Stockholm

Nu har jag äntligen packat färdigt och om en timme så ska vi fara å köpa massa god mat att äta på tåget, och sen ha skitroligt!!!!!!!!!! Så hejdå till på onsdag =)


Torsdag

HELLO!
Nu har jag snart packat klart väskan till stockholm, fast jag kommer ändå vara hysterisk imorgon och tro att jag har glömt något och måsta packa upp väskan flera gånger. Det jobbigaste kommer nog vara att det är natt-tåget vi åker med, kommer inte kunna sova mycket och på lördag då vi kommer fram ska vi shoppa lite grann, kommer vara en zombie ungefär. MEN de kommer bli kul ändå, jag är så insnöad i skellefteå så jag tror inte på att de finns en värld utanför haha! Det som suger mest är att vi tänkte oss ju att det skulle vara massa plusgrader och sol, men då jag kollade vädret så ska det tydligen vara högst 3+.. vart for våren?
image22
Äh skitsamma, godnatt!


måndag kväll

Majs, jag känner mig bara hängigare å hängigare, men jag får inte bli sjuk fyfan så typiskt det skulle vara om jag är sjuk på fredag då vi ska åka tåg i flera tusen timmar. Idag har vi sett någon föreställning vid nordanå, fattade inte så mycket till en början men sen då jag började fatta så blev det rätt intressant. Sen har jag varit hos min lilla mor i ersmark ett tag också, våran katt har blivit fet som en melon så nu är det inte länge kvar innan hon skuttar ut små bäbis katter. Nu ser jag på lite american idol men varför blir det bara sämre och sämre för varje år, dom lägger ut mer tid på att visa dom som verkligen inte kan sjunga än att man får se dom som har talang, skit trist. Sen ska jag se program på 5an som börjar 22.00 tror jag, om pedofiler som kontaktar underåriga för att ha sex, fyfan så sjuka människor. Sist jag såg det var det en lärare som undervisade för 12 åringar, så jävla jävla sjuk i huvudet. Men nu ska jag lägga mig i sängen och snarka lite så kanske jag blir bättre till imorgon. GODNATT


25 februari.

Igår hade jag lite feber vilket ledde till att jag skippade första lektionen idag för jag kände mig inte så super kry.. men jag ska till skolan på ett tag ändå och vara med på teatern, för jag måste ju komma någon vart med min monolog. Usch hur fan ska jag klara det helt själv.. bippbapp. Jag känner mig som en hängig gammal tant just nu haha, jag är trött och min hjärna hänger inte med som den ska.  hejsvejs.

Söndag

Söndagar måste vara dom tråkigaste dagarna på hela veckan, men samtidigt är dom sköna.. knas men så tycker jag iaf. I helgen har det varit lugnt, och nu har jag redan börjat fundera på vad jag ska ta med mig till stockholm.. lär nog inte bli så mycket eftersom det bara blir 4 dagar, men bara för att så kommer jag ta med mig 391058 mer kläder än vad jag egentligen kommer behöva, så blir det alltid. Jaghar aldrig åkt tåg i hela mitt liv så min bild av tåg är tåg i filmer som går av rälsen och sprängs.. så jag kommer förmodligen vara livrädd hela resan, stackars mig.

Open jam i fredags var iaf svin roligt, kommer bli ännu roligare på finalen den 12 mars !

image20
image21

Open jam!

YES vi kom till final, med båda våra nummer.. .fast det gjorde alla andra också men lika glad är jag ändå =)
Final den 12 mars! Kom och rösta på oss!! Har fått min träningshoppitoss idag, fyfan vad jobbig!!1 svettas som en babian redan och har typ kört sammanlagt 5 minuter.. hur ska detta gå? haha.. Nu ska jag slänga mig i duschen.
hejsvejs.

.....

Imorgon är det engelska prov........ hujedamig. Kan absolut ingenting, orkar inte ens försöka för jag vet att all den där texten kommer inte gå in i mitt huvud, så därför kommer jag få skämmas imorgon då jag inte kan ett skit. Men men, idag har vi varit och tränat på nordanå till openjam... det gick väl hyffsat. Extra nummret vi gjorde idag kanske inte bli världens succe, men vi tyckte det var ganska kul iaf haha.

image19

Torsdag

Jag vill sova sova... nu på morgonen har vi ett 3 ½ timmas långt teater pass, jobbigaste lektionen på hela veckan. Och idag efter skolan blir det att repetera openjam på nordanå. Glöm inte bort att vara där på fredag kl 19.00 och heja på oss, för vi har ju tänkt ta oss till finalen och vinna hela skiten, men det får man ju se hur det går. I dag läste jag på aftonbladet.se att en 17 årig tjej fått blodpropp av p-piller, man blir lite skrajj då man läser sånt. För så fort jag får ont någonstans så tror jag att det är något allvarligt, och nu kommer jag börja tro att det är blodproppar på gång..majs.


Onsdag

Egentligen borde jag sitta och plugga som attan nu, men .. som vanligt orkar jag inte. Skäms på mig!! Kanske borde lägga mig och läsa fortsättningen av boken, men eftersom vi inte hade någon svenska idag så betyder det att det blir bokredovisning nästa vecka.. jag kommer nog skjuta upp det, vilket jag redan vet. MEN jag ska nog ändå försöka vara duktig och läsa lite då och då. Att läsa en bok är inget för mig, självbiografier är det enda som går att läsa eftersom det är intressant.

Men nu ska jag nog slänga mig i duschen och sen blir det att se america's next top model!
natti !

Tisdag

Nu sitter jag här igen, uttråkad och har stökigt rum. Hmmmmmmmm undrar om jag ska städa, nä det gör jag nog imorgon istället för idag ska jag äta kycklingsallad på waynes gott! Jag hoppas iallafall att träningshoppitossen kommer på fredag, då blir det träning varje dag, jag kanske ska bli bodybuilder... nä blä, men träning ska det bli. Fast jag saknar fotbollen.......... men jag är så lat så skulle jag börja om så vet jag att det skulle sluta som dom 2 senaste gångerna.

NU vill jag ha sommar, är så less på snö
406872-13

MAh

Haha jag blir GALEN på alla inställningar och skit. Går inge bra för mig, så nu får det se ut som skit, tills jag kommit på hur man gör sidan snyggare. tjingeling.


Måndag.

En hel ny lång skolvecka kvar.. snart skuttar jag i taket, vecka 12 ska monologen vara helt färdig.. maah , hur ska jag klara det.. just nu vill jag bara lägga mig och sova ända fram tills lovet, sen somna om igen till påsklovet, det skulle vara skönt! Men men, känns ändå helt okej till open jam nu ,det börjar ju bli riktigt bra =) HEJA.

Fast nu blev jag på dåligt humör igen, kom på att vi har engelska prov i veckan + bokredovisning... minns inte riktigt när matte provet var, men skulle inte förvåna mig om det var i veckan också, jag kanske borde lägga mig i sängen och börja läsa min bok någongång. 


Slö!

Ja , jag har nog varit lite inaktiv dom senaste veckorna haha. Men vad gör man inte då man har ett sånt "Häktigt" liv som mig! Snart blir det seriös inspelning av den nya låten, så förhoppningsvis blir den bra och kommer ut =) Wie!

Idag har pappa beställt min förskottspresent , en träningshoppitoss, jag är så lat, så jag måste sluta vara lat. Ett bra motto, och ja den kom jag på alldeles själv. På fredag är det openjam! Kom dit och heja på oss. kl 19.00 på nordanå! Och snart är det monologen också usch, jag är nervös redan.. Hemskt, men det ska väl gå det också.

Den 29 februari bär det av mot stockholm, shoppa shoppa!!!!!!!! Gött.

Nu ska jag nog slänga mig i duschen, och invänta kingkong på 3an kl 21.00 =)
image3
tjingelingplinghoppetoss.


RSS 2.0