jag är sämst

Pappa kom till jobbet för att jag skulle få köra hem, jag vågade inte starta utanför jobbet för jag skulle säkert få motorstopp tänkte jag i min tjocka hjärna. Så vi for lite längre fram, sen när jag skulle ut i en korsning så fick jag såklart motorstopp och en kö bildades bakom mig.. ÅÅÅ haha..

Jag har körlektion om nån vecka jag måste vara bäst då.


ny vecka..

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag.

......

Idag vet jag inte ens om jag börjar klockan 9... haha jag hoppas det annars blir det inte kul när jag isåfall har lurat en jobbarkompis om samma sak, om vi nu skulle börja 8 istället. Men ingen har sagt något så därför tycker jag inte det skulle göra hela världen om det är så... eller jo kanske..

Nu vill jag ha helg igen, helgerna går för fort..veckodagar går för sakta. Fast veckodagarna hade varit lite bättre om jag hade haft det jag vill ha. hhhhhhhmmmmmmmm , jag glömde min kamera i umeå så därför blir det bild lösa inlägg den här veckan också inte sköj =)

söndag är sämst

Söndagar är alltid sämst på ett eller annat sätt.

Kollade min syrras blogg och hon hade lagt upp den här videon

ändå bra gjort när man aldrig har tänkt på att det är exakt lika dant i alla filmer haha.


Nu ska jag se lite trueblood och sen ska jag sova för att stiga upp tidigt för en ny vecka med jobb.......

akutbesök och mat

Idag har vi inte gjort någonting, vi har varit på akuten i femtio år känns det som och det enda beskedet vi fick var en rejält stukad armbåge, inte min såklart jag är rädd om mina armbågar=) haha, sen drog vi ner på stan och käkade, jag har nog aldrig varit så hungrig. Fy fan va gött me mat ibland.

Nu ska jag se avsnittet på idol som gick på tv igår och sen ska jag inte göra ett skit, käka godis och dricka trocaderioooo

freeedag

Nu är det fredag och jag är nöööööjd. Men mest nöjd är jag klockan 17 för då är det heeelg. Efter jobbet drar jag direkt till umeå och kommer hem på söndag!!!! Så detta blir en helt ok helg, hoppas jag, eller jag vet.. eller jag vet inte haha.

Nu flyger jag iväg på min cykel som E.T killen, det är 3 grader ute och jag är redan less på hösten vintern och allt kallt.


Haaaaahaaaaaaaa

Den här morgonen började som alla andra, men sen fick jag ett gott skratt i några sekunder när jag såg att min lillasyster hade lagt upp den här bilden.

Linn Tina Mika

jag orkar inte ens ge en beskrivning på hur bedårande söt jag tycker att jag är på den här bilden så jag skippar det och skrattar lite till istället.

Nu blir det att göra sig klar för jobb och IMORGON ÄR DET FREDAG.

idol är ett hemskt program

Har just sett klart idol, dag 2 av slutauditions.. varför är det så hemskt. Jag får ont i magen när folk tappar text, speciellt när det är dom man vill ska gå lååångt som gör det... JOOOOON!!!!!!!!!!!!! haha jaja...

Idag har jag kört bil igen, det gick ganska bra... förutom när jag var 20 meter hemifrån i korsning, fick motorstopp typ 40 gånger på rad...så pappa fick ta över bilen, typiskt eller vad, fick inte ens vara glad över att jag inte hade fått något motorstopp på vägen utan då kommer hela smällen på engång. ush

Nu ska jag se trueblood sen ska jag sova !

otur för linn

Jag måste ha någon som hatar mig, om det skulle finnas en gud så måste det ju vara han eller hon eller det.

På riktigt alltså.. inget skämt... iväg på jobb igen


dilemma

bara jag som får sjukt mycket flashback av den här låten??????
söndernött när man gick i 6an eller något liknande


Ofcourse it is

Nu är det tisdag, 3 dagar kvar sen är det helg!!!!

Snart är det idol, så det ska jag se sen ska jag vänta på mer avsnitt av trueblood, blev så spännande sista avsnittet jag såååg IIIIH... Sen blir det sängen och imorgon blir det promenad till jobbet igen.. orkar aldrig cykla hem, min cykel har nog stått på jobbet i över en vecka nu.. jo det har den haha.

just another day

Den värsta känslan i världen måste vara ångest, jag hatar ångest... hatar när den bara kryyyyper sig in, ibland helt utan anledning också men ibland har det ju en anledning. Äh jag ville bara säga det.

I helgen vill jag göra saker, saker som jag kanske inte kan göra ...sånt gillar jag inte heller! Åååh

Jaja nu ska jag börja gå till jobbet med solen rätt i fejjan, inte heller kul.. inget är kul !!!!! Inte just nu iallafall, det var ganska kul att köra bil igår, men det var igår och inte idag.


never say never

ush

jag har ont överallt, i ryggen i röven..inte i röven, men i röven..(?) i benen, i axlarna i nacken, i huvet.

sämst..


Umeå

Nu drar jag till umeå och spenderar alla mina pengar, hemma imorgon. tjing

halsjävel

Varför blir min hals aldrig bra?, det är inte sköj. Men nu kan jag fan inte vara hemma från jobbet mer, går inte föööör sig om man säger så. Men nu jobbar jag fredag och lördag, ledig söndag. Så imorgon ska jag dra en tripp till Umeå och på söndag ska jag shoppa upp alla pengar jag har kvar av förra lönen..vilket inte är så mycket haha. jaAaaaaaaaaaaaa

Sen har jag 2 veckors utbildning som startar på måndag tydligen, trodde det var 1 vecka. Men det gör inget om det är 2 heller haha .. not at all. Betyder att då är jag ledig 2 hela helger framöver.



varför finns koppling

Jag ska köpa en bil med automat alltså direkt jag fått körkortet.. har varit ute och övningskört... jag fattar inte den som uppfann kopplingen, VARFÖR FINNS DET EN KOPPLING NÄR DET FINNS AUTOMAT!! haha, jaja, okej.. jag var dålig. Men jag ska bli bäst. uh

Nu harjag varit borta från jobbet i 4 dagar.. idag var jag ledig, och det har börjat en ny grupp i måndags också så jag lär väl vara helt vilsen när jag kommer till jobbet imorgon kl 12 och ser att alla datorer är upptagna haha. Nu ska jag fortsätta se på True blood... skum serie, men ändå ganska bra på samma gång !

oooooooh watcha saay

Nu är jag vaken, jag har ont i halsen, inte kul. Men jag har ingen feber längre.. de e la gött som en gbgare skulle sagt..kanske haha.


Jag tror jag kommer gå vilse på lasarettet, inget skämt..hatar lassa (snyggt smeknamn!!! vem kom på LASSA egentligen..), det är så jävla många gångar och skyltar.

mmmmm, nu ska jag göra mig klar och lyssna på bra musik, jag älskar musik !!!!!! bra musik alltså


ne jag har inte dött i svininfluensan

Jag är bara sjuk., 3 dagar borta från jobbet känns inte helt ok. Men vad gör man... imorgon är jag ledig och har massor jag måste göra, så jag hoppas jag mår bättre då. Ska på Lasarettet och röntga min skalle, ska på teorikurs och ska börja övningsköra. Så gud va snäll med mig nu och låt mig må bra=) BRA tack.


jag är sjuk

Jag har legat med nästan 40 graders feber hela dagen och svettats och frysit och haft dålig hals.
Just nu mår jag hyffsat bra, men det skylle jag på ipren, så nu ska jag hoppa i säng och ligga kvar där tills jag blir frisk. Inte kul att missa jobb och massor med pengar..

mjöö

Jag är såååååå trött
på torsdag ska min bil besiktas !!!! DÅ FÅR JAG KANSKE KÖRA ... maaahaahaaa


Addicted





värt

Nocks

Nocks var det minsta stället i världen, och dom fick för sig att det var en bra idé att spruta skum överallt så det blev svin halkigt på golvet. Ingen bra idé om jag får tala.

Nu ska jag och jobba i 4 timmar och sen beger jag mig till mamma i ersmark och hänger där ett tag. Ikväll vill jag inte göra någonting. Eller jag vill till hanna då hon far till london snart, men vi får se om jag tar mig dit, orkar inte cykla. Annars får jag hitta på någon snabb lösning så jag hinner träffa henne ändå innan hon sticker iväg=) eller hur hanna !!! Tur att plesner kan köra mig till jobbet nu, jag kände inte peppen på att cykla.

Så nu måste jag på statoil och köpa snus och en banan tror jag. HejDOU =)

körkortstillstånd!

Nu får jag övningsköra hur mycket jag vill !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Synd bara att bilen inte fungerar än haha=)

haaa haaa haaaa haaa

Plesner och Emil visade mig den här jamaican tour guide., jag är väldigt anti mot droger osv, men jag måste ändå lägga upp det bara för att han skrattade så roligt haha.



haaa-haaa-haaaa-haaaa


jaja nu ska jag på stan på riktigt haha.

thats GooOoood


det här beatet är niiiice, men då ska dom ju förstöra det såklart i slutet med en massa pistolpartaj.


Snart drar jag ner på stan med rårå !

härliga snubbar

Jag säger godnatt med detta klippet

hahaha

teori

teori var inte min grej, det var inte alls kul att sitta där och lyssna på trafikregler och veta att man måste betala 1300 kr för det. Aja, det är smällar man får ta om man vill ut i trafiken haha.

Så nu ser jag idol och sen ska jag kolla igenom min fina bok som jag fick.. (fick och fick...)

Sen så måste rårås rygg bli bra så hon blir peppad till imorgon kväll =)

garderob rens

Nu har jag städat klart, sen öppnade jag min garderob och blev less.. tog ut ALLA kläder och slängde på sängen, världens största soptipp såg det ut som. Sen rensade jag och slutade med 2 stora fulla påsar med kläder som inte används som min lillasyster kanske vill ta del av, resten får hon slänga. Och 1 påse full med bara skräpkläder som slängs på engång. Men ändå är min garderob nästan full... och jag har aldrig några kläder att ha på mig haha. Men det är ju lite hemskt att rensa, man tänker alltid "hm..men den här kommer jag säkert använda nångång", sen gör man det aldrig.

Iallafall så ska jag snart ner på stan, träffa tina, köpa medicin för 39048028934098 kronor. Känns inte okej, min lön är snart helt slut, men det gör ändå inget, första gången man har mer pengar än 2 tusen så är det ganska lugnt kanske, men inte nästa lön, då måste jag lägga undan massor. Man borde kunna ha ett konto som man inte kan röra, man flyttar ju alltid över från sparkontot ändå hela tiden.

vad onödigt, hejdå


städardags

Idag är jag ledig, vaknade halv 9.. somnade kring 23 igår haha det känns värt. ALltid tänker man "imorgon är jag ledig så jag ska sova i tusen år"men det går ju inte.

Och på min lediga dag idag så måste jag städa hur mycket som helst , fara ner på stan en snabbis och sen är det första teorilektionen på AHA. Det kändes inte som en rolig ledig dag egentligen... men imorgon är jag ledig igen och då ska jag och rårå på stan och köpa nya grejjer och sen på kvällen blir det party =)


jag är sugen på att tatuera mig igen.............. Rykten om att man aldrig nöjer sig med en om man har börjat är nog sant haha.

sen var det någon som trodde att den satt på röven, men ne den sitter på höften haha.


yehoooo mitt smink

nu har jag fått mitt sminnnnnkkk eller jag fick det egentligen igår, men då var paketet för stort för våran mini brevlåda så jag var tvungen cykla och hämta det idag.

jag är nöjd, känns inte ens som jag har smink på mig. Jag underskattade ID smink tidigare, det är BRA!

darin hysterin är här....fast inte med darin

Såg just inspelade idol som jag missade igår, jag tror jag blev lite tv kär i den här snubben



mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm


gud kan inte gilla mig

Alltid när jag cyklar till jobbet eller från jobbet eller cyklar någonstans bara så ska det alltid blåsa motvind, vilket håll jag än vänder mig. Sen idag när jag gick ut från jobbet, var det soligt och varmt.. gud vad kul tänkte jag, sen när jag sätter mig på cykeln och har cyklat i ca 2 minuter så börjar stormen, jag kan knappt cykla framåt, vinden flyger från alla håll min cykel far som ett helvete, tror jag ska ramla.... men det klarar jag tänkte jag. sen ska det såklart börja spöregna också, hela vägen hem....... i motvind..... inte bara motvind utan i MOTVIND.

Jag längtar till jag får köra bil och se alla stackare som cyklar i regnet för då är det inte jag iallafall.

uuh

usch

jag är så LEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSss

Nu vill jag bara ha ett jobb i gbg/sthlm/norge med mina vänner och jobba på ett chill jobb och leva livet. Eller näe, först vill jag ta körkortet haha...sen vill jag göra det.. usch för skellefteå, detta är inte ett roligt ställe. Godnatt

upp igen

Nu har jag fått mina lediga dagar och nu så jobbar jag i 3 och sen är jag ledig i 2 dagar till, det känns faktiskt helt OKEJ. Och på torsdag börjar jag med teorikurser också, då känns det som att körkortet inte är så långt borta ändå... säger jag nu... haha vi får väl vänta och se när det kommer till att behöva pluggas !!!..

Igår började jag se en rolig film också.. " I love you Man", dock hann jag inte se klart den, blev för trött och la mig och sov istället.


så jag måste se klart den ikväll och se vad som händer med snubben och hans nya kompis ;)


Nu måste jag göra mig klar och sen cykla iväg i kylan...10 grader ute, känns inte så somrigt.

nu är det läge för att sova

Kom just hem från plesner där det sågs på film och käkades allt som man ska äta när man är bakis.

Nu är jag tröttast i hela världen, och ska sova i minst fem hundra år!!!!!!! Sen måste jag städa och fylla i papper så jag får köra bil någongång. Godnatt nu sover jag gött.

snuskigt

Nu har jag äntligen duschat och borstat tänderna, gud vad det kan dröja ibland.. jävlar så snuskig jag är.

Snart ska vi dra iväg så just nu finns det inte så mycket spännande att göra då mickis och rårå flygit sin kos...s.a..a.a... SSKÖÖJ.... hejdouuuu :( :) :( :) :( :) :( :) glad

alien attack nästa eller?

snart kommer det säkert en hel bunt med sånna där och utplånar oss




jag rårå och mickis har varit på statoil och käkat körv och köpt sallad, fan vad dyrt det är att handla på statoil.. idag ska jag äta kräftor, undrar hur det ska gå. Sen ska jag till plesner och chilla hela kvällen lång=) och IMORGNO ÄR JAG OCKSÅ LEDIG. gud vad skönt det är att vara ledig =)

anonyma jävlar

SLUTA KOMMENTERA ANONYMT !!
haha jag blir knäpp på anonyma

Anonym om jag är SLUT:
"haha ful!" ..... GODNATT PÅ DIG!!!(F) mysig blogg du har endå. haha :P

mycket roligare om jag fick veta vem det är som tycker jag har en mysig blogg.

__

Iallafall, så är jag nu hemma och imorgon är det FESSSSTTT jag har aldrig längtat efter helg såhär mycket förut, imorgon blir det sjunde dagen irad som jag jobbar... fattar inte hur jag kan leva. Sen gör det ju inte saken bättre att 2 på jobbet har fått svinsjukan heller.



jag är SLUT

efter 13 timmars pass så orkar man inte göra annat än att sova.

godnatt

Vad händerrrrr

Jag tror jag håller på att bli knäpp nu alltså......... vad HÄNDER, vars hur när vad skit .


Och nu väntar ett 13 timmar långt pass på mig.... hur jävla kul känns det, just nu är fan inget kul, skämtar inte ens lite.  FYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY


hejdå

världen ruinerar mig

Jag hade kunnat testa min syn hos en optiker gratis då det ingick i handledarkursen jag betalade och var på igår. Men den enda tiden dom hade snart var såklart när jag jobbade, så då var jag tvungen boka hos någon annan.... och måste lägga ut 300 jävla kronor för att kolla min syn....vem fan kommer på att det ska kosta 300 kronor för att sitta i en halvtimme och få veta att man har bra syn när man redan vet om det?! Men nu kommer jag säkert ha sämst syn och måsta lägga ut flera tusen kronor på det bara för att det är jag.

jag känner mig som moa på den här bilden haha









uuuuh

Åh jag är sååå trötttt.... igår jobbade jag, och direkt efter jobbet drog vi till AHA för att gå den där handläggarkursen.. kostade 800, kan väl inte påstå att infon vi fick var värd 800 hundra då lite mer än hälften av det han sa hade man listat ut själv. Men det var väl lite saker som var bra att veta.

Så nu måste jag göra syntest också, hoppas jag inte är blind.


jag är så less påååå mittt liiiiiiiiiiiv ....... inte självmordsbenägen eller så, utan bara less på att det aldrig händer något =) bara samma sak hela tiden, JOOOBBB, sova..... JOOOBBB....sova.... osv.

Jaja jag ska väl vara glad istället,. men det dröjer nog fram till löningen innan jag blir glad igen haha.


NNNNNNNNNNNNNnnn hejdå





RSS 2.0