där hade jag tur!

Idag på jobbet såg jag att mina kära skor hade gått sönder, sulan hade lossnat och det var bara för mig att dra in till stan för att inhandla nya dojor efter jobbet. Grejen var den att jag gick runt och letade efter ett par schyssta skor men hittade inga som jag gillade, och mina som jag har haft älskar jag, de var billiga, snygga och sköna. Så jag gick in på din sko helt enkelt och plockade på mig exakt samma färg och modell och gick till tjejen i kassan varpå efter hon fixat fram dom säger:

- Du vill inte testa skorna innan?
jag: - Nej, jag har likadana på mig men de har gått sönder
Hon - Jaha, men det får du ju ta på reklamation.

SÅ, jag som innan hade haft lite ångest att jag skulle vara tvungen att lägga ut pengar på skor när jag inte har råd blev istället skitglad över att jag fick ett par likadana gratis! Och så fick jag veta att jag får tillbaka en större summa pengar på skatten än vad jag trodde, så denna dag är en bra dag.

onsdag

Tre dagar kvar av gratis arbete sen måste jag börja dra in lite pengar! Jag har varit sjukt trött hela veckan därför har jag inte orkat blogga, har kommit hem och slöat i en liten stund och sen gått och lagt mig.

Jag gillar stockholm hittils i alla fall, men en sak jag inte gillar är alla galna människor. När jag åker pendeltåg till jobbet på morgonen och ska gå av så är det omöjligt att ta sig förbi den stora mängd av människor som ska till tunnelbanan, precis som jag. Man får gå kringekrok, ibland får man en öppning "YES" och kan gå lite fortare, men så hamnar man bakom en snigel och det är omöjligt att ta sig förbi.

Igår när jag skulle hem från jobbet fick jag vänta på nästa tbana för den som kom först var proppfull, och när jag kom på nästa och skulle av så fick jag pressa mig ut. Jag kände mig som den sista klick kaviar i en kaviartub som man får kämpa för att få ut på mackan..det var jag, fast jag skulle ut från tunnelbanetåget!

Slänger upp en rätt rolig video som min syster postat på facebook.


behöver en ändring

Jag ska färga håret, och ramla inte av stolen nu men jag ska färga det ljusare.. har inte gjort det sen i 1an på gymnasiet då jag blev blond i 1 dag haha. Nu ska jag dock inte sikta på att bli blond utan mer ljusbrun/mörkblond/nånting/nånting. När det blir är inte bestämt ännu men jag siktar på att göra det så fort det finns möjlighet! Ibland behöver man en ändring, och då är ju håret en perfekt accesoar att ändra lite på! Sen om det blir bra eller inte är ju en annan femma.

Något liknande detta har jag tänkt mig i alla fall!

jag ber om ursäkt

Jag har varit sämst i världen på att blogga nu, men det kan ju vara bra också..det är kul att det har varit exakt lika många besökare de dagarna jag inte skrivit något vilket är kul, i min hjärna så tänker jag att det är samma personer också som har kollat he-he jag ber så mycket om ursäkt, nu kan ni bjuda mig på mat!

Kom precis hem från Plesner i alla fall, igår såg vi en skitläskig film som heter the last exorcism, jag rekommenderar dig inte att se på den själv..fyfan vi satt som två rädda harar ett tag och vågade knappt titta haha..

Idag ska vi också ringa och boka tid för tatuering! Om det finns då vi ska till Skellefteå såklart.. jag hoppas! Jag är taggad på att bli gaddad (vitsig).

Just det, min telefon har pajjat också.. den vägrar starta så imorgon måste jag gå och lämna in den, känns värt..

The show goes on!


This way

det är nice när man kommer på låtar som man nötte sönder för ett par år sen!

23 mars

Solen skiner och det är 4 plus grader ute.. inte så varmt kanske men klockan är ju inte jätte mycket heller än!!!! Men det spelar ju ingen roll för jag ska ju sitta inne hela dagen haha.

Vi håller på med utbildning i alla fall, eller idag ska vi nog mest jobba hela dagen och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtar till utbildningen är slut så man kan dra in lite pengar! Mitt konto gråter för fullt just nu och hela tiden.

Annars så skulle det va nice med lite helg också, en tatuering skulle inte sitta helt fel, eller en utomlandsresa! Som sagt.. pengar behövs!

måndag

HEJZAN Bögblåggään

Idag har jag varit på första dagen av utbildningen och som vanligt när det är utbildning så är det sjukt mycket min galna hjärna ska ta in så det är lite rörigt i den just nu. Jag hoppas fortfarande på en annan grej som jag ska få chans till men imorgon kör vi igen! 9-18 varje dag i två veckor utan lön är väl hääärligt ;) får se till att sälja så jag tjänar lite cash haha.

Nu har jag sjukt ont i ryggen för jag har suttit och pysslat med en grej hela kvällen och är sjukt trött så jag ska hoppa i säng och vila min skalle.

hyvlad tumme

Strax sticker jag iväg mot "jobbet", jag kan inte kalla det för ett jobb förrän jag blir anställd förstår ni haha.. Jag råkade i alla fall hyvla mig själv i tummen nyss.. det var skönt! Minns inte senast jag var tvungen att använda mig av ett plåster!

stackars mamma

Ni får inte tro att jag brukar kalla min kära mamma för en röv i vanliga fall, visst kan jag kalla henne för lite konstiga saker, men jag tyckte detta var ganska kul haha.

söndag 20 mars

Nu börjar min ekonomi skrika efter hjälp alltså.. fattar inte hur detta ska gå men förhoppningsvis drar jag in lite cash snart om allt går som det ska! Imorgon börjar jag utbildning/provanställning i 2 veckor! Dock är inte utbildningen betald så det är ju lite negativt men man tager vad man haver som man så klokt kan säga!

Igår var jag hos plesner iallafall och vi var två tanter som satt och åt ost och kex medan vi såg på körslaget haha! Och imorgon måste jag fylla på mitt sl kort.. faaan jag har inte rååååååååd... pappa och mamma ni kan väl skänka lite pengar till eran dotter? Pusspuss

vi reser till amerika 1994

Det var skit roligt när jag såg att pappa har lagt upp denna video på yotube. Tina och jag år 1994 som reser till amerika ;)

bra där.

Blev just uppringd av snubben jag hade intervju med och på måndag blir jag provanställd i 2 veckor sen kan jag bli fast anställd, vilket är det jag siktar på såklart, i neeed money. Så det är ju bra, nu har jag äntligen något att göra på dagarna haha.

look at me now


fredag

Har precis kommit tillbaka från en till intervju som jag tyckte gick bra.. nu får vi se bara om mina intervjuer har lönat sig! Ska iväg snart igen tror jag, och DET SNÖAR ute.. det snöar som en snökanon.. det är inte okej. Nu ska jag värma mina kalla händer som saknar mina vantar som jag glömde förra helgen.

det går bra nu, eller?

Jag blev precis uppringd angående en annan tjänst jag sökt, dock var den tjänsten jag sökt tillsatt men detta handlade om något annat kundtjänst/försäljning. Ska på intervju imorgon iallafall så får vi se då, vad det riktigt är för tjänst!

17 mars

Goddag!!!

Igår vandrade vi på stan, gick in i alldeles för lyxiga butiker för mig (louis vuitton blandannat som hade en vakt som stod vid entré dörren). Men det kan ju vara kul att gå in i en butik där man inte vågar röra något också haha. Sen följde jag med Plesner till Högdalen, vi gjorde en mumsig kycklingsallad och så slutade det med att jag inte orkade åka tillbaka till min faster så jag sov över där! Nu har jag nästan precis kommit tillbaka till bromsten och ska hoppa i duschen och sen ska jag iväg igen, som en fladdermus flyger jag runt runt. Men det är kul, roligare än att sitta och inte göra något alls!

donald trump


mjopp

Har precis kommit tillbaka från intervjun och det gick bra tror jag, men jag kände mig lite svamlig.. så vi får se om jag får fara på den andra intervjun, hooooooooppas. Nu ska jag göra mig lunch och senare ska jag kanske iväg på äventyr, de får vi se om, jag vet inte än!

tisdag

Om ett litet tag sticker jag iväg på intervju, glöm inte att hålla tummarna för mig!!

en total vändning på dagen

Jag har varit på dåligt humör idag, för jag har tänkt så mycket och att de gått lite trögt på jobbfronten. Men idag för en timme sen ungefär ringde det i min kära telefon, och imorgon ska jag på intervju där jag verkligen vill arbeta så imorgon kl 11 damer och herrar så vill jag att ni håller alla tummar och tår för mig!

måndag

Idag är det kaos i min hjärna och mina tankar flyger runt runt, därför har jag inte tänkt skriva så mycket för jag är inte på så bra humör just NU.

party rock is in the house tonight

Rubriken stämmer inte riktigt överens med min dag. Jag har inte gjort ett skit idag, för jag har inte haft något att göra, rätt logiskt. Måste fan skaffa ett jobb snart så man lär känna lite människor, man känner sig rätt ensam som nyinflyttad norrlänning haha.

Jag har iallafall sett film idag, och ätit lite chips, och sett lite mer film och ätit middag, ntresant va? Just det.

Imorgon hade jag tänkt göra något, hittar jag ingen att hänga med så får jag väl dra in till stan och vandra, fast det kan sluta dåligt också, alltså att jag spenderar pengar som jag inte har egentligen..fast jag har dom ju..fast egentligen inte.. krångligt.

Sen fyller jag ju år snart!! okej det är väl inte jätte snart, en månad kvar och jag fyller väl inte en sån rolig ålder, 21 känns lika värt som att fylla 19. Men i födelsedagspresent önskar jag mig en resa hem till norrland + massa pengar + pengar till en tatuering. Så nu vet ni mina kära föräldrar PUSSPUSS

What are words

Denna video/låt var så fin och sorglig på samma gång, kolla om du är på lite grinhumör!

Party rock


12 mars

GODDAG!!

Idag är det lördag och det innebär att jag och Plesner sitter här hemma hos min faster, snart ska jag laga min (mammas) super special goda pasta sås..väldigt exklusivt och gott.


Sen ska vi bara äta chips och dega hela kvällen så det blir nice.

musikal

Jag sitter och googlar lite och funderar över mitt framtida liv, jag har ju inget jobb än och jag börjar bli knäpp snart för jag vettefan hur det kommer sluta. Men så tänkte jag, att jag måste ju plugga vidare någongång och vad vill jag plugga? Ja det har jag väl aldrig riktigt haft någon klar tanke över, men så hittade jag en musikal linje som ser skit nice ut. Jag är lite så, det ska vara kul haha.. sen om det ger något sen bryr jag mig väl kanske lite för lite om.. men tänk så skojigt, att gå en musikal linje.

Grejen är bara den att det är ju massa prov och grejjer innan och jag skulle väl inte vilja påstå att jag kan dansa jazz, jag vet knappt vad jazz är och sen är det ju lån och massa annan skit man måste fixa om det skulle bli någon sån linje i framtiden.. men just nu blev jag super sugen på att bara söka, men jag ska nog tänka lite på saken innan haha.

jag är ett ägg i en ugn

HEJSAN mina kära barn, idag kläcktes jag som ett ägg i en ugn, mitt öra gjorde det iallafall. Jag skulle snyta mig och det kändes som min hjärna sprack på grund av mitt öra..det känns bättre i mitt öra, men vad hände egentligen? Det kan man ju undra.

Jag har fortfarande ont i min hals och lite i mitt öra, annars mår jag helt ok, förutom lite hosta ibland men he ska man väl int klag på tyck ja. Jag har tråkigt bara, men i helgen ska jag hänga med Plesner och fram till dess vet jag inte vad jag ska hitta på. Jag kanske ska baka en ugn. Jag behöver pengar btw, 10 tusen kronor på mitt konto skulle göra så jag mådde lite bättre just nu och inte var stressad över att jag måste hitta mig ett jobb innan mina kronor flyger iväg till helveteån.

9 mars

GodMORGON, det är fortfarande inte en kanonbra morgon för mig. Jag sover 2 timmar, vaknar för jag är så snorig. Sover 2 timmar till, vaknar för jag är så snorig.. eller tät i näsan kanske jag kan säga, låter väl lite mer oäckligt.

Mitt öra känns lite bättre idag faktiskt, eller jag tror det.. det känns som att jag hör lite bättre iallafall men jag kan inte säga säkert, jag kanske bara har blivit van. Men jag mår bättre än igår och i förrgår och dagen innan det, så det går väl åt rätt håll. Jag vaknade inte med en vattenskalle vilket känns skönt.

Nu ska jag göra mig klar och sen åka in till staden, ska trotsa min sjuka så får vi väl se om det var smart eller inte lite senare.

öraskit

Mitt öra är en djävul.
 
Jag håller på att se en film nu men jag var tvungen att pausa för det var jobbigt att ligga på mitt öra haha.
 

lockigt

Idag när jag satt och tittade på tv så fick jag lock i mitt högra öra, bara sådär. Jag tänkte att det skulle gå över men nu har jag haft lock i örat i flera timmar och jag blir knäpp snart tror jag. Jag hör knappt vad jag själv säger när jag pratar..så jag hoppas det går över till imorgon. Jag får nya sjuksymptom varje dag, igår feber och hosta, idag hosta och lock i örat.. sköj, vad får jag imorgon då? En vattenskalle kanske, skulle ju vara intressant om inte annat.

haha jag hade tänkt lägga in en bild på en vattenskalle här nu, men det kändes för hemskt så jag skippar det.

lite roligt från nyår

Jag satt och kollade i mina mappar på datorn då jag har rätt tråkigt, och hittade den här videon som jag helt hade glömt bort.

Roland shakar ass

Sen hittade jag även en ganska konstig bild
varför sitter jag sådär? Kanske trodde att jag inte skulle komma med på bild annars hahaha.

never gets old

Den här låten kan jag lyssna på hur många gånger som helst, och om jag inte hört den på ett tag så är den fortfarande lika nice när jag hör den nästa gång.


skallepär

Nu mår jag lite bättre än tidigare idag, för jag har en snäll fader som hjälpte mig så jag kunde gå och köpa ipren och nässpray! Nu vill jag vara frisk, 5 dagar av sjuka är alldeles för mycket.

Idag har jag inte gjort annat än att vila, kollat halvkassa filmer, sökt lite jobb och hostat och nu måste jag hitta på något att fördriva min tid med till jag ska sova, what to doooo?

mår inte bra

Godmorgon på er, men dålig morgon på mig.

Jag har knappt sovit något utan har legat och haft så sjukt ont i halsen, jag har både 10 tusen liter slem och snor. Vilket inte är en bra kombination då det gör så ont på högra sidan av halsen när jag sväljer allt slemmigt slem. Sen har jag feber också tror jag och det finns inga värktabletter och jag har varken råd eller ork till att gå och köpa heller..så det är synd om mig idag tycker jag!! Jag behöver ett helt apotek här känner jag, ett gratis apotek till Linn.

Så idag blir ingen spännande dag för mig, ska försöka hålla mig i sängen och sova då och då, dricka massa vatten och hoppas på att detta går över snart. Jag får väl ligga och fila på mitt personliga brev kanske!

mycket bra


veronica maggio

Plesner har tjatat på mig att jag ska lyssna på den här låten, men har aldrig riktigt tagit tag i det, så nu gjorde jag det och den va nice.

Veronica Maggio - Jag kommer

Att texten nästan inte går att tas för annat än snusk gör det hela bara roligare. Smart låt.

inte bra

Nu mår jag som en kråkstjärt igen, ja exakt..en kråkstjärt. Min hals gör skit ont, min ena näshåla är så sjukt täppt och det flyger snor ur den hela tiden men blir inte bättre av att jag snyter mig och så tror jag att jag har feber igen. Kanske inte var så jäkla smart att gå ut igår ändå. Så ikväll ska jag bara kurera mig med vatten, jag har ostkrokar också men jag är så sjukt mätt fortfarande.

Jag skrev ju att jag käkade en pizza, den åt jag vid 15, sen åt jag igen kl 18, hur smart är det haha. Så nu orkar jag inte mina goda ostkrökar..fast jag kanske utmanar ödet ändå.

söndag majs

Jag har ont i magen, jag köpte en mozarella pizza för jag var sjukt hungrig.. åt den alldeles för fort så nu tror jag att min mage ska spricka i tusen delar haha.

Igår var vi på något ost-ställe och det var trevligt, förutom att jag drack alldeles för mycket vin och fick sitta och halsa vatten resten av kvällen, jag mådde bättre senare så det lönade sig ju, men onödigt att hamna där kan man ju tycka.

Idag ska jag nog inte göra något, bara sitta hemma och vara bakis och förkyld, min näsa är hel täppt och min hals gör fortfarande ont.

lördag

Jag kanske inte skulle ha farit till kista, för nu har jag nästan inga pengar kvar på mitt konto igen.. haha detta går inte så jävla bra..nu ska jag inte shoppa något mer..kanske.


Ikväll blir det att dricka vin i alla fall, kanske måste sluta dricka vin varje helg ..blir dyrt det också!

mjaoerier

Godmorgon!

Idag mår jag bättre än igår, men jag har fortfarande ont i min stackars hals, den säger AJJJJJJJJJJJJE. Men jag tänkte trotsa min sjuka hals och åka in till kista... jag borde inte.. för jag har inte så mycket pengar, men jag vill köpa en till sån där mysig tröja som jag gjorde sist fast i en annan färg.. rosa kanske, eller svart..eller vit.. eller grå, ja det fanns många sköjjiga färger. Så det ska jag nog göra. Jag fyller ju ändå år snart, så jag kan se det som en present från mig till mig ;)

fever

Idag har jag haft feber, jag har fortfarande feber men jag har inte mått så himla kalasbra under dagen.. nu börjar jag må som en normal person i alla fall.. vilket är bra. Men jag hungrar ihjäl, har precis käkat mackor men är fortfarande hungrig så tror jag ska koka lite nuuudles.. sen äta ipren och sova! Så rolig är jag idag

torsdag

Jag är lite dålig på bloggfronten känner jag, men jag har inte så mycket intressant att skriva om då jag varken har ett jobb eller gott om pengar och kan shoppa massa häftiga lasersvärd och visa upp i blöggen.

Igår var kul i alla fall, gratis inträde och gratis alkohol är väl aldrig fel? Dock var det ingen god alkohol så jag var halv nykter hela kvällen men de funkar ju det också. Nej nu orkar jag inte sitta här längre, jag vill göra grejjer. Som en fantomen.

onsdag

HEJSAN

Idag har jag varit i kista och shoppat två tröjor och ett par örhängen, dock måste jag lämna tillbaka en tröja då min hjärna inte fattade då jag var där att jag inte har råd just nu. Kul va? Nej.

Strax ska jag in till centrum och sen ikväll ska jag på någon releasefest på collage, blir nog sköj. HejDO
En del av min nya sköna tröja och örhänge, båda från cubus. Cubus är skoj.

tisdag

GODDAg kära bloggjävel, förlåt för att jag lagt dig åt sidan lite, kan inte säga att det inte varit meningen.

Jag har inte så mycket spännande att skriva, idag har jag vandrat runt i gamla stan med Anna som just flyttat till Sthlm, kul att det börjar ramla in lite folk man kan umgås med! Jag är fattig också, som en fattiglapp.. så nu ska jag sätta mig och glo efter jobb.

RSS 2.0