jag mår illa

Jag har mått illa nu i en timme ungefär och jag har ingen aning om varför, kanske är det för att jag varit ute och gått så mycket idag? Haha nä det tror jag inte..

Nu fungerar inte våra tvkanaler och vi har ingen aning om varför, vi har testat en annan antennkabel men de fungerade inte så felet sitter ju inte hemma hos oss, om det inte är andrés tv som har pajjat men det tvivlar jag på. Så nu ska jag se lite avsnitt av mannen som talar med hundar bara för att ha något att göra till jag ska hoppa i säng!

Tisdag

Godmorgon!
Mickis lämnade lägenheten klockan 8 imorse, så jag gick ut en snabbis med Keiko och sen gick vi båda in och la oss och sov igen,skönt. Sen när hon vaknade klockan 10 så drog jag på mig täckbyxorna som jag fått av mamma och gick ut på en promenad! Det gick faktiskt bra, till vi mötte en annan hund som ville leka också hahaa.. då blev det lite galenskaper. Och när vi började närma oss porten också, då började hon bråkas. Jag undrar varför hon alltid bråkar när man ska till att gå in igen.. hon vill kanske vara ute resten av liiiivet.. haha

En annan sak, så fick jag liite bättre betyg på min senaste uppgift som jag lämnade in till etik och livsfrågor, jag har legat stadigt på VG men nu fick jag ett litet + också ;) Så det känns bra.

Idag hoppas jag på att jag kan göra klart mina andra uppgifter, men jag har inte fått något lösenord ännu, så vi får se ifall det dyker upp idag.

Mickis, min räddare i nöden

Jag har ju skrivit tidigare om att Keiko drar som en galning i kopplet när vi är ute och går, och så kommer Mickis, min räddare och ger världens bästa tips om att göra kopplet liknande en Sele, som gör att när hon drar, så drar det åt just framför hennes bakben och vet ni vad? Det fungerar SKIT BRA, visst hon har fortfarande spänt koppel men hon drar inte ens i närheten lika mycket, och så om man drar tillbaka kopplet lite löst så saktar hon in. Jag känner mig lycklig, DET FINNS ETT HOPP!! hahaa

Annars så var bion helt okej! Nu är mickis och piercar sig och jag väntar på att hon ska ringa så att jag kan öppna upp dörren. Sen ska vi nog se någon film innan vi ska sova!

Måndag

Nu sitter jag och Mickis och ser på tv och ska snart göra maat, tänk att jag hade glömt bort att hon inte äter kött men då var det tur att jag kom på att vi har potatisburgare hemma haha.

Vi hade ju tänkt se Saw 3D eftersom Mickis har längtat ihjäl sig och så har den slutat gå nu i helgen hahaha.. bra timing, så vi ska se en film som heter Devil istället.

refuge


En av de skönaste låtarna som finns, MmmMmmmmMm

kväll

Har precis lämnat in en uppgift och ska egentligen ha lämnat in 2 uppgifter till men eftersom att programmet jag måste göra de uppgifterna i har slutat fungera så måste jag vänta på ett lösenord för att kunna göra klart det, så det är ju mindre bra men finns inte så mycket att göra åt.

Annars så var det trevligt att få besök idag och jag är så sjuukt mätt att min mage sprängs snart, hade jag inte varit så trött så hade jag ställt mig och trampat sönder på träningscykeln nu, det behövs verkligen haha när jag inte ens orkar gå upp för trapporna in till oss, då är det illa. Men konditionen ska nog komma tillbaka så småningom.

Nu ska jag nog snart hoppa i säng och imorgon så möter jag upp Mickis inne i stan, sen ska hon bjuda mig på bio (romantisk va?) det känns lite fel att hon gör det men hon lyckades övertala mig till slut och så får jag bjuda på sovplats och så kan hon få skumtomtar av mig ;) haha.

ett gott nytt jul

Jag fick en kommentar i förra inlägget med en fråga om jag brukar nattäta, och svaret är nej det brukar jag inte göra, jag sover på natten!

Annars så har jag fått en låt på hjärnan, Sean Banan - Ett gott nytt jul. André kom och sjöng "ett gott nytt juul ett gott nytt juul" och berättade att det fanns en låt som gick så, men jag trodde inte på honom förrän han visade mig den här låten och nu är den fast i min hjärna, sånt är jobbigt, att ha låtar på hjärnan alltså, en rad eller refräng som går som en loop om och om igen i huvudet.


Snart kommer Mamma, Peter, Tina och Rickardh hit, då ska vi göra tacos.

betala för att använda solen

Haha detta måste vara det dummaste jag har läst i heela mitt liv, hur tänker hon?

Klicka på bilden för att läsa hela artikeln.

Som många har kommenterat till det här, är att hon verkar ju inte ha tänkt på alla som kommer STÄMMA henne nu när hon är officiell ägare av solen. Alla som får hudcancer osv... HAHa ååå... nä jag vet inte vad jag ska säga mer förutom att detta var bara knäppt. Så varje gång man ska gå ut när det är sol, så måste man betala? HAhaHA ni hör ju hur stört det låter.

varg

Har suttit och kollat på tusen youtube klipp och så hittade jag flera där folk får vara inne och umgås med vargarna på kolmården, man blir ju lite sugen på att göra det själv men jag vet inte riktigt om jag skulle våga haha



Nu ska jag se en film sen sova!

skumtomte

Nu sitter jag här och äter på min skumtomte och undrar ifall jag kanske borde äta något snart, har fortfarande inte ätit och vet inte vad jag ska äta heller.


En halvdöd blomma i fönstret, de kallar vi mode.

Julpynt

Idag har vi varit på ersboda och inhandlat lite ljusstakar och en julduk.. jag köpte alltså 3 st stakar att ha i fönstrerna + en sladd + en duk och detta gick alltså på 645 kr.. jag dog nästan när jag skulle betala och ändå så handlade vi på rusta. Och sen när jag kom hem så insåg jag att denna sladd inte ens kommer gå att använda haha bra där.

Nu ska jag käka något och sen blir det plugg

linnea

När linnea skulle sjunga crazy in love av Beyoncé tänkte jag "men hur hade hon tänkt där?", men den tjejja är ju verkligen ett GENI, huuur bra som helst. Men VARFÖR fick hon inte stående ovationer? Kanske inte publiken förstod hur jävla talangfull hon är som gjorde om låten på ett sånt unikt sätt och gjorde låten till sin egen.

Nu ska jag ta datorn av André och skjuta lite gubbar i ett spel och sen ska jag se fortsättningen av idol! Senare ikväll blir det nog film och sen ska jag sova och dreggla på min kudde!!


Update:
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, Linnea förtjänade verkligen att vara kvar. Jag trodde att det skulle stå mellan henne och Jay i finalen men icket.. Jag tror inte att folket förstår riktigt hur jävla bra hon är, hon är överlägset mest musikalisk och talangfull av alla de tävlanden. Hade jag inte varit en fattig student så hade jag ringt och röstat på henne som en galning men nu blev det ju som det blev. HEJA JAY

Update 2:
Efter att ha kollat lite kommentarer på tv4.se/idol så såg jag att många skrev att Linnea tog ett annat bands version av crazy in love, och jag måste ju hålla med dem

Inte för att jag bryr mig speciellt mycket, Linnea var grym ändå, men då måste jag ta tillbaka lite över hur genialiskt hon gjorde låten till sin egen haha ;)

Jobb

Jag behöver ett jooobb efter juuuul.. uhuhuuu.. även om det så betyder att jag måste söka jobb i Skellefteå också, måste ha en inkomst. Men vi får se hur det går, om inte statiol hör av sig så har jag ett nummer jag ska ringa och fråga om det finns jobb, jag får hålla alla tummar och tår jag har.

Nu blir det att se lite topmodel och efter det idol!

masssa snö

Vi har just kommit hem från nydala där Keiko fick springa i snön, och det är såå mycket snö nu, det är roligt och jobbigt på samma gång haha.



mjam

Serien är bättre än vad jag trodde, därför ska jag nu se avsnitt 3, det är ju bra och mindre bra på samma gång. Bra för att jag gillar att bli "fast" i något som jag bara måste fortsätta se, men mindre bra för att klockan tickar iväg som ett galet TICK!!

Men efter det här avsnittet ska jag sova!!.. kanske..beror på hur bra det här avsnittet är hehe

Walking dead

Nu har jag tråkigt, så nu tänkte jag testa se den nya zombie serien som har börjat gå, Walking Dead..får se ifall det är något att hänga i granen men jag hoppas det, inte för att jag är något stort fan av zombie filmer (förutom zombie land då), men det är alltid kul att ha serier att följa =)


britney spears manliga dubbelgångare

Jag tror jag har lagt in den här videon någongång för länge sen, men nu ramlade jag över den igen på youtube när jag kollade på america's got talent klipp och det är så jääävla likt Britney haha

Torsdag

Idag har jag varit på sjukhuset igen med Tina och vi har hälsat på Mormor, imorgon får hon äntligen fara hem till Norsjö igen, och som det såg ut nu så fungerade medicinen som hon har fått, kanonbra.

Sen for jag och handlade på ica, och när jag kom hem så städade vi lägenheten lite och efter det så lagade jag mat, pasta sås! Skit gott men lite dyrt för fattiga studenter, men eftersom det var så länge sen jag gjorde det så tyckte jag att det var dags nu.

Nu ska jag fortsätta lite på min uppgift och se hur långt jag kommer med den, sen ska jag bara slappa för jag har super ont i min skalle, jag tror jag måste ha gnisslat tänder som ett monster inatt.


Varje gång jag tittar på bilder när hon bara var 8-9 veckor så blir det som en chock hur liten hon faktiskt var då vi hämtade hem henne haha.

stor tavla

Idag fick jag ett sms om att bilden på Keiko hade kommit, så vi gick och hämtade ut den och den blev bättre än jag trodde, liiiite suddig men det får man ta då man väljer att framkalla en liten bild till en mega bild. Nu saknas bara ramen och sen ska jag visa er såååå fint det blev.

Jag valde den här bilden som Mika har tagit, då Keiko bara var 9 veckor, och idag blev hon 5 månader!

Sen beskärde vi den och gjorde den även i svart vitt, så nu längtar jag till jag kan sätta upp den på väggen! Men jag vet inte riktigt vart den ska sitta, i sovrummet kanske.

Gokväll

André har köpt ett nytt spel till datorn, det hära call of duty, nu måste jag flytta hans arsle därifrån så att jag får testa och se ifall det är kul hehe. Brukar inte gilla sånna spel så förhoppningsvis slipper han att jag ska säga "Nu är det min tur!!!"

Sen ska jag se ifall jag hittar någon film, för nu orkar jag inte plugga något mer idag, jag har ändå varit nog duktig så nu ger jag mig med det tills imorgon.

Godmorgon onsdag

Just nu sitter jag och jobbar med en uppgift i webbdesign som jag skulle säga är... medelsvår, det gick bra i början men nu förstår jag ingenting haha, men de ska nog lösa sig.

Annars så sitter jag och slö ser på Tyra Banks show med ett öga medan jag gör min uppgift, och nu kurrar magen så jag tror jag ska äta en äggmacka iGEN, mm äggmacka.

Vart kommer ni ifrån?

Vart kommer mina nya läsare ifrån? Kul iallafall.. även om det bara är 4-5 st mer än vanligt så är det ju ändå något;)

Har precis lämnat in 3 uppgifter och har en masssa kvar att göra, dock är deadline på söndag men jag är stressad ändå. Har en stor uppgift till etik och livsfrågor, kollade igenom den nu och såg att den kanske inte skulle bli så jobbig som jag trott från början, förutom att jag måste ringa/besöka alla sorters olika ställen för att få svar på frågor som inte ens framgår i uppgiften, ska jag hitta på egna frågor då eller? Förstår inte.

Vi hade tänkt se en film ikväll, men jag tror inte jag orkar. Sängen låter mer lockande så jag tror jag ska besöka mister säng nu. GODNATT

äggen kokar

Nu kokar mina ägg för fullt och jag längtar till jag får äta min äggmacka! Mina ögon är trötta och jag vill sova, men det har jag inte tid med. Jag vill se en bra film men det har jag inte heller tid med. Jag vill inte vara i Umeå, men det har jag inte heller tid med. Åå jävla umeå, här vill jag inte bo länge till. Jag vill flytta längre neråt tror jag, ett annat land hade ju varit ännu mer nice, men de blir ju lite krångligt.


Lanvin slutsålt

Läste i aftonbladet tidigare att det var idag som Lanvin kollektionen skulle släppas på HM och att det var massor som stod och köade.. visst kan man väl förstå det till en viss del.... eller nej det kan jag inte haha. Gick in på HM's hemsida och såg att alla plagg var slutsålda så folk måste ju ha varit galna. Dock så är det ju kul att de gick så fort och var så pass eftertraktade. Själv sitter jag här i min 199 kronors tröja som jag shoppade i stockholm och lika nöjd är jag för de ;)

Nu ska jag fortsätta plugga.. men André är på ica och köper snus och ägg.. haha jag vill ha ÄGG NU med kaviar, såå gott.

tisdag

GODDAG!
Steg upp vid 9 då skruttan vaknade, sen la hon sig och sov igen efter vi hade varit ute, "så bra" tänkte jag som var skit trött så jag gick och la mig i soffan och sov ett tag till.

När André vaknar ska jag tvinga honom att följa med ner på nydala då Keiko just nu springer omkring och hoppar på ett av sina tuggben och sen tar hon det i munnen och kastar upp det i luften, lite mycket energi tror jag, så då passar det bra att hon får springa av sig hur mycke hon vill.

Sen blir det plugg hela långa dagen, men ett träningspass ska jag lyckas klämma in också.


måndag

Kom hem från sjukhuset för en timme sen ungefär och har sedan dess suttit och frysit, det är så sjukt kallt ute nu att jag darrar sönder..daaarrrr.r...r..r.r.r..r.r.r.r..r.r.

Jag och Tina har hälsat på mormor som ska ligga inne till på torsdag för att hon testar en ny medicin och måste därför ha övervakning. Men vi hoppas ju såklart att medicinen ska hjälpa henne nu så hon slipper göra en farlig operation.

Annars så ska jag göra skolarbete hela kvällen och så ska jag nog lyckas klämma in så att jag kan se topmodel, vampire diaries och senaste avsnittet av Kenzas och Tyras show. Vill egentligen bara ligga och sova men det har jag inte tid med.

bränd

Varför det luktar rutten/bränd någonting i trappuppgången som sen har spridit sig in i våran lägenhet vet jag inte, men det är inte så nice iallafall.

Steg upp för en timme sen ungefär när André for i väg till tandläkaren och nu väntar jag på att han ska komma hem så att jag kan fara till lasarettet för att hälsa på mormor.

ANNARS DÅ? Vad gjorde vi i stockholm?
Jaa på torsdag/fredag gjorde vi det här:
- Åkte buss i hundra år = ont i röven
- Kom fram till stockholm, mötte upp plesner och sen pratade vi hela kvällen och sen snarkade vi allihopa
- Plesner skulle på skolan och jag och Ståhl tog lite sovmorgon och åkte sen tunnelbana och gick och vandrade runt runt på drottninggatan i jakt på kläder.
- Vi hittade lite kläder!!
- Vi käkade micromat och sen drack vi vin
- Kring 23 tiden drog vi in mot stan och fick gratis inträde biljetter till ett uteställe av några snubbar så vi tänkte att vi skulle fara dit först, men så visade det sig att vi var tvugna att betala garderoben och eftersom ingen av oss hade kontanter på oss så vände vi och gick vidare mot Lobby.
- När vi kom fram till Lobby var vi coola och fick gå före alla andra, väl där inne så måste jag säga att jag blev besviken, inte alls stort ställe. Dock var musiken bra men vi blev inte så långvariga där.
- Vi gick ut därifrån och både jag och ståhl som inte är vana vid sthlms uteliv kände vid kl 1 att vi var trötta så vi for på mcdonalds och käkade kycklingburgare.
- Sen åkte vi allihopa hem till plesner och drack massor med vatten och somnade.

Lördag:
- Vi vaknade och mådde bra!
- Vi slöade nån timme innan vi tog tunnelbanan in mot Kista Galleria
- Väl där inne så vandrade vi omkring och så shoppade vi lite, väldigt lite.
- Vi åt den godaste indiska maten men ingen av oss orkade äta upp allt haha
- Jag och ståhl klippte oss på ett drop-in ställe där den sämsta frisören jobbade, ärligt så borde inte sånna personer få jobba som frisör. Varken jag eller ståhl var särskilt nöjda med henne. Visst hon kunde klippa men hon stod tyst som en mus och eldade upp min skalle med hårfönen och frågade INGENTING om jag var håröm eller något liknande.. fifan. Men nu ser mitt hår friskare ut iallafall och det är ju bra.
- På kvällen kände vi bara för att vara hemma och ha myskväll med godis och film så det blev det också!
- Sen snarkade vi igen ( eller jag och ståhl gnisslade tänder, plesner snarkade haha )

Söndag:
- Vi steg upp, packade våra grejjer, käkade frukost och sen var det bara att hoppa på tunnelbanan och ta bussen hem mot Övik/Umeå igen.

Så det var kortfattat om våran stockholmstripp! Men som sagt så planerar jag redan för nästa gång jag kan åka dit igen och hälsa på =) Dock så kommer jag nog att flyga då istället för att åka buss haha.

tillbaka till den gråa vardagen

Kom hem för ett litet tag sen, det är skönt men samtidigt tråkigt jag önskar vi hade kunnat stanna längre i stockholm hos plesner och att jag hade haft lite mer pengar. Men jag har haft jätte kuuul, även om utgången inte blev så lyckad så fick jag ju ändå hänga med mina favorit tjejer och det slår ju allt! såklart så togs det alldeles för lite bilder (som vanligt) men bilder i huvudet räcker länge! Nu börjar jag redan planera för nästa stockholmstripp!










och som vanligt så är det inte så många seriösa bilder heller, typiskt oss haha.

Party i stockholm

Ikväll drar vi ut på lobby ifall det inte är allt för lång kö, men vi håller tummarna!
Vi skulle försöka ta en fin webcam bild men det här var det bästa vi kunde åstadkomma med
SES UTE I STOCKHOLM ALLA STHLMS BOR SOM JAG INTE KÄNNER

en sak till..

Innan jag far ska jag bara skryta lite så att mina kära föräldrar ska bli SÅ STOLTA ÖVER MIG!!

Jag fick VG på uppgiften jag lämnade in igår på etik och livsfrågor! Jag blev lite chockad då jag tyckte den var så krånglig och så många svåra frågor att svara på, men se där, min hjärna är smartare än vad jag tror !!!! Så nu mamma och pappa kan ni ju.. jag vet inte.. kanske köpa en biljett till thailand åt mig?? kanske... haha skoja bara.

Sen att jag fått mvg på alla utom en uppgift där jag fick VG i grafisk kommunikation kan jag ju också skryta om! Det går bra nu!!! Dock är webbdesignen jävligt krånglig, men inget G har jag fått änsålänge.. eller okej jag fick G+ på första uppgiften i etik och livsfrågor men det står VG i min studiestatistik så jag låtsas att det är vg ;)

ska jag snart fara !

lite bilder

Haha jag hade ju borta den vita mojjängen som jag behöver när jag för över bilder till datorn, men så hittade jag den i min väska.. så typiskt ..

Så här kommer LITE bilder från leos då Plesner och Ståhl hade födelsedagsfest



Svårt att lista ut vem som har varit med på den här presenten? HANNA SÅKLART ;) hahaha



vad gör du på den här bilden ståhl???? haha

Jag är sämst på att ta bilder så det här var nästan alla bilder som togs, resten behåller jag för mig själv ;)

Torsdag

Godmorgon!

Har just duschat och nu sitter jag här och känner mig lite stressad över att jag kommer att glömma ta med mig något viktigt..typ som min medicin fast den har jag nog aldrig glömt när jag ska någonstans.

Strax måste jag käka frukost då vi inte kommer kunna käka förrän kl 16 i sundsvall. Och så känner jag mig förkyld också .. så passande! Men jag kan inte säga att jag är förvånad, varenda gång jag ska någonstans längre bort så blir jag oftast sjuk .vet inte varför, kanske för att jag just oroar mig för att bli sjuk? Men det är så jävla kallt här på natten för vi är för snåla för att sätta igång elementen än haha.. så kanske inte så konstigt att jag brukar känna mig snorig och tjock i halsen när jag vaknar.

Nu ska jag fixa med det sista på datorn som måste fixas innan jag ska fara.. så som att föra över lite musik till mp3n och kolla mitt konto. Nästa gång jag skriver så befinner vi oss i hufvudstääden, hejdooo!

packa packa

Nu ska jag packa det sista, och jag och ståhl har kommit fram till att man behöver ju inte med sig så mycket som man tror egentligen, jag brukar vara expert på att packa med massa kläder som jag sen inte använder. Så packa smart ska jag göra nu, och som jag skrev tidigare, så att jag rymmer lite nya plagg när jag åker hem heh-he-he-he. Mitt sparkonto kommer att gråta av den här trippen, men det gör inget, jag sparar ju delvis för att kunna göra något kul också och inte bara sitta och spara till något jag inte vet vad det är. Men jag ska hålla i börsen.. lagom mycket ;).

GODNATT

Onsdag

Biljetterna har kommit och nu känner jag mig lugn igen förutom att jag vettefan vad jag ska packa med.. vill inte ta med för mycket, för även om jag är fattig så vill jag ju ändå shoppa lite iallafall, och jag orkar inte bära på en supertung väska.. svårt sånt här. Ska fortsätta klura på det nu.

Majs

Okej, jag kanske inte skulle ha tagit mobilbiljett till imorgon haha.. de står att biljetterna skickas senast 24 timmar före avgång men nu är det bara 50 minuter kvar till det är just 24 timmar kvar till vi ska åka. Så kl 17.00 kommer jag ringa och fråga vart mina biljetter är ifall jag inte fått dom innan dess.

Annars så har vi städat idag, och jag har just hämtat upp tvätten.. nu kanske det börjar vara dags att packa då jag ändå ska åka rätt tidigt imorgon? Kan ju vara en bra idé!!

André gick nyss och pantade alla 87 colaflaskor som vi hade sparat på oss idag haha.. + 17 st burkar. Jag trodde vi skulle få ihop iallafall 200 kr men ynka 160 kr blev det.. inte lika kul men nog mycket till att köpa billig mat iallafall.

pepparkaka

Haha jag orkade inte göra gröt.. så jag åt pepparkakor till frukost istället.. MM nyttig ;)

Iallafall så fick jag svar från min lärare och jag behöver inte lämna in nästa uppgift nu i veckan utan får göra det nästa vecka istället, GuUUUUuUuULLLD!!!

Nu har jag nyss varit ner i tvättstugan för att tvätta lite kläder och idag måste det städas också då jag vet i min hjärna att André kommer knappast orka städa när jag far bort haha..

Slänger upp några bilder på lillskruttan som jag tog för en liten stund sen, har fortfarande inte hittat mojängen så att jag kan föra över bilder från min digitalkamera så mobilbilder får duga.




kom igennnn

Har precis lämnat in min uppgift och har även mailat min lärare i den kursen för att se ifall jag kan flytta fram nästa uppgift så att deadline blir nästa vecka, då jag såg att nästa vecka och nästnästa vecka har jag inga uppgifter att lämna in. Skulle kännas 4290834 gånger mindre stressigt ifall det går..men har inte fått svar än så jag börjar snart hoppa upp och ner.

Annars så kurrar min mage som en borrmaskin, så nu blir det till att koka gröÖÖÖt..

två kvar

Nu har jag två frågor kvar på min uppgift nr 1 som ska in den här veckan, men min hjärna är helt slutkörd så nu ska jag gå och sova och ta nya tag imorgon som enbart kommer att bestå av plugg, tvättning och packning.. huur ska jag hinna?? Jag måste hinna!

Godnatt.

lätt fråga...

"Om du förnekar att det finns ett samvete, vilka problem kan det medföra?"

Den frågan ska jag alltså svara på nu och jag sitter som ett stort frågetecken och vet inte alls hur jag ska svara på det.

Men så tur att min MAMMA finns, jag ringde henne för ett tag sen och frågade hur hon skulle svara på den frågan och tillsammans kom vi på ett bra svar! Det är det som är dåligt med den här kursen, den går nästan inte att göra själv utan man behöver någon att diskutera med till man kommer fram till ett bra svar.

Nu ska jag fortsätta plugga till mina fingrar glöööder av allt smatter på tangenterna. Och såklart ska jag tagga till på TORSDAGG heheiahoeioOO =)))))))


SÅÅÅ kul vi ska ha(ja jag vet att jag skrev det i förra inlägget också haha), även om vi alla är fattiga studenter;)

Impuls

Jag var lite nyfiken vad plesner skrivit på sin blogg, om att en älskling skulle komma och hälsa på henne på torsdag. "vad har jag nu missat?" tänkte jag och fick veta att ståhl skulle åka dit. Och jag som aldrig brukar göra direkt impulsiva saker så bokade jag samma biljetter som ståhl, så på torsdag kl 17 beger vi oss mot stooooooorstaaan!

Nu känner jag stressen öka i min kropp, jag har 2 uppgifter kvar att göra, så jag måste nog sitta uppe ett tag i natt och hela dagen imorgon, måste tvätta och packa. Men de löööser sig! JIHOOo så kul vi ska ha =)

uppgifter

Uppgifter upp över öronen men det är bara att mata på!!

Här ser det då ut som ett bombnedslag efter att andré packat upp alla högtalare och ställt upp dom men det får jag fixa imorgon för nu går det ju inte alls för sig!

Jag har sökt jobb också, på statoil här i umeå, nu ska alla hålla alla sina tummar och tår på att det går bra och att jag åtminstonde får fara på intervju.

gratis är gott

Nyss ringde DHL på dörren med Andrés pris han vann från miljonlotteriet.




Så att han fick surroundljud och en 42" tv är väl inte fel? Fast då är ju det "roliga" att han redan har en 46" tv haha.. och nu kan man ju tycka "men lyxa till det och sätt den i sovrummet då?" Ja det hade ju varit en bra idé om inte min 37" tv redan stått där, så tvn ska han sälja. SÅ någon som vill köpa den??? ;)

måndag

Jaha, måndag igen..
Idag har jag massor att göra så jag kommer inte ha tid att sitta vid datorn fast jag menar ju göra annat på datorn än att göra uppgifter! Så nu ska jag käka frukost och försöka vakna till.

Söndag

Min tanke där att jag skulle dricka cider istället för vin för att slippa vara bakis var ju egentligen en ganska bra tanke från början, men eftersom jag bara sov ca 4 timmar så blev det inte alls så bra som jag ville haha. Mitt huvud dunkar sönder och jag är helt slut.

Nu ska jag slå igång någon film och dricka julmust!!

godnatt

Hemkommen från en trevlig kväll, med tanke på att jag ska upp vid 8 tiden imorgon för att gå ut med lillskruttan så borde jag hoppa i säng nu.. och det tänker jag också göra. GODNATT

hos hanna

Nu sitter jag, Hanna, Rårå och Grannen (robert) hemma hos Hanna och chillar, skön förfest faktiskt. Att dom lyssnar på country musik försöker jag glömma i mitt huvud just nu, hanna och robert gillar inte riktigt min musiksmak men det får man leva med när man är gäst ;)

Snart ska vi nog dra utåt men vart det blir vet ingen ännu!

Hejdå mina kära 30 st bloggläsare

Inga små hundar i sängen får vara.

Nää hon får inte vara i sängen hemma hos oss, men nu skulle hon ju faktiskt vara med på kort så jag "råkade" kasta upp henne i Mikas säng........ hee-he-he-he




jag = gud?

Idag hade jag egentligen tänkt ta med mig Keiko ner till Rårå för att se deras nya place, men såklart också för att rårås lillasyster ser mig som en gud känns det som hahaaa.. hon har tydligen tjatat om att jag ska komma i hundra år ungefär.. men jag har aldrig dykt upp.. snäll jag är. Men istället för att fara dit nu på dagen så kommer jag att fara till Rårå ikväll istället, MED GLASS som jag har lovat att Angelina ska få, stackars unge.. hon har väntat i ett år på att få den där jävla glassen haha. Men idag smäller det idag ska hon få träffa sin gud = jag, och sen ska hon få glass. Självbelåten, jag? nää..vadå?


ou

Att stiga upp två dagar i rad med Keiko känns i min skalle, fyfaaan vad trött jag är!! Och ikväll är det fest också och imorgon ska vi åka tillbaka till umeå kl 9 på morgonen ungefär.. får ta det jävligt lugnt ikväll då med andra ord.

Nu ska jag försöka peppa upp mig till ikväll då det enda jag kan tänka på just nu är att SOVA.. men det är väl inte så konstigt. Vaknade dessutom av att Keiko krypit under sängen och ålade sig över till sidan jag låg på haha..

Godnatt

Kring 23 tiden for alla hem och Keiko blev lite förtvivlad, alla dessa roliga människor som bara lämnar henne sådär.. nä så får dom inte göra!! haha

Nu är jag dunder trött och ska därför hoppa i säng, men jag har haft trevligt ikväll så nu borde jag sova som en stock.

Kväll

Nu sitter jag och väntar på att Rårå, Hanna, Johanna och Sandra ska komma hit, vi ska väl se film och snacka skit som man gör bäst som tjej. André sa för någon dag sen "Brukar ni snacka skit om andra tjejer du och dina kompisar?" och jag sa "Ja vadå det är ju jätte roligt?" och han förstod inte alls vitsen med det.. haha.. inte jag heller egentligen, men jag vet inte jag är en nyfiken jävel som gillar att höra skvaller helt enkelt.

Keiko ligger helt deckad vid skorna, hon brukar ligga vid dörren hemma i Umeå och nu ligger hon nästan PÅ skorna, hon vill väl ha full koll på ifall man försöker smita utan henne. Men måste gå ut med henne innan alla brudar kommer så hon inte skiter på golvet för att hon blir så glad .. skulle ju vara mindre roligt haha.

Fredag

Idag har Keiko fått vara på äventyr på vitberget och hon har även fått vara hemma hos mamma dit jag och Mika for för att hälsa på mormor, ubbe och camilla.. och mamma såklart ;)

Ikväll ska brudarna ha filmkväll, jag hoppas på att lyckas få dom hit till pappa så att jag också kan få hänga lite, hade ingen lust med att dra Keiko ner på stan, eller snarare BLI DRAGEN av Keiko ner på stan haha.

Skellefteå

Vi kommer nog inte komma oss iväg förrän kring 8 tiden ikväll, så nu sitter jag och funderar på om jag glömt något som ska med till Skellefteå men tror nog att jag har med mig allt det nödvändiga.. Kanske slår igång en film eller något för att döda lite tid.. mitt huvud är fortfarande helt knasigt och jävlas med mig men förhoppningsvis går det över till imorgon.

charlie bit me

Samma gäng som gjort om intervjun angående våldtäktsförsöket i några inlägg neråt..

ganska skickliga ändå:

mju

Idag har vi varit till nydala igen så Keiko fick springa av sig, och så har jag så jävla ont i huvet.. min skalle sprängs snart tror jag. Inte bra alls.

Vi får se om jag hinner klart min uppgift till ikväll då vi far, men jag tror fasiken inte att jag kommer att hinna det.. kanske.. men jag får ta med mig datöörn och plugga hos pappa också. Mupp

hahahahhaha

Blir mycket youtube klipp nu men det är ju så jävla kul..

Denna tjej blir alltså knäpp för att hon inte kan pricka rätt ton, Haaahahahaaa


Hon kanske borde fundera på att välja en lättare låt.. kanske jag vet inte... hahaha..

hemskt men roligt på samma gång

Har suttit och kikat på the voice nu på morgonen och ett klipp dom visade från youtube idag var så jävla roligt samtidigt som det är hemskt.. men jag kunde inte låta bli att skratta.. haha... jag känner mig hemsk, dock så skrattar jag ju inte åt det som har hänt dem utan åt snubben med scarfen, men titta på den, och titta på hela också!


Do it like a dude

Jessie J

Grenade


mmmmmmMMMmmmmmMMMMmmmmMM!!!!!!!

så gick det med det.

Som jag vet och hade på känn så har det inte gått så bra med pluggandet..

Men jag försöker ta mig i kragen iallafall men jag hittar inte riktigt kragen.. kan ju vara därför att jag inte har någon  (hehe där var jag väl fyndig?). Ikväll går det iallafall en bra film på tv vilket inte heller är så bra som då kommer göra att jag ser på den istället... jasi.. Death sentence heter den iallafall och går på 6an kl 21, om det är den filmen jag tror det är så är den bra.. om det inte är den så kanske den är bra ändå.

Sen en annan grej som är ganska rolig, jag brukar köpa morötter att ha hemma lite då och då bara för att ha ett nyttigt tilltugg när man blir sugen på något, och så har jag börjat ge Keiko en morot ibland som hon får tugga på istället för sina tråkiga tuggben. Så gav jag henne en skitstor morot för ett tag sen, hon blev super glad och sprang iväg och tuggade på den. Jag tog fram en morot till mig själv och då kommer hon såklart och vill ha MIN morot istället.. varför gör dom så? Ganska roligt men ibland önskar man ju att hon kunde prata så att man förstår hur hon tänker haha.

palt

Nyss har jag käkat palt och det var gött, nu ska jag fortsätta grubbla över min uppgift i Etik och livsfrågor och klia mig i skallen medan jag tänker precis som det ska vara när man inte förstår något.

I helgen ska jag till skellefteå också, KUL VA RÅRROURÅ?
Ska ta med mig trollet också då André ska till Norsjö och fira sin fader så tänkte jag att han skulle få vara lite hundfri.. är ju faktiskt skönt det också att kunna sova ut en hel helg ibland (säger jag som fått 2 hela helger och André inte fått någon haha).

snögris

Vi kom precis in efter att ha varit på snökalas nere på nydala, Keiko var så jävla knäpp och galen och det såg verkligen ut som att hon hade "The time of her life." Jag tog inte med mig mobilen vilket jag ångrar då det hade blivit en rolig video att titta på efteråt. Nu sitter jag bara och räknar sekunder till hon kommer lägga sig ner och däcka haha.

MEN sån tur att André hade med sin mobil

Tyvärr tog klippet slut ganska fort för hon blev skita nödig och André ville inte fånga det på film..haha
Om man lyssnar riktig noga kan man höra att hon grymtar som en gris ibland.. därav "snögrisen" som André så fint kallar henne!

Men det är kul, nu önskar jag bara att hon var lite större och lite vettigare då hon brukar ha en tendens att bita på MIG men inte på André...why? Hon bet sönder mina byxor igår och idag bet hon ett hål i mina nya braiga vantar från stadium.. nu väntar jag bara på det värsta - att hon ska tugga ett hål i min nya jacka. André säger att det är för att hon tycker om mig så mycket haha jag tror snarare att hon vill döda mig i smyg.. nä skojar bara, hon är ju faktiskt bara en liten plutt än och har inte lärt sig att man inte ska bita i andras kläder (läs mina kläder) när man vill busa även om man säger åt henne på skarpen.. men det ska vi nog lyckas banka in i hennes lilla hjärna så småningom då hon är så duktig på ALLT annat förutom just när hon blir överbusig.. och att hon drar i kopplet men de ska vi ju lyckas lära av henne också.

Nu ska jag ta upp mina uppgifter och gnälla lite på hur jobbigt det kommer bli att göra dom.

Go Keenan

Den här snubben har väl blivit lite av ett youtube fenomen, tror jag sett en miljon videos uppe som folk länkar där han sitter och mimar, men ni måste se den här jag skrattade högt och det är inte ofta jag gör det till videos på internet haha


Ifall ni som jag inte riktigt tycker det är så roligt att se en person sitta och mima i tusen år så kan ni spola fram till 1 min ungefär det är då det roliga börjar hahahaaaaa

tisdag

Tjabba!!!

Kom hem från stan för en liten stund sen där jag gjorde lite ärenden, vissa mindre roliga än andra men nödvändiga. Scorette har ju öppnat här i Umeå i Up2 gallerian så jag gick dit, jag ville inte gå dit egentligen då det fanns en risk att jag skulle få med mig ett par dojor hem men jag lyckades hålla börsen stängd! Jiho duktiga jag. Kan ju bero på att de hade skit snygga skor men då jag provade dom så var det inte riktigt jag så det fick vara..men det är ju lika bra.

Idag ska jag plugga och sen måste jag städa lite också.. varför jag säger jag hela tiden när det gäller att städa är för att jag aldrig säger åt André att hjälpa till haha.. dock så lagar han mat jämt så jag kan tycka ibland att de jämnar ut sig även om laga mat inte alls är lika tråkigt som att städa.. även om jag vet att han skulle hjälpa om jag frågade men jag känner att jag är lite bättre på att städa än vad han är så då gör jag hellre det.. hahaa..


gokväll

Idag tog vi ner Keiko på nydala så hon fick göra av med massa energi, de var många pölar som hade frysit till is och det såg så sjukt roligt ut när hon skällde på ispölarna och hoppade över dem och gled med sina små tassar. Jag hade ju tänkt fånga det här på film, men så slutade hon såklart när jag tog fram mobilen.. men nästa gång kanske jag hinner få med när hon gör knäppa saker.

Nu däremot ska jag sooooooooooooooooooova, godnatt.

mikrofonkåt

Jag har sett en massa länkar överallt till programmet "så mycket bättre" där Petra i September tolkar petters låt Mikrofonkåt och tyckte de var en skitbra tolkning, så jag var tvungen att se hela programmet igen på tv4play och jag kommer nog att sitta bänkad varje gång jag har tid på lördagar för att se det där jävla programmet haha.


Kommer garanterat bli en ny hit

Och här är då låten som hon tolkat som Petter skrivit:

Sex and the city 2

Nu ska jag se sex and the city 2, sen ska jag göra klart mina uppgifter... men jag vill inte.. men jag måste ju!

twist and pulse

Imorse satt jag och kikade på lite britain's got talent klipp på youtube och ramlade över de här snubbarna, dock gick det inte lägga in de klippen från talangshowen men hittade ett annat klipp med dem


Sjukt duktiga och kreativa.. ännu en gång får jag sitta här och avundas de som kan dansa haha.

fast vad som hände med publiken i klippet är för mig en stor fråga, inte alls högljudda.. WHYYY de ska ju skrika och aplådera och vara galna..

Ifall ni vill se mer är det bara att söka på Twist and Pulse på youtube :)

Jag vill ha...åå mina smaklökar brinner

Jag fick just ett sjukt stort sug efter ni vet sånna här estrella ringar som är smaksatta som sourcream and onion typ.. FRÅN INGENSTANS, jag har bara ätit sånna engång och det var ganska länge sen sist.. men jag satt och var sugen på nått och försökte luska ut vad det var.. sen ploppade dom där ringarna upp i min skalle och jag VILL HAAAAAAAAAAAAAAAAAA haha ååå.. fan.. ooo.. hur ska jag göra.. jag vet att vi har börjat på ett nytt godislöfte nu,.. men hallå de är väl bättre att börja på en måndag......eller??? hahahaa..... fan

jag tror jag måste gå på ica.. mina smaklökar dör annars.

bild från google

brownies

Jag brukar vara ett jävla kakmonster kan jag lova, har aldrig haft problem att käka tusen kakor ungefär men dessa brownies säger jag bara, sjukt goda men det tog emot att ta en till.. riktigt sliskiga var dom, så vi ska frysa in och spara, samt skänka bort några till grannarna ifall de vill ha våra kakor, de kanske tror att vi har spetsat dom med kaviar? ja vem vet.

Jag var iallafall duktig på att stöka ner


men jag lyckades och taaadaaa, brownies med glasyr ovanpå.


t.i ft. chris brown

Get back up


so you think you can dance

Jag satt och lyssnade på leona lewis - bleeding love och kom då och tänka på ett nummer som var med i so you think you can dance i en av säsongerna som var en av de dansnumren jag kommer att tänka på ibland bara för att det var så jävla bra. Och sen kom jag och tänka på fler nummer som jag tyckt varit så jävla bra så jag tänkte dela med mig lite.








Sen en jävla massa mer men alla jag vill lägga in från youtube så kan jag inte kopiera inbäddningskoden, "inbäddning inaktiverad på begäran" blä. Men några kunde jag ju slänga upp iallafall, så titta och njut och avundas alla dessa duktiga dansare för det gör jag.

Nu sitter jag och väntar på att Tina och Rickardh ska komma hit, både jag och André är sjukt hungriga så vi vill ha taaaacoooooooooss

tjolahej

En uppgift avklarad, 2 kvar. Jag har varit lite irriterad, vilket jag ofta blir på uppgifterna man ska göra just för att jag tycker de förklaras så dåligt hur och vad man ska använda sig av när man ska göra det. Men det ska nog lösa sig ändå. Tror nog det kommer sluta med att jag gör dom två imorgon istället för just nu känner jag ingen lust till att sätta mig och försöka göra vykort avsett för en vårfest.. men vi får se.. min kreativa hjärna kanske vaknar till liv om ett tag.

Ikväll ska vi ha parmiddag, romantiskt va? haha.. nä men Tina och Rickardh ska komma hit och så ska vi göra tacos och sen blir det väl idol för mig och Tina och fable 3 för nördarna.. fast fable är faktiskt ett av de få spel som jag tycker om att spela.. och resident evil 5 hehe fastän det är lite för läskigt ibland.

Igår såg jag ju toy story 3 och den var bra, alltid lika kul med disney!

från google.

Justin Bieber är en pedofil!!!!

Japp ni hörde här har ni hela sanningen:





NEej jag skojar bara hehe, men videon är ganska rolig men det roligaste är ju alla kommentarer till klippet på youtube där folk ifrågasätter ifall det är sant eller inte haha.

blodpudding godisar

Ja blodpudding godisar låter väl inte som en hit för människor? Nä precis. Det roliga var dock att när jag förklarade för mamma att vi hade blodpudding i ugnen och skulle äta som godis med grädde på, och att det var jätte gott så gick hon på det. Men såklart skojade jag bara utan de är till Keiko! Har gett henne en bit nu och hon blev helt galen och ville ha mEEEEeeeer haha.

Nu ska jag se toy story 3!

inget går framåt

Idag har jag inte alls gjort det jag sa att jag skulle göra, mitt huvud har istället dunkat och jag har varit galen för att jag måste inhandla en massa skit för att kunna göra mina uppgifter, känns ju mindre roligt men det är väl sånt man får ta kanske.

Ikväll ska vi istället, hör och häpna (eller inte häpna) dricka våran sista slurp av cola och käka våran sista godisbit, det här har jag ju sagt kanske 92489248 gånger sen i somras men den här gången är det faktiskt på allvar pågrund av att Andrés tänder är åt helvete och han får inte utsätta sina tänder för onödig skit som förstör tänderna ännu mer. Han kommer alltså måsta fixa till sina tänder som kommer att gå på en jäävla massa tusenlappar och då är det lika bra att sluta käka onyttiga sockriga saker som förstör både tänder och hälsan. Sen att jag inte kommit igång med träningen än är ju en annan sak, men de kommer de också... någon vacker dag. Nu ska jag leta upp en bra film och vila min skalle.. då ipren inte verkar vilja hjälpa till.

men

Ibland kan jag tycka att jag själv är lite osmart, som nu tillexempel. Trodde först att jag bara hade 1 uppgift att lämna in i veckan, kollade igen och såg att det visst var 2st uppgifter som skulle in, och så nu kollar jag igen.. nä men vad ser jag då? Det är ju TRE uppgifter som ska in, och sen hade jag inte ens tittat på uppgifterna för att kolla vad det var jag skulle göra och inser nu att jag skulle nog ha börjat i måndags.. hur smart? Inte så smart.

hundkvarter

Jag var ut nyss med keiko så hon fick kissa och ligga och bita lite på pinnar, då kommer en av våra grannar som har två stycken hundar förbi som Keiko fick busa med, och då när jag kommer in igen så springer hon så jävla fort till vatten skålen och dricker som om hon aldrig fått dricka förut haha..det såg ganska roligt ut.  Nu ligger hon och piper för hon vill leka med dom stoora hundarna. Det som är så kul här där vi bor, det är fyra stycken hus som delar på samma innergård och i varje hus så finns de minst en person som har hund så Keiko har fått busa med en massa hundar här utanför.. kanon kul! Nu borde hon däcka när som helst och då ska jag börja skriiiva..


ojsan då

Råkade visst sova lite länge idag, vaknade för en halvtimme sen ungefär. Men grejen är den att jag aldrig gillat att sova för länge, jag får alltid ont i huvudet då.. någon annan som har samma sak eller är är mitt huvud bara one of a kind?

Idag däremot ska jag göra bort mina uppgifter, jag har alltså låtsas att jag haft lov i veckan som de flesta andra studerande! Så jag hade tänkt se till att jag får ha en helg utan plugg för en gångsskull.. jag är bra på att skjuta fram saker och sen måsta skynda mig i sista sekunden! Nu blir det frukost/lunch sen ska jag och mitt onda huvud ta fram min kreativa sida så att jag får bra betyg heeeeehe.

Just de, filmen vi såg igår, Harry Brown var inte alls som gran torino men den var helt okej. Det enda filmerna hade gemensamt var att det var äldre män som hade huvudrollen.

filmdags

Nu ska jag se ytterligare en film, Tina tipsade om en film som heter Harry Brown och beskrev den ungefär som Gran Torino fast råare.. och gran torino är ju en skit bra film så då borde den ju vara bra, ifall hennes bedömningar är korrekta vill säga hehe.

Sen blir det sängen, så godnatt!

Paranormal Activity 2

Ikväll har jag och Plesner sett paranormal activity 2, ettan var bättre men tvåan är ju helt klart läskig den med, förutom att varken jag eller plesner gillade slutet på den.. kändes som att producenterna hade kunnat komma på ett bättre slut än det som var.

Annars så for plesner just hem och jag sitter och dricker bubblig saft gjord i Andrés sodastreamer, gött. Jag tror Keiko blev lite ledsen när hon for då plesner ligger på samma energinivå som Keiko ungefär så dom passar bra tillsammans haha ;)


jag bara älskar den här bilden, sååå söt och såååå liten, tagen av uppfödaren Linda :) Jag tror jag ska skicka in så jag kan få en förstoring på den här bilden och sätta upp som tavla!!

städa - check.

Har just städat hela lägenheten, André fick åka på att diska det stora berget av tallrikar, glas och bestick medan jag damsög, damtorkade och slängde en massa skit. Så nu har jag tänt ljus och det är SÅÅÅÅÅ MYSIGT!! Men vi skulle verkligen behöva tavlor och fönsterlampor haha.. de får vi fixa så fort vi har råd.

Nu sitter jag och väntar på att gå till Ica för att möta Plesner =)

Edit:
Tinas kommentar till det här inlägget är ju lite roligt när jag läser texten igen som jag skrev, men dam och damm..sak samma ;)

onsdag

Igår städade jag inte, så jag måste göra det idag istället.

En annan grej som jag sitter och funderar över, varför hittar jag inga valpkurser i Umeå med start nu i vinter? Visst är det väl smidigare och roligare att kunna vara ute men ändå, känns lite drygt att vänta ända fram till våren men det verkar ju vara det vi kommer att måsta göra. Himmel..

Jag är sugen på att göra om min design på bloggen igen, helt.. men jag vet inte om jag kommer att orka göra det, för då kommer det sluta med att hela dagen fara till att jag sitter och svär åt alla koder haha.

vad har jag gjort?

Nyss kom jag på mig själv genom att titta på klockan, jag kom även på att varken jag eller André har käkat något idag förutom några chokladrutor som fanns kvar sen igår. Vad har jag gjort idag? Inte mycket av värde, förutom att vi tog med Keiko ner på nydala och grannen som tog hand om en omplaceringshund, samt hennes vän med hennes hund följde med och Keiko och Molly (som grannens väns hund heter) lekte som om de aldrig fått leka förut. De sprang i cirklar och verkade aldrig bli trötta, men sen dess så har Keiko legat halvt utslagen hela kvällen för hon är så trött..men lika bra är väl det, att hon får leka tills hon stupar haha.

Annars har jag bara hållt på med massa html-koder hit och dit hela dagen och tiden har bara flygit iväg.

Kl 22.40 ska jag se thailandsturister i trubbel på 4an och sen ska jag nog hoppa isäng!


Varför André ser ut att ha en spiknäsa, inga tänder eller ska käka upp ett svärd gjort av gummi vet jag inte. Men jag har ju däremot en rätt bra batman pose!!

kolla vetja

Klicka på kommentarer och se vad jag har lyckats göra, det tog ett jävla tag men jag lyckades med hjälp från André ;) Ifall ni inte ser någon skillnad så tryck på F5, blogg.se brukar ju alltid sega sig när man har ändrat något i designen.

tisdag

GODDAG.

Eller mindre goddag, idag måste det städas här, ser ut som ett helvete.. känns ju mindre roligt men ganska nödvändigt. Sen kanske jag borde göra bort mina uppgifter som ska vara inne i veckan, men just nu har jag ingen lust till det faktiskt, fast när har man någonsin lust till att plugga?

pensionärsjävlar

Ni som inte såg premiären av humorprogramet pensionärsjävlar på kanal 5 ikväll tycker jag ska gå in på www.kanal5play.se och se det, jag och André hade då väldigt roligt åt alla gamla människor. Programet var lite som dolda kameran kan man säga.

Klicka på bilden för att komma direkt till programet.

bild från google

Det enda negativa jag reagerade på i programet
är då en gubbe kör en "gå så sakta du kan över övergångstället och när du gått förbi så börja gå normalt", en bil har då stannat för att släppa över denna gubbe och så från ingenstans så kör en jävla galning om, undrar vad som händer med den personens körkort nu när dennes registreringsnummer finns med på film? ..rätt ovärt men rätt åt personen ifall han/hon skulle åka dit för det, körkortet borde ryka.

1 november



Idag har jag inte gjort något vettigt, som jag skrev i det förra inlägget. Jag har ont i magen, huvudet och är allmänt trött. Vi har varit ute och gått med Keiko idag också, nu tycker jag nämligen det är dags att hon ska få börja gå på korta promenader dock så sliter hon så jäävla mycket i kopplet så jag får ont i mina fingrar, så vi ska nog köpa en sele och ser ifall hon sliter mindre med en sån. Och alla tips vi har läst om på internet för att få en valp att sluta slita fungerar inte på henne, sen kom min smarta hjärna på idag.. "undrar om hon sliter extra mycket för att hon är en draghund?" haahaa.. ni hör ju hur dum den frågan låter egentligen...kanske ganska uppenbart.

Nu ska jag se spårlöst på tv4+, sen kanske det okända eller så hittar jag någon bra film

Måndag

Tjena hejsan, idag sov jag visst lite längre än vanligt,  vaknade halv 12 och blev nästan chockad över hur jag kunnat sova så länge, fast samtidigt inte då jag inte sov så mycket natten till söndag och igår låg vi uppe och såg film till kl 2 haha.

Idag har jag inte tänkt att göra så mycket, har bara en uppgift som ska lämnas in i veckan, och med tanke på att jag hade 5 stycken förra veckan så känns det lite bättre nu..inte så konstigt kanske. Så idag väntar jag också på att få tillbaka mina uppgifter, fick tillbaka en i morse på uppgiften jag gjorde på etik och livsfrågor, fick vg så jag går ju åt rätt håll iallafall haha, dock får jag nog glömma mvg:et i den kursen då det är som jag skrivit tidigare, sjukt svåra frågor och "hårda" kriterier för både vg och mvg.


RSS 2.0