Klart hon kommer vinna..

Igår var vi i burträsk och kollade på mika när hon sjöng solo i en tävling som dom tydligen kallade "junior popstar" och att tävlingen var jätte oproffisionell med en jury som sa att alla var "skit bra" varje gång dom hade sjungt har jag nog inte tänkt gå in på för då blir det här inlägget en mil långt.

Allt jag kan säga är att Mika utklassade alla, och det säger jag inte för att hon är min lillasyster utan det säger jag för det är fakta. Men såklart gick hon till final, tillsammans med 2 andra som var helt okej på att sjunga och en hel bunt till som var så sjukt dåliga.

 Men ... Iallafall slänger jag upp en video när mika sjunger Hometown glory , från igår kväll=)



snor

Jag är tät i näsan och jag känner redan att jag använt för mycket nässpray då jag har ont i gommen/näsan. inte okej



teori

jag måste verkligen plugga teori men jag har fortfarande feber och min arm är död... ååååå... haha assåÅAÅHAheuiUHEiounh... jaja

helt great som man inte brukar säga

Äntligen är jag hemma efter en dag på jobbet som sjuk, jag är stolt över mig själv. Förtjänar ett pris, men jag vann faktiskt en Bio biljett i säljtävlingen, kände att jag hade lite tur men jag blev lite glad och tänkte att gud ville att jag skulle ha den för jag är sjuk hahaaaaaa........!! HAAAA

Nu ska jag se på So you think you can dance och skratta och gråta på sammagång.. böl



undrar hur många fula bilder jag har på mig själv.. en miljon och det roligaste är ju att man står själv och posar måste skratta lite (hahahahahaaaaaaaa) hejdå

inte kuuul

ååå... ska tillbaka och jobba om 2 timmar och jag har 38 i feber ... inte okej. Och idag måste jag betala massa räkningar också inte heller helt okej.


jag måste vara mästaren på att klaga

snurrrrrr

Igår var jag som jag skrev på halkbanan i Piteå, det var inte kul att måsta sätta sig själv i en bil och sladda och snurra tusen varv i en bil som man aldrig upplevt förut. Jag fick lite panik tror jag.. klöste mig själv(inte med mening utan för jag flög omkring med mina händer och försökte styra tillbaka bilen) och när körläraren pratade till mig i walkie talkie och sa "ojoj"... "linn?".... "linn kan du svara??".. och jag svarar "jag är sur".. jaa jag var så jävla sur för att dom kan tvinga en att fara på den där skiten och skrämma slag på mig.. och dessutom slänga ut så mycket pengar för det också. Ni som säger att halken är skitkul är knäpp haha..dom som tycker det är kul är dom som inte behöver betala för det själva.. (jajaa..ska sluta tjata)

Sen efter jag kommit hem från piteå så for jag och mamma på lassa och tog sprutan för att INTE bli sjuka i svininfluensan. Idag är jag garanterat sjuk, mår som en röv och känns som någon slagit mig hårdast i världen på vänsterarmen. Det är bara att bita ihop ändå och fara på jobbet. Jag är ledig torsdag och fredag så jag får tänka positivt så.

24 november

Regn överallt och 1 månad kvar till julafton. För några år sen hade jag hatat att det inte var snö, för täänk om det inte skulle vara snö på julafton ..skulle ju aldrig gå för sig. Nu bryr jag mig inte så värst, mer än att det skulle vara trevligare om det nu var lite snö på julafton.

Iallafall så ska jag köra halkbana idag. Känns inte så peppande, drömde inatt att plesner körde på en bil sen smet vi haha, undrar varför jag alltid ska drömma dåliga saker om bilkörning just innan jag ska ha körlektion eller liknande..



JAG SKA SÄLJA MINA SKOR, fast innerst inne vet jag att eftersom jag inte är någon stor bloggare med en miljontals läsare på riktigt så blir dom nog aldrig sålda.. jag får spruta in fot-förstoring i mina fötter så att dom passar istället kanske

Men vill du av någon anledning köpa dessa snygga dojjor så säljer jag dom förmodilgen till ett schysst pris. Köpta för ca 430 spänn (426:- för att vara exakt) och då ingick frakt och all den skiten då dom kostade 298;- kr. komigen. Storlek 37,5. Är ca en halv - en centimeter för stora för mig därför har jag inte använt dom heller.


Better together

TJABBA.

Ska det inte sluta regna snart? nä jag vet inte.. inte jag heller. Iallafall..... imorgon har jag halken.. och den är svin dyr.. kan inte sluta tänka på hur jääävla mycket pengar det är i att ta körkortet. 1290 spänn betalas kontant direkt och PLUS 950 kr bara för halken? vadå plus 950 kr..fattar inget. Jag fattar inte mycket nu känner jag, vet inte ens vart jag ska vara imorgon men jag gissar väl att man ska vara på körskolan först haha.. jag kanske måste ringa och fråga..mm det måste jag nog..


TILL ALLA MINA MILJONTALS LÄSARE DÄR UTE... : är det bara jag som måste betala mitt körkort själv? känns nästan så.. bortskämda ungjävlar.. skoja bara.. kanske haha.

nu ska jag göra mig klar för jobb så jag har råd att några dagar ínnan jul kanske få köra bil heelt själv !!!

piano trappa


Kul idé, jag kanske måste åka till stockholm bara för att kolla om det finns kvar så jag kan springa upp och ner hela dagen. Bra träning skulle det bli iallafall haha


Idag är jag leeediiig, tänkte sova länge som man alltid tänker men då vaknade jag klockan 10 och kände i min skalle att jag hade sovit för länge så nu har jag ont i huvudet. Och idag ringde körskolan och försökte avboka Halken för mig som jag har på tisdag.. NÄÄÄ tänkte jag, men då blev det inget av då jag förklarade att jag gör teorin själv och att jag redan har bokat uppkörning och teoriprov. Höll nästan på att få panik. Nu ska jag duscha och plugga lite

jobbbb

Nu ska jag kila iväg på jobbet och imorgon är jag leeddiiigigigigigiiigigig och på lördag ska jag och rårå se New moon.. äntligen =) Jag vet ju redan allt som händer och lite till som inte kommer vara med i filmen men det ska bli kul ändå att se hur dom har filmatiserat (heter det så) den. Sen att nästan alla dudes är fräscha i filmen gör ju inte saken värre heller .

Varför regnar det ute? Det är snart december, det ska snöa..jag hatar snö men ändå.. blir fel om det inte är snö!



trööött

jag är så jääävla trött.. har inte varit såhär trött på länge.. så ikväll ska jag nog bara sova och sova lite till.. 

fast jag måste plugga teori egentligen.. men det kan jag göra sen.. idag..eller .. imorrn =)

prooov...

UUHUhh jag ringde just vägverket och bokade tid för teori prov och uppkörning........... datum??? HEMLIGT haha.. innan nyår iallafall... KOM IGEN LINN DU KLARAR DET.. känns som det är jätte lite tid kvar.. men en månad ungefär.. haha ååh .. nu måste jag plugga teori hejda

JAAAAAAAAAA

schemat för december har kommit ut och jag har BÄST SCHEMA !!! äntligen åååh fan vad glad jag är.
ledig över jul, ledig nyår !! yeha , Jobbar bara 1 helg.. fyfan.. jag skuttar


åååh.... jobbigt

Haha alltså typiskt, hade bokat en körlektion på onsdag kl 14.00... , sen tänker jag"men jag jobbar ju då", jag hade glömt bort att jag bytt pass med en snubbe på jobbet så jag kunde inte alls ha körlektion på onsdag , så då måste jag boka en ny tid innan halken den 24.. och enda gången jag hade tid var imorgon kl 07.20... hur ska jag orka........ jag måste orka...

Måste bara få klaga lite.. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH...så.

Nu ska jag göra mig klar för jobb hela dagen från 10-19.. måste nog vara det värsta passet då man inte hinner göra något före eller efter jobbet. Inte kul, nu längtar jag till att få se mitt schema för december och hoppas på att jag är ledig några fler dagar då vi är fler personer på jobbet., komigen.



HejDA

15 november

SÖNDAG, vilken rolig dag...

Jag somnade tidigt igår, men jag vaknade som jesus när jag hörde min stora syster säga "näe dom tänker sno bilen!!" ... "VAAAAAAAAAA" säger jag, sen studsar jag ut i tvrummet och kollar ut genom fönstret och där står 2 fulla fula killar och kollar in i MIN BIL och en av dom håller i en pinne. Tydligen hade han höjt pinnen mot fönstret när min stora syster sa att dom tänkte sno bilen. Sen står dom bara där och vevar med pinnen. i min hjärna hör jag dom säga"näe vi måste slå såhär för att komma in i bilen". Sen försvann dom i en EPA.. JAG VET VILKA NI ÄR OM MIN BIL SKULLE VARA BORTA.. (jag kan ju låtsas att jag vet iallafall)..

Sen frågar jag bara pappa om bilen är försäkrad för stöld (jag kan inte sånt), men då säger han att det skulle vara dyrare att hålla på att försäkra den för stöld än vad själva bilen är värd.... uuh är min bil så skruttig egentligen.. kanske =) men 1900 för en bil var ju ett riktigt kap tycker jag så därför skulle jag bli galen om någon tog min billiga fula bil som faktiskt fungerar.

Nu ska jag och jobba tjiho

godnatt

Igår hade jag roligt, förutom en massa jävla konstiga saker/människor fattar inget haha... kul !.. nä det var inte så kul. Eller jo det var kul, men det var konstigt bara.. men hanna var rolig när hon sa ifrån till ett par äckliga snubbar.. YOU GO GIRL.

Nu ska jag gå och lägga mig, kl 21.13 på en lördag kväll, men jag har aldrig helg längre, det här känns bara som en av alla andra dagar...fan vad tråkigt.. men det blir väl så, när man jobbar helger och vardagar och kvällar och delade pass och alla möjliga pass.. möööööö hejdå

imorgon är det fredag = ledig

Jag är trött och det är minus 7 grader ute.. hur ska jag överleva, jag har inte hunnit köpa den där vinterjackan som ska vara varmast i världen än. Utan jag har min gamla som är som ett lager av sockervadd.. alltså inte så varm ville jag komma till.. nu började jag frysa, bara för att jag tänkte på att jag kommer att frysa när jag går till bussen när det är fryskallt ute..

Men imorgon är det fredag, och då är jag ledig. Sen ska vi nog besöka balzac också! Lugn kväll för mig blir det, eftersom jag har så bra schema och jobbar ALLA helger... ... .. . .. .. . . .. . .. ... .. .. . .. .. .(Kul)

Nu ska jag göra mig klar för jobb och sen klockan 19 ska jag hem och fira att jag är ledig i en dag, fast jag kom just på att jag har körlektion ca kl 9 imorgon bitti... nu blev det inte lika kul längre .. jevlarrr hejda

empire state of mind

Strax ska jag springa på snön ner till körskolan och köra bil i en timme , inte så peppad.. jag har inte fått fakturan än på alla mina körlektioner, känns som jag kommer bli en platt-skalle när den kommer.. hur många tusen??? ingenaning... haha


Jay Z ft. Alicia Keys - Empire state of mind.

skit kul

Nu ska jag se surrogates och sen ska jag sova i femtio år =)

och jag måste slänga upp den här urgamla videon, jag kommer aldrig lessna på den hahaaaaa

jiho ledig imorgon

Nu har jag lunch i 5 timmar och jag kom just på att jag inte hade loggat in på blogg.se på ganska länge. JObbar och sover hela dagarna .. men imorgon är jag ledig fast jag har körlektion sen ska nog jag och rårå vandra på stadens gator.

mat väntar, NUDEL

paranormal activity



Läskigaste filmen jag har sett i hela mitt liv, och då har jag ändå sett alla hemska filmer nästan.. fyfan, jag hoppas jag kan sova inatt =)

Igår hade vi personalfest och det var riktigt kalaskul !!!!

trafik förstånd!

Nu har jag suttit och kört bonniers trafikskola ett bra tag, och jag måste säga att det var ganska kul, speciellt när man får poäng!! Som en tävling mot sig själv nästan. Perfekt.

Men nu ska jag fara och äta kyckling, och ikväll händer ingenting förutom att plugga teori och se idol kanske om jag orkar..

sovmorgon

Idag har jag världens längsta sovmorgon, börjar inte jobba föränn 16.00, SKÖNT . Men då har jag körlektion kl 14.00 också.. jag börjar tycka att det inte är så skoj att lägga ut en massa pengar på det när jag ändå aldrig blir godkänd på något haha..

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på tillsdess... lyssna på musik kanske, det är ju alltid något

UPPDATERING:
VARFÖR klädde ALLA ut sig till catwomen i helgen? alla bloggar jag kollar på spelar ingen roll i skellefteå eller i malaysia av alla bilder från halloween så finns det minst 1 som klätt ut sig till catwomen, så jävla tråkigt =) (ska jag säga som inte klädde ut mig alls) haha..

Kul

åååååååå jag är så trött från i fredags fortfarande haha, men jag hade kul iallafall!, så därför blir det här inlägget kortast i världen och avslutar med en kul video.
 
haahaaa


RSS 2.0