halloween

tjohopp.. kom hem inte allt för länge sen från norsjö där vi tog ett sista farväl av morfar.. det var väldigt jobbigt, men hade inte föväntat mig något annat.. Sen for vi förbi våra kusiner och fikade tusen liter smörgåstårta.. så jag är fortfarande mätt som en boll.. vete fan hur många bitar jag åt.. minst 50 känns det som, så därför är det n tog jag en powernap i soffan i samma rum då jag var mätt där alla satt, ja då var jag väldigt trött, annars skulle jag aldrig lägga mig och sova i ett rum fullt med människor..

sen for vi förbi kyrkogården och skulle kolla vart morfars gravsten var, men ingen hittade den någonstans.. så vi blev väl lite besvikna för prästen sa att vi kunde fara och kolla efter vi fikat och allt såntdär..

och HUR kallt är det inte idag?!?! fyfaaaaaaaan... min näsa ramlade nästan av. tur att det "bara" är 2 minus här i stan, då kanske jag överlever, eller så fryser jag fast, det får jag se om.. snart borde andré komma...vars är han... hm.. jag gissar på att det kommer ringa på dörren om 10 sek....10....9....8.....7......6.....5.....4.....3......2.....1.... pling? nä..jag trodde nästan jag skulel ha rätt, jag bruk HAHA Nu kom han! jag hade NÄSTAN rätt..



nu ska vi ta det lugnt, sen blir det utgång. tjohaj

skruttig torsdag.

Blev så att jag stannar över natten här i ersmark hos mammsen.. kändes lättare imorgon då vi ska dra iväg rätt tidigt.

Idag har jag inte gjort mycket, kom fram hit vid halv 1, tränade låten några tusen gånger, såg film, tränade lite till, åt mat, tränade lite till, åkte till stan för att hämta kläder osv. Och nu sitter jag här, uttråkad. Men finns inte så mycket annat att göra, men som jag sagt förut så gör det inte så mycket bara jag är ledig från skolan haha. Nästa vecka börjar praktiken på Jula på solbacken 1 vecka. Så jag hoppas jag är duktig haha så man kanske har någon chans att charma till sig lite jobb, det hoppas både jag och plesner på eftersom vi ska vara på samma ställe. Nu ska jag gå och klappa på tjockis magen och känna alla sparkandes kattungar som snart kommer finnas fullt överallt här på golven springandes och klösandes.

Puss andré.

tråk

Ja jag har varit uppe sen 9 och nu har jag skit tråkigt.. men ska snart ta bussen till ersmark som går kl 12. Sen blir jag nog där till ikväll någongång. Sen hem, fixa lite saker, sen sova, sen imorgon blir det att stiga upp tidigt.. vi ska vara i kyrkan i norsjö en timme tidigare, alltså kl 10 för att få hjälp med mikrofoner och sånt, hinna repa en gång. Och sen efter begravningen blir det att fara till morbror som bor i norsjö för att prata och sånt där.. sen måste jag kanske ta bussen in till stan igen för att möta upp alla brudar , gå ut och äta, förfesta, station och sen sova igen..

sen det där med utklädnad... jag hade ju tänkt klä ut mig, men nu vet jag inte om jag orkar längre, känns så jobbigt att fixa, så vi får se hur engangerad jag blir senare idag.. kanske får en bra idé eller så inte. Så antingen blir jag utklädd i en liten skala, eller så blir jag bara tråkig och vanlig.. det är upp till ödet !! mja. kanske inte, nu ska jag tråka lite till innan jag ska fara iväg.


kanske borde fixa en sånhär mask !.. nä usch

home again

Godmorgon.. nu är jag hemma i skellefteå, kom hem igår kring 22.. fan va tråkigt.. åh.. varför är allt så tråkigt?

Sen då jag kom hem såg jag skolkatalogen ligga på mitt bord, ja vad roligt tänkte jag, och la mig ner i sängen och började kika, men VAFAN har dom gjort ?! Nu vet jag inte om det bara är jag som har en sån kass skolkatalog, men endels klassfoton är sämst, sämst kvalité, svarta ögon på alla, helt ihopkletat... så min skolkatalog kommer åka direkt tillbaka där den kom från, för aldrig att jag betalar över 5 kr för en katalog med skit bilder.

Klockan är knappt halv 10, men jag kan inte hjälpa det haha.. jag har inte sovit längre än såhär under hela lovet.. varför kan ju undras, vet inte..för att jag varit hos andré som stiger upp 9 varje morgon, och jag är bra på att inte kunna somna om , om jag har sovit mer än 8 timmar. Så ja.. det har inte varit ett "sova-ut" lov för mig iallafall, men det gör nog ingenting. Nu ska jag käka något, sen klä mig, sen .. städa kanske... vet inte om jag orkar, sen ska jag ta bussen till ersmark ! Tjolahopp..


haha saknar dig redan min brat-skalle.. !!


hopeful

Haha ja nu sitter jag här... ensam... återigen, lyckas bara skriva blogg då jag sitter ensam. Men det är somsagt bra på sitt sätt, annars är jag upptagen med att ta över andrés mobil och spela ett konstigt spel på som jag inte kan sluta tänka på.. jag vill spela det NUU!! hahahah.. sjukt hur spel kan påverka en! Jag skulle lätt kunna kalla mig själv för nörd... jag är en nörd, då det kommer till sånna saker men jag är glad ändå. Det är bra att vara en nörd. Jätte bra.. mm..

Nu försöker jag tänka ut en bra film som jag kan se.. men jag kommer inte på någon. vad ska jag se vad ska jag se.. vete fan.. ikväll blir det att fara hem iallafall, och sån tur så behöver jag inte åka själv haha, hatar att åka buss själv, speciellt om det är en lång väg. Min stora syster ska nämligen hit en sväng för att hämta lite grejjer hemma hos sig.. (hon bor bara några hunder meter ifrån andré). Sen imorgon blir det att träna sång + gitarr, och på fredag blir det som jag skrev tidigare, begravning och station.. alltså jag känner mig så jävla dum då jag skriver det.. att jag ska först på begravning och sen ut och festa.. får dåligt samvete.. men jag vet ju inte hur jag mår efter begravningen , endel är ju så att för att kunna tänka på annat, så måste man göra något man i vanliga fall tycker är roligt.  Så vi får se hur det går.

Sen har jag haft världens tråkigaste inlägg på sista tiden jag vet, men jag har inga jävla bilder att lägga upp då jag inte är hemma, och då jag glömde kameran hemma också. Och då jag ska leta någon bild, så hittar jag mest bara bilder på mig själv haha.. men det är ju bra, då vet jag att han gillar att ha bilder på mig ;)

'

mjapmja, hejsvej.

ensam!!!!!

Ja nu är jag ensam igen, andré är på skolan och idag går han längre än igår.. så jag får försöka hitta något att roa mig med så länge.. se film, se tv och sånt där som är det enda jag kan göra här. Eftersom jag inte har någon nyckel så kan jag inte lämna det här stället heller, för då kommer jag mig inte in igen, och det skulle ju vara lite tråkigt..

Än så länge har jag haft ett händelselöst lov, men jag bryr mig inte ett skit faktiskt, bara jag är ledig så är jag nöjd. Tror inte det kommer hända så mycket i veckan heller, eller ja, på fredag blir det begravning och station... passande kombination? nä det tycker inte jag heller.. men tyvärr kan jag inte bestämma då det ska inträffa så.. vi får väl hoppas att det blir roligt ändå senare på kvällen. Men men, nu ska jag se någon disney film, alltid lika mysigt ! Nu laggade hela datorn ....




kyckling, grönsaker och ris

Det har vi just ätit till middag och det var delicious !!!!!!!!! .. elller hur det stavas, men ni fattar poängen iallafall.

Idag hände en läskig grej inne i duschen, vi stod och duschade tillsammans (ja..för det är mysigt) sen blev jag jätte jätte jätte jätte jäte jätte jätte yr, det blev suddigt i mina ögon och jag hörde knappt någonting och mina ben blev som spagetti. Därför var det tur att vi duschade tillsammans , hade jag varit där inne själv hade jag nog dött av rädsla. Sen då gick jag ut, la mig i sängen, och det blev lite bättre, sen fick jag ont i högra sidan av skallen. Och sen blev jag så trött så jag vilade i en timme eller så.... iallafall jätte läskigt, så jag ringde till mamma och sa att jag har säkert en hjärntumör eller blodproppe ller något, men då sa hon att det förmodligen var blodtrycksfall, som man brukar få om man ställer sig upp jätte fort och blir yr. Så har jag fått flera tusen gånger, men idag var det tusen gånger värre... ja, jag tror jag har förklarat mig om att jag tyckte det var läskigt iallafall.

Nu ska vi snart på ica och köpa något gott....mjao... jag vet.. jag skulle sluta, men vadå, det är lov.. kom igen!! hejdå


love lov

Första dagen på lovet, sitter ensam i andrés rum medans han är på skolan, tur att han bara går 2 timmar varje dag, så jag behöver bara vara själv i 1 timme till ungefär. Så medans jag väntar ska jag se eragon haha, den är bra..vadå.. jag gillar sånna filmer ;) Även om jag har sett den förr men tidsfördriv som funkar är aldrig fel. Så nu ska jag se den, sen vet jag inte riktigt vad som händer denna o-soliga dag. Vi får se, kanske stannar i Umeå till på onsdag., så jep jep.. dålig uppdatering betyder det, men det är bra, för då betyder det att jag har annat för mig =) haha hejdå.

haaahahahaha

Jag hittade en rolig sida
http://www.tv4.se/noje/idol_2008/colorator

och jag gjorde om andré till en brat

HAhahhahahahahahahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Uppdatering:

André ville göra en bild av mig också :

hahahha

fortfarande kallt som iiiiis

Tjena. Jag sitter här och nästan fryser ihjäl, har tagit på mig andrés huvtröja som egentligen borde vara varm, men jag fryser snart till en istapp. Elementet går inte igång heller.. snart tror jag att mina fingrar går av också... sen har jag druckit upp en hel liter juice.. haha.. så jag börjar få lite ont i magen nu.

SEN VAD HÄNDE I IDOL ? vi såg inte i fredags vem som åkte ut, för då såg vi en film, men jag kollade just på idols hemsida och loulou åkte....??? VAA... nää.. fyfan, sämst. Så nu är jag lite sur över det, skicka hem den mörkhåriga robin istället.

Majmaj.. andré ligger i sängen som vanligt och sover lite smått medans jag alltid vaknar tidigt.. sen hade jag glömt bort att man ska ställa om klockan idag också en timme bakåt.. så först vaknar jag och klockan är 10.. jippi tänkte jag, så länge jag sov! Sen bläddrar jag runt på tv kanalerna och ser på tv4 att klockan bara är 9... kul. Hatar sånt där, vad är det bra att ställa om klockan för? Bara för att det ska bli mörkare/ljusare tidigare, det gör väl ingen gladare? Nu ska jag kolla om jag hittar någon bra film att se så att tiden går lite fortare. hejdå!


kallt som is

Fyfan vilket jävla väder det är i Umeå just nu.

Festen var skit tråkig, så därför bestämde vi oss att dra hem... det regnade ute och vinden blåste nästan iväg oss.. så andrés kompis var super snäll och skjutsade hem oss ända fram till dörren, tack tack, annars hade jag nog frysit ihjäl. Nu ligger baby och sover eftersom han blev lite mer på lyset än jag. Så jag ska kolla om det är något hyffsat på tv och lägga mig i sängen. Fast först måste jag duscha i super varmt vatten för jag är en isbit fortfarande. Så den här kvällen blev väl inte den bästa, men så länge jag fick vara med den bästa så spelar det egentligen inte så stor roll. PUSS MIN ÄLSKLING.

bang bang

Nu har vi just öppnat våran... vin... kartong ?  Och ska dra till korridorfest kring halv 9. Så vi får se om det är kul eller ej, sen kanske vi stöter på plesner lite senare mot kvällskvisten ! :)

Idag köpte jag en tshirt och stickad kofta på bikbok och leggings från hm, så nu har jag shoppat klart .... kul... näe, men jag är nöjd med det jag köpte, vilket jag inte brukar vara så ofta, så det är väl bra ändå. Nu ska jag inte sitta här och skriva mer utan nu ska vi förfesta i våran ensam het med kex och vin ! gött, hejdå!

halv 9

Varför är jag uppe nu kan ju frågas... jag vet inte! Eller jag skulle ändå ha klivit upp klockan nio, men jag vaknade kring 8 och kunde inte somna om även om jag var super trött... förmodligen för att jag hade väl sovit 8 timmar då, då brukar min hjärna bli knäpp och ibland får jag inte sova längre haha.

Så nu får jag sitta här i kylan vid datorn i det här lilla studentrummet medans andré lär sova minst en timme till ! Bussen går 9.50 så .. majs majs.. ja jag har inte så mycket mer att skriva den här tidiga morgonen i min ensamhet!! haha.. så jag får väl hitta på något tills klockan blir 9... läsa aftonbladet eller något annat sånt. Hejsvej


liten dia mant i skyn

Tjena tjena, nu är jag i umeå hos andré och vi har just sett lite idol och ser lite fredag hela veckan. Men snart ska vi se en film som heter Doomsday. Något om ett virus som sprids överallt i hela england och han sa att det inte var någon zombie film som tur var, så vi får väl se om den är bra.

Imorgon ska vi vandra runt på stan , och jag kom på att idag har ju alla fått pengar, så vi ska stå utanför gina tricot 5 i 10 för att ha en chans att gå in där ens utan att bli överkörd. Sen på kvällen ska vi kanske fara till någon av Andrés klasskompisar som skulle ha korridorfest, så vi får väl se hur kul det blir... =P

Haha sen sa andré att han skulle söka till idol nästa år, och sjunga blinka lilla stjärna... sen idag.. tusen år senare, har jag fattat att det är "liten diamant i skyn" då jag trott det varit "liten dia... mant i skyn" alltså .. dia och mant?.. vet inte hur jag fått det till det, men det var lite roligt iaf att jag nu då jag är 18 år har fattat att det är en diamant man sjunger om, smart !!! Nu ska vi fortsätta se lite tv och mysas:) ha en bra fredagkväll alla gelé ben som plesner skulle sagt.


Gatuteater

Japp idag blir det gatuteater på torget.. eller teater vet jag väl inte om jag skulle kalla det... men.. ah, det är vad våra lärare kallar det iallafall. Så vi ska samlas på skolan, fixa kläder, smink osv sen traska till stan och vara där i någon timme. Vet inte exakt hur länge det håller på men halv 12 är första tiden vi har iaf. Jag vet itne det känns inte bra haha, vi har inte tränat på det vi ska göra, inte för att det är så jävla svårt, men det känns som det kommer bli lite "äh spela roll" känsla. Men men, sista dagen ändå och sen lov, så jag bryr mig inte så hårt om det blir dåligt eller bra... haha exakt.. spela roll känsla fick jag där! Jag vill bara ha lov, något annat tänker jag inte så mycket på.

Nu ska jag packa det sista till umeå eftersom jag blir där lite längre än vanligt =) jippi, sen ska jag shoppa loss..för typ..högst 200 kr hahaha..för det är det enda jag har råd med, stackars mig. Eller ja jag får väl skylla mig själv som "köpte" en mobil utan pengar så att mamma fick vara min börs. mjap mjap hej!!!!!!!


sådär känner jag mig just nu, knäpp och gul i pannan haha.
den fulaste bilden som finns, men det gör inget för den är gammal ända sen 2006 talet;) haha jag tycker den är lite rolig iallafall.

vars försvann alla?

Haha det är så tråkigt att se då besökantalet bara sjunker som en död båt.

har just kommit hem från mamma , nu börjar låten sitta, och vi har bara 1 dag till på oss innan begravningen, så jag hoppas det blir bra.

Imorgon är det FN dagen, och då ska vi vara på torget och visa hur det ser ut i samhället, mänskliga rättigheter och sånt. Vilket en massa andra folk också kommer göra, så far till torget imorgon och kika vet ja. Börjar väl kring 11 skulle jag tro. Så imorgon blir nog en ganska chill dag, förutom att vi måste redovisa en grej på skolan efter det där, så vi slutar inte föränn kl 4 ändå. Och sen ska jag och plesner sätta våra stjärtar på bussen mot umeå där hon ska till sin mamsi och jag till andré. Vet inte hur länge jag blir där, men till tisdag tror jag. mjap mjap. Nu ska jag se lite tv och lata mig.

knäppa drömmar..

Inatt drömde jag den värsta drömmen någonsin tror jag.. jag drömde att jag och andré satt i ett rum i ett hus som skulle föreställa min mammas, fast det såg såklart inte ut som det gör där. Och han säger
- Linn.. jag måste berätta en sak?
jag: - vad?
Han: - du vet igår på festen..
jag: - ja?
han: - ja.. jag låg med din stora syster...

och där alltså jag kan inte ens förklara hur jävla arg jag blev, jag brann typ upp av ilska, sen var jag så jävla dum också, ja ba: "Du förtjänar verkligen att bli slagen så jävla hårt nu" , och han säger "slå mig då.."
och jag börjar slå han som en jävla galning pang pang pang i ansiktet typ tusen gånger, drog i hans dreads så dom losnade typ , sen kollar jag ut genom dörren och min stora syster sitter och flännar och pratar med mamma, och jag går på henne och slår och slår och slår, och mamma säger "men vad sluta nu linn..dom var ju fulla..det var inte meningen" VAAAAAAAAAAAAAAAaa, haha ,sen tar jag i tina och säger kom med här.

Går in i rummet där andré ligger i en säng, helt obrydd också, och jag tar tag hans huvud med min vänstra hand och hennes i min högra sen säger jag "PUSSAS DÅ!!!!!!!!" sen slår jag ihop deras huvuden jätte hårt.. jag var starkast i världen, sen vaknar jag av att jag nästan hyperventilerar för jag var så arg.

Hahahaha, åå... det går inte ens förklara hur hemskt det var, att jag ens var så dum också, jag brukar ofta drömma sånna drömmar, undrar varför... hm.. förmodligen för något sånt skulle vara det värsta som skulle hända haha. nä nu orkar jag inte skriva mer, nu tror säkert alla att jag är psyko som drömmer sånna drömmar hela tiden. Nu ska jag snart fara till skolan, men innan dess ska jag klicka runt på cyberspejset. Hej!!!!


nää inte skulle han göra nått sånt, kolla bara så gullig han är haha. gull plutt

feber i skallen

Imorse hade jag 38 i feber...testade just innan jag skulle cykla iväg till skolan..smart.. haha men sen kändes det så onödigt att vara hemma, för det känns som jag har redan varit borta tillräckligt det här läsåret så jag knallade iväg ändå, och hela dagen mådde jag skit och bara vill ehem... hade tänkt fara hem efter lunchen, men sen var jag duktig och stannade ändå. Så därför känner jag mig lite duktig idag.

Nu är jag hos mamma, väntar på att mika ska komma hem från sina kompisar så vi kan träna låten någongång.. först blev jag förbannad för att hon valde kompisar istället för att träna, men sen ska hon komma hem halv 8 så vi hinner träna i en timme iaf.. fjortisar säger jag bara !!

Jag tror jag ska gå och kolla lite tv nu, finns inga roliga bilder att lägga in på den här datorn, och jag har börjat ha tråkiga inlägg på sista tiden utan bilder, så varför inte fortsätta? hejs

mitt huvud sprängs

Jag tänkte nyss "fan va dålig jag har blivit på att skriva i bloggen".. äh..

mitt huvud gör ont, jag tror jag har feber.. men jag orkar inte testa, för har jag feber så kommer jag tänka "jamen vad bra då behöver jag inte ställa väckaren imorgon för då stannar jag hemma".. och jag måste på skolan, så därför hoppas jag att jag mår bättre imorgon. För att vara på skolan sjuk är ingen hit. Idag fick jag en chock... jag måste börja träna haha.. shit pomfritt.. men det var bra att jag la märke till det, för då blir jag mer motiverad ! Så imorgon börjar mitt nyttiga liv igen som jag gjorde slut med just innan sommarlovet. Välkommen ska jag säga imorgon. Men det är ju bara tisdag än, så det välkommnandet får vänta. Nu ska jag lägga mig och vila, blev ingen powernap sist, och nu känns det onödigt att sova i 1 timme, så jag siktar på att ligga kl 9 istället, finns inget skönare än att somna så tidigt. Hejs


det där är jag imorgon då jag springer på min tramp-moj.

eu jävla moppar


Man tar eukörkort om man ska köra eu-moped, för att få köra tillsammans med bilarna. Men inte fan verkar dagens 15 åringar förstå det, jag vet inte hur många gånger jag har blivit skit rädd för att det har kommit en eu-moped och trängt sig igenom på en trång cykelväg där tusen människor går. Visst är det störande med vespor som kör på trånga cykelvägar också, men sånt får man ta, det gjorde ju jag också. Men inte i helvete att en eu-moped kan köra förbi utan att jag tänker alla onda tankar som finns.


Ja, såja.. nu har jag avreagerat mig på det. Måste till ersmark idag också för att vi ska bli samspelta med låten. Och idag har jag varit så jävla trött, har aldrig varit så trött i hela mitt liv, jag är alltid trött, men så trött som jag var idag på skolan har jag aldrig varit, så idag har varit en jobbig & trött dag. Men då jag tänker på lovet så går det lite lättare, men bara lite.
nu ska jag lägga mig i sängen och ta en liten....lång.. powernap tror jag. Hejsvej

tidigt är skit

Jag hatar att stiga upp tidigt, men då jag sover i ersmark så måste jag upp 6 för att åka gratis in till stan. Jobbigt men sant.. Så nu är jag tröttast i världen och känner mig som en zombie, tur att vi har kort dag idag. Och att det är varmare ute idag än igår! Annars hade jag inte varit speciellt pepp på att cykla till skolan, fast det är jag aldrig, men ändå.

En dag närmare lov !!!!!!!... nu ska jag hitta på något... alltså ingenting.. vad finns det att göra klockan 7 på morgonen? just det.. hejdå!

The scientist.

Hejsan.
Jag är hos mammsen i ersmark, och ska sova här till i morgon bitti. Jag och mina systrar har tränat på låten som vi ska spela/sjunga på morfars begravning. Som blir The scientist av coldplay, en fin och känslosam låt. Så jag hoppas det går bra och att vi kan stänga ute våra känslor just under dom få minuterna som vi ska sjunga.

Nu ska jag nog se på lite tv, eller nä jag ska säga åt mika att ta fram sina gitarr-fingrar så vi kan träna lite mer. Sen blir det att se på tv och slöa och sen gå isäng tidigt för jag är super trött och har lite ont i mitt huvud.

Men snart är det lov och det känns så jävla skönt... åh.. loov loov älskade lov. PUSSPUSS på lovet. Och puss puss på min älskling som jag saknar massor. Hejdå!


jag letade om mamma hade några roliga bilder på datorn, men det enda hon hade var bilder på våra förra kattbäbisar, så ja det får väl bli en på en av dom !!.. haha.. mjuka och gosiga, men snart kommer det fler ;) mysmys

tråkigt = lista..

Jag har så jävla tråkigt och inget att skriva om heller, så då kopierade jag den här listan som jag har sett på typ allas bloggar i hela världen nu. Skit tråkigt jag vet, men tidsfördriv !

HAR DU
ett förhållande? Japp
en bästa vän? Nej, värderar inte kompisar på det sättet.
blivit kär vid första ögonkastet? Jajjamensan
skrikit år en lärare? Ja men det var läänge sen.. i 6an.
kysst någon och sedan ångrat dig? JEppjapp
ljugit för dina föräldrar om vart du är? Johoooo
några smycken som kostar över tusen kronor? haha nej, jag har 2 par örhängen från hm de räcker.
snusat? mmm
rökt? mmm

DAGENS
klädsel: Mjukis är bäst
frisyr: ful tjorv mitt på skallen
låt: eh.. vet faktiskt inte, har inte lyssnat på musik idag.
vill ha: Pengar. massor..
sjuka: vet inte, jag tror jag är sjuk, men jag tror det är inbillning haha.. 
beroende: Snus.. bara för att jag har slut...ååååå...
saknad: Mys..
köp: inget, jag är pank
godis: typ glass.. och annat fett... vadå det är söndag..

FÖRSTA
bästa kompisen? Vet inte, jag var en kompisplayer som alla andra.
bilen? min röda fina.... vad heter dom? bob?.. typ, ja men alla hade sånna iaf då dom var små!
husdjuret? Hund
semestern? Ingen haha.. eller ja.. finland?..eller nä.. eller jag vet inte, jag har aldrig varit på semester enligt mig. 
jobbet? Sommarjobb med äventyrsskola? vet inte vad det heter, men barn som ska lära sig klättra/segla och sån skit.
köpta skivan? Säkert brittan.
piercingen? Öron
konserten? Hm.. måste tänka.. jag vet inte, måste nog varit på julgalan i vintras.. då var det massa artister iaf.
fyllan? Sommarlovet då jag skulle börja 9an

BLANDAT
är du blyg inför det motsatta könet? Nej, eller nä det tycker jag inte.
hur gammal blir du nästa födelsedag? Nitton ovärda år
har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? Näe jag tror inte det.. ? eller jo skojade bara.
använder du huvtröjor? Ja det är skönt. har på mig en skön nu ! bang bang
vill du ha några tatueringar eller piercingar just nu? Har 2 piercingar, skulle inte skaffa en till. snarare ta ut båda två men det vågar jag inte, då skulle jag nog inte känna mig som jag längre. Tatueringar kommer, måste bara ha pengarna först!
kommer du bäst överens med personer av samma kön eller det mosatta? Beror väl på, både och.

TIO, SISTA
personen som smsade dig: André
personen du kramade: André
personen som ringde dig: Mammsi
personen som du ringde: André
alkoholdrycken: Någon knasig drink på balzac
bilfärden: Ovärd taxitur från balzac - mig.. förlåt andré.. haha
filmen du såg: Kung fu panda
Låten du hörde: The End - låten ur panda filmen
gången du grät: I onsdags då morfar gick bort.
måltiden: Pyttipanna


NIO, SKULLE DU
våga hoppa fallskärm? Aldrig
våga hoppa bungyjump? Kanske.. om jag skulle få en miljon
kalla dig själv lycklig? Japp
hellre ta bilden än vara med på den? Nä tråkigt att ta bilder..roligt att vara med!
kunna gråta över en kille? Ja.
kunna gråta över en tjej? Ja.
kunna ljuga för någon? Om det behövdes.
kunna springa femtio mil? Näe inte i mitt kondition skick nu iallafall !

FEM VAL
solnedgång eller soluppgång? Solnedgång.
sommar eller vinter? Sommar !!!!!!!!!!!!!
vilken ålder har varit bäst hittills? vet faktiskt inte.. alla på olika sätt.
sova på sida, mage eller rygg? Mage med ett ben som en krok!..eller går inte att förklara.. men jag vet ! haha
kramar eller kyssar? båda är mys, så båda.

FYRA SAKER
du gör när du har tråkigt: Tar mina långa powernaps, dator, äter, sjunger, duschar.. osv
du gjorde igårkväll: Myste, såg film, åt choklad, sov.
du kan höra just nu: Tvn, pappa som bullrar, jag som knapprar, och grodan som skuttar.
du inte kan leva utan: Mat, mat, mat mat

TRE PERSONER
du kan berätta allt för: Gud , buddah, allah..
du tycker om: André, familj, vänner. smart jag var!
du inte gillar: Äh,

TVÅ VAL
coca cola eller fanta? båda, beror på vad jag är sugen p1
hund eller katt? Båda där också. mys mys söt söt.

EN ÖNSKAN
Att studenten 09 kommer fort !


fan va tråkigt... nu ska jag nog se heroes.. sen sova..för jag såg just att klockan var mycket för mig haha..godnatt.

fet

Tjena, idag är jag uppsvullen som en boll, kan vara för allt fett jag åt igår. Men det gör inget. Nu måste jag skriva 2 uppgifter som jag inte gjort i psykologin, därför sitter jag här och knappar medans andré ligger och snarkar i sängen. Sen ska jag se reprisen av idol kl 11.30 också för att jag missade det i fredags.. finns nite så mycket annat att göra på en söndag morgon!! tjingeling

ilningar..

Jag har jätte jätte mycket ilningar i tänderna idag pga all cider som flög ner i min mage igår. det gör skit ont...aj !!!

Men igår var trevligt, skulle nog inte ha druckit den sista drinken... men så blir det nästan alltid. Så idag är jag bakis och André är just nu påväg till ica för att köpa choklaaad... gött. Så ikväll blir det att bara ta det lugnt, käka fett och se på tv och dricka cola ! en perfekt lördagkväll helt enkelt. Hejdå !!!


Pinsamt eller inte?

Tjena, nu är det fest, frågan är ju, är det pinsamt att skriva då man är full eller inte? Ja det är väl en tolkningsfråga. gud vad smart jag låter.. snart ska vi dra balzac eftersom det är gratis att gå in före halv 11. så om 5 minuter vandrar vi ner mot stan för att få ta oss in gratis ! värt som fan. Shabalabalalblablaba..

Vi var alla lite busiga idag vi som är här, .. kommer inte berätta varför eftersom man vet aldrig vad det är för personer som läser ens blogg. Men jag har roligt iaf, och jag kommer ha kul ikväll ! Så hejdå!!!!!!!!!

stressad i drömmen

Inatt var det andra gången jag drömde om att jag Plesner, och Rårå stressade till balzac efter teatern haha.. och ingen av drömmarna har vi kommit fram? Kanske ett tecken !!... eller så är det bara för att jag tänker på det då och då,b ara för att jag ska ha något annat att tänka på. Man vet aldrig, drömmar är lustiga.. men jag drömmer oftast om något som jag har tänkt på under dagen eller sett på film eller något.. då kan inte min hjärna vara speciellt fantasifull.

Idag råkade jag stiga upp lite för tidigt igen, jag är bra på det.. men jag orkar inte stressa, kanske därför jag stressar i drömmarna istället. Stressa har jag gjort klart i mitt liv tycker jag. En annnan dålig grej är att det bara är 2 plus ute + regn... jätte bra, nu blev jag jätte glad så jag sken som en sol..

Nu ska jag hoppa på André som ligger i sängen och har det mysigt medans jag har det omysigt. Hejdå!

Aqua spa

(google)

Idag var jag och mamma på aqua spa och fick massage + kurbad.. det var skönt. Eller...kurbadet var kanske inte min grej, tyckte det blev för varmt efter 5 min och skulle sitta i en halvtimme.. eller jag fick nog gå upp om jag ville, men det skulle kännas lite ovärt. Men massagen var iaf guld. Sen följde jag och André med till ersmark och kom just hem med bussen därifrån.

Så nu ska vi väl bara se på tv och ta det lugnt. Imorgon blir det balzac. Även om jag inte är världens gladaste människa på jorden just nu, så vill jag ha roligt ändå. Så ja, det blir så. Fast innan det så måste vi fara och se på impro teater på nordanå som börjar kl 19.. inte så passande kanske, då det verkar som den nästan är 2 timmar lång. Och för att komma in gratis på Balzac måste vi in innan 22.30.. blir att stressa som fan ..det känns jobbigt men men. Nu ska jag lägga mig i sängen hos min baby ! Godnatt.

vila i frid morfar


Jag blir ledsen då jag tänker på att vi träffade dig alldeles för lite.
Jag blir ledsen då jag tänker på att jag verkade så jävla kall idag på sjukhuset,
även om det kändes som att jag dog inombords då jag såg dig ligga livlös på sjukhussängen
Jag blir ledsen då jag tänker på att du endast blev 67 år.
Jag blir ledsen då jag tänker på att nu är mormor själv.
Jag blir ledsen då du aldrig hann höra min nya låt som både du och mormor längtade till.

Men jag blir lättad över att du nu slipper ligga och kämpa efter luft.

Jag älskar videobandet då vi var små och jag springer på bordet och mamma blir galen och börjar räkna ner"gå ner på tre, 1....2....3" och jag springer och kastar mig i ditt knä, och gör om det om och om igen.
För det var du som skyddade mig mot den dumma häxan !!! tyckte jag nog då för att jag inte fick gå på bordet.

Mamma brukar berätta för mig ibland att då jag var liten sprang jag på potatis plantorna, sen kom jag gråtandes till mamma och sa "Moffa säger jag inte få gå på panta"

Vi har alla många minnen med dig, och vi alla saknar dig så.. om man ändå kunde vrida tillbaka tiden och träffa dig vid liv en sista gång och ta vara på varenda sekund.. Vi älskar dig Morfar.

"It's like wishing for rain as I stand in the desert"

1940-12-07

2008-10-15
sov gott, vi ses igen...men inte än..


When we're dead awaken

Ja, .... den var väl bra, eller jag fattade typ ingenting, men skådespelarna var grymma. Synd bara att man tappar bort sig så fort då det inte är en handling som faller en i smaken riktigt. Jag vill kunna lyssna och förstå ändå, men jag är inte bra på sånt. Och den var ju på Engelska också, så i början lyssnade jag nogare än nogast, men sen då jag började bli uttråkad så fattade jag ingenting av vad dom höll på med. Men cool scenografi och bra skådespelare. Blir bara svårt sen då vi ska göra någon sorts analys på det hela.. haha

Egentligen måste jag sitta och skriva bokredovisning nu, men jag orkar inte. Jag är trött och har ont i mitt gungande huvud. Har inte ens läst mer än halva HALVA boken heller.. så ja ..!!! blir nog inge bra. Nu ska jag gå och borsta tänderna och rengöra mitt face, och sen ska jag hoppa i säng tror jag. Sovmorgon imorgon, skönt. det behövs.. för imorgon är det naturkunskap i tusen år, som förövrigt är det ämnet som vi haft minst i, och nästa vecka ska vi ha prov? VA? vi har haft 4 lektioner typ det här halvåret. Eftersom läraren varit borta i sin bondgård. Så med det vet jag inte riktigt hur han har använt sin hjärna.

I helgen blir det balzac iaf, och jag blev överlycklig då jag fick veta att det är gratis entre denna gången också, eller.. min börs blev glad! så det blir nog ball

godnatt !

powernap

Snart ska jag ta min dagliga powernap... utan en sån, funkar inte min hjärna bra, och eftersom vi ska se teater ikväll på engelska, så måste min hjärna vara vaken! Så det ska jag ta nu. kom inte på något vettigare att skriva.. kanske för att jag inte tagit min powernap än !! .. så godnat...

Dag 2..

.. Att gå omkring och inte veta när det ska hända.

Jag tänkte först skippa skolan, men sen tänkte jag om och kom fram till att fara och träffa vänner istället för att sitta hemma och tänka, skulle nog vara bättre. Sen går vi kort-dag idag.. kl 13, så efter det ska jag nog fara till lasarettet. Om inte något hänt innan dess.

Ikväll ska vi se teater också, på engelska. Så det blir nog bra, hoppas jag.. bara jag förstår något! Jag orkar inte vara rolig och lägga in bilder och skit nu. Så därför får jag ha en tråkig blogg tillsvidare.

bra dag.. dålig dag

Vad som började som en bra dag, plesner 18 och allt, vände sedan och blev en mycket dålig dag..

Mamma ringde då jag stod i matkön i skolan och berättade att morfar blivit sämre under natten och att läkarna sagt att han inte kommer att överleva.. Har just kommit hem från lasarettet där jag varit i närmare 9 timmar. Kände att jag var tvungen fara hem, för jag vill inte riskera att se någon släkting dö.. eller någon alls för den delen.. Så hoppet är borta, jag som hoppades och trodde så starkt på att han skulle bli bra, men så blev det inte alls.. så ja.. jag har inte så mycket annat att dela med mig av förutom att jag hoppas att Morfar får det bra snart.. istället för att behöva ligga med tusen slangar och kämpa för varje andetag..

godnatt.

JA MÅ HON LEVA!!!!

  Grattis till Plesner som fyller 18 år idag jippiiii!! Äntligen kan du köpa dina jävla cigg själv haha ;)
ja må hon leva ja må hon leva ja må hon leva ut i hundratusen år, ja visst ska hon leva... m.m =)



Igår gick det aldrig att logga in på denna sida, så därför blev det inte mycket skrivet.
Jag la mig iaf i sängen vid 22 för att plugga till psykologin.. jag svarade på alla 20 frågor.. men om dom kommer fastna i mitt huvud? knappast.

Nu ska jag göra mig klar och sen fara iväg till skolan :) hejdå

alldeles för länge...

... har jag sovit idag, vaknade  för ca 10 minuter sen och sa till andré att han skulle gissa vad klockan var, han gissade på halv 11, jag med.. sen kollade jag och den var 20 i tolv... då flög jag upp som en raket som skjuts upp till rymden.

Jag har drömt världens konstigaste drömmar inatt, säkert 10 stycken olika. Den sista var iaf att jag satt vid datorn i mitt rum, och pappa kommer in och frågar "Ska du med till turkiet?" då sa jag"okej när då?" då sa han något i stil med"Flyget går om 10 minuter" . Så jag skuttade upp och sen helt plötsligt gick vi ombord, och satt på ett stort flygplan påväg mot turkiet. Då tänkte jag då jag satt där "ånej jag har inte ens sagt till någon att jag ska dit!" så då fick jag ångest över det.

idag måste jag plugga psykologi eftersom vi har läxprov på 2 kapitel imorgon.. skulle just skriva att jag har inte ens pappret till vad vi ska träna på, men sen kom min hjärna ihåg att det har jag ju visst. Så vad bra, då slipper jag tänka på det nå mer. Nu ska jag göra något att äta för min mage är hungrig. Hejsvej

Time of your song

shabbalabbababa.. ikväll har vi inte gjort mycket, käkat choklad och började först med att se Ace ventura första filmen, sen slog vi över till tv4+ under reklamen och såg att flightplan var där, så vi börajde se den istället haha. Sen hoppade vi lite mellan kanalerna under pauser.. så jag vet inte riktigt vad man ska säga att vi har sett..båda två kanske! Sen nu hade vi tänkt hitta någon film att se, men sen börjar det någon rymdskepps tjolahaba film på 1an som andré ville se, han sa att den verkade skit bra , så jag får väl lita på han! Annars blundar jag bara i smyg och råkar somna! Det funkar alltid.

Imorgon måste jag göra psykologi läxa .... kom på det nu haha..eller har kommit på det några gånger under helgen, men sen har jag glömt bort det igen. Nu ska jag lägga mig i sängen :) godnatt.


rosa!!!!!!!!

spagetti ben

Nu har vi just käkat pastasås och spagetti, men det är inte därför jag har spagetti ben, utan vi gick ända bort till europamöbler på söder och tillbaka..och påvägen dit så gick vi in på 2 andra möbelaffärer och vandrade runt och testade sitta i alla olika sorters soffor. Sen var vi tvugna att gå in på coop och köpa choklad och cola till ikväll! Nu är mina ben och fötter helt döda... stackars dom, så därför måste jag vila dom nu i minst 50 timmar. Låter bra va? Japp..

Men vi hittade iaf en fin och skön soffa på europamöbler, så det var nog värt att gå ända dit bort. Så nu kanske André slår till på den och gör sitt studentrum lite finare=) jippi. Nu ska jag lägga mig i sängen och vila mina långa långbens-ben.

BULLENS

Tjabba, jag vaknade för ett tag sen, och andré är hungrig, så jag ska snart gå och göra bullens korv, vilket är den godaste korven i världen!!!!!!! Mums. Sen idag ska vi kanske traska till Europa Möbler för att kika på lite soffor, eftersom andré behöver en till sitt studentrum. Så vi ska väl bara dit och titta och bli lite inspererade eller vad man nu ska säga. Sen händer det nog itne så mycket, idag blir en lugn dag, vi ska försöka hitta någon serie som är bra, som vi kan ligga och se mesta tiden av dagen. Är ju inte världens bästa väder ute, och jag har lite pengar, så då finns det inte så mycket annat att göra här!


tröttsnark!

nu kan jag officiellt kalla mig för matlagare

För idag har jag gjort korvstroganoff alldeles själv!!!!!!!!!! eller okej... andré skar korven och fixade makaronerna.. men vadå hur svårt är det? mihihi... men det blev gött iaf och jag var lite stolt över mig själv efteråt. Nu kom jag på att jag har visst glömt att göra matlåda på det som blev över... ops.. får ta och göra det efter jag har skrivit klart detta.

Ikväll blir det film och fett kväll hos Plesner, det blir bra. Så där ska jag sitta och fetta och snacka skit medan andré hänger med sin polare från norsjö på någon fest här i stan. Sen ska jag ringa han då jag ska hem så ska han komma rusandes och mysa med mig :) mohahaa... nä men vadå, det är väl bra haha. Eftersom han inte ska festa så tycker jag inte att det är så elakt =)

Sen hade jag tänkt vara lika smart som Plesner och lägga upp kläder på blocket/tradera som man knappt har använt för att sälja, men då har inte jag någon jävla internetbank och självklart kostar det att lägga upp en annons också.. så det blev inget av med det idag iallafall.. så det får jag fixa sen. Hade tänkt lägga upp en hood, en klänning och ett långt "linne" och ett par skor... åh tänk jag hade nästan kunnat bli lite rikare om någon nappat! Men det får någon göra senare istället. mjapp mjapp nu ska jag gå och fixa klart i köket, sen pussa lite på min man, och sen ska jag nog dra iväg uppför backen :) tjolahophej


en dålig bild på det jag tänkte sälja, ett långt linne från zara(använd 1-2 gånger), en klänning från HM (aldrig använt) och en Carharrt hood(använd högst 5 gånger). Haha nu vet jag inte ens om någon skulle vilja köpa det där, men man vet ju aldrig! Chansa bör man.

räsersnabb

åh, jag lyckades kliva upp för tidigt idag också, ... är redan klar och ska inte fara föränn klockan 10?...värt, jag har visst blivit supersnabb på att göra mig klar på morgonen! men vad bra, då kan jag sova lite längre varje dag istället! Så nu sitter jag här i mitt mörka rum medan andré ligger och snarkar.. fast idag har vi en mega super kort dag om allt går som vi vill så jag slutar nog runt 12-1! inte helt fel. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll då andré ska hänga med någon polare.... majmaj. Men jag får väl hitta på något! Nu ska jag fördriva min tid på något sätt...har bara inte kommit på hur än! hejsvej!


 denna kvällen vill jag helst slippa minnas!! men förfesten var bra, sen spårade allt i min väg haha...

praktik!

Jag kom hem från plesner för ett tag sen, och vi har nu praktikplats! jippi, vi ska båda två vara på Jula, kändes som i sista sekund eftersom imorgon ska lappen in till syon där det ska stå vart man ska vara. Och det känns snäppet roligare att vara på ett nytt ställe, då jag redan varit på mammas jobb förut. Så det blir nog bra! Ett plus om man får för sig att jobba på jula sen också!

och nu har andré kommit också, jag började skriva det här inlägget för typ en timme sen, haha sen glömde jag bort det. Men nu ska jag hoppa i duschen, och sen ska jag mysa med min man :)

i säng, inte i säng

haha jag låg nyss i sängen och höll på att somna, sen fick jag för mig en sak och var tvungen att slå på datorn. Så jag tänkte bara skriva något extremt onödigt här bara för att ! eh..nä jag har inget att skriva, så godnatt igen! haha


så där knasig känner jag mig nu, . jag borde sova nu! och det ska jag ju göra som jag skrev nyss? ja...ni ser ju! hejdå

make me a supermodel

Såg jag just på, det var inte speciellt bra.. så det ska jag nog sluta se! Sen kom jag på att jag har inte sett det senaste heroes avsnittet heller.. aj aj inte bra, men det ser jag nog imorgon, för ikväll ska jag se tjocka tjejer som sätter sig på män, det låter väl festligt? Mosa alla innehåll i deras kroppar..splash..
Sen har jag tänkt lite också på att jag borde nog byta design på min blogg snart.. har haft såhär nu alldeles för länge, men jag känner mig för lat för att orka ändra.. det tog så jävla lång tid sist och jag är inte den som tar tag i saker i första hand, så det lär inte bli något med det på länge..!

Praktik............ ja det har vi vecka 45.. jag har fått praktik på mammas jobb, men jag sommarjobbade där förra sommaren och det var dom 2 jobbigaste veckorna i mitt liv.. jobba halv 7 till halv 4.. låter frestande? nä tänkte väl det.. så jag måste nog gå runt lite på stan imorgon (om jag orkar), och höra runt lite om det behövs en lat tjej på 18 år i en vecka!

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen lägga mig i min mysiga säng och se på efterlyst och sen på generation fett och sen ska jag sova, och sova länge, för imorgon har vi inget individuellaa!! skööööööönt. så jag har sovmorgon till klockan 11 inte helt fel! Godnatt gott folk!


haha helt bekymrad såg jag ut på den här bilden. fast det kanske jag var tillochmed! vem vet

Snart helg

Snart är det helg igen, skönt.. ,  imorgon kommer andré, och jag måste köpa en hårtork?..haha.. ja, jag tänkte göra det idag, men sen orkade jag inte. Jag är så lat.. lat lat lat.. jag har då slutat träna också, tränade kanske...3 gånger haha. Men nångång i framtiden ska jag nog orka börja träna igen som förut. Jag väntar tills jag väger 100 kg.. då har jag ju en anledning att träna också.. smart jag är... nää , men nu måste jag skriva klart redovisningen till religionen imorgon, jag har kommit en liten bit men jag fattar ändå noll så jag kommer nog inte få så bra betyg på det där känner jag.



es3c!

världens undergång

Tjena, idag är dagen då alla sa att jorden skulle gå under.. jag tror nog inte på det längre..  Jag fick ont i magen imorse, och sen kom jag på att jag har en miljon jävla uppgifter att göra...

uppdatering:
Jippi vi lever!! haha.. åh.. men snart kommer ändå något hända som kommer ta död på alla människor!

tjockt

Kom hem från mammsen för en timme sen ungefär, jag fick skjuts hem för jag var så duktig och lagade mat och bakade kladdakaka och städade bort efter mig tilloch med.. så mamma tyckte jag förtjänade skjuts hem:) tack så mycket min mysmamma!

Nu sitter jag här och lyssnar på gammal musik som jag lyssnade på då jag gick i 8an-9an, det är så jävla skönt ibland.. att bara sitta å lyssna på en låt man hört en miljon gånger förr, men ändå så är den bra på ett konstig sätt. Ja nog om det.

Vi har fått massa uppgifter i alla ämnen vi har tror jag.. och jag har inte gjort en enda. Klassfest i helgen pratas det också om, så vi får se hur det blir med det! Brukar alltid pratas, sen skiter det sig ändå, men man vet ju aldrig! Jag längtar bara till på torsdag för då kommer baby som är ledig på fredag :) jippii. mimim.. vad gör jag nu då.. ingenting.. eller jag skrev ju just det kom jag på haha. Nu ska jag fortsätta lyssna på massa låtar, man blir så glad av musik! Jag sitter alltid ensam i mitt gula fula rum och diggar på min fula stol framför min fula dator. Så nu ska jag fortsätta med det!

och därför bjuder jag på en skön låt !


Den troende plesner

Hahhaha vi sitter här utan för svenska klassrummet, och plesner sitter och ber till gud att HM ska kunna beställa hem ett par skor från stockholm som hon hittade på en blogg alldeles nyss, hon ber å ber å ber att det ska finnas i rätt storlek.

Hon tror att gud ska höra om hon säger "snälla hm ha 39 svarta dragkedjeskor så ni kan skicka dom till skellefteå den här jävla hålan, och dom ska FAN vara snygga på , inte hårda. Och sen gud... ge mig dom skorna .. jag kan lämna tillbaka dom andra"

Nu vill hon att vi ska be tillsammans så kraften blir starkare.

Nu kom hon på att hon knäppte händerna fel, så nu måste hon göra om det.

"gud jag älskar dig, jag har aldrig sagt nått dumt, jag vet att du tittar på mig, jag ser ditt ansikte nästan, jag ser ditt skägg och du ser ung ut, inte alls så gammal som du egentligen är"

Nu sa hon att om hon får tag på skorna, så skulle hon kunna klä av sig naken på skolan.

Och nu säger hon att hon aldrig mer ska säga gud.. så nu säger hon G-U-D.
Jag säger ju det , hon är fan den skogalnaste människan jag någonsin träffat och kommer att träffa haha.

ja det var roligt iallafall haha nu ska jag fortsätta skriva om alla asagudar som finns ! hejdå !

mat mat

Nu har jag just käkat pyttipanna, så nu är jag mätt och glad. Idag har varit en jobbig dag, måndagar är alltid värst.. men nu är den skoldagen äntligen över.

haha det är alltid lika roligt att se då man lagt in länk till sin blogg på apberget så flyger besökarantalet upp som bara den, sen tar det några dagar, fortfarande rätt många som kollar, sen åker det ner igen på det vanliga. Så tråkigt, varför kan inte alla bara börja läsa min blogg så jag kan vara lite glad då jag kollar statistiken haha. Men äh, jag är glad ändå, jag brukar ju inte skriva så vettiga saker så .. men nåndag ska jag komma på något roligt att börja skriva om, men min hjärna är fortfarande i daller-tillstånd efter skolan börjat om.

Sen tänkte jag på en rätt rolig sak idag.. jag brukar tänka rätt konstiga saker rätt ofta men ändå, jag tänkte att "tänk om man skulle få ett presentkort hos en frisör och göra exakt vad man vill för obegränsat pris, då skulle jag sätta in löshår och färga det blondt" Då kan man ju undra "vad fan skulle hon göra det för?" Haha och jag vet inte, förmodligen för att jag skulle aldrig göra det annars och sånt kostar ju multum och för att då skulle jag kunna färga om det nästan gratis hemma sen igen! smart jag är., fast jag har redan begått det misstaget en gång och var blond i...1 dag. Fast då färgade jag det hemma också, så det blev gult, orange och vitt väldigt vackert. Jag tror tilloch med jag har en dålig webcam bild på det eftersom jag hade ingen digitalkamera då.. nu ska jag leta efter den..

haha sämst kvalité.. jag ska leta fram någon annan, eftersom jag kom på att ett tag i 8an hade jag rätt många ljusa slingor så jag såg blond ut på vissa kort..

Att vara fjortis är ju ett måste då man är 14-15 eller hur!

Nä blond är inte min grej! men det är roligt ändå att tänka sig själv i en hårfärg som skulle bli helt fel. Jaja nu ska jag hitta på något annat , tjolahopp hej

låååt

Min mamma ringde nyss och berättade att den nya låten finns nu ute på klicktrack, så jag kollade ju genast upp det och jajjamensan det gjorde den minsann! Så nu snart ska den börjas spela på några radiostationer, tyvärr blev det inga större, utan det blir p4 stationer, radio skellefteå och lite sånt. Men jag hoppas ändå att det sprider sig vidare och att den kommer ut i lite större radiostationer, men jag är ändå nöjd, bättre än inget!

Nu var jag tvungen att fråga andré om jag skulle låta skrytig om jag la ut länken i bloggen, men det tyckte han inte haha.. så mesig jag är. Men här är iaf länken till låten :

http://www.klicktrack.com/westside/releases/linn/nothing-at-all?cp=26
För att kunna höra på hela låten så måste man trycka på play efter varje 30 sekunder, annars är det ju bara att köpa den för en billig tia krona och höra hela utan massa pauser;) blink blink

För dom som inte hört covern på Im yours så här är länken till den:

http://www.klicktrack.com/westside/releases/linn/im-yours?cp=26

Så nu har jag skrytit färdigt för idag och hela mitt liv haha.. men nångågn måste man ju! och jag säger ju inte att jag är sveriges nästa stora artist, utan detta är en början på något som jag älskar att göra! förhoppningsvis går det framåt, och om inte så finns det alltid andra vägar att gå! Man ska inte ge upp gott folk! godnatt

tjena

Nu är jag hemma i skellefteå igen, och världens regnigaste dag..både i umeå och här, vi blev jätte blöta då vi skulle ta bussen från mariehem till stan.. bara flög vatten från mitt huvud och överallt. Men nu är jag hemma iaf.. och det är skit tråkigt, vill att det ska vara helg varje dag. Nu en hel lång jobbig tråkig hemsk skolvecka till nästa helg.. och jag har 2 arbeten som jag inte har gjort.. bra... bra bra bra.. inte. Jag är jätte trött, så jag ska nog lägga mig i sängen och se lite tv och käka lite choklad som jag köpte med mig för att ha på bussen. godnatt !


jag och storasyster för många år sen

wall-e

Tjenatjena fisk mamma, nu har vi just sett lilla melodifestivalen och alla sög.. vars är alla små pluttar i sverige som kan sjunga? Ja jag vet inte, inte i lillamelodifestivalen iaf, men det är rätt roligt att kolla på ändå. Innan det så såg vi Wall-e som var jätte bra, rekomenderas till dom som gillar pluttisnuttiga filmer! Och snart ska vi se Mirrors som går på bio nu, en skräck film... brbrrr.. så jag tror jag måste krypa ner under täcket och ta skydd av andré som får skydda mig mot alla onda andar som jag kommer vara rädd för då filmen är slut.

Vi var en sväng på stan idag också, blev ingen lång tripp.. jag hittade inget..eller ja.. jag kollade väl knappt heller, testade en tröja som var helt okej, men inte okej för min budget. 400 kr har jag absolut inte råd att köpa en tröja för nu. Så det får vänta till.... eh.. november, för då kommer jag ha alla mina pengar, eftersom jag är fortfarande skyldig mamsen 500 som hon ska få nu i oktober. Men men, jag får väl överleva. eller ja det gör jag ju endå haha.. får ju mat och allt sånt bra då man bor hemma! Även om det är tråkigt att ha samma gamla ruttna kläder liggandes i garderoben. Jag tror tilloch med kläderna är less på att leva, jag tror dom vill skrotas och utplånas lika mycket som jag vill det.

Jaja nu ska vi se filmen, och imorgon bär det hem mot skellefteå igen.. så jag måste ringa plesner imorgon och se vilken buss hon ska ta hem, så jag slipper åka hela långa vägen själv :) mycket trevligare då man har sällskap och kan prata om allt mellan himmel å jord! maj maj godnatt !

Sen tänkte jag ju lägga in kort på andrés studentrum också.. men han har inget minneskorts-in-sättare eller va man nu ska kalla det, så det får jag lägga in då jag kommer hem imorgon istället.


men vi har det mysigt ändå i hans fula rum haha=)

usch..

Vi vaknade för ca en halvtimme sen och det är ingen vacker syn att vakna upp till om man tittar runt i rummet heller, det enda som är fint här inne är andré haha.. men jag har iaf skit mycket astma, hade det igår också, vet inte vars det kommer ifrån så jag längtar tills vi nu snart ska dra ner på stan och jag får lite frisk luft. Och innan jag somnade igår också så var ajg jätte jtäte varm och mådde skit dåligt och kändes som jag hade 40 graders feber, och somsagt jätte mycket astma så det var ingen rolig kväll.. men jag lyckades iallafall somna efter en sömnparalys som jag inte heller haft på jätte jätte länge.. säkert för att jag var sjuk, men iaf när jag vaknade i morse så provade jag febern direkt och jag har inte feber? va... jätte konstigt.. men det är bra iaf för jag vill inte må skit då jag inte ens är hemma i skell. NU ska vi iaf bege oss ner mot stan och jag ska grina lite för jag inte kan köpa nått, men jag ska iaf köpa en hårtork !!! det vet jag.. haha hejdå

majs

Nu har jag just kommit hem till tina igen efter jag och andré varit och käkat nere på stan... och alla ställen är skit läskiga..  umeå är skit läskigt på kvällen tycker jag haha.. så skellefteå är bra för att det är inte läskigt att gå på stan på kvällen för då är ingen ute haha. Nu går det mest bara massa konstiga folk och tusen fjortisar överallt

Men nu är jag iallafall här och andré mötte upp sin mamma som kom från norsjö med saker från hans rum som han ska ha i sitt nya rum..typ tv, dator, sängkläder och sånt där. Men jag längtar inte till att vara i det där fula rummet och sova haha.. skit fult åå det går inte ens att förklara , jag ska ta lite kort sen och lägga in så mina tusen läsare får se. Men jag längtar iallafall tills det har blivit lite ordning där inne och att avloppet har slutat lukta skunkbanan. Nu ska jag se Familjen är värre som går på 5an , även fast den varit en timme, fast jag har ju sett den förut så det gör ingenting.

Sen måste jag göra en uppgift i religion i helgen också.. den skulle vara inne igår och jag hade skrivit upp fel datum på mobilen,.. men grejen är den att jag tror faktiskt bestämt att hon sa den 9onde för jag minns att jag skojade med mickis om att då är det ju bra om jorden går under , då slipper vi det där.. så det var lite konstigt. Sen har vi någon uppgift till psykologin som jag inte har papper till heller, så jag måste göra den på söndag också..fan va jobbigt.. jag gillar skolan då vi är lediga typ halva veckan och inte har några uppgifter alls.. men vem gör inte det?? Jaja nu ska jag sluta skriva och titta på filmen och sen dra till andré då han är klar med allt sjåandes... hejdå!

umeå

tjenare, nu sitter jag i min storasysters studentlägenhet, jätte mysigt har hon. Men innan vi kom hit så var vi och kikade in i andrés rum som ligger nära, han har inte hunnit flytta in än eftersom han fick den i onsdags. Men fyfan va äcklig korridor han bor i, jätte skabbigt kök bara öl i kylskåpen och bläbläblä, och det värsta är att de luktar avlopp fulla andrés rum... BLÄÄÄÄ... fyfan bajs bajs bajs hela lägenheten, och sängen ser ut som man är på kollo.. allt kändes som kollo i hans korridor. Så jag vet inte , innan han fått snyggt där inne så kommer jag inte vara peppad på att komma in i hans rum varrannan helg, men jag kommer hit för att få vara med han och det är ju det bästa. Men men iaf.. snart börjar idol så då ska vi se på det, och sen ska vi dra ner på pizzerian och käka middag eftersom ingen av oss har ätit än. Sen ska andré iväg och möta upp sin mamma som kommer med dator, tv å grejjer till hans lägenhet, så medans dom donar på där så ska jag stanna här och vara social med min syster. maj maj och imorgon blir det stan somsagt.





jag är en så bra fotograf

trött och ... kallt

Idag är det kallt som fan ute, men tur att jag får åka räserbil med plesner till skolan idag eftersom vi ska till umeå direkt vi slutat :) Och jag steg upp tidigare idag för att duscha och packa grejjer, men jag har fan inte packat ett skit känns det som... jag lär väl bara slänga ner några plagg och hoppas på att dom matchar varandra någorlunda iaf. Men det spelar egentligen inte så stor roll, jag ska bara mysa med andré hela helgen, fast imorgon ska vi gå en sväng på stan iallafall så får vi se hur mycket billigt jag hittar där...förmodligen ingenting haha. Men man vet ju aldrig ! Var länge sen jag var i umeå och vandrade. Nu ska jag fortsätta försöka packa min väska och sen göra mig i ordning och sånt, och sen ställa mig på vägen och vänta på att den gröna superbilen kommer med en dreglandes hund baki :) haha


snart baby får vi gå hand i hand igen :)
och jag vet jag är dålig på att ta nya bilder, så det hamnar bara gamla bilder här, men jag ska försöka bli bättre !!
I PROMISE hejdå.

tjena räserpadda

Nu har jag just sett klart det tredje avsnittet av heroes sesong 3.. och jag vill bara se mer mer mer mer mer. Jag känner mig ännu risigare nu, och har 38 i feber också..det suger skruvadmakaronilåda.. men jag har käkat 2 ipren och druckit massor med vatten så förhoppningsvis mår jag bättre imorgon då vi har lång dag. Men jag har tur som slipper sitta ensam den långa tråkiga vägen till umeå, plesner ska nämligen till sin mami och därför gör hon mig sällskap! perfekt , nu ska jag slänga mig i sängen och sova och bli frisk som en fågelfisk. Godnatt !

korvstroganoff !!!!!!!!!!111

Ja, det var det jag åt till middag och det var gott. Idag for jag inte tillskolan för jag mådde fortfarande dåligt på morgonen då jag vaknade, sen började jag må sämre under dagen, men nu mår jag hyffsat bra, så det blir att fara till skolan imorgon iaf, får inte missa för mycket.

Idag har jag inte gjort mycket, kom just hem från mamma där jag var och käkade middag, vilket jag redan skrivit vad det var. Sen skulle dom fara och hälsa på morfar på sjukhuset eftersom han är fortfarande inte frisk.. han har legat sövd nu i ..3 veckor tror jag det är.. 2-3 veckor iaf.. och det känns ju inte alls roligt, men nu har han börjat vakna så alla hoppas på att snart är han vaken och frisk och kan fara hem därifrån!

Ikväll händer inte mycket heller, jag måste läsa lite i svenskaboken, och sen ska jag nog se idol och sen sova säkert , jag är bra på att sova. Sen imorgon blir det att ta bussen till umeå och hälsa på min baby som nu har fått sin studentlägenhet. Jag önskar jag hade mer pengar.. då hade jag gjort stan till min egen.. men jag måste nog ändå på stan och kolla om jag hittar något billigt! Alla städer är bättre som ligger längre ner på kartan än skellefteå. Nu ska jag nog läsa litegrann ! tjingeling



snartare än vi tror, så är det samma kväll fast ett år senare ! studenten!

jävla withney

okej .. jag orkar inte skriva ett SÅ argt inlägg om jag hade varit pigg idag, jag tror jag har feber tillochmed.. men iaf så är jag arg längst in i min hjärna att hon vann.. jävla jävla ...fan !! Hon ser ju ut som ingen speciell heller, inget speciellt utseende, bara störande och blä. jaja... 

fast nu sökte jag på google efter en bild att lägga upp, och okej den här bilden var väl ganska fin, men jag tyckte ändå att fatima skulle vinna. Det enda bra jag ser med att den här bruden vann är att hon är den första "stora" modellen som har vunnit. Men fan vilken störande tjej, ... haha nu märker jag på mig själv att jag lever mig nog in lite för mycket i det där programmet, men alla har ju något program som man gillar extra mycket.

snart ska jag nog lägga mig i sängen och sova, jag har redan sovit massor idag tillochfrån framför tvn, och känner mig jätte hängig och trött och slut och sjuk och äcklig och ful och darrig och majsig.. ja allt dåligt. Så vi får se om jag orkar fara på den enda lektionen vi har imorgon, men eftersom den är 2 ½ timma så är det inte så bra att missa den.. plus att vi har redovisning.. men det borde jag kunna göra på måndag istället.
 
Vi får se helt enkelt hur jag gör.. beror på hur jag mår imorgon. Nu ska jag hitta på något annat i några minuter tills jag ska gå och borsta mina gaddar och sen lägga mig och se på tv. Eller just ja jag kom på att den här super fetaste killen i världen ska vara med på tv nu kl 22. så jag kanske ska titta på han, så jag blir mer motiverad att träna så jag inte slutar sådär , för det kommer jag nog göra om jag inte slutar äta allt gott som finns i världen. Men det är ju så GOTT !!... haha.. smart jag är.. godnatt !

vaaaaad

Jag är på dåligt humör och jag ska lägga mig under täcket och fortsätta sova... eller nä jag ska se tomodel kl 9 men sen ska jag sova. Sen ska jag komma på en plan så jag kan fara utomlands nångång... för det är allt jag vill just nu, fara från den här mörka kalla hålan och vara borta i 2 veckor. maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah hejdå..

bilder flyger fram




Äh de får duga, vi hade iaf mysigt med myskläder och spel ! och chips å sånt. sen flög plesner fram med en vinbox också haha. jag brukar inte gilla vin speciellt mycket men det var helt okej, självklart så smakade vi ju bara! vem dricker på en tisdag liksom... hallå... haha.

ojdå

jag råkade visst sova jätte jätte länge idag... vaknade alldeles nyss .. men jag somnade iofs efter klockan 2 så. Igår var det jätte roligt iallafall ! Eller jag hade då hur kul som helst haha, vi spelade mest rårås spel som hon fick i lördags "sanning eller konsekvens" fast inte med kort denna gång, utan det var en spelplan MED kort. Mycket roligare än mina kortlekar iaf, men det kan nog vara för jag är less på mina frågor. 

Idag trodde jag skulle bli en mysig dag med baby... men han kommer inte idag..så det blir en tråkig dag istället. Men det är final i topmodel ikväll så jag får väl vara glad för att jag har något att se på iaf! Nu ska jag gå och ta något att käka, och sen ska jag se avsnittet av topmodel som var igår, eftersom vi såg på idol då. Hejsvej

RSS 2.0