klänning....eller??

Kom hem för en halvtimme sen från solariumet, och har just duschat klart. Och jag stinker fortfarande grillrök! Och här är det slut schampo...så jag får väl stinka som ett rökmoln ikväll då! Kanon bra.

Men den stora frågan är ju: Kan jag ha klänning ikväll eller kommer jag frysa? Sommaren är snart slut och man vill ju passa på så länge man inte fryser sönder om man inte har jacka på sig..så vi får see..



Lördag

GODMORGON, jag är trött!!!!!!! Fast det gör ju inget.

Plesner drog hem till sig nyss, och nu gör jag inte speciellt mycket. Blir att ta det lugnt ett tag till vi ska dra ner på stan för att sola lite! (vi måste vänta på ståhl som sover hehe) Och sen blir det lite partaj som jag skrev tidigare.

röklukt

Just nu sitter jag vid datorn och plesner ligger i soffan och tittar på The Shining. Vi har varit och grillat i falkträsket hela kvällen, plesner och hennes bror har sjungt låtar om falukorv och vi har berättat lite spökhistorier. Efter sånt så vill jag aldrig sova själv för jag blir så jävla rädd haha så därför är plesner här nu så vi kan sova tillsammans ;) Ståhl kanske dyker upp snart också, beror på hur rädd hon är hemma hos henne helt själv hehe..

Imorgon blir det iallafall fest och det är väl bara att börja tagga nu, eller?


GODNATT

löshår

Just nu sitter jag hos pappa, och plesner sätter in löshår på ståhls huvud. Ikväll pratas det om tältning och att jaga spöken.. vi får se om jag vågar hehe.

Mot sherwoodskogen

SÅ, har packat min lilla väska så snart beger vi oss mot skellefteå. Blir att hänga lite hos mamma och med brudarna, vankas fest imorgon också.

Stannar bara över helgen, så på söndag sticker vi hemåt igen. André dissar skellefteå i helgen och far till Norsjö istället då beachen är i helgen och jag dissar beachen då jag ärligt tror att de enda som har kul på beachen är folk som är från norsjö(som andré) haha. Fast jag moa och mickis hade ju kul förrförra året iallafall då vi åkte karusellen och sjöng Cirkus alfons.. ingenaning varför men det var kul iallafall.

Adios!

hundhjärna

Min hjärna består av hundar, seriöst.. jag är allergisk mot pälsdjur men jag längtar till vi har en hund, hur logiskt låter det? Inte speciellt haha. Men som jag skrev i tidigare inlägg så ska jag fixa så jag kan göra ett prick-test och se hur jag reagerar på hund.

För när jag tänker efter riktigt noga så har alla mina gamla/nuvarande vänner som haft hund - även haft en eller flera katter. Så kanske är det katterna jag reagerat på?..vem vet.. man kan ju tänka lite positivt iallafall.

OM vi någongång ska skaffa en hundrackare i framtiden så skulle en Akita inte sitta helt fel.



Men som alla redan vet så krävs det mycket eftertanke innan man skaffar en hund. För det är ju så - klarar man inte av att ta hand om en hund så klarar man inte av att ta hand om ett barn. Inte för att jag är sugen på barn, men så jävla mycket jobb bakom det. Men framtiden är inte idag, så nu ska jag se snabba cash!

ångest

Idag har jag haft ångest av många olika anledningar(i-landsproblem kan man också kalla det).

- Jag vill också vara utomlands istället för att sitta i detta gråa land.

- Jag vill ha lika mycket pengar på kontot som jag hade för några månader sedan. Dock så är detta ett problem som jag får skylla mig själv för då jag sa upp mig från jobbet pga olika anledningar.

- Jag vill ha en hund att gosa med, (ska förövrigt fixa ett prick-test så fort som möjligt och se hur allergisk jag är mot alla olika saker nu för tiden)

- Jag vill gå frisörutbildning men det finns tyvärr inte här i umeå så ska jag gå något sådant så måste jag/vi flytta vilket känns  jävligt drygt nu då vi just flyttat in här.


Nu blir det promenad för att rensa skallen lite.

Godmorgon!

Första dagen på länge som jag vaknade före kl 12 nu, jihoo.. dock så var det bara för att jag ställt klockan för att måsta ringa ett samtal.

Idag verkar vädret bli något bättre!
Igår då, ja igår bakade jag ju och andré blev helt galen och åt upp alla kakor. Nej skojar bara, men nästan ;) hehe.. jag varnade honom innan att dom var godast i världen.

Sen innan jag skulle sova så såg jag "The Last Song" som alla tjatar om.. och som alla säger är en så sorglig film och att man kommer grina ihjäl sig ungefär. Men vart var scenen där man skulle flänna som en idiot? missade jag den? Visst den var väl sorglig på vissa ställen men inte "grina tills du dör-sorglig". Kan väl inte påstå att varken Miley eller den där snubben Liam Hemswooweeyrytyyt är skådespelare med über-talang, kan ju ha något med det att göra. Eller för att filmen var en blandning mellan The notebook och remember me så jag redan sett allt och kunde förutse exakt allt som skulle hända. Men nu är den sedd iallafall.

Nu ska jag käka frukost/lunch sen dammsuga..blev inte av igår!

Bakmästare

Jag blev sugen på att baka Kolakakor, även kallat "Ebba-Kakor" i vår familj. Så jag ringde mamma för att få det ultimata receptet då de på internet inte är exakt likadant som de vi har hemma.

Tänker att jag ska fixa detta utan en elvisp men inser ganska snabbt att handvispa hårt margarin inte kommer bli en lek så vi kom just hem från Jula där jag inhandlade en billig liten visp som får bli min räddare i nöden.


Favoriter...ååå så gott det är, speciellt att doppa i mjölk.

Onsdag

På riktigt nu, vart är solen?..vad hände med sommaren? Jag är "inte alls" avundsjuk på Pappa och gänget som sticker till turkiet idag 20.30..

Idag har vi tvätt-tid också.. och det behövs verkligen städas här nu så jag ska nog kunna vara sysselsatt idag.

Du levererar inte sverige.

Hade jag haft massor med pengar hade jag farit till thailand hela vintern, sen flyttat till australien kanske.. eller varför inte barcelona? Kanske london.. ja inte sverige iallafall.

Dunder och brak

Inatt vaknade jag av en smäll.. jag blev skit rädd för jag just hade drömt om något läskigt så jag trodde det var en pansarvagn som körde förbi utanför och förstörde hela samhället.. det tog ett tag innan jag förstod att det åskade så jag sprang upp och drog ur alla kontakter i lägenheten sen tog det ett tag innan jag kunde somna om igen, åska är ju läskigt.

Just nu skulle jag egentligen ha varit på iksu och kört afro-dance.. men jag blev så inne i ett tv-spel som andré har köpt (ja jag är nörd ibland) så tiden bara flög iväg och sen var klockan 17.10 och passet börjar 17.15.. så ingen afro-dance för mig idag. Skit dåligt väder idag också, men kanske att jag tar en promenix ikväll ändå...får se.

Nu väntar jag på middag, Andrés special-köttfärssås med bacon, gött kan jag lova. Jag och andré har gjort en deal.. den som inte lagar mat får diska.. gissa vem som diskar mest? Jo jag.., börjar bli lite less på det så jag funderar på att kanske lära mig att laga mat också haha.

Update:
Jag har just ätit den godaste köttfärssåsen i hela mitt liv, tillochmed godare än mammas (förlåt mamma men det är sant).. MMMMMMMMMMMMM så jävla gott de var..

the rain is in the air.



jag har tråkigt och vet inte vad jag ska hitta på.. regnet ligger i luften hela tiden så att gå ut står väl inte direkt på schemat idag. Att sitta och nörda vid en dator är ju kul till en viss del.. tillsdess att man kollat alla bloggar och allt som ska kollas och det inte finns något roligt kvar. Där är jag nu! Så jag får nog leta upp en film att kika på.
PS: Jag kommer nog till skellefteå i helgen ! Saknar att umgås med vänner, längtar lite till jag börjar plugga så man kan knyta upp lite fler kontakter här i löv-staden.

vars är du SOLEN!?

Igår när jag kollade vädret så skulle det bli soligt hela förmiddagen idag, men icket.. jag vill ut och gåååå, vill ut och springaa.. men jag vill inte bli sjuuuuk. Och inga bra pass på Iksu idag heller.. värt att ha ett kort som de drar 400kr/mån för som man inte använder fullt ut.

Jag skyller på att de inte har lika många pass på sommaren som på vintern. Gymma är inte riktigt min grej. Men imorgon är det afro! jio, ska bli skönt att börja träna igen efter ca 1 månads uppehåll..




att läsa bloggar kan ju leda till något bra.. och ledsamt på samma gång.

Kollade in kenzas blogg och såg att hon skrev om en film som heter Hachiko A dogs story och att denna filmen skulle vara jätte sorglig och fin på samma gång. Kollade in trailern och den verkade helt okej.

Måste bara skriva innan jag avslöjar hur jag reagerade på filmen att som jag skrev i ett tidigare inlägg till filmen "Remember me" så har jag svårt för att visa känslor men när det kommer till film och extreme home makeover så brukar jag böla som en gris ibland (dock bara när jag ser ensam) och nu var det länge sen sist så jag har varit sugen på att se en riktig "bölar-film",

Iallafall så har vi just sett klart filmen... André ville också se den så redan där sabbades ju mina chanser över att få grina lite !!! Men herregud säger jag bara..jag var tvungen att ligga och verkligen kämpa för att inte börja gråta som ett litet barn..jag fick tillochmed ont i bröstkorgen för att jag höll inne gråten haha. Okej klart att det föll någon tår här och där som jag lyckades dölja.. men hade jag sett den där filmen själv hade jag aldrig slutat grina tror jag. Nu kan man väl tycka "MEN GRÅT OM DU VILL".. men jag har alltid haft svårt för att gråta inför andra människor så där är svaret på "varför vågar du inte gråta inför din pojkvän till en sorlig film?".


Men är du sugen på en riktig bölar film så se denna!
ps. Vet ej varför trailern heter Hachi a dogs tale.

kaos

Vi kom just hem från willys.. och vi for dit innan kl 14.00, hur kan det ta så lång tid att handla kan man ju undra?

JO! Såhär: Vi fixar en vagn, börjar plocka på oss allt vi behöver.. tar lång tid att hitta allt man behöver också kan jag ju påpeka då willys i umeå inte alls är lika bra upplagt som willys i skellefteå. Iallafall, vi beslutar oss för att lämna vagnen bredvid frysta bullar för att gå på jakt efter sirap och sylt. Sagt och gjort..

Vi spejar genom butiken och letar och letar och letar.. SIRAP!! 1a hindret avklarat... vi springer omkring lite till och JA SYLT!! Men uppdraget var inte slut där! Nej vi behöver potatismos... domdomdom.. found it! Så vi beger oss tillbaka mot dom frysta bullarna för att ta vår vagn.. OCH VAD SER VÅRA ÖGON? INGEN VAGN.. vad i helvete tänker vi då (ja jag såg att andré också tänkte så). Så vi påbörjar en jakt på kundvagnen som innehåller saker som vi letat i hundra år för att hitta.

André springer åt ett håll jag åt ett annat... ingen vagn... "vem är så dum att man tar fel vagn?" Tänker jag några gånger. André hittar den inte, jag ser i hans boll-ögon att han börjar bli lite förbannad. En sista chans, jag går mot kassorna och då ser jag...vagn-tjuven från helvetet! Okej överdrev lite kanske då denne man inser i samma ögonblick som jag får syn på honom att han tagit fel vagn så jag går snäll som en igelkott fram till honom och säger "jag tror det där är min vagn"... "Jaa förlåt jag tog fel.. he-ehe-he-he-h-ehe". LUGNT!

Nu kanske man kan tro att eländet är över.. men icket mina damer och herrar. Vi ställer oss i kön för att betala våra grejjer.. jag går först för att köpa en stock, och andré ska vara börs för allt annat. Fridfullt änsålänge..sen hör jag i mitt öra när jag står och packar ner alla varor:
- Linn har du några pengar på kortet?
- Nej? Svarar jag och undrar varför han frågar det då han just fört över pengar på sitt eget kort
- Är du säker? har du noll kronor?
- Ja (jag ljög.. jag hade väl ca 20 kr men det hade nog inte räckt till 3 påsar fulla med mat)
- Okej... jag har inte mitt kort med mig.

Då har andré alltså glömt kortet hemma och vi måste ställa varorna åt sidan - köra hem - hämta kort - köra tillbaka - betala skiten - sen hem igen.

SÅ där är svaret på vår långa handling på willys.. ifall någon undrade ;)

awake

GODMORGON ALLA KYCKLINGBEN.

Eller okej jag vaknade för ca 1 timme sen, men fortfarande läskigt hur jag kan ha börjat sova så länge på mornarna.. förut vaknade jag jämt före kl 10. Kan väl bero på att jag går och lägger mig senare.. logiskt iallafall. Idag är det regnigt och molnigt vilket blir en bra dag för att dra och storhandla på willys och borra upp hyllan som vi köpte för några dagar sen.

Så sammanfattning: Denna söndag blir som en söndag.. inte alls speciellt händelserik.

På onsdag sticker Pappa, hans tjej och min lillasyster till Turkiet också, kan väl säga att det känns lite orättvist med tanke på att den lilla skitungen blir bjuden då jag spenderade alldeles för många IHOPJOBBADE tusenlappar på vår turkiet resa.. Men nu ska jag inte börja klaga över alla "utomlandsresor" vi fått höra att vi ska ha farit på när vi var mindre. Man lär sig för varje dag att livet är orättvist - om inte för en själv, då för någon annan.


Är nog inte ensam om att ibland längta tillbaka till tiden då "DAGENS OUTFIT" var ett par blommiga fula tights med en sliten vit tshirt - och ingen kunde bry sig mindre!

aaaaah

Jag är trött och vill sova, men eftersom det sitter ett gäng i vardagsrummet och spelar så går det inte så bra. Måste bli lite mer trött innan jag kan sova utan att störas utav något. Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. har redan sett 2 filmer. The crazies och Repo Men, den första var väl inte sådär jätte bra, då hade repo men en bättre story men fortfarande inte bra bra utan bara bra!


bjuder på en gammal bild när jag var fotbollsproffs, dock fick jag alltid höra att jag inte hade en proportionell kropp. Undrar varför?

jordgubb-milkshake

André stack iväg på Ica tidigare idag då jag låg och såg "My Sister's keeper". Då han kommer hem frågar han om jag vill ha Jordgubb-Milkshake... "eh... okej" sa jag lite skeptiskt. Med förväntningar om att det inte skulle bli sådär super bra. Men tji fick jag för den var faktiskt sjukt god! Så nu vet jag vem jag ska tvinga göra en milkshake nästa gång ;)

Just nu gör jag inte mycket, idag har varit en typiskt jobbig "bakis-dag".. vi stack ner på stan.. käkade onyttigt, for hem, sett film, köpt godis osv osv. Men man orkar inte mycket mer! Så nu ska jag leta upp någon annan film som jag kan börja se och sen ligga i min ensamhet i sovrummet då André ska bjuda hit sina vänner så att de kan spela taliban spelet igen, jag var inte så sugen på det.


Tacos

Just nu är jag och André hemma hos Myran(Andreas) och André lagar mat och jag sitter i soffan och skriver det här. Andreas och Rickardh drog just iväg på äventyr. Iallafall-Som rubriken lyder så går det nog att lista ut ganska lätt vad det blir till middag.... DomDOM TACOOOOSS..gööött.. jag är svinhungrig.

Sen blir det lite vin-drickande och sen får vi se vad umeås uteliv bjuder på denna blåsiga fredagskväll. Jag tog för lite kläder på mig också.. har bara klänning och jag frös när vi gick hit... Man kan ju be lite till de högre makterna och önska efter en varm kväll men min hjärna säger mig att det kommer att vara kallare ikväll. SMART Hejdå

Remember me

Nu ska jag ge filmen Remember me ett försök. Har hört att den är bra och att man grinar som en tok, så vi får väl se om mina hårda nerver får sig en smäll!!!  Jag brukar inte gråta lätt... men på nått sätt så har jag på senare dar jätte lätt till att lipa som en liten 3åring till filmer... eller okej.... Extreme home makeover är värst hahaha. Men jag visar aldrig min svaga sida om jag ser film/tv med någon fler, det är bara om jag sitter själv och tittar, lite roligt sånt där.

 

__________________________________________________________________________________

Update:

Har just sett klart filmen och den var bra, men ett tag började jag tänka "hallå är alla mesigast i världen som grinar till den här filmen? när kommer smällen mot tårkanalen!??!?!" Men sen kom det sorgliga och jag måste väl erkänna.. som den tuffing som jag är att ja jag blev väl lite ledsen. Men sen var det bara att torka den lilla tåren som flygit ner på min kind och bli tuff igen;)


storm

Jag kan inte ha balkongdörren öppen för då flyger den hit och dit och upp och ner nästan för det blåser massor ute. Iallafall så har jag tråkigt, vädret suger så jag kände inte riktigt för att gå ut och gå. André är på sjukan ännu engång för ett sista besök för sina knäppa öron. Sen har vi tvätt tid igen.. denna gång ska det tvättas sängkläder och handdukar.

Sen blir det nog ingen trästocks för mig i helgen, måste spara pengar så gott jag kan och då kändes det ovärt att betala för resa fram och tillbaka för att festa 1 kväll. Sen är ju trästocks inte speciellt roligt heller om det inte är något band man vill se som ska dit och nää det är ingen ja vill se som ska dit så då blir det ännu mer ovärt.

Men vi får styra upp något i skellefteå innan Plerran lämnar norrlandet för storstaden i söder! OKeeEEjJJEJJJ??? bra.


varmt, men ändå lite kallt

Spelet igår tog seriöst 4 timmar att spela klart igår, om det inte hade varit för att jag är bäst och vann tillslut så hade vi väl hållt på hela natten.

Idag då, ja idag har vi vandrat ner till centrum.. det var jobbigt för det var stekhett och jag skulle inte ha tagit jeans. Men nu är det molnigt och kyligare.. lite skönt faktiskt men bara lite. Om ett tag ska vi dra på coop och inhandla något att grilla ikväll.. jag var sugen på att dricka lite gott vin men nej då är det jag som "måste" vara chaufför så det blir inge av. Det enda som är positivt när det är jag som kör är att då kan jag fara hem exakt när jag vill MOHAAAA.. nej jag är inte en vänlig själ som sitter och väntar till alla andra vill fara hem tills jag själv far. Vill jag fara då far jag, rätt logiskt kan man ju tycka ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen också.

Taliban

André har köpt ett konstigt spel som heter Talisman, inte taliban som rubriken men sak samma eller? Och nu har han dragit hit några kompisar och snart kommer Rickardh och Tina också så vi kan spela detta konstiga spel. Det är inget tv-spel utan det är ett brädspel. Ungefär som monopol förklarar André.. men hallå monopol är ju skit tråkigt? så mina förväntningar är inte så höga, kan ju vara bra ibland också.

Sen pratar de om att dra till nydalasjön och bada ikväll/inatt.. hmmmm.. inte jag iallafall. Men det kan ju vara kul att se när alla andra fryser sönder sina rövar!!!!

I helgen är det trästocks i skelle också.. ska man dit eller? SKA NI DIT ALLA MINA BRUDAR? säg till mig isåfall för då kommer jag också :)

Tisdag

TJABBA

Idag är det molnigt vilket känns bra då vi har tvätt-tid idag och om ett tag kommer pappa och gänget för att kika på våran lägenhet så jag har sprungit och plockat undan massa skit så det ser okej ut här iallafall.


inte riktigt okej

Ni vet klockan som jag skrev om i ett tidigare inlägg som vi "fyndade" på myrorna för 85 riksdaler? MMM fyndade var väl att ta i.. såg samma klockjävel på jysk idag för 50 kr.. haha.. AAAAAAAAAaa typiskt. Jag som trodde vi skulle få vara unika med den coola klockan men icket... aja.. vad ska man göra.


föresten

Kom på en rolig sak som jag måste skriva också.

När vi såg på I love you phillip morris så var det en scen i filmen när Jim carrey försätter sig i en pinsam situation och motspelaren frågar "varför?" eller något liknande och det är tyst i filmen ganska länge , då säger andré:

- Hahaa så pinsamt............(tyst ett tag)............ jag vet int, ingen aning.

det var kul och jag fick skratta lite.

tjolahopp hej och hå

Igår hade vi roligt, iallafall jag. Kanske lite för roligt med tanke på att jag slog ut ett av mina finare glas från balkongen så det krasade på grannen längst ners uteplats.. pinsamt kan ju tyckas eftersom det är pinsamt. Och nej vi lämnade inte glaset där utan att plocka upp det, min kära herre sprang ner i morse och sopade upp glaset, men varför gjorde inte jag det? eftersom det var jag som krasade glaset? Jo för jag tvingar andré att göra allt.. nej skojar bara. Han var bara supersnabb på att springa ner och göra det så jag hann knappt reagera.

Annars så gjorde jag väl inte så mycket mer knäppt förutom att jag ramlade platt i vårat sovrum innan vi skulle ut.. hur? ingen aning.

Dock så var det ju inte illa att jag kunde ha klänning igår och frös inte det minsta, nej jag svettades tillochmed när vi var på olles och röjde dansgolvet alldeles själva, det är gött.


Idag hade vi egentligen tvätt-tid men vi orkade inte så vi sköt upp det till på tisdag istället, så vi har bara chillat och sett massa filmer ikväll blandannat I love you Phillip Morris och The bounty hunter. Båda var helt okej, men måste säga att det kändes lite wierd att se Jim Carrey hångla upp en annan man som bög i första filmen. Har inget emot homosexuella ifall någon skulle tro det, men just att det var Jim Carrey gjorde det lite wierd vet inte varför.

Massor med text så nu ska jag ge mig, tror vi ska se A-team nu också. En riktigt film-bakis-dag = perfekt. Imorgon hoppas jag på sol så jag kan bli lite brunare.

california guuurlzzz


Jag dansade just den coolaste dansen till Katy Perry - California girls. André säger att jag borde inte bli koreograf.....damn

Nu ska vi leka taxichaufförer



Jag kanske är god för ett bi

Okej mitt försök att sola på balkongen imorse gick inte bra ,det är som att alla bi'n söker sig till mig automatiskt. När jag la mig så var det inte ens en fluga i närheten men efter några minuter så kom det massor med bin och ville göra mig sällskap så jag sprang in i rusande fart och där slutade mitt solande.

När vi satt på lasarettet senare så var vi tvugna att sitta och vänta i över 1 timme.. hallå har man tid 14.15 så ska man väl få gå in då? Ibland förstår jag inte vissa system.

Nu däremot så ska jag slänga mig i duschen och dansa lite sen blir det att städa och sen börjar partajet. Vi får väl se vart det bär sen.

solen min vän

Inte ett moln på himlen idag, man vill ju bara slänga på sig bikinin och springa ner till stranden och ligga där hela dagen. Men som dom flesta också säkert känner igen sig i - När det bästa vädret kommer då har man saker att göra. Skulle iofs kunna lägga mig ute på balkongen men där lyser solen lite konstigt.

Klockan 12 ska vi bege oss mot systembolaget för att inhandla allt "nödvändigt" till ikväll då vi har en liten "inflyttningsfest" hos oss. Dock inte den riktiga inflyttningsfesten!! Sen klockan 14 har André tid hos läkare igen på lasarettet pga hans öron så då ska jag skjutsa honom dit och göra han sällskap. Jag vet själv hur jävla tråkigt det är att sitta själv på sjukhus och vänta så jag offrar mig för laget!!! Bra lagspelare vetni hehehe

Och vem vet hur mycket klockan är när det är klart på lassa, kan ju ta allt från 15 minuter till 2 timmar. Därefter blir det iallafall hem igen, städa lite och börja göra iordning för ikväll. Så vill jag hinna få mig lite färg så måste jag ut på balkongen, och jag tror jag ska lägga mig där nu så TJOLAHOPP

myrorna är bra för mig

Dock inte insektsmyrorna, utan affären myrorna.

Dagen började iallafall med att jag skjutsade André till lasarettet då han har öroninflammation och massa skit sen lyckades André övertala mig med att Myrorna faktiskt kan ha schyssta möbler så jag gick med på att fara dit. Och vad hittar vi? Jo en tv-bänk som var nice, en snygg tavla och en fräsig klocka samt 2 sackosäckar, allt detta under tusenlappen!



Jag vill ju såklart tro att den är från New york så då tror jag det ;) 85 svenska riksdaler gav vi för den.

Nu börjar E.T på tv4 plus också så nu ska jag bli lite nostalgisk.

tvshopping

Haha många besökare jag har...

Idag skulle vi egentligen dra och shoppa tavlor, men det blev en massa tjafs så vi sket i det. Sen köpte André en 46" TV istället. Så nu har vi en jätte tv i vardagsrummet, rätt nice. Vi försöker få igång en film Clash of the titans, men det går inge bra. Vi har försökt i 2 timmar snart, så vi får väl se om det blir någon filmkväll eller ej.

Sen påtal om annat så kan det hända att vi sticker tillbaka till stugan igen på Lördag, det är stugfest och det brukar vara massa knäppa lekar och alkohol med i bilden så det kan ju bli rätt skoj.

Hemma i Umeå igen

Stugsemestern blev inte lika lång som planerat, skulle ju ha stannat där till på Söndag egentligen. Men pga alla dessa jävla myggor och bräms så valde vi att dra hem lite tidigare. Okej inte bara pga det, men mamma skulle lix till Umeå idag så då fick vi åka gratis. Hellre bil gratis, än jobbig buss som kostar massor. Så det blev bra ändå.

Idag ska vi kila iväg och kika på tavlor och hyllor då vi saknar det i lägenheten.

Drar på stugsemester!

Har just haft Mamma och Peter på besök, dom gillade lägenheten och mamma tyckte det var kliniiskt rent ;) YES vi lyckades haha. Nu är hon och opererar på ögat och när hon är klar där så följer vi med dom tillbaka till stugan sen stannar vi där enda till på söndag. Ska bli nice, så länge det är bra väder iallafall. Blir lätt långtråkigt där om man inte kan vara utomhus då stugan är mini liten för så många personer.

Blir alltså frånvarande fram till på söndag! HAAAJDÅ

Godnatt gott folk

Aaah, jag vet att man inte ska klaga på sommaren, sommaren är ju trots allt det bästa. Men det är så sjukt varmt i lägenheten nu så jag klibbar fast som en sån där slime sak man kastade hårt som fan i väggen sen fastnar den. Jag skulle nog sitta fast om någon kastade mig i väggen för jag är så svettig MMM

Men nu ska jag nog tigga en till cola av andré, han köpte ett paket med 24 små burkar i, det är inte bra.. jag känner suget efter cola hela tiden och jag som inte ens tyckte cola var något speciellt innan jag träffade honom. Påtal om honom, det känns såååå fel att skriva HONOM som norrlänning eller är det bara jag som tycker det? Men jag försöker bättra på skriften, jag ska ju trots allt snart tillbaka i skolbänken ;)

Slut på tramset, nu ska jag lägga mig och svettas i våran renbäddade säng, gött.

the last supper

Idag har jag och André käkat god tacos, det måste nog vara en av de godaste maträtterna som finns. Sen när vi var påväg från willys så sa jag "Vi käkar ganska för lyxit för att vara en arbetslös och en student.." Så vi kom överens om att detta var våran sista lyxiga måltid på ett tag, nu ska vi börja käka billigt!

Vi har också snackat om att dra till Storsjöyran (så mycket om att spara pengar.. haha)nu i slutet på Juli, ta en roadtrip ner och bo på campingen kanske. Vi får se hur det blir med det, men det blir nog king om vi drar. N.E.R.D ska blandannat vara där och spela.




Ny vecka

Måndag idag, men det spelar ju lite roll eftersom jag är arbetslös och ledig ;) Tror inte jag har skrivit att jag kom in på kurserna på komvux heller. Matte B och Naturkunskap A, har ju redan läst dessa två ämnen i skolan men tyvärr var jag lite trög i hjärnan och insåg inte att det kan vara bra att ha godkänt i dom ämnerna. Så det ska jag plugga upp nu, sen väntar jag på besked på 2 distans kurser som jag sökt. Jag var nämligen tvungen att läsa 400 poäng för att få fullt studielån/bidrag. Men i mitten på augusti så börjar jag skola igen, känns ju lite jobbigt men samtidigt inte så farligt då det bara blir en termin och 2 kurser som jag läser schema lagt.

Idag är det ju bra väder också som ingen säkert har missat, men jag skymtar några moln på himlen så jag vet inte hur värt det kändes att dra sig till stranden för att sola. Ska ändå till stugan imorgon och det skulle visst vara bra väder hela veckan (man kan ju hoppas iaf). Sen är mamma sugen på att testa röka vattenpipa också så jag ska ta med min lilla som jag köpte i turkiet så hon får testa ;) haha.


förfest bilder


Förlåt plesner för jag lägger upp en bild när din bh syns, men som jag och rårå sa "det gör inget om den syns, den är ju snygg ;)"

Denna borde du lägga ut som dagens outfit-bild !!!





Sen började vi ta massa hopp-bilder.

Hahahaha



Häst hoppet hahaa








Det som följer härnäst : DONT TRY THIS AT HOME!!!!, kan leda till hjärnskakning. Dock så fick hon inte hjärnskakning på förfesten utan det var senare på kvällen när hon skulle åka axlar på någon annan.





Jag tyckte att rårå skulle ha en fläta i håret

Och här vet jag inte riktigt vad som händer haha ser ut som att plesner letar något i byxorna

påväg mot stadsfesten

Men det var kul somsagt!! Förfester är alltid bäst.

Dagen efter

Igår hade jag skit roligt på förfesten, nu dagen efter när jag kollar på en av videorna som spelades in så skrattar jag så jag skuttar upp och ner haha.

Bilder kommer lite senare!

Dock så blev det ju inte bara massa roligheter igår, området var inte alls lika roligt som jag hade hoppats men det värsta var att plesner fick hjärnskakning, inte kul blä. Men då får man tänka positivt och tänka att det var tur att det "bara" blev en hjärnskakning och inte något värre.

Nu ska jag spela lite tvspel tror jag.

fake adidas

Jag köpte en fake adidas i turkiet också, den va rätt snygg faktiskt men ärligt så skulle jag gillat den bättre som äkta material men dock så måste det sparas pengar så denna fick duga.



Det blir nog denna kofta som får hänga med in på det smutsiga festival området ikväll! Sjalen på huvudet lär stanna också då jag flagnar i hårbotten just vid pannan, inte speciellt mycket men det kändes inte så hett att gå runt och flasha mitt brända huvud. Kan lova att det inte var skönt i turkiet, har aldrig haft ont i hårbotten förut men nu vet jag ju hur det känns iallfall - en erfarenhet rikare!

mister morgan


Ps man ska inte bråka med mig, jag är ganska grov och galen!!! Hahaa

tjolahopp

Nu måste jag börja göra mig iordning inför ikväll, känns ganska fel då klockan inte ens är 12. Frågan är ju hur vädret kommer bli, vad man ska ta för kläder osv. Kommer väl sluta med att jag tar för varma kläder, men hellre för varm än för kall som man kan säga om man vill.

Tjing tjong, börja peppa nu alla där hemma i Skellhell! Ikväll blir det röj=)

Att ett spel kan göra en så förbannad är ju amazing.

André köpte ett PS3 idag, och ett spel till att börja med. Little big planet, skit bra spel men det är sjukt hur gaalet arg jag kan bli när jag spelar tvspel. Sitter och svär för mig själv för att den fluffiga gubben inte gör som jag vill och känner hur frustrerad jag blir så att jag skulle kunna kasta dosan i väggen. Är jag den enda som blir så arg över ett tv-spel? Garanterat inte, men det är lite pinsamt. Stackars André som får stå ut med mina svordomar.

Medan vi ändå var på Mediamarkt så köpte jag två filmer också, Närkontakt - The fourth kind och The box. Än så länge har vi bara hunnit se den första filmen vilket baseras på verkliga händelser, om alien och hur dom kidnappar folk. Skit läskig film framtills jag googlade upp att allt bara var fejk. Lite surt då allt tyder på att det är äkta i filmen. Men den är sevärd iallafall! Ungefär som paranormal activity, man blev lättad när man insåg att allt bara var fejk ;)

MJUPP, nu ska vi nog se The Box, sen ska jag sova då det blir att dra upp lite tidigare imorgon för att plocka undan all skit från turkiet som fortfarande ligger och skräpar på golvet och efter det måste jag göra mig klar för party sen liftas det med Tina och Rickardh till Skellefteå och på kvällen blir det ju stadsfesten. Måste erkänna att jag är rätt peppad då man ser alla statusar på facebook haha. Godnatt gott folk!




Fredag

Eclipse var bra, bättre än New Moon, men ändå så gillar jag nog första filmen bäst eftersom då hade jag inga förväntningar alls. Efter man har läst böckerna blir ju förväntningar något högre på filmerna. Men filmen var helt klart sevärd.

Idag är det molnigt, så därför ska jag köra andré till Mediamarkt då han är sugen på att köpa ett PS3. Så vi får väl se om han fyndar ett till ett OK pris eller ej. Och imorgon beger jag mig till Skellefteå och Stadsfesten! He blir kanon som man säger.

Eksem är djävulen.

När jag var liten hade jag ett stort eksem på vänstra sidan av nedre delen på halsen. Och jag kliade och kliade så det blev seriöst stora köttsår som sedan har lett till ett diskret ärr lika stort som en liten medalj ungefär. Som tur var så blev jag av med det då jag använde kortison salva och har inte haft det eksemet sen jag var kanske 10 år. MEN nu efter turkiet så har det börjat komma tillbaka igen och det kliar så jääävla mycket, blir galen.

Har ingen aning om varför, men man har ju sina aningar om att det är en blandning mellan Värmen, massor med solskydd och bikinisnöre som har legat på eksemet konstant under en veckas tid. Får fixa kortison salva så fort som möjligt. Sen har jag fått nå jävla eksem på framsidan av halsen också, dock mycket mindre som jag gissar är soleksem eller något liknande. Men det känns väl inte sådär super hett. Så nu vet ni det, FYI liksOM!!!

Nu ska jag slänga mig i duschen, sen vid 20 tiden så sticker jag och Tina in till stan och kl 21 ska vi se Eclipse, de blir nog nice.


Turkiet i bilder

Nu förstör min blogg bilderna som är liggande då den klipper av en bit till höger, men det orkar jag inte ändra.


















































































Eftersom jag var den enda som hade en kamera så blev det inte så mycket mer bilder än det här.
Text till bilderna kanske kommer senare om jag orkar, nu ska jag ut och sola!!!!!



Hej igen sverige-land

Nu är vi hemma, jag är inte alls brun, det gick inte att sola där borta för det var "för" varmt. Ärligt, man brändes som en friterad räka. Men det var nice ändå.

Bilder kommer imorgon

I helgen blir det stadsfest, och jag har inte sett Eclipse ännu, så det står på min "att göra-lista". Great.

PS. Jag åt inte ens upp 1 paket av mina 5 med halstabletter. Men det är ju positivt på ett sätt, aja, mer om resan imorgon som sagt. GODNATT

RSS 2.0