You´re the voice



blir aldrig less!!! såååå bra.

såja..

Nu har jag beställt den blå klänningen som jag ska trycka mig in i på studenten. Jag ber till gud att den passar, fanns bara XS , men det blir hårdträning nu framöver så det borde ju inte bli några problem haha.. Mamma och pappa sponsrade lite också så det blev 600 istället för 1000, kändes lite bättre i mitt hjärta.

Det är bäst att du passar!!!!!!!!!!!!!

det bästa med den är att jag kan ha den senare på kvällen också, finemang. Idag tvingade plesner mig att testa ett par höga skor, min fot dog. Vi + ståhlis var på stan i 3 timmar så mina ben är döda, och jag måste kolla i häftet till svenska nationella imorgon... men JAAG ORKAR INTE!! men jag måste.. okej... efter jag har sett the mentalist.

MEheE

Tisdag idag .. igen, nu är det endast 2 korta veckor till lov och min födelsedag! Och på fredag fyller andré år. Snart tar vi studenten och jag är utan jobb... (jag känner det på mig).

Det suger, jag vill inte gå ut skolan.. eller jo jag vill ta studenten, men sen kan man väl få fortsätta gå i skolan vilka tider man än känner för och få ett höjt studiebidrag till vad ska vi ta.. 10 lax? Skulle väl inte vara så tokigt.

Imorgon flyger IPRED lagen in också.. jag bryr mig nog inte så mycket egentligen, det är bara bekvämligheten om man får lust att se en film någongång som kommer att försvinna. Jag överlever nog.

studentmössor


Jag missade att hämta min student mössa idag eftersom jag var på vårdcentralen och gjorde spirometri (astma-koll lättare sagt).

Sen fick jag även ta två blodprov för att kolla mitt järnvärde och något annat eftersom jag blir yr lite alldeles för ofta om jag får säga det själv.


Nu ska jag leta musik till slutproduktionen och sen ska jag spela det nördigaste spelet som finns, beta pet haha.

TIdsomställning

Även om det bara var 1 timme man flyttade fram så känns det som det vore 5 istället.

Idag har jag bara en lektion eftersom jag ska på vårdcentralen och på måndagar har vi bara 2 lektioner.. känns väl okej... om man får giltig frånvaro vill säga.

Ikväll blir det träning, vet inte riktigt om det blir ki-box eller spinning!

det var allt intressant jag hade att komma med en sömnig måndagmorgon som denna!

earth hour

Jaha hur många släckte lyset igår då????
Det gjorde vi och satt med ljus och berättade olika historier. Ganska mysigt faktiskt, sen fick mamma för sig att mika skulle hämta gitarren och att vi skulle sjunga Hallelujah för henne. Jag skrattade men gick med på det och det blev som jag trodde - en flopp ! Men det var skoj ändå.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, jag och plerran har funderat på träning men jag har så jävla mycket att göra. Det är nationella svenska på onsdag och det vill jag ju klara !!! eller hur André???? Ja det vill du . Så vi får se...hm

Nu sitter vi och kollar reprisen av Lets Dance.. jag vet ju redan vem som vann men är inte så mycket annat att se på tv just nu!


tattoooo

haha, jag ringde just och bokade tid för tatuering i bureå, så den 28 april blir jag gaddad kl 18.00.. det dumma är ju att nu måste jag sitta i en månad och verkligen tänka ut något bra att tatuera in. Det enda jag vet är att det ska vara något litet på höften resten är obestämt eller antinget  blir det något litet motiv eller en rad med en text som betyder något. Shit vad har jag gett mig in på !!1

Nä men det blir king, är hos mammsen nu i ersmark och sitter och kollar vänner avsnitt på dvd och blir kvar här till ikväll.


kanske blir någo t sånt här om jag inte kan bestämma mig !!

are you smarter than a fifth grader!?!?

..varför vinner aldrig någon den där jädra miljonen?

Idag ska jag nog dra till ersmark och hänga lite eftersom andré ska hänga med sina polers.

Sen har jag blivit skit sugen på att tatuera mig då min stora syster var och tatuerade sig igår ännu mer. Hm.. typ.. bara något litet. Jag ska ringa lite senare och höra då det finns tid!

Jag tror jag har bestämt mig.....

...för en studentklänning nu, jag har diskuterat lite med rårå och klänningen som jag vill ha kostar 900 men man tar ju bara studenten en gång i hela sitt liv !! Sen ska jag se ut som en hund-bäbis för pappa och be han sponsra mig lite (hehe jag vet att du läser mig blogg)..


den skriker linnnn köp mig.... jag vet att du vill haa mig..
jaja JAG SKAA...!!!! fast...tänk om den är ful på mig.. det tänkte jag inte på haha.


jag vaknade förövrigt klockan 8 idag då vi börjar 12... värt haha. fast nu kanske jag hinner göra mitt hår lite roligare än bara en tofs som alla andra dagar.. jag kanske ska dra fram min stora klumpiga platt-tång och vara ett platt hår idag.

mjao

Jag är megasuper trött, blev dubbel pass idag först styrka och sen step, det var roligt och jag är helt slut i kroppen så därför måste jag ju ha gjort det bra!

Att söka sommarjobb i stan verkar vara helt omöjligt, alla jag vet som gjort det hittils har fått nej överallt för platserna är redan tillsatta. Varför går man inte ut i januari för? Jag ska då alltid vänta till sista minut, typiskt. Sen satt jag och tänkte på en sommar utan sommarjobb.. inga pengar, pappa drar till frankrike i 2 veckor alltså har jag ingen mat då heller och ingen stadsfest eller någonting. UUHUU........

Så därför ska jag sova så glömmer jag bort det för ett tag iallafall

godnatt.

sommarjoooobb.....

guuuuuuuuuud ge mig ett sommarjooobbb.........

Snark

jag är så jävla trött just nu, men om en timme sitter jag på en spinning cykel och svettas. Jag börjar inse att det är inte länge kvar till studenten. Och jag har satsat på att vara het på premiären också och det är ännu kortare tid kvar till den. Måste ju vara en vältränad pelle!!

Men snart borde väl all is försvinna från alla vägar tycker jag, då blir det promenixer igen.. gick inte ens till skolan imorse, plesner ringde och var klar tidigare så jag åkte med som en latmask. Men det är bekvämt på morgon då man är trött och det är isigt på cykelbanorna.

Jag brukar inte vara efter då det gäller låtar men av nån anledning så har jag just börjat lyssna på dead and gone , skulle söka musikvideon och slänga upp och då hittade jag en grym cover så jag slänger upp den istället eftersom alla har nog redan sett originalet haha.
 

prominix

Idag har jag inte lyxen att få åka med plesner eftersom hon ska ha körlektion så idag ska jag vandra till skolan men det behövs. Jag är alldeles för lat. Sen är det soligt ute också, gör ju inte saken värre förutom att man bländas.

Ikväll blir det spinning, jag ber till gud att jag inte får senadrag i högra vaden den är lite lurig ibland.

jag letade en bild att slänga upp och då hittade jag den här hahah, moa ser ut som en ledsen bäbis, plesner ser ut som vanligt fast med ljust hår och sen sitter jag i hörnet och har tummen i näsan medan jag pratar i telefonen. Är det inte pekfingret som är till att ha i näsan då det behövs ??? bara en fråga alltså.....

just de!

jag och mamma beställde fräna badrumsgrejjer till dagen jag flyttar hemifrån som 19 års present.


från http://www.jotex.se/

jag är egentligen ingen döskalle brud men det var så roligt att det var rosa. Inte fashion direkt men inte fan bryr jag mig!Jag ska ha ett kul ställe med ett ovanligt badrum så det blir kul att sitta på toaletten haha.

min frågestund till mig själv från mig själv

Lovar du att vara ärlig?
JAJJAMEN!!!

Du heter:
Linn

Smeknamn:
Jag heter ju linn så jag kallas oftast för det, ibland heter jag "så ful" också !

Låt som du lyssnar på när du är ledsen:
Hårdrock, skoja hehehe...., skulle väl säga deppig musik då! Det är rätt lustigt man ska ju lyssna på världens partylåt istället då borde man bli gladare.

Beroende av:
Snus, sova.

Vem behöver du mest just nu:
Behöver just nu? Ingen, jane i the mentalist kanske. han är så smart.

Vad tror folk om dig?
Ingenaning faktiskt !

Stämmer det?
hundra procent sant

Vad får du oftast komplimanger för?
Jag får för lite komplimanger känner jag nu då jag inte kommer på något haha.

Vad säger du för att imponera på någon?
Ingenting jag stirrar med stora öppna farliga ögon

Hur imponerar man på dig?
Man kan inte imponera på mig innan jag har blivit intresserad först.

Brukar du skratta för dig själv?
Jag brukar skratta åt mig själv

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?
Min mobil ligger i sängen och jag är för lat för att gå och kolla men det är från andré iaf så det är romantiskt

Var bor du?
Skellefteå

Trivs du där?
Kan ju inte säga att jag inte trivs, men skulle inte ha något emot att flytta härifrån.

Äger du några converse?
NEjjjjjjjjjjj

Sprit, cider, vin eller öl?
Cider eller vin.

Brukar du bli för full?
Har hänt 2 gånger, aldrig mer!

Vad har du för mobiloperatör?
Haleboooop

Är du allergisk mot något?
Pälsdjur, nötter, kiwi.

Har du haft sex idag?
Nej

Nästa mål i ditt liv?
Sommarjobbb

Hur svarar du i mobilen?
Känner jag den som ringer säger jag hallå, om inte så hej det är linn.

Vem ringde du senast?
Mika.

Vad sa den du senast pratade med i telefonen?
Eh, något om att kiosken stängt tidigare.

Antal timmar sömn inatt?
Skulle gissa på 7

Sov du ensam?
Joho

Brukar du komma i tid?
Japp, är bra på att komma före i tid ocksåå.

När mår du bra?
När jag är pigg och frisk som en ärta.

När blev du fotad senast?
I måndags då jag blivit sminkad som en kisse.

Hur känner du dig nu?
Trött och seg.

Vanligast färg på dina kläder?
Måste nog vara svart.

Vad tycker du om fötter?
Två klumpar med 10 pinnar på

Vad saknar du?
Mycket pengar.

Hade du en bra kväll igår?
Jarå

Favoritdryck på morgonen?
Mjölk eller oboy

Rakar du benen?
Då det behövs.

När brukar du oftast gå och lägga dig?
Allt mellan tio och tolv. På helger någon timme längre men inte många, jag är en trött människa

Är du blyg?
Nej, men jag framstår nog som det ibland runt nya människor. Men i sånna lägen är jag sån att "pratar du med mig så pratar jag med dig". Inte speciellt utåtriktad i sånna situationer men jag jobbar på det.

Sysslar du med någon idrott?
Nej inte längre, saknar fotbollen.

Vill du hellre ha mail än brev?
japp

Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Nej, jag tror på attraktion vid första ögonkastet.

Har du spytt offentligt?
yes

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag?
Allt som jag inte kan göra.

Är du nöjd med ditt liv?
Ja det är jag.

Är du bortskämd?
Nej

Vad gör du imorgon?
jag har sovmorgon så jag sover längre, sen skola och spinning på kvällen.

Vad är det värsta du vet?
Då det är för kallt/varmt, långa skrikiga disskutioner (stavas det ens så) i klassen, folk som inte tänker före dom öppnar käften om det handlar om negativa saker.

Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka?
Hm... ingenaning faktiskt vad ska jag gissa ....150 kanske haha. Beror på om det är umeåhelg eller skellefteåhelg.

Vad längtar du till?
Påsklov, premiären, studenten och tills jag får ett jobb.

Har du bra vänner och äkta vänskap?
Ja det tycker jag.

Vad använder du för shampoo?
Paul nånting som jag fick av andré i julas, det räcker länge!

Vad är det finaste du fått?
Hmm..svår fråga. Det finns mycket.

En speciell dag du minns?
Jag minns dagen då morfar dog, jag minns midsommar 08, stadsfesten 08 och en massa jävla fler saker också.

Hur gammal är du?
18, men 19 om exakt 3 veckor, gu va spännande.

Tycker du om någon just nu?
Jaaaaa.

Om fem månader?
Har jag ingen jävla aning om vad jag gör. Förhoppnings vis jobbar och tjänar bra cash.

Du samlar på?
kalaspuffar

Gröna eller röda äpplen?
Röda

Vem ringer du när du är arg/ledsen?
Ingenalls.

Gillar du golf?
Golf enligt mig är en fritidssyssla inte en sport. Så det kan väl vara skoj ibland...att köra lite minigolf haha.

Vilken tid gick du upp idag?
06.50

Har du sovit i din egna säng inatt?
Jaaaaa mjuk och skön men som förstör min rygg.

Har du strumpor på dig nu?
nej

Är det okej att gråta?
Gråt när fan du vill, det är skönt ibland.

När grät du senast?
Hm... minns inte.

Vad skulle du göra om du vann en miljon?
Köpa en lägenhet och resa.

Bär du glasögon eller linser?
Nej, men jag har en bad feeling om att snart drabbar familjens dåliga syn mig också. Jag är den enda hittils som inte har.

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder?
absolut inte.

När går du upp ur sängen en helgmorgon?
Brukar vakna tidigt, så runt 10 oftast.

Har du piercing?
Har just tagit bort läppen men tungan får sitta kvar i några veckor till.

Vill du gifta dig?
Nej.

Vill du ha barn?
Nej tänker jag just nu ,men jag vet väl inte hur min hjärna fungerar om några år.

Solar du ofta?
Förra året solade jag solarium hela tiden, inte längre. Men på sommarn ja då jag kan, dock måste jag fixa mig brun på något sätt till studenten haha. Blir väl hudcancer metoden gissar jag.

Är du bra på att laga mat?
Nej

Är du flygrädd?
har flygit en gång och då sket jag ner mig nästan.

Hur vig är du?
Som en pinne

Är du musikalisk?
Liite iallafall skulle jag säga.

Vad dricker du helst när du är törstig?
Vatten.

Vilken är din favoritglass?
Piggelin, eller ben & jerrys med brownies gött.

Tror du på ett liv efter döden?
Jag vet inte, jag har inte riktigt bestämt mig än,.

Tycker du om sushi?
Har inte smakat, och har inga planer på att göra det heller.

Vad äter du helst när du ser på film?
Chooooklad.

Bor dina föräldrar tillsammans?
Nej

Har du tandläkarskräck?
Nej

Är du morgon- eller kvällsmänniska?
Jag är trött på morgon och på kvällen .... och på dagen...

Vilken ögonfärg har du?
Gröna

Har du någon gång gråtit dig till sömns?
Jo det har jag väl.

Biter du på naglarna?
Nej jag river av dom haha.

Röker du?
Om det är alkohol med i bilden så ja.

Hur ofta tränar/motionerar du?
4 pass i veckan just nu på friskis och svettis, men det kommer öka!

Senaste låt du hörde?
mennnnnnnnnnnnnnnnnn, jagvet inte radio i bilen påväg från mamma.


Nu ska jag sova!

löshårsträning

Har just kommit hem från mickis där hon sydde in löshår i plesners skalle. Innan det var vi och spinnade och nu ska jag sova ..gött.

vad hände med värmen då!!

Minusgrader hela veckan enligt Smhi, jag som trodde att det skulle bli en super tidig vår. MJUUUUUEH

Idag har vi världens längsta hål eftersom Nutida konst har fallit bort eftersom vi är klara med den kursen. Man kan väl inte säga att vi har så mycket ämnen kvar nu. Teater, projektarbete, svenska och samhälls. Rätt skönt ändå, min hjärna har äntligen lite ledig plats.

Det är något med söndagar.

Söndagar är ända dagarna det är rimligt med folk som kollar min underbara poetiska blogg. Undrar varför, den finns väl alla dagar så varför just söndagar? Alla har så tråkigt på söndagar, det är min teori, så då sitter man och slöläser igenom alla miljoner bloggar som finns ute i cyberspejset.


Kom hem från umeå för ca 1 timme sen, och nu ska jag kolla på min mest besöka sida www.tv.nu för att kolla vad reklamvärlden har att bjuda på. För det är ju bara det som går på tv nu för tiden reklam hela jävla tiden.

Snart är det påsklov och då fyller jag 19 bast, onödigt. För att fira ska jag klä ut mig som på den här bilden som togs på det ljuvliga 90-talet!

Godnatt.


mjum

Det blev att vi inte gjorde ett skit idag, men det var skönt. Jag gillar slöa helger, speciellt då jag är i umeå för då behöver jag inte känna pressen på att hitta på något eftersom här har jag ju ingenaning om vad som finns att göra. Förutom festa. Men det har varit en nice dag ändå, vi har käkat pizza andré bjöd mig för han miljonär jämfört med mig hehe..tack gubben.

Sen har jag spelat det superläskiga zombie spelet han har på xbox. Resident Evil 5, han skrattar åt mig för jag är så rädd. Men jag var bäst ändå.. det är kul att vara tvspelsnörd ibland speciellt då jag inte har något själv utan kan nörda mig då jag är här istället det känns lite bättre.. då får jag inte dåligt samvete haha. Nu ska vi se någon kossa film och sen sova.

GODNATT.

ajje

Jag har träningsverk i mina armar... från i torsdags på teaterlektionen då jag skulle göra masken.. det kan inte vara bra. ajje

Nu är jag i umeå iallafall, och jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Egentligen hade vi planerat att dra in till stan för att kika runt men jag har bara en ynka hundralapp så den måste jag ha till bussresan hem imorgon. Hhhhh,

Jag säger godnatt med en konstig video

Jag hade lite att göra helt enkelt så jag slängde ihop ett konstigt videoklipp


1. Plesner hälsar på skorpor på sitt sätt (i lördags), ensam i hannas kök. Det är det som är roligast att hon går omkring själv och filmar haha.
2. Vi sitter i bakluckan på en bil samma lördag och skallar varandra i ett gupp, det var kul
3. Jag kom på att jag aldrig har skrytit om att min lillasyster är duktig på att sjunga, här rockar hon med deras band på trästocks i sommras  iofs så ser dom ju lite stela ut haha
4. Så moa skrattar så vackert

Sommarjobb

Har just skickat in en ansökan om sommarjobb... så just nu är jag uppe i 2.

Nästa vecka blir det att knalla runt på stan och se snäll ut och skicka ut en miljon papper om mig själv. GUD ...ge mig ett sommarjobbb

Easy come and easy go

Ny dag, och jag mår prima i mitt huvud just nu.. men jag skulle kunna slå vad en miljon att direkt jag kommer till skolan så kommer min yra hjärna tillbaka igen och stannar hela dagen.

Beeeggiiiin, beeggin yoooouououo put your loving hand out baaaabeee


massa film

Har just sett twilight, och Låt den rätte komma in... den andra filmen var mest wierd.

Nu ska jag lägga mig och läsa och sen snora.

Statoil kärring

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASPIFH

Jag skulle gå på statoil och köpa bregott och min lillasyster hakade på. Sen då jag kommer till kassan och säger
- Granit vit
- Har NI leg?
- Eh, jag har leg?
- Jag måste se bådas
- Hon är min lillasyster (vem fan är så dum att OM man skulle köpa ut att låta den följa med till kassan som en svans! )
- Spelar ingenroll , hur ska jag veta att du inte köper ut åt henne?

Och hon kollade på mig med en blick som gjorde att det kändes som att hon bara ville jävlas. I mitt huvud ville jag bara säga statoil kärringjävel dra åt helvete jag vill ha min jävla SNUS!!!!!!!!!!!!!!!! idiot bAh

men eftersom jag är så duktigt uppfostrad så sa jag inte ett ord utan bara blängde med mina blängiga ögon och gick därifrån och sen kom alla svordomar. Ibland önskar jag att jag var galen och kunde skrika ut exakt vad jag kände till vem som helst.

Ingen träning!

Idag blir det ingen träning, jag har blivit yr ett antal gånger idag också så jag vågar inte och plesner börjar bli förkyld. Så därför ska jag vara hemma och slöa istället, se twilight för fjärde gången ! Mums

Fortfarande sol

Solen skiner och det är feta vattenpölar överallt, men det gör inget, jag blir glad ändå.

Det som gör mig mindre glad på ett stressigt sätt är att det snart bara är 8 veckor kvar till våran premiär, jag tror inte ens jag har skrivit vad vi ska göra för nånting för jag ville vara så hemlig, men okej vi ska göra Pelle Svanslös! En tuffare och mognare version kallar vi den ;) Eftersom vi inte spelar för småbarn utan för Högstadiet - Gymnasiet. Och vi har redan fullbokat på en av föreställningsdagarna, Hur nice är inte det?! Jag kommer dö av nervositet jag känner den stiga redan nu.



MuUhuuhuu


ironiskt eller?

Jag tog ju som jag skrev i tidigare inlägg ut min läpp-piercing i morse, sen får jag veta att min lillasyster har tagit hål i läppen idag.... hos en kompis, med ett örhänge som piercing.. Jag måste säga att även om jag var knäpp då jag var yngre så var jag inte knäpp, jag tog mina på det dyra men säkraste sättet.. men det var lite kul bara att det var ett sånt sammanträffande eller vad man ska kalla det.

Nu har jag just sett Mentalist och han är ju så jävla smart att jag önskar jag hade hans tv-hjärna. Nu ska jag läsa sen sova godnatt!

aa just de..

Jag har tagit ut min piercing i läppen också, i morse.
Efter drygt 3 år så började jag få ont i en tand, inte så konstigt kanske. Snart ryker tungan också, innan slutproduktionen 17 maj eftersom mitt tal ska vara felfritt !


Gammel bild, hejdå mina kära ni har varit mig trogen !!!

inte världens bästa dag kanske

Idag har varit en dålig och en normal dag så jag gör en sån här plus och minus skit

Plus
+ Jag köpte snus
+ jag sov när jag kom hem
+ det var vårigt ute
+ André är bäst

Minus
- Jag har blivit yr fler gånger än någonsin idag, så jag var tvungen gå till skolsyster.. jag tror det är något fel på min hjärna, allvarligt.
- Jag var utan snus imorse så jag var sur
- Jag blev alldeles blöt då jag gick hem
- Nu är jag jätte trött och seg
- Jag måste egentligen göra musik, men jag orkar inte !!!!!!!
- Nu blev jag yr igen
- Jag tror jag håller på att bli sjuk
- Jag får inte komma på besök dit jag borde få komma när jag vill...tycker jag.
- Så nu är jag sur
- Jag har inga pengar

Och nu ska jag fortsätta gnälla i min hjärna och sen ska jag se tv hela kvällen, även om jag legat och sovit från ca 16.00-18.30 men jag har just käkat så min mage är nudlig.

o-aktiva

Haha vi var sämst på ki-boxen idag så vi for en halvtimme tidigare för vi var så trötta.

Nu har jag just kikat på spårlöst, och nu ska jag borsta tänderna och sen läsa !! godnatt

wow...!

ååååh

Jag älskar min bok.. .åå.... jag önskar den var en miljon sidor tjockare!

Snart blir det käk, sen ska vi gå till campus och ki-boxas!


Sömn...

Imorse var jag tröttast i världen..... jag har aldrig snoozat i hela mitt liv, men i morse gjorde jag det i 9 korta minuter..det var fan inte värt det iallafall, jag blev ju bara ännu tröttare.

Jag drömde att jag höll på att färga håret, ena sidan blev blond och andra jätte fin röd-brun.. jag tror det är ett tecken på att jag borde färga mitt hår snart.

Nu ska jag dra min zombie aktiga kropp och göra mig klar..... UUUUUUUUUUUUUH

pluggade vi eller?

Har just kommit hem från ståhl där vi skulle plugga.. blev istället så att vi såg Wipe out och sanningensögonblick och käkade popcorn och kollade igenom papprerna i pauserna. mjuhuhu.. tur att det är kryss-prov då kan man ju chansa och ha tur.... om man har tur!

Nu ska jag lägga mig och läsa min kära bok, sen ska jag sova!

André har jätte rynkiga ögon... rynk öga
PUssPUSs

godnatt

haha kul

igår var skit skoj! Tur att jag somnade så sent så jag är inte alls bakis idag, eller det dunkar lite misstänksamt bakom mitt vänstra öga..hm

Mer orkar jag inte skriva utan jag slänger upp några bilder istället:




YES blixten gjorde så att ståhl inte såg lika brun ut som hon egentligne är HEhehEhEh ;)



vi åkte i bakluckan.

Och sen har jag massa videos också men dom är även denna gång för fula för att visas , och det gäller alla bilder också=) Nu ska jag gå och mysa med André och se någon film som går på 3an :)


GODMORGON !

Tjabba, ställde väckaren på halv 12, även om jag visste i mitt huvud att det inte gav något för jag skulle ändå inte sova så länge.. men visst gjorde jag det !!! Så nu har jag ont i huvudet för att jag har sovit för länge.

Idag ska vi en sväng på stan, och ikväll blir det party, har ingen aning om vart men det märker jag väl !!!

Nu ska jag käka gröt :)

Så länge vi båda andas

Jag glömde bort att skriva att idag inhandlade jag sista boken i twilight serien - Så länge vi båda andas.
Och det kommer vara den tjockaste boken jag någonsin läst i hela mitt liv, fast dom rekorden har jag redan slagit med dom 3 första böckerna. Yeha


Imorgon vankas det fest!

Nu ska jag läsa medans andré ser på matrix, godnatt !


HAHA!!!!

Först skriver min lilla syster såhär på Msn:

"varför låter han som dig vid vissa tillfällen?"

och skickar det här klippet:
 
hahaha det var kul, jag fick ont i magen.
det roliga var ju inte han, utan att hon tycker att jag låter som han på vissa ställen

Sen ska jag logga in här för att lägga upp det och då är jag skrattig och andré står bredvid och jag säger mitt lösenord högt som är det fulaste i världen sen säger jag
- Oj nu råkade jag säga mitt lösenord
sen skrattar jag igen så jag fick ännu mer ont i magen, och han skrattar åt mig.
sen säger han:
- Hade du inte sagt att det var ditt lösenord hade jag aldrig fattat det

För mina lösenord är knäppast i världen

how did you know i needed you so badly !!

Haha jag fick en ful men rolig idé i mitt huvud till slutproduktionen.. jag ska ta med mig den idén imorgon!

det var skönt att träna idag, första passet kändes som 1 minut så det är ju bra då var det skoj alltså ! Andra passet körde vi step och det är också kul för man känner sig så ful då man inte hänger med i alla kombinationer man ska göra.

Nu ska jag se reprisen av The mentalist eftersom jag missade det i tisdags och imorgon förlorar vi 1 timme av sovmorgonen eftersom vi måste vara i aulan och se på en jazz konsert så jag hoppas den är värd det!

Godnatt säger jag och moa från förfesten hos hanna, jag var glad egentligen

stresssssssssssigt

Kom hem från skolan för 45 minuter sen, har bara hunnit käka och kika lite på topmodel, och snart drar vi iväg till campus för träning.. det kändes lite stressigt men vad gör man inte för att odla en musklig kropp hehe

Så nu ska jag inte göra ett skit fram tills vi ska fara, för det ger ingenting, musik till föreställningen får vänta till ikväll.

SKÖNT!!

Nu börjar jag känna efter några veckors träning hur min kropp börjar anpassa sig, det syns kanske inte men det känns som att jag känner musklerna födas!! haha..

Idag blir det träning igen, dubbelpass!.. Först skivstång sen step. med min träningsverk i axlarna undrar jag hur det kommer gå men jag får väl ta i tills jag smäller om det nu vore så.

Sen har jag varit utan snus sen klockan 18 igår... rekord !! Jag har nämligen bara 1 liten jävel kvar... som jag tänker ta.........snart.. HEHE hejdå

vad har jag gjooort...

jag har nästan dömt mig själv till döden då jag har ansvaret för musiken till föreställningen och jag skojar inte.

satt och kollade igenom manuset och skrev upp vart det behövdes musik.. och 18 jävla låtar måste jag ha.. minst! guuuud.. kan du finnas och hjälpa mig nu !!!!!!!!

Snart ska vi och spinna..då kan jag cykla bort all stress i min hjärna. uuhuu.... flänn


studentklänningar hit och dit

Sitter och letar en fräsig klänning till studenten, jag vill ha en orange!!!!.. men de finns ju fan inga oranga.. eller gula...fast blått är fint också.. har hittat 2 tjusiga men dom överstiger min prisbudget litegrann.



hm..................

att skapa musik är inte lätt !!!!!!!!!!

Sitter med mitt FL studio 8 program och försöker knåpa ihop någorlunda lyssningsbara melodier.. men det går fan inte bra alltså ..blir tokig..

men då såg jag den här bilden på min lillasyster och skrattade

kul

Nu ska jag ge min hjärna ett till försök att hitta på något bra.. sen ger jag upp !!!!!!!!


Gud straffar mig

Imorse då jag vaknade 10 i 7 och skulle upp så hade jag så ont i magen så jag bestämde mig för att sova förbi samhälls och fara till svenskan som inte börjar föränn 10 i 12.. Jag somnar om, vaknar prick en timme senare av att jag drömde en hemsk dröm att några småkillar kom hit med knivar och skulle döda mig och andré och dom lyckas skära han i halsen och jag hämnas och gör samma sak på killen som gjorde det (hur friskt låter det).. sen somnar jag om igen och prick en timme senare vaknar jag av att jag drömt ungefär samma men att nu var vi i en affär och det var folk som ville döda oss. Somnar om... och gissa när jag vaknar !! Jo prick en timme senare av att jag drömt en annan dålig dröm.

Hur stora är oddsen ?.. jag tyckte jag förtjänade att sova bort min magsmärta men det tyckte förmodligen inte någon annan !! (min hjärna kanske).. UUU

slut

min kropp är död ,men det är så jävla skönt!! JAG ÄLSKAR ATT TRÄNA GE MIG MUSKLER DÅ!! heh...............

godnatt


träningsdax

Har just dragit på mig min killer-outfit......................skoja ba, jag ser ut som en fotbollslirare kan vara för att jag bara har sånna träningskläder, äh då jag har blivit spänstig och snygg ska jag köpa tightskläder och spänna mig med !! HEahAeh

Sen blir det hem, in i duschen och förmodligen sova ganska direkt.. fast jag ska se sesongstart av spårlöst tror jag, eller... jag kommer missa början..hm.. jag gillar inte att missa början av grejjer. Vi får se.

jag skulle googla en fräsig bild av ki-box då hittade jag den här bilden

varför har han ett garn nystan i kistan för?

TJING!!!!!!!!!!!

Skolaaa

Sitter ute på dans och teater nu och vi har kollat lite studentklänningar det går inge bra för mig på den delen...

Johannnaa är här =)

Snart har vi samhälls och sen slutar vi och ikväll blir det kibox men jag kom just på att jag redan har skrivit det men det gör väl ingenting om jag skriver det igen eller hur plesner.,. flyg som en gris




sooov

Just nu skulle jag vilja att det kom ett pekfinger från himlen som pekade på mig och sa "sooov" och så kunde jag göra det utan att det skulle göra något... Men idag har vi teaterlektion och prov.

Idag ska vi träna också, jag har saknat att träna!!! Har inte rört mig ett skit på lovet och jag tror jag blev lite deprimerad i smyg. Fast eftersom jag var med andré hela veckan så var veckan king ändå även om det inte hände ett skit haha.

nu måste jag göra mig klar insåg jag


En midsommarpuss 08


uuuhuuuuu

Igår såg vi changeling förresten den var skit bra!

Var tvungen att ställa väckaren på 11 för att kunna somna ikväll.. idag måste jag plugga manus.. och egentligen musikprov också men det går ju inte då jag inte har med mig det häftet.. jävla skit.  Jag kommer att måsta satsa på att imorgon efter första lektionen ta ut häftet och försöka få in allt i min skalle på en timme ungefär.. undrar om det skulle gå.. jag får se imorgon! Skulle vara ballast i världen isåfall.

Manuset är jag inte så orolig över egentligen, jag vet att någongång snart kommer jag ändå kunna det utantill, men det skulle ju vara bäst om det var imorgon eftersom det är det som är meningen.. snor

Nu ska jag käka

HIMMEL SKIT

andré sa just himmel skit för han nästan dog i spelet han spelar, och himmel skit är just vad jag känner just nu !! Läste plesners blogg och blev påmind att vi ska kunna manuset utantill på måndag OCH vi har musikprov.. jävla satan helvete.. jag hade helt glömt bort det ... så det är bara för mig att ta en tidigare buss hem för att plugga... och nu kom jag på en till sak jag har inte ens musikhäftet med mig det ligger i skåpet på skolan.. HAHA VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ni har betalat

Har just fått bilderna men dom var alldeles för fula för att visas haha.

Iallafall igår skulle vi ju dra in på corona, det var planen iallafall... men då vi kom dit så var vakten en tjurig jävel och utan kårleg så skulle jag inte komma in.. Så vi testade stället bredvid som heter NH. Samma sak där, fast vi lurades och sa att jag har inte fått mitt nya leg än och att jag kunde inte skriva ut bevis på det eftersom jag hade ingen skrivare just då.

Han säger att han ska hämta kvällschefen... och ut kommer en smal lång kille med längre hår än mig "han blir nog inte så svår att övertala" tänkte jag iallafall men då ber han om mitt och tinas kompis leg (hon hade inte heller med sig sitt men hon är 20 så det var ju lite wierd) Han skulle nämligen kolla upp i en dator om vi hade betalat avgiften.. shit pomfritt nu är det kört flög igenom min hjärna och jag sprang runt knuten och ringde andré (han var inne på corona). Jag ville nämligen inte står där och skämmas då vakten skulle komma tilbaka och ha bevis på att jag ljög.

Så jag står där och snackar med andré då tinas polare ropar "LINN !!!!! " och mitt hjärta flög fem meter för då visste jag att det var kört. Men då jag går dit så säger han att "alla har betalat avgiften" så vi fick gå in Hahahhaaaaaaaaaaaaaaa.. ska man säga tur eller konstig vakt? Både och. Nu ska jag hitta på något hade jag tänkt.

en katastrof

Tina berättade just att klippet på jag moa och mickis då vi kör våran egna lilla musikvideo till 4 minutes har slutat fungera, eller iallafall ljudet... Jag var tvungen att kolla upp det och det fungerar inte för fem öre... UUUUUUUUUUUUUUUH!!!

Så det är beviset på att ibland kan man inte alltid bara ta en låt och använda förgivet utan att det ska bli någonting. Så förlåt då justin och madonna för att jag snodde eran låt och la in i våran supervideo.. fifan

Nu väntar jag på dom fulaste bilderna som vi tog igår!

corona

Egentligen skulle det bli korridorsfest hos en av tinas polare, men det blev missförstånd och det var inte alls i hennes hus som det skulle vara. Så det ser ut som vi ska till hennes polare ändå men bara chilla och sen dra ut på corona eller något. Sist jag var där så var det sämst i världen, men eftersom det inte finns så många alternativ så blir det säkert så ändå, om jag kommer in vill säga jag har ju inget jävla studentleg heller.

André hamnade på kort sist iallafall

Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm het

Alkoholen slår till igen

Jag fick tag på tina till sist men hon ska också festa... så jag har som inget annat val känns det som, förutom att sitta själv i andrés rum och tråka hela kvällen och då drar jag hellre ut och träffar folk jag inte känner. Det sämsta med utelivet här är att det finns några uteställen vid universitetet men på de flesta ställerna måste man ha student leg för att komma in , och inte csn kort utan bevis på att man pluggar i umeå..(om man är under 20) och det suger.

Men nu har jag iallafall något att göra ikväll , även om jag inte är sugen på fest så är det bättre än ingenting.. gud så hemskt det låter. kan alla bara sluta festa någongång, förbjud alkohol!!!

flyg

Idag ska andré hänga med gamla lumpar polare och jag försöker få tag i tina för att se vad hon ska göra ikväll men hon svarar inte det är ju great.

André har just försökt lära mig glides/floating men det går inge bra för mig. miiiiiiiiiii nu ska jag duscha

JAAAAAAAAAA

Nu är jag världens tönt, men jag satt och letade efter twilight vilket jag gör lite då och då men aldrig har några förhoppningar på att den har kommit ut i bra kvalité , satt och sökte filmer nyss och skrev in "Twilight" av vana och YESSSSSSSSSSSSSS den fanns.

Så nu ska jag tvinga andré att se den med mig

Sen kommer ju snart 4:e boken ut (nästa vecka !!) yeha

shoppping

Steg upp 9 imorse och jag har aldrig (jo det har jag) velat sova så mycket som då.. men klockan 10 skulle jag dra på stan med tina och shoppa lite. Jag hoppades på att hitta något fräsigt plagg men det blev nödvändiga grejer istället som Rengöringskräm och sånt skit.

Vi har käkat skrov idag också, haha jag har aldrig velat träna så mycket som nu!Men det är lov så vafan
HEJ!!!!!!!!!!!

mjum

Det blev inte så mycket gjort idag, jag har frysit som en isboll och haft ett ton kläder på mig.. jag hoppas inte jag blir sjuk för imorgon ska vi dra på stan och göra något för engångsskull haha. Sen känner jag mig latast i världen, kommer inte bli någon träning i veckan förutom promenad imorgon typ.... UUUUUUUUUH.. men efter lovet ska vi börja köra 3 gånger i veckan, skönt.

jag ändrade mig

Det flög en negativ vind genom min hjärna och jag kände inte alls för att gå på stan längre.. får göra det imorgon istället.

Lov är jävligt tråkiga egentligen, iallafall på vintern. Finns ju ingenting att göra ute om man inte är skid/snowboard åkare. Man kan ju alltid dra och vara ett litet barn och åka pulka och skit men för det behövs ju rätt grejer också. Just nu önskar jag att jag var 5 år och kunde gå ut och ha hur kul som helst genom att bara bygga en ful snögubbe. Eller ja , lov kan ju vara det bästa som finns om man har pengar och har råd att göra andra roliga saker som att dra iväg någonstans och sånt. Man kan ju alltid hänga med sina polare också men jag sitter i umeå och andré är på skolan och jag känner inte en jävel här.

Usch

Jag måste hitta något som vi kan göra idag.........

Solen strålar

Idag är det kanon väder ute verkar det som iallafall, så jag ska hoppa in i duschen och sen dra ner på universitetet för att möta upp andré och vänta på att han ska fixa någon uppgift och sen drar vi ner på stan och shoppar lite!

Jag har insett att lära sig manuset utantill kommer bli svårt som fan iaf på 5 dagar, och jag har också insett att jag kommer inte alls ha mycket musik att ta med mig på måndag.... inte bra !!!!!!!!!! Jag får hoppas att jag skonas ändå.


manus

Vi ska som jag har skrivit tidigare, ha lärt oss manuset till på måndag... viktigast är ju sina egna repliker men det är ju 10 gånger bättre om man kan allas... så jag måste börja plugga på det, så det ska jag göra idag sen vill jag hitta på något också men jag vill bara att det ska vara sommar så man kan gå ut och fara omkring utan att frysa ihjäl

Americas best dance crew

Vi har sett hela sesong 3 av americas best dance crew och nu väntar vi på finalen som borde gå att ses på torsdag. Vi blir båda peppade på att dansa då vi ser det, fördelen för andré är ju att han redan kan dansa haha.

Nu ska vi kika lite tv och sen sova! godnatt.

Slumdog Millionaire


Filmen var bra, jag gillade mest hur hela storyn kom fram. Så det var helt rimligt i min hjärna att filmen har vunnit oscars.

Jag är hungrig.. men snart kommer min man hit med mat, vi ska göra pastasallad idag fifan va gött. slurp

jaha nu är det lov !!!

Första dagen på lovet och min rygg och nacke är döda.. ajje

andré drog just iväg till skolan för lektion i 2 timmar så jag får underhålla mig själv lite, så därför ska jag se Slumdog millionaire som har vunnit oscar och som sägs vara en skit bra film! Så jag ska slå igång den nu och se om den verkligen är så bra som alla säger!

trööööööööööööööööttttttttttt

Det blev ett och ett halvt pass.. vi orkade inte mer haha.. jag skyller det på utgången i helgen;) Men jag känner mig nöjd ändå!

Nu ska vi strax gå ner på ica och köpa något ätbart för jag kom på att vi har ju inte käkat middag än.. hur smart är det? Dra och träna utan middag..inte vettigt alls men jag var så mätt efter semlan så jag kom på det då vi redan satt på spinning cyklarna.  Mjuuuuuuuu, sen tar vi bussen 21.20 till umeå-land. Tjing

Söndag.

Söndag igen, vi har just käkat en semla var också med en liter grädde på, så min mage protesterar en aningen, inte för att jag är allergisk utan för att det var ett berg med grädde på. Men det var gött, och om några timmar drar jag och plesner och spinnar, det kan bli dubbelpass också men jag måste kolla upp då bussen till umeå går så jag hinner med allt jag ska hinna med innan jag drar bort i en vecka. mjujujuuj..

nu måste jag städa!

RSS 2.0