Valborgs

Ska strax dra iväg till Plesner, vi var och handlade på willys för ett tag sen också KÖTT!

Min mage är knas, jag hoppas bara inte att jag har magsjuka men det känns som att varför ska jag få det då jag inte haft det sen jag var liten. Så jag tänker att det är för att jag har käkat så jävla mycket ägg haha. Aja nu ska jag byta kläder och sen kila! TJING

Gran Torino

Filmen var skit bra, fast hemsk. Ush... tur att jag var själv och såg den då kunde jag lipa lite haha.

Nu är jag skit trött så därför blir det sängen nu, tjiho


YEAH

Provet gick galant, iallafall i min hjärna eftersom jag svarade på alla jävla frågor. Jag är bäst, iallafall just nu. Eller nästbäst om man ska räkna med att det var ett omprov, men skit i det.

Kom just hem från mamma där jag käkade palt, palt är så jävla gott om man har sirap till. GÖÖÖTT !!!! Sen käkade jag lite kladdigkaka också men sen fick jag ont i magen.. undrar varför, jag kanske har fått svin sjukan.

Nu ska jag chilla lite i min ensamhet sen ska jag se Gran Torino som jag lånade med mig, hoppas den är bra för det är bara skit på tv ikväll!

ett uppdrag avklarat

Nu har jag gjort mitt svenska tal, äntligen bortgjort! Nu hoppas jag bara att jag får ett lämpligt betyg på det också. Snart har jag omprov i samhälls också, jag kan lite. Jag vet att Planekonomi är då staten tar alla ekonomiska beslut om vad som ska tillverkas, hur mycket och vad det ska kosta. Intressant.. ne

Min tatuering svider fortfarande lite men det känns helt okej, förutom att det är jobbigt att behöva smörja in den 7-10 gånger per dag, men det får jag leva med i några dagar till.

Imorgon är det valborgs, då blir det grill och chill hos Plesner, inget drickande för min del jag måste spara pengar och ta hand om mitt konstiga huvud.

Lyssna inte på dom som säger att det inte gör ont..

.. iallafall inte om du ska tatuera dig på höften.

fyfan i helvetes jävla kuk så ont det gjorde haha. Och mina underkläder var alldeles blodiga nyss då jag kom hem, ush. Men det blev så jävla bra så jag bryr mig inte !!!

nu svider det som satan men det var värt det, inte just då jag låg och blev stucken men nu!

Bureå

YEha nu är det inte länge kvar!! Än är jag inte ett dugg nervös, men tina sa just att det är bra om man är nervös för att då går adrenalinet igång och då gör det inte lika ont? Eh ja vi får väl se om det, annars får jag väl tänka på talet jag ska ha imorgon på svenskan då lär jag bli nervös hursomhelst.


hål

Nu har vi hål, skit trist, hål är det tråkigaste som finns.

Därför ska jag försöka plugga lite till provet OCH talet imorgon.. kul! Efter skolan blir det att räser cykla hem, fixa lite saker och sen ner på stan och ta bussen till Bureå för att tatuera mig. Jag ska försöka att inte bli nervös bara för att Tina sa att jag inte var normal som inte var nervös än haha. Änså länge är det kolugnt !!

Kibox

fan vad skönt det är att träna !!!!!!!! iallafall efteråt haha

nu ska jag njuta och sova medans mina muskler grooor godnatt !

omprov

Det blev omprov i samhälls precis som jag kände på mig! men nu ska jag få G iallafall haha.

Ikväll blir det ki-box för nu har jag inte lika mycket feber längre.. king!!!! Och imorgon tatuerar jag mig,. king!!


talang 2009

Just ja, jag glömde skriva i fredags om vad jag tycker om talang 2009... såhär:
SÖK TILL IDOL ERA DUMMA JÄVLAR OM NI SKA SJUNGA!!! 80 % av alla sjunger ju fyfan vad tråkigt. Jag vill se udda grejjer, talang på ett annat sätt.

Nu ska jag sova och imorgon har jag ingen feber hoppas jag.

bränd


Idag har vi glassat lite ute i solen som idag kom upp i 33 grader i APRIL sjukt, men jag har även glassat i solariumet också och jag brände mina vader, hur ofta händer det?

Jag är klar med mitt svenska tal också !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prisa gudarna nu är jag glad. Jag bytte ämne och då gick det som en dans. Därför ska jag fira detta med att lägga mig och dega i sängen och se på tv. Jag har fortfarande feber så ingen träning blir det än.. skit trist.

uggleröv

TAL, hur kul är det. Vem behöver veta hur man pratar ett tal! Engageman och påverkan är temat VADÅ engagemang och påverkan. Sen är ju skiten inuti häftet det sämsta i världen också eftersom jag bara hittar en artikel som jag kan utgå från för att snacka om en skit grej hur kul är det att ha ett tal om SKIT!!!!!!! Bara undrade alltså

Och nu kan jag inte skjuta upp på det längre eftersom att på onsdag är sista chansen man har. Jag är så bra på att skjuta upp saker till sista tillfället, undrar om man kan kalla det talang eller.


(skitsamma om den är gammal det är en bild, jag gör framsteg!)

en blogg med enbart text

Fan vad tråkig jag är, slänger aldrig upp några bilder!
Nu ska jag göra något som jag har gjort en miljon gånger, slänga upp lite bilder för att jämna ut litegrann haha.


kort hår på brännbollsyran 07

Moas födelsedag Januari 08, Jag borde fast ändå inte borde börja sola solarium igen, jag vill vara brun

Fjortis fest i 1an med hembränt och hela skiten. Ibland undrar man vad man tänkte

Mickis 18

Och slutligen en gammal bild där jag och min lillasyster skulle se hur lika vi var haha.


Det blev jobbigt, bilder är inte riktigt min grej, men har jag tur kanske jag förvandlas och blir helt galen och tar tusen bilder varje dag.

Robinson då, jaha jävla christian skit ner dig och åk hem. Nu måste jag ju heja på någon annan eftersom att billing åkte ut, så då hejjar jag på Jarmo. GOoo


Sooooligt

17 grader i skuggan är inte helt fel!

Vi har just kommit hem från en tripp på stan där jag inhandlade nya solglajjer och p-piller för 1 år. Så nu känner jag mig plötsligt inte lika rik som innan jag spenderade alla pengar.. Äh jag klarar mig nog.

Jag hatar hur våran balkong är placerad, solen når den inte föränn på eftermiddagen och då känns det ovärt att sola, så jag är lite tjurig just nu för jag trodde att kaaanske hade solen träffat våran balkong men icket. Så därför får jag skriva mitt tal till svenskan istället ush.

Och jag var hundra procent säker

Jag låg just och såg på tv, are you smarter than a fifth grader medans andré låg och sov. Sen blev det reklam och han vänder sig om och säger.

- Och det var så det gick till! Jag vaknade upp och frågade vart mina nycklar var och du var 100 % säker.

jag svarade med ett VA? Och han sa VA.
haha det är så kul, då folk pratar i sömnen det är det bästa som finns nästan.

Idag är det fint väder igeeen, så det blir promenad om ett tag då det inte bara är jag som är vaken och skuttar runt.

fredaggggg

Fredag igen och idag ska Ståhl och Rårå tatuera sig! På tisdag är det min tur, yeha. Det går ett tatuerings-il i skellefteå just nu tror jag.

Klockan 12 har vi samhällsprov, fördjupning, jag kan inget. Men det gör inget för jag har fått för mig att det är VG-MVG. Men jag kan ju sitta där ändå och låtsas att jag kan. Jag borde egentligen sitta och titta i boken nu..eh ja det ska jag.

Idag kommer andré också, gud vad bra då har jag någon att klänga på igen. Med klänga menar jag inte springa bakom han och hoppa på ryggen och släpa mig efter som ett dött djur utan mer att då han ligger i min säng så kan jag ta sats och hoppa rakt upp och landa på han.. som wrestling ungefär. KUL

Nu ska jag läsa lite i boken HUUhuhuuhuhu

Sommaren kryper fram

Då det inte är helt mörkt kl 21 så vet man att sommaren är påväg. Skööönt

Nu ser jag mumien 2, den är ganksa rolig faktiskt om man tänker efter.

jävla huvud

Jag var skit pepp på att fara och träna styrka och step idag.. men då får jag ännu mer huvudvärk än tidigare och på det så har jag lite feber också. KUuuuuuuuuul...Tack min underbara kropp för att du sabbar mina planer.. jävla SKitkuk

Så istället för att bygga muskler och skratta åt sig själv på stepen för att man gör fel men samtidigt tränar så får jag ligga hemma och ruttna. Bra dag.

Så nu ska jag sörja och se på amercas funniest home videos så kanske jag får skratta lite åt någon klantig jävel.

Hemska mardrömmar

Nu har jag drömt en till mardröm om våran slutproduktion, den gick åt helvete i denna drömmen med. ÅÅÅh det är så hemskt... jag har aldrig haft hemskare mardrömmar haha. Nu räcker det va. DEN SKA JU BLI BÄST.


Cluedo

Vi tog fram våra misstankar och spelade cluedo, jag har aldrig spelat det på riktigt förut så det var ganska skoj, förutom att moa vann när jag var 100 % säker på att jag visste vem det var! Men jag åkte ut så det var mindre kul.. jävla tant vit, det skulle ju vara GRÖN!!

Nu har jag ont i magen, jag käkade för många vindruvor tror jag.. det har väl inte laxerande effekt!??!  stackars mig isåfall..kul att veta haha.

Nu ska jag sova, och jag tog fram cykeln idag också, det var skönt, mest bara för att det var så jävla varmt ute idag, det gillas. Och det ska vara varmt imorgon också, yeha.

GODNATT


dunk

Provet gick åt helvete, skrev 1 sida medans alla andra skrev så det brann. Men jag är en omprovstjej som jag sa

Ikväll blir det att "fira" 50-dagars eftersom vi missade 100-dagars, blir mys med spel och sånt=) Sköj. Så det blev ingen spinning idag, så jag tänkte skippa att träna hemma också eftersom mitt huvud dunkar som den fetaste rapplåten i världen.. men jag kunde inte hålla mig så jag körde ett tag innan mitt huvud skulle spricka.

Nu drar jag iväg till moa för jag har tråkigt !

Prooooooov

Idag har vi samhällsprov och jag har inte pluggat ett skit uuhuhuhu... ovanligt, men jag verkar alltid förlita mig på att "de gör inget, jag klarar omprovet och får G". Det är inte alla gånger det har gått hem, men oftast.

Jag hittade en kul video på aftonbladet där Danny från EMD och någon annan snubbe skulle testa den nya karusellåkaren på grönalund. Den är kul bara för att snubben till vänster ser s´å rolig ut

someewheere over the rainbow

MMMMMmm, jag blir knäpp... jag var just och pass klar med ljudschemat till slutproduktionen, men så fick jag spotify där det finns en miljon låtar och nu har jag börjat ändra mig och kan inte bestämma vad jag ska ta för låtar haha...

min rygg gör ont som jävel, jag hatar din säng andré !!!!!!!!!!!!! tur att jag gillar dig.

Om en halvtimme blir det kibox och jag är peppad ändå trots att jag känner mig som en gammal skrutthängtant.

Hjälpsamma läkare?

Har varit på vårdcentralen idag för ett besök med läkare angående mitt konstiga huvud, och det var den sämsta hjälpen jag någonsin fått i hela mitt liv. Han lyssnade inte ens på vad jag hade att säga, kan ju vara för att han inte förstod ett skit. Sen sa han saker som antydde på att jag skulle ljuga om vad som har hänt.. jag borde skriva ett klagomail känner jag. Men dör jag nu av en hjärntumör eller något annat så kan jag skylla det på han som inte lyssnade på mig. Jag ska nog söka till diagnos okänd.

Tillbaka till tröttheten

UUUH jag vill sova....... men vem vill inte det.

Nu har vi haft vårat sista lov innan studenten, eller vadå innan studenten, sista lovet för alltid !!!!!!!!..lite deprimerande kanske. En bra grej är att jag har just insett att jag har mycket pengar för att vara jag just nu...900 spänn, rekord , fast som det ser ut nu på sommarjobb så måste jag spara varenda liten krona som går att sparas. Vilket skulle vara allt om jag inte skulle köpa ett skit men det går ju inte.

Ibland blir jag faktiskt lite avis på alla stora bloggare som tjänar tusentals pengar på att sitta och skriva skit. Jag skriver alltid bara en massa skit alltså borde jag tjäna mest, det skulle vara bra.


wipeout

Ibland önskar jag att jag också kunde komma med snabba roliga kommentarer som felix i wipeout
- tight som en uggleröv!

jag känner mig som ett hängggggggg.. undrar om jag ska cykla imorgon.. undrar om min cykel klarar av det...!!  jo




Spotify

André skickade just en av sina inbjudningar han fick då han köpte spotify så nu har jag det gratis och det är king. Man kan tillochmed hitta mina låtar haha. 

Har just kommit hem till skell och då jag klev av bussen höll jag på att flyga iväg fyfan vad det blåserrrrrrrrrrr tjof

Skola och vårdcentralen imorgon, och nu är det söndag alltså 3 veckor kvar  !!

tjollaho

Sista dagen på lovet och jag steg upp 10 och andré ligger och sover, perfekt haha. Idag händer inget spännande heller, ska ta bussen hem vid 3 och sen göra klart massa arbete direkt jag kommer hem..

Så kul var det

just de vi såg Over the hedge igår, den var ganska rolig faktiskt.. bara för att fylla ut inlägget haha. HEJ

robinson

Åååååååå det är så synd om träsk-gänget !!

Pizzan var god och alla popcorn jag ätit också så nu är jag så jävla mätt så jag sprängs och då tycker jag bara ännu mer synd om träsk-gänget, iallafall då dom befann sig i träsk hålan. Jag hejjar på rosa håret iallafall, tror jag..kanske jag har inte riktigt bestämt mig än.

Sen är ju jag vet vad du gjorde förra lördagen det sämsta programmet i hela världen, jag måste bli hypnotiserad själv för att veta om det funkar eller inte just nu tror jag inte ett skit på det, men då är det ju jävligt konstigt att dom ger iväg massa priser..hm




skit

Att skriva svenskan går skit, så just nu har jag gett upp fast jag vet att jag måste göra det ändå innan onsdag ååhehirh

Idag ska vi käka pizza, fett och gött och på måndag blir det mer träning än tidigare och jag är peppad för jag har inte gjort ett skit på lovet för att jag har feber så jag känner mig jävligt lat just nu.


Lördag

Jag hatar att sova så jävla länge, iofs har jag varit vaken i 1 timme ungefär men ändå, uuuh... imorgon måste jag stiga upp kockan 9!!!! Men det är bara för att jag ska kunna leva på måndag då skolan börjar om.

Igår var vi på stan, det enda som inhandlades var bussbiljetter och en mascara, vilket jag hade lika tur med denna gång, varje gång jag ska köpa just ny mascara så är det alltid rea på den jag ska ha, hur bra är inte det?
Nu ska jag göra något käk och hoppa på andré så han vaknar någongång.

Sen har jag börjat med mitt svenska muntliga också, det går sämsttttttttt åååååååååå svenska dööö


feberfast

har fortfarande feber och det känns ju inte så jävla ball om jag ska vara ärlig. Eftersom idag hade vi planerat att gå ner till stan .... jag får fundera på om det är värt det och kanske bli ännu mer sjuk, fast det ska vara soligt så det är ju ett plus iallafall.

På söndag är det 3 veckor kvar till premiären och jag får panik då jag tänker på det, min mage flyger ut och in och upp och ner och snurrar som en gungsnurr. Fast just nu tror jag att jag är hungrig. 3 veckor är ingenting och alla repliker som man ska säga och allt man ska göra och allt vid rätt tillfälle så just nu är jag negativ och tänker att jag kommer göra något jätte fel och skämma ut mig. Fast jag vet att allt kommer bli bäst ändå för vi är så jävla bra, speciellt då det gäller, varför vi är lagomt lata och sega innan har jag ingenaning om haha. Fast det kanske bara är jag som tycker det.

Nu ska jag käka frulle och sen drar vi ner till umeåstad antingen gåendes eller bussandes.


finns inga bilder på den här datorn så jag är tråkig och slänger upp bilder jag redan har lagt upp tidigare men mina inlägg är så bild-lösa så det spelar ju ingen roll egentligen!

Vårrullar

Har just käkat och vårrullar var toppen ! Skit gott.

jag tänkte bara dela med mig av den underbara nyheten, för mig iallafall !

stackars mig

jag tycker synd om mig själv för jag mår lika mycket skit som igår, mitt huvud dunkar och det känns som någon tar i min hjärna lite då och då och klämmer åt.

Även om det låter skumt så är jag hellre sjuk på lovet än skolveckor. Men det fattar alla ändå som går i min kära teaterklass.

Idag har jag köpt grapefrukt... det har jag aldrig käkat förut, jag får hoppas på att jag tål det och inte sväller upp men det är väl ungefär som blodapelsin har jag fått för mig, fast sötare. Sen ska vi käka vårrullar snart, vem fan äter det !! Låter ju som skit men andré övertalade mig att testa så det ska jag.


säng-dag

Jag mår skiiit... uuuuhhhhhhhhh så därför har jag inte orkat skriva något 5 minuters tal idag..  sämst. Jag måste göra det imorgon istället, men så säger jag ju varje dag.

Nu ska jag sova och må bra imorgon hade jag planerat.

godnatt.t.t.t.t..t.t.t..t.t.t.t..t.t

huvudvärk

Mitt huve dunkar och det är iskallt. Jag är hungrig också men snart kommer yooooghurt och havrefras godaste gött.

Idag måste jag skriva den muntliga delen till nationella och plugga till samhälls.... fifan

paket hit och dit

kom hem för en timme sen och har just sett klart the mentalist, om en timme sitter vi på bussen till umeå också.

Jag fick massa braiga paket idag också, porslin och badrumsgrejer till flytt, pengar, necscsescsceär och läppbalsam. Bra grejjor! Sen kommer tatueringen den 28 och en klippning av pappsen senare också, kanoon.

Nu måste jag packa, det kändes jobbigt. Och jag vill träna i veckan!!!! Åh.. jag får köra egen träning i andrés minirum och flera timmars promenader varje dag för att jämna ut haha. Jag har gått upp 1 kilo sen i torsdags de är fett!!! Kul, jag skyller på allt påskgodis!

Hejda

känns fortfarande likadant

Jag känner mig inte som 19 än... det kanske kommer under dagen haha.
Det jag är gladast över är att det är bra väder idag, det betyder något...tillexempel att det är vår..eller att det bara är varmt jag vet inte.

Idag ska vi dra till ersmark, fast det kanske jag redan har skrivit men dit ska vi iallafall och jag fick välja mat, så jag tog tillfället och beställde mammas korvstroganoff, de är grejjer de. Tills dess ska vi nog inte göra så mycket tror jag, jag har feber också kom jag på, det är ju mindre roligt men det gör ingenting det är lov då kan jag vara lite sjuk och vara glad ändå.

Happy Birthday to me för 19 gången

Jag känner mig verkligen ett år äldre än för 40 minuter sen !!!!  NÄ skoja...

MUHUHUHUHUH.... vem ska ringa och sjunga för mig när det blir morgon då?? Jag kan sjunga till mig själv det har jag aldrig testat så det kanske är spännande, något nytt för engångsskull..fast när jag tänker efter så är jaaa måå hon leeva världens sämsta låt, ramsa, melodi vad man nu ska kalla det. Skulle någon sjunga en egen låt om mig på min födelsedag då skulle det va nått !

Nu ska jag sova och känna hur 19 år jag verkligen är !

vad glad jag låter haha, Jag är glad OKEJ ! jippi 19 jävla år weho


GODNATT


kom jobbbbbb

Idag har vi varit ute och vandrat i tusen år känns det som haha. Men vädret är kanon så det känns bra i mina ben nu, dom är lite degiga. Sen har jag sökt ett till jobb också! Så nu ska jag be till gud och hoppas på att jag får ett sommarjobb eller bara lite extra jobb då och då..vad som helst tar jag just nu känns det som, synd att jag är så jävla seg bara på att dra mig ut och söka.

Nu ska vi slappaaa efter våra långa vandringar.

Ciao bella

Filmen var väl sådär, men 15 kronor var den väl värd ändå.

Jag vill ha massa pengar så man kan fara någonstans på lovet, men eftersom jag saknar det så kommer det här lovet vara ganska händelselöst. På  tisdag blir det tårta och firandes av min födelsedag, på kvällen drar jag till umeå och är där resten av lovet skulle jag väl gissa. Så jag måste hitta ett sätt att träna på !!!!! , blir väl en massa jävla promenader skulle jag gissa.

Och sen efter lovet är det endast 3 veckor kvar till veckan vi har premiär....


Som vanligt var jag dålig att knäppa bilder i fredags men det här var vad som fastnade på bild iallafall !

soooooooooooool

Kanon väder ute, vi gick just ut på en promenad och kom hem för en liten stund sen och har just käkat. Vi var väl ute i 2 timmar ungefär skulle jag gissa på, kändes som en mindre varm sommardag vilket inte kändes helt fel just nu.

Sen drog vi förbi hemmakväll och hyrde en film också, ciao bella... svensk film... undrar om den var värd alla 15 kronor den kostade! Fast heller 15 spänn och en kass film än 50 spänn.

Nu ska vi kolla tv och ta det lugnt efter våran tripp i solen=)


godmorgon !!

Tjabba, jag är inte bakis.!! Fan va skönt, det är inte ofta detta händer ska jag säga.

Fast jag kommer nog ändå att spendera resten av morgonen i sängen och se alla konstiga filmer som går på tv nu bara för att det är LOooOOoOov.

det var inte så rockigt.

Vi rockade inte skiten ur oss på balzac, det var inte alls så ball heller faktiskt. Var inga välbekanta människor som man kunde slå i magen på skoj mjum. Fast det var skoj förfest iallafall men så är det ju alltid=)

Nu ska jag soooooovaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mmmmmmmmmmmm


balzac

nu drar vi balzac och rockar skiten ur oss !!!!!!!!1

låååååångfredag

Långkalsong

Vaknade just av att min kära mor ringde och berättade att dom var på väg för att hälsa på mormor, och jag har varit vääldigt noga med att säga "NÄSTA GÅNG NI DRAR DIT, OCH JAG INTE ÄR I UMEÅ DÅ SKA JAG FÖLJA MED". Eftersom vi inte åker dit så överdrivet ofta och att jag har varit i umeå dom 3-4 senaste gångerna dom valt att kila dit. Men nää då ringer hon 20 i 11 och säger"vi sitter i bilen påväg till mormor".. "eh, jaha, ska ni dit någon fler gång innan onsdag?"... "näe".  thank you mate.. (?)

Aja, iallafall är det den långa fredagens dag idag och det betyder alltså att innan klockan 17.00 idag ska jag ha städat ihjäl mitt rum.. undrar hur det ska gå, det ser ut som ett helvete.


2 dagar ifrån exakt 1 år sen, den 12 april förra året då jag hade min maskerad fest. nu blir jag sådär nojjig igen för att tiden går så jävla fort.


Mean machine

Eller benknäckargänget som den heter på svenska, sen såg vi just och den var faktiskt bra, trodde jag hade sett den innan men det hade jag inte !!!!

Idag har vi varit hos mamma och käkat påskmiddag...det smakade ungefär som... vanlig mat.

Imorgon blir det fest och jag är peppad !!!!!!!!!!!!! KOMIGEN DÅ ALLIHOPA ... som att det var världens största party haha..men det blir king. Förutom att jag är dålig på att inhandla kläder så min outfit kommer väl se ut som de senaste gångerna jag har festat, men vem bryr sig !!!!!!!!!!!!!!!!Okej jag bryr mig lite men jag kan ju låtsas som att jag inte gör det. Tur att jag inte går ut så ofta då He-he-he-he-he-he-he kul

vad hände!!

Inatt kunde jag inte somna pågrund av min konstiga hjärna, fast jag hade tur och igår flög det in ett brev till mig där jag fått en tid hos läkare på vårdcentralen. HUH tänkte jag först, men sen tänkte jag om och att det var lika bra.

Idag är det skärtorsdag, eller kanske kärtorsdag, idag kanske alla blir kära i varandra, det skulle vara intressant att se.

Egentligen har jag sovmorgon till 9.30 idag, men vi har inte gjort klart ett arbete vi har på arbetsmiljö och säkerhet, så vi fick skita i sovmorgonen och göra klart det istället..så vi har något att säga på redovisningen iallafall !

Nu ska jag skutta omkring här i mitt rum ett tag, sen dra iväg !


Så här högt ska jag skutta nu.
vars är din studsmatta föresten plesner??!!! jag vill studsa..

komigen, PEPPA!!!!!

Balzac på fredag !!! Balzac på fredag !!! Balzac på fredag !!!

Stååhl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
haha

Nu får inte min plan förstöras här, jag har faktiskt köpt party sugrör och serpentiner...råkade faktiskt bli exakt samma som förra året också haha, men då gick vi inte ut !


huvudvärk

blir ingen kibox idag pga huvudvärk !!!... men de gör inget.

Har inget mer skoj att skriva nu eftersom det jag skrev nyss var så jävla roligt.
så jag slänger upp ett youtube klipp på en snubbe som gått teaterlinjen i skellefteå och var med i så ska det låta för nån vecka sen, och även var med på en av våra teaterlektioner för någon vecka sen också.Nu är han förövrigt musikalstjärna och spelar snubben i highschool musical i sverige.
 

klant

Jag hittar inte min mp3 spelare med all musik till våran föreställning !!!!!!!!!!!!!!! MAAAH... Jag måste kuta ut till teatersalen direkt jag kommer till skolan för att kolla så jag inte glömde den där.. smartskalle.

Idag blir det träning igen !!!!.. känner mig ganska duktig faktiskt, fast jag har sträckt baksidan av låret haha, men idag blir det nog inte spinning utan ki-box istället för att träna lite överkropp istället.


Mitt och plesners fynd på brännbollsyran 07, det var det enda spännande som hände där!

sooooooooooov

Just nu vill jag bara sooooova i tusen år.. , fast ska och träna strax så jag vågar inte lägga mig och vila då kanske jag somnar. Imorgon blir också en chill skoldag, kolla på allas projektarbeten och sen se musikarnas slutproduktion eller vad man ska kalla det.

Sen blir det nog spinning imorn också, dom har ju stängt från skärtorsdag tills jag fyller år, så då måste man väl passa på nu då haha. Tur att jag har en egen liten makapär hemma att träna på.

Ska jag träna igen....

Hm, jag funderar på om jag ska haka på plesner och träna spinning idag igen. Men jag hatar det lilla trånga rummet fullt med folk utan luft om man inte placerar sig just bredvid en av dom 2 små fläktarna. Jag får tänka på saken, studenten är ju trots allt inte långt bort nu haha.

Idag är en chill skoldag, svenska nu först och sen teaterlektion passar perfekt.

jag slänger upp för lite bilder.

Så därför testade jag picasa och kladdade ihop ett fult collage med dom bästa människorna=)





Nu ska jag lägga mig och läääääsa frankenstein.. inte av egen vilja, utan för att jag måste.. hur ska det gå.. då jag har läst twilight serien UUUUH! !!! vill inte ens tänka mig. Men jag måste!

Godnatt.

Tidig träning.

Idag blir det spinning klockan 5 istället för 7.. men det kändes lite skönt ändå.. då har man gjort bort det jobbiga haha. Imorgon har vi ingen samhälls heller, GREAT, sovmorgon till 11.40 kändes inte helt fel.

Rårå och ståhl fick tid den 24 april för tattueringar, 4 DAGAR TIDIGARE ÄN MIG !!! fast sen kom jag ju på att jag ville ju tattuera mig (stavas det så ens? tatuera..tattuera) i slutet av april.

och just nu vill jag bara röntga min hjärna.

Vad ska jag skriva mickis?

Hon ryckte bara på axlarna, det gör jag med.

Nu har alla tattuerings tankar i datasalen, rårå ska ringa och boka en tid hos snubben i bureå så har hon tur så får hon tid snart, därför känns det skönt att jag redan har en tid inbokad.. men jag tror jag måste ringa ändå en vecka innan och kolla så jag inte har fel, skulle ju inte vara så nice.

Igår var min och andrés 9 månaders dag också, super mys. pusspuss

Ikväll blir det träning, spinning spinning !!! MAaah, snart börjar samhälls efter ett låångt hål. . jag hatar hål.

norsjö

Är i norsjö i helgen eftersom andré fyllde år igår så har det blivit lite firandes med tårta och sånt där. Kan väl inte säga att det finns överdrivet mycket att göra här men det funkar ändå.

Imorgon blir det Skeå igen och bara en skolvecka kvar sen på fredag blir det att fira mig 4 dagar i förskott med lugn förfest och sen ut på balzac det blir nog bra, bara alla har råd !!


JA MÅ HAN LEVA

André förtjänar ett helt inlägg tillägnad ändast åt han!


JAAA MÅÅÅ HAN LEVA, JAA MÅÅ HAN LEVA, JAAA MÅ HAN LEVA UTI HUNDRADE ÅÅÅR, JA VISST SKA HAN LEVA, JA VISST SKA HAN LEVA, JA VISST SKA HAN LEVA UTI HUNDRADE ÅÅÅÅÅÅR !!!!!!"

grattis älskliiing =)  ,                                   SÅÅ GLAD DU  BLEEEV ^
varsegod då =) hehe

Nu känner jag mig liten då jag bara är 18 och han 22 men snart fyller jag 19 då jämnas det ut igen ;)


hemska jävla dröm...

uuuuUuuUu, jag är glad att jag är vaken nu !
Jag har aldrig drömt en sån hemsk dröm i hela mitt liv fyfan... jag orkar inte skriva allt men jag drömde att det var dagen för premiären av våran slutproduktion och INGET VAR KLART. Scenen såg ut som skit, fanns inget helt ljudschema, ingen kunde sina repliker utan till och mickis var cp och slog mig hela tiden!

Vaknade ur den en gång tidigare ocskå, somnade och började drömma samma dröm igen.. ush de va inte roligt. Börjar 12 idag, så nu har jag rätt lång tid på mig att göra mig klar, men de är skönt! Ska göra frukost nu iallafall !

inside man

Ska strax lägga mig i sängen och se Inside man som börjar kl 21.00 på 6an med blandannat Denzel Washington, Clive Owen och Jodie Foster. Tror jag har sett den förut men den måste ju vara bra med så bra skådespelare.

jo jag har sett den kom jag på, men den är bra. haha

har tränat ikväll också, jag har lite feber så jag kallsvettades mer än att bara svettas som vanligt.. kan ju inte vara så bra men jag tränade iallafall ! Så lite duktig känner jag mig. Imorgon drar jag till norsjö för André fyller 22 bast.. (gamling) och firar han där och stannar hela helgen.
 
Snart är det min tur , så den 10 april firas min födelsedag med mys och mat först och sen balzac 4 dagar för tidigt eftersom jag lyckas alltid fylla år mitt på veckan under påsklovet

godnatt!

ändringar.

Idag skulle vi egentligen dra iväg till piteå jag, plesner, hanna och rårå. Men jag kände att mina pengar tillåter inte det, och absolut inte om klänningen passar och jag väljer att köpa den. Och hanna kände att det var för lite tid, så det blir bara plesner och rårå i slutändan som far!

Fast jag har en jävla massa saker och göra också.. just nu gör jag mitt egen-gjorda-hemma-skrov. Gött.. ingen är hemma så jag måste fixa min egen mat, det händer inte ofta så därför tar jag alltid den lättaste utvägen. Men det fanns inga biff-nudlar kvar så ja var tvungen att hitta på något annat haha.

Blir ingen träning ikväll heller, eller inte på friskis och svettis, jag kör hemma på min supermaskin istället, det var alldeles för länge den användes!

Just ja, jag hämtade min student mössa idag ocskå, fyfan vad fula dom är.. man ser ut som en kapten i dom.

varför man inte ska vara 16, blond, och pojke som söker till idol


Haha jag trodde folk hade gett sig efter bruden som fick gå upp på scenen i tv och sen träffa han backstage.Och när hon frågar om vad han tycker om sina fans så hoppades jag på att han skulle svara :"psykfall".

Nu har jag bestämt mig..

...För vilken tatuering jag ska göra!

Den här snyggingen ska pryda min höft den 28 april. Nu blev jag lite nervis..
Det är en variation av Kanji symbolen som står för kärlek.
Kärlek till alla mina nära och kära, super.

Nu ska jag sova!

typiskt eller vadå

Klänningen fanns inte kvar i XS.. självklart !!! Aldrig ska något gå som jag vill. Så jag ringde andré och lät som en gullig bäbis och frågade om han inte ville gå ner på stan i umeå och kolla i självaste butiken istället, och det kunde han.. först sa han fel och sa att dom hade både S och XS där.. så jag blev mega super glad, men sen säger han att det bara fanns M, L, och XL. Så jag sa att han skulle köpa en M och i värsta fall får jag be plesner sy in den om den skulle vara mycket för stor. Jag vill bara ha den !!!!

Så i helgen ska jag prova den och se om den passar , men jag blir inte förvånad om jag ser ut som en pajas i den eller om den är alldeles för stor så att det inte går att sy in. men varförs kulle den vara det M och S är ju inte så jävla stor skillnad.

UuuHuhUhu.. har just kommit hem från mamma iallafall där jag har chillat, blev ingen träning idag heller eftersom jag hade feber igår kväll och jag dör om jag blir sjuk.  Nationella gick väl sådär, eller jag kan väl inte säga direkt hur det gick men jag skrev iallafall 7 sidor och satt i 3 timmar..så ett g borde jag väl förtjäna??!

Nu ska jag inte göra ett skit.

Nationellt prov.

UUuhUuuu... om en timme sitter vi i aulan och skriver en uppsats i svenska nationella B..

vi har fått ett häfte som jag har haft hemma i över 2 veckor och jag har inte läst i det, eller jo jag läste en debatt nyss och det var om idol och hur dom förlöjligar ungdomar, och den var bra.. så jag hoppas det finns ett ämne så jag kan ta med något från den för just sånt har jag massaa åsikter om. Och jag vill inte att det ska finnas ämnen som jag inte tycker någonting om.. UUh

Lycka till LINN! !!!!!!! tack

RSS 2.0