sergel

När jag kom hem från umeå idag såg jag ett brev ligga i mitt rum, SERGEL stog det på brevet. Jag fick panik och tänkte att nu har jag hamnat hos inkasso.. blev nästan lite deprimerad, fast då när jag öppnar brevet var det bara en kreditupplysning för att jag blivit kund hos Telia. Men tycker det var lite dåligt av snubben jag tecknade hos att inte nämna att de gör en kreditupplysning på mig.

Iallafall så är det inflyttnings/förlovnings-fest hos Nina och Fredrik imorgon, det blir skoj! Sen längtar jag lite till den 21 februari när vi ska tatuera oss också. nu vet jag vad jag ska göra och det blir nog kanon bra.

aaaaj

Mitt huvud dunkar, har haft skit ont i huvet hela veckan. Då flyger min noja fram.. "tänk om min hjärna sväller och inte ryms i min skalle längre"... ungefär. Men hos tandläkaren sa dom att om man gnisslar tänder på nätterna kan man få huvudvärk, nu har jag ju aldrig hört det själv men enligt andra gör jag det. Kanske därför, hade lite ont i tänderna i morse.. Jag skyller på det, känns bättre så!

Sen så vann Mika den där sjunga-tävlingen, såklart hon gjorde =) Sa ju det!! Så nu ska hon få spela in en singel som sen ska säljas på Åhlens. Inte illa. Slänger ut reklam överallt när den finns ute så hon får lite CREDS. (kom inte på vad det heter på svenska haha).

Snart jobb, sen blir det att brumma iväg till umeå med tina sittandes bredvid.

gäsp

Har just kommit hem från jobbet, och börjar 8 imorgon också.. när ska jag få sova kan man ju undra. Men då är jag ledig ca 7 dagar efter lördag, känns HELT OKEj.

Den 21 februari ska jag göra min andra tatuering. Tillsammans med hanna och rårå, det blir skoj vi ska göra best friends hjärtan och skriva varandras namn i dom.. Nä men jag har en idé om vad jag vill göra, har ju ändå 1 månad på mig att klura ut exakt hur det ska vara. Kanon.

godnatt


Undertow

Timbaland måste ju vara den smartaste musik människan som finns.

Just gotta love it.
Shock value 2


Kundtjänst

Idag ringde en kund in och sa att det var roligt att ringa in på kundtjänst eftersom han själv jobbade med det sen fnissade han lite roligt. Jag tror jag skulle vara dömande om jag ringde till en kundtjänst, jag ska någon gång dom närmaste dagarna ringa in till telias kundtjänst och sen dömma den personen som svarar och se om han/hon sköter sitt jobb bra. Snällt

Nu ska jag springa och borsta mina tänder och sen ska jag vänta på att so you think you can dance börjar. och imorgon har jag tid hos tandläkaren kl 7.10.. kändes inte så super skoj, och sen börjar jag jobba kl 8.. hoppas dom inte hittar massa fel på mina tänder nu. Har inte varit hos tandläkaren på 2 år.. UUHHH..

telia

Nu har jag svikit halebop och skaffat telia max 25 istället! Kändes som att det skulle bli tio gånger billigare per månad än att fylla på ett kontant kort hela tiden med 200 spänn. Så vi får väl se när räkningen kommer hur värt det var.

Nu blir det jobb 5 dagar i rad och sen är jag lååång ledig resten av månaden nästan, och i februari såg mitt schema full packat ut. Mitt sparkonto kan ju inte annat än växa då iallafall.



galen dag

Igår hade jag en konstig dag, efter jobbet alltså. Först kör bussen in i en bil.. hemskt kan ju tyckas men det blev inte alls någon krock känsla utan bussen gungade bara till lite. och Dom i bilen klarade sig galant.

Sen när jag står och väntar i ett trapphus så kommer först en Naken kille springandes ner för trappen, och direkt efter springer en naken tjej. Vad i helvete tänkte jag, och hoppades att dom inte såg att jag såg dom, för hade jag varit naken så hae jag inte velat att någon okänd hade sett mig. Men iofs var dom nog inte skygga då dom sprang runt nakna i en studentbostad. .. Det är då inte iallafall varje dag något sånt händer haha.

Jag ville bara dela med mig av min galniga dag... ? Galenskapliga daG? Galen dag? hur fan säger man !! Min GALNA DAG. Så hejdå.

äntligen helg...snart

Efter dagens jobb är jag ledig i 3 dagar, det känns ju inte helt fel.

Nu har jag börjat träna också!!!... lite iallafall. Så himla bra jag är, och om 10 dagar är det löning, kändes ju lite långt kvar men jag ska nog klara mig på det jag har så jag kan behålla alla pengar på sparkontot. Gud vad tråkigt det var att blogga nu. Kanske därför jag inte har gjort det.

Men iallafall så längtar jag tills vi ska dra och gadda oss, det blir smärtsamt men förhoppningsvis bra. Nu måste jag räser göra mig klar och sen ta min frusna skrutt bil till jobbet.


istid

Igår kväll var det 28 minus! EN NY ISTID !!! nä..skojar bara.. Undrar hur det skulle bli om skellefteå och stockholm bytte plats, skulle de överleva?? tror inte det.

Jag vill ha sommar och stadsfesten 08, det var kul det


snor

Min hals gör ont och min näsa är snorig. Med tanke på att det är 26 minus grader ute kan det ju knappast bli bättre, eller? Man vet ju aldrig.


a new beginning

HEJ!
Idag ska jag se avatar igen.. såg att den snart slutar visas på bio så jag måste ju se den åtminstånde engång till ;) Plesner och Rårå följer med och ser den bästa filmen på länge! Kanon.


ett nytt år har börjat

Nyårsafton bestod av mig och 5 andra personer blandannat plesner och rårå. Det var kul, inte världens party drag men det var trevligt ändå. Dock så tycker jag att vi borde planera nästa nyårs till en hejdundrande fest med tusen folk och raketer!  Låter bra va!

Jag är så sugen på att fara utomlands att jag snart kläcks i tusen ägg-bitar.. krak skulle det låta.


Hurricane

Håkan är rätt jävla bra ändå..



RSS 2.0