party

Här är mina nya skor som jag köpte på scorett för en fyra hundra nittio nio svenska riksdaler



fest fest

shiho

haha jag skulle köpa kläder på stan men det slutade med att jag köpte ett till par skor.. LIVET ÄR INTE LÄTT IBLAND

Nu peppar vi för utgång tycker jag!

som ett skit kasst skämt

ETT SMS? .. en text i ett jävla meddelande, jag spricker i femtio bitar. Jag vet att du läser detta också så du kan ta åt dig och höra av dig när du kan ta det igen fast på ett bättre sätt! thank you

mmm what you saay, aaw that you only ment well , ofcourse you did.....

Men nu skiter jag i det för idag , för jag jag ska ha skit kul ikväll och vi brudar ska rocka dansgolvet.




imorgon är det fredag

Idag blir min sjunde jobbdag i rad... hur mycket presenter förtjänar jag inte?...jag vet jag får lön haha.. =)

Imorgon jobbar jag bara 4 timmar, så efter jobbet ska jag kila på stan och kolla om jag hittar något för en billig peng att ha på mig imorgon kväll.. så hemskt, förut brydde jag mig inte ett skit om sånt där, bara drog fram något ur garderoben som fick duga.. VEM ÄR DET SOM HAR FÖRTROLLAT MIG? PLESNER? RÅRÅ? STÅHL? MOA?....hehe..
jag kom på en annan rolig grej, som jag nu vet att min mamma kommer att skratta åt när hon läser detta. MEN det är inte roligt haha. Min mamma kan vara ganska dum fastän hon inte vet om det själv (inte medvetet tror jag).. Ibland kan jag nästan hitta på egna ord bara för att min hjärna tycker det är jobbigt att tänka fram det riktiga ordet.

Tillexempel: Vi satt förra helgen och zappade på tvn, sedan dyker det upp ett AMERIKANSKT program och mamma tror att det ska vara svensk text på det. "nää" säger jag "det här programmet är USA-ISKT." Sen måste hon såklart kolla på mig som att jag är knäpp och upprepa det jag säger "hihi usa-iskt, AMERIKANSKT heter det"... jaaaa som att jag inte vet det egentligen haha. Nu vet jag inte varför jag skrev allt det här onödiga, kanske för att fylla ut tomheten i min blogg. ÅH HEJDÅ


snart ruttnar jag

Nu har jag haft lunch i 2 timmar och har i 2 timmar, jag måste säga att man blir inte speciellt positiv..... =) jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på i två timmar till... jag kanske ska sova, men då blir jag ännu tröttare sen.. inte helt bra. Nu är jag peppad på att det ska bli fredag och party med brudarna =)


back to work

Nu har jag hunnit köra bil och slappa några timmar och snart ska jag tillbaka till jobbet och jobbar till 21.15.. ibland vill jag berömma mig själv för att jag orkar, jag som är så lat i vanliga fall..

På fredag är det station så jag har något att se fram emot iallafall haha.. FEST.. så tragiskt egentligen=) Men det blir skoj hoppas jag. NU KALLAR JOBBET PÅ MIG, hör det ända hit.

körlektion nummer 3

Nu ska jag strax kila iväg på jobbet, eller jag ska faktiskt övningsköra till jobbet. Jag har inte hunnit träna på det jag är sämst på heller och idag har jag körlektion kl 13.. hahaaa jag känner mig bra, kommer dit och är inte bättre än förra gången. VEM kom på att man måste krypköra i en backe och trycka in kopplingen växla och göra tusen saker samtidigt, och vem kom på att det ska vara uppförsbackar överallt? fattar inte.. bättre skulle det vara om alla vägar var helt platta! Just de

Jag tänker alltid "nu ska jag ta en bild som jag kan lägga in på bloggen " men det går ju inte alltid så bra, så jag improviserade och fick till en riktigt tjusig bild som jag borde skicka in till norran som ett förslag till veckans bild.. vad tycker ni?


UPPÄTEN FRUKOST haaa haaaaaaa(han i simpsons skratt) fyfan vad rolig jag är...



5 kvar

Nu har jag 5 jobbdagar kvar, och sen är jag ledig en dag.. men jag längtar ändå.

Jag drömmer alltid så konstiga drömmar, jag tror ibland att min hjärna vill att jag ska bli knäpp.. jag drömde att jag hade färgat håret orange och klippt och permanentat det, så det såg ut som en clownperuk ungefär, inte direkt stilrent om man säger så. Och det var bara en av alla konstiga drömmar inatt.

Men nu finns det inte tid till att sitta här och skriva en massa skit


tidiga morgonar(?) är inte helt okej

Även om man ställde bak klockan en timme så är jag ändå hur trött som helst.., och jag kan inte tänka heller "snart är jag ledig, då får jag sova hur länge jag vill", för jag är nämligen inte ledig föränn på LÖRDAG.. 1 dag endast också, måste ju understrykas nästan och sen jobbar jag massor med dagar i sträck igen..inte heller okej.

Det känns som att jag saknar något .., joo jag vet vad det är..EN FRITID.. Jag vill ha något att göra, spela innebandy skulle ju vara skit skoj, men det går ju inte, jag skulle ju aldrig ha tid att träna/spela match. Så den enda träningen jag kan hålla på med är egen träning.. HUR KUL? inte kul.


i let it rain

Har just kommit hem från Norsjö där vi har hälsat på mormor, och nästan alla vet vad jag menar när jag säger att man är 40 kilo tyngre minst när man kommer hem. Så nu ska jag inte göra ett skit, jag kanske ska sova.. !!!

Jag har fått mina skor också, hahaaaaaa jag måste skratta lite.. jag tror jag var lite förhastad , jag testade gå ett varv och det gick väl inte så bra, dom var lite högre än vad jag trodde , så antingen säljer jag dom eller så får jag träna ;) HAha så kul det låter.. ååh. jaja

slö fredagskväll

Kom just hem från ersmark där jag har legat som en potatis i soffan och kollat på tv hos mammsen med katter liggandes överallt på mig, så snart får jag väl en allergichock och flyger i taket.

Jag drömde att jag hade en pudel hundbebis, den var så mysig så nu är jag sugen på att ha en hund, men då är ju allergi ett problem alltså.. gud din jävel som straffade mig med mina allergier.

Nu ska jag lägga mig i sängen tror jag, funderar på att börja se boondocks saints (jag orkar inte kolla på fodralet hur det stavas!!) HELT SJÄLV, jag gillar inte att vara själv hemma egentligen.. jag kommer aldrig flytta hemifrån haha. MUH hejdå

komigen lena

Nu blir det snart jobb, endast i 4 timmar och sen drar jag på stan och möter upp Hanna och Moa :) Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll, funderar på att dra till Ersmark kanske.

På lördag efter jobbet blir det att dra till Norsjö och hälsa på mormor, så det blir trevligt. Annars har jag inte mycket planer för helgen förutom jobb och det känns mindre trevligt.

Jag avslutar inlägget med en video från min lillasysters cabaré eller vad dom nu kallade det där hon och hennes kömpis emelie sjöng en massa låtar. Såklart la hon inet upp den när hon sjöng solo men jag slänger in den här istället

HON ÄR SÅ DUKTIG MIN LILLA SKALLE, emelie till vänster och mika till höger.
endag sak hon lära mig att spela gitarr också ;)....en dag... haha

onsdag

Imorgon är jag ledig, eller jag har körlektion så helt ledig är jag väl inte, sen jobbar jag 8 dagar i sträck...(jiho hoppar upp och ner av glädje..) därför måste jag hålla reda på vilken dag det är så jag inte blir helt knäpp.


jag vill ha sommar och spela fotboll igen

Umeå fotbollscup (vad heter den egentligen?) - 05, eller var det 06? ne 2005 var det=) herregud va länge sen, snart står jag där på sidan med rullator och tittar på istället och ångrar att jag inte fortsatte spela.. POSITIV

seg

varför går blogg sidan alltid segast i universum? nästan alltid då jag tänker NU JÄVLAR SKA JAG SKRIVA BLOGG, så ska det gå snigelfart. Därför lägger jag in bilder från umeå för några helger sen istället och är tyst =)

-----

nähe det skulle ju gå ännu segare såklart, därför säger jag godnatt nu !

jobb

Igår shoppade jag som en jävla galning i umeå, och nu är jag hemma och nu börjar jobb om igen...

Jag skulle nog hellre egentligen stanna i umeå så länge jag kunde, men det får jag ju inga pengar av , skit dåligt ju

himmelskit

Nu ska vi och bowla.. tjingtjjong

paint är bäst

haha nu orkade jag inge mer, så jag gjorde som alltid min header i paint ;) de ska va enkelt och gå fort!! mitt motto i livet.

Sen fick måns vara med på sidan där ocskå, så snäll jag är...

ENJOY ,

design

nu blev jag sugen på att göra en ny design också på bloggen, så den lär väl se ut som skit nu framöver ett tag=)

min debut


Jag hade inget att göra, ramlade in på www.skotrend.se och hittade dessa skorna för 298:- som jag tyckte var fräna så jag klickade hem dom.. jag har varit skeptiskt till att beställa hem skor, tänk om dom inte passar så jävla onödigt det skulle vara då. men dom hade 37,5 i storlek, vilket jag är ganska säker på är min exakta storlek så man får väl hoppas på att de duger haha.

FAST alltid när man tänker ååå billigt !!! MMM, så ska ju frakt och allt skit dra iväg ändå så det hamnade på 426:-... Jag får väl tänka att om dom passar och är sköna så blir det ju värt det ändå

mmmm whatcha say














jag saknar skolan lite


Idag hade jag ju körlektion, som jag skrev.. haha och jag som trodde att jag skulle vara ganska bra iallafall då jag tycker att jag är hyffsat bra på att köra med min bil. Men i herrejävlar vad stor skillnad det är att köra en gammalskrutt bil och en ny bil.. hemskt, men det gör inget. Jag skyller på att de va första gången jag körde en ny bil!! Men det känns som mitt körkort är ganska långt bort..úhuu




körlektion

Idag har jag min första körlektion, jag är lite nervös hiehaiehaieh... tänk om jag skulle göra något jävla dåligt som att köra på någon... inte för att jag har kört på något när jag har kört hemma förutom en vägarbets-grej haha..fast det var ju grejens fel och inte mitt såklart!!!







hoooosta

Idag har jag haft hosta hela dagen och feber, det känns inte helt okej, men nu känns det lite bättre så förhoppningsvis är jag helt frisk till i helgen och frisk nog att kunna jobba hela dagen imorgn då det bara blev halv-dag idag.

därför ska jag gå och vila i femtio år =), tur att min blogg är så jävla intressant!

back to work

Måndag... igen....

Men nu jobbar jag mån, tis, ons, sen är jag ledig torsdag. Och sen ska jag försöka få ledig på lördag istället för nästa måndag. Då kan den här veckan bli helt okej ändå eftersom att jag jobbar bara 4 timmar på fredagar hela den här månaden.. KOMIGEN.

åååååååååå


skellefteå har inget uteliv

Haha vi var ut igår på calles/olles, och ingen jävel var ju ute... eller visst var det väl folk men bara en massa randoms som man aldrig sett förut. Var väl någon gång då och då som man stötte på ett bekant ansikte som flög. Men annars var det nog roligare hemma hos mig måste jag säga!!!! Nu ska jag käka och fira att jag inte är bakis !!!! YEHO


rårå min blivande arbetskamrat

Rårå fick beskedet idag att hon börjar på måndag på xzakt !!!!!!!! =))) KUL JIHO :) Fast mindre kul är ju att vi inte kommer att kunna sitta bredvid varandra dom flesta av gångerna, men det är kul ändå=)

Så ikväll firar vi att rårå har fått jobb ;)

lördagsjobb

Det är inte helt kul att kliva upp kl 7 på en lördag för att man ska jobba, då måste man tänka OOOOB !!!!!!!! Då funkar det iallafall. Men imorgon är jag ledig så ikväll blir det lite party, dock inte för mycket party för min del men det blir säkert sköj !

Igår tvingade jag Rårå och Moa att se Idol, jag tror inte dom gillar det ens lite om jag ska vara ärlig=) haha..

Nu måste jag kila till bussen som är den enda bussen som går så jag kan vara i tid till jobbet, fast alldeles för tidig på samma gång..det är inte heller helt OK.

müsli

Nyss hemkommen från jobb och jag har käkat fil med müsli... , den enda müslin i värden som jag har hittat UTAN nötter, förutom dom tråkiga som bara inhåller havregryn typ .. hur kul är det. Men nä, willys hade en spännande blandning av russin, banan, annanas, papaya, och sånt där skit som finns i alla. Men jag är nöjd.

Kul inlägg som handlar om müsli =)

Imorgon jobbar jag 10-14, vilket skulle kännas som en SUPERLYX om jag hade varit ledig lördag och söndag. Men nu är inte fallet så... utan jag jobbar lördag.. , men jag får nöja mig med om att jag är ledig på söndag ...

Nu ska jag kanske äta popcorn....eller ska jag det? JAAAA

please dont go away

Delade pass är som att torteras nästan..

Nu ska jag snart tillbaka till jobbet och jag har sovit och är tröttast i världen, jag hoppas på bättre dagar kan man ju säga !!!

ledsenskalle

Det är så kallt ute nu att mina fingrar flög av nästan när jag cyklade hem...

nu ska jag sörja mina kalla fingrar


idag är det dagen som var den speciella dagen.


måndag igen

Alltså inget är värre än måndagar ... iallafall inte när man jobbar på måndagar och har varit ledig hela helgen. MEN det är bara att bita ihop och gå ut i kylan och frysa ihjäl påväg till jobbet.

ush

Lite picz

haha jag kan aldrig vara seriös på en enda jävla bild...
iallfall här är dom få bilderna jag kan lägga ut från i fredags:



haaaha

kafferep

sen tog jag lite fina posar bilder som rårå skulle få se när hon la in bilderna i datorn men dom är för fagra för att visas.


Ice Age 3

Nu har vi just sett klart Ice Age 3, den var bra som alla andra Ice age filmer.

Och nu ska jag sova, är såååå trötttttttttttttttt och imorgon ska vi fara till kågeskolan och se Mika sjunga , de blir nog en helt ok söndag.

död dag

Jag var så sjukt bakis i morse klockan 8 att jag trodde jag skulle stupa omkull. Men nu lever jag men jag är sliten som ett helvete.. så därför vet jag inte om jag orkar göra något ikväll... uuh vi får se.

grattis på din hundraårsdag linn

Jag glömmer bort att jag har en blogg, undrar varför....

Iallafall så käkar jag pencilin, mot urinvägsinfektion.. det är oftast bara de av kvinnligt kön som vet huuuur jävla jobbigt det är, har aldrig hört en snubbe ha det, ibland kan det ju inte bli mer orättvist att vara brud.

MEN iallafall så steg jag upp för tidigt idag, jag är klar och det är 40 min kvar tills bussen går, värt.. Efter jobbet ska jag och Rårå dra till Piteå för att se vad dom har att erbjuda, är ju ändå gratis buss vad jag har fått höra, kan ju inte neka till något som är gratis !

Jag var på vårdcentralen igår också , därför jag fick pencilin, men dock inte den anledningen varför jag var där från början utan jag fick veta att jag har förkalkningar i hjärnan låter ju jätte kul eller? Har ingen aning om vad det är , fattade bara att det var vanligt hos gamla människor men väldigt ovanligt hos unga människor. Jag kanske är en gammal människa egentligen.. Och sen sa farbror doktorn också att jag har en svag wiplash skada, därför jag har ont i nacken/ryggen/huvudet.. det är ju kul också. ÄR JAG 19 ÅR ELLER 99?.. man börjar ju undra.


RSS 2.0