag kände att sitta på en buss och må så inte skulle vara så nice.. så vi får se.. kanske tar jag en jätte tidig buss imorgon, eller så stannar jag här tills senare på dagen för att sen åka buss till stan, fara till ersmark för att fira min storasyster som fyller 20 år.

Idag har vi inte gjort mycket, vi har sett hälften av 2 filmer för båda var dåliga, vi har spelat xbox, varit på ica och lite sånt. Snart blir det väl att lägga sig och sova så jag kanske mår bättre imorgon. Jag får hoppas på det, eftersom vi inte fick giltig frånvaro från individuella då vi hade praktik, jävligt konstigt tycker jag.. så att missa det igen vore ju inte det bästa. Inte för att jag gillar ämnet, utan för att frånvaro är väl inte det bästa. Kan väl inte säga att jag ligger bäst till på att vara mest på skolan heller, inte för att jag är hemma hela tiden, men lite för ofta kan jag väl erkänna.. jävla skit skolan.. och jag som nyss längtade efter skolan haha.. ja, men jag är hellre där än på jula iallafall så jag ska väl inte klaga. Nu ska jag lägga mig i sängen och tjura hejdå

100

Ja, som vanligt så är jag vaken och andré ligger och sover, så jag har inte så mycket att göra just nu så jag snodde en sån här tisdfördrivar grej av min lillasyster på hennes blogg så jag har något att göra haha.

1. tre namn jag lyssnar till:
Linn, Linnsan, öj du (om någon tittar mot mig då) haha
2. någonting jag tycker om med mig själv:
Hm, svår fråga, jag gillar att jag är snäll oftast.
3. någonting jag inte tycker om med mig själv:
Att jag inte klarade av att sluta snusa fifan
4. detta är jag rädd för:
Mycket, getingar, humlor, bin, konstiga ljud då man ska sova, gå själv i mörkret och tusen saker till kanske.
5. tre saker jag vill ha varje dag:
André, mat, snus
6. tre saker jag absolut inte kan göra:
Rita, skrika tjejskrik haha, sjunga väldigt ljust
7. detta tycker jag om att göra:
Mysa, film, skratta
8. detta vill jag göra just nu:
Hoppa på andré så han vaknar, men det skulle kännas lite dumt
9. bästa känslan:
Att känna att man lyckats med något
10. värsta känslan:
Ångest
11. egenskaper jag gärna vill att min partner har:
Samma humor som jag
12. är jag kär just nu?
Mitt sovande korvhår
13. jag vill gifta mig?
Näe finns inte i mina tankar just nu iallafall
14. följande saker vill jag göra innan jag dör:
Uppfinna världens smartaste lösning, lyckas, tjäna bra ja och sånt där bra.
15. min käraste ägodel:
Ägodel... måste nog säga mina gummisnoddar så jag kan sätta upp håret varje dag haha.
16. något jag vill ha i present:
Praktiska saker, pengar är ju aldrig fel heller
17. detta har jag på mig just nu:
Mjukis
18. favoritkläder:
Spelar inte så stor roll bara dom är sköna
19. favoritdjur:
Alla husdjur är mysiga! Dom som har hår alltså, inte spindlar och sånt.
20. följande musikstilar tilltalar mig mest:
Lyssnar på allt förutom musik som man ska headbanga till.
21. favoritlåt just nu:
Ingen speciell, varje låt är unik ;) poetisk
22. roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
Individuella har aldrig varit mitt favorit ämne.
23. stjärntecken:
Vädur
24. en bok jag älskar:
Pojken som kallades det, fråga alice
25. en film jag älskar:
Micke och molle
26. tv-program jag gillar:
Reality, family guy osv.
27. favoritdoft:
Sommar
28. detta äter jag gärna:
Mat mat mat
29. dricker helst:
Bonaqua päron
30. favoritgodis:
Choklad
31. hit vill jag gärna åka på semester:
Någon mysig ö nånstans, london
32. färg på mina ögon:
Gröna
33. min längd:
1.62 ungefär
34. jag tror på:
Success! haha nä.. vet inte
35. jag spelar:
Guitarr hero ;)
36. person jag beundrar:
Mormor
37. så här bor jag:
Lägenhet i stan, stökigaste rummet i världen.
38. antal döda krukväxter i hemmet?
Pappa bytte just ut dom, men det var väl alla som fanns
39. det här tänder mig:
Då jag blir arg, då brinner jag (vet att det syftades på något annat men vadå lite fantasi skadar väl aldrig)
40. det här gör mig avtänd:
Falska människor
41. favoritfärg:
Ingen speciell
42. favoritcitat:
tjena
43. en hemlighet jag vet:
är en hemlighet man inte skriver på bloggen
44. bästa present jag fått:
Måste nog vara min träningstramp då jag fyllde 18, även om den inte används mycket nu
45. senast köpta skiva:
Ingenaning.. brittan säkert
46. det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
Hade jag haft mitt gamla hår hade jag sagt mitt hår.. men.. mina ögon kanske.
48. udda förmåga/egenskap:
Jag kan bli arg för väldigt konstiga saker
49. om jag vore ett djur skulle jag vara:
En gräshoppa
50. vad lyssnar du på just nu?
André som snarkar
51. vad har du gjort/ska du göra idag?
Mysa, åka buss hem
52. Älsklingsplagg?
MAh.. mjukis
53. Älsklingslåt?
Har jag ju redan svarat på.
54. Älsklings restaurang?
äter ute för lite för att veta
55. när badade du i en pool senast?
I somras
56. har du varit med i någon skolpjäs?
Jajjamensan
57. hur många barn vill du ha?
Just nu inga
58. vilken musikstil tycker du mest illa om?
Headbang musik
59. har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
va? näe? eller vadå
60. vad har du för TV-kanaler?
Massor
61. har du åkt moped någon gång?
Jepp
62. har du busringt någon gång?
Jepp
63. har du fått felparkeringsböter?
Nej
64. har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump?
Aldrig
65. vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Stockholm
66. har du en egen trädgård?
Hos mamma finns det en, kanske inte världens finaste men det finns en iaf
67. vilken är din favorit bland tecknade serier?
Family guy
68. kan du alla orden i nationalsången?
Nej, men jag kan början iallafall !
69. badkar eller duschkabin?
Dusch
70. vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Sky kids, horton hears a who
71. favoritpizza?
Vesuvio!
72. chips eller popcorn?
Popcorn med grillkrydda
73. vilken färg på läppstift använder du?
Genomskinligt
74. har du rökt jordnötsskal någon gång?
Jo, det är ju nya grejjen!
75. har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
Nepp
76. apelsin- eller äppeljuice?
Båda
77. vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
André, subway
78. favoritchoklad?
Marabou, romerska bågar
79. när röstade du senast?
Minns faktiskt inte, var väl då vi skulle bestämma vad vi skulle klä ut oss till på skolfotot kanske
80. när åt du en hemodlad tomat sist?
I somras
81. har du vunnit en prispokal någon gång?
Nej, bara sånna här små medaljer inom fotbollen.
82. är du bra på matlagning?
Om jag vill, vilket inte är ofta
83. klarar du att tanka själv?
Det hoppas jag
84. har du beställt något från de där shoppingprogrammen (typ TVshop) som går på reklamtevekanalen?
Haha jeaaa, eller jag och jag, min trampmoj är därifrån, funkar utmärkt !
85. pepsi eller coca cola?
cocacola
86. har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
Uniform?, vi var tvugna att använda fula gråa tröjor där det stod "varuplockare" då vi praktiserade på jula
87. vad var det senaste du handlade?
Ätbart från ica igår
88. har du kräkts offentligt?
Jepp, äckligt
89. vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
Eftersom jag redan har hittat min prins så väljer jag pengarna ;)
90. tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Nej, jag tror på attraktion vid första ögonkastet !
91. har du ringt något betalnummer?
Haha ja.....
92. kan man vara vän med sitt ex?
Enligt mig näe, kanske efter några år
93. vem var det du besökte på sjukhus senast?
morfar
94. hade du mycket hår som liten bebis?
ja jag föddes med en svart peruk nästan
95. vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
det som alla har "välkommen till röstbrevlådan"
96. vad har du i din väska?
Papper, medecin, pennor, börs osv
97. någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Sätter upp håret i en knut mitt på skallen
98. vad har du att vara tacksam för?
Mitt liv
99. var hittade du den här listan?
Mika
100. tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
ingen alls, skit jobbigt är det

usch va tråkigt.. nu ska jag se tv

Sky kids


Vi har sett den här filmen ikväll som var skit bra, så rekomenderas till dom som gillar spännande filmer.
 Handlar om 2 pojkar som hamnar i stora trubbel av misstag.


Nu ska vi se en annan film som heter eden lake, och sen ska vi sova :) och imorgon blir det vad det blir. godnatt !!


trasig gul knapp

Goddag !
Vi vaknade kring 11, for ner till stan kring 12, skulle lämna in gitarren till spelet eftersom den gula knappen funkar knappt, men då hade dom såklart inga gitarrer till spelet inne just nu. så det blev en onödig tripp. Sen gick vi in på ica och köpte lunch, blev en baguett vi orkade inte anstränga oss mer än så. Regn och grått ute så idag blir väl en dag som alla andra haha, sitta inne och se film, nörda xbox och bara ta det lugnt. Men den här helgen hade jag inget annat jag ville göra, för hela veckan har jag varit svin trött efter att ha stigit upp halv 6 varje dag.

NU ska jag äga

Oooooooh livin on a prayer

HEJJJJJJJJ.
Vi har just sett klart idol och kevin var klart bäst av alla! Nu hejjar jag på att han ska vinna, han förtjänar det.. en som knappt pratar svenska men regerar i svenska idol, fan va nice!

Nu ska andré spela mer guitarr hero så han blir lika bra som jag och kan spela på HARD haha, lilla gubben spelar bara på medium än, men jag ska inte klandra han, för han är nybörjare. Till detta så har vi köpt lite vin som vi dricker lite smått av, gött. Skön fredagskväll så att säga. så vi ska fortsätta med våran lugna fredagskväll och sen se "Just like heaven" som förövrigt går på tv just nu, skit bra film, men eftersom han ville spela guitarr hero så gjorde vi en olaglig sak som 99 % av sveriges befolkningar gör så vi kan se den sen mihiheieahieh. Godnatt !

Guitarr hero

Tjabba, nu är jag i umeå och idag köpte andré det nyaste guitarr hero så nu sitter han och nördar det.. kan inte säga att jag inte heller har gjort det redan haha.. men det är kul! Ikväll ska vi bara ta det lugnt, se film, se idol och sånt där gissar jag på att det blir. Jag känner mig som en hängig gädda med massa snor..  jep jep...

jag överlevde

Jag lyckades somna rätt snabbt igår, även om jag var skit rädd ! Fast kan väl inte säga att det var helt mörkt i lägenheten.. vaknade upp klockan 5 och tänkte "va tog jag världens längsta powernap?" men då var det ju för att jag hade tänt så mycket lampor haha... iaf så är jag jätte trött nu, är förkyld och hängig. Men nu är helgen här och det känns BRAAAAAAAAAAAAAa.... äntligen. Gud vad jag snorar.. märkte jag nu, skit härligt att vara snorig, det bästa som finns ! snor snor.. inatt drömde jag också konstiga drömmar igen, och varje natt har jag drömt någonting om jula.. fan vilka mardrömmar.. haha nä.. men kanske inte så konstigt eftersom jag varit där flera tusen timmar under den här veckan. Så nu hoppas jag på att slippa Jula-drömmar och få drömma bra drömmar istället ! Nu ska jag bege mig på vilda äventyr, ses i skogen.



Somras i stugan, han var så glad att han hade lyckats hänga upp all tvätt så han gjorde ett glädje skutt som skallepär i ronja rövardotter


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

Jag vet att jag tjatar hela tiden om spöken osv... men nu darrar jag som ett darrigt löv....

det kommer bli ett långt inlägg, men ni som läser och är intresserade av spöken eller bara gillar att bli rädda, eller bara tycka att allt är löjligt så läs !

Min mamma och hennes man Peter bor i ersmark, bott där i 5 år, och Tina (min stora syster) har redan från början sagt att det spökar där.. både mamma och peter sa att det bara var tjoller tjoller och tjoller.. men tina gav inte upp, hon försökte övertyga dom att det spökade där (efter massa olika saker som hänt henne). Dom trodde henne fortfarande inte.

För ett tag sedan fick vi veta att mamma och peter hade en hemlighet.. som vi inte fick veta, vi tjatade i tusen år för att få veta (som små barn), men näe vi fick inte veta och mamma sa "Ni kommer säga den dagen ni får veta att det var bra att vi inte sa det" och vi skrattade åt det och sa "näe, vad kan det vara som man inte vill veta?!" och tyckte dom var helt knarr i skallen.

Mamma ringde upp mig för ett tag sedan och sa att nu fick jag veta hemligheten. Och hemligheten handlade såklart om spöken. Och jag blev förvånad då mamma sa att hon tillochmed kontaktat ett medium för att få svar. och nu kommer det läskiga ... brr brr:

Somsagt så har varken mamma eller peter trott på spöken eller sånt, men efter att peter vaknat i flera veckors tid exakt samma klockslag : 02.20 (DÅ SPÖKEN ÄR MEST AKTIVA, KLOCKAN 00 ÄR BARA BULLSHIT) så började dom tycka att det var konstigt. Och sist det hände så vaknade peter upp, samma tid, kände något vid sina fötter, trodde det var katten. Så han böjde sig för att klappa henne, men där var ingen katt, istället då han rörde mot det stället hördes ett klingande ljud.. som från ett sågblad ungefär, och han fick en stöt genom hela kroppen. Efter det lugnade det ner sig. Men mamma kontaktade detta medium som förklarade att det var en man i 40 års åldern och en äldre kvinna som "bodde" hemma hos oss. Och det var lite läskigt, för att tina har beskrivit dessa två spöken som exakt en man i 40 års åldern som var elak, och en äldre kvinna som verkade snäll. Och detta medium förklarade också att mannen var så, ville skrämmas och sånt där. men att hon nu "rensat" huset.. just det vet jag väl inte om jag tror på speciellt mycket.. är skeptiskt till det där mediumet.. utan varför jag är rädd nu är för att jag vet hur mycket mamma och peter har visat att dom verkligen inte tror på spöken, men att dom sen kontaktade ett medium efter det som hänt. Och det som hände lät väl inte speciellt rogivande heller..

så nu sitter jag här.. ensam... i lägenheten i stan... pappa ska sova borta.. .alltså är jag själv hela natten.... hur ska detta gå!!!!!!!!!!!!! mama ringde och frågade om jag ville sova där för att jag var så rädd haha men vad tror hon ! Att jag vill sova på ett ställe där jag just fått veta hänt en skit läskig sak.. nej tack... då sitter jag hellre uppe hela natten och filosoferar för mig själv.  Ååååååååååå...... jag vill vara i umeå nu.. haha... maj maj maj maj..vad ska jag göra? hjälp snark

Quiz

Haha älskar sånna här grejjer! Hur väl känner du mig ?

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811061341206316&a=1&

Julpynt

Tjabba, har just kommit hem från praktiken, och idag har vi Julpyntat ända sen klockan 11 ungefär... ja jag vet julpynta nu kan ju kännas lite tidigt, men det var roligt iaf och fick tiden att gå fort. Så direkt man kommer in i Jula så skådar ni våra jul-fantasier, och direkt man kommer till kassan också för den delen.. riktigt kreativa !

Nu ska jag stänga av datorn..värt att slå på den, men jag ska fara till mamma eftersom pappa ska vara borta hela kvällen / natten så vill jag inte sova själv med alla spöken.. även om det nästan spökar hos mamma på riktigt så far jag hellre dit haha.. jag vet spök tjat hit och dit.. men det är så spänannde! Hejs

Imorgon är det fredag och det betyder myshelg =)

fler konstiga drömmar

När jag vaknade kom jag ihåg mer drömmar än jag någonsin gjort.. brukar oftast komma ihåg högst 2.. nu känns det som jag minns ungefär 4 stycken. Jag tror det är bara för att jag sa igår att jag aldrig kommit ihåg fler än 2, hjärnan är en knasig snubbe.

Sen då jag satte mig vid datorn, loggade in på msn för att se om jag hade fått några viktiga mail istället för massa skräpreklam så hade André skrivit världens mysigaste offline meddelande eftersom han inte har någon mobil. Så jag blev glaaaaaaaaad!!!!!!!!!! Synd bara att så fort jag stiger in genom dörrarna på Jula kommer glädjen försvinna och längtan att sluta hoppa fram. ja nu är jag less.. Det var okej mån, tis, ons.. men nu känner jag att nu är jag less haha fan va bra jag kommer vara i jobblivet då jag slutar skolan !! Näe men jag ska hitta ett roligare jobb, jag sitter hellre i kassan på Ica för att iallafall hjälpa folk med någonting (att bli panka), istället för att inte kunna hjälpa någon som kommer och frågar om vars alla saker finns. Igår råkade jag tilloch med säga fel till en gubbe som frågade vars radioapparaterna fanns... såg jag sen.. men sån tur var så var det på samma väg åt dit jag pekade så han borde ha hittat dom, jag fick nästan lite dåligt samvete.

Nu ska jag ringa till plesner.... jag tror jag väckte henne.
Fyfan 6 minus ute ............. kräk kräk nu ska jag göra mig klar, sen vara sur för nu blev jag ännu mer opepp att fara och praktisera.. får man ens börja 7.. borde vara lag på att alla börjar exakt när dom vill bara man jobbar minst 5 timmar. Det var en bra lag...fan vad bra jag är. HEJJJJJJJJJJJJJJJ


första bilden jag tog med min rosa digitalkamera (pajjade nästa dag), ser ut som en 5 åring det är nice.


dreggel

Jag vet, plesner har redan påpekat att jag har konstiga rubriker.. kan inte hjälpas!

Snart ska jag lägga mig i sängen och försöka bli tröttare än vad jag är nu så jag kan börja dreggla (alltså somna). Haha det är rätt kul faktiskt.. att man dregglar just då man håller på at somna, kan tyckas vara äckligt men det är en lustig grej. Så en fråga man borde ställa sig själv är "hur många liter dreggel har jag på min kudde?".

Min mage skumpar av choklad dryck............

mina ögon flaxar

min hjärna dallrar

dax att lägga sig! godnatt


jag har ungefär tusen sparade fjortiswebcam bilder på mig själv från förr och eftersom jag aldrig tar nya bilder så bjuder jag på gamla bilder istället ! varsegod

orange

ja, det blev orange liknande! Orkade inte anstränga mig alltför hårt.. och jag vet inte hur lång tid det tar innan den nya bloggen syns, men för mig syns den då haha..

men den ser exakt lika dan ut förutom en annan färg + ny header gjord i paint som förra också var! känner mig så avancerad. Äh det får duga

MEN EN SAK :
Kan någon vänlig själ berätta hur jag får bort dom där siffrorna uppe i vänstra hörnet? skit störande... jag har försökt hur länge som helst men det fungerar inte. Och dom där siffrorna är vad färgen heter som jag har som bakgrund, men jag måste ju ha skrivit nått fel eller missat att lägga till nån liten krumelur. SÅ SKRIV GÄRNA HUR JAG FÅR BORT DEN !! tack

uppdatering:
Skoja bara, fick just bort det... men då har jag ett annat problem! Då man trycker på "kommentarer" så står det LINN i stället uppe i vänstra hörnet, och det har jag försökt klura ut hur man får bort ända sen jag skaffade bloggen, så det kan någon gärna få hjälpa mig med istället!

ny bloggdesign

Nu ska jag sätta mig och försöka göra om designen på min rosa färgade blogg.. så ovetande om tid så kommer den förmodligen se ut som skit!

rea lappar hit och dit..

Idag har vi nästan bara gått omkring i butiken och satt ut "rea-lappar".. fast jag måste säga att det är nog det roligaste, eftersom då går man och letar som en tok vars lappen ska i tusen år, så då går klockan lite fortare då man har något att göra iallafall..

Sen fick vi veta då vi sa hejdå klockan 3 att vi ska sluta klockan 4?.. men vi fick fara ändå.. hur fan ska jag orka det.. 7-16.. får man ens göra så..det är ju mer än 8 timmar... jaaa jag är 18 år och ska snart börja jobba själv, men vadå låt mig njuta av skoltiderna så länge som jag kan. För jag måste också erkänna att jag längtar till skolan börjar om nästan.. så mycket roligare att v ara på skolan än att vara på Jula.

Nu ska jag gå och tjura i sängen för att andrés mobil är pajj och han loggade ut ur msn just då jag loggade in..vilken skit han är.. hejdå =)

halv 6

var mobilen då den började tjuta, kändes som klockan var 3 på natten.. så trött var jag! Sen är det inte ett dugg lättare att kliva upp då det är kolsvart ute ända fram till klockan börjar bli över 8.. så nu sitter jag mest å väntar på att plesner ska ringa och säga om vi ska cykla eller om hennes pappa är våran hjälte och skjutsar oss haha..

inatt drömde jag en sjuk dröm igen, händer alltför ofta.. drömde att jag var på något konstigt ställe i ett konstigt hus och det var massa håriga tjurar utanför, och en var galen, jag stog innanför ett fönster sen började jag reta den här tjuren av någon konstig anledning och han blev förbannad och rusade mot fönstret och försökte komma in, helt plötsligt var fönstret flera meter ovanför marken??.. och jag stängde fönstret så han flög ner på marken och dog.. och då jag kollade ner var det ingen tjur som låg där utan en människa.. kommer inte ihåg vem det var nu, men i drömmen visste jag precis vem det var och blev helt chockad och började gråta och ringde till den enda killen som går i våran klass och berättade att jag hade dödat hans bästa vän... sen helt plötsligt skulle jag på ett bloggmöte i en gympasal.. jag på bloggmöte? jag tror jag läser för mycket bloggar haha.. ja ingen rolig dröm var det iallafall.

exakt en sån fast en svart.!

nu ska jag borsta tänderna och sen sova i mitt huvud även om mina ögon måste vara öppna.. jobbig sits.

sen har jag och baby varit tillsammans i 4 månader idag också :) mimi pusspuss

flygande spöken

Jag har just kikat på lite hemsökta hus som alltid finns på våran dvd-hårddisk haha.. kanske lite töntigt, men jag tror stenhårt på att spöken finns! Efter att ha sett det där programmet några tusengånger + att saker som hänt mig själv + vänner och familj så tvekar jag inte en sekund på då någon berättar att dom varit med om spökliga saker ! Skit spännande tycker jag, jag önskar jag var modigare så jag kunde starta ett eget spök-program med tusen filmare och skaffa fram bevis ;) haha okej.. kanske inte riktigt men ..

Nu ska jag lägga mig i sängen, och göra vadå ? Jo jag ska försöka sova !! Klockan halv 9..  kan ju undras om jag är frisk eller inte, men att somna tidigt är det bästa jag vet. Så nu ska jag hoppa fallskärm ner i sängen och glutta tv i några minuter och sen skutta in i min djupaste hjärna för att hitta alla konstiga drömmar som gömmer sig där. Godnatt !!


haha gamla bilder är det roligaste som finns i hela världen att titta på, speciellt på hur man förändras. fast jag måste erkänna att jag saknar mitt gamla hår. jätte mycket. Sen har jag också världens konstigaste näsa ur vissa profiler, på den här bilden ser den ut som sen skidbacke med världens bula haha.. kul!

maaaaaaaaaaaaaajs

Andra dagen bortgjord på Jula och imorgon börjar vi 7............................................... kul! så jag lär sova klockan 9 ikväll haha.

Just efter vi hade slutat för idag så ringde en tjej från skellefteå radion och ville intervjua mig på fredag.. spännande! jag är ju inte den bästa prataren så jag får nog anstränga mig extra hårt för att inte låta så otrevlig som jag annars tycker att jag kan göra och som jag stör mig på själv haha. Det är nog min röst som gör det, att jag låter sur hela tiden. Så det blir en kort praktik dag eftersom jag orkar inte fara tillbaka upp på solbacken efter det är klart, så då tänker jag ta bussen till umeå för att pussa på André. Jula är inget ställe som jag skulle vilja jobba på senare, så därför anstränger jag mig inte speciellt mycket för att visa att jag är engagerad och positiv och allt såntdär. Jag och Plesner gör det vi blir tillsagda å göra, men inte så mycket mer haha.. men det var tur att vi tog praktik på samma ställe, att vara ensam där skulle inte vara så superduper kul, personalen är trevlig, men sysslorna är mindre roliga, så nu har man någon att prata med under tiden så klockan går liiite fortare även om det känns som vi är där 10000 år varje dag.

jag har just gjort mat också... eller mat och mat.. jag gjorde varma mackor med bacon och ost i ugnen.. fan va onyttig men det var gott, sen åt jag en banan också.. så nu är jag mätt till imorgon hoppas jag. Ikväll blir det bara att chilla ... 40 days 40 nights är på tv ikväll också.. men den har jag sett så många gånger så jag tror jag satsar på att sova istället, låter skit bra i mina öron iaf. Nu ska jag ringa till baby och prata litegrann hejs :)


På den tiden jag trodde jag var cristiano ronaldo, haha skit roligt tycker jag.. att jag klistrade fast en bild av han på mig hahahahaha nu tyckte jag det var ännu roligare. men jag var nog inte seriös. jag bara drömde.

tisdag..

Usch vad lite klockan äär.... jag vill ha mer lov. Fast iofs, det är inte allt för länge kvar till jul-lovet .. 6-7 veckor eller något sånt..  tiden går som en raket. Men det är bra! Haha jag drömde världens konstigaste dröm inatt jag drömde att jag satt på världens minsta scen med jason mraz och improviserade fram en låt som var typ bäst i världen .. fan att jag inte kommer ihåg den haha, och det fulaste var att vi var på frasses eller nått sånt ställe....

sen ringde det i min telefon klockan 00.. nånting inatt, och jag som hade lyckats somna så tiidigt... så jag låg vaken i över en timme.. inte allt för glad just då för att det hade ringt.. så jag måste ta reda på vad den personen ville som ringde som en tok och väckte mig i min skönhetssömn.

Näe nu ska jag klä mig och göra mig i ordning för ännu en dag på jula... veckan skulle lätt få vara slut nu utan att det skulle göra ett skit. so long


saknar saknar mest i världen hela tiden.

första dagen praktik är slut.

Och jag har just käkat middag, så nu är jag mätt och är trött och har ingenting att göra.

vi kom fram på jula klockan 9.50 imorse, det gick tydligen jätte fort att cykla dit.. 10 minuter typ, och ja då cyklade vi upp för hela solbacke-mördarbacken... vilket konstigt ord, jaja.. men sen fick vi veta att vi antingen skulle börja 7 eller 8 på morgonen... börjar vi 7 slutar vi 15, börjar vi 8 slutar vi 16.. .skit tungt kändes det.. imorgon ska vi börja klockan 8 iaf, sen får vi se resten av veckan hur vi gör då. Iaf så var det väl inget speciellt, fanns inte så mycket att göra, men det värsta är att säga till alla kunder som kommer och frågar om "vars är det och det" och förklarar i tusen år för att sen berätta "tyvärr du får fråga någon annan, jag är bara praktikant".. hemskt.

Nu ska jag kolla om jag hittar någon film, gör jag inte det så kändes en lång powernap väldigt lockande just nu.. men eftersom jag ska upp så tidigt imorgon så vet jag inte om jag vågar gå och sova en stund.. skulle ju vara ovärt om jag inte kan somna senare.. men vi får se, jag är oförutsägbar då det gäller sånt där. Kan ändra mig i sista sekund..

och gällande snus löftet så syndade jag idag.. inte med snus... men med cigaretter.. åh jag fick så dåligt samvete och jag är så jävla sugen på snus så jag trillar snart omkull... så jag vetefan om jag klarar det här alltså.. jag är nog inte tillräckligt motiverad. ååååh... tusan... jag vill inte vara fattiiig..

I dont wanna cloooose my eeeyes.... i dont wanna faaall asleeep cuz i miss you baaaaaaaaaaaaaaabe </3




varför skriver jag alltid så långa inlägg då jag väl skriver blogg? haha hejdå


praktik

godmorgon.
Snart bär det av trampandes upp för solbacken till jula för att praktisera, känns väl sådär.. borrmaskiner och sånt är väl inte mitt största intresse, men skit samma bara jag har praktik så.


Sen känns det som att det kommer bli något tjafs med min studentmössa så att jag inte kommer att få någon, för igår funkade inte sidan där pappa skulle betala, sen hittade vi ett annat sätt att betala på, men idag då jag loggar in och kollar så står det att jag fortfarande inte har betalat? VA, alltså får jag inte min student mössa så hoppar jag av skolan... nä , men så känns det just nu. Klart jag skulle klara mig utan, men en student utan stundentmössa komigen.. inte på mig iaf. Så är det itne fixat då jag kommer hem idag och loggar in för att kolla, då blir jag galen. Då måste jag hitta upp något telefonnnummer att ringa. Nu ska jag gå och borsta mina tänder, och sen gå ut för att hoppas att mitt lås inte har frysit fast, för då blir de ingen solros dag. HEjdDåå


löften hit och dit.

Ja, jag inledde ju ett sluta-snusa-löfte igår, och hittils har det gått bra... och för att inte börja käka mer fett bara för att jag är sugen på nikotin så har jag gått in i ett löfte med pappa att imorgon börjar "sluta äta godis, börja träna löftet", fan va bra.. nu känner jag mig peppad. så därför trycker jag ikväll med ben & jerry glass, men det är okej, för det är sista dagen! go linn go linn.. det går alltid bättre då jag ingår löften med någon annan än bara med mig själv, då blir jag mer motiverad för jag är så dålig förlorare så jag har inte tänkt att förlora !

Baby for för ca en timme sen och det blir alltid så ensamt... muuu... 5 dagar kvar innan jag får pussa på han igen, mitt älsklingshjärta!! Men eftersom det är praktik i veckan så hoppas jag det går snabbare än vanlig skolvecka, för skolan är ju pain in the ass som man skulle sagt i någon b-aktig highschool film. Nu ska jag käka upp ALL glass och sprängas, och sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på någon film eller serie eller vad det nu är på söndagskvällar, brukar inte vara mycket. Hejs

hot stuff

rubriken endast för dom sjunger den i singing bee just nu...

idag har varit en konstig dag , jag har snart varit utan snus i 2 dagar.. HEJA MIG, går framåt iaf.. sen har vi just sett den nya narnia filmen som var helt okej men sämre än jag trodde. jag har inte haft lust eller ork att sitta vid datorn och skriva blogg hela tiden i helgen så därför resulterat i mitt dåliga bloggande.

Imorgon börjar praktiken på jula, vi chansar på att vi ska vara där kl 10 och hoppas på att det går bra. Nu ska jag lägga mig i sängen och pussa på baby innan han far till umeå om någon timme bara, blä hatar söndagar!! Hejsss


slick snor

il il..

jag glömmer alltid bort att mina tänder alltid börjar ila som fan efter jag har festat.. jag får sluta dricka cider helt enkelt, eller ännu bättre, sluta dricka överhuvudtaget. För igår blev inte riktigt lika kul som jag hade planerat att ha, märks väl på inlägget jag skrev inatt haha... men aah, liksom inget jag kan göra åt nu, bara ångra att jag var så otrevlig , speciellt mot min älskling som betyder mest ... knäppt sånt där. Men iallafall nu är det en ny dag och det är lugnt. André har vart och hämtat lite plugg grejer och är påväg tillbaka hit nu, så för han blir det en plugghelg, och jag lär väl inte ha så mycket mer för mig, se tv, käka fett, dricka cola, mysas och pussas.

Praktik på måndag, känns sådär.. hoppas det är rätt roligt iaf så inte veckan går så sakta haha.  Nu ska jag se tv, tjing

dålig kombination..

begravning + fest samma dag var den dåligaste kombinationen ever... gick hem först av alla, sitter här nu helt ensam... tjurat som satan hela kvällen känns det som, käns som jag är skyldig många en ursäkt för min otrevlighet..

men en sak.... JAG HATAR TJEJER FYFAN I HELVETES JÄVLA baaaaAAAAAAAHA MAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 vad fan har tjejer för problem..fhyfan va aaåÅHAÅH!ÅH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vil bara slå alla i huvudet med en skur mopp... vet en hel del som skulle förtjäna det i toalett-kön, helt jkävlal cp störda, fyfan alltså... ja... nu har jag avreagerat mig lite, men jag ka ninte påstå att tjejer är det briljantaste som finns, en del tjejer är så jävla BAAAAAAAAAAAAAH ja.. återigen.. fyfan fyfan fyfan fyfan fyfan hor jävlar säger jag bara. BLÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dö.. nej itne dö, men ... gör illa er.. haha.. ååh... station 8 aldrig igen.'


nu sk ajag sova hejdå

RSS 2.0