bra bra!

Geir och Linnea vidare! Kanon, nu måste jag in och rösta på Olle på tv4.se/idol hahaha.. idolnörd nummer 1.

Nu tror jag att jag ska se på csi och sen hoppa i säng, ja HOPPA så fjädringen far åt helvete.

och BRA TINA ÄNTLIGEN LYSSNAR DU PÅ MIG.... OCH ALLA ANDRA ;) hehe.. hejdo

Idol

Den bästa i idol ikväll var lätt Geir ("gamlingen") och hon Linnea. Dom ska vidare ikväll japp japp. Sen kan Olle gå vidare sen imorgon haha.

Nu hade jag tänkt se premiären för Kenza och Tyras show, men alla sidor är överbelastade haha, så jag får vänta till det inte är det längre helt enkelt och kolla på repris! Så nu ska jag lyssna på lite musik och övertala Tina om en grej.

kanonkul

Åå jag orkar inte fara på stan idag, jag är helt slut överallt. Men jag har faktiskt hunnit dammsuga och skura sen jag kom hem, bra va? japp.

Sen att det behövs diskas och dammtorkas behöver jag inte tänka på nu...he-he-he.

Imorgon ska folk festa också, och det är i sånna situationer det blir bitterljuvt att ha en liten valp hemma.. eftersom jag och André kan inte gå ut tillsammans. Men att festa är ju inte alls viktigt, skulle bara vara kuligt (ja mamma de heter så) att träffa folk. Men eftersom jag var ut i skellefteå förra helgen så har jag inte tänkt festa förrän den 23 oktober då det blir kanonfest! ELLER HUUUUUR??! jajajaa

Så vi får se ifall jag blir ensam med lillskiten i morgon kväll, beror på hur André känner att han vill göra !

Nu är jag hungrig så nu ska jag laga maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAaaAAAAAAT! vad? vet inte.. korv? nej .. köttbullar?.. neeeeeej.....pyttipanna? jaaa fast det räcker inte till båda. MAJS, önskar jag hade majskorvar.


en gammal bild när jag hade kvar piercing och hade feta ögonbryn, jag gillade ändå att ha sånna ögonbryn men sen började mina systrar säga att dom var FÖR feta hAHA så jag trimmade ner dom igen.


Torsdag

Sitter och väntar på att André ska vakna så jag kan duscha och göra mig klar för skola. Har ingen naturkunskap men matten börjar 12.30.. uhohuhohuio..

Sen måste jag ta mig ner till stan för att kolla med telia ifall det är mitt simkort som är knäppt. Vore ju bra isåfall eftersom det är ju lite smidigare än att lämna in telefonen på lagning i 90 år.


En bild från studenten i brist på andra bilder!

penga-ångest

Jag har hittat en skit snygg jacka som jag vill köpa och ha nu i vinter.. grejjen är den att den är inte alls dyr, men 899 kr för mig nu känns för mycket. Ååååå det suger att plugga, jag vill jobba istället!! OCH bo hemma.. jävlar så rik jag var då.. men inte nu.. buhu. Fast egentligen vill jag ju inte bo hemma, men ni fattar.

Sitter och tittar efter lägenheter nu men ingen är bättre och billigare än den vi redan har..bajs

Nyss gick strömmen i hela lägenheten också, tror ni André blev glad då han hade skrivit jätte mycket på sin uppgift och troligtvis inte sparat den?

veterinär

När vi kom fram till röbäck så kom vi såklart precis då dom hade lunch..så vi hittade en liten liten skog där Keiko fick ligga och tugga på pinnar, sen när vi kom in till Veterinären så hade vi tur så vi behövde inte vänta i 20 min till utan fick komma in direkt. Och det gick supersnabbt, men billigt är det inte. Nu får vi hoppas att hon håller sig frisk till hon är 1 år och ska få sprutan igen.

Nu ska jag börja på min uppgift, sen måste jag plugga matte.. kom just på att vi har prov på måndag.. OoOooOoPS

Breakeven

Nu ska vi fara till vetrinären med Keiko så hon får sin spruuuuta mot valpsjuka. Nu sitter hon och pratar "OoOUuu" låter det haha..

Slänger in en kanonbra låt för att kompensera mitt korta inlägg!

Idoligt

Ikväll har jag betalat alla räkningar och det är alltid lika hemskt. Eller ops kom på att jag har glömt EN! HErregud.. måste betala den nu , 241 kr till DIG pappa hehe.

Nu ser vi Idol och bara slappar!

å jesus

Vid halv 5 kände jag att jag behövde ta en powernap, samma nu som alltid att den blir lite förlång. Vaknade vid halv 7 och nu är jag jätte trött och mitt huvud är segast i världen. Jag behöver socker eller något som får min hjärna att vakna ett tag.

Efter att jag vaknat till lite så måste jag gå på ica, ush så jobbigt det kändes haha.

lalala

Har just sett en film där 3 ungdomar fastnar i ett sittlift och allt går åt helvete i princip. Frozen heter den, var den bra? Den funkade men den var inte bra bra utan bara okej, ganska långtråkig.

Och nu ska jag se den nya A nightmare on elm street.. varför ser jag bara film hela dagen? Jo för jag orkar inget annat, mitt huvud känns som smör och jag är allmänt seg. Men efter filmen ska jag börja plugga!



john legend

Jag är så sjukt trött, så jag orkar inte skriva så mycket utan slänger in en skön låt istället! Enjoy

knäppaste

Min telefon har ju blivit cp, jag hör de i andra änden men de hör inte mig. Så jag och André testade byta simkort med varandra. Och hör här:
Hans simkort fungerar i min telefon
Mitt simkort fungerar i hans telefon
Men mitt simkort fungerar inte i min telefon
?!?!?!??!??????????????????????????????????

Ja jag har jobbat på 3 med mobiltelefon problem, men det här är ju bara stört. Får väl testa att byta simkort då... fastän det fungerar i en annan telefon. Fattar inget.

Måndag kväll

Tidigare idag så började jag och André se filmen Predators, men eftersom jag skulle iväg på skolan så såg jag klart den nyss, och den var inte så bra. Ungefär som alla andra Alien, och Alien vs Predators. Förutom att nu var det människor vs Predators typ.

Imorgon ska jag in på expert och lämna in min lur, sen ska jag även handla på willys.. blublu.. och på onsdag så ska Keiko vaccineras, tänk hon är redan 3 månader. Fast det är inte så mycket egentligen.. hon är ju fortfarande en liten fjärt.

Nu ska jag se någon dokumentär på 3an om unga tjejer som vill plastikoperera sig och sen ska jag se vem som går vidare i idol.


avslutar med en riktigt romantisk puss

Mike Tompkins

Ooops har visst glömt att skriva idag he-ehe-he-heh-eh-e..

Så därför bjuder jag på 3 sköna klipp, denna killen gör alla instrument ljud all by him self, alltså med sin TRUT. Förutom i ett klipp använder han sig av 4st glas och i ett annat av en tamburin, men de får man göra ifall man är bra.




Annars har jag haft naturkunskap prov idag, klarade jag det? Nja jag tror inte det.. sämst. Av alla frågor som jag kunde tog hon med typ 2.. så det kändes lite surt.

Nu ska jag slappa sen ska jag se på idol kl 20!

nu är det kvällern

Aaaaaaaaaaaaaaah, naturkunskap är cp, matematik är mest cp. Eller är det bara jag som är cp?

Nu ska jag fjärta på André sen sova. Haha fjäärta, hur fult är inte det ordet. f-j-ä-r-t-a vadå fjärta.. knäppt

hemma i umeå

Vi kom hem kring kl 19, blev lite senare då vi stannade av i bygdeå för att rasta Keiko och käka lite maaat då ingen av oss hade käkat något så kunde vi inte hålla oss till vi var framme haha.

Nu måste jag egentligen plugga naturkunskap, men jag orkar inte .. kl 21.15 börjar den där serien jag skrev om för ett tag sen att jag var skitsugen på att se, nämligen The Event, så se den på 1an kl 21.15 vettja.

Efter det så kan jag plugga.. hehe

söndag

Godmorgon!

Även om det är skönt att kunna sova till man själv vaknar så saknas ändå något, vad? Jo en söt liten vit fluffig sak som viftar på svansen på morgonen så fort hon får syn på att man har vaknat haha.

Pappa filmade lite i fredags när Keiko fick vänta här innan de skulle vidare till Norsjö



Nu sitter jag mest bara och väntar på att Pappa ska komma hem så han kan hjälpa mig med Naturkunskapen och sen vid 16 så åker vi hem mot Umeå! Och jag har prov imorgon, jag har inte haft prov på skit länge ju.. hur ska detta gå!!!!

helt ensam

Sitter ensam i pappas lägenhet nu och kikar lite transformers och pratar med André på datorn, min telefon blev normal där ett tag men nu är den knäpp igen.. så det blir att lämna in den på måndag.

Annars har jag inte gjort mycket idag, förutom att ha varit hos mamma och slappat. Dom har köpt en sån här massage dyna som man sätter på en stol och styr via en fjärrkontroll, satt i den säkert 30 minuter sammanlagt även fast det gjorde aasont haha.

Nu ska jag se någon film på tv och sen blir det sängen och morgondagen ska bestå av plugg och sen drar vi oss hem mot Umeå igen!


hos mammsen

Sitter hemma hos mamma nu och nu vill hon att jag ska hjälpa henne att byta profilbild på facebook.. suck dagens gammlingar.

Ikväll blir det bara lugna puckar, tror jag kommer befinna mig i soffan hos mamma faktiskt, känns bekvämast så!! Nu tänkte jag se lite vampire diaries tjoho

ååååå

Haha jag saknar redan den här lillfjärten jätte mycket !!!
JAaa klart jag saknar dig med ANdré pusspuss


Visst ser det ut som hon har get-skägg hahaha

himmelskit

Jag har ju köpt en ny telefon för inte mycket mer än 1 vecka sen, och vad har hänt? JO den har börjat jävlas redan.  när jag ringer någon så hör jag personen i andra änden hur bra som helst, medan den andra personen inte alls hör mig. Så detta ska väl för tusan gå på garantin? Jävla knäpp telefon. Det är det här som gör att man verkligen håller sig till : Gammalt är bäst. Nya saker fungerar inte alls lika bra som gamla godingar.

Iallafall så var vi ju hemma hos Ståhl igår för att förfesta, det var en mysig förfest med ljus och en massa godis som jag åt upp typ haha förlåt ståhlis men det var gott, speciellt dina räk-chips, och dina popcorn...och dina godisar hehe..

Sen så hade vi bestämt oss för att gå ut på Allstar eftersom vi hade fått veta att Ståhl och Stina skulle få sig in om vi var där innan kl 23, men då var vi så sega så vi skulle inte vara där föränn efter så de bestämde sig för att fara till Olles lite senare istället, så då gick jag och rårå själv. Och vart var alla unga människor? Bara massa gammlingar och han som var "Dj" borde inte få vara Dj, jag önskade en låt som alla skulle gilla, spelade han den? Nej.. inga djsar tar mina önskemål på allvar.. :(


haha förlåt rårå




Rårå saknar mig

Rozafa önskar att jag hade bott under hennes säng och servat henne med mat varje dag, jag är en underbar matlagare, eller hur André`? Har lagat mat 1 gång på 3 månader hahahahahahhahahahahhahaha

Sen det där med idol i förra inlägget så är jag 100 procent seriös, vi ska söka och jag ska börja träna direkt på måndag och hitta den perfekta låten för mig, sen ska jag träna också så Andreas Carlsson tycker jag är het.

EN annan rolig grej är att jag fick MVG igen på den sista uppgiften jag lämnade in, jiho juho he´ja mig.

Nu ska vi fortsätta dricka vin och sen går vi ut på allstar, ses där! hejdooo

Är hemma hos ståhl och dricker vin vi har ...

Är hemma hos ståhl och dricker vin vi har trevligt trevligt ! Nästa år ska jag när ståhl söka idol det har vi bestämt haha


Tikei mineralsmink

Jag har som säkert många andra använt mig av I.Ds mineral smink, och jag är inte ensam av att ha reagerat negativt på det, det finns ett ämne i I.Ds produkter som heter Bismuth och som inte alla människor tål. Jag blir röd flammig i ansiktet och är det varmt så börjar det sticka och klia = Inte alls roligt.

Men trots att jag inte tålt sminket så har jag ändå använt det i 1 år, är jag smart eller? Det är bara för att mineralsmink ser så mycket naturligare ut än annan foundation och därför har jag stått ut att bli lite röd flammig i ansiktet då och då. MEN hör upp kära vänner, tidigare i veckan hittade jag en hemsida: http://www.tikei.se/ där dom säljer mineralsmink utan en massa konstigheter i.

Där kan man även beställa provburkar för 10kr/st, detta gjorde jag och beställde 10 burkar, olika nyanser på foundation, rouge och lite annat. Och idag fick jag hem det i brevlådan, super snabbt gick det, bara 3 dagar. Och har redan hunnit testa lite, nu beställde jag prover bara för att se vilken nyans jag ska ha på sminket och därför blev jag ändå rödflammig i ansiktet pga jag använde samma borstar som jag gjort till I.Ds smink. Men detta ska jag fortsätta köra på. Mycket mycket billigare än I.D, super snabb leverans och lösningen till en rödflammig hud varje gång man sminkat sig! = KANONKUL.

Nästa beställning så blir det nya borstar också!



packa och städa

Godmorgon!!

Nu måste jag tänka vad vi måste ta med oss i bilen eftersom lillskiten ska åka bil i över 1 timme. Sen måste jag tänka vad jag måste ta med mig själv eftersom jag måste plugga i helgen, blir inte bara massa roligheter vettni. Sen behöver vi diska också innan vi far buuhu..

Fast jag hinner nog, eftersom Ståhlis ska åka med och hennes tåg från ö-vik har inte gått än så är det nog lugnt.

Och ikväll blir det utgång!! Ses på allstar!!

jelahop

Nu är uppgiften inlämnad och klar!! Bara några dagar kvar innan jag måste börja på nästa haha.

Strax blir det sängen och vi har väl inte riktigt bestämt oss vilken tid vi ska åka till Skellefteå imorgon, men vi lär väl anlända kring 14-15 tiden. Sen fick jag just veta att Ståhl också ska till skellefteå, vilket ger våran fredagskväll ännu ett +. Som rårå skrev i sin blogg så saknas plesner, och johanna och hanna a och moa och mickis och och och nu ska jag ha det så kult på restaurangen.

shopping

Idag gjorde jag något jag aldrig trodde jag skulle göra, jag hade nästan bannlyst mig själv från att göra det... jag handlade nämligen kläder på monki! Haha.. jag har alltid tyckt den affären varit sjukt konstig och konstiga kläder, men efter att ha gått runt på stan och inte hittat ett skit så tänkte jag  "what the heck" jag ger det en chans.. och se på tusan, hittade 2 tjockare tröjor och en 2shirt samt köpte jag en sådan halsduk man bara snör över skallen.

Framsida utan knappar, baksida med knappar.

vet inte varför den ser mer åt det blå hållet ut på bild nr 2, den är svart iallafall.

En tshirt för 100 svenska riksdaler, köpte den nog mest för att den var billig, detta faller mig väl inte riktigt i smaken i vanliga fall men den är snyggare på än hängandes haha.


Och en skön mysig glest stickad tröja och halsduken som jag köpte.


Sen köpte jag även lite strumbyxor och annat "nödvändigt".

Stadstripp

Kom just hem från mattelektionen, förstod INGENTING, kanonbra.

Funderar på att dra en sväng ner på stan eftersom nu är enda gången jag har tid, ska försöka hitta något att ha på mig imorgon och kanske något annat roligt. Dock är jag ingen "gå på stan själv-tjej". Men eftersom tina är i skellefteå och andré måste stanna hemma med Keiko så måste jag gå själv, fast kanske hittar man mer då? jag vet inte, jag får testa.


arne

arne

hårigt

André vill klippa sig för att han har börjat få så långt hår, jag tycker att han ska spara ut till dreads igen men han tycker det känns för jobbigt.



jag minns när jag klippte bort hans dreads och sen körde med rakapparat på hans skalle..det tog emot lite

Nu ska jag köra en sanningens stund här också, detta är skitroligt egentligen bara för att jag är så knäpp. Men sanningen är att när jag klippte av hans dreads så hade vi gjort slut, detta var för ca 1 år sen. Jag var galet svartsjuk förut och det här tänkte jag när jag klippte av hans hår:

Hoppas han blir så jäävla ful nu så ingen tjej vill ha han. haha jag vet.. knäpp = jag. Men det är sanningen, dock blev jag inte lika glad när jag såg att han fortfarande var snygg utan sina dreads haha

torsdagggggggggg

Idag idag idag är det torsdag imorgon far jag till skellllefteå. Idag måste jag skriva klart min uppgift, jag måste på mattelektion och jag måste till stan för att lämna igen en bok på biblioteket.

Måste är ju ett jävla jobbigt ord, egentligen måste man väl ingenting? Jag kan väl sitta här, skita i allt och sen svälta ihjäl pga jag inte skulle få några pengar - OM JAG VILLE. Men det vill jag ju inte. Mycket man inte vill, mycket man vill men inte kan pågrund av pengar, jävla pengar. Man borde få betala med sten eller något som finns i oändlighet och som man kan hitta överallt. Linns hjärna har talat... eh

Nu ska jag vakna lite till innan jag börjar fortsätta på uppgiften som jag hade tänkt få mvg på.. ifall det händer eller inte lär jag få veta i morgon kanske.


godnatt katt

Har skrivit 2 hela sidor på uppgiften, men har bara gjort hälften än.. undrar om jag skriver alldeles för mycket? Men det borde jag ju inte få sämre betyg för...eller? kan man göra så?

Nu ska jag sova, imorgon har jag "sovmorgon" då det inte är någon NK lektion på morgonen, men eftersom det är min tur att passa Keiko så blir det nog inte så mycket till sovmorgon eftersom hon ligger och sover nu och har gjort det ett tag.. buuuhuu haha.


KOLLA så söta. Dom kramas ju verkligen haha. Nu vet jag inte hur länge sen det var mamma hade den här kullen 1 år sen?, men jag hittade den i arkivet och allt är ju så mycket roligare med BILDEER.rrrrrrrr godnatt

Dagens dag

Idag har jag hunnit med att vara på skolan och skriva av lite papper, sen har jag hunnit börja på min uppgift till digitalt skapande, den är nog lite svårare än jag hade väntat mig så jag lär sitta ett par timmar sammanlagt med den iallafall.

Sen nyligen så fick Keiko busa med en stooooor samojed som heter Isa, en tjej som bor nära oss har henne nämligen så det är skit bra att Keiko får busa av sig lite. Sen kan man ju inte låta bli att "längta lite" till keiko också blir stor och ståtlig hehe.

Nu ska vi strax käka och efter det blir det fortsatt plugg,

Keiko sitter och tjuter vid dörren nu, undrar om hon vill ut och leka med den stooora hunden igen.


Det här var när jag fyllde 19, så himla glada alla ser ut på bilden nere till vänster haha

onsdag

Godmorgon!!

Idag vaknade Keiko just före kl 9, varför? För att det var Andrés tur att stiga upp såklart haha.

Kl 13.00 ska jag till skolan på något de har som kallas för "läxhjälp", måste fylla i ett papper som jag inte gjort då jag missade den lektionen. Sen kan jag ju lika hjärna (eh???? gärna menar jag) stanna kvar där till kl 14 och fortsätta fylla i en massa svar som behövs till provet på måndag.


Kollade igenom mitt arkiv för alla bilder jag lagt upp på bloggen och hittade den här otroligt fina, det värsta är ju att det ser ut som att jag sitter och pratar med någon som är utanförbild men det gör jag inte, det är bara en av mina bästa poser. (lura betraktaren heter den). Moa däremot ser ju helt normal ut

Val-dödaren

Jag satt och spelade ett spel på datorn i vardagsrummet, André går in till sovrummet och han säger "har vi fått post ikväll?". Nej det hade vi ju inte, sen frågade jag vadådå, då säger han"Du måste komma och se det här"

Så jag traskar dig och möts av detta:


Haha vi kunde inte låta bli att skratta båda två även om hon inte ska göra såhär, men det såg bara så roligt ut, hon dödade ett brev om valet.

haha minns ni?

Nu vet jag inte om det bara var jag och mina syskon som tyckte den här låten var aaaas cool och spelade den heela tiden, men det kan det väl inte bara ha varit? haha.

KICK FLIPPER VILL YEAH KICK FLIPPER SCHNILL YEH haha

borde men orkar inte.

Just nu borde jag sitta och göra uppgiften till digitalt skapande, men efter att ha kollat igenom uppgiften känns det som jag kan vänta till imorgon med att börja på den, dock måste jag vara klar med denna på fredag istället för söndag pga jag orkar inte sitta med den uppgiften i skellefteå. MEN det fungerar, alla andra uppgifter har jag gjort på typ 4 timmar och lyckats kammat hem 2 mvg och 2 vg.. men nu är det slut med VG, BARA Mvg ska komma här näst hehe.

Nu ska jag spela lite nördiga spel på datorn och invänta idol som börjar kl 20.00, sen efter idol ska jag göra lite NK då vi har prov på måndag.


en gammal bild från då vi var och festade i Moas lägenhet här i umeå i vintras och jag ser ut som att jag kommer somna närsomhelst haha, ungefär så känner jag mig nu.

"liten" powernap

Vid 14 tiden blev jag skita trött och gick och la mig i sängen för att ta en powernap, nu "ska" väl en powernap inte vara längre än max 30 minuter kanske, min råkade bli 2 ½ timme och hann drömma massa konstiga drömmar på den tiden.

Iallafall så käkade jag just ett päron, och jag har märkt att Keiko gillar frukt. Varje gång jag ger henne lite äpple så blir hon helt till sig och måste ha MEEEER, och nu när jag satt och käkade ett päron så satte hon sig och tiggde direkt. Dock så ger vi henne aldrig något när hon tigger, utan hon fick sista biten av päronet när jag käkat klart. Om hon gillade det? jAaaa haha.


Music Arcive

När man stiger upp så pass tidigt och är så trött så brukar jag sitta och slösurfa på internet, kika lite vakna med the voice och nu fick jag nått il med att lyssna på låtar som man hörde för många år sedan.









whatever happened to the values of humanity
Whatever happened to the fairness in equality
Instead in spreading love we're spreading animosity
Lack of understanding, leading lives away from unity



Blev många videos det här men det är väl sköjjigt

tisdag 21 september

Nu har vi haft Keiko i 21 dagar, ifall det var någon som undrade. Imorgon "fyller" hon 11 veckor och nästa vecka ska hon till vetrinären för att få spruta mot valpsjukan.

ANNARS DÅ? jomen tack som frågar.. vaknade vid 6.15 av en liten prutt som stod och viftade på svansen på golvet nedanför sängen. Sen dess har hon inte ens tänkt tanken på att kanske sova lite till som jag hade hoppats på.

Nu på tal om något helt annat så funderar jag på att dra på stan någon dag innan fredag för att se ifall jag hittar något plagg. Och NU ska jag käka frrukost.

anders bagge

Haha alltså, någongång måste jag söka till idol bara för att få träffa Anders i verkligheten, han är så jävla klockren. Har suttit och skrattat åt han minst 1 gång varje idol avsnitt och André tycker jag är knäpp haha.


Nu blir det sängen, godnatt!

min egna frågestund

1. Vad är klockan: 18.08
2. Vilket namn står på ditt födelsebevis: Linn Alexandra Pettersson
3. Smeknamn: Pite (av André) haha detta är skit roligt, vi såg någon kass film en natt och en tjej i filmen hade ett namn, typ som en delstat i USA, och så sa jag på skämt att jag ville heta Pite (som i Piteå), sen började André kalla mig för Pite, så mycket så att jag blev störd på det så då fick han heta: Pite-raggvaldsträsk-gubbe hahaa..
4. Vad heter dina föräldrar: Kathrine och Michael
5. Antal ljus på din senaste tårta: Det var länge sen jag fick ljus på en tårta, har jag NÅNSIN fått ljus på en tårta?
6. Husdjur: Ja en liten Samojed
7. Hårfärg: Brunette baby (eh?)
8. Favoritfärg: Gillar roliga färger som rosa, orange, lila. Annars är svart och blå en fin färg.
9. Piericing: 1 i tungan och 9 i öronen, dock är jag dålig på att använda örhängen.
10. Tatuering:


11. Födelseort: Skellefteå
13. Nuvarande bostad: En studentlägenhet på 69 kvm i Umeå!
14. Har du varit kär: JAAAAAAAAAAAAa jag är kär i Keiko, André är bara mitt ekonomiska stöd. HEHE...skoja
15. Har du varit i några andra världsdelar: Ja det har jag minsann!!!!!!!!!!!! I ASIEN hur coolt är inte det (Turkiet i somras) Haha.
16. Har du varit med om en bilkrasch: När jag var 15 så åkte jag bak på Nathalies moped, och vi satt och skrek och höll på att fula oss så kör hon rakt in i en skåpbil. Tror det var mitt fel tillochmed, minns att jag sa något så att hon tittade bak och PANG så låg vi på backen, sen fick vi åka Plingplong ambulans.
17. 2 eller 4dörrar (på bilen): 4, är så jävla jobbigt att måsta kräla sig bak i sätet på de som har 2.
18. Kaffe eller glass: Glass såklart.
19. Snuttefilt eller kramdjur: Har inte haft något av det, eller jag hade väl gossedjur när jag var liten, men dom låg väl mest på golvet kanske.
20. Antal syskon: En lillasyster, en stora syster, sen har jag också en halvsyster som jag inte träffat sen jag var liten.
21. Färg på strumporna: Gråa
22. Lyckotal: Ett tusen femtio tre
23  Favoritfilm: Hachiko, bara för att den berörde mig så mycket.
24. Favoritcitat ur en film: Men gud, sånt kommer jag inte ihåg.
25. Bästa semestern: Har inte varit på så många semestrar, så måste väl säga Turkiet 2010 bara för att det är min enda haha.

26. Favoritmat: Tacooooooooooooooooooooooos, bästa maten i världen.
27. Bästa veckodagen: Hela helgen.
28. Senaste låt du lyssnat på: André som sjöng en jason mraz låt.
29. Tandkräm: Den för rökare och snusare.
30. Favorit TV-program: Top model
31. Favoritrestaurang: Andrés Restaurang, (äter där varje dag)
32. Favoritblommor:
Dom som är av plast
33. Tycker inte om: Att äta bajs
34. Sport att titta på: Om jag måste välja så säger jag fotboll.
35. Ögonfärg: Gröna, men dom brukar ändra sig ibland.
36. Senaste sjukhusvistelse: I fredags när jag och Tina följde mormor till sjukan här i Umeå.
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Gråa med vita ränder
40. Vem/var är du om 10 år: Fortfarande Linn och jag är utbränd och förtidspensionerad.
41. Vem fick du senast e-mail från: Facebook
42. Har du någonsin blivit dömd för något brott: Nej det har jag inte.
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Man kan väl handla på flera affärer med ett kreditkort?
44. Vad gör du när du är uttråkad: Klänger på André
45. Fras/ord du använder (för) ofta: Arne och röv.
46. Födelsedag: 14 April
47. Vad retar du dig på: Massa saker, när jag är på dåligt humör irriterar jag mig på allt
48. Det bästa du vet: Att peta näsan
49. Läggdags: Innan 00 varje kväll pga man är så jävla trött då man stiger upp innan 8 varje morgon
50. Stjärntecken: Väduren
51. Värdefullaste ägodel: Keiko juu, fast räknas hon som en ägodel? äh skit samma haha.

52. Vad är klockan: 18:50
53. Vad har du för kläder på dig just nu: mjukis kläder
54. Favoritland: Har bara varit i Sverige och Turkiet, så ännu har jag inget favoritland!
55. Favoritfilmmusik: Film? Eh, gillar dramatiska grejjer haha.
56. Skostorlek: 37, men ibland 38 beror ju så mycket på skon!
57. Fobi: Jag HATAR när besticken skär in i tallriken, fiiifan. Men jag tänker bara på det när jag har ätit färdigt och någon annan gör det.
58. Favoritpålägg: Hamburgerkött! MÖÖMs
59. Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar: Jag vet inte, rädda barnen kanske.
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Tjena röven
61. Bästa bok du läst: Twilight serien
62. Vad är du beroende av: Snus :( ska försöka sluta... nångång haha.
63. Favoritdjur: KEIKOOOO , alltså varför blir det fet stil ibland som inte går att ta bort, skit störande.
64. Gillar du snö: Nej, det är kallt
65. Favoritglass: Ben&Jerry den med brownies i
66. Vad la du dina sista pengar på: En parkeringsbiljett på skolan
67. Är du långsint: Ja ganska, beror på vem som har gjort/sagt något.
68. Favoritgrupp/artist: Många, kan inte säga någon speciell
69. Vilken är din bästa egenskap: Jag är knäpp
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Att klara matte B
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000 kr: Nej det skulle jag inte
72. Vad gör du i sommar: I sommras gjorde jag ingenting, gick arbetslös och levde på alldeles för mycket av mina sparpengar så nu är inte mitt sparkonto lika roligt att titta på som innan. Annars så var jag i turkiet.
73. Mest intressanta stad du varit i: hmm.. ingen hittils.
74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med: Daggmask
75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor: Folk som kan matte B haha nä jag vet inte.
78. Spelar du nåt instrument: Nej, men jag har spelat piano och tvärflöjt haha. Vill dock lära mig spela gitarr och har varit nära några gånger att dra och köpa en, men det har inte blivit av.. ÄN
79. Snyggaste kändisen: Will smith kanske, de flesta kändisar ser ju bra ut.

80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: Tyra Banks, för hon verkar så härlig på tv haha.
81. Vilken film såg du på bio senast: Inception
82. Senaste köpta skiva: Ååå men det minns jag väl inte
83. Roligaste konserten: På stadsfesten när EMD uppträdde och plesner skrek som en knäppgök, och erik hassle för där var hon också en knäppgök haha det var kul.
84. Bästa känslan: Att vara så jävla glad och skratta tills tårarna flyger och snoret hänger
85. Samlar du på något: Nej det gör jag inte,
86. I sånt fall, vad: NEJ
87. Är du feminist: NEJ
88. Favoritminne: PELLE SVANSLÖS

89. Favoritskiva: ARNE WEISE
90. Bästa kompis/ar: Alla teaterbrudar, ååååååååå saknar alla, längtar till 23 oktooober!!!!
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Dryg tror jag, annars inget speciellt.
92. Vem stör du dig mest på i detta ögonblick: Ingen
93. Favoritlåt: Har många favoritlåtar
95. Har du en mobiltelefon: Jajjamensan
96. Vad är det vackraste som finns: André med smink

97. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Barcelona, USA, frankrike, thailand, australien, nya zeeland, åh jag vet inte.
98. Är du homo- eller bisexuell: Nej inte vad jag vet än så länge iallafall.
99. Hur många skulle du ge ditt liv för: Alltså risken att jag skulle hamna i ett scenario där jag var tvungen att skjuta mig själv i skallen för att rädda någon är väl ganska liten. Så jag passar på den här frågan.
100. Vad är klockan nu när du är klar: 19.04 (jag har faktiskt hunnit äta och prata i telefonen också!!)

Ångrar alltid efter halvvägs att jag börjat på sånna här långa jävla listor, men den som orkat läsa igenom allt är knäpp haha.

skogsrunda

Vi har just varit ute i skogen igen på Nydala där Keiko fick springa lös, det jobbiga är bara när vi ska gå hem för då är hon uppe i varv och blir helt tokig när vi ska försöka sätta på henne kopplet, så det slutade med att vi bar henne hem utan koppel . Och nu ligger hon och sover precis som vi hade hoppats på hehe.

Ikväll blir det inte så mycket gjort, skulle ju egentligen ha farit till Iksu och tränat, men såg att Afron började kl 17 idag, så får köra Afro imorgon istället !

kanske jublade för tidigt

Fick veta att pengarna jag fått inte är skattade, och när jag loggade in på SAMI (Svenska Artisters och musikers intresseorganisation) så såg jag något konstigt också. Låg med en låt där som jag inte har spelat in, så kanske har jag fått pengar för en låt jag inte sjungt... haha.. jag har iallafall mailat dom och får se vad dom svarar.

Nu ska jag kila iväg mot skolan igen.

det var mina pengar

Angående de där 2500 kr som sattes in på mitt konto den 17 september så var det mina. TACK OCH LOV jiho prisa gud. Fick ett brev idag med svar på vart de kom ifrån. Jag fick dessa pengar för alla gånger mina låtar spelats på radio under 2009, så jag borde ju faktiskt få mer pengar senare med tanke på att dom fortfarande spelar mig på radio då och då. Hee-eh-eh-he-he-he-he.

Nu ska jag käka nudlar till lunch, inte lika nyttigt som gröt till frukost men det är det enda vi har hemma nu som går fort att göra. Ska tillbaka på skolan 14.20 för att ha NK lektion.

Idag förvånade jag mig själv också, hade ju matte nu på morgonen, sen skulle jag göra ett tal.. blablabla, skriver och skriiver och får fram ett svar. "JAha nu ska jag titta i facit och se hur fel jag hade" tänkte jag för mig själv, hade jag fel då? Nej jag hade RÄTT Hahahaa.. matte är verkligen inte min grej. Jag satt efteråt i säkert 5 minuter och stirrade på talet som jag hade löst och fattade ingenting, visste inte ens hur jag hade gjort för att lösa det. Så jag måste ha fått en släng av smarthet eller något under några få sekunder haha.


Sitter i klassrummet och alla är knäpptyst...

Sitter i klassrummet och alla är knäpptysta haha jag hatar sånt.


GODMORGON

TJENA

Jag mår illa idag, varför vet jag inte riktigt.. kanske när jag tänker på att sd är med i riksdagen? haha nä skoja bara, inge mer politik skrivande.

Nu ska jag käka frrrrrrukost, idag börjar jag koka gröt igen sen såg jag på IKSU att de börjat med Zumba, ni vet det som går på tvshop haha.

Så jag hade tänkt testa det idag, eller vara på den säkra sidan och köra afro...har inte bestämt mig än. Nu måste jag komma igång med träningen då jag betalar 440 kr varje månad för mitt iksu kort som nästan aldrig används, det är ju lite hemskt så jag tänkte ändra på det nu. Det enda som suger är ju att jag inte har någon att träna med, men det får vara.


dumma svenskar

haha alltså seriööööööööööööööööööööööööööst. Som jag skrev tidigare så är jag inte så politisk insatt, MEN ATT RÖSTA IN SD I RIKSDAGEN?!! dumma jävla svenskar.

valvaka

Ärligt så är valvakan jävligt tråkig, men jag sitter och slö-ser ändå.

Annars så har jag pluggat NK och svarat på frågor om DNA, astrologer, astronomer, svampar, lavar ja gud vet vad. Fattar inget, men så länge jag klarar proven så är det ju lugna puckar.

Så nu ska jag fortsätta slö-se, sen blir det sängen och imorgon är det skola.


Jag vill ha stadsfest igen



1500 kr på H&M

När det är tävling bangar jag inte, dock brukar jag ha otur när det gäller tävlingar, men som dom säger på tv : Äntligen händer det, eller är det ens så dom säger? äh jag vet inte.

Men jag tävlar iallafall på Jockibois blogg, ni vet kungarna av tylösand?
Här kan du också tävla om ett presentkort på H&M för 1500 svenska riksdaler, men helst inte, mindre chans för mig att vinna då.


rihanna

Hittade en ny video med Rihanna, verkar vara inne nu med knäppa videos, men det kan ju vara kul!

Dålig kvalité på själva låten tycker jag, men den var väl helt OK

snörbitaren

Vi har tvätt tid nu så jag fick leta fram ett par sjaskiga braller (precis som det ska vara när man tvättar eller?) och ett snöre hängde löst längst ner vid högra foten så Keiko skulle ju såklart dit och bita, och såhär söt kan hon vara:

tjolahej

Det blir inget stockholm i helgen, men det tar vi någon annan gång istället!! Ska nog fara till Skellefteå på fredag, eftersom pappa är nk lärare så borde han ju kunna hjälpa mig att plugga till provet som jag har nästa måndag, eller hur PAPPA? ja bra.

Och medan jag är i skellefteå så far nog André och Keiko till Andrés mamma där det finns en valp och en stor hund som hon kan leka med tills hon stupar.

Sen så längtar jag till den 23 oktober då ståhl fyller år och hon och plesner ska ha en gemensam födelsedags fest! Då ska vi ha SKÖÖÖÖÖJ.

röstning avklarad

Så nu har jag varit och röstat, även om jag blev ganska förvirrad i min hjärna av alla lappar och bås så tror jag att jag lyckades ändå. Så vad röstade jag på då? Vänsterpartiet, stod mellan det och miljöpartiet, men det blev vänstern till slut.

Nu ska jag plugga lite NK och tycka synd om mig själv för att jag har en osmart hjärna när det kommer till syre, kväve och koldioxid.

val

JAha idag ska man rösta, så jävla kul det kommer bli, eller? känns ju lite som att moderaterna kommer fortsätta härja i detta mellanmjölks land. Jag kan inte mycket om politik, ärligt så kan jag så lite att jag skäms, men jag har min åsikt, RÖDGRÖNT ska det va!


Ärligt så är ju blå en finare färg än röd och grön.. så det blir lite emot min attraktion till färg när jag röstar rött, men det får vara den här gången.

Nej jag ska inte försöka prata om politik, verkligen inte min grej, men rösta måste man ju göra, annars har man ingen rätt att klaga tycker jag. Så om ett tag ska jag promenera till vallokalen och jag hoppas inte det är en jävla kö.


det är tur att jag har dig

Nu har jag just lämnat in redovisningsuppgiften till digitalt skapande, hade jag inte haft André hade jag inte varit klar nu. Så jag är glad att jag har den bästa killen i världen ;)

Vad ska jag göra NUUU då? jag vet inte, jag mår illa.. kanske ska vila lite.

Justja, idag när jag kollade mitt konto på internet så såg jag att igår så sattes 2500 kr in på mitt konto.. ingenaning vart de kommer ifrån, lite knäppt. Men har tänkt gå in på banken till veckan och be dom spåra upp vem det är som varit så vänlig och ge mig pengar. Och så får jag hålla tummarna för att det inte är någon som har satt in på fel konto haha.

alla gillar keiko

Vi kom just hem från djuraffären där alla tyckte att Keiko var det sötaste som dom sett, inte så konstigt då hon var astrött och låg och hängde i armarna där haha. Så nu har vi köpt nya leksaker, nytt godis och lite nödvändiga saker.

Nu ska vi se The Expendables, sen ska jag göra klart min uppgift.

sömn

Jag är alldeles för trött för att vara vaken, Keiko valde att vakna vid 6 idag och efter jag hade varit ut med henne så hoppades jag på att hon skulle somna om men icket. .hon blev en demon istället och var galen. Igår kväll var hon verkligen en djävul, en rabiat hundvalp är ju inte alltid skoj. Tur är ju att hon är mer lugn än galen, men jävlar så knäpp hon kan bli.. Måste bero på att hon är övertrött eller något, för igår fick hon springa lös i den lilla skogen igen. Jasi.. jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtar till hon är större och lugnare haha.

Idag blir det plugg plugg plugg, måste skriva klart uppgiften till digitalt skapande, och göra några läxuppgifter till NKn men de ska nog gå an.


Sist jag var på maskerad, när var det ens? 08? jag minns inte. Jag minns iallafall att jag vann ett pris för bästa utklädnad he-he-he-he-he-he. In it to win it kan man väl säga att jag var.

kärt välkomnande

Kom hem för en liten stund sen från sjukhuset, det var kul att träffa mormor, mindre kul att veta att hon är sjuk, men det kan dom förhoppningsvis fixa.

Men då kommer jag hem, så kommer lillskiten och viftar på svansen som en helikopter och så ska hon busa och sen biter hon ihjäl min arm - tack för den!

Nu ska jag vila mitt huvud som dunkar som en fet bas, jag önskar jag vore i skellefteå så jag kunde träffas och festa med lite vänner, var alldeles för länge sen.

fredag

Tjolahejsan ha

Strax ska jag bege mig mot universitetssjukhuset, mormor ska dit för att göra lite koller osv så då ska jag och Tina hjälpa henne att förstå vad doktorn säger. Doktorer kan ju vara jävligt luddiga ibland. Sen har jag inte träffat mormor på jätte länge så det ska bli kul att träffa henne. Dock skulle det ju vara trevligare om vi inte var på ett sjukhus, men man tager vad man haver (den kom jag på själv .. true story)

Sen som jag skrev i ett annat inlägg så kommer helgen gå åt till att plugga.. fifan plugg häst linn. Jag önskar jag var en riktig plugghäst. Vem kom på ordet PLUGG HÄST? Ni hör ju hur knäppt det låter, vadå plugg i en häst, jag får en sjuk bild i mitt huvud.



Jag kanske borde ta på mig andrés coola briller igen så kanske jag blir smartare, precis lika smart som jag ser ut på dom här bilderna. Jädra långt pekfinger jag har också, perfekt för att peta i näsan.

torsdag

Mitt huvud gör fortfarande ont ont ont ont ont, så idag stannade jag hemma från skolan. Har försökt räkna lite matte men blev knäpp och slutade. Så hela helgen kommer gå åt till plugg, känns ju KUUUUL.

Strax ska vi bege oss iväg till Andrés kusin för att hämta en hundbur som vi kan ha till Keiko, som vi kan ha till ensamträning och som hon kan ha som sitt eget ställe där hon får vara ifred.

Sen ska vi nog ut i skogen med henne så hon får springa lös som en galning då hon blir så sjukt rastlös på kvällarna och bits som ett monster haha.


hejdå från rårå och linn (nej rårå är inte här, men jag kan ju låtsas att hon är det haha)

ååå

Har jag pluggat så mycket som jag borde? nej, jag har haft ont i huvudet och magen och legat och slösett serier nästan hela dagen istället. Bra jobbat.

Nu ska jag fortsätta se serier och tycka synd om mitt huvud.

Lotteri

Jag hatar skolan, nu ångrar jag att jag började om igen haha.. men nångång var jag ju tvungen att plugga upp mina betyg, och nångång måste jag ju gå universitet också. Fan att inte mamma eller pappa var mångmiljonär så jag aldrig behövde någon utbildning och jobb, jag hade kunnat vara dummast i världen och ändå klara mig ;) haha.. nä skoja bara, bortskämda ungjävlar är inget jag gillar.

André fick ett roligt brev imorse också, ni vet det här programmet Miljonlotteriet Lyckohjulet som de brukar sända på tv3 och tv8? Han skulle ha fått vara med i det programmet ifall de skulle ha fortsätt sändas hahaaa..

men dom ska hitta något annat alternativ åt de som skulle ha varit med i programmet. Han kanske vinner en lyxig resa till newyork som kompensation att han inte får stå i tv och ha chans till en lyxig bil? vem vet.. eller så kanske han får 1 tröst lott.


onsdag

Idag måste jag plugga heela dagen, matte, NK och Digitalt skapande, känns mindre kul men det måste ju göras. Så nu är det bara att sätta igång. blä

dålig dag fufan

Idag är jag sur och arg på allt, stackars André. Men jag har iallafall varit på coop idag och köpt 3, ja 3 korsordstidiningar. Tant-varningslampan skriker och blinkar i en ful röd färg just nu "wiiooo wioooo wiooo" låter den i min hjärna. Men som jag har skrivit innan, korsord är ett jävla bra tisdfördriv, om det blir paus i ett program på tv tillexempel. Så testa, ni kommer tacka mig innerligt och sen hata mig för att ni också blir beroende av att vara tant.

Sen har jag sett massa avsnitt av the 4400 också, tror jag ska fortsätta se lite nu, och sen kl  20.00 är det ju Idol och denna gång är dom i Luleå, kanske får man se ett bekant ansikte måntro? Kul isåfall. Nu ska jag fortsätta ha ont i magen och avundas andrés manlighet (för de som förstod) hejdå.

godmorgon

HEj alla pigga tuppar, idag sov keiko ända fram till halv 8, helt otroligt.. fast ändå inte då jag var tvungen att gå ut med henne kl halv 3 inatt, fast det lönade sig ändå på något sätt. Nu ligger hon och tuggar galet på sitt tuggben för jag tror hon är hungrig, men maten är inte klar än.. hon ska få laxfilé med potatisgratäng och lyxig vin-sås..

haha skoja bara, hennes torrfoder måste ligga i blöt ett tag till, men hon kan ju drömma ;)
...
Det var ungefär en halvtimme sen jag skrev det där sen var jag tvungen att ge keiko mat, hon hann kissa inne och sen blev hon lite galen. Så mycket tid går åt till valp säger jag bara haha.

Nu ska jag fortsätta se The 4400 som jag började se igår, änså länge är det bra, men vi får se ifall det håller i sig.

The Event

Jag har suttit och googlat efter bra serier, då alla serier jag följer just nu måste man vänta 1 vecka på varje nytt avsnitt, och trueblood säkert flera månader till nästa. Då ramlade jag över den här serien:

"YES" tänkte jag, den vill jag se. Men såklart så börjar den inte sända förrän 20 september i USA, och då lär det väl bli att man får vänta 1 vecka mellan varje avsnitt där också.

Ingen som kan tipsa om någon bra serie? Jag gillar inte komedi serier, det är tråkigt och o-spännande. Jag vill ha dramatik och spänning!

skogsmulle

När jag kom hem från mattelektionen så gick jag och André ut i "skogen" med Keiko, det var bara en liten skog som vi hittade men jädrar va kul hon tyckte att det var, hon sprang runt som en galning. Sen lyckades hon springa under dörren till inhägnaden som vi var inne i(vi hade henne lös), det var sånna här stängsel runt om:

och vi var ju kvar på andra sidan, så då lockade vi på henne så hon skulle komma tillbaka, då springer hon rätt in i stängslet, som när folk går in i glasrutor som knappt syns, haaahahaa det var roligt. Och nu har hon däckat för hon blev helt slut av att springa omkring.

Nu ska jag snart se sista avsnittet av true blood, ska bli spännande och se hur säsong 3 slutar.

Måndag

Måndag igen, SÅ HÄRLIGT..

Ska dra iväg till skolan snart, har matte i 1 ½ timme sen ska jag hem igen då jag har ett jätte långt hål fram till NKn börjar. Idag kommer sista trueblood avsnittet ut också på säsong 3........... OOHOhooHOooo.. vill se nuu!!

Nu ska jag göra mig klar, sen sitta i klassrummet och förstå noll.

Söndag kväll

Jag har sprängande huvudvärk som vägrar ge med sig, kul. André har en kompis som bor i huset bredvid oss som bjöd över oss på fika, hade varit jätte trevligt OM jag inte hade haft så jädra ont i skallen, så vi fick hoppa det den här gången och ta det någon annan gång. Kändes inte så kul att komma dit för första gången och vara hängig och ha ont i skallen.

Det var trevligt när mamma och alla kom hit, och såklart är alla JÄTTE avis på keiko fastän det bara är Mika som vågar erkänna det ;) haeheh

Vem vill inte gosa med den här godingen?

besök

Strax kommer mamma, peter och mika på besök, sen skulle tina komma också, så jag har varit tvungen att stöka bort lite granna. Blir stökigt jäävligt fort, speciellt på golvet där det ligger gräs och smuts utifrån.

Nu har jag också gjort klart min uppgift, sista inlämningsdagen idag, så det var bra att jag tog mig tid och gjorde klart den imorse, annars hade det blivit mindre skoj. Och jag har ungefär 39402835 sidor matte som jag måste räkna ikapp för man ska göra så mycket på så kort tid - inte okej ifall man som jag är dålig på matte. bllÖÖÖÖÖÖ

vampire diaries

Såg just första avsnittet av säsong 2, och nu vill jag se mer mer mer mer mer.

bild från google.

Ligger just nu i sängen och ser tv.. Jag ...

Ligger just nu i sängen och ser tv.. Jag och tina fick tråkit ikväll och då klädde vi ut oss och testade chatroulette haha. Det var mycket penis och lite roliga samtal också men nu har man ju testat det iallafall. Godnatt


Lördagkväll

ja som vi alla såg så fungerade det att mobilblogga, och tina skrev det sista av inlägget haha. Keiko var som en tjurskalle och vägrade ge sig så jag fick sätta mig och hålla fast henne bestämt så gav hon sig till slut.

Tina är här och gör mig sällskap medan André är på sittning med skolan, han lär väl dröja ett tag till där borta. MjUUm så vi ska bara sitta här och MYYSA, och busa med Keiko.

Testar mobil blogga nu,får se ifall de fun...

Testar mobil blogga nu,får se ifall de fungerar :p hehehehehehheheheheheheheheheheehhehehe keiko är tjuuuurig och linn är duktigt bestäääääämd


en telefon rikare

Imorse fick jag nån impuls grej, som jag brukar få ibland.
Jag har varit sugen på en Sony Ericsson X10 mini Pro ett tag (sen jag såg plesners haha) så idag drog jag mig till expert och köpte en. Skit snygg telefon, nu är den på laddning sen ska jag ägna tid åt att lära mig den också hehe.



Har alltid varit lite hemligt sugen på en Iphone också, men det känns så jävla ovärt att lägga ut så mycket pengar på en telefon. Den här betalade jag ca 3 tusen för, köpte till ett minneskort på 8 GB också.

Och då med tanke på att jag betalade 1500 kr för telefonen jag använder nu som är den skruttigaste i världen så är det inte så mycket pengar ändå, speciellt inte då den här telefonen har allt som behövs.

idol och en flaska rom

Ikväll har jag bakat (pluspoäng till mig), och sen har vi sett på Idol och nu sitter vi och tittar på Pirates of the caribbean. Imorgon kommer Andrés mamma och syskon på besök och på söndag kommer min halva på besök, så det blev tur att jag dammsugade och skurade idag !

Jag har inte gjort klart min uppgift än.. FY PÅ MIG, men jag hade tänkt göra den imorgon istället. Min hjärna behövde vila idag!


Bäst på webbcam pose kanske haha


TJoHEJ


HElg

JAaaaaaaaaa idag är det helg, fest fest fest och sovmornar... !!! Eller? haha.. inte direkt. Men på söndag kommer mamma och mika hit, det blir sköj. Så jag måste baka dumlekakor så dom får smaka hur bra jag är på det (de senaste tog slut för fort, ops).

Idag måste vi stäääda, dammsuga och skura, men jag kan inte dammsuga nu när Keiko ligger och sover, eftersom vi endast använt sopen innan för att inte ge henne men för livet och hata dammsugaren haha. Så när hon vaknar så får André gå ut med henne så ska jag räser dammsuga. Många dammsugningar jag skrev.


bacon gick hem

Vi har försökt att borsta Keiko då samojeder har så mycket päls, och då hon kommer få dubbelt så mycket när hon blir äldre så måste vi göra henne van vid att borstas. Hon har inte gillat borstarna innan, men vi stekte bacon nyss (och sköljde bort de mesta saltet) och då gick det huuur bra som helst haha, så länge hon fick käka en baconbit medan hon blev borstad.

Nu ska vi se på den nya Robin Hood!


perfekt...

Godmorgon!!
Jag mår skit illa och har ont i halsen, tror jag är sjuk.. kommer ju lägligt.
Och på toppen av det så både kissade OCH sket keiko inne i morse kl 4.. jag vaknade, torkade upp kisset, skulle rengöra trasan, så ser jag hur hon står och äter på sitt eget bajs i köket fast jag tror inte hon tyckte om det så mycket eftersom hon sen kräktes upp det. Så jag har torkat kiss, bajs och kräk i morse.. låter det som en ideal start på dagen? haha..

Fast hon somnade om till kl 7 så det blev ju lite bättre.


Man blir lätt frustrerad på morgonen när sånt där händer, men.. man blir glad ganska fort igen för hon är så söt


Nyss:
Hon pussar mig på örat(hon bet till sist haha) och jag är tröttast i världen

brrrrr

Vi har varit ute med Keiko jag vet inte huur länge, minst 1 timme iallafall, men det kom en massa trevliga pratglada människor så då blir man ute lite extra länge då lillskiten älskar människor haha. Nu fryser jag massor och mina fingrar känns knappt.

Nu ska jag värma mig själv, sen ska jag se på IdooOOoOooOoOOoL

tacopaj

HEJSAN BLOGGGGGGGGGGGGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!

Har varit på skolan, kom hem, tog det lugnt ett tag och nu har vi just käkat.


Tacopaj blev det, och vi var grymma på det för att vara första gången. Degen var väl inte heeelt klar men vad gör de, det var asgott ändå =)

Nu ska jag vila min proppmätta mage ett tag sen ska jag diska

idol idol

Tina och Rickardh har vart förbi en snabbis, Keiko blir så jäävla glad och galen när det kommer folk haha, men det är ju bra att vi har en folkkär hund iallafall, men vi ska träna henne så att hon inte hoppar på alla som ett vilddjur.

Nu ska vi se idol och det lär bli en tidig kväll som alla andra kvällar, har skola imorgon också bluuu

stockholm snart ???

Har snackat med Rårå idag om att vi ska dra till Stockholm för att hälsa på Plerran, i slutet på september? Blir bara över en helg, men det kommer bli asball ändåå!!!! =) Så det blir att leta den billigaste flygresan, för tåg är ju mindre kul.

Nu har jag iallafall kommit igång med uppgiften, och fick veta att sista inlämningsdag är på Söndag, så jag behöver inte känna mig liiika stressad iallafall. Men målet är att den ska in på fredag.

Tyra Banks show nu!

inspirationen sjunker ner till helvetehålan

Jag har verkligen inget vettigt att skriva här nu, förutom: Jag är trött,  som det står i alla andra inlägg.

Och att jag måååååste plugga nu. har bara 2½ dag på mig att göra uppgiften.. Jag ska leta 5 bilder på random som jag har förstått det och sen förklara hur jag tycker och tänker om den och sen beskriva vilka begrepp fotografen har använt sig av.

Kanske något sånt här:


Den här bilden får mig att känna mig knäpp, jag har aldrig sett en sån opropotionerlig katt som denna, stackars ägaren säger jag bara. Avliva kräket!!

Skojar bara..mamma JAG SKOJADEEE!!!!. Alice är söt egentligen och djur ska bara avlivas ifall de är allvarligt sjuka och mår dåligt i livet.

Nu är det väl inte riktigt så jag ska göra, utan mer "Den här bilden får mig att känna mig harmonisk och tillfredsställd" HAHA ååååååå nej.. jag är jävligt trött nu. Mina ögon hänger hejdå

stopp i hjärnan

ååå jag måste verkligen göra min uppgift till digitalt skapande nu, eller .. den ska vara inne på fredag och jag vet att när min hjärna kommer igång så gör jag klart en uppgift på mindre än en dag. MEN just nu vill inte min hjärna sammarbeta med mig, står helt still i skallen.

Kanske borde äta middag kanske kanske.. kanske kanske kanske kanske. Min hjärna KANSKE börjar fungera efter mat? kanske .. gud va mycket kanske

Idol 2010

Det är väl ingen som har missat att Idol startar ikväll kl 20.00 på 4an och sänder kl 20 varje kväll fram till fredag?
Kanonkul tycker jag, Idol Auditions är ju det roligaste som finns nästan haha.

Jag har iallafall lyckats räkna några tal i matte UTAN att behövt fråga om hjälp, men sen slutade jag för jag kom till ett tal som jag inte förstod. Och nu ska jag duscha sen måste jag göra min uppgift till Digitalt Skapande.. blä

pluggerier

Idag måste jag plugga hela dagen, nästan.. eftersom att mesta delen av våran tid går åt att hålla koll på lillskiten så har man bara tid att plugga när hon ligger och sover.

Så nu ska jag plugga lite matte till hon vaknar.


Nu har jag lika feta ringar under ögonen som då vi var i turkiet = för lite sömn haha.


godnatt!!!!

Nu går jag och lägger mig !!!!!!
Min hjärna är död

uhuhuu

det var superlätt att hitta till parkeringen så nu kommer de väl sluta med att jag kör bil till skolan varje måndag, så länge jag har kvar bilen vill säga.

Nu hade jag tänkt se trueblood , MEN då kommer inte nästa avsnitt ut förrän NÄSTA måndag? hallå jag har ju redan väntat en vecka!!

Så nu ska jag tjura ett tag och sen vid 14 så måste jag iväg igen.

måndag

Idag ska jag köra bil till skolan eftersom jag har så långt hål efter matten så orkar jag inte cykla hem som tar hundra gånger längre pga alla uppförsbackar, så idag ska jag lata. MEN jag är så nojjig över att jag inte ska hitta till parkeringen och bli sen till lektionen.. skulle ju vara mindre roligt.

Sen efter det långa hålet så ska jag befinna mig utanför Gammlias museeum och därefter ska vi ut i skogen och plocka växter om jag har förstått rätt.. kan inte påstå att jag är speciellt peppad, men vädret är ju bra iallafall !!


Filmstjärna

Lyckades filma Keiko utan att hon skulle bli ett galet monster haha


skitbalkong

jädra bra jag är på att blogga nu för tiden haha.. eller?

Idag har Tina och Rickardh varit här ett tag, Tina hjälpte mig lite med matten så det var bra. Keiko har sprungit runt som en galen knäpptok. Och så gjorde hon en grej som var dåligt fast bra på samma gång.

Hon har aldrig gjort numero 2 inomhus, men idag skedde det. Dock så hade vi balkongdörren öppen så hon gick iallafall ut på balkongen och sket haha. Så det är ju lite positivt att hon iallafall gick utomhus.

Ikväll måste jag göra naturkunskapsläxa för imorgon ska vi ut i skogen och pressa växter eller något sånt.

fyfaN!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag såg just videon där en dum jävla hjärndöd brud står och slänger valpar i en flod.. fyfan.. FYYYYYYYYYYYYFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN ÄCKLIGA JÄVEL!!!!!!!!!! Jag finner inga ord för hur jäääääääääääääääääääääääääävla mycket stryk den tjejen förtjänar.

LETA INTE upp videon, du kommer ångra dig.
Jag har aldrig känt mig så jävla arg och ledsen på samma gång av att titta på en video på nätet. Så nej titta inte på den.

MEN trots att denna cpskadade brud fick mig att vilja slå sönder henne till tusen delar, så läste jag på Aftonbladet att 5 av valparna blev funna av en äldre kvinna och de lever.Men tjejen som gjorde detta hoppas jag brinner i helvetet, på riktigt.


hjärnan slutar fungera

Var tvungen att stiga upp kl 5 imorse, gå ut med keiko.. springa lite så hon fick busa av sig, kan tala om att det är jävligt jobbigt att börja springa omkring kl 5 på morgonen haha. Gick in, hon somnade igen (YES), sen vaknade hon kl 8, ut igen och nu sitter jag och hoppas på att hon ska somna om så jag kan ta en powernap i soffan.

Hjärnan blir jävligt seg efter att ha börjat stiga upp så sjukt tidigt, kan knappt tänka normalt.
Men jag tror vi har kommit på en lösning så att hon sover liiiite längre än till 5 på mornarna , hon somnar alltid vid 20-21 och sover ända fram till vi ska gå och lägga oss. Så vi ska försöka hålla henne igång lite längre på kvällarna.

blupp blupp

extreme home makeover

Någon mer som såg Extreme Home Makeover nyss på 3an? Så sorgligt och glatt på samma gång. Det programmet får mig alltid att böla lite.

Idag har Keiko varit HELT galen, hon bits som om hon skulle dö ifall hon inte bet.. något i den stilen. Så nu har vi börjat köra på en grej att varje gång hon biter så säger vi AJ högt och bestämt och sen går därifrån och ignorerar. Vi får se ifall det fungerar, annars får man väl göra som en mamma hund hade gjort, trycka ner henne på marken till hon blir lugn.. men de känns så dumt på något sätt. Men de blir väl så ifall inget annat funkar.

Jag är huuungrig också, men vi ska käka Fläskfilé på ett tag, så det blir gött. ANNARS DÅ? Ja man känner sig ju lite isolerad från omvärlden pga man måste vakta hunden hela tiden, men det är sånt man får ta!


tidig lördagmorgon

Steg upp 07.30, om jag är trött? gissa haha.

Dock så har André varit uppe sen kl 6 så jag ska inte klaga, nu ska vi kika på Iron Man 2 medan korven sover. Sen ska jag plugga matte

sötkorv

Keiko var så söt för ett tag sen, hon brukar oftast lägga sig och sova bredvid vatten skålen, och när hon vaknar till så lägger hon huvudet i skålen för att dricka (lat? haha) . Hon vaknade till, så låg hon och tittade på mig som sitter i soffan. Hon tittade och tittade, så ställer hon sig upp och går super sakta då hon halvsover fortfarande. Så lägger hon sig såhär under bordet:


Min lilla kooorv !!

Jag vet att det blir mycket bilder på valpen, men det är väl kul !! Hon är ju så himla söt hela tiden. Har annars inte gjort mycket ikväll, sett föräldrafällan på 4an, tyckte den filmen var aasbra när jag var liten, och den är ju fortfarande inte dålig haha :)

Nu sitter jag och väntar på att en film på 5an ska börja kl 22.00. Blir inte mycket gjort i helgen förutom plugg och passa lillan. Dock har jag inte fått så mycket gjort då André har haft massa plugg att göra, men imorgon har vi gjort upp så att då ska jag få sitta och plugga så jag hinner göra klart till på måndag!

fredag

Jag glömde skriva att igår fick jag besök av Mickis med vänner. Det var treeevligt, var ungefär tusen år sen jag träffade mickis.

Tina var hit idag och hälsade på lilla vovven och hon blev nog lite avis ;) hehe. Inte så svårt att bli avis på den här lurvbollen



Strax ska nog André bege sig mot Ica för att köpa middag medan jag får sitta och vänta på att Keiko ska vakna ur sin långa törnrosa sömn.

min tur

JAhapp, min tur att stiga upp, lillprutten vaknade för en timme sen. Jag steg upp, tände lampan för att börja söka efter vart hon hade kissat.. MEN HÖR OCH HÄPNA, inget kiss nÅGONSTANS! fastän hon varit vaken i mer är några minuter. Applååååååder.

Nu ligger hon och sover igen, så jag tror jag ska passa på och ta en powernap i soffan =)

godnatt

Jag är så jävla trött, så nu går jag i säng.

gissa vem som mer sover?

godmorgon!

HEj tjolahopp, det har inte varit lätt att sova inatt. Både jag och André har "sovit" på helspänn och varit beredda ifall Keiko skulle vakna. Men hon vaknade inte på riktigt föränn vid 5 tiden, då gick jag upp trött som en jävel och fattade ingenting. Hon hann såklart kissa inne, men ut med henne skulle jag ändå. När vi kom in igen så ville hon inte alls lägga sig och sova, utan då var André hjälten och steg upp och har varit uppe med henne sen halv 6. OM han är trött? Som en Zombie.

Nu ligger hon och sover

Idag hade vi tänkt bada henne också, undrar hur det ska gå? Hon stinker verkligen haha.

Matte lektion idag från kl 12.30, åååå..mattehelvete.

nu jädrar

Den här gången var jag snabb som en kotlett, hon vaknade för 40 minuter sen ungefär, sprang mot mig och viftade på svansen "nähe du!!" tänkte jag, fastän hon är sötast i världen så plockade jag upp henne direkt och vi gick ut med henne på gräset. Och hon kissade på en gång! SCORE.

När vi kom in igen så gav vi henne mat, eftersom valpar ska ha mat ca 4ggr per dag. Så hon åt litegrann, hon är ingen glupsk typ iallafall. Och vad gör hon nu? Jo sover haha.

Nu sitter jag och kikar på So you think you can dance, och sen ska jag bege mig i säng. Vi får väl se hur många gånger vi vaknar inatt av att hon gnäller och vi måste gå ut med henne. Det värsta skulle ju vara att vi vaknar imorgon och det är översvämmning av hundkiss i hela rummet hahahaa.. skoja bara.

Godnatt

kissarn

Sen sist jag skrev har hon hunnit kissa 2 ½ gång inne, hon är ju så jääkla snabb så man hinner ju knappt reagera haha. Men sista gången så hann jag avbryta henne mitt i kisseriet så hon fick göra klart ute.

Men hon har sovit masssoor idag, nu ligger hon och sover igen och har gjort det sen kl 20.00




Vi sitter och kikar på fångarna på fortet, och väntar på att lillskiten ska vakna, så vi är beredda på att springa ut!

sömntuta

Nu har hon snart sovit i en hel timme, jag sitter fortfarande beredd på att gå ut med henne så hon får göra sina behov. HOn la nyss av en jääävla fis också, fyfan vad den stank haha, är väl ett tecken på att hon är nödig ändå eller?


skön sovställning haha

home




Vi kom hem för ett tag sen och gick ut med Keiko så fort hon hade ätit lite. Dessvärre har hon inte gjort sina behov ännu, så jag sitter här berädd ifall hon skulle få för sig att kissa på golvet. Men nu ligger hon och vilar.

Hon har skällt engång direkt vi kom hem, annars har hon gnällt lite.. men det förstår man ju, vi har just tagit henne ifrån alla hennes 6 syskon och mamma. Klart hon undrar vart dom har tagit vägen.

Så nu ska jag inte göra så mycket annat än att hålla utkik ifall hon är nödig eller inte haha =)

vem är bäst igen??? Jo jag

Haaahahahaaaaaaaaaaaaaaaaa jag fick MVG IGEN!!!! Digitalt skapande kanske är något för mig? Dock hade jag ändå kunnat göra uppgiften ännu bättre, men nu lägger jag mig den bakom mig, jag fick ju MVG!!!

jaaaaaaaaaaa jag vet att jag skryter, men det får jag göra, det känns jävligt bra. Nu ska jag se till att aldrig få ett G på en uppgift, även om jag fick G på den allra första men den gills inte säger vi haha.

över till annat nu när jag skrytit färdigt:

Pappa ringde och väckte mig halv 9 för att säga att det är farligt att äta för mycket ipren, DET VAR GULLIGT AV DIG PAPPA, men det visste jag faktiskt redan, fast det kan ju vara bra att bli påmind om sånt, jag vill ju inte dö av en stroke för att jag käkat ipren för mycket.

Hade egentligen tänkt stiga upp halv 10, men att sova en timme till kändes bara onödigt. Så nu ska jag käka frukost, tjollra på lite och sen kör vi mot Sheerwoodskogen.


RSS 2.0