28

Att livet ska vara så knasigt ibland, .. jobbigt men sant.
Saker man egentligen vill blunda för, måste man se.
Jasi nu ska jag och fixa leg iaf, för om 2 veckor och 3 dagar fyller jag 18!
hejsvejs.


HÅR

Nu har jag suttit och tittat på gamla bilder, och jag blir schitzofren då jag inser hur jävla dum jag var som klippte bort allt mitt långa hår!!!!!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH apfhapihzPIDHAPIFHPIAH ..

1. Långt hår!
image35

2. Jag skulle testa klippa det kortaste jag haft på måånga år, vilket jag ångrar mest i mitt liv.
image36

3. Nu nästan 9 månader senare så börjar det väl vara på ganska god väg, men långt ifrån det jag hade.
image37

Så ni som har superlångt hår och funderar på att klippa kort, gör det inte föränn ni tänkt om fem miljoner gånger.


städ

Tjabba, idag har jag äntligen städat..som jag sa att jag skulle göra för ja flera dagar sen. Men jag hade så tråkigt och blev så ledsen då jag såg allt smuts dansa omkring på mitt golv så jag tog fram den farliga riddaren och sög upp allt. Så nu ser det väl någorlunda bra ut här inne. Idag känner jag mig lite sjuk, bara det inte blir värre så klagar jag inte heller. Men snart är det slut med lov och det känns jobbigt för det är så skönt att sova tills man vaknar, är iofs rätt tråkigt att aldrig veta vad man ska göra på dagarna, men men. Idag skulle det vara nice att gå på stan och bara shoppa upp alla pengar som jag har, men det skulle ju vara lite dumt eftersom i sommar hade jag siktat på att inte ha något sommarjobb, så därför måste jag spara pengar så gott jag kan, till bla Arvikafestivalen! Fast man kommer ju ändå måsta inhandla nya sommarkläder.. ja det är knas det där med kläder. Varför kan inte alla bara gå runt med sopsäckar och låtsas som att det är skit snyggt och så kan man lägga pengarna på annat? det hade väl vart ballt.. !! Hejdå

kvääll

Nu har vi just sett so you think you can dance, helt sjukt hur bra vissa är på att dansa usch jag blir avis. Går inge bra film på tv ikväll heller så det blir väl att se någon egen film man har eller något sånt. hmmmm ja så får det bli, godnatt.

25

Blir att fixa leg imorgon istället, kändes jobbigt idag. Så jag ska nog bara vara hemma till ca 20 i 5 då bussen till skehamn går och sen blir det nog att fara på bio =) 9999999999 =) pusspuss
Vi får se vad det blir att se, har som varit sugen på att se 10,000 bc.. men eftersom den fått dålig kritik så vet jag inte om man orkar slösa pengar på den!
image34
ja vi får se hur det blir=)
hejdå


SCI FI

Tjabba, idag hade jag tänkt gå på stan men i morse var det 20 minus, men nu bara 3..så jag ska nog dit ändå. Kanske måste fixa leg på polisstationen också, eftersom snart är det min tur att bli 18! Näe nu ska jag sluta sitta här och slöa , nu ska jag träna! Hejdå

24

Idag är jag trött, som alla andra dagar av mitt liv. jag är alltid trött, det är ganska tråkigt men jag har börjat bli ganska van nu.. jag kanske borde sova sisådär en 10 år och vakna upp och kolla om det hänt något spännande och om inte så kan jag ju lika gärna lägga mig och sova igen haha. ååh.... fast idag ska jag äta god mat och äppel paj så därför kan jag vara vaken ett tag till ;)
image33
haha en ful bild från stadsfesten 06, plesner jag och ståhl. 
Man får väl se om det blir att dra på stadsfesten iår, börjar ju blir så jävla tråkigt. Men eftersom det här året kommer jag in i öltälten så måste jag nog dit ändå bara för att, fast då suger det ju att alla andra fyller år så jävla sent.
Nä nu ska jag göra något annat, sova kanske, det är jag bra på.


Söndag

I helgen har jag bara tagit det lugnt, sett massa filmer som Jumper, solstorm, behind the mask, min son, the waterhorse, gilpert grape. Dom flesta var helt okej men behind the mask är inget som jag skulle rekomendera och solstorm somnade jag till så. Nu är jag hos mamma i ersmark och kissebäbisarna har blivit mycket större än sist jag såg dom, en av dom var super mys den la sig och kurrade på min hals och mjölktrampade lite grann fast det gjorde rätt ont pga dens små stickiga klor.
image32
helt mysiga, så nu ska jag gå och mysa lite mer med dom=)

fredag

Idag är jag trött och sur.. Men igår hos moa var det trevligt iaf, var dödstrött till och från men med lite inkast av skratt här och där så klarade jag mig från att somna, så jag gick hem klockan 5 på morgonen för jag kände hur skönt det skulle vara att få sova i min egen säng:) Idag har jag inte gjort ett skit, bara varit trött. Och ikväll blir det att ta det lugnt, se film och trycka i sig massor av fett..gött! Nu på lovet vill jag göra något roligt,.. jag och moa försökte komma på något men det går inte så bra att komma på något som inte skulle göra oss luspanka. Men jag ska ta en funderare på det där ! Hejsvejs.
image31
nisse rockar fett

Lov!

NU är det äntligen lov och monologen är avklarad, bättre kan jag nog inte må just nu=) Fast jo jag är trött, men pepp till ikväll ändå!=) Är ändå ganska stolt över mig själv, har lyckats med 2 föreställningar den här veckan, men mest stolt är jag nog över monologen, trodde aldrig ens jag skulle få ihop en färdig föreställning. Och våran klass är så jävla bra, alla andras monologer var hur bra som helst! Och dansbrudarna får mest stjärnor för att bättre publik kan vi nog inte ha då vi har föreställningar! Nä nu ska jag gå och duscha, sen blir det städa lite grann och sen party.

valborg 2007!
 
Tjingalong.

kallt

-5 grader ute, vart for värmen?... Fast jag har just ätit havregrynsgröt så jag är varm i magen iaf, haha så det är ju bra. Fast nu har jag inte tid att sitta här mer, måste göra mig klar för skolan. Och jag måste städa idag också, jädrar.. ser ut som det varit krig här. Förresten så har jag dom sjukaste drömmarna i hela världen, och jag drömmer alltid om läskiga saker.. tex igår drömde jag om att jag såg emil i lönneberga på tv och att dom såg ett läskigt spöke haha, fast sen ringde aftonbladet och ville ha en intervju. Sen inatt drömde jag om en läskig källare som jag och några skulle utforska, sen i ett av rummen var såklart en läskig filur, så fick jag mig såklart inte ut därifrån. Jag vill ha glada drömmar om blommor och flygande ankor!!!!! Hejdå :)

kväll

Haha nu känner jag i heela kroppen hur jävla skönt det kommer bli att gå och lägga sig nu, så därför ska jag inte sitta här och dröja ut på tiden för länge, utan jag ska gå och borsta mina gaddar och sen göra den häftiga resan mot min säng. 1 dag kvar att träna på monologen.........................MAAAAAAAAAAAAAAAAHAHPIAHDPAIHDPAIHDPh godnatt.


trött

Vill bara sooooooooovaaaaa nu..men nej om 20 minuter måste jag börja traska i snön till alhem, och sedan vara där från 07.30 till 12.00.. och sen traska i snön ända bort till skolan, kändes inte det minsta lockande. Ikväll blir det nog äntligen att börja spela in, har varit massa förkylning så det har skjutits upp rätt mycket, men jag vill bara att det ska bli klart så att man får veta om den släpps eller inte, spännande!!!!! Bara 3 dagar kvar av skolan nu sen lov!
tjingeling

17 mars

Idag är jag trött! Har varit hos plesner och spelat in min dröm haha det var roligt. Nu får vi bara hoppas för sjuttielfte gången att monologen kommer bli hyffsad iaf. Men känns inte nice att jag också har en workshop + föreställning imorgon på alhemskolan som kommer sno monologtid.. usch jag blir stressad bara jag tänker på det. Även om jag kanske inte är den aktivaste personen på skolan. Tränade nyss också, haha min kondis måste vara världens sämsta, efter 6 minuter är jag alldeles slut, igår klarade jag förvånansvärt 10, men det blir väl bättre med tiden hoppas jag. Får bara hoppas på att det tar till sommaren, YEAH. Är grymt taggad på arvikafestivalen med ännu flera huuuuven! Vi är så jävla bra så det inte är sant, we go girls. Nä nu ska jag lägga mig och fortsätta se american idol=) Godnatt!


Söndag

Hallåhallå.
I fredags var det fest hos micaela inte speciellt mycket folk men det var trevligt ändå.
I går tog jag det bara lugnt med melodifestival och mys hos mamma i ersmark. Och idag har bara varit helt lugnt också, ganska skönt faktiskt med tanke på att jag kommer nog inte vara lugn ens en sekund nu i veckan pga monologer och allt skit. Vill bara skita i den men skulle kännas onödigt att få IG i hela kursen. ÅÅH men om 5 dagar är det bortgjort och påsklov!!!!! Funderar på att träna lite nu sen duscha å se lite tv! Tjingeling


waaaaah

Nu är det slut openjam, tråkigt men sant. Var iaf skit roligt och jag hoppas att vi vinner haha ..synd bara att vissa inte fattade att dom tomma rutorna var nr 13, men var också dåligt att det bara var numrerat till 12.. så vi får väl se hur det blir. Skulle vilja göra om kvällen iaf, för som sagt så var det skit roligt. Och sen är det skönt att vi har sovmorgon till kvart i 1 imorgon=) Så nu ska jag bara njuta av kvällen, orkar inte plugga till engelskaprovet för jag kommer ändå inte fatta någonting av det, bläääääääääääääääääääää. hejdå

OPEN JAM

Imorgon onsdag 12 mars är det final i open jam på nordanå 19.00-21.00, gratis inträde! Se till att vara där och rösta! 14 nummer som är med, så kom och hejja!
image29

Idag är jag trött, och är glad att jag får sova imorgon eftersom vi ska vara på nordanå halv 12 och inga lektioner har vi heller, skönt. Igår var jag hos min kära mor och klappade små kissekatter gudomligt söta så man vill bara slänga dom i väggen så dom skriker mjao, nä jag gillar dom=) Nu ska jag gå och duscha och sen lägga mig i sängen och bara se tv och mysa. Godnatt godnatt.

Söndag

Tjolahopp, såg för ett tag sen det nya programmet erik och mackan rena och hela eller vad det nu hette, fyfan så äckligt allt är, inte konstigt att vissa lider av bacillskräck. Vi badar ju i smuts.. huvva.

Haha jag har fortfarande inte orkat läsa den där jävla boken som jag skulle läst klart för länge sen, fast nu har jag fixat en ny så jag kanske ska försöka orka läsa den ikväll.. men jag får väl se om den saken. Vill bli frisk från förkylningen någongång så jag kan fara och spela in låten så den blir klar. Sen är det final i openjam på onsdag på nordanå!!!!!!!!!!!!!! KOM OCH RÖSTA!! (på oss).
 


lördag

Idag är jag trött men jag vill ändå hitta på något roligt, finns aldrig något roligt att göra för det är kallt och jävligt ute varje dag. Bara 3 månader kvar till sommarlov, härliga tider!!!!!!!

Kattbäbisar

Nu är jag hos min kära mor i ersmark, och igår kväll var en spännande kväll. Våran kissemisse fick nämligen 4 små söta sibiriska pluttar.

Nr 1

Nr 2

Nr 3

Nr 4



Och jag är ju också hemma från Sthlm, vädret var skit, gjorde så jag blev förkyld som en anka. Men det var trevligt ändå, vissa mindre trevliga men sånt händer ju alltid. 

RSS 2.0