virvelvindar i boviken


vi blev fångade i en virvelvind i bovikens havsbad!!!!!!!!!!

men jag lyckades smita och flyga hela vägen hem, undrar vart plesner och ståhl tog vägen.... dom sitter väl i orkanen och grillar ahlgrens bilar..


christoffer hiding

jag blir sur på mig själv då jag missade att kolla in christoffer hiding på efs här i skellefteå...

grill i boviken

Efter min hemkomst från stugan har jag nu feber, kan väl inte passa mer perfekt då jag varit ledig i två dagar och jobbar imorgon. neee då hade jag hellre fått feber igår och varit kanon frisk idag. Men det gör nog ingenting, ikväll ska vi brudar dra till boviken och grilla eldddd... mysigt!

och resten av helgen består somsagt av jobb = pengar. Jag funderar starkt på att försöka ta körkortet snart.. då borde jag väl börja då jag inte känner för att övningsköra på vintern då det är halkigt och sladdigt. Aja vi får se.. min körning i stugan i helgen var väl inte så där super bra om man säger så. Så övningsköra i tusen år behöver jag nog först.

Nu ska jag ta fram varma kläder som jag kan slänga på mig innan vi drar ut så jag inte blir ännu mer sjuk. Att jobba och vara sjuk samtidigt kändes inte som en hit.

bra väder på fel dag.

Fast imorgon ska det vara soligt i stugan också. Gud vad bra, då kan jag sola lite haha.

Ska dra till stugan direkt efter jobbet och kommer hem fredag eftermiddag, så vi tar gääärna den där mysiga drinkkvällen på fredag så jag hinner umgås med alla! (Slänger över min tankekraft till plesner och alla).

Nu ska jag börja vandra till en busshållplats långt bort i fjärran för att bli upplockad och sen jobba till 21.00! tjoho.. bye

gud vad bra jag är på att blogga

imorse kom jag på att det var något jag inte hade gjort på länge, tog ett tag innan jag insåg att det var att skriva onödiga inlägg på linnpe.blogg.se  .. blogga är inte kul längre alltså vad ska jag göra!!!!

Men jag vet allt att jag har några trogna läsare så jag fortsätter skriva skit för eran skull !!

PÅ FREDAG KVÄLL ÄR JAG LEDIG OCH FRI ATT UMGÅS MED.. bara så ni vet. börjar nämligen inte förän kl 13.00 på lördag. komigen


busstripp

Nu ska jag dra ner till stan för att ta bussen till bastuträsk där jag blir upphämtad och sen drar vidare mot norsjö.

så där kommer jag befinna mig hela helgen lånngngngng.

Jag fick en rolig överasskning då jag skulle hälla upp mjölk i ett glas när jag kom hem också. Öppnade ett nytt paket mjölk, häller upp och något faller ur paket och ner i mitt glas. VAD tänkte jag i min skalle.

tittar lite noggrannare och där dansar en larv disco. what the hell tänkte jag man lever bara en gång och slukade hela glaset på engång. nästan, ställde glaset på diskbänken och tog saft istället. Nu ni norrmejerier jävlar ska ni få för larven i mitt glas.

ne rårå inte nästa helg

INTE NÄSTA HELG, för då jobbar jag mega länge.. nånannan gång haha

nu sitter jag och gungar med min tjocka skalle till bra musik, och diggar att det snart är helg. Ikväll är det independence day på 6an.. kul den ska jag se, länge sen.

jag har suttit och kollat på alla olika videos som finns på min datorn från tiden i skolan.. (låter som de var hundra år sen), men det är lite hemskt. Jag blir lite ledsen längst in i mitt hjärta.. alla kan väl komma hem från stockholm va, och arvidsjaur och byske och alla ställen i världen. HEM TILL MIG OCH RÅRÅ OCH HANNA H I SKELLEFTEÅ. just det.

nu ska jag lägga mig och glo på tv tills jag slocknar.

yeha snart helg

Imorgon efter jobbet drar jag till norsjölandet och hänger med andré=)

Och nästa vecka fick jag jobba kväll mån-tis-ons. och sen ledig tors fre. Kändes ju inte helt fel. Och imorgon strömmar lönen in!!!!!!!!!!!, iofs bara för 2 dagar. Men jag blev glad ändå för den summa jag fick för 16 timmars utbildning i slutet på juni.

Nu drar jag iväg återigen. Sen undrar jag bara när vi ska styra upp något sköjj alla brudar?????? komigen


torsdag ett tag

Trodde att det var torsdag nyss, sen insåg jag att det var onsdag. Sånt är inte lika kul alltså.

Jag börjar nästan bli van att stiga upp klockan tidigast i världen nu, det är väl bra. Tills jag har sovmorgon och sover länge. Uh

beat it

 jag hittade ett svar till dansen alla gjorde i sthlm för ett tag sen, vart ju lite mer logiskt när det var bounce som hade startat det hela.




tjofadderuttan nu ska jag göra mig klar och sen iväg för att lära mig att fixa internet som pajjar.

trötthet

Idag var jag tröttast i världen tror jag, tillsammans med alla andra haha. Lite kul att idag var alla hur trötta som helst, men vi lärde oss ändå endel bra saker att veta !

Har just fuskstädat mitt rum, vilket menas med att jag bara röjt undan alla kläder dit dom ska och damsugat. Men det är ett mirakel så städat det kan se ut efter en sån fusk städning. Sen på väg hem från jobbet såg jag Rårå också de var kul jag tutade med elins tuta och rårå såg ut som att vi skulle ha varit några dumjävlar som tutar på allt och alla.

Nu längtar jag efter käk, är hungrig hela tiden. Är det bra eller?


i brist på bilder så slänger jag upp en samma lika bild igen


ovärt

Idag är en dag som började med en tanke som "varför är allt så jävla ovärt för?!"

Dålig start alltså och snart ska jag iväg och jobba..eller jobba och jobba, vi har utbildning hela veckan.

segaste dagen på länge

Idag tror jag fan inte att jag tog mer än 30 samtal på 9 timmar... kändes som jag var där i 10000 timmar istället för 9. Men nu är det helg och jag längtar tills jag får sooova tillls jag vaknar. Bästa som finns.

Imorgon blir det trästocksfestivalen för mig och andré, blir väl att se veronica maggio antar jaaag !!! Muh nu ska jag se klart csi sen sova gött.

sluta tidigare är ju både bra och dåligt

Fick sluta 20.00 idag istället för 21.. ringde kanske max 10 samtal per timme, blev segt. SÅ då fick jag gå hem en timme tidigare och förlorade 130 spänn på det också. MEn de gör ingenting när jag får min första riktiga lön ändå=) jag kommer säkert svimma hursomhelst av den stora summan pengar jag kommer få jämfört med tidigare studiebidrag.

Nu ska jag se tv och imorgon blir det kvällspass igen och efter det ner på trästocks och kika, och fest på lördag!
tjing

wavin flag

Om 10 minuter hoppar jag upp på min supercykel och ska cykla fort som fan eftersom på  yr.no ska det tydligen börja regna klockan 12.... så jag riskerar inte den chansen och drar iväg lite tidigare haha.

2 dagar till helg !!!!!!!!

yeho 300 kr fattigare.

Ringde stadium och jaaa dom hade fått in tröjan som jag ville haaaaaa. Så nu äger jag en i både svart och turkos. Suveränt. Eftersom jag har så lite bilder i min blogg och att jag inte orkar ta kort på tröjan så googlade jag märket och hittade den i svart .

så en sån här och en likadan turkos är jag nu officiellt ägare av. Känns helt okej då dom låg bra i pris så varför inte slå till på två då liksommm

Nu väntar jag på att klockan ska slå 11.30 då jag ska vandra dom 1-2 minuterna till statoil och vänta på skjuts till jobbet. Snart helg !!!!!!!!

obtillägg är gött

Har jobbat mitt sista dagpass i veckan, så det blir kvällspass ons-fre. KÄnns gött då jag får 9 timmar ob på det. Sen på lördag blir det trästocks då jag förmodligen inte kommer orka dra ut på fredag då jag inte kommer vara hemma föränn 21.30 på kvällen. Så lördag och veronica maggio blir bra.

Imorgon hoppas jag att min turkosa tröja har kommit in i butik så jag kan fara och köpa den! OOOH snälla

nu ska jag fortsätta ligga i sängen och se tv och lata mig. Utan jobb känner man att man inte har något liv, med jobb har man inget liv efter jobbet för då är man så satans trött. Kan det inte finnas något mellanting va

take a minute



Im just gonna take a minute säger jag


proppmätt

Vi kom just hem från tatung där vi käkade oss proppmätta.

Nu blir det bara att jäsa framför tvn!! Och upp imorgon kl 6 för jobb.

kinaaa maaaaaaaaaaaaaat

Idag skulle vara en sån dag där man skulle kunna skita i att käka tills middagstiden är kommen... vi ska nämligen dra ut och käka, var länge sen jag käkade ute och deti nte var pizza eller annan bakis-mat. Så jag längtar tills jag får sätta mina huggtänder i den sjukt goda maten haha.

Fast nu känner jag att jag är hungrig, så jag ska gå och göra mig nå käk ändå !

shoppat

Har vart på stan och bränt 700 spänn.... vart fan far 700 spänn kan man ju undra då jag bara köpte nödvändiga saker såsom ansiktskräm, deo osv och en tröja för 300. Jaaa ett mysterium. Jag tror jag måste sätta mig och räkna så jag inte har fått något DYRARE!!! haha näe det tror jag inte.

Nu blir det tv-tid och sen ikväll ska vi nog se en av dom 3 filmerna vi hyrde igår=)

immorgon blir det helg

Andrea ville ta mitt pass på lördag, vilket menas att det enda jag tjänar på det är ledighet. Tappar rätt mycket pengar på det, men jag kände att jag behöver vila från all information som strömmat igenom mitt huvud som en orkan.

Nu ska jag lägga mig och sova och imorgon upp och efter 16.30 - HEEELG

trög i början

jag skyller på att klockan inte ens är 7 på morgonen.

Men kikade in på aftonbladet och hittade det här klippet, tänkte först "jaha cooolt att typ alla kan den där dansen", sen insåg min smarta hjärna att det måste ju vara dansgrupper som har slått ihop sig och bestämt att dom ska dansa loss haha
 

sugen på att jobba? neeeeee

yeeho

Dagen blir bra ändå för andré bestämde sig att ta bussen hit till skellefteå=) Eller kvällen blir bra kanske jag borde säga. Ska dra ner på stan om ett litet tag för att snabbköpa någon tröja eftersom jag blir knäpp varje morgon då jag ska välja kläder och jag aldrig hittar något dugligt.. kan man säga så? Och sen ska vi gå och hyra film också, och om vi hinner ska vi dra förbi något dansställe... vet väl inte riktigt vad vi ska göra där, andré är väl sugen på att dra några dance moves.

jag borde inte försöka mig på någon spexad dans efter dom här bilderna......

jag kan  !!!!! sa jag till hanna i lördags då hon försökte sig på en freeeze haha
första bilden är ju väldigt vacker då jag dyker ner i golvet med huvudet

Kul dag att vara ledig på

regn och kallt.. , vad skajag göra på min lediga dag? känns ju inte så lockande att gå ut.

Måste städa mitt rum, men det är ju inte heller kul! uuuuhhhhhhhhhh


ledig imorgon!"!!!!

Imorgon är jag ledig, fan va nice och ändå inte nice. Eller ja det är nice. Men jag är den ända ur nya gruppen som jobbar på lördag insåg jag när jag kollade på schemat. mjum, äh jag får mer pengar iallafall MOae

Nu ska jag zappa mellan michael jackson turné på 4an och so you think you can dance på 5an! sen blir det att sOOaooOVA

tiden flög

Känns som jag just kom hem från jobbet igår, och nu ska jag iväg igen. Jag skulle nog ljuga om jag sa att jag inte hade velat ha en vecka längre "sommarlov"  och också velat vara i sthlm där plesner moa mickis och ståhl är haha. Men nu tjänar jag pengar och lär mig att vara artig i telefonen !! 

Idag hoppas jag vi får ett schema för en vecka framåt så man ser vilka dagar man är ledig och kan hitta på något annat.

tjofaderuttan

trööööttttt

Kom hem för en timme sen ungefär och jag är så jävla trött... , men nu har jag tjänat en massa money iallafall under dagen=) känns skönt. Och det gick bättre att jobba än vad jag trodde, men man känner sig som världens idiot ibland alltså haha.

Nu ska jag kika på beck och sen soooovaa gött, imorgon har jag också sovmorgon till 12 så det känns HELT OKEJ

mohahahaa

Ingen sol, vilket betyder att jag kan sitta inomhus och inte behöva vara avundsjuk på alla som inte jobbar och annars kanske hade legat ute och badat/solat...  HAEHAEH

Nä men det känns faktiskt lite skönt på riktigt, inte bara för att jag är skadeglad. Blir svalare inne och man kan ta på sig skönare kläder haha. Och inte behöva svettas ihjäl varje gång man går utanför dörren. UuHu aja nu ska jag göra mig klar och jobbar till 21.00 ikväll. tjohej


ont i kroppen

Min kropp är mör från helgen  men det är sånt man får ta då det bara händer roliga saker i skellefteå engång per år. Trästocks om 2 veckor , gratis festival är väl aldrig fel, men jag skulle ljuga om jag sa att trästocks är ballt. Det är bara något folk far på för att supa eller kika in de få artister som är där. Men tydligen så ska veronica maggio spela iår, så är jag ledig kommer jag nog fara och kika på henne.

Nu ska jag kika klart på filmen som går på 6an och sen ska jag sova och upp imorgon för att börja jobba på riktigt, sån tur är så får jag skjuts av elin dit kändes lite skönare än att cykla med min onda kropp haha. Sen jobbar jag kväll nu både måndag och tisdag, PEEENGAARRRRRR.

Godnatt , och puss på andré igen min sjuka fisk som inte kunde komma i helgen.. uhu, vi får fira senare=)

Dallas pizza

Kom just hem från dallas där jag plesner rårå och hanna käkade, de satt bra efter helgens galenheter. Nu måste jag plugga alla häften jag fått så jag kan göra mitt jobb bra imorgon.

Sen är det inte vilken vanlig söndag som helst idag, NEEEEEEEJ utan idag är det 5 juli vilket menas med att jag och André varit tillsammans i 1 år =) Puss älskling du är den bästa som finnnnns

Lördag stadsfest

NU slänger jag upp massa bilder, för hannas skull !! här hannaa































Snart är det dags igen..

Haha jag kan väl inte säga att min kropp gillar att jag ska ut ännu en kväll..

Men igår var helt okej =) Ikväll blir det nog bättre hoppas jag, mest pga att jag kommer klä mig tusengånger varmare. Även om jag var rätt bra klädd så frös jag som en jävel.. vilket förstörde liiite grann alltså. Men nu ska jag bara slöa i någon timme till och sen köra igång igen. WIHO.. eller nåt haha

Sen fick plesner krama sin stooooora idol erik hassle haha=D det var lite kul för hon var så glad. Jag snodde en kram och en autograf också mest bara för att, haha, men den lär ju försvinna nu när jag ska duscha.

Partydags

NU drar vi ner till stan för förfest och sen knappt en meter till stadsfesten, perfekt!!!

perfekt väder ihelgen...

Haha asså är det inte typiskt, då man får vara ledig och ska dra på skellefteås enda händelse så ska vädret bli sämre då det vaarit kanon i 2 veckor ungefär.. BALL.. , eller ja vi ska ha ball ändå=)

spindel

Jag sitter och goooooglar på spindlar som en nörd, dom är sjukt äckliga så jag sitter och gör fula grimaser varje gång jag får upp en bild..

Orsaken är ju då inte att jag vill titta på dom, eller ja.. jag tror jag har ett hemligt spindelbo i mitt rum.!!!. har dödat 4 stycken lika dana under en veckas tid och det skulle jag inte vilja påstå är speciellt gosigt.. fast jag är ändå lite nyfiken på vad det är för spindeljävel. Den har en liten rund kropp och långa ben om man jämför med kroppen. Uhu.. satt en på väggen inatt just efter mitt demon-senadrag i vaden.

äh skit samma då, nu ska jag plugga kampanjer och sen sova! För imorgon ska vi få ta egna samtal.. fast det har vi iofs gjort idag och igår också, men imorgon ska vi sitta 2 och 2.. och bara nya tillsammans.. haha lär ju bli spännande.

och efter jobbet imorgon blir det snabbt hem och göra sig klar för stadsfest !! =)

godnatt.

eh skoja

Nu blev jag pepp igen!!!

opepp till stadsfest

Jag är opepp till stadsfest, för att förfesterna verkar inte bli lika chill som jag hade tänkt mig.

så vi får väl a se om jag drar eller ej. Har ingen pepp just nu iallafall. Dock så suger det ju då att jag redan köpt förköp så egetnligen har jag väl inte så mycket itll val.... värt

Seeeeenadraaag

Inatt vaknade jag av en dröm och jag såg en stor flygande skalbagge ovanför mitt huvud, den fanns inte pår iktigt då men jag brukar få så rätt ofta. Så jag slänger mig upp ur sängen och får dödens senadrag i högra vaden... visst ibland kan man ju få lite lätt, men de här var fan inte någon lek alltså. Har aldrig fått sånt kraftigt sen jag spelade fotboll och då jag fick det då, så låg jag och grät som en liten bäbis. Det ville jag nog göra nu också men jag fick bara en sån chock att det gjorde så jäääääääääävla kuk ont... sen brukar det ju släppa också.. efter några sekunder, mitt släppte efter kanske 5 minuter. Äh skit samma, jag ville bara dela med mig av att det var fan inte kul alltså. Gör fortfarande lite ont när jag vandrar omkring.

Aja nu måste jag göra som alla andra gånger, göra mig klar och sen trampa iväg. Får dra lite tidigare idag så jag kan cykla lugnt och inte få sena drag igen, får jag det så är det hundra procent säkert att det inte finns någon högre makt i i det blå... haha.

samma lika

Mina inlägg ser ungefär lika dana ut nu förtiden, "hej jag ska jobba", "hej jag är trött, ska sova".

Men idag fick vi iallafall ta samtal,  det var nog inte  meningen egentligen men det blev så ändå och det var spännande och kul, men jävligt svårt att svara på faktura frågor och grejer som man inte har en aning om. Men det lär man sig !

Nu tänkte jag skriva att jag är trött och ska vila, fast skulle ångra mig. Men nu skrev jag ju det ändå så !!!!!!!


IVäggggg

Kul att det var så "många" som kommenterade mitt fiskgratäng inlägg !! Ja fiskgratäng är gööött ! =)

Nu ska jag iväg ännu engång och mina val på sommarkläder börjar ta slut, iallafall dom som ser hyffsade ut. inte kul, måste nog ta en shoppingrunda snart.


RSS 2.0