UUuhiHu

Okej vi har fått veta att vi får flytta in sakerna i nya lägenheten idag, men vi får inte sova där föränn imorgon. MEN MEN.. De får vi ta. Lär väl vara uppe hur länge som helst idag för att hinna klart att städa ur här till kl 12 imorgon då vi måste vara ute.

BläI

Matisyahu


Bra grejjer.


Nu står det still i flytten, för vi vet inte än om vi kommer att få flytta in idag, men vi hoppas ju på det.

flytt

Nu har vi packat ner en massa saker, men det blev jobbigt så vi orkade inte längre! Ett bra beslut för då kan jag fortsätta se lost ;)

Imorgon hoppas vi på att få flytta in, kan hända att det inte blir föränn på tisdag heller. Men det är tur att jag fick ledigt från jobbet mån-tisdag, man hinner lite mer då! Så imorgon ska vi upp tidigt för att packa mer och mer och mer. Fixa så att vi får internet i nya lägenheten också, kan ju vara bra att ha.

Kameran ville inte med.

Igår var det väl skoj, och jag glömde kameran som vanligt. Kameran och jag går inte ihop, kanske borde göra slut med den kasta den i väggen eller bjuda den på middag, får se.

Idag vill jag ha bakis dag.. så då ska jag ha det också. Vi borde väl egentligen börja packa MEN de lär väl inte hända föränn imorgon !

lördag

Idag är det lördag, så himla kul kan man ju tycka!!!!!!! Jo men det är det väl, idag har jag kört till skellefteå, hjälpt till att lasta på mina nya/gamla möbler och sen har jag kört tillbaka till Umeå igen, andré var ju med i bilen också men det är tråkigt att köra den vägen ändå, spec när man kör fram och tillbaka på samma dag. Bläää

Så nu ska jag duscha sen göra mig redo för parterier, kalas, tjofaderuttan, fest osv.

Någon måste hata oss.

Jag har varit sjuk hela veckan, idag känns det faktiskt bra, då säger André att han börjar få ont i halsen.. OM han blir sjuk nu också.. då hatar någon oss.. med någon menar jag bara någon. flytten blir uppskjuten och nu detta.. dock är han ju inte sjuk ännu utan har bara ont i halsen, så vi får se hur mycket denna någon hatar oss.

Strax beger vi oss mot Skelle iallafall.

talang är nya idol eller?

Har just sett sista semifinalen av talang, ALLA förutom EN i finalen sjunger. HUr jävla tråkigt som helst, ÅåjÅAOjfpHFPIHSFP.. sämst. Visst snubben som sjunger opera, men de andra kan väl söka till idol. Hade jag bestämt över talang hade det varit förbjudet att sjunga.


brännbollsyra kan vara dåligt

Fick just veta att min syster har trillat och brytit armen, så snart ska vi fara och hämta henne och hennes pojkvän för att jag är så snäll. Jag är glad att jag aldrig brytit något, det kan inte vara skönt.

Jag har också börjat se säsong 2 av lost, varför säger folk att den suger? det är skitspännande ju!!!!!!

brännbollsyra

Nu är det brännbollsyra här i umeå, folk är packade kl 12 på dagen och lever livet.
Imorgon är promoe och timbuktu på corona och lirar, frågan är om det är värt att ta sig dit?


jag är fortfarande sjuk, men hoppas på att jag mår bra imorgon så jag kan göra något annat än att ligga inne och glo på serier. Kanske blir det corona, vi får se vart framtiden leder oss.

seeeg

Fortfarande sjuk, det suger apa.

Idag har jag klippt andré också, med tanke på att jag inte utbildat mig ens på bäbis-nivå så tycker jag att jag är bra!! Imorgon börjar brännbollsyran också, men förmodligen blir det inge jobb då heller om jag mår såhär. Och då blir det inge party för min del. Sen måste vi köra till Skellefteå på Lördag. Så lördag kan det hända att det blir fest, vi får se. Förmodligen..garanterat.. haha

Nu väntar jag på att säsong 2 av lost ska vilja sammarbeta med mig. Sen ska jag se det, och sen ska jag sova, så godnatt.

ändrade planer gillar jag inte.

Fick just veta att inflyttningen i nya lägenheten inte sker föränn på måndag, när vi skulle ha kunnat vara inne innan på söndag. MEN .. that´s life. Alltid ska de va nå skit.

Men vi drar och hämtar mina möbler på lördag som jag köpt av Elinda och hennes pojkvän, skit bra grejjer för en bra peng. Fortfarande nöjdast i världen!

När blir jag frisk?! Kan man ju undra.

Nu har jag varit sjuk nästan hela veckan.. det är inte kul. Jag är nog inte den enda som ibland önskar "hoppas jag blir sjuk så jag slipper skolan/jobb imorgon" Men det är inte alls roligt när man blir sjuk på riktigt. Känns dock lite bättre än igår, igår låg jag stendöd i sängen hela dagen och bara såg på serier. Men jag mår fortfarande kasst.. great.

Vi flyttar ju nu i helgen också!! Kul om jag är sjuk då.. när det ska bäras och flyttas tusen saker. Jag får bli kristen ett tag och be till gud att jag blir frisk.

Aaaaaaaaaaaaaaj

Min hals dödar mig .. fyfan vad ont jag har när jag sväljer. Det känns tjockt och äckligt och ondast i världen. WHYY GOD WHYY????

Ush.. hoppas det går över snart för annars blir jag nog knäpp.. På fredag påbörjas ju flytten också, kul om jag är sjuk då.. NääÄÄä..

I wanna be a billionair so fucking bad.


sjuk

Jag är sjuk, och det finns inga mer avsnitt av flashforward ute .. vad ska jag göra nu!??!?! AaAaaaaeaoheihooo..

Fembot


Robyn är cool.

Jag har ont i magen och nu ska jag se flashforward som jag gjort halva dagen.

Skellefteå

Om ett tag drar jag till Skellefteå, och Tina gör mig sällskap i bilen. Blir att festa med alla 3are, det blir kanon kul! Sen självklart att träffa familjen också, har inte varit hemma på 1 månad nu, lite för länge sen tycker jag. Sen åker jag hem på Söndag kväll.. känns konstigt att säga att Umeå är mitt hem, men så är det ju nu för tiden.

Känns lite knäppt att inte komma hem till Pappa varje dag efter jobbet eller att fara och impuls hälsa på mamma någon kväll. Visst går det nu också, men det är lite längre och dyrt att ta sig HEM HEM nu. För skellefteå är mitt HEM HEM och umeå är mitt HEM. Haha jaja nu ska jag packa ner lite skit, sen ska jag se ett till avsnitt av flashforward för de va så jävla bra och sen sticker jag.





FlashForward

Lugn fredagkväll har det varit, men jag är så jävla slut. Nästan så jag känner att skita i att fara till Skellefteå imorgon, men de kan jag inte göra.. Sååå jag får pallra mig iväg ändå.

Har iallafall just sett första avsnittet av serien FlashForward, och det var skit bra, så nu lär jag väl sitta fastklistrad i det eftersom Vampire Diaries har haft säsongsavslutning och det lär väl ta tusen år innan nästa säsong börjar sändas. Bra serier är kul, jag tycker det är synd att Prison Break spårade så sjukt mycket eftersom att första säsongen av det var typ det bästa jag sett någonsin. Samma med Heroes.. varför ska allt spåra.. Därför har jag aldrig börjat se t.ex Lost, då alla som sett det säger att det är sämst efter första säsongen.

Men nu ropar serien mitt namn, så nu ska jag titta på meeeeeer :)

helgen är här..

Idag fick jag sluta tidigare, fick ta ut komp. Det behövdes verkligen en dag som denna..

Men nu sitter jag och har ont i huvudet istället, och funderar på vad vi ska äta idag.. jag vill inte ha RAVIOLI.. fyfan har käkat det 3 dagar i rad nu, inte okej.

Imorgon drar jag hem till Skellefteå också.

Fredag

Äntligen fredag..!

Jag har en Idé som jag har tänkt köra på nu framöver, det kan ta ett tag innan det blir bra men jag tänker försöka iallafall ;) Vad det är jag ska göra är HEMLIGT, för än vet jag ju inte hur bra det kommer att gå heheh....

Afro

Ikväll har vi tränat jiho duktigt. Vi körde Afro dance, det var skit roligt och mycket jobbigare än vad man tror. Fifan va svettig man blev, men de hade nog mycket med att göra att innan vårt pass körde igång så var det ett helt gäng i samma sal och svettades, och luften var inte så bra heller. Men somsagt så var det kul och det kommer vi definitivt köra fler gånger, iaf jag!

Men det dåliga med passet var att man skulle vara barfota = ett stort brännsår på min stortå, aj det gör ont.

Nu dunkar mitt huvud av värk och jag ska sova. guten night.

BLläÄä

Torsdag idag, kan det inte vara fredag kl 17.00 istället? Skulle va tusen gånger bättre. I helgen ska jag nog hem till Skellefteå, måste hämta alla mina saker som är kvar, så under 1 vecka så kommer det vara proppfullt i detta lilla rummet men de gör väl inget kan man ju tycka.

Ikväll ska vi träna, det gjorde jag inte igår.. haha Brrra. Men vi såg istället The book of Eli som var skit bra så det jämnade ju ut sig ;)

Nu ska jag kila iväg på jobbet..................................... och lite till ..................

polka jävel

Idag var jag så sugen på marabou polka (ja även fast jag käkat det i söndags) så jag var bara tvungen att köpa en. Och inte fan köper man en liten, nej man köper en stor. Och jag som inte tränat sen i torsdags börjar nu sakta men säkert få lite dåligt samvete. Eftersom vi också åt frasses till middag igår eftersom vi inte orkade laga mat. Tur att vi inte har en våg säger jag bara ;) nä men nu ska jag ge mig med onyttigheter(sagt för 32048203984 gången) i år.

Det var inte så kul att jobba idag, folk skriver på facebook "ÅÅÅ SOL !!!!!" och jag ser solen skina utanför fönstret, men där sitter jag och slavar för mitt leverbröd.. heter det ens så? Levebröd kanske.. fast lever-bröd lät ju roligare.

Jag skippar "den som blir brunast vinner"-tävlingen med mamma i sommar. Lär inte hända att jag vinner, kommer vara vitast av alla. Men då kan jag dra till utlandet när alla andra har slut pengar HAA_HAA_HAA skrattar högt i allas ansikten.


not so good

Jag håller på att bli knäpp tror jag, ena sekunden tänker jag ta ett stort beslut, andra sekunden inser jag hur jävla dumt det skulle vara, och sen tänker jag att "nä det skulle vara det rätta." Men om det ska fungera som jag vill när jag och André flyttar NÄSTA FREDAG!! Så jag kan inte göra det som jag egentligen vill.. jävligt jobbigt. Pengar är ju allt, iallafall nära allt och har jag inga pengar så blir det inte som jag vill sen. Vill flyga till australien och bada med döds maneter nu, nä skojar bara.

Ju snabbare man sover desto snabbare blir det helg. Godnatt

söndag

Idag är det dagen innan måndag då man måste jobba, alltså är detta en bra och dålig dag på samma gång. Om jag någon gång kommer drömma att jag vinner på triss eller något annat penga-spel då ska jag gå och köpa mig en lott och sen har jag tänkt vinna den största vinsten i världshistorien och sen aldrig mer jobba, bra plan den ska jag hålla fast vid.

Nu ska jag se reprisen av talang eftersom jag bara hann se ett tag i fredags och sen är det bara ta det lugnt resten av dagen, skönast så.

blev inte så mycket fest

I andrés roliga inlägg nedan så stod det ju att vi skulle dra fest ikväll med, men så mycket fest blev det inte. Vi drog på en tråkig lokal-fest, eller det var väl jag som hade tråkigt så då gick vi hem. Och nu ska jag se lite vampire diaries! Mycke bättre.

Idag såg vi en hare också påväg till lokalen, har aldrig varit så nära en hare förut så jag var tvungen att föreviga det ögonblicket och den var skit stor.


HEJ! fest

Hej Linns blogg, det här är inte linn som skriver för hon sitter och sjunger med i konstiga låtar på den andra datorn.

Ikväll äre kalas ännu en gång mjöhö! Så nu ska de kalasas på vin och annat alkoholigt!

Hejdå!

MuaHAHA min mun är störst!

långt snyggt bildspel

Nu drar vi snart på fest! YEHA PEPPA

sämst ljus och sämst kvalla på min webcam, men det är kul















HEJ OCH HÅ MINA DAMER OCH HERRAR

nya kläder

Kom just hem från stan där jag har shoppat upp en jävla massa pengar, vill inte ens titta på kontot för att se hur mycket det blev. Och mycket pengar för mig är alltså över 500 kr. Så nej jag har inte shoppat för flera tusen haha.

Blev iallafall 2 tröjor + 2 linnen från gina tricot, samt ett par vardags sneakers från skopunkten(billigt och bra), strumpbyxor & nagellack.

Nu strax ska jag fara och träna på Iksu med tina, känner mig sjuk och tänkte ställa in det, det gjorde jag igår pga samma sak, så jag kände att jag får tar en risk, blir jag mer sjuk så blir jag mer sjuk.

sover fast jag är vaken

Idag höll jag på att somna igen i utbildningsrummet, DÅLIG LUFT kan man lugnt säga att det är, så jag skyller på det. Har aldrig i hela mitt liv hållit på att somna under sådana tillfällen, så ja luften måste vara kassast i världen.

Träningsfri dag idag också , skönt för jag har sjuk träningsvärk fortfarande men det är väl skoj när man har träningsvärk enda ut i fingrarna!!! Nu gör jag inte ett skit, har just läst igenom ett dokument som vi ska ha prov på imorgon, och imorgon har jag omprov också på jobbet.. haha det låter så kul att man har prov på jobbet, inte så logiskt tycker jag. MEN MEN.. ett av dom måste jag ju nästan klara annars är jag ju sämre än sämst.

And that´s it for today people.

En till studentbild, Rårå blev bäst på denna bild, men pratar du verkligen i telefonen eller låtsas du bara för bildens skull?!

PS.Kan man ha en sån stor muskel som jag har på min vänstra arm där nere, eller är det bara en missbildning som ville hamna på bild? tåls att tänka på, eller är det den såkallade runkmuskeln kanske? dock så är ju jag högerhänt och ej av manligt kön. Haha nu skrattar jag åt mig själv i min hjärna.

Träningsvärk i ryggen

Jag har sån sjuk träningsvärk från i söndags och igår, i ryggen och runt revbenen, trodde inte man kunde få ont när man andas in av träningsvärk haha men tydligen, men de är väl bra då har jag ju tränat hårt (eller så var jag bara mest otränad i världen, jag gissar på det).

Nu ska jag strax bege mig ut i kylan/regnet för att ta bussen till jobbet, behöver jag säga att jag är opeppad? Nä men nu sa jag ju det ändå.



Student 2009 - Johanna jag och ståhl
Jag saknar er mina kära teatrare + alla andra som inte är med på just denna bild också såklart.

Body combat

Träning idag igen, gud så duktiga vi är. Nu börjar jag känna att man är på gång iallafall med träningen även om vi bara kört 2 dagar irad, men de gäller att dra tummen ur som man brukar säga.

Ikväll körde vi Body Combat, som var sjukt roligt och sjuuuukt jobbigt, så det blir det nog varje måndag framöver!

Nu ska jag chilla vidare och sen ska jag sova, godnaattt katt.

måndag igen

Jag hatar måndagar , skit dag.

Idag har vi prov på jobbet, KAN MAN HA PROV PÅ JOBBET? Ja tydligen, fast då har vi ju utbildning också nu så , men ja vi får väl se hur det går (skrattar i min hjärna åt mitt misslyckande som kommer inträffa).

Men som några vet så hoppas jag på att något bra kommer snart!!!!!!!

punch out

Är super trött efter att vi har städat hela dagen och sen drog jag på Iksu med tina och körde punch out, samma som ki-box. Det var jobbigt och kul, förutom att det var lite svåra övningar vissa gånger som de borde tänkt om på eftersom alla är inte experter på det där första gången man kommer dit haha.

Nu ska jag se Wallander och sen ska jag sova, och helgen har gått alldeles för fort som vanligt.

Lördag

Nu har vi just käkat fläskfilé och kroketter, gööööööötttttttt..., blev ingen träning idag heller. Men nu har vi bestämt att vi ska träna söndag, måndag onsdag torsdag. Så ska det bli.

Om en timme ungefär beger vi oss ner på stan för att se Kick ass på bio och sen ska jag dra förbi marieberg för att hämta lite saker från xzakt som jag beställt som snoris tog med därifrån, kanoon.

helg helg helg

Äntligen helg, behöver sova uuuut! Som jag skrev i tidigare så var det tänkt att vi skulle gymma idag, men det orkar vi inte så vi tar det imorgon istället.

Vi har just käkat "ica-pizza", mozarella är den bästa. Och strax ska vi köra till willys för att inhandla mat till helgen, imorgon blir det fläskfilé!! GÖTT. Imorgon ska vi även dra på bio och se Kick Ass, så jag hoppas den är bra, även fast jag har flera gratis biljetter ;);)) HEHE

freedaaaaag

Fredag idag, så skönt. Eller skönt är det efter kl 17 då jag slutat, helg helg helg. Och idag ska vi ta våra första samtal själva, nu har jag ju redan jobbat med samma typ av jobb men jag säger då det att jag är ändå nervös iochmed att man är osäker på programmen, var ska man klicka om en kund vill ha hjälp med DET och DET? Ingenaaning.

Nä nu vill jag bara ha denna dagen överstökad så jag får ha helg och vara ledig, sen går ju helgerna alldeles för fort, men de är jag nog inte ensam om att tycka.

I'm on a horse

Just käkat och nästan just kommit hem från jobbet och jag har så jäävla mycket träningsverk i mina ben.. igår när vi körde bodypump (skivstång) så skakade mina ben som ett fladder. Har därför insett att nu är det verkligen dags att börja träna igen haha.

Iallafall så visade André just en kul reklam, slutet är bäst.

bodypump

Strax ska jag kila ut till bilen och köra iväg till iksu, blir träning med Tina - Body pump, kallas även - skivstång i skellefteå, men i Umeå är ju allt så mycket coolare så då måste man hitta på ett coolare namn, eller?

Idag har jag varit så jäääävla trött, rekord sen jag började jobba här. Har dock bara jobbat 1½ vecka, men ändå. Och eftersom tina övertalade mig att inte träna föränn kl 20 så kommer jag inte att kunna somna föränn kanske vid 23.00.. inte okej. Så imorgon blir nog en trött dag igen, och imorgon blir det träning igen, gud hur ska jag överleva.

HEjDo

Onsdag..vill skriva fredag

Bara onsdag idag, veckorna går i slowmotion. Men två tidiga mornar till sen får jag sova, SKÖNT.

Igår köpte jag ett busskort också, 415 kr för 30 dagar och får åka hur mycket jag vill, rätt värt ändå om man tänker på att jag köpt sms-biljetter för ca 200 kr redan, och har inte ens varit i umeå i 2 veckor.

Nu vill jag klaga på att jag är trött:
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ JAG VILL SOOOVAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! så

Borde slänga in fler bilder i mina inlägg känner jag, trodde jag skulle bli bättre på det nu när jag har en webcam på min dator, men det är väl inte så kul med bara bilder på mig, och min vanliga kamera använder jag dåligt. Bra bra

Inte så bra med träningen ännu.

Igår tränade jag inte för jag var sur/ledsen/arg/galen sen verkade det som att Tina också hade en jobbig dag så vi pratades inte ens vid om träningen haha. Och idag skulle jag egentligen träna, men då har André sin "lediga dag" idag när det gäller träning, så då vill jag ha den samtidigt som honom :) ,

Så vi ska köra träning Ons-tors-fre.. huur ska jag orka. Men jag måste.. nu kommer de ju börja dra 440 kr/mån från mitt konto för det där jävla dyra gymkortet på Iksu så det är bara att bita ihop. KOMIGEN .. fast beach 2010 hinns nog inte på 1 månad haha.. men de gör inget. Jag siktar på vinter 2010 istället.

Terry Evans


bild från google.se

Ikväll ska denne man, Terry Evans befinna sig i anderstorpsskolans aula i Skellefteå och hålla "storseans" hade jag vetat detta tidigare hade jag lätt farit, men nu fick jag veta det idag + att det var visst slutsålt. Brukar titta på det okända då och då, och enda gången det är bra är när Terry är med, den enda jag tror på. Nu vet ju dom flesta som jag känner att jag tror stenhårt på andar/spöken och allt sånt där, så jaa.. PLESNER VI SKULLE HA VART DÄR IKVÄLL !! haha.

Tisdag är ingen bra dag i veckan.

Låååångt kvar till helg.. jag vill ha helg varje dag uuh..

Och på fredag är det 3 veckor kvar till vi får flytta in i lägenheten, det är också en evighet känns det som.. åååå

It's not fun to grow up.

Dålig dag.
Vill inte vara vuxen, vill inte ha varit dålig i gymnasiet och missat 50p som gör att jag inte kan börja plugga direkt på universitet om jag skulle vilja, utan måste plugga högskola först. Vill inte måsta jobba, vill inte måsta ha pengar. Hade jag varit 15 nu hade jag skrivit: HATE LIFE!!! Hatar att måsta ta ansvar, vill vara 5 år och inte behöva bry mig ett skit om något, bara att ha kul och leka hela tiden.

Men efter det mest skrivna citatet frågar jag nu: Efter regn kommer solsken? Kanske, svårt att veta..

godnatt.

Inte exakt som jag vill

Godmorgon, solen skiner men jag bryr mig inte speciellt mycket om jag ska vara ärlig.

Bussen går om ca 1 timme och jag är super trött och jätte opeppad på samma gång, känns bra!! NeeEeeJ.. ååååååååå det var ju inte så här jag ville att de skulle kännas haha. Jävla skit, får kolla efter annat. Snart ska jag väcka André också bara för att jag känner mig dum. Nä, han ska på sjukhuset och operera bort sina fötter och händer. Skojar bara.. så himla kul, nej han ska kolla på sitt öga

bowling

Har just kommit hem efter att jag, tina, andré och rickard har varit och bowlat. Bowling är inte min grej, inte Andrés heller haha.

Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra resten av kvällen, egetnligen vill jag nog inte göra något speciellt när jag tänker på att jag imorgon har 5 långa dagar proppfyllda med information som kommer fräta min hjärna innan det är helg igen. Och nästa helg blir det ingen fest, nu är jag less på alkohol.


tvätt-dag

Kl 12 har vi tvätt tid, så jag måste tyvärr väcka André eftersom jag inte är speciellt bra på det här med tvätt-maskiner, så jag måste ju få lära mig haha.

Inatt drömde jag att jag höll på att dö, det var inte så kul. Någon sköt små pilar på mig, så jag ringde till mamma och sa "nu dör jag". Så det var ju tur att det bara var en dröm!


ersboda

Idag har vi kört till ersboda och käkat på frasses - bra bakis mat. Sen drog vi en sväng på willys för att inhandla chips och cola - bra bakis snacks.

Så nu ska jag se lite topmodel sen ska vi nog se någon film eller något=)

Ps. Hade jag bott i USA hade jag också sökt till topmodel:





inte okej

Vaknade 13.30, det är mest inte okej i hela världen..smart, aja..

Ikväll blir det inte mycket gjort iallafall, jag vill inte göra något heller, jag vill bara vila och njuta av att vara ledig idag.. är så slut sen veckan.

kanske borde sova

Vi har just kommit hem efter en ute kväll på Allstars här i Umeå, rätt schysst ställe, skulle kunna liknas med olearys i skellefteå fast 100 gånger bättre. Borde egentligen sova nu, kanske inte så smart att vända på dygnet nu under helgen då jag börjar 8 igen på måndag. Men det gör inget, imorrn ska jag sova tills jag vaknar.


RSS 2.0