Maaaat

Jag är hungrigast i världen just nu, så jag längtar tills min fiskgratäng som tillagas i ugnen är klar.

Idag fick vi lyssna på de som pratar i telefonerna, det var rätt kul faktiskt. Så jag längtar tills jag kan lika bra och får hjälpa kunder och sälja massa saker.

Neeeeeee nu ska jag vänta tills maten blir klar och sen måste jag cykla iväg till konsum för att handla lunch till imorgon, jag orkar inte göra mer mat nu. jag är för lat och trött

Men hallååååå

Haha asså ibland vill man bara skratta för man förvånas aldrig av media och all skit, nu säger vissa att michael jackson fejkat sin död för att det ser ut som att liket reser sig upp i helikoptern, visserligen ser det ju faktiskt nästan ut som det, men ändå.. när fan ska folk ge sig.



Iallafall så ska jag nu göra mig klar och sen hoppa upp på cykeln och börja trampa till hedensbyn.

första dagen avklarad!

Jag är sjukt trött efter dagen, så ikväll hoppar jag i säng tidigast i världen för att jag inte ska vara lika trött som idag. Men det var helt okej iallafall, den här veckan och nästa vecka har vi praktik och sen börjar jobbet på riktigt. Sen märkte jag att Andréa också ska jobba där, så jag hade någon att snacka och hänga med på rasterna, det var bra. Fast det verkade som att det var en hel del schyssta människor där =) Så efter en dag känns det inte alls lika jobbigt som jag trodde att komma ut i arbetslivet, fast då har jag ju inte börjat på riktigt än, men de är bara att visa framfötterna och glänsa!!! haha

Nu ska jag baaara ligga i soffan och glo på tv. skönt


upp upp och iväg!!!

..vem är det som säger så egentligen? stålmannen? spindelmannen? bamse?

Jag drömde att jag var gravid, det måste min hjärna ha fått som idé efter att jag såg lite av children of men där det inte fötts ett barn på 18 år sen blir den tjej gravid. Jag tror inte jag var en sån bra mamma haha.

Om en halvtimme ska jag hoppa upp på cykeln och cykla till hedensbyn, kändes jobbigt eller hur. Sen får jag se vad dagen har att bjuda på, förhoppningsvis massa socialt och trevligt folk och intressant utbildning=)



hejdå från denna mindre vackra mysiga slända som parkerade på andrés finger och likagärna kunnat sitta där tills idag..fast dom dör ju efter en dag men den hade nog suttit kvar ändå.


hela jag bränner sönder

En hel dag ute i solen känns som femtio år ute i solen utan solskydd. Fast grejen är den att jag använde solskydd vilket jag inte brukar för jag brukar inte bränna mig så lätt förutom lite på kinderna. Men nu är jag som en räka, eller jag känner mig som en räka. Jag ska väl vara glad att jag inte är röd som en.. förutom lite på magen och bröstet.

Imorgon börjar mitt arbetsliv med en veckas utbildning. Sen taggar jag stadsfesten !! YEEHA komigen

Nu ska vi vandra till ica och inhandla lite nödvändiga saker, blandannat måste jag ha med mig något käk till imorgon. tjohej

Baaaaaaaad

Igår var vi på stranden och blev uppätna av knort och badade/solade. Vi ska dit idag igen och nu följer nina och hennes kille med så det blir sköj, om det är lite mindre knort också.MAAAAAAAAAAh hejåd

värmen dödar

Haha fyfannnnnnnnnnnnnn så varmt !! det är inte ens kul då man är i stan. Därför hade det vart femtiotusengånger skönare att vara i stugan och kunna bada lite då och då för att svalka sig. Bara den lilla stunden jag var ute nu dog jag nästan. Jag tror fan inte jag är gjord till att vara utomlands.. fast det vet jag ju inte haha

KUL.

Min blogg dör ut

Haha jag känner hur ovärt det är att ha blogg just nu, skriver massa skit och inga bilder! Iallafall så fick jag inte med mig mika ut på promenad, istället ska vi dra ner till stan och köpa stadsfestenbiljetter. Jag köper två dagars och hoppas på att utbildningen är från Mån-fre. Men de lär jag ju märka på måndag.

Nästan alla goa teatrare återförenas då också =) eller återförenas kanske man inte kan kalla det efter 3 veckor, men det känns underbart iallafall =) Mickis jag saknar dig med din spilleruv du får smita från sthlm och komma hit nästa helg =)

jag kan inte låta bli

Värmen har stigit till 27 grader i skuggan och tempen i solen visar 47. Är vi i skellefteå eller?!?!

Fast jag ändå inte borde gå ut i solen pga min bränna i facet så måste jag ut ändå ett tag innan jag tar bussen till norsjö. Så jag drar med mig mika på en promenad vare sig hon vill eller inte

Och för att inte glömma

Något oväntat som jag hörde på radion imorse...

Vila i Frid


jobb och värme!

Jag fick jobbet, fan vad king !! börjar på måndag och har ingen aning om hur länge jag kommer jobba. Det är inget sommarjobb iallafall, så jag ska vara skit bra så jag får stanna länge =)

Vädret är ju king också, 24 grader i skuggan just nu i stan, igår vardet 27 i skuggan ute i stugan vilket resulterade till att jag brände mig som fan. Mammas solskydd måste ha varit "bränn dig mer"-skydd.  Aja lika bra, för idag drar jag till norsjö, men jag hoppas på bra väder lördag och söndag=) för då ska vi dra till badstrand och sola/bada! de blir bra.

Nu ska jag fixa en massa saker och sen hoppa in i duschen och spola av mitt brända face.

mah..

För att ha vart på min första arbetsintervju i livet så gick det väl som det ska, inte så bra. Fast det vet jag ju inte egentligen, bara en känsla. Alltid ska man önska att man kunde få spola tillbaka och säga annorlunda och bete sig annorlunda. Men nu väntar jag på ett svar i veckan om jag får jobbet eller inte. Så kanske eller kanske inte jobbar jag på Xzakt Kundrelation nästa vecka! Men jag ska tänka positivt, det gick bäst och jag kommer få jobbet. Fast då kommer jag bli mindre glad om jag inte får det.. äh.. vi får se helt enkelt, annars finns det alltid fler jobb att söka!!!

Nu ska jag kolla tv och sen drar jag ut till stugan igen.

vad gör du regnet !!!!

Just nu slår regnet i backen, och jag ska fara om en timme och vi har inget paraply... FÖRSVINN REGN.


Nu är jag tillbaka!

Fast bara för någon timme, för jag ska på arbetsintervju idag !!!!!! SNÄLLA LINN SVARA BRA PÅ FRÅGORNA !!!!! komigen gud ge mig en chans, låt mig skina som en stor stjärna som gnistrar va..

Alla kan ju hålla tummarna för mig klockan ett.........

Nu drar jag

 blev inte att kolla stadsbiljetter-priser.. för jag har nämligen inte bestämt mig om jag ska gå 1 eller 2 dagar. HM !!!!!
Aja nu drar jag stugan och solar och blir bränd! haloj

UUH vad har jag gjort

Jag fick just ett samtal från ett jobb jag sökte igår, och killen som ringde hade lite frågor osv. Nu önskar jag att jag kunde spola tillbaka och svara annorlunda. TUsan ååh..

sayonara

Imorgon blir det vårdcentral, kolla upp om det går att köpa 2-dagars till stadsfesten i stan någonstans och sen på eftermiddagen drar jag till renbergsvattnet och degar järnet.
 
Om någon har en rolig plan så ring och dela med er med denna så fixar jag mig till stan på något sätt =)

TJING, eller sayonara som dom skulle sagt i japan.

stugliv

Imorgon drar jag ut till stugan och blir kvar tills jag blir så allergisk mot katterna att jag inte kan stanna. Så hur länge det blir går ju inte exakt att säga nu, det ser vi ! Eftersom jag är ensam hemma och har tråkigt som fan på dagarna så drar jag hellre ut till stugan och glassar i solen på bryggan =) Sen har mika lovat att hon ska lära mig spela gitarr också, så vi får se hur det går !

Ikväll blir det bara chill, andré drog just hem till norsjö och jag ska käka tills jag sprängs eftersom imorgon börjar mitt nya liv.... på riktigt haha... brukar faktiskt funka, då man käkar sig så jävla less på allt dagen innan. Sen behöver man bara hålla sig från allt gott i världen i en vecka ungefär, då brukar det vara no problemas. Eh, skit samma. Hejdå

Söndaggggg

Kan väl inte påstå att jag har skrviti speciellt ofta, men det gör väl ingenting. Ne..

Idag kanske jag drar till stugan, har inte betstämt mig än... hm.. aah kanske.


Inte den ballaste midsommaren kanske

Förra midsommar var nog femtio gånger roligare än årets, kanske därför det inte blev några bilder knäppta heller. Men vi hade iallafall en trevlig början sen drog vi av mot Byske där det var dött och tråkigt. Och nu sitter jag hemma och är trött och hungrig så jag tror jag ska göra lite nattkäk och sen hoppa i säng! godnatt

Midsommar!

Nu är det midsommar och solen skiner inte bra. Rårå är här och snart ska vi bege oss till Plesner där det blir mat och god dricka =) HA KUL ...!!!!!!! eller ha inte kul, bestäm själv.

soooooooooul

solen är här och alla är glada och lyckliga! hoppas bara den stannar till imorgon iallafall, och hela sommaren.

Kom just hem från Plesner, vi har varit en sväng på stan och suttit vid älven och käkat glass sen drog vi och käkade varma mackor hos henne, gött. och nu har jag just städat undan i mitt rum och ikväll blir det bara chill, måste ladda upp inför imorgons roligheter!!

Ändrade planer!

Bloggen fungerade inte igår, och så hade jag skrivit världens längsta inlägg.. lite onödigt, så det kanske var lika bra.

Iallafall så blir det inget byske idag, och inget norsjö imorgon. Grattis till Plesner som klarade teoorin !!! yeha

Nu vill jag gå ut.. men vart ska jag gå, jag får inte tag i någon heller.. sämst.


varför vill alla till byske!

Visst är det ju lanternan och skojsigheter, men hallå byske? jag trodde jag och rårå skulle vara några av dom få som skulle dit, men nu ska tydligen alla i världen dit och biljetter är slutsålt, finns bara ett antal till nattbussarna som går hem. hur ska detta gå,!! jag ska ha en plats på bussen hem iallafall om jag så måste slåss eller kramas för den! Eh nä men det löser sig=) Vi ska haa skööj !

Kom just hem från mickis iallafall där vi chillade med tv och film ! Sen fick jag smörgåstårta också det var gott tills jag fick en klump av bara majonäs i munnen, då blev det mindre gott. Nu ska jag lägga mig och imorgon upp till arbetsförmedlingen! godnattttttttttttttt

Vi har ju inte tur med vädret .. iallafall

Rolig början då skolan är slut, vädret är sämst och det är kallt och grått och regnit. Jag har fortfarande inget jobb, och inte kommer det upp några nya på internet heller. KÄNNS GOOOOD.. och innan helgen är slut så kommer jag att ha bränt några hundralappar iallafalll. Men det får vara värt det, sen ska jag inte slösa pengar föränn stadsfesten och då har jag hunnit få lite betygspengar också. känns lite bättre men inte great

Nu ska jag se lite tyra show, topmodel, idol och allt sånt som går på tv nu. Sen ska jag försöka hitta på något at göra ikväll, NÅN ?????

Imorgon börjar mitt nya liv

eh, kanske

Eftersom vädret är bajs så kan man inte gå promenader...eller ja man kan ju, men det känns ju inte så peppande, och att träna hemma är skit tråkigt.. men jag får fixa det på något sätt, som jag har sagt minst en miljon gånger under det här året haha.

Midsommar kanske kommer att spenderas hos Nina i norsjö med några teaterbrudar=) Skulle va sköööj, och nu är jag peppad på att dra till Johanna på torsdag så nu hoppas jag att det blir av! På onsdag ska jag tillbaka till arbetsförmedlingen igen på något informationsmöte.. känns ju inte så jätte kul,men ett jobb behöver jag så jag måste få in all nödvändig information som går i min skalle !

Nu ska jag fortsätta se på tv och snora.

Lanternan

På torsdag blir det kanske lanternan i byske eftersom Johanna är bosatt där, annars hade jag nog inte sett så många anledningar att fara dit =) Så häng på alla brudar som kan så blir det king!! Jag borde egentligen tänka på min ekonomi, men jag får sluta snusa istället så lär det blir några hundratusenkronor över. Sen ska jag ju ha ett jobb också.. någongång... i sommar..


Väntandes på att sluta skolan! Lina, Jenny, Jag, Rårå och Johanna=)

Konstig robinson-dröm

Haha jag drömde att jag var med i robinson inatt, vi var.. på en udde.. i grekland, och tusen hus bredvid och man fick ha mobiltelefonerna på, och käka egen mat om man hade med sig. Inte speciellt ballt alltså.

Nu ska jag göra mig klar och sen drar jag och plesner till arbetsförmedlingen!

Sängensdag

Idag har jag bara degat i sängen, sovit lite och kikat på tv, blandannat den nya serien som började på femman idag, privileged.. den var väl helt okej, bättre än allt annat skit som bara handlar om samma saker iallafall. Imorgon blir det arbetsförmedlingen, och resten av dagen får bestå av något annat oplanerat. Jag kanske ska träna.. mmm


Sängen är bäst i sånna här lägen

Jag mår som en röv, har fortfarande feber och min hals är knasig. Så sängen är min bästa vän just nu!!! och just därför ska jag lägga mig igen och kolla på Paris hiltons nya BÄSTISAR


The hangover



Filmen var kul, jag brukar inte skratta så mycket även om jag tycker filmer är roliga men jag skrattade några gånger, den skäggiga snubben var king. Så se den, lätt värd att se på bio. även om jag blev bjuden heiheiheih

Nu ska vi kika lite tv och sooova, så jag blir frisk =)

bio dags

Har just vaknat efter en timmes powernap, jag har dragit på mig feber och ont i halsen från studentkvällen. Men bio går bra, för så sjuk känner jag mig inte! Så nu ska jag bara piggna till lite och sen blir det Baksmälla på bio!

godnatt!


student bilder lär dyka upp rätt mycket nu eftersom jag inte har fått alla från alla=) den här snodde jag från ninas blogg=)

Nu blir det sängen ! godnatt

Hur man gör en pudel

Skulle egentligen dra på utflyttningsfest till mickis, men då slog baksmällan till lite för hårt. Och påtal om det så ska vi faktiskt fara och se den filmen imorgon på bio, så jag hoppas den är bra nu då! Jag har suttit och tänkt jätte mycket idag på att jag aldrig ska tappa kontakten med dom som jag vill ha kvar i mitt liv. Vilket blir majoriteten av klassen. Alla är så underbara, och vissa har man såklart kommit närmare än andra, brukar ju bli så speciellt då vi var uppdelade dans/teater på så många lektionstimmar

Men jag är så jävla glad att jag hamnade i en klass där alla accepterar varandra och för det mesta är glada hela tiden. Åååååååh.. nä nnu ska jag inte skriva om sånt.  Ska kolla på film igen, nyss såg vi på Hur man gör en pudel, den var faktiskt helt okej =)


Två av dom bästa brudarna i världen =)

Es3c tjaaalalallalaaaa















Vad säger ni brudar, ska vi skicka in denna till topmodel? :







sen blev det efterfest och hanna var ledsen för vi skulle skiljas

och mickis käkade burgare!

Cauuse iiii haaad the tiime of my liiife

Jag har fortfarande inte fattat att det är slut, så jag sitter och väntar på att det ska slå min hjärna så jag kan gråta lite för mig själv. Igår hade jag så jävla roligt, men mina fötter dog och jag har fortfarande ont, men det får man ta om det är student och man ska skutta omkring i höga skor som jag aldrig gör. Fast hanna var snäll och lånade ut sina converse då vi begav oss mot max, TACK HANNA !!! Utan dig hade jag kanske inte haft några fötter kvar idag heh.

Efterfesten var seg.. inte seg som i tråkig utan seg som i trött, kom hem 4 och somnade halv 5 kanske. Efterfest är inte riktigt min grej. Men eftersom det var med klassen (fast det blev mindre än halva klassen) så var jag tvungen att hålla mig vaken! Kan man kalla oss för klass nu eller?.. äh de kommer jag göra ändå.. ES3C !! bäst i världen.

Och i sommar ska jag bege mig till arvidsjaur för att få en chans att träffa hanna! Och i norsjö bor Nina vilket är perfekt för där bor andré också i sommar. Plesner bor 3 minuter härifrån, ståhl 5. Moa och mickis drar till stockholm.. så PLESNER FIXA KÖRKORTET NU SÅ DRAR VI ROADTRIP! =) Johanna och Hanna kommer hänga i byske, och byske är ju itne så farligt långt bort, tur för er brudar. Och Rårå stannar också i stan! Många dansare har varit duktiga och fått sig in på dansskolor och musikal och allt möjligt. Men visst fan ska vi ha återträff i sommar!! Allihopa, på något sätt ska det gå=)

Nu återstår för mig att fixa jobb.. , skulle egentligen på arbetsförmedlingen idag för att fixa det man ska där när man är arbetslös.. men det får bli på måndag istället jag orkar inte dra dit idag. Nu blev det här världens längsta inlägg men jag var tvungen som. Ikväll är det utflyttningsfest hos Mickis, så hemskt..aldrig mer kommer man kunna hänga hos mickis när man vill. Ååååååååh..

Ska slänga upp lite bilder från igår, men det gör jag i ett nytt inlägg ! BRB


Vi har bara festen kvar, festen kvar, festen kvar...

Slänger upp några bilder från champagne frukosten hos rebecca, lite kyrka och sånt där =)
nu är det bara festen kvar! Har käkat middag med Pappa farmor och andré och nu chillar jag i mjukisbyxor så länge jag kan haha. Sen blir det paarty!!





varför ser det ut som jag har gulsot och är 80 år... jag kanske är de














Skrindan




skulle väl inte säga att det var det bästa vädret för att klä skrindan, kallt och jävligt och tusen miljarder mygg. Men den blev stilig! Så nu hoppar jag i säng och ber till alla gudar och djävular att det ska bli sol imorgon! godnatt

Diplom!

Idag hade vi ju stipendie utdelning i aulan......... OCH JAG FICK ETT.. eller ett diplom av västerbottensteatern YEHAAaaa, För min roll som pelle svanslös. Johanna fick för sin roll som Bill och Hanna för sin roll som Måns! Skit kuuul :) lite synd att det inte var några pengar bara ;) hehauhe. .fast vi fick en dikt bok var iallafall =) Sköj

Klockan 15.00 ska vi bjuda lärarna på mat, och ikväll ska vi dra till innervik och klä skrindan till imorgon... IMORGON TAR VI STUDENTEN.. aaaah... och det ska vara dåligt väder enligt vädersidorna.. uuuuuh... .

NEeeeeeeeeeeeeeeeeeeej (slowmotion)

Vädersidan visar regn imorgon..................... nu får du fan ta och ge dig gud.


Balen 2009 Skellefteå

Slänger upp lite bilder från balen, jag blev lite avis på alla stiliga människor och bilar.

Moa och Patrik körde med stil och hade cykel som fordon, bild från norran.































SÅÅÅÅåååå, nu ska jag sova och imorgon blir det stipendie utdelning i aulan! spännande.. godnatt

fix

Eh jag hade nog kunnat sola ute ändå insåg jag, men nu har jag andra planer. Ska till skolan med mickis och betala igen doris och sen försöka hitta någon lärare så vi kan få våra teaterbetyg. Sen ska moa och patrik fotas inför balen, och sen ska plesner sy in min klänning, så jag hoppas den kommer passa sen. Sen blir det att bege sig mot balen, och efter balen ska jag bli bjuden på mat av Mamma och Peter, gött.. jag ska nog ta det dyraste hEHEHEhEHE

tidig sol

Jag steg upp tidigt imorse för att fara och sola på låtsas, fast på riktigt fast för pengar haha. Kan ju tyckas lite dumt då det äntligen är sol ute, men jag har inte tid att lägga mig ute i flera timmar, måste köpa det absolut sista inför studenten, bara massa småtjafs men idag är sista dagen jag har tid... sen om 2 dagar är skolan slut. Jag har lite ångest måste jag medge. Fast tror inte jag är ensam. Men alla som har jobb kan ju känna sig lite lugna iallafall.. nu fick jag mer ångest.blä

EEeuuUUH, hejdå

idag ska jag knäppa en massa bilder på baaaalen så senare kommer det upp lite pics.

3 åååår

Eftersom jag varit sämst på att slänga upp bilder på senaste så tar jag nu igen det med att lägga upp lite bilder jag hittar från 1an till 3an!











så nu blev det jobbigt, nu ska jag slänga mig i säng och imorgon blir det att kika på balen =)


svårt att bestämma sig eller?

Alltså rätt kul, fast samtidigt mindre kul. Kollar vädret hela tiden för att se vad vädergudarna bjuder på under studenten. Först skulle det vara regn, igår stod det att det skulle vara sol och 18 grader. Nu står det att det ska vara molnigt/sol och 14 grader. Vad är det här, komigen, stanna på sol och hög temperatur så alla skellefteåbor blir nöjda. Kul avsked från skolan med dåligt väder.. skulle inte tro det.

feber

Jag har feber, fan va kul.. skrattar och faller omkull på samma gång. Tur att det ligger på lågt, så nu ska jag käka ipren och bli frisk. Ikväll skulle det egentligen blivit myskväll hos moa med brudarna men det blev tydligen inte av, så nu är jag sysslolös hela kvällen. Sköj.

Jag väntar även på ett samtal från ett jobb jag sökte idag.. komigen ring och säg att jag är bäst i världen för jobbet. Då skulle jag aldrig sluta skutta omkring.


Visst har du röstat!?

Jag tror jag nämnde tidigare att andré kom hit med sims 3.. orkar inte kolla, men jag brukar inte gilla sims speciellt mycket men det här nya var ju lite fränare.. så jag kommer säkert inte bli less på det föränn om en vecka ungefär HEHE.

Sen har vi varit på alhemsskolan och röstat idag också, det var inte så spännande. Men nu är det gjort och som en socialdemokratare sa på skolan : Nu har jag rätt att klaga!!! så nu ska jag klaga arslet av mig om inte det parti som jag vill får mest röster. HUhuHuHUhu...

Jobb åt alla
Visst är det ganska märkligt egentligen. Vi lever i ett supermodernt samhälle som faktiskt är rikare än någonsin och samtidigt kan inte alla människor få ett jobb. Det finns ju så mycket som skulle behöva göras och samtidigt går människor sysslolösa. Vi vill ändra på det.

http://www.vansterpartiet.se/


Imorgon är det brännboll på skolan, och jag tror inte ens vi är anmälda och jag har inte material hemma för att klä ut mig till det vi ska.. så jag tror jag ska fara och söka jobb istället, kändes lite värdare på ett sätt men på ett annat sätt inte för att imorgon börjar sista veckan av min skoltid. Men ett jobb måste jag ha, så jag får faktiskt vara en svikare imorgon för att fara runt och söka.. . Nu ska jag fortsätta se räserbils filmen på 3an.


3dje klassfesten i veckan.

Kom hem för ca en timme sen från 3dje klassfesten vi haft i veckan, och jag är tråkig och drar klockan 22 varje gång haha. Men det är mest för att jag blir peppad själv på att festa och då känner jag mig ultra tråkig som inte är lika party som alla andra. Men det tar jag igen på studenten tillsammans med hanna och johanna som inte heller har festat på hela veckan =)

Sen verkar det som att en hel bunt teatrare ska dra till stockholm... hallå jag då=( vem ska jag hänga med.. jag kommer bli ensam kvar i skellefteå tror jag. kUuUL.. uuhu. Och sen snackade vi jobb ikväll också och tydligen så är det minst 500 sökande till alla lediga jobb som kommer upp på internet.. så jag känner min chans tyna bort där alltså. Ge mig ett jobb annars ska jag protest äta tills jag sprängs. bra idé

Sveriges national dag

Och inte fan kan man ta sig ner på stan heller för där ska det befinna sig massa nasister och motrörelser mot nasism och allt vad det nu var. Fattar liksom inte varför alla ska samla ihop sig här i skellefteå... jag som ville gå på stan !!! åååh.. Men nu kan jag inte det för jag skulle hata mig själv om jag går ner och sen börjar någon bråka med någon annan, då kommer jag bara tänka"jag sa ju det, varför for du ändå dumjävel". Uuh

Igår kom alla turkiet brudarna hem yeeha, så ikväll hos moa blir det skoj då förhoppningsvis alla dom kommer dit =)

Nu ska jag göra något käk.. och sen sura för att jag inte vågar gå ner på stan haha.

sorry guys

Jag orkar inte cykla till skolan idag för att leka lekar i 1 timme och sen cykla hem igen då det är 8 grader kallt och blåsigt. Jag vill ju vara frisk på studenten!

Om någon timme kommer André hit med sims 3 til mig Haehoaheohe, jag gillar egentligen inte sims..det är bara kul ett tag, men då får jag ha kul ett tag iallafall haha. Sen har vi vart tillsammans i 11 månader idag också, så gullligt och tossigt.

Ikväll är det klassfest, men det blir alkofritt för mig. Och imorgon är det klassfest också haha, och även då ska jag inte dricka, kan ju tyckas lite tråkigt men ärligt är jag inte sugen på fest och har inte festat sen jag fyllde 19, alltså 14 april så det känns som jag borde förtjäna något.....typ 1 miljon kronor. Äh skoja ba, jag sparar pengar och vårdar min hjärna helt enkelt ;)

låt den inte bli en sommarplåga..

Hittade den här låten på min syrras blogg just, och jag hatar den redan..

skulle inte förvåna mig om den ändå kommer spelas överallt i sommar.. uuuhu
jag kom just på också att nu gör jag ju reklam för den också.. men det var bara för den var så dålig och att den fastnade i mitt huvud direkt..fan

det finns kanske en herre i himlen ändå

Då jag kom till skolan och gick in i teori salen...vad såg jag på bordet?!?!?! JOooo min pinceeeettt, yeeeeehaa vad glad jag blev, lite roligt att en liten metall sak kan göra mig så glad. Jag måste ha stoppat den i mina mjukisbrallor igår och då det bara var jag och moa på skolan klockan 8 beredda för vattenkrig så gick vi in till teorisalen och såg film istället och då måste den ha smitit. Men nu är jag glad.

eller egentligen är jag inte så glad, men ganska glad. Jag har ju fortfarande inget jobb, så än kan jag inte kalla mig själv lyckligast i världen.. haha.

pincett jävel

Jag är bra på att tappa bort en sak i mitt liv hela tiden, och det är min pincett... jag hatar då den försvinner, jag har varit så jävla arg så hade någon sett mig hade dom svimmat av rädsla för mig.  Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul... äh det kanske blir mode att ha halvt utväxta ögonbryn, vem vet, modet tycks aldrig ha några gränser nu för tiden.

snälllllllaaaa vädeeerrr



Låt det stanna sådär nu då... , fast gärna några grader varmare på torsdag... komigen komgien !! MAaah


tjejkväll

Kom just hem från Agnes där vi var med klassen, fast många borta ändå. Det var trevligt men jag var trött, så nu ska jag slänga mig i sängen och titta på tvvvvvvvvvvvvvv

ingen utklädnad

Alltså, nästa så jag kände på mig att jag inte alls behövde stiga upp halv 7 för att hinna till skolan och vattenkriga.. och jag hade så jävla rätt för det var bara jag och moa där.. sköj.. not

Aja, jag köpte iallafall våran pelle svanslös dvd idag, som även innehööll våra monologer och barnteatrar, king, så jag har skrattat lite så jag grät.. alltså skrattade jag mycket menade jag.. mest åt mig själv, för att jag var så ful.

Ikväll ska vi ha en liten klass "fest", så nu ska jag nog vila så jag orkar vara vaken.

klart jag ska....

...vara med imorgon, jag ångrade mig och insåg att det är sista hela skolveckan med klassen. Vilken lojal tjej jag är. Så nu måste jag sova för att orka upp tidigt imorgon, godnatt.

fattig

Nu har jag shoppat det viktigaste till studenten, en klänning att ha på kvällen och skor! tog ett jävla tag innan jag hittade något men tillslut sa hanna åt mig att testa en klänning jag annars inte testat pga en blomma som satt i axelbandet.. men den var fiiiiiiiiiiin så den köpte jag. Skorna köpte jag på skopunkten och dom ser väl ut som alla skor gör idag, men dom var sköna och inte dyra, betalade 224 spänn för dom, lätt värt.

Jag ska nu spendera min tid till att fundera om jag ska orka fara på skolan imorgon och delta i vattenkriget.. jag har inte utstyrsel hemma för att klä ut mig till det vi ska vara imorgon, känns ju lite tråkigt.

Umeå

Nu drar vi iväg till umeå hela dagen! tjing

godnatt

Nu är jag sjukt trött efter vi gick broarna, och imorgon ska jag upp tidigt för 07.55 går bussen till umeå där det ska shoppas. Synd bara att jag inte alls har så mycket pengar, men en ynka klänning måste jag ju hitta för ett rimligt pris.

godnatttttttttttttttttttttttt


ont i fingrarna

Idag har vi kastat vattenballonger och varit beväpnade med vattengevär. Vi började lite väl sent insåg vi sen då alla andra 3or tydligen bestämt träff utanför rusta i morse klockan 8. Jag måste väl medge att vi kände oss lite utlämnade, vem vill inte vattenkriga på samma lag som dans/teater.. komigen.

Jag har ont i mina fingrar efter alla vattenballonger som har knutits och ett sår på fingret då en galen fordonare ville ha vattengeväret jag höll i och började dra i det, som tur så är jag starkast och det slutade med att han lyfte både mig och vattengeväret så blev jag hans vapen där ett tag. det var ganska kul faktiskt.

Nu försöker jag få tag i moa för vi ska gå broarna.. men hon svarar inte..hon försöker komma undan!!

ninja

Nu drar jag snart iväg till skolan för att leka ninja med förhoppningsvis alla andra 3or också! Ska bli spännande... miAheheae

RSS 2.0