nu kör vi !!!!!!!!



OKej måste bara byta kläder först, vänta på plesner, fara och handla, göra mat... men.. vi kan ju låtsas att det är nu ;)

Nyår

Idag är det nyår, SÅ SPÄNNANDE!! haha nej men det ska bli trevligt iallafall! Våra planer för kvällen är lite suddiga, det enda som är spikat är att vi ska käka middag ett par styckna och börja kvällen så, sen får vi se vad som händer och sker men det blir bra hursomhelst.

Sen att jag inte har lagt upp några bilder på en miljard år vet jag är så sjukt tråkigt, meen ikväll ska jag ta massor med bilder..om jag kommer ihåg hehe. Sen, chansen att det blir snygga bilder är ju inte så stor men jag ska göra mitt bästa.. dock slutar det alltid med att alla gör sig så fula som möjligt..det är ju roligt när man sen sitter och kollar tillbaka på bilder och får sig ett gott skratt men det kan ju vara kul med lite fina bilder också för en gångsskull ;)

Som jag skrev i något inlägg tidigare så kommer jag inte alls att klä upp mig och se ut som en nyårsraket som just sprängts i tusen bitar i luften och glittrar som en glitterbomb utan jag kör en enkel stil, är så fattig så har inte haft råd att lägga ut pengar på några plagg som jag endast kommer att använda en gång, men de blir bra ändå.

dagen innan nyår

Har precis gått på stan lite med Rårå, inhandlade onödiga men roliga prylar, så som sminkprodukter och ett linne..okej linnet är väl lite nödvändigt ändå men samtidigt onödigt, varför ha ett linne när man kan gå naken? Och så köpte jag några cider också till imorgon, tänkte i min hjärna "en vinare räcker inte för hela kvällen" så jag köpte lite till..ifall det var smart eller inte lär jag ju märka imorgon, och i övermorgon.

Ikväll ska jag hänga med Plesner, om hon kommer ihåg att hon sa det haha. Och säkert någon fler, tillexempel DU STÅHLIS??? RÅRÅ??? Ja men så bra ;)

jihoppsansa

HEJ!!!!!!!!!!!

Idag har jag kommit på ett företagsnamn och en företagslogga.. det är kul.. jätteee inte kul. Strax ska det fixas med webbdesign prov, och så ska jag försöka göra klart någon uppgift också.

Snart är det nyår och det är väl KUUUUUUUUUUUUUUUL. Jag kommer inte alls att klä upp mig utan snarare klä av mig haha nej, men jag är så pank så jag har inte haft råd att köpa massa flashiga kläder men lika kul har man ju ändå.

Nu ska jag tjuvkika lite på den gröna milen en liten stund innan jag sätter igång med uppgifter igen.

keiko och cola


hahaaa.. dom hittade en buske där det stack ut massa pinnar



Idag fick Keiko leka med Cola, cola den gamla gubbstrutten hade nog minst lika kul som Keiko förutom att Keiko har lite mer energi haha, nu ligger hon då och sover som en stock!

wow

Idag har jag hunnit att gå på stan och städa och klockan är inte ens halv 1, hurtig kan man väl kalla mig?

Följde med mammsen på stan och vi sprang runt som två kycklingar och letade och letade. Hittade dock en tröja som jag tänkte ha på nyår, ett par mjukisbyxor, strumpebraller och en vinare till nyårs haha.. har gjort bort allt det nu så det känns göööd.

Nu sitter jag och väntar på att min lilla vovvsing ska komma in genom dörren, titta på mig, känna igen mig och SEN ANFALLA haha.

måndag

god måndag dag, idag har jag inte gjort ett skit, gud så kul!

Eller ja, förutom att ha slappat som en hängstjärt vid datorn så har jag vandrat till mammsen och hängt där ett tag, kom precis hem och har just duschat. Imorgon ska jag nämligen följa mamma på stan ett tag, efter det så kommer min pussgurka, oo min söta lilla vita boll.. haha helt sjukt hur man kan sakna ett djur.. men nu är hon ju inte vilket djur som helst ;) Så Keiko ska få ha dejt med Cola imorgon också, det ska bli spännande !!

No love


narnia

Det var galet mycket folk på stan så jag orkade inte ens titta efter något att köpa. Men efter vi varit där så drog jag och Plesner en drive in på max och nu är jag proppmätt! Ikväll ska vi fara och se bio, vi ska se den nya narnia filmen..fanns inte så mycket att välja på så jag hoppas den är bra! Nu ska jag försöka lösa ett problem jag har angående skolan och se ifall jag kan förlänga mina kurser några dagar.. himmla himmel.

oooooooooooooh

HErrejesus gud i lådan.

Igår hade jag kuuuuuuuuuuuuuuuuuuul, men det är lite dåligt bara att allstar är så sjukt litet.. och med tanke på att jag betalade två hundra kronor för att få gå in och vi endast höll oss till allstar för att mollys va sämst gör de hela lite mer ovärt haha..men skit samma. Nu blir de inge mer utgång för mig i skellefteås håliga håla.

Det verkade som att hela jävla stan var ute igår iallafall, KÖÖÖÖÖL. Kölval, kuul menade jag. OCH vi tog för engångsskull lite BILDER!!! Grejjen är bara att dom inte går att lägga ut, för dom är så sjukt fula att man svimmar lite.

Strax blir jag upphäämtad av plesner, då ska jag hämta mina täckbraller som jag glömde hos rårå igår!

tjoho

Nu sitter jag och väntar på att Plesner och hennes fader ska komma och plocka upp mig,efter det drar vi och köper förköp och sen drar vi till rårå för lite förfest och SEN blir det utgång på allstar/mollys! VI SES


Juldagen

Goddag mina kära vänner.

Idag har jag hunnit med att göra ett typografitest på datorn gällande grafisk kommunikation, jag hoppas att jag klarade alla frågor annars måste jag kanske kasta en banan på någon.

Jag har precis kollat mitt konto och gråter inombords när jag insåg att jag inte alls skulle få 6 tusen från csn utan det blev bara ynka 2 tusenlappar. Så mitt konto ekar nästan just nu.. och inga räkningar är betalade ännu.. haha jag måste skratta lite men gråta samtidigt.

Ikväll blir det utgång iallafall, ska hänga med brudarna och efter det blir det allstar/mollys! Så nu måste jag ringa till min kära moder och fråga hur vi ska göra med det goda vinet, eftersom systemet har stängt så hade jag tur att mamsen hade en vinare hemma som jag ska få sno lite ifrån.

snart över

Då var julafton snart över och jag måste erkänna att jag har inte haft någon julkänsla alls det här året men så kan det ju bli ibland, jag har iaf ätit massor med god mat och det känns som man gått upp 50 kilo, no joke.

Nu sitter jag och funderar på vad helgen ska bjuda på, ifall det blir utgång lördag eller söndag. Hade egentligen inte tänkt gå ut i helgen för att jag har absolut inte tid men nu prioriterar jag mina vänner före det andra, så får jobba extra hårt med mina uppgifter då jag har tid nu i helgen så jag hinner klart.

Nu däremot ska jag nog lägga mig och läsa lite, och det blir nog en tidig kväll, mycket mat i magen är tröttande.

Hoppas alla haft en mumsig jul.

god jul

GOD JUL ALLA.

lockigt

Jag lockade precis håret och medan jag var på gång så tänkte jag sy ihop mig själv med mig själv

fast sen ångrade jag mig och gjorde mig själv till en alien istället


Nu har jag lite tråkigt, det gick mycket snabbare att göra sig klar än jag trodde, så nu ska jag lägga mig och läsa en bok ett tag för att fördriva tiden lite.!

Lilla julafton

Idag är det Lilla julafton hemma hos mamma, ska strax börja göra mig klar och vid 14-15 tiden beger jag mig iväg. Det kommer bli så sjukt mycket folk där idag, 14-15 st kommer trängas i det lilla köket/vardagsrummet och jag vet inte hur man ska överleva utan att bli ihopklämd.. haha, nä men det blir bra.. men trångt!

Så där ska jag vara hela eftermiddagen/kvällen, äta god mat och öppna lite julklappar. Jag vet redan vad jag ska få av mina kära päron så någon överraskning blir det inte men lika glad kommer jag vara för det ändå! Kommer nämligen att få pengar till att köpa mig en egen gitarr! Så när jag kommer hem till Umeå ska jag springa in på musikaffären och köpa mig en för nybörjare och sen sitta och nöta och nöta till jag är bäst i världen hehe.

Imorgon, på julafton kommer jag och Mika att följa med pappa hem till Farmor och fira julen där, äta den godaste fläskfilé grytan och ta det lugnt bara. Så det kommer se ut såhär : Galen Lilla julafton med massor av folk, lugn julafton med mindre folk!

Nej nu ska jag börja göra mig klar, ifall jag ska locka mitt galna hår så är det bäst att börja så tidigt som möjligt. TJINGELING

klappar köpta

Nu har jag köpt alla julklappar, förutom den som André ska få, och nu är jag nästan lika pank som en lus.

Vi hann även med en fika på waynes och ikväll ska vi hänga hos plesner och förmodligen snacka en massa skit, men det är ju alltid kul! Har precis tonat håret också, samma färg jag tonade sist.


onsdag

Goddag!

Idag sovde jag lite för länge känner jag, vaknade inte förrän kring halv 1 och ska snart ner på stan! Idag måste jag köpa de julklappar som jag inte köpt än, fast jag har inte köpt någon julklapp än som bara är från mig, utan Tina har köpt ett par som vi ska dela på!

Så jag hoppas att jag hittar allting nu, fast det måste jag ju.. har inte tid att gå på stan något mer.

har en sak att erkänna

haha jag hade helt glömt bort min "lugg-bild" och såg sen Plesners kommentar och jag hade tänkt logga in här och skriva att det var ett skämt så fort som möjligt efter vi kommit fram till Skellefteå men jag glömde helt bort det.

Så mina damer och herrar jag har inte klippt lugg, det var ett skämt som jag tyckte var roligt hehe. Fast då har ju Plesner lyckats lura mig om exakt samma sak engång för länge sen så vi är kvitt nu då hon gick på det  haha=)

IALLAFALL, så kom vi fram till skellefteå kring 16 tiden, och jag ska säga er att jag har aldrig varit så rädd som jag var idag när vi åkte bil.. fyyfaan säger jag bara, jag trodde vi skulle köra av vägen hela tiden för man såg ingenting framför, massor med snörök och så snöade det emellanåt också.. nä ush.. jag var så glad när vi kom in i skellefteå, då kunde jag äntligen slappna av. Jag satt och spände mig hela resan och var nära till hjärtattack flera gånger. Så nä, bil åker jag inte igen när det är sånt här väder.

Har annars precis kommit hem från mammsen där vi käkat middag och så tog jag en välbehövlig powernap. Nu sitter jag hos pappa och ska sova om ett tag och imorgon ska jag gå på stan, köpa julklappar och fika med plerran och ståhlis så det blir kul =)

gissa vad jag har gjort


Jag blev less och tog fram saxen. SÅ va tycker ni? Passar jag i lugg? ;)
ser ut som om jag vore 13 år igen

Tisdag

Godmorgon!!

Har nästan precis vaknat och jag hade kunnat sova i hundra år till. Jag var så trött igår kväll att jag inte orkade göra nått av det jag behövde, tillexempel packa till skellefteå och plugga.. eeuuuuuuhhhiii..

SÅ hur provet kommer gå idag är ju verkligen ingen lätt sak att lista ut i förväg.. fan.. det är ett så konstigt ämne att ha prov i också, så bara för det kommer det vara konstiga frågor som jag inte har en aning om hur man ska svara på. Hur lyckas man få ihop ett prov i grafisk kommunikation? Gissar på att frågorna kommer vara helt knasiga och helt oförståerliga då jag mer fokuserat på alla uppgifter istället för varför man gör det.. kanske lite dumt men.

Nu:
Frukost
Åka buss in till stan
Gå till infokomp
Göra prov
Vara arg på mig själv för att jag inte har pluggat
Gå därifrån missnöjd (man kan ju hoppas på annat)
Ta bussen hem
Packa fort som fan
Åka till Skellefteå.


go ellen

Ramlade över den här nyss, Ellen är så roooooolig. Så kolla nu

Nu vill jag också ha en sån där mic haha

hahaha


i did goooood

Kom precis hem, har ju varit och gjort prov och efter jag hade skrivit i 3 ½ timme så var jag klar och gick sedan ner på stan och hängde med Tina och Rickardh. Kom precis hem och såg att jag fått tillbaka mina två uppgifter i etik som jag gjorde nu tidigare i veckan och igår. Jag fick VG+ på båda, så jag är nööööööööööjd. Men jag vet att om jag hade jobbat liiiite extra så hade jag kanske kunnat få mitt första mvg i den kursen haha.. men men.

Provet gick iallafall ganska bra, tror jag. Svårt att veta, och sjukt svårt att göra ett sånt prov inom ett sånt ämne där man många gånger vill ha någon att diskutera med då det ofta är krångliga frågor.. Imorgon är det ytterligare ett prov och det måste jag plugga till ikväll.

Nu kokar jag nudlar, och kl 16 ska jag och Tina träna, först afro och efter det ska vi köra lite aerobic dance ;)

så trött, så trött

Somnade inte förrän vid 3 tiden inatt och steg upp för en timme sedan, om jag är trött?????

Jag är så tacksam över att vi faktiskt får ha boken med oss till provet, annars hade denna dagen känts lite mer hopplös haha..

Nu måste jag skynda mig, håll tummarna att jag klarar provet galant!

min hjärna ruttnar

Sitter och håller på med en uppgift och min hjärna bubblar snart ut genom öronen tror jag, har skrivit så sjukt mycket nu de senaste 2-3 timmarna. Har bara två frågor kvar och jag hoppas jag hinner göra klart uppgiften ikväll, skulle kännas sjukt bra.

Meen, vi får se om jag hinner/orkar.. Imorgon ska jag upp tidigt och åka in till stan för att skriva prov som sagt och det känns ju lite jobbigt, det är väl aldrig kul med prov? Speciellt inte när det har så stor betydelse gentemot betyget.

Jaja, godnatt!!!

Edit: Har precis lämnat in uppgiften, så nu lär jag sova lite bättre!

tatueringar

Jag skrev ju i ett inlägg för inte så länge sedan att jag var sugen på att tatuera mig igen, pratade med rårå idag och nu helt plötsligt har vi bestämt oss för att försöka få en tid för tatuering innan nyårs i Bureå i Skellefteå, för att ingen av oss ska göra något avancerat och då är det billigaste stället att tatuera sig på = bra för en fattiglapp som jag.

Jag ska iallafall skriva en text, vad det är för text får ni se innan nyår ifall vi lyckas få oss en tid! Både jag och Rårå gillar text tatueringar så tatueraren kommer väl inte ha så kul men vi kommer vara nöjda ;)

Nu ska jag fortsätta med pluggeriet, det går segt men framåt iallafall!


söndag

Idag är det fjärde advent och det är bara 5 dagar kvar till julafton och jag har inte köpt en endaste julklapp än, måste fixa det imorgon efter jag har gjort slutprov i etik.

På tisdag åker jag till Skellefteå och kommer inte åka tillbaka till Umeå förrän efter nyår, men just nu känns det väldigt ensamt i våran lägenhet, André har nämligen åkt till Norsjö för en stund sedan tillsammans med Keiko så jag kommer vara heeelt ensam nu fram till på tisdag, det suger men jag har så mycket skolarbete som jag ska försöka göra bort så mycket annat än att plugga/göra prov/träna blir det inte.

en riktig läslus

Haha sen jag skrev senaste inlägget så har jag hunnit läsa ut en av böckerna, knappt lovlig heter den och den var helt okej, lite tråkig ibland och mindre tråkig ibland.

Nu är klockan sova-dags och morgondagen ska innehålla plugg och träning.

wheeere are you chriistmaas why can't i fiiind you

Har precis sett grinchen som kanske avslöjades på rubriken haha.


google

Jag sa till André för en vecka sen ungefär att "undrar när de kommer visa grinchen på tv?" då den alltid visas vid jul och så började det gå reklam för den en eller två dagar senare, lite kul.

Har iallafall varit hemma hos Tina och Rickardh ett tag ikväll och tog även med mig Keiko då jag hade tråkigt här hemma, fick låna två böcker av Tina också, jag som inte gillar att läsa egentligen men de verkade helt okej de böckerna och jag hoppas att dom är bra, de är ju faktiskt väldigt nyttigt att läsa, sen är det ju roligt också ifall man får den där inlevelsen och kan se bilder framför sig hur allt utspelar sig, då gillar jag att läsa.

wio

Jag fick ett snabbt svar från min lärare som sa att det gick bra att göra uppgiften i datorn, dock är det ju till min nackdel då man egentligen ska skicka in det via post så jag får göra det extra snyggt för att kompensera upp det.

Annars så är Keiko fortfarande dålig i magen men det går lite uppochner, i morse såg det ut att vara på bättringsvägen medan lite senare var det lika dåligt igen, dock är hon fortfarande pigg och busig men sover litee mer än vad hon brukar.. så svar till dig Katie så ska vi nog ge henne ris ikväll om de inte blivit bättre till dess. Dock fick jag höra från veterinären att man inte ska ge ris till valpar då de behöver all näring de kan få, men man måste ju ta det som finns nu när det är helg och inga veterinärkliniker har öppet!

Sist hon var dålig i magen så var det mycket värre än nu, då hon kräktes också var jätte hängig så det är ju lite lindrigare den här gången då hon inte kräkts och är pigg i övrigt men såklart ska göra det vi kan för att få hennes lilla mage bra igen.

panik

Jag börjar få lite panik gällande mina uppgifter jag har kvar, speciellt en av dom då vi ska färdigställa visitkort, brevpapper, kuvert osv. Jag hoppas verkligen att mitt förslag gällande inlämning går bra, då skulle det kännas en miljon gånger bättre. Men utöver den uppgiften så har jag 5 uppgifter kvar att göra klart innan den 26, 4 av dom har jag inte lika mycket panik över då de är liknande uppgifter jag har gjort under hela kursen, men de andra 2 är helt galna och min hjärna snurrar bara jag tänker på dom.. vi får se hur det går helt enkelt.. sen har jag ett slutprov på måndag, och ett annat på tisdag.. men det är väl bara att bita ihop, snart är det jul och efter det är jag inkomstlös.. känns ju skitbra..

Nu ska jag fortsätta klia min tjocka skalle och försöka tänka som den smarta människa jag egentligen är ;)

The experiment

Har precis sett klart filmen och jag kan rekommendera den till alla förutom de som är väldigt känsliga för grova scener. Jag brukar klara av att se det mesta men jag reagerade på ett par scener i den här filmen och tyckte de var väldigt grova.. ungefär i stil som American history x då huvudrollen sparkar en annan mans huvud mot en trottoar (alla som sett filmen vet exakt vilken scen jag menar).
bild från google
Filmen handlar i alla fall om ett psykologiskt experiment som man får anmäla sig till frivilligt, de tjänar 1000 dollar per dag och experimentet ska pågå i 14 dagar sedan blir en del av gruppen utvalda att spela roll som fångvaktare medan resten spelar rollen som fångar.. ja jag ska inte avslöja för mycket, men se den vetja.

misstänksam

Okej jag fick just en till random kommentar på engelska till ett annat äldre inlägg.. nu börjar jag bli misstänksam att om man klickar på deras "blogglänkar" så är det något jävla virus eller något då kommentaren inte alls stämmer in på min blogg.. NÅGON ANNAN SOM HELT PLÖTSLIGT BÖRJAT FÅ KONSTIGA KOMMENTARER PÅ ENGELSKA???

Jag raderar då mina engelska kommentarer nu då jag som sagt misstänker något fuffens!
Nu ska jag se en film däremot, The Experiment heter den och är en fängelsefilm, jag gillar fängelsefilmer av någon konstig anledning så jag hoppas denna är bra.

En kommentar utöver det vanliga

Loggade in nyss och såg att jag hade fått en kommentar till ett inlägg jag skrev i augusti i år
"This page is very informative and interesting although often sad and upsetting." stod det..

Tyvärr gick det inte att kommentera den personens blogg som skrivit kommentaren men nu sitter jag här och undrar över det sista han/hon skrev. Sen måste ju den personen förstå svenska då jag inte har någon translate på min blogg, eller? Man kanske kan översätta ändå.

Men jag håller nog med till viss del, ibland kan jag överdriva lite i hur jag känner över saker och få det att låta så mycket värre än vad det egentligen är, till det inlägget kommentaren skrevs så hade jag skrivit något om att det inte finns så mycket att göra i umeå och att jag inte har mina vänner här, vilket till viss del är sant ju!

Dock är det ju bra att min blogg är informativ och intressant ;) Och alltid lika roligt med kommentarer.

Nu ska vi strax käka ungspizza då båda är vrålhungriga efter att ha inte käkat någon frukost/lunch, ikväll blir det att göra klart lite uppgifter och sen blir det att ta det lugnt då varken jag eller André har sovit speciellt mycket inatt beroende på Keikos dåliga mage (som just nu verkar vara på bättringsvägen då hon inte har behövt gå ut varannan timme)

So LONg

Skolavslutning 2008, jag önskar jag kunde spola tillbaka tiden och gå gymnasiet en gång till.


Firework remix


uhuu

Jag hoppades att Keikos dåliga mage bara var något tillfälligt men hon har behövt ut 3 gånger inatt och hade jag haft bil hade vi kört direkt till vetrinären för att inhandla samma foder som förra gången hon blev dålig i magen då det hjälpte på engång men nu har jag ingen bil här!! Fasen.. får fixa det på något sätt ändå. Valp med diarre = Inte kul.

chiddy bang


en riktig brakare

Keiko sprang runt och gnällde jätte mycket för ett tag sedan och jag förstod inte alls varför då hon just hade fått vara ute och göra både nr 1 och nr 2. Men hon fortsätter gnälla så jag och André bestämmer oss för att ta en promenad med henne då vi tänkte att hon kanske bara ville röra på sig (har inte blivit så långa promenader i det här blåsovädret).

Så vi gick ut, det såg ut som att hon hade tänkt skita igen och André säger då "Tänk om hon gnällde för hon trodde att hon behövde skita, sen fiser hon bara världens brakare!" Vet ni vad som hände då? Hon fiser världens lääängsta brakare och det var så sjukt roligt bara för att André just sagt det innan.. men sen kom det mindre roliga, hon var alltså lös i magen och det var däför hon gnällt så mycket.. så nu hooooppas vi att det bara var något tillfälligt, för en hund med diarre är inte det minsta kul varken för oss eller för henne, men minst för henne så klart.


ej nytagen bild

Torsdag

Dagarna går alldeles för fort för jag har alldeles för mycket skolarbete som måste vara klart innan tisdag, då jag måste göra slutprov i två ämnen och far till skellefteå den 22...huuur ska jag hinna? Jag måste hinna. Det är två uppgifter som jag gruvar mig inför och det är slutuppgifterna i etik och livsfrågor och i grafisk kommunikation..det är inga nådiga uppgifter om man säger så.. men det ska nog lösa sig tillslut.

Idag har jag lämnat in den längsta uppgiften någonsin, den blev på hela 5 tusen ord..rekord för mig! Om en timme ungefär så far jag till Iksu och tränar lite afro och efter det blir det plugg hela kvällen lång, måste hinna klart minst 2 uppgifter till för att jag ska hinna med alla andra.


kom igen nu

Jag hittade en tävling när jag klickade mig in på Fokis blogg där man har chansen att vinna en Ipad via ONOFF, tävlingen går ut på att man ska skriva ett rim om en surfplatta och visst borde jag vinna? ;)

Barnen springer glatt omkring
dansar hoppar, runt i ring
Julaftonsmorgonen är nu kommen
för vissa allra första gången

Glädjen är stor och maträtterna många
ta nu inte på dig byxor för trånga
Kalle Anka på tv nu har visats
många i köket färdigt har spisat

Klappar öppnas nu överallt
det sprids en värme, inte det minsta kallt
Alla undrar vad pappa har fått
hans ögon lyser det klaraste blått

I hans hand en manick han håller
mormor undrar, vad är detta för tjoller?
Detta min vän är en gudagåva
information i massor den in kan håva

Pappa vill att alla ska fatta
glädjen över en ny fin surfplatta
Mormor fortfarande inte förstår
men glädjen hos pappa, den består!


Av LinnPE the one and only.. eller det kanske är nisse som är the one and only, men nu ville jag vara det också.

Baksmälla


ett tips

Nu är ju klockan egentligen lite för mycket för att jag ska göra det här men jag blir så fast och det är kul.

Men ifall du har tråkigt så är ett tips att söka efter bloopers på youtube. Tex från serier som Friends, two and a half men och how i met your mother.. jag tycker det är jätte kul iallafall! Så gör det vetja.


wopsi

Kan ni gissa vad detta är för något?



Ni som gissade på en liten valp-tand hade heeelt rätt haha. Jag såg nyss hur keiko gick och puttade på något hårt med nosen så jag gick ju såklart och plockade upp det och såg att det var en liten tand som hade lossnat. Hon har ju redan tappat ett antal tänder, men de tror jag att hon har käkat upp.. men inte denna!

tattoo

Igår fick jag en sån där impuls tanke som jag kan få lite då och då.. denna gången gäller det att jag vill tatuera mig igen. Jag har ju redan 2 stycken, och dessa sitter på ställen som jag lätt kan dölja och det är även sådana tatueringar jag vill fortsätta med.. att de ska gå att dölja enkelt ifall jag vill det.

Jag är inte mycket för stora tatueringar som ska sitta längst efter armar osv, utan jag tycker det är skitsnyggt med tatueringar längst efter ryggraden, revbenen, skuldran,handleden osv.. och såklart där jag redan har mina andra två hehe.



Det enda som stoppar mig nu är att jag har inte riktigt råd.. eller jag har råd men eftersom jag än så länge kommer vara utan inkomst efter jul(ifall jag inte får ett jobb som jag såklart hoppas på) så känns det lite dumt att lägga ut pengar på något som kan vänta lite. MEEEN jag vill så gärna.. vi får se vad tomten kommer med i julklapp då jag inte helllleer är så mycket för stora tatueringar utan hellre vill ha något litet eller en textrad eller två så blir det ju därför inte lika dyrt. Så vi får see..

mina syskon

Jag har ju varit dålig på den där listan på 30 dagar, så nu kommer jag plocka lite hejvilt och kanske komma på egna saker att skriva om vissa dagar då en del saker på listan kändes lite för jobbigt att skriva om.. vill inte tänka för mycket ;) haha

Så nu ska jag skriva om mina syskon! Jag skriver bara om mina helsyskon nu men jag har även ett antal "bonusyskon" och har även en halvsyster.


Jag har en storasyster som heter Tina Pettersson, hon är 22 år men ändå så är hon bara 1½ år äldre än mig så därför har vi haft lätt för att ryka ihop under åren hehe. Hon bor i Umeå med sin pojkvän som även är Andrés polare och de bor just nu bara ett stenkast från oss så det kan vara bra ibland att ha henne så pass nära (som ikväll när hon ska hjälpa mig att plugga haha). Hon pluggar just nu till grundskolelärare.

Tina är smart och ja, hon är smartare än mig när det gäller ämnen i skolan. Dock är jag bättre än henne på sport så det jämnade ut sig haha. Jag och Tina är inte lika varandra, varken i utseendet eller till sättet men ändå så har vi lätt för att prata med varandra och även lätt för att bli sura på varandra. Så jag har haft många roliga stunder tillsammans med Tina men även många mindre roliga stunder men det hör ju till hela syskongrejen, huvudsaken är att vi alltid blir vänner när vi har bråkat och det är ju viktigast!! PUSSPUSS på dig min lilla räka


(bild från 2007, mika 13 år och jag 17 år, hittade ingen ny bild på oss haha)

Jag har även en lillasyster som heter Mika Pettersson, hon har klivit in i fjortisåldern och är nu 16 år gammal, dock så är hon inte lika fjortis som många andra är i den åldern och det är jag glad över, men hon har också sina stunder där man måste stanna upp innan man blir galen och tänka "jag har också varit sådär" haha.. men sån tur är så börjar det växa bort och snart blir hon lika förståndig som jag!

Mika är också smart men eftersom hon är yngre än mig så kan jag ju inte säga att hon är smartare än mig, än så länge iallafall hehe. Mika vill bli läkare vad jag har förstått det som och hon går omvårdnadsprogrammet i skeå jag hoppas hon lyckas med det så att hon kan köpa en flott lägenhet till mig senare i livet! Jag och Mika är mer lika varandra i utseendet än vad jag och Tina är och en sak som jag och Mika har mycket gemensamt är att vi båda älskar musik och att sjunga. Hon är väldigt duktig på att sjunga och jag har försökt få henne till att vi ska göra lite musik ihop men de blir aldrig av.. hon vill bara vara med sina kompisar och sin kille haha.. stackars mig. Sen när jag inskaffar mig en gitarr så kommer hon vara min personliga gitarr lärare då hon är duktig på att spela och jag bara kan spela introt till nothing else matters. Så PUSSPUSS på dig min lilla gubbe.

mum

Jag har hamnat lite bakom gällande den där listan på 30 dagar, vi får se ifall jag orkar skriva ikapp eller om jag skippar några dagar haha.

Nu ska jag se en film och ta lite paus från min hjärna, Inhale heter filmen och jag hoppas den är bra.

Tidigare idag när jag skulle fara och träna så började Keiko skälla "OOOH NOO" tänkte jag i mitt tjocka huvud.. men så tänkte jag till lite längre där att hon får inte lära sig att varje gång hon skäller så kommer vi tillbaka. Så jag gick ändå och hade lite dåligt samvete.. dock så har vi bra grannar så jag smsade grannen som bor vägg i vägg med oss och bad henne tjuvlyssna ifall hon fortfarande var galen, men hon hade slutat skälla bara en liiten stund efter jag hade gått så det kändes BRA.

Sen när jag har tränat klart på iksu så ringer jag André och han har glömt nyckeln så han sitter utanför.. så keiko hade alltså varit ensam i 2 timmar när jag kom hem istället för ungefär en halvtimme som var tänkt.. lillLA gummsan!! Men det är ju duktigt iallafall av henne att ha klarat så pass länge!


Jag satte på henne min sjal bara en liten stund innan vi gick ut för ett tag sen (hon hade inte på sig den ute) och kooolla så söt haha =)



god jul kort

Många julkort pryds av föräldrarnas egna barn... Mammas julkort pryds av hennes katter

säger ju det, hon tror att katterna är hennes riktiga barn........

Lucia dag

Goddag!

Just nu sitter jag här och hoppas på att Keiko ska somna då jag har tänkt ta bussen som går 11.50 ner till Iksu och träna Zumba med Tina. Eftersom André slutar kl 12 så kommer hon inte bli ensam så länge men man vet aldrig med den där damen. Ibland går det jätte bra att lämna henne själv och sist när André var själv hemma och skulle gå på ica så blev hon helt gaalen.. så jag hoooooppas att hon är lugn när jag ska fara, kan ju inte fara iväg ifall hon sitter och skäller som en galning så jag håller alla tummar på att hon ska somna snart..brukar gå 13984 gånger bättre när hon är trött :)

Sen när jag kommer hem så blir det plugg i massor.. men nu peppar jag till träning!

Idag är det ju Lucia också

från google

Jag minns när jag blev vald som lucia i 5an, jag tror det bara var för att jag hade längst hår och att de inte ville ha en lucia med blondt hår haha men lucia har jag iallafall varit en gång och aldrig mer. Det var såå jobbigt att ha alla de där ljusen på skallen och det droppade stearin i ansiktet och fulla håret. Men ha en kul lucia iallafall vad det nu är man ska göra för speciellt förutom att käka lussebullar.

söndag 12 december

Goddag.

Idag mår jag som man förtjänar efter en utekväll med för mycket av det goda. Dock hade jag kul och vi sjöng kareoke igår för hela krogenkrogen.. verkligen vackert.. vi sjöng "Sexy Bitch" hahaaa.. ja det var kul iallafall och idag dunkar mitt huvud och min kropp är heeelt slut. Så man kan väl säga att jag inte riktigt prioriterat rätt idag då jag verkligen behöver plugga men jag kan inte nu för mitt huvud hänger inte med..får se ifall de blir bättre om någon timme. Nu ska jag fortsätta ligga i soffan och dricka julmust!

lördag

Min fot gör inte alls lika ont i dag (Jiiiiho) och jag har just gjort mig klar för fest..känns lite wierd att göra sig festfin den här tiden på dygnet men eftersom vi ska på systemet om en timme och därefter direkt vidare till Katie på ålidhem så blev det så. 

Jag har försökt locka mitt hår men jag sitter nu och funderar ifall jag ska skita i lockarna då det ändå snöar ute = lockarna kommer bli förstörda.. VILKET PROBLEM VA? Så vi får se hur jag görrr.. Vädret är då sämst och det känns lite riskfyllt att köra på högaskor ikväll men eftersom jag inte har några snygga platta skor som passar till mina byxor så "måste" jag ha skor som är farliga på vinterunderlag.. ett annat väldigt jobbigt problem ;) Haha skämt och sido.. nu ska jag fortsätta med mina grubblingar och sen bär det av mot äventyr.

Idol 2010 - Jay

Jaaaaaaaa den bäste vann och nu är jag nöjd. Sen att det "är bättre att komma 2a för det går alltid bättre för 2orna" är ju egentligen bara skitsnack, det blir vad man gör de till helt enkelt.. Vill man gå långt så gör man det nu när man har en sådan möjlighet, som Agnes har gjort och jag tvekar inte alls på att Jay kommer bli känd internationellt också.

Nu ska jag borsta mina gaddar och slänga mig i säng, imorgon står det fest på schemat och jag hoppas min fot mår bättre då! Godnattens

Nu får ni ge er

Jag har läst ett antal inlägg på olika bloggar om hur dåligt det är av Jay som har flickvän och nu "är tillsammans med Minna" - enligt alla tidningar helt plötstligt är en dålig deltagare. Men hallå det är en musiktävling, vi tittar för att njuta när de sjunger inte för att lägga oss i deras privatliv.. komigen, nu får tidningarna hitta något mer viktigt att skriva om tycker jag istället för en massa skvaller om människor och vad de sysslar med. Sånt här har ingen av svenska folket med att göra, kul för dom iallafall ifall det stämmer och mer bryr jag mig inte om. Nu får svenska folket sluta leka relationspoliser!


bild från google

Nu är det snart dax för final och jag hejar på Jay! HEJA JAY

dag 10 - Bloggfavoriter

Jag har nog ingen speciell bloggfavorit, jag läser mest bloggar för att ha något att fördriva tiden med. Dock så ska ju såklart alla stora bloggare ha creds för att de orkar fortsätta och kommer på saker att skriva om varje dag. Men såklart gillar jag ju alla bloggar som skrivs av vänner och familj. Och min egen, GIVET. Så roligt det kommer att vara sen att sitta och läsa vad för onödiga saker jag har skrivit om ;)

Nu tror jag att jag ska ta en liten powernap!

Ond fot

Hejsan!!
Imorse for ju jag och Tina och tränade på Iksu, först på schemat stod ju Afro men det passet blev inställt för att det inte dök upp någon "passledare" så jag blev lite bitter på denne person som inte kom och gjorde oss glada med lite afrodans. Så därför var det alltså 30 minuter kvar till nästa pass skulle börja så då gick vi till gymmet och vandrade på de här springmaskinerna.

Sen körde vi corecontrol, det tråkigaste passet som finns men kanske också ett av de pass som faktiskt är bra för musklerna i mage/rygg. Sen stannade vi kvar i salen och skulle träna Stepmuskel.. och det gick ju bra TILLS jag trampade snett och nu har jag ont i min vänstra fot, det känns som en lätt stukning. Jag har nog stukat fötterna mer än 10 gånger under mitt liv så det är ju absolut inte en farlig stukning men en lite lätt stukning och det är ju inte heller kul, nu hoppas jag bara på att min fot är bra till på söndag!

Jag är så slut nu i kroppen och i huvudet så ikväll ska vi inte göra någonting, eller jag ska såklart se finalen i Idol men inget annat står på schemat...förutom att dricka julmust haha.


dag 9 - Min tro eller livsfilosofi

Min tro grundar sig på att jag tror det jag vill tro helt enkelt, jag skulle inte påstå att jag tror på gud för tror jag på gud så måste det ju finnas en djävul också eller hur? Och det vill man väl inte? ;) Men jag är lite kluven över allt folk berättar som varit med om nära döden upplevelser osv men varför jag tror att man ser "ett ljus" är på grund av hjärnan och en bättre förklaring till varför har jag inte.



Dock tror jag ju på spöken eller andar som man också kan kalla det för, så att man "lever" vidare efter att man dött är något jag tror på, jag hoppas det iallafall. Det skulle ju iochförsig vara coolt ifall man blev född på nytt men samtidigt inte för då kommer jag ju inte minnas något från mitt tidigare liv och kommer inte heller vara den personen jag är idag så det vill jag inte, men det skulle vara coolt iallafall. Det coolaste skulle ju vara ifall jag blev en hund eller något men fortfarande var jag till viss del.. svårt att förklara.

Så ja det är allt jag har att skriva om detta!!

Imorgon blir det trippelpass för mig och Tina, först afro dance i 45 minuter, efter det kör vi corecontrol i 30 minuter och sen blir det lite stepmuskel i en timme tror jag.. hur ska jag orka???? haha..men det fixar jag, tror jag.

Nu blir det ut en sväng med Keiko och efter det sova! Godnatttttt

opsie

Idag har vi käkat tacos, vi kom på att vi hade ändå massor med köttfärs hemma så då blir det ju inte alls lika dyrt. Men då André hade varit på ica så kom våra smarta skallar på att köttfärsen ligger ju i frysen..så det tog ett tag innan vi kunde äta haha, men nu är vi mätta och proppiga.

Jag hade egentligen tänkt att träna Zumba idag med, bara för att jag blev så positivt överraskad över hur skoj det var, men mitt huvud gör lite ont och så har jag uppgifter att göra så jag har inte riktigt tid, men imorgon ska jag och Tina träna dubbelpass igen, dock blir det ingen dans utan det blir mer styrka.

Nu piper Keiko så nu ska vi ut på en promenix i det somriga vädret.

guten tag

Godmorgon!!
Keiko valde att vakna kl 8 idag, vilket är väldigt tidigt om man tänker på att hon på senaste tiden har vaknat SENAST kl halv 10 haha.. dock så kan man ju tycka att det spelar mindre roll då jag gick och la mig så tidigt igår, men jag kunde inte somna ordentligt föränn efter kl 00.00 för at André lever om så JÄVLA mycket hela tiden, sen så låg keiko och pep så då var han tvungen att springa ut med henne och ja så gick det med min idé om att vakna upp pigg idag.

Har jag träningsvärk då? Nej inte än, men då slår det väl till imorgon eller så kanske jag har tur och inte alls får träningsvärk..vi får väl se!

Nu ska jag käka frukost och idag ska jag plugga heela dagen lång, gu så kul.

oooooooooooooh så trött

Har just kommit ur badet/duschen och jag höll på att somna, jag är så sjuukt trött men det är SKÖNT. Träningen var skit kul, afro har vi ju kört innan men Zumba var roligare än jag trodde..det var lite svårt att hänga med på vissa steg men lika kul var det ändå! På fredag tränar vi igen!

Nu ska jag hoppa i säng och se på efterlyst och efter det ska jag nog sova, om jag inte somnar innan dess så att säga haha.

iksu

Jag har testat locktången och jag är inte alls bra på sånt där så jag lär få träna ett par gånger innan jag blir nöjd haha.

Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska ticka fram några minuter till jag ska gå ut till bussen och efter det kör vi dubbelpass! Undrar vem som kommer att ha mest träningsvärk imorgon?

Tidig julklapp

Jag har fått min julklapp från André idag, jag hittade en grej jag ville ha och så sa han Okej, och så bestämde vi att jag kunde få den i förskott =)


Artist curling iron 19 mm
En Locktång! Min hand ser ju lite rolig ut också men nu ska jag testa och se ifall den är så bra som alla säger. Kenza bla använder ju denna och hon får ju till riktigt fina lockar, så vi får se jag är inget proffs på sånt här, men det är väl bara att träna!

Bästa liveframträdandet jag någonsin hört

Justin Nozuka - Save him


VILKEN INLEVELSE och lika bra live som inspelad, ooooooooooooooooooooo så bra!!!!! Alla hår på kroppen flyger upp i taket, tillochmed så att jag nästan får en tuppkam, så bra är det. Så lyssna på hela nu!

Dag 8 – Favoritsaker

Godmorgon!

Mina favoritsaker är många saker. Blandannat så måste jag ju säga att min kära laptop är en av mina favoritsaker eftersom att det är nog den jag använder mest. Tvn är ju också en sak, så den är nog med på min lista över favorit saker också. Men utöver elektronik så måste jag säga alla mina saker jag har i en kartong som står i vårat lilla förråd här i lägenheten. Där i finns många saker, blandannat mina dagböcker som jag skrev när jag var liten som är vääldigt roliga att kolla i, mina fotoalbum från då jag var liten och så en massa annat.

Så det är många nya men också många gamla prylar som jag håller hårt i! Men alla gamla saker i min kartong är saker jag aldrig vill förlora för det går inte att få tillbaka så de grejjerna är jag mycket rädd om!

På tal om annat så ska jag träna idag (japp det är sant), jag och Tina ska tillochmed köra DUBBELpass på Iksu, först Afro och efter det ska vi testa Zumba och jag hoppas det inte är så svårt. Jag har ju sagt upp mitt Iksu kort men vi får se, det finns nog en liten chans till att jag måste skaffa ett nytt kort OM det visar sig att vi kommer igång med träningen nu under december månad. Jag sa upp mitt kort just för att vi aldrig tränade och jag la ut en massa pengar på något jag inte använde, så vi får se hur det blir.

Nu däremot ska jag slö-surfa lite, kolla bloggar, aftonbladet och allt sånt där onödigt som man har fått som en vana och efter det ska jag skriiiva på mina uppgifter.

Det har ju som ni sett inte alls blivit mycket bilder på sistone, men jag har faktiskt en bra bortförklaring till det. Mitt minnes kort är borta!! Jag har ingen aning om vart det är, antingen så har Keiko käkat upp det eller så ligger det någonstans på golvet.. Ska leta det senare!

Dag 7 - Mina vänner

Mina vänner är de bästa vännerna som finns, jag har inte alls så många som jag kan kalla för mina vänner men som man brukar säga - Hellre få vänner som man verkligen kan lita på än massor med vänner och man inte kan lita på en enda. Såklart har jag många bekanta vilket är väldigt bra många gånger också.

Mina närmaste vänner är alla härliga teater brudar, även om vi inte ses så ofta så vet man alltid att de finns där för en och när man ses efter en längre tid så känns det som att det var igår. Så kort och gott så älskar jag er mina fina vänner och ni vet precis vilka ni är :) Jag ser fram emot våran utlandsresa tillsammans som vi har pratat om i flera år men som aldrig blivit av ;) haha, men de kommer de kommer!


Mindre lyckat.

Imorse ringde jag till en arbetsgivare för att eventuellt få komma på intervju på ett café Jag ringde alltså 4 gånger innan någon svarade, och när jag äntligen fick ett svar så svarar denne personen
- Hallå?

VILKEN arbetsgivare svarar utan att presentera sig med namn? Väldigt oproffisionellt enligt mig. Jag presenterade mig och var ju tvungen att kolla så att jag hade ringt till rätt ställe, och ja det hade jag gjort. Arbetsgivaren var heller inte så bra på svenska så jag hörde knappt vad som sas, men det jag uppfattade var att man var tvungen att ha varit arbetssökande i 3 månader hos arbetsförmedlingen för att få söka det jobbet.. Varför skriver man inte det i jobbansökan då? Nej det där sög verkligen så jag har varit på lite dåligt humör idag.

Vi har just kommit hem från en promenix med Keiko och nu ska jag börja skriva på ett nytt inlägg som ska handla om mina vänner!

Obssesed

Det har inte blivit så mycket plugg nu ikväll (oops) men har däremot sett en helt okej film som heter Obsessed där Beyoncé Knowles har en av huvudrollerna.


Bild från google

Det här är en sån film man blir arg av samtidigt som man inte kan sluta se.

dag 6 - Om det här vore min sista dag

Ja, om det här vore min sista dag så skulle jag ta det fetaste lånet och spendera på en massa skit så sen när jag dog så skulle min familj få ta över mitt lån.... haha nej jag skojar bara.

Jag vet inte vad jag skulle göra då jag inte skulle hinna göra allt man drömmer om att få göra, nej men jag vet inte det finns väl en massa saker, men jag skulle iallafall samla alla som står mig närmast och så skulle vi göra något tillsammans och sen bara säga de finaste sakerna till varandra.. ja det skulle jag göra.

Nu ska vi strax gå ut på en till promenad för den lilla skiten blir aldrig trött, hur långt man än går så ska hon ändå springa före med sina små ben.

Efter det så ska jag se the walking dead och sen blir det pluggerier.


Måndag

Idag trodde jag att jag skulle få pengar för min låt som spelats i radio då jag fick ganska bra betalt förra utbetalningen som skedde. Men inte hade jag fått några pengar och jag mailade då för att kolla ifall jag ens skulle ha det.. Men tyvärr så var det alldeles för lite pengar för att de skulle betalas ut haha det känns såååå surt just nu då jag verkligen trodde jag skulle få en liten summa iallafall - lagom till jul och allt, men icket. Så det är bara att bita i det sura äpplet och glömma det.

Strax ska vi gå ut på en promenix med Keiko, och efter det ska jag börja på mina uppgifter jag har denna vecka vilket är ganska många.

Innan jag somnar

Så måste jag bara lägga upp den här låten, jag tror jag la upp den förra året också, men detta är, enligt mig den bästa jul-låten.

Flo-rida



Om du precis som jag gillade den så finns den redo för dig på spotify i bättre kvalité ;)

Såja

Nu har jag lämnat in min uppgift, vi skulle göra om ett bokomslag till en bok vi nyligen läst och jag tog en av twilight böckerna och jag är ganska nöjd med resultatet även om det blev enkelt så tycker jag nästan alltid att enklast är bäst.

Ska strax hoppa i säng men innan det så ska jag lyssna på lite gooooo musik.

André visade mig just den här videon haha

Julskinka och bakning

Julskinka med stark senap är så jääkla gott, jag vet inte om jag redan har skrivit det men det tåls att skrivas igen. André har iallafall köpt en färdig kokt julskinka (lyxigt) och nu ska jag baka.. jag som sa att vi inte hade råd , men det sket jag i just nu haha. Så nu ska jag baka och sen ska jag se till att lämna in uppgiften i tid!


dag 5 - vad är kärlek?

Kärlek är ett svårt ord att förklara vad det står för. Man kan ju känna kärlek till både en människa, djur och till något man gör så jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det så jag tror jag passar på den här dagen.. kanske.. jag uppdaterar senare ifall jag kommit på något bra att skriva om kärlek haha.

Prinsen av egypten

Godmorgon!
Keiko vaknade för 45 minuter ungefär så det var bara att klä på sig och gå på en liten promenix och nu ligger hon och sover igen. Hon är dålig på att äta mat på morgonen också, vilket gör mig lite snål haha då tänker jag "men äääät maten kostar pengar!!" men man kan ju inte tvinga henne.

Nu hade jag tur, för nu börjar Prinsen Av Egypten på kanal 5, en av de bästa disney filmerna! Och att den är på svensk tal gör absolut ingenting för mig eftersom jag aldrig sett den med engelskt tal tror jag. Så nu ska jag se den och efter det ska jag göra klart min uppgift.

Harrys potta

Jag har så tråkigt att jag nu har tänkt att ha lite harry potter maraton med mig själv..tragiskt hehe. När vi var ute och gick med Keiko bara för en liten stund sen så svängde vi förbi ica, och jag inhandlade lite godis och julmust.  Julmust är så jääääkla gott, lite farligt då jag går runt och är sugen på det hela tiden haha.

Apotek - Arnes julmust är näst godast, så den får duga idag. Annars så är Nygårdas överlägset bäst.

majs

Nu har vi just käkat middag, pyttipanna, vi lyxar inte i onödan i dessa fattiga juletider.. kom igen nu vill jag har ett jobb!

Annars så hade jag tänkt se kung fu panda på 5an nu då jag minns att jag tyckte att den var bra MEN nu såg jag just att det är svenskt tal vilket då gör att jag inte alls kan se den..tusan, vad ska jag då göra? Jag är sugen på att festa och på att baka.. bra kombination? Festa kan jag inte göra och baka kan jag nog inte heller göra då jag inte har råd att lägga ut en massa pengar på onödiga saker just nu. Jag får helt enkelt hitta på något annat att göra.


jag bjuder på en gammal bild från 2003 då vi var på Piteå Summergames och lirade fotboll, de var tider de!

dag 4 - vad jag bjuder på för mat

Inlägget försvann så nu måste jag skriva om vad jag bjuder på för mat ännu engång.

Alltså mat mat mat, jag kan ju laga vad som helst egentligen bara det att vi köper ju inte så exklusiv mat utan det är vanlig husmanskost vi käkar. Förut var det nästan bara André som lagade mat men vinden har vänt ;), förutom mat så kan jag faktiskt säga att jag är bra på att baka!

Men om jag skulle bjuda på en maträtt så skulle jag bjuda på pastasås och spagetti bara för att det är så enkelt och så är det ju super gott också!

Cava

Sen jag skrev det tidigare inlägget så har jag hunnit sova, se på idol, käkat popcorn och spelat Andrés nördiga spel Call of duty.. det är ganska roligt faktiskt, en liten stund sen blir jag less på alla som skjuter ner mig.

Påtal om idol så är jag lite besviken över att Minna fortfarande är med då jag tycker hon är bra endast på att ta de högsta tonerna som går ungefär, vilket jag absolut INTE kan så egentligen ska man ju inte klaga men man har ju rätt till en åsikt. Men nu hejjar vi på Jay!

Nu ska vi se en film och efter det blir det sängen, så godnatt!

what to do

Nu har vi just käkat middag - ica's mozarella pizza (godaste) och nu är jag trött och har ont i huvudet och vill hitta någon serie att se ett tag fram till jag ska ner i tvättstugan igen och innan idol börjar. Ikväll ska vi inte göra något speciellt, jag orkar inte och så har jag lite plugg som ska göras i helgen också men vi får se ifall jag gör det ikväll eller imorgon.

Dag 3 - Mina föräldrar

Godmorgon!
Dags att skriva om mina kära päron då!


Min mamma heter Kathrine, nu höll jag på att skriva att jag har ingen aning om hur gammal hon är....eh... hon är 46 år gammal (visst?) och är gift med Peter vilket jag är väldigt glad för då han är den bästa "plastpappan" man kan tänka sig. Mamma, ja vad ska jag skriva om dig lilla mamma? Min mamma är väldigt snäll och omtänksam och hon vill oss alltid det bästa, och andra då de förmodligen kommer att "få barn" så snart som möjligt då de har blivit fosterfamilj för barn som har det svårt i sitt eget hem vilket säger ganska mycket om hur både hon och Peter är som personer.

Om jag ska skriva något negativt om min kära moder så är det nog att hon ibland pratar utan att tänka efter att det kan uppfattas på fel sätt ;). Jag skulle inte säga att jag är speciellt lik mamma i sättet, jag tycker inte heller att jag är lik mamma i utseendet (men jag tycker inte jag är lik pappa heller). Min mamma är såklart den bästa och vi har haft våra bråk men eftersom jag är hennes lilla kaka(mitt första ord jag sa) så kan inget skilja oss åt! Mamma har ett mellannamn som hon hatar, därför är det roligt att ibland, inte ofta kalla henne för det så att hon blir galen som en strut. Mamma har även 2 katter, som jag tror att hon TROR är hennes egna barn.


Alice

Sibell

Som slutord så skriver jag kort och gott: Jag älskar dig min kära mamma!

Min Pappa heter Michael och är 49 år och när jag gick i 8an så flyttade jag till pappa på heltid då jag gick skola i stan, hade alla mina vänner där och har bott där ända fram till jag flyttade till Umeå i våras. En annan anledning varför jag flyttade till pappa är för att det var så mycket lugnare där än hemma hos mamma där det alltid var människor överallt och jag är lite så att jag vill kunna ha lugn och ro när jag känner för det. Min pappa är smartare än jag därför är han lärare haha. Pappa är som mamma väldigt snäll och i sättet är jag och pappa väldigt lika, vi båda är inte pratkvarnar i onödan och när det gäller humöret så blir vi båda väldigt arga när vi väl blir det, därför är det tur att det inte händer så ofta haha.


Pappa kan också vara lite knäpp so m jag och då menar jag inte på det dåliga sättet utan på ett roligt sätt. Ibland händer det att pappa kan komma och tralla på något som inte har något som helst med det man gör-att göra. Han lagar god mat men det har hänt några gånger att maten har varit så stark att den inte går att äta haha. Jag fick göra mer saker för pappa än för mamma när jag var yngre därför var ju pappa liiite bättre än mamma när man var i fjortisåldern. Pappa är också en duktig fotograf och det är roligt när han har vunnit något pris för ett foto han har tagit för då ser man att han är väldigt stolt även fast han inte visar det så tydligt ;).

Så kort och gott om min pappa också: Jag älskar dig min kära pappa!

( nu förväntar jag mig de bästa julklapparna för att jag skrivit så snälla saker... hehe skoja bara )

It no pretty


I'm Awsome


Dag 2 - min första kärlek

Godmorgon! Jaha nu ska jag skriva om min första kärlek då, känns ju lite wierd då jag är sambo med André nu så jag kommer inte gå iin på några detaljer haha.

Jag skulle säga att jag har haft 2 seriösa förhållanden innan jag blev tillsammans med André. Ett på ca ett halvår och det andra på ca 10 månader. Så nej André är faktiskt inte min första kärlek. Sen finns det ju alla de man var "tillsammans" med när man var mindre men de räknar jag inte faktiskt, då det var mer "åå han är snygg därför är jag kär i han" haha..

Men det mest seriösa förhållande jag har haft är nu, även om André dumpade mig där ett tag (den jäveln!!! hehe) så insåg han att jag är bäst och att ingen är likaa bra som mig... hahaha.. nä okej jag kan försöka vara lite seriös. Nu i sommar kommer det vara 3 år sedan vi träffades hos Plesner på midsommar för första gången. Och den 5 juli 2011, 3 år sedan vi blev tillsammans. Och nu bor vi ihop och har en hund.. hur ska detta sluta? Inga barn iallafall haha! Kanske en volvo ;) fast jag har ju redan en volvo, så det enda som fattas då är ju en villa.. men HE BLI INGE AV heller haha. Ja nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer, så detta får duga.




Sen skrev mamma till mig på facebook nyss om att jag skulle skriva något fint om henne,men du får vänta till imorgon mamma då man ska skriva om sina föräldrar!

Dag 1 - Presentera dig själv

Jag heter Linn Alexandra Pettersson, jag är 20 år och bor i Umeå tillsammans med André Boman, han är en riktig gubbe snart, hela 23 år gammal. Tillsammans har vi den sötaste OCH knäppaste hunden, en samojed på 5 månader vid namn Keiko. Varför hon heter Keiko? Fråga André, jag ville att hon skulle heta Khira men det vill inte han, så jag gav med mig! (whyy god why???, nä skojar bara.. Keiko passar på henne)

Vi bor i en studenlägenhet på hela 69 kvadratmeter, alltså lite onödigt stor. Varför har vi en 3a då? Jo för att André ska få plats med sin dator.. haha, så han har ett datarum för sig själv. Nu vet jag inte om jag riktigt är inne på rätt spår med att presentera mig själv men för att det inte ska bli alldeles för kort så måste jag ju baka in lite andra grejjer.

Jag är född och uppvuxen i Skellefteå, hålans håla fast ändå ett ganska bra ställe ibland, men bara ibland. Jag har gått grundskola i Ursviken upp till årskurs 6, sen när jag skulle börja 7an så sökte jag och en kompis till en friskola med inriktning på idrott och vi kom in där! Så på högstadiet gick jag på en skola som heter Freja, dom ska lägga ner..kanske säger lite om hur utbildningen var? haha.. Men jag hade en rolig tid!

Sen när jag skulle börja gymnasiet så velade jag fram och tillbaka, jag sökte dans som första val och kom in på det MEN jag tackade nej. Då kom jag in på omvårdnadsprogrammet som jag hade som 2a val men jag tackade nej till det också. Jag hade alltså valt linjer som jag inte ens ville gå.. smart där. Så slutade det med att jag pratade ihop mig med en annan tjej som jag var mycket med och vi fick veta att det fanns lediga platser på teaterlinjen och att det var en slapp linje (KANON tänkte jag), så vi kom båda in på det. Var det en slapp linje då? Ja ganska, men väldigt mycket plugg i vissa perioder. Men jag ångrar inte att jag valde teater tillslut, den bästa klassen och jag har fått de bästa vännerna därifrån så jag är väldigt tacksam och så hade vi ju jävligt roligt också!

Efter att jag hade gått ut gymnasiet så började jag söka jobb och fick ett ganska direkt, den 29 juni 2009 blev jag anställd på Xzakt Kundrelation i Skellefteå, och jag ska inte gå in på den arbetsplatsen, själva arbetet var kul och jag lärde känna många härliga personer. I Mars 2010 sa jag upp mig då jag skulle flytta till Umeå, så därför började jag söka jobb som en galning och fick till slut komma på en intervju. Det gick bra och i April i år så började jag jobba för bredbandsbolaget här i Umeå, men av olika anledningar så valde jag att avsluta min anställning där och satsade sedan på att läsa upp mina betyg inför framtiden.

Så just nu pluggar jag på distans och mina kurser är slut den 26 december, så nu är jag på samma bana igen - söker jobb. Jag hoppas nu på att bli uppringd av två arbeten jag har sökt och jag hoppas såklart på att jag får båda två, det skulle vara guld värt.

Jag älskar att sjunga och har spelat in en cover på Jason Mraz - Im yours som fortfarande, efter 3 år spelas på p4 västerbotten, det ni haha;)Sen har jag även spelat in en annan låt med title Nothing At All, jag minns jag blev så stolt när de visade sig att de finns på Spotify(och är fortfarande stolt såklart), tyvärr så ligger musiken lite på is just nu, men jag planerar att någongång ta upp det igen!

Annars då? Jag är jävligt envis och när jag blir arg så blir jag riktigt arg, det vet inte många men de som har erfarat det kan mycket väl intyga..hehe.. Dock så blir jag inte arg ofta, så jag tror det har något med att göra att när det gått för lång tid och jag byggt på mig massor med ilska så smäller jag av om någon säger eller gör fel sak vid fel tidpunkt. Annars så tycker jag att jag är en väldigt snäll person, nästan för snäll ibland och jag är också väldigt knäpp, fast på ett bra sätt ;). Därför passar jag och mina vänner väldigt bra ihop, för vi alla är lite smått knäppa haha! Och André också då såklart, ifall någon skulle se hur vi beter oss ibland så skulle folk klia sig i huvudet och fundera på ifall det står riktigt rätt till i våra huvuden, men det är roligt att släppa loss, våga fjanta sig och clowna runt!

Nu vet jag inte riktigt vad mer jag ska skriva utan jag kan, precis som Tina gjorde, lägga upp lite bilder under de år som gått!


vet inte hur gammal, men skulle gissa på 6-7 år kanske? (varför det är en reva i mitten är för att jag minns att jag tyckte att jag var så ful på den bilden så jag skulle förstöra den, men ångrade mig haha)


Här tror jag att jag är i ungefär samma ålder som bilden ovan


13-14 år


15 år och en riktig fjortis, jag hade inte så blondt hår som det ser ut på bilden utan jag hade en massa slingor.


17 år


18 år med permanentat hår!


19 år


Och nu hela 20 år! Rårå fick vara med här också ;)

Livet tickar på!!!!!!!!!


Nu ska jag härmas.

Jag hittade en lista på min syster, Tinas blogg om att man ska skriva om olika saker för varje dag fram till den 30 december. Jag känner lite både och till det här men samtidigt så är det ju bra, för då har jag ju något att skriva om!

Dag 01
– Presentera mig själv
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat? 
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Vänner
Dag 08 – Favoritsaker
Dag 09 – Min tro eller livsfilosofi
Dag 10 – Bloggfavoriter
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – 10 saker du inte vet om mig
Dag 13 – En vanlig dag hemma hos mig
Dag 14 – Dåliga vanor och laster
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Första kyssen
Dag 17 – Barndomsminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina dåliga sidor
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Mitt hem
Dag 24 – Det här får mig att gråta      <<<<<<< Passande dag att skriva om det där? haha
Dag 25 – Det här är jag bra på 
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Saker jag saknar
Dag 29 – Det här ska jag bli när jag blir stor
Dag 30 – 10 dödssynder

Så efter vi har varit ute med Keiko så kommer jag alltså skriva en presentation om mig själv, håll utkik! ;)

onsdag

Jag mår forfarande dåligt och jag tror jag har lite feber, men inte så farligt egentligen. Idag måste jag fixa så att jag kan fortsätta med mina uppgifter då jag ännu inte fått det där lösenordet, och jag vill ju inte vänta allt för länge.

Idag har jag sökt ett annat jobb också, min positiva hjärnhalva tänker: "Om jag bara kunde få båda jobben då ett av dom är varannan vecka natt och det andra är deltid på dagen..moooneeey". Men då tänker min negativa hjärnhalva "varför har dom inte ringt än...?" Men jag avvaktar..och hoppas på det bästa - att jag åtminstånde får fara på intervjuer!

Nu ska jag göra middag, men jag vet inte riktigt vad då André inte är hungrig och jag orkar inte laga värsta måltiden bara till mig.. så det blir kanske nudlar.

Just det, idag så tvingade jag André att köpa något äckligt som vi kan smörja in kopplet med, för nu när hon äntligen kan gå hyffsat bra i kopplet med det där tricket så börjar hon ändå bita i kopplet när vi börjar närma oss hemåt. Så André köpte ättika, jag öppnade locket och så börjar hon SLICKA PÅ DET? "Vad är det här för konstig hund?" tänkte jag, men så stoppade hon ner heela tungan i flaskan och det gillade hon INTE hahaaa.. det såg så himla roligt ut och nu gillar hon inte lukten av ättika, så vi ska testa det nu när vi ska gå ut på promenad om ett tag.

RSS 2.0