stekt kött

I helgen blev det ca 9 timmar ute i solen, och jag har väl blivit lite brun men jag kan nog lägga ner att jag ens kommer vara i närheten av dom som är utomlands nu, så nu ger jag upp. vit flagg vevar ovanför min skalle.

Imorgon blir det bara bus på skolan, och lite samhälls kanske. På tisdag drar jag umeå och shoppar med Hanna och johanna, det behövs. Nu behöver jag bara fåtag i ett busskort som jag kan låna......

Ellenor

Robinson 2009 vann Ellenor, lite oväntat kanske men tänker man efter så var hon en värdig vinnare som körde ett jävligt smart spel.

Nu ska vi kolla på illusionisten om det nu ens stavas så, äh skit samma. Sen ska vi väl sova och imorgon upp igen för att sola=) Har smsat med Rårå som nu befinner sig i Turkiet med Plesner och Ståhl och hon säger att dom alla har blivit jätte bruna idag... lite orättist kanske, men bara alla kommer hem glada och oskadda så är jag glad ändå även om dom kommer vara super bruna hahaha.

äh hejdå

sooooool


Det blev som jag ville och det blev super varmt ungefär en timme efter jag skrev förra inlägget.Så nu har vi solat i ca 4 timmar och det börjar kännas i skallen, imorgon blir det sol igen och då blir ut och steka igen, tills vi fräts sönder. Nu blir det matlagar tid!!! eller ja, jag ska nog mest se på för jag är ingen mästerkock. Jag skulle nog inte ens kunna kalla mig amatör då det gäller matlagning för det skulle vara för bra för mig!

vart är värmen då?!

Vi steg upp klockan 9 imorse för att kunna käka och ta det lugnt ett tag innan vi skulle lägga oss ute och pressa, men det blåser som fan och jag fryser om jag går ut med shorts och tshirt. Och ända stället det är vindstilla är inte soligt just nu, känns ju värt, jag som skulle bli mega brun! Så nu hoppas jag på att solen kommer fortare.

friends

nu sitter vi och ser på vänner och om en timme ungefär ska vi bara chilla och se på talang och lite filmer som går på tv ikväll. vänner är ganska kul egentligen, har som inte tänkt på det innan. ääääh skit samma

ersmark och sol

Har just vart på stan med moa och jag köpte en MAGIC BRA.. låter spännande eller hur men det är bara en sån här:

mer spännande än så var det inte. Så nu hoppas jag att det hållar mina klumpar på plats under studenten , det lät hett.

Nu ska jag dra iväg till ersmark och hänga med min stora syster hela helgen, vi ska sola och bli bruna !!!! skit bra. Då kanske jag inte ser ut som en snögubbe jämfört med alla turkiet brudar som kommer hem nästa fredag, fast det lär jag göra ändå.

skönt

Nu kan jag släppa det där med att jag inte fick jobb på statoil för nu känns det så jävla skönt för jag lämnade just in min projektrapport till läraren. Nu hoppas jag bara på allt att den blev bra..men det känns ganksa bra, så då borde den väl ha blivit ganksa bra också !

Om ett tag ska jag och moa på stan för att kolla lite grejjer till studenten, men hon är seg för hon ska vara alkoholist och dricka 7 dagar på 2 veckor. Själv kommer jag endast dricka på studentkvällen, dels för jag hatar att vara bakis och för att jag inte har råd.. sen är jag ju så duktig också ;) väluppfostrad och med huvudet på skaft !!! haha.

okej då

Eller nä, jag är sur, fast jag behöver kanske inte vara så sur. Eller jo..

Iallafall så drar Plesner, Ståhl och Rårå till turkiet idag, jag hade också haft råd faktistk, fast då hade jag haft 0 kronor kvar och det hade ju inte blivit så kul i sommar eftersom jag verkar inte passa för något jobb. Fast då är jag extra glad över att jag fick ett till VG eftersom jag har tur och ska få pengar för mina betyg yeaheiaheiahe.. synd bara att jag hade kunnat få hur mycket pengar som helst om jag hade vart bättre, men jag har räknat ut att iallafall 1500 lär jag få, bättre än inget och så måste jag sluta snusa också så då kanske jag inte behöver göra av med några pengar, förutom på stadsfesten då.


stadsfesten 08, har ingen aning om vad varför vi gör sådär men vi hade jävligt skoj iallafall haha.

avslag igen

Alltså jag fattar inte, varför får jag avslag hela tiden och aldrig gå på en jävla arbetsintervju ens. Fick just avslag från statoil som ligger 3 minuter från mig som jag också skrev i mitt cv, dom söker behovsanställda.. vem fan kan passa mer än mig då som kan komma dit när fan som helst. jävlka skit helvete

Nu är jag klar !!!!

YEHAaa, nu ska jag fira att jag är klar med projektrapporten genom att slänga mig i sängen och glo på tv, vilket bra pris!

Nu hoppas jag bara att jag gjort rätt, får skicka in den för rättning engång till imorgon innan jag lämnar över mitt sista arbete under skolans gång.

snaaaart !!!

Snart har jag skrivit klart den jävla rapporten, YES... jag fick den rättad och det var en del grejjer jag måste fixa till innan jag kan skicka in den utan att vilja få tillbaka den, så ikväll ska jag göra klart allt !

och itne nog med det !! jag fick VG i arbetsmiljö och säkerhet !! Man kan väl säga att jag blev rätt chockad, var nästan inställd på att jag var tvungen att lämna in ett arbete som jag inte gjort för att få g, men neeeej jag är bäst och fick vg =) very nice!!! tack tack mig själv för att jag är så bra fast jag inte vet det själv.

Snart är det över.
Så sorgligt, alla kommer flänna och snora, undrar om jag också kommer att göra det, det ska bli spännande att se.

storm

Idag känns det som det kommer bli lite tugnt att cykla till skolan med tanke på att det blåser som en hurrriicaane..



sådär skulle jag lätt också gjort om jag var hans 9 åriga son haha.

hejdå cykel

Idag var sista spinningen, börjar om till hösten igen och då vet jag ju inte ens vart jag befinner mig! Men vi körde som fan idag haha.. och jag har ätit popcorn också , värt.

Imorgon har vi endast 1 lektion och sen rapportskrivning.. jag är nästan klar.. bara nästan, har det svåraste kvar. Nu ska jag se på tv och mögla.

hejdå cykel

Idag var sista spinningen, börjar om till hösten igen och då vet jag ju inte ens vart jag befinner mig! Men vi körde som fan idag haha.. och jag har ätit popcorn också , värt.

Imorgon har vi endast 1 lektion och sen rapportskrivning.. jag är nästan klar.. bara nästan, har det svåraste kvar. Nu ska jag se på tv och mögla.

lite kul var det ju

Hittade en video på aftonbladet som handlar om att Stellan Skarsgård som är med i nya filmen Änglar och Demoner sågar mannen bakom historien. Sen i fredags sändes Jimmy Kimmels talkshow, som tog upp att Stellan sågade Dan Brown, sen visar dom en omgjord trailer till filmen som faktiskt var ganska kul
 

Idag börjar jag inte föränn klockan halv 1 då vi ska fara till galleri 1 och kika på bild 3ornas utställning, sen har vi inget mer för dagen, rätt skönt.. förutom att projektrapporten måste skrivas klart också!!

HAhahaa just de, inatt drömde jag den sjukaste drömmen hittils... jag drömde att jag var full och spydde överallt, andré kom och var svin sur, jag var sur och sen började han snacka om en brud som hette MELLRAGG.. och att hon var från norsjö och att hon skulle komma till mig på moped.. mer orkar jag inte skriva det blir för jobbigt, men direkt jag vaknade var jag tvungen att ringa upp andré(nej jag väckte han inte!! så dum är jag inte) och berätta min dröm och om mellragg haha. Fulaste namnet i världen.. kul om det skulle finnas någon som heter mellragg.

kom på att det finns ju en sida där man kan kolla hur många som heter vad.. och det var ingen som hette mellragg..fandå.
kolla här själv om du vill !!

jag vill ju också..

En stor majoritet (skitsamma hur det stavas) har eller ska fara utomlands nu innan studenten. och jag blir så jävla avundsjuk, nu har jag en stor lust att bli en rånare. JAG VILL JUU !!..ååååååååååå, jävla skit bloggare som tjänar pengar på det, jag kan väl också få några hundra tusen kronor jag menar jag skriver ju också blogg eller hur ... skit.

Jag ska som jag sa till rårå, döda mig själv i solariumet så jag får vara lite brun och låtsas i min hjärna att jag varit utomlands. Fast jag kan ju be till gud min vän att det ska vara bra väder så jag kan skita i skolan och ligga och sola i stället.. och ha en mini badsäng ute och låtsas att det är ett blått exotiskt hav haha.

UUUUUUUUUUHHHHHHHH!!!!!!!!1 nu ska jag skriva projektrapport

JAaaa!!!!

Vi fick igen svenska nationella, skriftliga idag... JAG FICK MVG !!!.. skoja, jag fick G, men jag är sjukt nöjd eftersom jag skrev kasst, men tydligen bra nog för ett G yeha.

Idag var det lyxmat på skolan också, kycklingklubbor hur ofta händer det ?! Äh det var gott och jag är fortfarande mätt och nu försöker jag få tag i mammsen så jag kan få mig till ersmark..

vi har även planerat  v.23 vad vi ska klä ut oss till och sen studenten och allt det där tjollret.

träning, hunger och trötthet..

Dom 3 passar inte riktigt ihop, måste nog göra slut med någon nästa gång... tror det blir hungrig mage.

Iallafall om ingen förstod min smarta mening så menade jag att det var jobbigt att träna idag för jag var hungrig och trött, så direkt jag kom hem ville jag ha mat som en kastrerad hankatt.

Nästa vecka är det 3ornas vecka på skolan mohahahaa.... fast jag är snäll så vi får se hur mycket jag vågar terrorisera, eller jag kanske ska ha min djävuls-vecka då.. då blir det nog inte så svårt att vara dum ändå. ÄH nu ska jag sitta här och glo och vänta på att klockan blir 20.00 för då börjat ett ganska kul program på 3an om man är trött , momma's boys galna brudar och en skadad mamma..det var ganska kul sist iallafall.. om man är trött som jag sa.


projektrapport helvete

Jag trodde att det skulle bli lätt att skriva projektrapporten, men då hade jag tydligen missförstått mer än halva om vad man skulle skriva..skiiiiiiiiiiiiiiiiit!! Nu önskar jag att jag var världens smartaste människa så jag hade kunnat skriva klart den idag, men det lär ju aldrig hända..förhoppnignsvis är jag klar på fredag..då den ska in haha.

Måndag!

Sooolen lyyyyser och snart ska jag iväg till skolan och hoppas på att man inte behöver vara instängd hela dagen, mest av allt hoppas jag att vi inte har något speciellt att göra så vi får sluta tidigt huhuhuhuhehhehe..

men nu kom jag på att jag kanske måste göra mig klar !

åååå lat

Moa din lata jävel.

Jag vill gå ut och gå broarna, men jag vill inte gå själv.. nu önskar jag att jag hade en hund som kunde göra mig sällskap, en hund kan man ju iallafall prata till. uhuhuhuh.. jag orkar inte träna hemma heller så jävla tråkigt ush.

Jag längtar till något jag egentligen inte tycker om

Man vill sova då det är skola och massa jobb, sen när jag blir ledig så sover jag ju men inte längre än tidigare..värt.

idag är det söndag, tråkig dag, ingenting händer, dåligt väder och jag är fortfarande ensam! Kul!!! Äh jag får väl titta lite på projektrapporten som ska vara inlämnad på fredag... eller, eh vi får se. Undrar hur många riktiga skoldagar man kan säga att det är kvar till studenten också.. de kan inte vara många.. känns inte som vi har så mycket kvar att göra!

Nu ska jag kolla om jag hittar ett till jobb att söka, undrar hur många jag har sökt.. 10 kanske..sämst haha.


Kubb

Kom hem från moa för ett litet tag sen, där spelade vi kubb!! och jag vann alla gånger utom en tror jag..då jag var i plesners lag haha.

Men det var trevligt, sen käkade vi massa chips och drack cola också.. nu känner jag att nu får jag ge mig fram till studenten iallafall !! som jag har sagt i flera månader. Äh skit samma.. eller nä.. eller jo .. eller vafan

Nu ska jag göra mig själv trött genom att spela tråkiga spel på internet så jag kan somna i min ensamhet.. ja nu är jag ensam igen, så jävla hemskt och tråkigt och ensamt. Inte som en bal på slottet direkt! godnatt

Funderar på att hoppa från eifeltornet, bara för att testa alltså

Jag har tråkigt, jag är alldeles ensam.. stackars mig.. därför var jag tvungen att ta ett kort på mig själv också.. illa.

Nu längtar jag till ikväll då jag får umgås och inte sitta själv och ruttna. Vi var en sväng på stan idag, jag hittade inte ett jävla skit..inte ens på cubus där det var 30 % rea på alla kläder.. man kan nog säga att min passion för kläder inte är så stor, kan bero på att jag är så snål också ..eller nä det är för jag hittar aldrig något i min smak.

vad ska jag göra NUUUUUU....!! uhuhu... jag har tillochmed haft så tråkigt att jag testade min student klänning tillsammans med den fula mössan, alltså fan va fult det är ush.. fattar inte!! Ska man inte va snygg på studenten eller vadå.

godnatt hela världen

Nu intar jag sängen och gör den till mitt terrarium... eller territorium som pelle skulle sagt.

alltså skämtar sverige med mig eller vadå

Vi har en lugn mysfredagkväll och vi kikade på första semifinalen av talang.. och tittarnas val blev alltså lill killen som  har sjungt  2 av dom svåraste låtarna i världen hittils, och inte klarat dom enligt mig!! Just då önskar man att man var mindre snål och röstade på den som faktiskt var värdig att gå vidare, ord-killen!

Äh... skitsamma nu, imorgon ska vi nog dra en sväng på stan innan andré ska iväg på bröllop, glömde skriva det han ska gifta sig! Bryr mig inte speciellt hårt, jag menar de visste jag ju redan... vi har ett hemligt förhållande på sidan av så jag hoppas inte hans blivande hustru ska läsa detta nu.

Imorgon kväll blir det förhoppningsvis chillkväll med brudarna! Om dom inte är för bakis från idag haha.

Men idag var det sooL!!!

Kom just hem från ersmark där vi var och stekte i solen ! Skönt, nu kanske jag har fått lite färg iallafall... en början till studenten haha.

Nu håller jag på att städa.. det är fan inte kul, jag blir förbannad ! Men jag vet inte på vad.. att det är så jävla äckligt och då är det ju bara jag som är orsaken till det... fifan

soligt blev det ju inte

Min uppfattning om sol varade bara i en timme ungefär sen blev det skit väder..eller skit väder.. dåligt väder. Så vi har vart i ersmark och inte gjort ett skit och nyss såg vi Australia som jag trodde skulle vara en dryg långfilm men den var skit bra! Så se den om du inte redan gjort det. Hade jag varit själv hade jag nog gråtit en massa också haha.

Imorgon ska det bli sol..enligt vädersidan! Och blir det sol ska jag tvinga med mig andré till ersmark igen för att kunna sola utan att hela huset ska se då man ligger och pressar, inte särskilt bekvämt ur min synvinkel, hade vart okej om hela huset legat ute samtidigt!

SoooL

Eller? vart fan for solen.. nyss var det mega soligt ute och nu när jag vänder mig om för att kolla så det verkligen är soligt ute så är det inte det.. eller okej lite.

Iallafall så finns artikeln ute på norrans hemsida nu också, så här kan man läsa den om man vill det!

Nu ska jag hoppa på Andrés huvud så han vaknar

Norran del 2

A just de, vi var med i norran idag också =) framsidan på del 2 och sen på sidan 16


bilderrrr

Nu slänger jag upp lite bilder från logerna och lite sånt innan och efter föreställningar










aaaaj

Haha jag är helt blåå slagen.. eller det är jag som har orsakat mina egna blå märken men nu har jag fått ett till på röven också..fattar inte vart de kommer ifrån. Aja nu är det sista dagen för våran Pelle Svanslös historia... ush så hemskt.. och skönt... och sorgligt.. och.. nä jag ska inte tänka på det, jag ska vara peppad och bra på sista föreställningen! Idag kan vi väl iallafall få stående ovationer? haha..

Bara för att inte mina inlägg ska bli så tomma hela tiden slänger jag upp den här videon som jag hittade just..den var lite fin.

Benen på ryggen



tack vare spotify hittade jag denna sköna låt!

En kvar!

Nu har vi bara en föreställning kvar det känns både och, skönt för man är så jävla slut och att vi har fått visat upp vårat mästerverk 6 gångerr haha, fast 20 gånger till fast med störe mellanrum mellan gångerna skulle vara kanon kul.

Så imorgon 10.30 kör vi sista! Då ska vi vara bäst i världen, då blir vi även filmade som vi ska få på DVD!

Så jävla jobbigt, men så kuuul!

Jag är sååååå trött, har inte haft sovmorgon nu på kanske 10 dagar och det känns i kroppen kan jag lova.


bara ett av alla mina blåmärken som växer efter varje föreställning också! Men idag känns min sträckning i låret som jag fick igår lite bättre, så det är ju bra nu kan jag pella runt som vanligt hoppas jag utan att det ska ta ont!

Nu ska jag göra mig klar och sen kila iväg för att proppa mitt face fullt med smink!

ett bildregn kommer

Jag tänkte just lägga upp lite bilder som jag har knäppt under dessa hektiska dagar, men sen kom jag på att det kanske inte är lika kul för de som inte sett våran häftiga föreställning än att se sminkningen på nära håll. så jag väntar med alla bilder till på onsdag!!

Idag gick det braaaaaaaaa, men jag har sträckt mig i innerlåret... inte skönt , det gör ont och allt är måns fel jävla måns.

Nu ska jag viiiiiila hela kvällen för det behövs!!

liiite film

Jag snodde denna konstiga video av Elin som inte kan få nog av att filma !!

fan va vii är braaaa

Premiären gick som en dans, alla var skit duktiga och publiken var allt som en publik ska vara, förutom att vi inte fick stående ovationer hehehe....

Nu är jag peppad för imorgon och tisdag och onsdag! Så nu ska jag sova så jag är pigg imorgon och jag avslutar med en ganska rolig bild som pappsen tog medans vi körde våran dans.

okej vi är lite otajta.. men hallå vi går väl inte dans heller! kul ändå haha, ser ut som jag sitter i luften

GODNATT.


PELLE SVANSLÖS!!!


Nu är det inte den officiella affischen men nästan!


IKVÄLL 19.00 NORDANÅ, GRATIS !!!!!!!!!!! om du missade att det stod

PREMIÄR IMORGOn!!

Imorgon klockan 13.00 är det publikrep och klockan 19.00 PREMIÄR.. !! helt sjukt så fort tiden gått. Men det har gått skit bra idag med så jag är nog ganska lugn egentligen.. haha kanske bara på låtsas men de märker jag ju sen !!

nu blev jag nervös..


uhuhuh


haha

Jag hittade den här länken på mikas blogg, och den var rätt bra faktiskt. Den gissade rätt 2 av 3 gånger på vem jag tänkte på och då finns det ju ungefär 392729723945 miljarder människor också. Jag gillar sånna sidor, fattar liksom inte.

Nu har jag just käkat frulle och ska göra mig klar på denna molniga lördag för att cykla ner till nordanå för ännu en hel dag med rep! Men jag är peppad för det gick så bra igår!

I ÖVERMORGON...

Det är bara 2 dagar kvar till premiären !!!

Idag har varit en skit bra dag, den började lite segt men sen blev den bäst vi har hunnit så jävla långt och allt blir såÅÅÅ Bra!!! vi är bäst.

Jag har tonat håret nyss också , nu bränns min skallle och jag tappade ett kilo hår då jag tvättade ur det (undrar om de är bra!!) , men nu har jag en bättre pelle-färg. Nu ska jag käka upp min glass och fixa det absolut sista till ljudet sen ska jag nog kanske sova.

Ikväll blir det fest, mys, sena nätter..

..För dom flesta men inte för oss ! Så för mig känns det knappt som fredag eftersom jag vet att imorgon ska jag upp tidigt igen och jobba.

Och det är allt jag kommer skriva just nu för min hjärna är som en gele klump så jag kan inte tänka speciellt aktivt haha.

trööööttttttt

Ååå jag är så tröttttttt, men när man kommer hem från nordanå känns det så tråkigt att flyga i säng direkt därför måste jag data-nörda mig ändå lite.

Idag har det gått braaaaaaaaaa vi är klara med några scener så nu behöver vi inte testa göra dom på 10 tusen olika sätt det känns skönt.


Så där häftig var jag då jag skrev nedanstående inlägg, flottigt hår, solbrillor och nördig ställning. Så jag sa till mickis "ta kort på mig när jag bloggar" bara för att jag aldrig har haft ett kort på det tidigare var jag tvungen att göra mig extra cool.

värt inlägg, nu ska jag hitta på något annat här ute på cyberspejs.

Nordanå

Nu sitter jag på nordanå och snålsurfar med Rårås bärbara mini dator, det är ganska bra för nu har vi hål till klockan 5 ungefär och jag orkar inte cykla hem och sen cykla tillbaka. Så då var rårå snäll och lånade ut sin dator till mig HEHE!!!!

Sen tänkte jag just ladda upp en fin bild på mig när jag sitter här och bloggar men det gick TYVÄRR inte för kortet flög in i datorn mjum


jag återkommer med mer intressant information senare....  chowo /mickis

humörsvägningsdag

Idag har jag varit trött, irriterad, hopplös, glad, peppad, nervös, höjdrädd. Nästan allt som går.

Vi flyttade in på nordanå och det nästan första som hände var att våran kära älskade bänk gick sönder i tusen delar.. då kände jag hur oppeppad jag blev. Men sån tur var fick vi hjälp redan idag med att bygga upp den igen, jag tror han som hjälpte oss att lasta upp allt fick lite dålig samvete, han kanske insåg att han och hans jobbarpartner hade packat lite dumt.

Men iallafall så kommer våran scenografi bli gryyym och det är tack vare Mickis Ståhl och Hanna!

Nu känner jag peppen och nervositeten stiga upp och ner tio tusen gånger per dag! Men nu måste jag hoppa i säng för vi har 4 låånga dagar med rep och fix framför oss!!

Linn-dagen

Jag tänkte skriva en speciell uttänkt sak, men jag glömde bort vad......fan

Idag har jag namnsdag också och jag hade ringat in mitt namn fint på almenackan och skrivit "säg grattis för fan" för annars är det bara mormor som brukar säga grattis på namnsdagen och imorse fick jag 2 stycken "grattis för fan". Det lönade sig. Namnsdag är ju det onödigaste som finns egentligen, eller hade man fått schyssta paket med pengar i vilket är behövligt just nu hade den här namnsdagen varit ganska bra.

Och jag ändrade mig lite om vad jag skrev i förra inlägget , det var nog mickis som gjorde fulast bullar, var bara tvungen att informera alla mina engangerade läsare som kommenterar så flitigt så nu behöver ni inte undra hur fula plesners bullar var!!! HAEHAEhaeh

bull kalas

jag läste just mitt senaste inlägg och vadå "jag kommer nog mest se på".. varför skrev jag det. Jag plattade ut degen fint och gjorde en egen speciell bulle.

Plesner gjorde fulast bullar

jag tänkte just skriva "nu ska jag sova" men istället skriver jag GODNATT ERA TJOCK SKALLAR!! kom just på att jag skrev det ju ändå men skit samma

modebloggaren i mig ploppar fram

Idag har jag handlat massa saker!!!!!!!!! jag som inte ska handla.. men jag gick på stan med moa och plesner efter våra kära dansares premiär!! eller egetnligen har dom premiär ikväll fast de blir ju egentligen premiären som vi såg eftersom de var deras första föreställning men dom rockade hela scenen, skit bra!!!!! man blir lite stolt hehe och samtidigt döds nervös för om 5 dagar är det våran tur!

skulle just skriva att ni som inte sett den kan gå och se ikväll klockan 19.00 på nordanå, men då såg jag just att klockan är ju över 19.. fan då

Men iallfall rubriken måste ju ha någon mening med inlägget å göra så här är min nya tröja som jag köpte billigt på gina tricot. 149 riksdaler 

jag ser helt platt ut som en kille kul

Nu ska jag göra en hemlig grej sen ska jag och plesner gå till moa, vi skulle egentligen gå broarna.. men det där egentligen säger ju ganska mycket. vi är för lata. Vi ska baka bullar !!! eller jag kommer nog mest se på haha.


woops

glömde nästan bort att jag hade en blogg HEHE.

Men min hjärna kan bara ta upp några saker åt gången och just nu ligger slutproduktionen överallt i mitt huvud, idag har vi repat hela dagen och resten av veckan ser ut ungefär såhär:

Tisdag: Repaaa, och sen se dansarnas föreställning
Onsdag: Reeepa, sen flytta in på Nordanå
Torsdag: Reeeepa hela dagen
Fredag: 12 timmars rep
Lördag: 12 timmars rep
Söndag dag: Rep, spela upp för en mindre publik
Söndag Kväll: PREMIÄR 19.00.

Inte nog med att jag kommer vara dödast och tröttast i världen utan jag kommer inte kunna träffa andré i helgen heller för slutproduktionen tar upp all min tid, men då får den fan ta och bli bäst så då jämnar det ut sig lite grann.

Nu ska jag kika på tv och sen sova!!!!!!!!! jag kom just på att jag alltid skriver "sen ska jag sova" eller"nu ska jag sova" har blivit lite av min grej! heheihaiehaieh hejdå för helvete.

Umeå

Nu är jag i umeå hos Andréeeeee... vi har sett lite talang och fettat, skönt på en fredag kväll efter en hel vecka med tidiga mornar och sena slut på dagen.

Snart ska vi se Push också, är någon superhjälte film har jag fått för mig med massa superkrafter, sånna filmer gillar jag och det är nog för jag önskar att jag kunde supertrolla, vem vill inte kunna? Jag kom på en grej också, tänk så kriminell man skulle bli om man kunde stoppa tiden. Springa in på en bank och ta all tid i världen för att plocka på sig lagomt mycket pengar så ingen skulle märka och göra det några hundra tusen gånger VÄRT.

Jag har ångest för jag inte har något sommarjobb .. så jag är just nu avundsjukast i världen på alla som har ett jobb!!!!!


godnatt

idag har vi kört dubbel träning och det har varit stressig dag på skolan. Så därför ska jag hoppa i sänG NU !

skojade bara

blev ingen träning, medans jag stog ute och väntade på plesner så låg hon och sov haha. Så det blir dubbel träning imorgon istället.

Men nu får jag vila massor det är bra för jag är så jävla trötttttttttttttt

less

jag börjar redan vara less på pjäsen haha.. och huvudet dör efter en hel dag av rep.

Men imorgon ska vi fotas så det blir en affish av alltihop så det blir nog bra hoppas jag. Nu ska jag iväg och spinna med plesner och sen ska jag nog sova ganska direkt då jag kommer hem.


Tisdag

Idag har jag vart hos mamma en sväng, var inte speciellt spännande så jag somnade i nästan 2 timmar och drömde att jag spydde över hela köket Gött.

Nu börjar mentalist och efter det hells kitchen ! mina tisdags program

Sen har jag och andré varit tillsammans i 10 månader idag också. Ganska gulligt och mysigt=)

rep

Idag är det rep hela dagen och vi har haft på oss kostymer nu på morgonen, vi har lätt dom bästa kostymerna i världen haha. Allt tack vare Moa och Plesner!

Jag har gjort klart allt det jag behöver göra till slutproduktionen, förutom projektrapporten men den skriver jag sen. Idag när jag kommer hem ska jag SOVA jag är så jävla trött.

slut

Jag är helt slut i kroppen efter ki-boxen idag. Och idag var alla skit duktiga och vi blev klara med många viktiga nödvändiga saker i pjäsen.

NU ska jag sova!

nerverna spricker

Jag kom på att jag skrev förra söndagen att det var 2 veckor kvar till premiär, men det är fel för det är idag det är 2 veckor kvar. Och jag dör nästan.. fast det kanske är bra att vara nervös såhär långt innan, då kanske allt har släppt då det gäller haha.

Nu är det inga vanliga lektioner på hela veckan och nästa eftersom det blir heltidsrep. Jag kommer nog vara så jääävla less och hata pelle svanslös när den här veckan är slut men sen vet jag att jag kommer älska allt vi gör då det blir föreställningar. YEhhhhhhh

varför går det aldrig att flytta tillbaka texten om man råkar centrera den?, skit störande.


Wolverine



Filmen var bra, det var en riktig bio film med coola effekter och höga ljud som jag kan tänka mig inte alls är så häftigt om man ser den hemma i soffan...som alla andra filmer haha. Men det var värt alla dom 85 kronorna så därför är jag nöjd.

Nu ska vi kolla tv och sen sova  ! godnatt

Cykeltur

Vi har just kommit hem från en låång cykel tur. Vi cyklade till bergsbyn och sen runt över på andra sidan och sen cyklade vi länge och sen kom vi fram till anderstorp och sen hem igen. Vi gissar på att vi nästan cyklat 2 mil.. DUKTIGT och det är kokhett ute, det blir fel då det är så varmt och inte träden är gröna ens.

Nu ska jag ta det lugnt och dricka massor med vatten och sen blir det käk och senare ikväll bio.

Jag skulle vilja transporteras


Nu vill jag bara vara i stugan ett tag, medans solen steker och man kan njuta av det genom att sitta still istället för att behöva gå ut och leta efter en okej sittplats.

Men eftersom jag inte är någon transporterare lär vi få gå ut idag igen och vandra i värmen. Ikväll ska vi se bio också, Wolverine, egentligen skulle vi se den igår men jag vågade inte om jag skulle kräkas eller något annat obehagligt. Så det blir ikväll istället. Och idag ska jag käka nyponsoppa.. eller käka, jag ska dricka. Får se om min mage mår bättre då.

jackass 2

Nu går jackass 2 på 4an och dom är fan inte friska nånstans.

ännu en solig dag

Idag har vi egentligen inte gjort så mycket, vi var ut i värmen, sen har vi köpt pizza på viking, köpt ben&jerrys fast den blev inte ens halvt uppäten för att min mage knasar och nu ser vi Sista samurajen.

Imorgon ska det bli varmt igen, det är bra fast samtidigt inte bra för att det suger att bo i lägenhet då det är bra väder, enda gården att kunna sola på är i mitten dit alla fönster går och jag är inte så sugen på att lägga mig där och sola framför allas ögon som stirrar. Därför skulle jag lätt byta ut stan mot stugan alla soliga dagar.

Nu ska jag fortsätta se filmen och sen sova ! godnatt

Nu får dom fan ge sig va

Alltid står det om svininfluensan i aftonbladet, och alltid ännu mer saker som gör att man blir nojjig. Tex att unga kommer drabbas hårdast för att de äldre redan haft så många influensor. Det gör ju inte min nojja för allt bättre, jag är fan nojjig för allt.. jävla skit tidningar. Och varför ska dom släppa hit alla svenskar från mexico där allt verkar ha börjat, KOM HIT OCH SMITTA OSS BARA VARSEGOOOD.

Iallafall så var det en trevlig kväll igår med god mat och en full moa haha. Senare på kvällen skulle dom dra på andra festligheter och jag cyklade hem och därefter joinade Rårå och Johanna mig ett tag. Snart kommer André hit och ikväll kanske vi ska dra på bio, beror på min mage. Den har varit knäpp sen i onsdags..därför vågade jag inte åka buss till Umeå i helgen om jag nu skulle få en kräkattack. Får mest ont efter jag har ätit, det gör ju inte saken bättre heller.


RSS 2.0