bakisdag

Idag kring 2 drog vi till mammsen och käkade goda semlor och även middag, dom håller på att måla om i vardagsrummet så det var kaos på hela övervåningen men det var nice nu försvinner dom fula blå väggarna iaf!

Sen drog vi hem, gick på statte och köpte godis och cola och sen såg vi mystic river och den var helt okej faktiskt. Sen såg vi slutet på melodifestivalen och nu ser andré någon bil-köra-fort film.. sånna här räserbilar. Den var sämst så jag satte mig här och jag ska hoppa in i duschen för andra gången idag.. jag duschar då jag har lite att göra.

Imorgon drar vi till umeå, men innan det så ska jag och plerran träna dubbel-pass... undrar hur det ska gå !

godnatt

Bilder från igår

Jag tog med kameran igår ändå, och det var lika bra för vi filmade dom fulaste filmerna i världen haha.. men att dom kommer upp här är inte så troligt. Men jag slänger upp ett par bilder iallafall







och jag avslutar med en väldigt icke fager bild, som också fick vara grå så det skulle kännas lite mer disco


tjing


Partyt tog slut denna gång också

Jag har haft skit roligt ikväll, tills i slutet. Men jag är nöjd ändå, skit kul förfest, Hanna och plesner fixade mitt hår så jag fick känna mig lite extra fin också tack för det :) Imorgon blir det att dra till mamma och käka semlor utan mandelmassa, fett .

godnatt

party

Idag har jag en ful-dag, som man brukar ha lite då och då, men jag har en tendens att tycka att jag har det lite ofta haha. Jag skyller det på mitt jävla ris till hår. Jag kan inte göra ett skit med det, antingen har jag uppsatt eller utsläppt men då måste jag ha en mössa på skallen för annars är det fulast i världen eftersom det har växt ut en bra bit nu.

Men jag peppar ändå!

Så nu drar jag och orkar inte ta med mig min kamera för jag tar ändå aldrig några coola bilder.


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!APIDHAPSHIFAPSIHFPI CHAPICH APXHIASP IFHAPIERYHAPIWRHPAWISDHPAIGFPAIG !½!!!!!!!!!!!!!!!1

beegggiin, beggin youuuu

Då det är jag som ska fixa ljudet till slutproduktionen så sitter jag och lyssnar igenom låtar jag har på datorn och igår blev jag glad då jag hittade en låt jag har hört förut och tyckt är super skön. Så jag bjuder på den;)

Nu blir du väl glad plesner!

Jag läste just på norran.se att en av de nya butikerna som ska öppna i CK är en skobutik vid namn - scorett..
www.scorett.se
Dom hade ändå rätt schyssta casual skor, jag är ju inte riktigt för pumps och höjningar som gör mig längre än vad jag är haha, då blir jag bara ett vingel-vrak.

Om en timme blir det samhälls från 12-1 och sen ska vi spela in vårat manus så vi kan ha det i våra mp3/mobiler för att kunna plugga in våra och alla andras repliker, eftersom vi ska kunna det utantill efter lovet.. smart idé!

Nä nu ska jag slänga på mig något skit från högen som ligger på golvet och sen smeta på klegg i fejjan..tjing

step

Japp idag blir det träning igen... fast vi ska köra step? Någon ny grej dom har börjat köra med. Så jag hoppas det är värt det och att man använder sina muskler flitigt!

Sen efter det så ska vi ha filmkväll hos plesner med popcorn haha de är väl passande? träna och sen fetta!! de är grejjer de. Nu blir det käk!

Mjukis

Jag är en riktigt mjukis.....

med det menar jag alltså kläderna, i veckan har jag bara haft mjukis kläder, börjar kännas lite tråkigt men eftersom vi har teater mån-tis-ons-tors och vi har börjat värma upp och skit innan och har börjat röra oss som DJUuuur så blir det lättast så, sen är ju mjukiskläder det skönaste man kan ha.. inte det stiligaste kanske men vem bryr sig egentligen.

Idag blir det nog träning igen eftersom vi inte tränade i måndags, jag börjar bli lite ivrig! Jag vill se musklerna poppa fram snart..vars äär ni??!


(google)
det är är mitt mål.. att se ut sådär innan studenten, då kommer jag bli en student-legend "Bruden som fick kläderna att spricka då hon vinkade" Det skulle vara fierce som tyra banks skulle sagt.

Nu ska jag dra ut och vänta på plesner

Wow!!!!!!!!!!

Jag är helt död, det känns nästan amazing... även om det bara var Bas idag så skyller jag min trötthet på att vi inte tränade i måndags och att min lathet hade sprungit ikapp lite grann, men nu känner jag mig som en malad korv så jag ska slänga mig i duschen och sen lägga mig och se på alla kriminella jävlar i sverige... (efterlyst alltså)

har inte riktigt bestämt mig om det blir utgång i helgen, station sög balle sist jag var där.. eller jag har ju bara varit där engång men det gör min hjärna lite mer osäker... HMM... allt hänger nog på förfesten, jag vill ha en chill förfest med folk man känner då blir jag pepp!!


hejdå från linn... fan va rolig jag är, skrattar så snoret flyger åt alla håll

Nyttig dag!!

Om ungefär en timme sitter vi på dom där jävla cyklarna och trampar som vilddjur!.. Sist var det som att vara i en ugn, det är världens minsta rum med ett 20-tal cyklar med människor på som svettas och dör.

Men det är ju nyttigt , jag tänker på min klump som gör så att jag lever, alltså hjärtat.. jag ska få det bästa hjärtat i världen, därför ska jag också sluta snusa vecka 12.. ehhhhh... ja jag ska försöka mitt bästa iallafall... eller näe jag ska sluta. Och till middag åt vi Gurka, Tomat, Sallad, Skinka och bönor... vem gör det egentligen? Vi gjorde det iallafall och det känns nästan för nyttigt, men det är väl bra, då kommer jag igång med mitt nyttiga liv.

Var ju på möte idag också med ES-rektorn, min mentor och syon.. det fanns en 50 poängs kurs som jag kanskeeee får .. det får jag veta imorgon, men den kursen innebär mest arbete hemma och sen avtentning eller vafan det hette.. någon ska alltså få bevis på att jag kan det. Och det var musik, så jag antar att antingen får jag väl spela något eller sjunga, ingenaning jag får ta reda mer om det om jag får gå den kursen men jag hoppas på det iallafall ! Nu ska jag göra mig tränings-klar.


Samhälls

Nu har vi samhälls och jag gör inte ett skit!! Sitter och mailar på fc som på gamla goda tiden med Hanna som sitter 4 meter ifrån om roliga händelser!

Snart har vi teater  och ikväll blir det spinning !

Skrivtorka

Igår blev det inget onödigt skrivande här för att det fungerade inte just då jag skulle logga in och då sket jag i det!.. lika bra kanske, jag har ändå inte kommit på något vettigt att skriva som ska blåsa hela världen ur stolen då dom läser mina kloka inlägg...hmm..

Drar till skolan om 20 minuter, och sen har jag möte klockan 11 som jag skrev i förrgår eller något, jag gillar inte möten.. jag har en tendens att slingra mig ur dom, det här mötet känns onödigt eftersom jag känner på mig att det kommer inte finnas något att göra åt mina 50 poäng som jag slarvade iväg, iallafall inte innan studenten det är ju bara 2 månader bort! Ingenting ju............. nu börjar jag få panik igen över vad jag ska göra med mitt liv efteråt... fan vad jobbigt. Ibland önskar jag att jag var världens charmigaste person som fick jobb på direkten bara pga min utstrålning haha.

tisdag

Bara 4 skoldagar kvar och sen lov!!

Jag tog en liten sovmorgon idag, kändes för jobbigt att ha 40 minuters lektion halv 9 på morgonen och sen ha ett 3 timmar långt hål.. så jag tyckte jag förtjänade att sova haha.

Idag måste jag träna, jag har nästan ångest för att jag inte tränade igår, men jag skyller på att jag somnade i 50 minuter och sen var en mosig mask. Nu ska jag kolla på oprah i några minuter innan jag drar!

godnatt

Min hjärna vill bara slänga sig ut och sova.. men jag måste fixa musik... hela tiden, jag blir knäpp.

Nu har jag just börjat på en sorlig piano-truddelutt och det går väl framåt men det går inte fort iallafall , jag önskar jag var mest begåvad i världen och kunde alla ackord och vad som passar och vad som inte passar, jag går bara efter mina egna öron.. men det får duga.

Jag ska låta min hjärna få som den vill i en liten stund, ska lägga mig och se tv!

Blir inge ki-box ikväll iallafall, skolarbete står ivägen, men det gör inget jag ska bli starkast i världen ändå.

trög

Då man just vaknar kan man vara riktigt dum i huvudet, speciellt om man vaknar mitt i en konstig dröm och inte fattar att det är väckaren som ringer. Jag drömde att någon väntade på ett samtal och just då denne någon får sitt samtal i min dröm, så ringer min väckare men jag kopplar inte och ligger och tittar på mobilen och tänker "men svara då, den ringer ju nu".. sen fattade jag i min tröga hjärna att klockan var redan 7, det var en riktig glädje dödare.

Idag börjar dagen med ett skitlångt teaterpass, och jag tycker det är väldigt opassande att sätta en sån lektion där man ska vara aktiv och tänka på en måndag morgon som börjar halv 9.. väldigt ologiskt. På onsdag har jag möte också med ES-rektorn... OOOOO VAD HAR JAG NU GJORT TÄNKER NI VÄL, men det är för att jag har borta 50 pöäng och skulle gärna fixa dom om det gick innan studenten annars får jag inget riktigt slutbetyg, hur värt skulle de kännas då.. nä just det. Men vad gör man då man inte använder hjärnan jag skyller på att det var i 2an och att nu har min hjärna växt lite gran.

Nu ska jag göra mig klar!


den här bilden hittade jag just i mina mottagna filer och den var döpt till "hihi jag"... ehh..
det är ju en utklippt bild på en mini jag men då måste jag alltså ha gjort den där bilden och skickat till någon, jag har dålig humor men då måste jag ha haft ännu dåligare för nu tyckte jag mest att det var wierd.

3 minus!!!!!!!

Kylan har flygit iväg och nu är det 3 minus här hemma, så då jag gick från bussen var det nästan lite varmt, SKÖNT!!!!

Nu ska jag hoppa i säng

fett

Om filmen vi slog igång igår var bra eller inte kan jag inte svara på, för vi började se den.. sen vaknade jag av att den nästan var slut och andré låg och sov med krokiga armar.

Idag är det bakis dag, alltså får man fetta hur mycket man vill !! gud va kul, så nu ska vi dra till ica !

festen tog slut....

... För att det kändes onödigt att betala en massa pengar på att gå in på ett tråkigt ställe. Så nu har jag just käkat en kexchoklad och väntar på att få ta en stor fet tugga av andrés kycklingburgare som är på ingående.

Vi har spelat ett "förklara ordet med andra ord"-spel ikväll och det var kul, för mitt lag vann !!!!!!!!!!!!!! Det var jag, andré och en till snubbe.. gud vad bra vi var.. jag är riktigt stolt över mig själv... (ja bara över mig själv) mEhEhehEHE...

Nu ska vi slå igång en film och sen ska vi väl sova och vakna glada och knasiga.

mumsig mat

Idag lagade andré en super mumsig middag till oss, det var nudlar och någon röra med kyckling, sås och tomat å rödlök i stekpannan det smakade som en gud!

Nu ska vi börja förfesta lite själva här i hans studentrum och sen dra till någon brud i hans klass, sen får vi väl se vart kvällen bär oss.  Mitt klädproblem löste sig på stan då jag fick låna en fem hunka av min gode man så jag inhandlade ett par jeans-leggins, en svart skjorta och ett par tygskor.. egentligen var min tanke att hitta ett par balla stövlar men inga av dom jag hittade passade mina feta fötter, så jag fick nöja mig med dom somrigaste skorna man kan ha på vintern. Men då har jag ju ett par till sommarn iallafall och det är väl bra !!

tripp

Idag blir det att ta sig en tripp till stan, för ikväll ska vi fara till någon inflyttningsfest tydligen.. och jag är bara tjurig just nu för jag har begränsat mina kläder till val av... en outfit..utan skor som passar också dessutom. Det är bara sånna här gånger jag verkligen bryr mig hur jag ser ut, om man ska dra på en fest där det är en massa människor som jag inte känner, men som andré känner... gud vad jobbigt.

Sen har jag slut pengar också, eller jag har en hundralapp men jag måste ju ta mig hem imorgon med bussen. Jag skulle behöva två tusen spänn tack, då kan jag köpa nya skor och massa annat skit då skulle jag vara nöjd.. just nu iallafall, om 1 timme är det säkert annorlunda!!!!!!!!!


Patrik 1.5, the day the earth stood still

Japp dom filmerna har vi instrålat i våra hjärnor ikväll.
Patrik 1.5 var en super film, så den rekomenderas!!!!!!!!
Jorden filmen var väl sådär, inte speciellt spännande om jag ska vara ärlig.

Nu vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, kanske dansa salsa till månen, raka skallarna på varandra.. ja varför inte, de låter ju inte helt fel om jag ska vara ärlig, då slipper jag mitt torra och äckliga håår bluuu.. skakigt darr

Ehhh eller så kanske vi bara ser på tv tills vi somnar det lät också som en bra idé, fredag den 13 går ju IGEN, förvånad? Nä inte jag heller nu sänds del 7 undrar hur många delar det finns egentligen.. men dom är rätt roande att kika på då får man sig ett gott skratt åt teknologin förr i tiden.... shit de lät som jag är en skruttig häng-tant..förr i tiden var väl för 1 miljon år sedan, men jag menar egenltigen på 80-talet då baddräkt med body under var en häftig dräkt.

godnatt.


Umeå

Nu är jag i umeå och ikväll ska vi bara mysa och se Patrik 1.5 , så jag hoppas den är lika bra som alla säger!


alla snubbar vill ju vara katt

Rubriken är bara en liten peek på vad vi ska göra som slutproduktion ;)

Att jobba med ljudet har jag börjat ångra stort, men det är bara för att det går så jävla trögt, jag vill vara klar nu och inte om flera veckor. Veckan efter sportlovet ska jag ha en idé till ett ljudschema men det känns rätt omöjligt.

Efter skolan drar jag till Umeå iallafall och hänger där till på söndag, sen är det bara en skolvecka kvar och sen lov... maah.. vi har också fått som läxa att lära oss manuset utantill då vi börjar om igen.. hur ska det gå... ??! Jag får mega plugga helt enkelt.


Haha en av mina favoritbilder, harrypotter har raggat sig en cowgirl!
min maskeradfest då jag skulle fylla 18.


Värme..

Verkar inte vilja komma hit, här har det blivit ett stort djävulshål av kyla! Jag vill ha vår... eller jag vill ha sommar mest av allt, men jag har börjat sluta längta till sommaren för jag vet att då har jag släppt alla livlinor som finns.. Inge mer gratis mat på skolan, inge mer studiebidrag..det är ju det värsta av allt, jag kommer att måsta fixa mina egna pengar!

Påtal om pengar, jag såg på efterlyst igår då dom snackade om det nya kort-bedrägeriet, att det var såå enkelt och det enda man behöver göra är det här - det här - och det här! Hur jävla smarta är man om man visar det i tv? Jag kanske borde bli en sån, nu vet jag ju iallafall hur man gör heeeeeeeeHEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!

Snart drar det iväg mot skolan igen, och jag har varit så jävla duktig, har varit på varenda liten lektion i snart 3 veckor i rad.. hur bra är jag inte? bäst i världen. Eller ja.. om man tänker på hur ofta jag sov bort lite lektioner då och då förut så är jag kungen just nu.



Från ettan då vi hade lektioner att ta foton, jag tog en snurrig bild på mickis, rebecca och moa!

bloggknas

Jag orkar inte med att det ska ta tusen år att klicka sig fram hit och dit på jävla blogg.se

Kom hem för en timme sen från spinningen, jag dog nästan och det var 100 grader varmt. Det är vad jag har gjort idag, jag lovar att roligare inlägg börjar kanske ploppa upp snart men mitt liv är inte så händelserikt just nu!

tjao

maaaat

Haha idag på sista lektionen satt alla och gnällde över hur hungriga vi var, pratade om allt gott som finns så vi bara blev mer hungriga, nu har jag käkat så nu är jag mätt.. fan va skönt.

Redovisningen gick väl bra antar jag, vi har börjat med en"skriva-lapp-grej" att man ska skriva en lapp till alla som redovisar och nämna det man gjorde bra och det man kanske borde tänka på till nästa gång. Det var rätt kul faktiskt.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, känner mig hängig.. men jag får inte bli sjuk nu då vi har skrivit på ett kontrakt på teatern.. så jag kan bara vara hemma om jag har jätte hög feber eller magsjuka eller något annat hemskt. Det är så mycket vi ska göra nu innan slutproduktionen så vi behöver vara på varenda liten minut av lektionerna som vi har..men de lönar sig ju i slutändan hoppas jag, i min hjärna kommer våran pjäs bli så jävla bäst i världen =)

Jag tror jag ska slänga mig i sängen under täcket och bli varm nu!

redovisningar hit och dit.

Redovisningar har jag alltid hatat, förut hatade jag dom för att jag klarade inte av att stå framför en bunt folk och snacka om något så jag hade alltid dåliga bortförklaringar till varför jag inte kunde redovisa tex "min dator har pajjat så jag har inte kunnat skriva", nu hatar jag det för att jag tror alltid att det ska bli så jävla dåligt och då blir jag nervös för det... knasigt.

Idag har vi redovisning i svenska, bokredovisningar... jag brukar vara bra på att inte läsa boken och sen babbla mig igenom det så att det iallafall låter trovärdigt. Nu ska jag och en annan tjej i klassen berätta massa fakta om Astrid Lindgren och sen ska vi berätta om varsin bok, jag ska prata om Mio min mio.. jag har inte ens skrivit ner det jag ska säga om boken för jag kan filmen i stortsätt utantill så jag hoppas jag glider mig igenom det som en smidig fisk haha

Nu ska jag dra iväg!


gulli


oj förlåt !!!!

Jag blev just väckt.. då jag egentligen skulle stiga upp 10.10.. någon som ringde fel såklart, det är alltid folk som ringer fel till mig och alltid är dom så jävla mesiga också..

- Hallå ( jag med nyvaken och mysig röst haha )
- eh...... (blir tyst)
- Det är linn!
- Jaha...då har jag ringt fel förlåt
- Det är lugnt
- Klick

Kan det aldrig ringa någon rolig till mig som har ringt fel? För nu vaknade jag ju till en tråkig ringa-felare.

träningsfreakar..

.. eller hur man nu ska kalla det.

Vi drog iväg på campus för att köra Ki-box klockan 19.30.. vi kom dit lite tidigare och vi bestämde oss för att köra lite spinning tills ki-boxen skulle starta, så vi fick en rejäl uppvärmning på 20 minuter och sen slog armarna av oss. Jag känner mig som en superman som klarade av det haha.

Nu ska jag hoppa i säng!


bluiuuu

Usch .. jag är seg som en slömask.. jag måste skriva redovisning till på tisdag.. jag hatar svenska och jag hatar recensioner mest av allt BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!! vem fan bryr sig egentligen


melodifestival

Det blev så att vi såg melodifestivalen denna gång också.. vi har sjukt lite att göra haha, hårdrockarna rockade nog mest så det var rättvist att dom gick till finalen, måns låt var bara en helt vanlig melodifestival-låt så den har jag inte så mycket åsikter om.

Nu ska vi leta någon film att kika på!

Lördag den..................fjortonde!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det verkar som dom flesta råkade ut för jävelskap igår på fredag den 13onde... bara jag som klarade mig eller? Igår hade jag tillochmed en extra bra dag eftersom André kom hit och sen lyckades jag knåpa ihop en början på en trudelutt låt.

Jag kom just på en grej, jag föddes på en lördag, den 14 april... jag minns engång att mamma sa att hon knep ihop så gott hon kunde för att jag inte skulle födas på fredag den 13 haha jag undrar om det är en lögn, är det inte en lögn så är det jävligt roligt iallafall med tanke på att jag föddes 8 dagar för tidigt, så jag kunde ju lika gärna ha ploppat ut på fredagen eftersom jag tydligen nästan flög ut på lördagen..hmm

Är det inte den här dagen man borde frukta istället, den 14 februrari.. HJÄRTE DAGEN.. !!!!!!!!!!!!! Allt ska ju vara så romantiskt och fint enligt traditionerna men de skiter väl jag i, idag ska jag vara extra oromantisk det skulle vara kul.
Nä men jag orkar väl inte göra något speciellt, idag är en helt vanlig lördag!!!!!!

nu ska jag fortsätta på min intro låt medans andré snarkar.

pling plong

Idag har det gått framåt för mig i musik-programmet jag har skaffat =) Snart har jag nästan en hel intro låt som jag får ta med mig på skolan imorgon och höra domen från dom andra... tycker dom inte att den duger kommer jag gråta i min hjärna haha.. har fan suttit hur länge som helst och min hjärna går på högvarv.

vi har just sett en film också Escapist den var rätt bra.. påminde lite om prison break.

Nu ska jag pussa på min babiiiiiiiii

godnatt =)

slutproduktioner

Idag avslöjade vi för dansarna vad vi ska göra på våran slutproduktion eftersom nu får vi sprida det hej vilt om vi vill, från början var det hemlighetsstämplat. Men jag orkar inte skriva det överallt, jag vet att det kommer att bli bäst ändå.. så jag väntar tills det närmar sig lite mer :)

Jag har just städat mitt rum, plockat bort alla kläder, bytt lakan och skit i sängen och dammsugat... kändes inte så fräscht att låta André bemötas av mitt skitiga rum, så nu ser det någorlunda bra ut iallafall. Så nu ska jag nog lägga mig i sängen och kika tv och vänta på att han kommer hit!

freeeeeeeeeeeeeeeedag

Tror inte bara det är jag som känner ÄNTLIGEN FREDAG!!!!!!!!!!!!!!!!
Ska strax dra iväg till skolan men jag var bara tvungen att skriva att jag älskar fredagar... när skoldagen är slut då.

En annan sak att jag kan inte sova för länge...om jag inte är bakis då fast nu för tiden är jag aldrig bakis längre det är nice, kan ju bero på att jag har lagt festandet på sidan lite, men det jag tänkte säga är att jag ställde klockan på 10.20 imorse och jag vaknade först kring 8 skit pigg, tänkte att jag måste ju sova lite till, vaknade vid 9.. ännu piggare och tänkte att NEJ JAG SKA SOVA NÄR JAG ÄNTLIGEN FÅR DET.. och så vaknade jag kvart i 10 och då gick det inte att sova längre.. min hjärna protesterar liksom då jag har sovit mer än 8 timmar, jag måste tvinga mig själv att sova för att kunna sova längre.

Den här bilden på jag och moa börjar vara rätt utjatad
 men nu lägger jag bara in den för att det börjar vara 1 år sen..
fan vad tiden går fort!!!!!

godnatt

Har just kommit hem från plerran, det blev inte så mycket maraton men vi hann se Prinsen av egypten vilket förövrigt är en skit hemsk film även om den är bra och sen såg vi lejonkungen numero 2 .. lejonkungen kommer nog alltid vara bäst.

Igår funkade nästan ingenting med att lägga upp bilder och sånt skit men igår tänkte jag iallafall skriva som så många redan säkert vet att...

...Mckey vann Topmodel... jag som hejade på brud/snubben i början men hon/han åkte ju ut skit snabbt, då började jag heja på Elina men hon var ju så jävla tråkig så då slutade jag heja på henne och hon åkte ut, då hejade jag på Analeigh men nog fan skulle hon åka ut också... jag är nöjd iallafall bara för att om Samantha vunnit hade jag nog slutat tittat på topmodel för alltid... (skoja ba) Men så säger jag nog bara för att då Whitney vann förra sesongen så dog jag nästan och jag halvdog varje gång jag såg henne i den här sesongen också... usch


Nu ska jag sova läänge , jag älskar sovmorgon ! mums

godnatt.

disney kväll!

Har just kommit hem från mamma där jag tog med mig 6 st klassiska disney filmer, efter att vi lyssnade på alla sorters disney låtar (moa råkar ha alla på sin mobil) på vårat långa hål idag så blev vi sugna på att ha en disney films-kväll eftersom vi börjar inte föränn 12 imorgon, så det är det som händer för mig! Ska strax dra iväg!

tjing tjong

morgonrutiner

Alla måste väl ha en morgon rutin? Det har jag iallafall och den ser ut såhär:

- Väckarklockan ringer och jag går upp direkt, det är faktiskt sant, för jag vet att om jag ligger kvar så kommer jag inte ens ta mig upp i tid.

- Jag går och slänger mig i duschen (om jag inte duschat kvällen innan)

- Gör frukost, är jag lat gör jag något snabbt, idag är jag lat så jag har käkat mackor med mjölk! Är jag inte lat så gör jag gröt på spisen som en gröt tant

- Sen sätter jag mig vid datorn som jag slår igång direkt jag vaknar för den är så seg.

- Klickar upp aftonbladet.se för att se om det finns något spännande att läsa, oftast gör det inte det bara massa skvaller om kändisar som Linda Rosing som man inte bryr sig ett skit om egentligen hur hon ska fira sin 35 års dag (som ett tillexempel) men ändå läser man det.. det förstår jag inte riktigt.

- Sen tänker jag vafan ska jag ha på mig idag då

- Kikar på mitt golv för dom flesta av mina kläder ligger där...står ett tag och glor..ser något med mitt öga och slänger på mig det jag ser, förhoppningsvis ser det helt OK ut.

- Kletar på kladd i ansiktet

- Borstar mina gaddar

- sätter mig och kollar lite till på datorn och sen går jag ut och väntar på Plesner som jag åker med på morgonen för vi bor så nära...det är lyx =)


Fan vilket roligt inlägg eller hur? jag vet jag är så rolig ibland

fast jag ljög ju lite, jag brukar kolla lite bloggar och sånt om jag har tid och skriva själv också men det orkade jag faktiskt inte skriva..så jag gjorde det nu istället.

nu ska jag gå och göra morgonrutin nummer 7

kabom

Nu funkar det kära musikprogrammet igen tack vare min kramiga pojkvän som kan allt hela tiden, jag blir nästan lite avis, bara nästan.

Ska strax fara och ki-boxas med plesner och sen då jag kommer hem blir det att duscha och sen se topmodel finalen eftersom jag kommer missa den så får pappsen spela in det åt mig, skit bra.

jag är dum i huvet

.. iallafall i mina drömmar, jag var så jävla dum mot andré inatt så jag har nästan dåligt samvete nu även om det inte hände på riktigt... eller? på nått sätt händer det ju eftersom hjärnan slänger ihop en dröm..hm....jag tror jag måste läsa lite om det där med drömmar sen.

Jag har bara en fråga också, när är semla dagen? Alla springer omkring och käkar semlor på skolan och jag fattar ingenting.. inte för att semlor är så gott egentligen utan jag blir bara förvirrad om när semla dagen är då man ser någon käka det varje dag.

Ikväll ska vi träna igen, ki-box just nu känner jag inte suget men det kommer väl eftersom sist var det skit skoj även om jag nästan dog av trötthet.. snart kanske jag blir bäst på att slåss i hela världen, fast jag vet inte vad jag ska ha för användning av det då jag är så snäll, nästan för snäll.. HEHE.. Jag kom just på en rolig grej, förut fick jag nästan jämt höra att folk trodde jag var elak och om dom snackade med mig ändrade dom sig och "då var jag ju inte alls som dom trodde jag var ju faktiskt snäll"... Jag kan inte tänka mig själv att se elak ut jag tycker jag ser ut som en mes haha.

På den här bilden tycker jag att både ståhl och jag ser snällast ut i världen haha=)
från skolavslutningen i 1an.


Skit samma, nu ska jag klä mig och allt sånt jobbbigt.


helvetes jävla satan

JAG HAR SUTTIT I FLERA TIMMAR OCH BÖRJAT LÄRA MIG DET DÄR JÄVLA PROGRAMMET OCH DÅ JAG SKA SPARA STÅR DET "SAVING IS NOT ALOUD IN DEMO VERSION"....dra åt helvete jävla skit program satannnnnnnnnnnnnn!!!!!!!

nu går jag och sover på riktigt.

Upptagen!!!

Idag är jag upptagen till tusen, jag måste förstå mig på musikprogramet!!!!!

sen ska jag kika på topmodel och sen kommer jag somna för min hjärna är mos

godnatt.

vinter jävel!!!!

Jag vet att jag sa att jag skulle fylla på min minus lista som har med vintern och göra, men jag orkar inte det finns alldeles för mycket. Idag vill jag få mitt musik-program att fungera.. tur att jag har en smart pojkvän som får allt att fungera på en sekund utan att behöva tänka ens.. då kanske jag kan göra egna meloditruddeluttar till mitt ljudschema fan vad KING.. fast jag måste ju lära mig först det var ju det.

Så idag blir det skola, sen hem och få programmet att fungera sen lär jag väl sitta som en nörd och skapa min egen musik.. gud va kul nu vill jag nästan inte ens till skolan.


Ibland dyker den här lilla kissen upp i mina tankar.. det fula är att jag tycker nästan mer synd om mig själv för att jag inte fick se hur den skulle bli finast av alla kissekattar vi fick, hur egoistiskt låter inte det? Och nej den är inte död på bilden, bara nyfödd och mini liten och sjuk.

Undrar om jag börjar tycka mer om kissar än om hundar? nääää... även fast jag är så jävla rädd för hundar som kommer och går på vägen utan koppel fyfan det är det värsta jag vet.. det näst värsta jag vet är när dom har koppel. haha... eller vadå jag kommer ändå aldrig kunna skaffa bra djur, jag får nöja mig med en fisk

den är ju glad iallafall..eller så ljuger den.

Det här blev ett konstigt inlägg men det gör ju inget för alla 300 personer som läser min blogg måste ju gilla den på något sätt eller? (skoja ba, det verkar vara en trend nu att skriva att man har 300 läsare) .. jag blir glad då jag har 30!!!

vadå bas?

Idag har jag köpt mitt jävla medlemskort för 700 KRONOR!!!!!!!! tur att det räcker ända fram till sommaren annars hade jag aldrig spenderat mina pengar på ett litet plastkort som gör mig het som en pannkaksdeg.. eller ja det hade jag väl kanske ändå. Tur att pappa sponsrade lite så jag har en femhunka kvar att leva livet på (köpa snus) i nån vecka till.

Iallafall på internet stod det att det skulle varit BAS-spinning alltså lite lugnare spinning, jag har tillochmed kollat upp en extra gång nu, men då vi kommer dit är det MEDEL... jag har aldrig spinnat förut och plesner spinnade engång då hon gick i 6an så gissa om vi var döda i benen, men vi var bäst ändå.. vi körde på som vilddjur.

ibland känner jag ett tvång att skriva att bilden är från google bara för att jag är rädd att åka dit för bild-stöld så denna bilden är från google !!!!!!!!!!!!!!

Nu har jag just käkat en fullkornsmacka (var tvungen skriva fullkorn bara för att jag känner mig bättre då) och ett äppel så nu ska jag flyga in i duschen och sen lägga mig och sova!!!!!!!!!!

jippiiii !!

Idag fick vi som jag skrivit tidigare veta vad vi ska jobba med under våran slutproduktion och även vilken roll vi ska spela.

jag ska fixa och trixa med ljudet till föreställningen, men rollen avslöjar jag inte men jag är sjukt nöjd iallafall nu får jag en utmaning!

Ikväll drar jag och plerran och spinnar.. jag ska även köpa mitt kort som kommer gå på 700 kr så jag kommer ha snålt med cash nu fram till nästa pengainhopp kommer.. men det får funka, jag får ju gratis mat iaf ;)

idag är det måndag.. skak skak

haha jaaaaaaaaaaaaa jag är nervös okej.. MAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH försökte få ut min nervositet gick ju inte så bra eftersom jag skrek ju inte på riktigt, jag tryckte ju bara in m, a och h knappen ett lite längre tag med stora bokstäver... fan då

Jag hatar vintern, det är nu avklarat så nu slipper jag fundera på något sånt nå mer. Jag ska härmed göra en plus och minus lista över vinter

VINTER:
+ Det är lite fint på julafton om det är vitt
+ Man blir inte sjöblöt om det snöar
+ Jullov är väl kul, då får man ju sova iallafall

- Just nu är det kallast i världen och mina fingrar och tår fryser ihop till en klump
- Man får blöta sockar
- Om det blåser känns det som man ska frysa fast på stället
- För mycket snö är inte ballt
- Finns fan ingenting att göra ute  (NEJ JAG ÅKER INTE I BACKAR, vill inte dö i förtid..satan vad tråkig jag är)
- Skulle det råka bli varmare och behagligare att gå ut genom dörren så blir det såklart is.. och med is kommer halka

oj såg visst att jag inte har tid med detta, jag fyller på listan då jag kommer hem från skolan, för jag lovar det kommer mer!!!! tjaho

så var det söndag igen

Gutenmorgen, inatt drömde jag att jag blev skjuten nästan i halsen och jag fick veta att jag skulle dö för det gick inte att fixa mig så jag fick vara med på min egen begravning för alla tyckte att det var lika bra att göra bort den då jag ändå levde men snart skulle dö... så jävla snällt.

Iaf så sög melodifestivalen, att alcazar skulle gå vidare fattade väl alla men jag är glad att Emilia fick gå vidare eftersom hennes låt faktiskt var rätt hyffsad.. En resume av melodifestivalen visar ju bara att jag har lite att skriva om.

Idag drar jag hem igen och imorgon är det måndag och alla ska få veta det hemliga beslutet...undrar hur mycket sura miner det kommer bli mjuhuhu.. Nu ska jag käka frukost och hoppa på andré som bara ligger och snarkar, han drömde också en hemsk dröm för jag vaknade av att han låg och andades jätte fort och sa "nä..fyfan" sen imorse fick jag veta att han drömt att jag körde bil rätt ner i vattnet haha.


snark

Har just kommit ur duschen, och det kändes som jag duschade i tusen år för det var så jävla skönt. Efter vi varit och tränat på iksu så gick vi ut till bussen och fyfan så kallt det är ute nu !!!!!!!!!! Men nu är jag varm och glad och trött.

Ikväll är det melodifestivalen.. undrar om det blir som alla andra gånger, att man ser det bara för att man nästan känner sig tvingad! mjuuuuuuuuuuuuuu nu sk ajag lägga mig i sängen och mysa

goddag

Tjabba, vi har nästan just stigit upp och nu är vi trötta och hängiga.. antar att vi ska käka frukost/lunch strax och senare dra till iksu för att träna lite.

Eller jag vill nog käka nu,så nu ska jag tvinga min man till att följa med mig

mitt mål är nått

Spelet som jag länkade till i inlägget under har jag hatat fram tills nu, jag nådde just mitt mål.. att klara level 9 och jag gjorde det precis så nu kan jag lägga det spelet bakom mig.

Strax ska vi slå igång Seven Pounds, jag såg den ju bara för någon dag sen men andré har inte sett den än och den var så jävla bra så jag kan lätt se den engång till !

sen blir det att snarka och imorgon på dagen drar vi och gymmar bort allt godis vi tryckt idag mjehe.

GODNATT

tjurskalle jag

Jag är en riktig tjurpuppa ibland fifan
men nu är vi glada igen haha.

Vi har just käkat tacos och det var götttttt !!!!!!!!!!! Vi skulle egentigen dra och träna gym idag, men jag har så jävla mycket träningsverk från i onsdags så vi väntar med det till imorgon istället :) Ikväll blir det bara att ta det lugnt för jag är super trött

nu ska jag spela det nördigaste spelet i hela världen som plesner lurat mig in på
http://spelagratis.nu/yeti_bubbles.html
testa om du har tråkigast i världen, då kommer du ha kul.


tusen liter snö

Snön som kom igår har växt till 50 mil känns det som, påvägen hit åkte jag med mammsen och jag var livrädd hela tiden, trodde vi skulle krocka, jag skickade tillochmed ett litet avskeds sms till andré utifall att haha... endel är ju verkligen dumma i huvudet, satsar på att köra om då man knappt ser 5 meter fram pga all lös-snö som flyger omkring.

Men nu är jag iallafall i umeå och jag är svin trött, steg upp klockan 6 imorse så jag vet inte om jag kanske ska lägga mig och sova ett tag, andré drog ändå just till skolan...hm.. får tänka på saken.


Finns inga roliga bilder på den här datorn så jag kopierade en från mammas hemsida på kattkissarna som har börjat flytta iväg. En av dom önskar nog att hon var av manligt kön istället... jag menar, varför sitter man annars med svansen sådär?

äh nu ska jag hitta på något !!!!!!!!!!!

seven months!

Idag har jag och min gubbe släpat omkring på varandra i 7 månader...gud vad lite, jag vill skriva 60 år!! jag får återkomma med det.


NU har jag börjat få träningsverk från igår, mina armar går knappt att röra, det är lite skönt ändå.. och nu måste jag träna himelen, imorgon bär det av mot umeå tidigt !!!!!!! men jag får åka bil dit så det är värdare än att betala nästan 100 spänn och bli fattig.. jag ska ju börja träna då måste mina pengar räcka till det några gånger innan jag köper mig ett kort.

Jag har iallafall fått iväg mitt mail om rollerna och det dära... jag är skit nervös !!!!!!!!!!! maaah.. kommer vara värre på måndag då alla får veta vem man ska spela...MAHAAAAAAAA.. men det tänker jag inte avslöja föränn på söndag vecka 20 då premiären är ;)


dallas

Kom just hem från dallas där jag plesner och moa suttit i 4 timmar och käkat lunch haha.

Idag skulle vi egentligen dra och spinna men det börjar klockan 17.00 så det blev inget av, vi ska bli träningsfreak nu!! Då studentveckan kommer ska vi vara mest vältränade av alla har vi tänkt. Så jag får slita mig upp på min tramp-mokajäng och köra ett tag ikväll.

Nu ska jag läsa vårat manus och sen ska jag önska roll !!!!! MAAAAAAAAH....

mina armar darrar

hahah shiiiiit ... mina armar darrar som en darr maskin.. jag måste anstränga mig för att kunna skriva på tangentbordet också.!

Har just kommit ur duuschen iallafall, och jag måste säga fyfan vad jobbigt (men det var skit roligt!) det var att träna ki box helvetes jävlar säger jag bara, jag tror jag kommer darra sönder.

nu ska jag se topmodel som slutade för 35 minuter sen, låter väl vettigt? sen ska jag hoppa direkt i sängs och sova bäst i världen ! godnatt

Ki box

Idag ska jag och plerran träna ki box jag kommer dööööööööööööööö.................. jag kommer iallafall bli en pöl.

Mjuhuhuhu.... jag har inget vettigt att skriva , så jag går och ser på topmodel från igår istället.

manus!!!!

Sitter kvar på skolan fortfarande och vi har läst Manuset till våran slutproduktion jävlar så bra det kommer att bli! Så inge jävla tjafs nu om man får en roll/yrke man inte egentligen vill ha.. nu kör vi.

moa flög

Moa ramlade just och gled genom hela skolan, det är en bra bit vill jag lova!!!


godmorgon, hej eller vad

Jag kom just på en sak, jag säger aldrig godmorgon... muntligt alltså. Alltid då jag kliver upp och skyndar mig till toaletten säger pappa "Godmorgon" och jag svarar alltid med ett "Hej" om det ens blir ett hej, känns oftast som jag säger "he". godmorgon måste ju då vara ett sånt ord som jag känner mig obekväm att säga, undrar varför.. fast det kanske är för att jag hatar att stiga upp på morgonen och att svara med ett godmorgon tillbaka skulle kännas som en lögn mot mig själv!

Då har jag rett ut det.

Iallafall så kan jag inte sluta tänka på filmen som jag såg igår, SE DEN!!!! skulle just ladda in en bild men då funkar det såklart inte. Så då får jag väl göra mig klar istället hejs

ååååååååååååååååh

Har just sett klart filmen.. rekomenderas som fan, skit bra var den.

nu ska jag lägga mig och sova och gråta i min hjärna för jag kommer tänka på filmen.

godnatt

Seven Pounds

Nu ska jag lägga mig i sängen och se den här filmen:

Seven Pounds

mata mig

jag är hungrig.. vi ska äta tacos idag tydligen, på en måndag, låter ju lite lyxigt sådär eller hur? nu blev jag bara ännu mer hungrig.

Jag gick och la mig efter jag skrivit inlägget under... jag sov i 2 timmar, det bådar inte gott, undrar hur det ska gå att somna ikväll nu då, fast jag brukar vara bra på att somna då jag är själv och har tråkigt. Blir inge träning idag, träning på måndagar går alltid bort för jag är så jävla trött då. Nu ska jag lägga mig i sängen och kika tv och tänka på mat.


det bästa som fanns då man var liten var då håret fastnade i allt snor som befann sig i fejjan!
kanske borde testa nu och se om jag blir lika glad som då.

vääääääääääärt......

Vi kom fram till skolan, vi var bara 3 stycken fram till klockan 9 då kom 3 till fast dom fick inte vara med på lektionen för dom kom för sent.. så vi satte upp en liten scen på golvet.. sen gick vi och käkade och sen fick vi veta att vi slutat!

hur jävla jobbigt är det itne?!?! Visst är det skönt att nångång per termin få veta att vi slutar tidigt, men nu har det fan varit så varenda dag sen vi började om efter jul.. det börjar kännas jävligt onödigt att dra till skolan.

nu ska jag sova


kräk

jag hatar måndagar, jag hatar då väckarklockan ringer med sin glada signal "oh ah just a little bit, oh ah little bit more"..fast jag får väl skylla mig själv, är ju trots allt jag som valt signal.

Nu väntar ett 2 timmar långt teater-pass på morgonen, sen hål som vanligt, sen har vi någon ny lektion där vi ska lära oss om jazz, klassisk och rock-musik inte speciellt spännande då det enda vi gör är att kolla i ett häfte, kan vi inte få spela musiken istället? skulle vara mycket häftigare. Vi har iallafall ingen samhälls idag så vi slutar rätt tidigt jippi.

jag måste städa idag! dammet flyger runt som en virvelvind i mitt rum.


när är det open jam igen???!!!

mycket bra

Big Fish var en skit bra film, mysig, äventyrlig, romantisk, rolig, lite sorlig.. allt i ett nästan!

google


Nu ska jag fortsätta se Holiday på 3an som förövrigt också är en bra film, men den är mest romantisk, sen ska jag snarka och sen upp tidigt 4 dagar eftersom vi är lediga på fredag yeha, på onsdag ska jag klippa mig också.. jag drömde inatt att jag klippte mig skit kort..det var nästan fint, men jag kör på min gamla tanke "inte kortare än axlarna". GODNATT

big fish

plesner tipsade just om filmen Big Fish och sa att den var skit bra, så vi ger den ett försök och slår igång den nu!

bilder från igår.

har inget bättre för mig, så jag slänger upp några bilder från gårdagen.




haha moas mamma kom ut såhär innan vi skulle bli bjudna på käk

FISKEDAMM!!!!!!!!!!!!!!! plesner fick hundgodis och jag fick en kokad och klar varmkorv..fast sen fick vi riktiga godispåsar också, med nappar, klubbor och en kondom!



plesner tog ögon-bilder på alla, men den här blev ju klart finast haha


Caution zombies ahead!


Austin, Texas
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4303289.ab
haha en rolig artikel jag läste just, där någon hade hackat sig in i datasystemet som styr de elektroniska vägskyltarna och varnat för zombies.

RSS 2.0