träning och avklarat prov.

TJABBA, kom just hem från IKSU där jag fick överta ett iksu kort från Tinas vän, rätt värt då det bara är 3 månader bindnigstid kvar på det kortet. Och behövde bara betala 200 kr för maj månad till henne, så det är kanon.

Idag hade vi "certifikat" på jobbet, alltså ett prov.. jag klarade det jiiihooo, nu har vi "bara" två prov kvar och de är näst nästa vecka. Så nästa vecka blir också tung med passa plugg på Bredband DSL och LAN, IP-adresser, DNS-servrar, TCP, Nätverksinställningar, blablablaaa ja.. allt möjligt som har med bredband att göra nästan. Men det kommer gå bra, sålänge jag är duktig på att plugga.

Nu ska jag duscha efter att jag och tina tränat ett core pass i 30 minuter, inte så långt pass men det var ett bra första pass. Sen ska jag se blood diamond. Godnatt!

ååå hej och hå

Det är jobbigt att stiga upp tidigt, jag minns att jag skrev för ett tag sen att jag längtade lite till att få kliva upp tidigt och vara trött på kvällen, men jag tror jag ångrar mig haha, iallafall nu när vi har utbildning och börjar 8 varje dag och får hur mycket info som helst intryckta i våra hjärnor..man blir rätt slut.

Imorgon är det valborgs,  jag är inte peppad för fem öre, just nu så vill jag bara sova heela helgen.


Plugg

Igår var vi "tvugna" att läsa ett häfte till idag, trodde vi skulle ha något slags förhör men det var bara en repetition. Och ikväll måste jag läsa 2 hela dokument som vi ska ha ett prov på imorgon, klarar man inte det provet är det inte så bra. Och det är så mycket text och min hjärna är helt slut efter all info vi fått under dom här 3 dagarna..så det blir spännande att se hur det går imorgon.

ge mig mat andré

Är lika trött idag som igår, men idag så hade jag faktiskt en liten konversation med en av killarna i min utbildningsgrupp, eller ja det var väl jag som tog upp ett halvt ointressant ämne bara för att jag var tvungen att prata av mig när man suttit tyst mer än halva dagen. SÅ det är väl positivt.

Nu vill jag att André ska göra köttbullar och spagetti eftersom jag gjorde köttfärssås igår (med lite hjälp hehe).

Plugg

Idag fick vi läxa, jag gillar inte läxor, läxor har man i skolan. Men det var iallafall ett häfte som vi var tvugna att läsa till imorgon. Jag har läst igenom det och försökt förstå men det är en jäkla massa saker vi ska kunna så jag skulle ljuga om jag sa att jag kan allt.

Nu har jag sett lite topmodel säsong 14 och är nöjd för kvällen så därför ska jag sova nu och upp igen kl 6 imorron. Jag längtar till helg.

snark

Har redan borstat tänderna och lagt mig i sängen, det känns bra, för nu borde jag somna tidigt. jiho..

Hmm

Har just kommit hem från jobbet.. har käkat, och skulle ju egetnligen träna idag.. men fyfan jag ORKAR INTE, mina ögon var såå trötta idag, fast jag lyckades ändå förstå lika mycket som jag skulle ha gjort annars men nä jag ska inte träna idag. Sen är jag snorig och lite hostig.. gud.. den här veckan börjar ju bra! Ikväll ska jag somna innan kl 22 har jag bestämt.

Jag är ensam tjej i vår utbildningsgrupp också, och jag har aldrig känt mig så ensam som jag gjorde idag haha. Jag satt och käkade lunch själv för alla andra försvann och ingen har sagt ett ord till mig (jag försökte mig på en konversation i morse men den snubben sa bara "aa" så jag gav upp).

Men det löser sig nog, jag får hoppas att André har rätt att det är för att det var första dagen idag. För jag kände mig ärligt mest opeppad i hela världen ett tag idag..men! Det löser sig nog. Nu ska jag ha lite ångest för att jag inte tränar idag men vi tar det imorrn istället efter jobbet.

tröttast

GODMORGON, jag är så trött så jag vill somna igen, rätt logiskt. Men om en halvtimme måste jag bege mig ut till bussen. Inatt var nog den längsta natten på länge, sov dåligt och tror jag börjar bli förkyld eller något annat jävligt.

Men jag ska inte klaga, idag börjar jag ju dra in pengar igen! Om jag inte somnar tidigt ikväll, efter en 8 timmars jobbdag och träning lite senare ikväll så måste det vara fel på mig. Jag slår vad om att jag somnar innan kl 23 iallafall haha.

jag måste soooova

Jag vill vara trött nu så att jag kan somna på engång, men såklart är jag inte trött och kommer förmodligen inte somna innan kl 00.00.., väckaren ringer kl 05.45 imorgon - inte peppad, men jag är peppad på att börja jobba. Jobbet ligger inne i centrum också så bussar går det hela tiden, förutom att man måste fara ca 40 min innan jag ska vara på plats. Fast så blir det nog bara första gångerna bara för att det är nytt, sen kommer jag inse att jag inte alls behöver fara så tidigt för att komma i tid, brukar va så.

Nu ska jag spela ett roligt spel och sen sova. Godnatt

fett

Nu har vi varit på ica och inhandlat mozarella pizza, chips och dricka. Ikväll är sista fettar kvällen på länge då träningen börjar imorgon! Detta ska jag klara. Sån tur är så slipper jag träna själv, då Tina ska träna med mig så det blir kanon då kan vi peppa varandra.

Köpte ju ett gymkort på hälsostudion för tusen spänn för 3 månader, har vart där 3 gånger tror jag sen jag köpte det haha vilket visar på att jag nu måste ta tag i det här då ett kort på IKSU kostar 440kr/mån.. lite dyrare.

Söndag.

Godmorgon!!
Mår som man förtjänar dagen efter festligheter, haha jag blev utskälld igår också. André stod och spelade BlackJack, och jag stod själv på dansgolvet(mobbad), sedan gick jag över till André , han frågar om jag vill testa och jag säger Ja.  Han säger att jag ska välja om jag vill lägga brickan på antingen "över" eller "under" - alltså om vi skulle få kort som antingen hamnade över eller under 21 tror jag det var.

Jag väljer iallafall Över, och efter vi fått vårt första kort - En 5a så flyttar jag över brickan till Under, såklart såg tjejen som jobbade vid BlackJack-bordet det och tittar på mig med en väldigt sträng blick och säger sedan "Gör du om det där så åker du ut"... Jaja tänkte jag, jag skulle ju bara skämta lite för jag kan inte ett skit om sånna där spel. Så då går jag och sätter mig själv vid ett bord hahaha.. ganska kul när jag tänker på det, men blackjack är inte ett spel för mig, det är alldeles för seriöst haha.

rex suger

hej! Eller godmorgon kanske till vissa, ikväll har vi haft roligt. FÖRUTOM att vi köade till REX i ca 40 min och att André kollat med en av vakterna att det var OK att vara 20 för att komma in. Vi kom längst fram, vakten kollar på mitt leg och säger sedan "Du är för ung du måste vara 89 för att komma in" Jag säger"Visst skämtar du?" Han säger "nej"..så har vi köat i tusen år och måste sedan vänd om och gå in på nån jävla konstig klubb för att tillbringa kvällen. Så nu ligger jag och ska titta på senaste avsnittet av vampire diaries, sen ska jag sova.


So long

internet jiho

Idag har vi varit på stan och inhandlat en router för att jag ska kunna använda internet på min dator också, så nu har André fixat igång det och det fungerar kanon bra. Förutom att jag inte får ut den hastighet jag ska egentligen, men med tanke på att jag nu ligger kring 40mb/sek och tidigare ca 8-9mb/sek så märker jag ändå en stor skillnad och jag är inte så kräsen så jag nöjer mig med det.

Jag var tvungen att kolla upp vart det är jag ska jobba också, så vi gick en promenad och vi hittade det direkt, kanon bra. Så nu vet jag exakt vart jag ska stå kl 08.00 på måndag.

Ikväll blir det party hos en klasskompis åt André, sen blir det väl utgång skulle jag gissa och imorgon blir det nog bara en slöar dag för att ladda upp inför måndag då jag måste vara pigg och alert!

Umeå

Tjabba nu är jag i Umeå, har packat upp nästan all min packning som jag hade med mig.

Idag ska vi dra en sväng på stan, kanske köpa en router så att jag också kan få internet till min dator sen ska vi också kolla upp vart det är jag ska jobba, har faktiskt inte 100% koll på vart det är , så det får vi kolla upp idag!

Ikväll blir det nog fest också, kanooon

hallelujah

Haha såg just på Oprah där Celine Dion var med, sedan skulle de ta dit ett band som heter The Canadian Tenors då detta bandet trodde Oprah gjorde en show om nya artister. Det roliga i detta var då att detta Bands idol var just Celine Dion och mitt i deras uppträdande kommer hon in och sjunger med dom.

Så titta på detta, ganska roande samtidigt som de gör ett bra uppträdande!

Snart klar för avfärd

Nu har jag packat ner nästan allt som jag behöver ha med mig till Umeå första svängen, resten lämnar jag här till den 1 juni. Har vart iväg på mekonomen också för att handla den där pyttelilla termostaten som kostade 250 kr, som ett rån. Nä jag fick ju lön inatt så det påverkade inte min ekonomi speciellt mycket;) hehehee..

Så idag ska jag packa klart det allra sista, sen ska jag bege mig mot skellefteåbuss där Peter (mammas man) ska hjälpa mig att sätta in termostaten i min bil. Det är nog det bästa du gjort mamma - att gifta dig med en mekaniker!! Haha näe skojar bara, hade inte brytt mig om jag inte hade gillat Peter, men sån tur är så är han den bästa (förutom pappa då) som mamma träffat.

JA herreegud snart flyttar jag hemifrån, om bara några timmar... börjar få lite ångest tror jag.. en konstig känsla har jag då iallafall. Tur att umeå inte ligger så långt hemifrån haha.

Jiho

Termostat skiten fanns inte inne på mekonomen så jag måste köpa den imorgon istället, så avresan mot umeå sker lite senare än tänkt, men det gillade moa som ska vara min rese-kompis under vägen. Och det är väl bra på ett sätt då jag får lite extra tid att slänga ner det lilla jag har kvar av packningen.

Ligger och ser Independence day på kanal 6, den är ändå bra för att vara så pass gammal. Så nu ska jag se den filmen klart, sen sova och vakna kl 10 imorgon, har vaknat kl 12 hela veckan så nu är det slut med super sovmorgon.

sista dagen för packning

Imorgon drar jag till umeå och då ska allt vara klart.. jag känner mig lite stressad så därför sitter jag vid datorn istället haha.. Nä men det ska nog lösa sig, tror jag har ganska stor koll på vad som fattas att packas ner men samtidigt inte.

Jag är lite nervös inför måndag också, jag är nervös över att de jag nu kommer jobba med inte kommer gilla mig men varför ska dom inte gilla mig måste jag ju tänka, jag är ju bäst. Haha näe men brukar ju va så, iallafall för mig. Så var det när jag skulle börja på Xzakt också men sen visade det sig ju att nästan hela skellefteås ungdomskrets jobbar där. Det gillade jag samtidigt som det kändes som att vara på skolan litegrann fastän det var ett jobb.

Äh det löser sig, jag vet att det är majoritet av unga människor där jag börjar jobba nu också så det gör så att det känns lite lättare faktikst. Men spännande ska det bli.

Om det är någon som har undrat på vad det är jag ska jobba med i umeå så är det ungefär samma som xzakt, alltså telefonsupport.

Ne nu måste jag packa ner det sista, TjoHEj

ush

Har packat ner en massa kläder idag, men fortfarande känns det som jag har tusen grejer kvar att packa och det måste jag bli klar med imorgon eftersom jag åker på fredag..åååååå.. sen ska däcken på bilen bytas till sommardäck och jag måste få hjälp att sätta in en ny termostat i min bil (ingen aning vad det är men tydligen är min dålig).

Nu väntar jag på att csi ska börja och sen ska jag sova, inatt satt jag vaken till kl 04.00 och såg topmodel säsong 13 och vet nu vem vinnaren är. Jag orkade inte vänta en vecka för ett nytt avsnitt, så då sträcksåg jag det igår istället.

GoODNight.

jag älskar bra covers

Jag brukar sitta och youtubA och söka efter schyssta covers, vet inte varför jag gillar covers så mycket, det är nog det att folk som lyckas göra en känd låt till något annat - som också är skit bra - då är man bra. HAha svårt att förklara. Men hittade en bra cover iallafall.

Så LYSSNA på denna, jag blev skit glad direkt dom började lira.


Om man ska göra covers av så stora artister som Michael Jackson så ska det krävas att man gör det bra, och det gjorde dom, Great! Samma som snubben jag la upp den 12 april som gjorde cover på Billie Jean.

Blåbärsylt

Har just käkat plättar med grädde och blåbärsylt, det var gott men jag spillde blåbärsylt på min sjal, inte ok.

Idag har jag packat ner en stor full kartong med kläder och ändå så har jag kläder kvar i garderoben.. men har packat ner det viktigaste men måste nog erkänna att de finns en del onödigt som jag packat ner också som jag inte kommer använda nu under den första månaden.. men man vet ju aldrig brukar jag tänka.

Ska ner i källaren och titta vad jag har för spännande där nere också. Gud vad jobbigt det är att packa även om jag inte ens tar med mig hälften av det jag äger nu!

Ikväll ska jag äta chips på tal om annat, japp nu ska jag vara onyttig sista veckan innan jag börjar träna på riktigt denna gången, nu säger jag det inte bara utan nu ska jag göra det eftersom André tränar 4 gånger i veckan så får jag ju inte vara sämre än han;)

Ush nu ska jag fortsätta packa.

peter pan

Ja då har jag sett föreställningen med massor av brudar från klassen, alltid lika roligt när vi träffas nästan allihopa:) Teatern var bra, men en av dom stack ut mest måste jag säga bra jobbat. Efter teatern så for vi förbi Hanna och chillade lite innan jag åkte med plesner hemåt. Nu väntar jag på att CSI ska börja och sen ska jag nog se lite avsnitt av topmodel 13, orkar inte vänta 1 vecka på varje avsnitt.

ÄR DU EN BRA FLICKVÄN? Ja det tycker jag, det som är mest negativt är väl att jag är svartsjuk.
HUR RAGGAR DU? Jag raggade upp André ELLER NEJ, jag kan skriva ett helt inlägg om det sen ;) haha
VAD HETER DU? Linn!
KALLAS? För Linn.
VARFÖR? För att jag heter Linn.
VAD HAR DU GJORT IDAG? Sett teater 3ornas slutproduktion och hängt lite hos hanna som jag skrev tidigare.
VAD SKA DU GÖRA IDAG? Står ovan.
VAD VILL DU HELST HA NU?
Fredag och lön ;) Och 1 Juni så vi får flytta in i nya lägenheten
VAR ÄR DU NU? I min säng
SAKNAR DU NÅGON NU? Ja det gör jag minsann.
RÖKER DU? Nej, kan hända att jag fest röker ibland men det har blivit väldigt lite på senaste tiden, STOLT.
NÄR FICK DU SENAST EN PRESENT? Hm, i torsdags av André som födelsedagspresent, ett par snygga gladiator sandaler :)
VAD HAR DU FÖR PLANER TILL HELGEN? Köra till Umeå på fredag, och sen vet jag inte, är sugen på fest.
VILKEN FÄRG HAR DU PÅ DINA UNDERKLÄDER NU? Vitt.
LÄNGTAR DU TILL NÄSTA FÖDELSEDAG? Nej nu är jag ju 20
VEM PRATADE DU MED SENAST? Pappa
VAD PRATADE NI OM? Att jag skulle fråga André om något program.
VAD GÖR DU JUST NU? Ligger i sängen och skriver här.
ÄR DU PINSAM PÅ FYLLAN? Nja, ibland pratar jag nog för mycket. Jag brukar inte skryta, men ibland när jag är full kan jag skryta om mig själv och då brukar jag skämmas dagen efter när jag tänker på vad jag sagt haha.
ÄR DU BLYG? Nej, men tillbakadragen i grupper där jag inte känner någon.
NÄR KRÄKTES DU SENAST? Vet inte och det är väl bra?
VILKEN LÅT LYSSNADE DU SENAST PÅ? Hm, kom inte på vad den hette, men det var någon på youtube.
HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT? Ja det har jag gjort.
HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG INATT? Just me baby.
HAR DU GLASÖGON? Nej det har jag inte, men solbrillor när solen skiner i mitt öga.
BOR DU I STHLM, GBG ELLER MALMÖ? Nej i Skellefteå i några dagar till sedan Umeå!
HAR DU SAGT "JAG ÄLSKAR DIG" TILL NÅGON IDAG? Nej, använder inte dom orden så ofta faktiskt.
ÄR DU HOMOSEXUELL? Nej
VAD TYCKER DU ÄR ÄCKLIGT? Att se folk kräkas när man är nykter, när man har druckit så har jag inga problem med att hålla upp den personens hår haha. Men tack och lov så var det länge sedan det hände.
VAD SÅG DU SENAST PÅ TV? Cougar town
VEM FICK DU SMS IFRÅN SENAST OCH VAD STOD DET? Från Moa och det stod "Nice! Ska gå dit med hanna nu så vi ses där!:)"
ÄR DET LÄTT ATT FÖRFÖRA DIG? André förför nig när han strippar.. HAhaaaa skojar bara. Men det hade varit kul att se.
HUR SVARAR DU I TELEFON? Hallå eller Hej det är Linn.
VAD HAR DU FÖR INTRESSEN? Sjunga är kul, sporta är kul men tyvärr håller jag inte på med något av det för tillfället.
FAVORITSYSSELSÄTTNING JUST NU? Vet faktiskt inte
HAR DU DVD-SPELARE? Ja, eller det är väl Pappas egentligen.
VAD ÄR DU RÄDD FÖR? Getingar, och konstiga ljud i mörker.
HAR DU GOTT BORDSSKICK? Ja men mamma säger att jag sölar mest.
VAD ÄR ATTRAKTIVT? Bra personlighet, charm, folk som kan sjunga/dansa. André kan dansa så det var därför jag blev tillsammans med honom. Nej gud skojar bara så hemskt.
VAR GÖR DET ONDAST JUST NU? Nacken, fast det gör inte så ont egentligen, men ondast just nu.
KLIAR DET NÅGONSTANS? Nej
VILKA FÄRGER PÅ KLÄDER UNDVIKER DU? Ingen speciell, eller Rosa kanske.. fast rosa sjalar är nice.
NÄR SKAFFADE DU MOBILTELEFON? Länge sen, minns inte. Kanske var 11-12-13? Någongång där.
VEM ÄR DEN SNYGGASTE DU TRÄFFAT/SETT IDAG? Hannas katt
VILKEN SMAK ÄR DET I DIN MUN NU? Tandkräm
VAD SPANAR DU FÖRST IN PÅ EN TJEJ/KILLE? Klädstilen.
ANVÄNDER DU TANDTRÅD? Nej det gör jag inte.
HUR MÅNGA HAR DU VARIT OLYCKLIGT KÄR I? André när vi tog en break, men nu dansar vi på rosor i himlen igen så jag är lyckligast i världen när det gäller det :)
VILKET ÅR I DITT LIV HAR VARIT BÄST OCH VARFÖR? Måste nog säga sommaren 2008.
VAD KÖPTE DU SENAST? Snus, choklad och en bonaqua PÄRON.
BRUKAR DU KOMMA I TID? Jag är alltid i tid.
HUR KÄNNER DU DIG NU? Uttråkad.
VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER? Svart.
KAN DU LAGA MAT? Klart jag kan om jag vill, men jag brukar inte vilja så då kan jag inte;)
VAD PLUGGAR DU? Ingenting för tillfället, jobb är bättre.
ÄR DU AKTIV I SKOLAN? Nej
HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR? Nej den var tråkig.
HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB? JAaaaaaaaaa
HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL? Konstig fråga, beror på hur mycket jag ätit/sovit osv.


i väntan på teaterföreställning

Jag tror jag håller på att bli knäpp av att vara ledig på veckodagar. Visst om det hade varit sommar, men nu är det ju knappt vår. Jag är så glad över att jag fick jobbet i Umeå så att jag bara vill skrika högt JIPPI men jag är så uttråkad att jag orkar inte haha. Jag hade aldrig klarat av att vara ledig längre än såhär. Men som jag sa tidigare, sommar eller om man hade vart utomlands hade ju varit en annan sak men nu är det inte så.

Iallafall så sitter jag och väntar på käk och att sedan bege mig mot nordanå för att se teater. Börjar bli lite otålig, vill se nununu, hoppas den är bra. Det ska bli intressant att se hur dom har tolkat Peter Pan när dom flyger omkring i den ursprungliga berättelsen.

Lön!

Lönespecifikation är nice, JIHOOOoOoOOooOOoOoooOoo nu blev datorn plötsligt värd alla tusenlappar jag la ut på den haha.




tisdag

Vaknade för ett litet tag sen, jag känner att jag sover alldeles för länge nu.. imorgon ska jag stiga upp klockan 10 senast.. nackdelen med det är att dagen blir ju 2 timmar längre och 2 timmar mindre att göra tänker ju jag. Fast jag har en jävla massa som jag måste ha gjort. Så jag får nog se till att få dom där kartongerna fyllda med flyttgrejer.

Vilket är väl ungefär det jag ska göra idag till klockan blir 18 då jag ska se teater på nordanå. Det är soligt idag, det gör att jag får dåligt samvete över att jag inte är ute och går eller något. Men detta är min sista lediga vecka som jag sagt tidigare innan jag börjar jobba så jag har tänkt hålla mig från motion ända till på måndag nästa vecka då jag ska köpa ett gymkort på IKSU och träna jämt... nästan jämt iaf, förutom då jag inte jobbar.. eller inte tränar - Ja då ska jag träna! Smart.


Och André är såHÄR glad över att jag kommer och invaderar hans studentrum snart, eller hur? ;)



Jiho

Jiho nu ska jag installera sims 3, kommer sluta med att jag spelar i 5 minuter sen är jag less!! KANON

mycket inlägg idag

Många inlägg har det blivit idag, rekord kanske! Har så lite att göra, väntar på sims 3 och ligger och ser det okända och väntar också på att top model ska börja nu kl 20.00 på 3an.

Min stora syster är sur på mig också, förlåt Tina för att du är sur på mig, jag kan väl förstå det till en viss del dock inte till 100% men så är det ju när man är syskon. Undrar om vi fortfarande kommer gnabbas när vi är 30 år gamla, ska bli kul att se.


Ligger och tänker på flytten, tänk nu ska jag flytta hemifrån för första gången, som jag skrev i tidigare inlägg så ser jag det bara som ett långt "hälsa på" i Andrés studentrum nu i maj månad, och flytten blir på riktigt den 1 juni. Men det är inte så länge kvar och jag undrar hur och när vi ska kunna ta oss till Ikea för att inhandla hyllor/lampor/mattor osv. En soffa behöver vi också, en snygg och skön!

flytt är jobbigt

Nu har jag packat ner nästan en full kartong med grejer som jag inte kommer att behöva använda under maj då jag ska bo med andré i hans lilla studentrum, den riktiga flytten blir ju egentligen inte föränn den 1 juni då vi får flytta in i en riktig lägenhet med EGET KÖK!! mycket viktigt. haha

Men jag känner att jag inte orkar packa ner något mer idag, fast jag egentligen behöver..jobbigt sånt där.

Iallafall så vill jag spela sims 3.. så jag ska försöka få tag på det på något sätt, eller ja jag vet redan vilket sätt det skulle vara isåfall.

Imorgon ska vi dra och titta på teater treornas slutproduktion och jag kommer förmodligen längta tillbaka till teatern/skolan mer än någonsin då. Men jag hoppas det blir en kanon föreställning, Peter Pan ska dom göra.


men jag kommer nog alltid tycka att vi var bäst med pelle svanslös ;) för det var vi ju!!!

tråkigt

det är tråkigt att packa ner massa grejjer,
det här är mycket roligare:



äntligen får jag pussa mig själv



Tatuering

Lovade ju att slänga upp en bild på min andra tatuering, tog ca 2 månader innan jag gjorde det men här är den iaf:

Romerska siffror på vänstra axeln, från halsen och neråt står det; 61 63 88 90 94 Alltså min familjs födelseår, Pappa Mamma Tina Jag och Mika.
Nu blir det ju iofs spegelvänt i webcam men ja ni förstår!

ush

Har just sett klart saw 6 och fyfan dom blir bara råare och råare för varje film, blundade igenom säkert halva filmen. Men samtidigt så är dom ändå smarta i slutändan. Men 1an är fortfarande den bästa, ärligt så hoppas jag dom ger sig nu med saw filmer.

Godnatt

saw

Jag vill se Saw 6, lite beror nog på att igår när jag var hos plesner så kollade vi på "screem queens" på mtv och såg vilken tjej som vann rollen i saw 6. Så den filmen måste jag fixa fram på något sätt.

Nu har jag iallafall vant mig vid min nya dators tangenter så nu är det "problemet" löst;) har inte gjort så mycket idag faktiskt förutom att just då köpt datorn och suttit vid den och tyckt att den är så fin och bra!!!

Sedan har jag en webkamera på den också, med ett roligt program där man kan ta knäppa bilder på sig själv

lite bilder från i fredags

Slänger upp några få bilder från i fredags då jag hade födelsedagsfest, som vanligt så är mer än hälften för fula för att visas men några går väl att slänga upp;)









hahahaha den sista bilden är så rolig johanna gapar störst i världen och jag ser galen ut



ny dator

Sitter och skriver nu på min nya bärbara dator, kommer nog ta ett tag innan man vänjer sig vid tangenterna. Men jag är nöjd, verkar vara en grym dator. Lite dyrare än vad jag hade tänkt lägga ut på en dator, men! Nångång måste jag ju göra av med lite av de pengarna som jag har sparat=)

Right

Vill skratta högt åt alla små fjortisar där ute. HAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA men mest av allt så vill jag skratta åt att jag själv varit så en gång, ush jag skäms över mig själv lite.

Kom just hem från plesner vi har ätit mozarella pizza och chips, GÖTT. Sen har vi tittat på lite inspelningar från hennes videokamera och skrattat, tittat på tv, gått ut med cola och skjutsat mamma och peter till stan. Så nu är jag trött och snuvig/snorig av alla hennes knäppa djur som är roliga att skratta åt men jag gillar dom ändå när dom inte kommer för nära och dregglar ner mina kläder haha.

godnatt!

lördag

TJABBA
Igår hade jag skit kul, station var väl sådär men man ska aldrig ha för höga förväntningar på station. Det var kul hemma hos mig iallafall =) Kom väl lite mer folk än vad jag hade förväntat mig men det blev bra ändå!! Slänger upp någon bild senare när jag orkar,

NÅGON HAR GLÖMT SIN VÄSKA HOS MIG!!! OCH EN KOFTA, EN VANLIG SVART! sen en massa alkohol också.

Fick roliga presenter igår också, 2 st vinare (en av johanna och gänget och en av mina kära 3-kollegor) och en talande vibrator av hanna och sandra hahaaa. Sorry brudar men den blir nog mest ett roligt objekt att visa för folk snarare än en användning. ;)

Senare ska jag och plesner göra middag, och sen ikväll får vi se vad som händer, blir troligtvis häng hos plesner om inget annat dyker upp för henne =)

fest

Snart drar festen igång, och jag väntar på alla GÄSTER som ska komma till min roliga fest;) haha


Photographs


Bra låt.


Idag måste jag stääda.. så tråkigt, men ikväll blir det kul! jiho peppa.

lägenhet!!

Vi var och kikade på lägenheten idag och den var super nice, så vi(André) har tackat ja till den och eftersom han stod 1a i kö så flyttar vi in den 1 juni jiHOOOOoooooooooooooooooooooo!!!

Nu ska jag lägga mig och peppa inför morgondagen godnatt!

ganska trött

Haha det var länge sen nu jag steg upp såhär tidigt, ska hoppa på bussen om ett tag ner mot universum för att skriva på avtalet till mitt nya jobb. Fast ska jag vara ärlig så saknar jag lite att stiga upp tidigt och vara sååå trött på kvällen så att man somnar innan kl 22.00 ;)

Idag drar vi och kikar på lägenheten, eftersom min buss igårkväll inte stannade på mariehem utan bara susade förbi så gick jag från universitetet hela vägen upp till mariehem, såklart så mötte andré mig ungefär halvvägs, men det jag ville komma till var att när vi ändå var på språng så gick vi förbi lägenhetshuset dit vi ska idag, och jag måste säga att det huset var 1 miljon finare än alla andra tråkiga på mariehem. Så nu kan alla hålla tummarna på att lägenheten är jätte fräsch invändigt också!!

Guten tag och aufwiedersen på samma gång.

mätt

Har just kommit hem, och är sjukt mätt av all god mat + fika som jag åt hemma hos mamma. Min mage känns som en ballong som snart ska spricka, skämtar inte.

Och om ca 1 timme så beger jag mig ner mot busstationen för att åka 2 timmar till umeå, måste säga att det känns jävligt skönt nu när jag har flyttat så slipper jag åka buss till umeå flera gånger per månad=)!! Vill inte ens tänka på hur mycket pengar jag lagt ut på bussresor.

systemet

Tvingade tina att följa mig på systemet idag, det var som jag trodde - inte så spännande ;) haha

Förresten så står André 1a i kö på denna lägenhet :

Så vi ska fara och kika på den imorgon eftermiddag, hoppas den är fräsch för planlösningen är ju inte dålig om man säger så =)

kanske kanske bor vi i denna lägenhet den 1 juni, det beror på! Så vi får se imorgon, kommer isåfall måsta tränga in mig i andrés studentrum fram tills dess, men det blir kanon.


14 April

20 år idag och inte ett dugg klokare, men vad gör det? 20 år är ju den bästa åldern, NU FÅR JAG JU GÅ PÅ SYSTEMET SJÄLV!! woow.. så spännande!!! Nä skojar bara :) Men lite spännande kommer det nog att vara första gången haha.

Jag är förkyld också, var inte det igår, men idag! Så typiskt. Senare under dagen så drar jag och tina till mamma för att käka middag och senare ikväll så sätter jag mig på bussen mot Umeå eftersom jag ska skriva på avtal till jobbet imorgon kl 9.

jörn

Har nästan nyligt kommit hem från Jörn. Tina sa ca kl 16 -  HEJDÅ, och jag frågade "vars ska du" sedan fick jag veta att hon skulle åka bil till Jörn tillsammans med mamma för att hälsa på en katt-vän (ja jag kallar dom det) och titta på 7 gulliga kattungar.

Jag tyckte det lät mer lockande än att sitta hemma och ruttna. Så i jörn har jag varit och klappat 7 stycken söta kattbäbisar sedan har även jag och tina fått göra våra egna armband HELT GRATIS heehe..:) Det var kul, någongång när jag är uttråkad kommer jag säkert köpa hem allt material och sätta mig och börja skapa egna armband.

IMORGON fyller jag 20 år!! Vad ska jag göra då! Jo jag ska på systemet såklart och inhandla inför fredagens galenheter. Sedan är jag bjuden på middag hos mamma som såg min önskan om vad jag ville äta för något i ett inlägg jag skrev för ett tag sedan. Så god middag blir det iallafall sedan får vi väl se om resten blir så spännande=)

hur grym som helst

Detta är nog en av dom bästa covers jag hört, genialt och rösten is to die for som man skulle sagt på engelska.
Cover Michael Jacksson - Billy Jean

Jag tror jag måste köpa mig en gitarr, lära mig spela, och sen göra lika grymma covers ;) hahaa

borde väl sova

Vaknade halv 9 idag, vilket känns ganska onödigt eftersom jag är helt ledig i hela 2 veckor till innan jag börjar jobba. Lär väl sluta med att jag går och vilar ett tag senare, har iaf vart inne på bostadens hemsida och ställt mig i kö på 3 nya lägenheter.

Blir väl så man måste göra nu, 3 lägenheter varje dag tills man får något erbjudande. Känner mig inte så peppad på att bo i Andrés lilla studentrum med ett kök som fler personer använder och som ser ut som en soptipp, iaf inte mer än nödvändigt så jag hoppas vi får tag i en iaf hyffsad lägenhet så fort som möjligt!!

Jaaaa nu måste jag hitta på något att göra, är rätt varmt ute idag verkar det som, så jag skulle nog vilja gå ut och gå en promenix, men jag tror jag väntar till Tina kommer hem, inte så roligt att gå själv. :)            





11 April

snart bara 2 dagar kvar som 19 åring! YEaaHOo..

Igår hade jag kul, blev väl lite för mycket vin men det skadar inte ibland, sålänge man inte kräks!!! Eh.. fast det skadar väl ändå, undrar hur bra hjärnan egentligen mår när man är packad. Skulle gissa på skit kasst.

Nu ska jag se klart wallander filmen sen ska jag slå igång Eagle Eye som jag somnade till sist jag skulle försöka se den. Så jag hoppas jag lyckas ta mig igenom hela filmen nu utan att somna!


I get knocked out


Inflyttningsfest

Snart beger vi oss mot inflyttningsfesten på åldihem och sen blir det nog utgång till Corona. Så jag hoppas på att den här kvällen ska bli skÖÖÖJ.

TjoHo

Lördag


Försökte hitta en bild på jackan som jag köpt eftersom jag inte kan ladda upp några bilder på den här datorn. Hittade en exakt likadan förutom att där den där jackan är blå är min svart, där den är gul så är min orange, och där den är lila så är min rosa! kanske svårt att se i huvudet, men bild på mina nya plagg kommer upp på söndag kanske!

Idag blir det inflyttningsfest hos min syster här i Umeå, det bästa när jag flyttar hit är att jag har familj(stora syster), pojkvän och även vänner här! Kanoooon. Nu saknas bara en större lägenhet! Och massa möbler...


lycko shopping

Eftersom jag nu har ett jobb den 26 april!!! Så for jag och André på stan, jag köpte en snygg adidas-jacka och en snygg shorta? Schorta skjorta? eh.. (mamma du kommer gilla den, lovar..för den är grön)

Nu sitter jag och väntar på att dra på Ica för att möta upp André som har varit och tränat, sen ska vi handla FRUKT, just det. Inget godis! Slut med godis, mer frukt! Frukt sallad.. frukt tallrik.. frukt-hatt. Allting med frukt låter bra. Fruktigt.


jag fick jobbet!!!!!!

Jag fick jobbet i umeå!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaaaa, jihooo!!! :D:D:D:D:D:D:D:D

vad var det

Det var något bra jag tänkte skriva, men nu kommer jag inte ihåg vad det var.

Sitter iaf i Umeå i andrés skruttiga lilla studentrum medan han är och tränar, imorgon blir det stan en sväng och på lördag har min syster inflyttningsfest tillsammans med hennes kompis så dit ska vi då.

Just ja , det braiga var att jag fick tillbaka skatt, mer än vad jag trodde! Pengar är bäst.

Nya bra låtar.

Jag gillar låtar jag aldrig hört förut också är dom bra. Därför har jag tur att André har bra musiksmak och skickar alla bra låtar han hittar till mig=)

Och att det är en schysst video gör det bara ännu bättre, MER BRA VIDEOS!! Mindre sexistiska videos!!!! haha

Umeå

Idag far jag till umeå och stannar över helgen!

Har också ringt jobbet jag sökt i umeå idag, och kanske kanske behöver jag inte fara på en arbetsintervju till utan får besked direkt om jag får jobbet eller inte. Just nu håller jag alla tummar och tår som finns! Sen har jag ställt mig i kö på en lägenhet i umeå också som såg schysst ut på 70 kvm! Så just nu hoppas jag på 2 saker samtidigt.


arbetsförmedlingen

HALLå min sjunkande statistik flyger neråt.. Jag har funderat på när jag får någon riktig snilleblixt ska jag skapa en ny blogg och tjäna feta pengar!! Någongång kanske, kan hända när jag blir 50.

Har vart i norsjö hela helgen och bara slappat och blivit en riktig gammal gumma. Har löst korsord som en galning, och det värsta är att jag köpte 2 nya korsordstidningar idag när vi var och handlade. Så hemskt, men det positiva är ju att man får tänka för engångsskull.

Sen såg jag senaste vampire diaries nyss, så nu är jag lite otålig som måste vänta till på torsdag för nästa avsnitt, jobbigt sånt där.

Imorgon drar jag på arbetsförmedlingen och skriver in mig, förhoppningsvis ringer dom snart från jobbet jag sökt så jag får fara på intervju och få besked så fort som möjligt om jag får jobbet eller inte, ovisshet gillar väl ingen!

Godnatt!

yehiou

Igår var skoj, blev inge station pga för många opeppade, jag var peppad i början men sen när jag fick höra att man var tvungen köa rätt länge så var det bättre att jag stannade och hade 1 minut att gå hem! 

Inga bilder blev tagna, inte så ovanligt då jag är sämst på att ta fram kameran och fota.

Idag ska jag till norsjö då andré fyller 23 år imorgon, kommer väl hem på söndag=)


Elin visade denna låt igår, kände igen refrängen på den som man säkert hört på radio eller något liknande men den var skön så därför slänger jag upp den=) Dock förstår jag inte varför det är så mycket hundar i videon men det är väl kul....

fest


Nu drar jag och festar och lämnar min smutsiga spegel och mitt stökiga rum bakom mig.


Taggad?

Verkar som vi hittat oss ett place att befinna oss på ikväll tillslut, efter lite tjat haha. Så nu gör jag absolut ingenting, sitter och väntar på att klockan ska ticka framåt sedan blir det att göra sig klar och bege sig några hus bort. Hur det blir med station ikväll är fortfarande oklart, men det blir nog så tillslut ändå!


No and thank you please madam.


Mika - Hometown glory
Filmat av min käre far från igår då Mika och alla 9or hade en skolkonsert , tyvärr kunde jag inte se på då jag jobbade men lite bättre ljud och bild än videon jag la upp tidigare. Hon är fortfarande lika duktig den lilla skruttapan.


Nu har jag varit och shoppat, inte så mycket som jag hade velat men man hittar ju knappt något här i stan.

RSS 2.0