HEJDÅ SVERIGEE

Detta blir sista inlägget innan vi drar!

Sitter och fixar sista låtarna till mp3n nu också

Med Andrés super stora hörlurar, fast dom är bättre än mina HEHE

OCH jag måste ju bara skriva: KRASHAR PLANET OCH OM VI DÖR, DÅ VET ALLA VILKA SOM SKA TA ÅT SIG AV MIN KÄRLEK TILL ER. Var bara tvungen liksom.  Ps. Gör en cool begravning isåfall, bra musik är viktigt och ingen ska ha svarta kläder ;) Sen kan Mika sjunga im yours som ett minne av mig också, nä så hemskt, nog om det.

SÅ HEJDÅÅÅ SVERIGE VI SES DEN 7 IGEN, sen ses vi på stadsfesten den 11 alla ske-bor :)



Ska jag skratta eller gråta, äh jag gör båda

Har fortfarande kvar den eländiga hostan, men inatt fick jag iallafall sova lite mer än igår natt så det är väl positivt kanske. Alltid värst på morgonen och kvällen.

Det värsta kommer väl vara när vi sitter på planet och jag sitter och hostar och får arga blickar på mig av folk som tänker "DIN JÄVEL, om du smittar mig till min semester så ska du förbannas i helvetet" eller något. Men ärligt så tror jag inte att jag smittar, smittar hosta? Hostan kom efter min feber och har bara inte velat försvinna och André är då frisk än så jag tror inte jag smittar.

MEN nu ska jag in i duschen, sen ska jag packa och packa, sen klockan 14 kommer Tina och Rickardh hit med tinas packning eftersom jag och hon ska dela på en bamsestor väska. Sen vid 15 tiden sticker vi ner mot stan, kilar in på forex och växlar pengar, sen ska jag in på apoteket och köpa ett par öronproppar som heter Earplanes som ska hjälpa att tryckutjämna vid lyft och landning i planet så jag inte spräcker en trumhinna eller nåt. OCH sen ska vi käka och därefter vidare till flygplatsen. Dock blir det nog lite dövandring på stan eftersom planet inte går föränn 20.30 men det går nog bra ändå! JIHO inte länge kvar nu! Tjolahej tjolahopp

IMORGON ÅKER VI JU

Jag tror inte min hjärna har fattat att det är imorgon vi åker, jag sitter bara här och hostar så lungorna flyger ut och in, MEN jag har nu köpt 5 paket med halstabletter som jag ska ta med mig ifall det inte vill ge med sig. Jag har inte ens packat mycket, har endast slängt ner lite kläder och ett badlakan ! Fast iofs så är det ju bara 1 v, så mycket behöver man ju inte, förutom en massa solskydd =)


Bye bye lost


Nu har jag sett
Säsong 1
Säsong 2
Säsong 3
Säsong 4
Säsong 5
Och Säsong 6

Av Lost, såg sista avsnittet alldeles nyss och är det bara jag som sett alla avsnitt som inte fattar något, jag ska inte spoila ifall det är någon som har tänkt /håller på att se lost nu men vafan hände, bara jag som trott något helt annat? haha sjukt iallafall, men skönt på ett sätt att jag nu har sett klart allaaa dessa avsnitt.

Ärligt så var det ju inte alls den bästa serien jag har sett, Flashforward är mycket grymmare, men lost hade något speciellt som gjorde så att jag inte kunde sluta se det, lagomt spännande serie och skumma saker som hände hela tiden..

Så slut med lost.

Idag har jag börjat packa också, och det känns väl lite sent med tanke på att vi åker imorgon men det är inte alls mycket kläder som jag har packat iallafall, blir mer medicin och sånt skit. Så jag lär väl fortsätta packa, sen ska vi dra på willys och inhandla massor med halstabletter och snus så vi klarar oss i 1 vecka :)

Inte okej

Fyfaaaan, i natt har jag vaknat en miljon gånger och hostat lungorna av mig. Kändes som jag hade feber också men det hade jag inte som tur var, men ärligt.. SKA MAN INTE BLIR FRISKARE VARJE DAG? Fast jag vet inte, idag har jag en annorlunda hosta än vad jag hade igår, kanske är positivt? att det börjar gå över? vad vet jag, jag brukar aldrig ha hosta i normala fall men nu minsann har jag det.

Vi skulle inte ha tagit avbokningsskydd på resan, det är som André sa igår, att tryggheten finns att vi kan avboka resan gör det till ett alternativ, därför så tänker jag "nej vi har inget avbokningsskydd" så vi ska dra ändå. Men så jävla roligt känns det inte med tanken på att jag kommer hosta i turkiet, dock ska vi ju vara borta i 1 vecka och håller hostan i sig hela veckan, ja då är det ju verkligen någon högre makt som tycker jag förtjänar det av någon anledning.

Nu ska jag sluta gnälla och se på sista avsnitten av lost, har trots allt varit vaken sen 06.30 för jag inte kunde sova längre.

Det enda negativa med turkiet

Jag kom på en grej, eller jag har ändå vetat om det men började tänka på det nu men på onsdag är det ju premiär för Eclipse , och då drar vi hahaa... men det skadar ju inte att vänta en vecka då biosalongen inte är fullbokad hela tiden ;) Så det är det enda negativa, förutom att jag hostar då också.

Idag snodde någon jävel våran tvätttid också, så vi lämnade en lagomt snäll lapp, André ville skriva den först men då tyckte jag det var en bättre idé att jag skrev eftersom jag vill inte få någon ovän till granne haha. Så vi var tvugna att boka om den till imorgon, och är det någon som har snott den då, ja då slänger vi ut kläderna!!

Förresten så fungerade inte första pillret av Naskopin som jag tog idag kring 16.30 tiden, så nu tog jag ett till. Nu är jag extremt nojjig av mig, men då vi var ner i tvätt stugan så blev jag så jävla yr i några sekunder och jag skyller det på pillrerna .. fast det är nog min nojjiga hjärna som spökar också men det var läskigt iallafall. En av biverkningar är ju just yrsel så man vet ju aldrig om det var min hjärna eller pillret som snurrade min skalle som en karusell.

MJUm nu ska jag fixa lite musik till turkiet, André fixade mitt problem som jag hade innan, det är bra att ha en teknisk person i närheten hela tiden! Ha det som en punkt när ni ska dejta någon, att han/hon ska vara teknisk, jätte praktiskt är det haha.

Looking back

Hittade en skön låt när jag SpotiFYADE hehe

Keane ft. K'NAAN - Looking Back

host tablett

Har köpt Noskapin idag som tydligen ska hjälpa mot rethosta som jag har, dock har jag googlat lite och sett att det är många som får biverkningar av det, så jag får väl testa och se ifall jag får det eller ej allt jag vill är ju att sluta hosta!! MjÖÖö

kom igen då

Okej min önskan om att vara helt frisk idag slog inte in, hostar och snorar fortfarande.. vad fan är det för fel!!! KOM IGEN DÅ!!! SKA JAG INTE FÅ VARA FRISK PÅ MIN FÖRSTA UTOMLANDSRESA? Tydligen inte, men det blir ingen avbokning iallafall, om jag inte skulle bli döds-sjuk vill säga, för skulle vi avboka så skulle jag säkert bli frisk dagen efter bara för att det är jag.

Om ett tag så sticker vi in till stan iallafall, André ska leta sig ett par shorts och jag ska in på apoteket för att inhandla mer ipren och nässpray, samt även kolla efter någon bra host-medicin som kanske kan hjälpa mig på traven mot bättre dagar.

hela mig glass!

Just nu är André på ica och köper glass för han är så snäll, den snällaste jag vet tror jag. Sen undrar jag varför hostan går över ett litet tag efter man har sovigt, imorse hade jag ingen hosta tills jag började tänka på det såklart och fick sen hosta. Tog en powernap på ca 1 timme nyss också, när jag vaknade ville inte min hals hosta, föränn jag började nämna det (såklart igen).

Så nu hoppas jag att glass ska hela min hals och få bort min hosta för ett tag. Jag är iallafall glad att det inte är en hosta som gör ont, utan det är bara jävligt irriterande och jobbigt att torrhosta hela tiden.


blir att dra med sig gammal musik då

Eftersom min plan på att skicka över lite nyare musik till min mp3 inte vill sammarbeta så antar jag att jag får ta det som finns på den , dvs allt från 6 mån till 3 år gamla låtar haha.. aja.. de får väl duga.

Nu har vi iallafall städat lägenheten, skulle väl inte kalla det storstäda då vi bara plockat undan och damsugat men det gör mycket skillnad iaf så nu känns det lite mer hemtrevligt fastän vi inte fått upp något på väggarna än ELLER har en bra tv-bänk, mEn det kommer väl det med.

Idag har jag inte så mycket hosta, jag kanske skrev det i det tidigare inlägget men jag orkar faktiskt inte klicka bort för att titta. Så isåfall så får ni veta det två gånger om kanske lika bra. Så nu ber jag till högre krafter att hostan ska vara helt bra ... åtminstonde till på tisdag så jag vet att jag slipper hosta i utlandet, känns som det skulle kunna bli rätt jobbigt med tanke på att det är så varmt. JAJAJajaHIEh, nu ska jag hitta på något annat ! HEJSveJ

Babybash

Sitter och slänger ihop en spellista som jag kan dra med mig till turkiet så jag kan lyssna på bra musik preciiis när jag vill, och därför slänger jag upp en video på en låt som man nötte för tusen år sen(känns det som iaf)

Baby Bash - Suga Suga ft. Frankie J

Refrängen är nice iaf=)

Idag mår jag bättre än igår och än i förrgår och än dagen före förrgår.. ja, det enda jag stör mig på just nu är att jag är så jävla tät i näsan, men jag ska försöka att inte dra i mig nå mer nässpray för det är så jobbigt att bli beroende av det och så tar det 1 månad innan man kan sluta för att då har man sprayat sönder näsan ungefär.

Idag ska vi städa också, men det hade jag ju redan skrivit!!!






4 daagar kvar

Hallå i stugan.

Idag har jag, som sen i onsdags inte gjort mycket. Bara legat i soffan och knarkat ipren och halstabletter. Idag är jag dock inte lika slemmig vilket känns skönt, men då har hostan blivit lite värre såklart. Men klaga ska man väl inte, så länge jag inte har feber så är jag halvt nöjd, ganska logiskt.

ikväll blir det nog inte mycket gjort, samma som jag skrev ovan antar jag, ipren vatten och halstabletter. Imorgon ska vi städa hela lägenheten också så vi har det bortgjort tills dess att vi far på onsdag. Och på måndag blir det att dra stan och göra de sista ärenderna som behöver göras sen är det inte länge kvar innan vi sticker! jabbadabbado.


ha en full midsommar då!

Antar att den större delen av svenska folket just nu sitter ute och käkar grillad mat och dricker alkoholhaltiga drycker till och har skit trevligt, vädret är ju kanon iallafall. Själv så åt vi kött och potatisgrejjer till middag det var gott, men mycket mer spännande händer inte för oss ikväll eftersom jag fortfarande är hostig och slemmig. Så ikväll blir det inne kväll framför tvn med 2 liter juice, det är så jävla gott med juice, man kan ju nästan dricka hur mycket som helst.

SÅ, vi ses inte i dimman gott folk, drick med förstånd eller inte det avgör du själv!
TJOHEJ

slempropp

Idag har jag ingen feber alls, men känns ändå som det pga jag har så slemmig hals och tätnäsa så jag blir hängig ändå. Och pga det så kommer jag inte alls kunna njuta av det fina vädret som valt att stanna nu heller, det är nog som jag sa till Tina "gud verkar inte vilja att jag ska kunna vara ute och bli brun" I-landsproblem i know. Men det känns lite tråkigt att det blir en lugn midsommarafton, hade helst velat vara ute i stugan och bara chilla men så blir det inte, eller dragit till skellefteå för att hänga med brudarna, men så blir det ju inte heller, utan jag får ligga här i lägenheten och snora och slemma för mig själv. Det är helt sjukt hur mycket slem som produceras, förstår inte riktigt.

Inatt har jag drömt om Lost, om och om igen, tror jag börjar bli skadad i hjärnan av lost.. men snart har jag sett klart alla säsonger jihooo. 5 dagar kvar tills vi sticker nu också ;) Så bara hålla tummarna över att min hals vill sammarbeta med min vilja. TJOHEJ

Sickness

HEJ ALLA GLADA
jag är inte lika glad, för jag mår fortfarande som en häng-häng. Min hals är tjock och jag slemmar och snorar och har lite feber fortfarande, dock inte lika mycket som igår kväll. Men jag sitter och nojjar över att jag ska få hög feber igen, då jag fick mest feber igår vid 21-22 tiden.. får hålla tummarna.

Imorgon är det midsommar, och jag har ingenaning om vad vi ska göra, om jag ens är frisk vill säga. Är jag sjuk, ja då blir det väl som idag, ligga hemma och hoppas på att bli frisk som en nötkärna. MEN jag hoppas såklart jag mår bättre så man kan gå ut iallafall, ska ju tydligen vara jätte bra väder i helgen och då vill man ju få lite frisk luft istället för att ligga insnöad i soffan hela dagen.

MJUU MJUU.

tiden flyger iväg


Jag och Tina, småskitar.

Jag Tina och Mika, ingen aning hur gamla vi var, men små var vi ju iallafall

Ingenaning om hur gamla vi var här, men skulle gissa på 12, den där mössan var mitt allt haha Im so fly.


Här var jag nog 13


Måste ha varit 14, FJÅRTIZ


VAR VI 15 HÄR KANSKE? Jag tror det, eller så hade jag fyllt 16, jag minns iallafall att jag träffade plesner och ståhl på stadsfesten och så visste vi att vi skulle gå i samma klass på gymnasiet haha=)


sweet 16! eller var vi 17 kanske.. ehh... bra minne


Midsommar 08, 18 år och första gången jag träffade på André, och sen blev vi tillsammans ;) hehe


Sen tog vi studenten 2009!! JIHOOO

Och nu orkar jag inge mer =)

igår kväll var jag halvdöd

Det var länge sen jag hade jättee hög feber, ibland kan man väl ligga runt 38 sträcket och känner sig hängigast i världen, men igår kväll hade jag nästan 40 grader, 39.5 för att vara exakt och herreguud...

jag hade glömt bort hur hemskt det är att ha så hög feber, jag blev nojjig och trodde jag skulle dö i sömnen så dåligt mådde jag. så inatt har jag sovit med ett supertjockt duntäcke + en filt på det så jag har badat i mitt eget svett inatt, men det lönar sig ju, idag har jag inte alls lika hög feber (peppar peppar), hoppas det bara går neråt nu så jag får mååå BRAAaa!! Så även fast det är super bra väder idag igen SÅKLART så ska jag inte sätta en fot utanför dörren, nu ska jag pimpla vatten och ipren och satsumas och bli frisk hade jag tänkt! Samtidigt som jag ser lost såklart hehe.

payback is a bitch.

Okej, jag skulle inte ha tränat igår, idag mår jag som en kratta. Vaknde 05.30 imorse av att jag höll på att frysa ihjäl så jag gick och tog mig en ipren, bytte täcke med andré då han har ett mycket tjockare täcke än mig, men låg ändå vaken i nån timme innan jag kunde sova igen.

Idag skulle jag egentligen ha följt med Tina till sjukhuset här i Umeå för att möta upp mormor som ska ta lite prover, har inte träffat henne på länge, så SÅKLART ska jag må skit just idag då vi ska ses egentligen. Är dock inte förvånad, det som jag däremot tycker är konstigt är att jag var sjuk för PRICK en månad sen, och  mådde ungefär lika kasst som nu. Tur är väl att vi inte sticker till turkiet föränn om 7 dagar, men bara för det så kommer väl André bli sjuk när jag blir frisk, brukar vara så också.

Men det är bara att hålla tummarna, sen är det ju sol idag också wow.. förvånad? nä.

Så idag ska jag bara ligga i soffan under filten och nöta lost, ska inte göra ett skit utöver det, förutom att gå ner i tvättstugan i eftermiddag och tvätta lite kläder, men det borde inte ta på krafterna speciellt mycket.

det kanske låter gott

Haha andré visade mig det här klippet tidigare idag, och det var så roligt så jag måste ju dela med mig:


"och vad ska ni äta till efterätt? det kanske låter gott!"
hahaaa

Iallafall så har jag och andré suttit och kikat på so you think you can dance hela kvällen, varför ska alla program bara bli sämre, nu är det bara en massa moderna dansare som går vidare blä tråkigt. Visst dom är skit duktiga och jag skulle väl ge nästan vad som helst för att kunna dansa så bra, men det blir ju så ut tjatat när alla dansar samma sak!

LOST nu, sen sängen godnatt!

jag är hungriiigggg

Det känns jobbigt att vara skithungrig nu då vi ska träna på drygt en timme, eftersom passet är så tidigt så käkar vi alltid efter afron men jag vill ha mat nuuuuu uuuhuuuuu "MEN GÖR MAT DÅ" , neej vi har inga hårdmackor kvaar haha..

Nu vill jag att denna vecka ska gå superfort så vi får sätta oss på flyget mot turkiietttt, sen vill jag ju börja må bättre också, mår ännu hängigare nu än i morse, MEN det är så kul med afro så just nu skiter jag i att jag mår lite dåligt vilket jag förmodligen kommer att få betala för imorgon.

Hosta, pass och ansökan om kurser

Jag håller på att bli förkyld känner jag, har ont i halsen och känner mig hängig och hostig. Vi var nyss och hämtade ut våra pass iallafall så nu är det avklarat, sen har jag också fyllt i ansökan om kurser till hösten, så nu måste jag bara fixa så att dom skickas in eller så får jag väl fara in till stan igen och gå förbi deras kontor.

Ikväll blir det träning iallafall, även om jag är hängig, eftersom det bara är afro en gång i veckan så måste vi ju fara hehe.

outfit provning

Jag har min egen lilla runway här hemma nu, går fram och tillbaka till spegeln och låtsas att jag är med i topmodel när jag testar olika outfits till turkiet, super kul ni borde testa även om ni inte ska utomlands ;)

Idag skulle vi träna aerobic dance, vi var med i 15 minuter av 60 pga instruktören inte alls tog hänsyn ifall det var några nya på passet utan sa bara "Okej nu kör vi samma dans som vi alltid kör, KOMIGEN" Och körde igång, både jag och tina var helt vilse (vilket vi ändå inte brukar vara om vi är nya på ett pass) och därför valde vi att gå och gymma ett tag istället. Men imorgon blir det Afro, och det vet vi båda att det är kul så det blir kanooooon!

Nej nu ska jag fortsätta till min runway i sovrummet, TJAO

fyfan för astma

Okej idag har jag lyckats bränna 3 laxar på stan, jag vill lägga mig ner och grina och skrika att jag hatar världen, men så knäpp är jag faktiskt inte.

Det som suger mest av allt är min jävla astma-medicin, 1300 kr för att få medicin som jag behöver, HUR RÄTTVIST ÄR DET! är det mitt fel att jag har astma? nötskallar är de som hittat på att medicin ska vara så dyrt, fattar inte. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

Ikväll blir det träning iallafall om de var någon som undrade alltså.

snabba puckar, bra polisen!

Godmorgon!!!

Jag har varit lite orolig över att passen skulle bli stressigt eftersom vi var dit i onsdags förra veckan, men idag fick vi minsann sms om att våra pass var klara, så det tog bara ca 2½ arbetsdag, inte illa inte illa :)

Sen ska jag söka kurser till höst som jag skrivit i ett tidigare inlägg, men hari nte kunnat göra det för att jag inte varit folkbokförd i Umeå ännu, men nu ringde jag skatteverket också och nu äntligen är jag folkbokförd här, så då fixar jag kurserna idag också! Då jag och Tina ändå ska ner till stan och härja :) SOLEN SKINER (såklart , alltid då man ska göra något och inte har tid att sola) och allt är fixat, kanon!

Ångest

Okej, jag har fått lite ångest nu. Jag köpte chips igår, blev less rätt snabbt och käkade persika istället (kände mig jätte nyttig) Sen imorse då jag vaknade så fanns det ju chips kvar, och jag och mitt lata arsle orkade inte göra nå mat så jag har ätit chips till frukost och till middag och lite persikor haha bra brabra.. men i veckan blir det träning!

Michael Jackson filmen/dokumentären är rätt hyffsad, men blir lite långtråkigt på vissa ställen, men nu kan jag ju inte säga att jag inte har sett den, så nu behöver jag ju inte se den senare, smart.

Jag har föresten drömt om flygplan nu 3 nätter i rad, att vi ska checka in och att vi virrar runt och att vi inte vet vart vi ska sitta i planet osv.. min nojja kanske börjar komma redan nu. Men som jag skrivit tidigare så är jag så jävla peppad, så det kommer bli mycket tjat om turkiet nu fram tills vi ska åka men det gör väl inget? ;)


Bild från i fredags (den enda som går att visa haha)

This is it

Strax ska jag se dokumentären om michael jackson, nångång måste jag ju ha gjort det, så lika bra att göra det ikväll.

Majs

varför stinker det????

Nej jag fes inte.

Det stinker i hela lägenheten, luktar bränt blandat med grillad mat. Har öppnat fönstrerna och dragit in luft genom näsan så att min hjärna blev till en ballong men nä det kommer inte utifrån, öppnade garderoben och där stank det verkligen. Vi har en såndär ventil där, kanske är det grannarna som grillar inomhus? Men varför skulle vi få luft från dom haha.. det är störande iallafall, blir nojjig över att det är någon som smälter och exploderar snart.

Iallafall så har jag tråkigt, jag väntar på att André ska komma hem från norsjö, suger att va själv. Imorgon ska jag dra på stan och göra lite ärenden också, sen ska jag och tina fixa stuff till turkiet, wiho bara 10 dagar kvar!

skaka rumpa


Video från i fredags
Jag är gjord för att skaka rumpa, speciellt till justin bieber!!!!!!!!

Nä skojar bara, skaka rumpa är inte riktigt min grej, denna killen var lite bättre än mig: hahaha

proppar som flyger hejvilt

Okej, jag har varit ganska förbannad sen jag kom hem igår från Skellefteå, det första som händer är att en propp går så varken tv eller internet fungerar. Ringer André och gnäller och han förklarar vad jag ska göra för att det ska fungera igen, så jag går och fixar till det, men nä visst ska proppen gå DIREKT igen efter det. Så sådär håller jag på tills det äntligen fungerar. BRABRA tänker jag.

Sen när jag ska sova så blir jag nojjig, jag gillar inte att sova själv om man inte är full alltså för då spelar ju inget någon roll, men iallafall så blir jag irriterad över alla nya ljud som befinner sig i lägenheten som man inte tänker på när man har någon att sova med. Så slutar med att jag ser Lost till klockan 3 ungefär och sen slår igång spotify och lyckas somna.

Imorse när jag vaknade så traskade jag ut i vardagsrummet och ska slå igång både datorn och tvn, men visst fan har proppen gått igen. Just för det tillfället så hatade jag den här lägenheten, så jag ringer och väcker andré och säger att detta suger. Men då är det ju bra att han är så smart och säger att det är för att det drar så mycket ström i data rummet där han har sin dator så att jag ska dra ur allt förutom routern, och då fungerar det igen. HALLELUJAH.

SÅ, nog med tjat. Nu sitter jag och väntar på att Rårå ska skicka bilderna från i fredags , tyvärr tror jag ingen är blogg vänlig så jag får nog sitta och skratta åt dom själv, men så är det alltid. Varför ska vi alltid ta så fula bilder? för det är roligast! Nu blev det nästan för mycket text här och för lite bilder, men de spelar väl ingen roll. BUBUBUBU hejdå

Tillbaka i Umeå

Nu är jag i umeå igen, det var jobbigt att köra hem, spöregn och vatten-planing(?) och en lastbil som var cp så jag var tvungen att ställa mig i en parkeringsficka bara för att han skulle sluta ligga 1 meter bakom mig hela tiden. MEN vi kom ju fram levande iallafall, gött. Och nu är jag helt själv hemma också, andré kommer inte hem föränn i morgon, BOOORIIIINGGGG, därför ska jag tröst äta chips.. (jaa man får äta chips när man är bakis HEHE)..med dipp..och cola!!

Igår hade vi skoj, iallafall på förfesten, sen var det lite dött ute, men det var trevligt ändå=) RÅRÅ SKICKA ALLA FULA BILDER TILL MIG SEN !!!

tidig morgon

HEJ!
Nu är jag i "kära" skellefteå, blev en tidig morgon för mig och Tina då vi var snälla och körde katten till vetrinären kl 8. Så nu blir det lat-tid fram till kl 12 då vi ska brumma till ske-hamns kyra för att hämta upp pappsen, sen hämta upp mammsen på jobbet och sen brumma vidare till Kåge där mika har skolavslutning. Och senare ikväll blir det party med brudarna :)

Igår var jag så snäll så att jag klippte både tina och peter (mammas man) och idag ska jag även färga tinas utväxt.. jag har aldrig färgat en utväxt förut så vi får väl se hur det går haha. BLuUUu

hejdå smiley

OKej, min spontana idé om att pierca mig var inte så bra. Det var väl "kul" så länge det varade förutom att jag insåg att jag är alldeles för "gammal" för sådana där piercingar, sen kunde jag inte ens käka en persika utan att den skulle vara ivägen och jävla sig så jag fick nog och tog ut den och nu känns allt mycket bättre ;)

så hejdå din jävel

Nu ska jag göra det jag brukar göra på kvällarna, SE LOST SÅ KLART.

betalt och klart!

Idag har vi vart såå länge på stan.

Började med att vi drog på polisstationen kl 11.00 och fixade pass till alla 4.
Sen drog vi och käkade god thai buffé.

Efter det bestämde vi oss för att fixa resan redan på förmiddagen så då brummade vi hem till mig och André, jag förde över pengar och sedan drog vi på ticket. Där fick vi veta att det fanns ledigt den 30/6 och den 14/7 från umeå. Efter massa prat om vilket datum vi skulle välja så valde vi att ta den 30/6, sen efter en massa strul med mitt bankomat kort så var resan betald och klar! Så om 2 veckor mina damer och herrar då sticker vi till Alanya=) Och jag är så sjukt peppad.

Och här ska vi bo i 1 vecka, 18 års åldersgräns vilket känns nice då vi slipper massa skrikande snorungar som kissar i poolen haha.

passigt

Passande att det är sol den dagen man har saker att göra och inte har tid att lägga sig och sola, för vi ska ju fara och skaffa oss pass...väldigt passande, gud så rolig vits HAHAa,.. skoja

MJIO

this dude can beatbox.

Okej, hysteri angående jordbävningen här i västerbotten. Jag låg i soffan och kollade på lost (som vanligt det tar ju aldrig slut) sen skakade soffan till och jag frågade andré om han kände att det skakade "nej" sa han då och vi tänkte att det var väl bara någon lastbil som körde förbi i super fart. Sen går man in på facebook och det enda man ser är statusar som handlar om jordbävning. Så ja då fick jag känna min första jordbävning, COOLT. Men var lugna människor, jorden går inte under föränn om 2 år ;) Vi hinner göra mycket på 2 år.

Gällande min rubrik så kom jag på ett klipp som jag såg flera flera flera gånger för några år sedan, och youtubade upp det och hittade det såklart:

Man kan ju inte låta bli att le!

Godnatt!

funnnnny

Jag är helt slut i kroppen, det var visst afro powerdance idag vilket var lite jobbigare än vanlig afro. Även om det bara var 2a gången idag som jag körde afro så är jag redan taggad till nästa tisdag, skit roligt pass och man drunknar typ i svett (vilket är bra) haha.

Nu har jag vilat och käkat efter träningen så nu ska jag hoppa i badet, sköönt.


15 juni, dags att skaka röv

TJENAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

Om en halvtimme sticker jag iväg på Iksu och kör lite afro-dance. Inte så kul att dra själv MEN måste man så måste man. Måste ju bli lite mer vältränad till turkiet där man kommer gå halvnaken hela dagarna.

Imorgon drar vi och fixar pass och bokar resa! Sen ska jag också söka kurser till hösten, måste plugga upp mina betyg från gymnasiet så att jag kan plugga på universitet senare..

2 veckor skulle ju vara nice

Jag kan inte få turkiet ur mitt huvud, (inte så konstigt med tanke på att jag aldrig varit utomlands) och egentligen vill både jag och Tina (min stora syster) dra i 2 veckor, men eftersom jag sa upp mig från jobbet och hon är fattig student så har vi inte "råd".. vi har ju råd egentligen, men då kommer vi måsta snåla där borta och då blir de ju mindre skoj. Vi vill ju kunna köpa goda drinkar, käka god mat, fara på båtutflykter osv. Så därför blir det bara en vecka, men jag får tänka såhär: Hade jag fortfarande jobbat kvar på bredbandsbolaget så hade jag inte kunnat fara någonstans i sommar, så jag får nöja mig med det !!

MiHoHIhuHIOUH jag längtar så jag dööör.. 3 långa veckor kvar.. !

JLo

Jennifer Lopez är min förebild när jag också är lika gammal som henne , född 1969 men rockar ändå

Denna video är från 2005.

Idag tänkte jag gå ut och gå, men det verkar ju vara stormar ute så jag vet inte om jag skippar det idag. Får se ifall vind-guden vill sluta blåsa så jävla hårt.

när älgen blir blå är ölen kall!!!!

God afton mina damer och herrar.

Idag har jag inte gjort ett skit, nästan förutom att vi har städat hela lägenheten (nästan hela). Blev ingen promenix för mig idag, har sjukt ont i ryggen och i benen från igår, får hoppas att det går över så att jag kan he mig ut imorgon!

Idag dök det upp lite problemas som skulle kunna innebära att våran utlandstripp inte skulle bli av, men det löste sig så det blir av ändå. Love life, blir första gången utomlands för mig också. Och jag har tänkt lite, jag som brukar bli lätt irriterad när det är supervarmt här hemma undrar hur det blir i turkiet då HAHAAAA stackars er. Men sverige är ju inte turkiet direkt så jag lär nog hålla mitt humör i styr ;) Vi ska ha såååå skoj jiho jiho

Nu ska jag fortsätta se den konstiga filmen som går på 6an och sen ska jag lägga mig och se lost, lost har blivit mitt program innan jag somnar, passar skit bra eftersom det inte riktigt är lika spännande nu så nöjer jag mig med 1-2 avsnitt på kvällen !! Intressant

Godnatt mina damer och herrar.

Ajjj

Kom hem för ca 1 timme sen, jag och andré var ju ute och sprang. (okej vi gick några gånger men vi sprang mer än vi gick så det är ju bra haha) Och nu känner jag att jag har ont längst ner i ryggen, typ på ryggraden,... eh.. jag springer väl knäppt eller något.  Får kolla om det kommer tillbaka efter nästa springrunda.

Nu är jag helt slut i benen och har just badat ! Så nu ska jag nog inte göra så mycket förutom att slappa och sen sovaaa!!!!!!

Imorgon ska jag ringa vårdcentralen här på mariehem också, jag får nämligen blåmärken utan att jag har slagit mig och då blir jag sådär nojjig och tänker att nu har jag väl fått blodcancer eller nåt, men det är nog lugnt.

kyckling stjärt

Idag ska vi käka kyckling, det är nice, speciellt med café de paris! Dreggel

Jag är så peppad på att dra utomlands så att jag vet inte vart jag ska ta vägen, men som det ser ut nu så blir det nog turkiet ändå, dock så när man läser om turkiet i juli = döds värme. Men vi drar ju i början så vi överlever nog ;)

Ikväll ska jag köra spring-tur för första gången! Och André ska få cykla bredvid mig utifall att jag skulle ramla ihop och dö av utmattning haHa.. Eftersom han inte har några löparskor än så blev det bästa lösningen nu, jag är lite nojjig när det gäller att dra ut och springa själv för jag tänker att det ska hända massa hemska saker.

Sen har jag och tina lagt upp ett bra schema som gäller fram till turkiet resan, så att vi blir lite mer vältränade iallafall så det ska vi köra på och det blir skit bra !


Längtar? JAAA

Vinden flyger

Soligt idag, men det blåser, varför ska det alltid blåsa här när det är soligt? Sämst ju.

Idag ska jag ut och powerwalka, kan hända att jag joggar..det beror på hur hurtig jag känner mig senare He-HE..hö
Nästa vecka drar jag till skellleffftettetettåå också, Mika har skolavslutning och så ska jag hänga med brudarna =) De blir kanon. Sen måste jag fixa pass också så att vi kan dra utomlands ;)

PS när det gäller min nya piercing så har jag inte alls klarat av att inte snusa, så snart får jag väl världens infektion. Men ärligt så är jag redan lite less på den, men den får nog stanna nån vecka till bara för att jag la ut pengar på det haha.

turkiet? grekland? tunisien?

Jag har varit cp idag, jag har suttit och dregglat på min dator. Nä det har jag inte, sånt gör inte jag i normala fall. Men det jag tänkte skriva var att jag har suttit och tittat på hur många olika resmål som helst, mitt huvud snurrar som en JoOJOoOO.. jojo.. jaei.. Ser ut som att det blir turkiet kanske, bara för att det går flyg härifrån norrland, kändes jobbigt att ta sig till stockholm för 1 veckas semester !!!!!!!!!!!!!!!

Så peppa turkiet då, jag som sa att jag inte ville dit .. men så blir det säkert så ändå, så rolig jag är HA-Hai

utomlands??

KAN HÄNDA att vi drar utomlands i juli!!!!!!! JIHOO hoppas hoppas ;)

Röv

Röv är ett roligt ord, varför vet jag inte, det låter bara så fult när man säger det"röööööv".. röv röv, vadå röv? röv vem kom på ordet röv.

Har just sett mtv movie awards, det var kul jag skrattade, det är kul att skratta hiehou.

Nu ska jag lägga mig och se lost lost lost, massa lost KUUL JIHO vad ska hända härnäst UUH spännande!! darr

jag vill ha snus

Okej, det här med att inte snusa kommer inte gå bra.., får tokskölja med koksalt ifall jag blir tvungen att ta en ändå, men jag ska nog klara mig... till imorgon kanske. HeheAHEo

SMILE


NU HAR JAG GJORT MIN SPONTANA IDÉ, KAN NI GISSA VAD?

Jag har gjort en smiley piercing, nu kommer säkert vissa av er tänka "MEN LINN ÄR DU KNÄPP BLÄÄ FULT" men jag gjorde det för jag ville ha en liten ändring + jag tycker det är snyggt =) min spontana idé alltså.

sen hur länge den stannar är ju en annan fråga, men 350 kr gick det på.., största risken som gör att den åker är väl att jag inte får snusa nu i början haha.. men de klarar jag nog.


hurtiga

Idag fick jag med mig André på en promenix runt nydala sjön. Det är skönt och det känns i benen och rööööven, kanon bra haha.

Kl 18.20 idag så ska jag göra min spontana idé så kika in här senare ikväll så ska jag berätta HaieHAO, om det inte blir skit dåligt vill säga.

imorgon ska jag göra en SAK HAEHAE

HEJ alla roliga läsare och köttkorvar.

Idag är jag lite hyper, eller har varit det ikväll, jag fick nämligen en spontan idé idag som jag ska göra imorgon! Ringde direkt och fixade så det blir gjort. Inte alls dyrt och jag har varit nyfiken på det länge. Så imorgon kväll slänger jag upp ett inlägg om vad det är jag har hittat på! Mamma jag kan inte garantera att du gillar det, eller jag kan nog säga att du inte kommer att gilla det. Hehe


Nu ska jag bada och sen ska jag lägga mig i sängen och se lost! Godnatt

sol

Jag vill ha soligt jämt, jag vill bli brun. Just nu är jag blekast av alla, kan misstas som en albino. Fast det är ju inte helt sant.. eller det är nog inte ens lite sant.

Imorgon ska jag springa!!! KOMMER JAG ORKA!!?? ja jag måste.

kaniner och igelkottar

Nu är jag hemma efter 1h och ca 40 min promenad runt nydalasjön här i umeå, jätte bra runda, mycket folk också så det känns tryggt ifall man skulle he sig ut själv någon kväll. Vi såg en massa saker som vi inte visste fanns också, en super stor lekpark, en badplats, fiske-ställen. Sen gick vi förbi en kaninhoppning också så vi stannade och kikade men det blev tråkigt så då gick vi igen. Och en igelkotte såg vi också!! SPÄNNANDE

Nu vill vi äta pizza, så det ska vi göra. Det är ju ändå sveriges nationaldag då får man lyxa lite ;)

ut på promenad!

Nu sticker vi ut och promenixar



skooor

Nu har vi varit på stadium och jag har inhandlat ett par löpardojjor, precis som jag sa.BRA LINN!! Sen köpte jag även ett par träningsbyxor, sportbh och en tshirt och ett smart bälte som man knyter runt midjan och fäster 4 små vattenflaskor på. Så jag kommer ju se ut som ett proffs, men att jag inte är det behöver ju ingen veta ;)

ADIDAS löparskor, rea 699kr, ordninarie pris 1099.

Lite bättre bild kanske.

Iallafall så hade jag ingen aning om att det finns olika sorters löpskor beroende på hur man springer, jag hade ingen aning om hur jag springer så jag frågade en snubbe där och då fick jag ställa mig på en platta samt gå en liten runway för att de skulle se hur jag gick. Tydligen har jag ett lätt pronation-löpsteg, så då passade dom här skorna för mig. Och det var ju dom jag ville ha också, för att det var REA. rea är bäst. Men nu är jag fattigare, inte bra. Om ett tag så kommer Tina förbi och då ska vi powerwalka eller bara promenera för att utforska nydala rundan så man inte springer vilse första gången själv!





imorgon gör jag ett bra inköp

Nu är det dags, sommaren är här och nu finns det ingen anledning att inte he sig ut i värmen och springa arslet av sig. Eller gå.. powerwalk kan ju vara något. Bara jag får en het bakdel ;)

Så jag ska ta mig till stadium och köpa ett par löpar skor. Inga dyra för tusan, hell no, bara dom fungerar så är jag nöjd.

Nu är jag trött och ska nog sova, eller så ska jag titta på när andré spelar sitt cowboy spel (nej han har inte spelat sen jag skrev andra inlägget vi har hunnit se tv också, mycket viktigt att poängtera) vi får se vad jag gör. MJUUuuUu

Jag måste skriva igen att jag önskar jag kunde trolla, så jag kunde hoppa till Skellefteå och umgås!!!

nyvaken

Har just vaknat ur en lång powernap, jag drömde att jag spelade ett XBOX spel som heter Red Dead Redemption, kan vara för att André sitter och nördar det.

Min webbcam är åt fel håll också, så tänk han sådär, fast åt andra hållet fast inte uppochner. Vi har en tillfällig TV-Bänk tills vi hittar något bättre, vi får nog ta en tripp till IKEA ändå.

Jag önskar jag var i Skellefteå och kunde festa med alla brudar. Men den 19onde drar jag till Skellefteå om inte alla drar till Turkiet med Plesner och ståhl, och sen när dom två är hemma igen om ca 2 veckor så drar jag dit också :) Sen är det ju stadsfest snart.. herreguuud.

kött fifan

Snart ska vi käka kött och pommes och bearnaise sås, GÖTTT!!




no pictures

Lasagnen var god, dock inte lika god som mammas (varsegod mamma). Kladdkakan var väl okej, det var något konstigt recept med blockchoklad så den smakade nästan för mycket choklad även fast choklad är det godaste som finns.. nästan.

Påtal om annat så ska jag blí bättre på att slänga upp bilder här, som jag sagt i tusen dagar, men det brukar ju glömmas bort, men det kommer det kommer. Om jag inte slängt upp en bild i morgon så kan jag skriva min hemligaste hemlighet. Nä jag skojar bara, så öppen är jag inte ;)

MÖöÖööÖööÖÖöööÖÖööÖÖ, jag vill verkligen hänga med alla brudar i skell i helgen.. men jag kan inte för JAG JOBBAR!!!!!! jävla jobb.. Men den 19onde juni ALLIHOPA!! Då kommer jag till skell och då blir det skoj kalas kul.

lasagne och kladdkakaa

Just nu står André i köket och steker köttfärs, vi ska testa oss på att göra lasagne, och till efterätt blir det kladdKAKA, fifan va nice.. Om det blir bra alltså, annars blir det mindre nice.


Lådor överallt

Okej man kanske kan tycka att vi borde ha städat här i lägenheten nu, men grejjen är att det är så jävla stökigt !! Och jag blir knäpp på att väggarna är så tomma, jag vill ha tavlor och hyllor och lampor och massor med saker. Men skulle jag köpa allt på engång så skulle jag grina sen när jag skulle titta in på mitt konto.

Idag är jag ledig!! JIHIOOooOoo, jag har diskat tusen porslin grejer..det var tråkigt. Jag vill ha kul, men jag har inte tid att ha kul, jag vill att det ska se OK ut här inne. Och andré är inte hemma, så jag måste fixa själv nu på morgonen/dagen.

Tänkte slänga in bilder på lägenheten också, så fort det ser någorlunda städat ut ;)

jag dör av astma

Idag har jag handlat för jag vill inte ens veta hur mycket pengar och vi har flyttat och flyttat och packat upp och diskat och städat och hållt på hela dagen. Dock var det handlingen som tog mest tid, tror vi var borta i 4 timmar och jag blev så många tusenlappar fattigare..BAJS

Och de som bodde här innan hade ca 398 katter och jag dör av allergi, och soffan jag köpt från elinda är full med katthår för jag har inte orkat städa den ordentligt än.. så jag får väl skylla mig lite.

Imorgon jobbar jag och sen är jag ledig igen torsdag fredag.

Jag slänger upp lite bilder på lägenheten när det ser mer hemtrevligt ut , nu ska vi ta en välförtjänt paus

RSS 2.0