Grab somebody sexy tell ‘em hey


flip


Halsfluss - check

Har precis kommit hem igen från vårdcentralen och jag hade halsfluss..  GÖTT!! hähää.. skoja fifan.. nu har jag fått medicin iaf och jag borde börja känna mig bättre inom några dagar.

sköj

6 foot 7 foot cover

De flesta har nog sett covern de gjort på look at me now, jag hade dock inte sett denna. Grym

Vårdig central.

Både mamma och min stora syster har sagt åt mig att jag borde fara till vårdcentralen pga min hals, och nu har jag så sjukt ont att jag ringde dit och fick en tid kl 16.50.. så jag hoppas jag får någon super medicin som gör mig frisk. Det är inge kul att ligga hungrig som en varg och veta att jag inte kan käka något annat än yogurt och få feber frossa då och då. Så vi får se, hur bra vårdcentralen här i vällingby är.. haha.

no good..

Har sovit halva dagen, svettats som ett mongo..det är väl iofs bra men just nu känns de som hopplöst att jag ska kunna vara frisk till imorron...faaan.. jag måste!! fortsätta sova nu..friiisk, jag ska drömma om friska människor..då kanske jag blir frisk ..

Cowabunga


oturens otur....vafaan

Har haft ont i halsen i en vecka nu, i helgen blev det värre, idag kan jag knappt svälja mitt eget spott utan att se ut som att någon gör mig sjukt illa och feber på det.. Hur jävla otur får man ha.. jag vill verkligen inte missa jobb, imorgon har Plesner sin modevisning så jag måste fan bli frisk..blir galen annars.. nu ska jag ligga här i sängen under täcket, medan myrorna anfaller.. det läcker nämligen in myror i min lägga någonstans ifrån.. imorse dödade jag nog 15 st..very fun. Känner mig SJUKT positiv idag.. sjukt.. sjuk.. äcklig.. uh :(

Lördag

Igår hade vi sjukt kul, sämst att Plesner flyttar hem till skelle under sommaren.. uuhu
 
Den här bilden är wierd, varför är jag suddig till vänster men inte till höger? vavavavva?
 
 

flätor en bra lösning.

Vill man ha lockigt hår, och är som jag - sämst på att använda locktångar och sån skit så äre ba att snora lite i handen och göra två inbakade flätor efter öronen..eller bara duscha och sova i det. FÖNKA FIN FINT.

Måste slänga in gårdagens och dagens mest sagda fraser:

Onsdag: Imorgon kan vi säga att imorgon är det fredag
Torsdag: Imorgon är det fredag

Finurligt haha.

Tummen upp för brandos.

Jag har beställt från Brandos, för första gången i mitt liv;) Efter en hel månad men jag hade faktiskt en bra anledning till varför jag har väntat... har ju inte haft några härliga pengalappar.
Jag hade liite hoppats på att ett par inte skulle passa så bra bara för att..jag vet inte. men båda var kalas sköna och adidas skorna blev som väntat favorit paret direkt, ska sova i dom, ska mata dom och döpa dom.
Va? Om jag gillar adidas?
Min skosamling här i sthlm är liten. Men det lär nog inte dröja så länge innan jag måste hitta en lösning på vart jag ska ha alla skor.. haha.

Keiko och max

Tror ni jag saknar henne mycket eeeeelleeeeeeer? Taack Sussi för bilderna!

Söndag

Igår hade jag kul, tyvärr har stockholm inte levererat så bra när det gäller uteställen dock haha.. man skriver upp sig på listor så man får gå in gratis innan en viss tid, man är alldeles för seg att ta sig från förfesten och så får man betala in sig ändå och drar ut efter en timme.. så har det varit alla gånger jag gått ut här tror jag hahah.

Idag ska jag slappa som ett slapp, seeeg är jag.

Beyoncé


Onsdag

Godmorgon!

Veckorna går så sjuukt fort, hinner knappt med haha, men det är ju allt annat än negativt. Går fort när man har roligt right? Ska strax kila iväg mot jobbet och ikväll är det fotbollsträning. Inte supertaggad men jag antar de är för att jag är skit trött och snorig.. men de går över. I augusti ska jag få en veckas semester också, niiiiiiiiiiiice. VEM FÖLJER MED MIG UTOMLANDS? ;) komigen.

Francesco Morichetti

Bild från www.brandos.se

Här mina damer och herrar har ni en sjukt efterfrågad härlig doja som sålde slut i ett par storlekar på mindre än 24 timmar typ. Så vill ni ha dessa sköningar och har stl 38 och uppåt så får ni skynda er in på hemsidan och beställa ;)

Nu när jag arbetar med detta så känns det som det inte alls kommer ta lång tid innan jag måste börja fundera på vart jag ska ställa alla sjukt fräscha dojor ;) GOTTA LOVE IT! Trivs som sirap till palt.

lägenheten


Jaaaaa, sådär bor jag. Allt är inte fixat såklart. Lägenheten var redan möblerad och allting är sprillans nytt då lägenheten är nybyggd. Eller de jag hyr av har byggt om sitt garage till en lägga så jag har egen ingång, hur nice som helst. Har bara köpt lite smågrejer som duschdrapperi/gardiner och sånt men lite ska jag byta ut av det som fanns, mattan tex ska jag ändra till annan färg och lite smågrejer men jag har inte så bråttom!

lördag

Sitter och dricker vin i min ensamhet, mamma och pappa ni behöver inte bli oroliga.. jag ska in till stan om en stund haha...förhoppningsvis.


Så ikväll blir det nog utgång! Har inget mer roligt att skriva!!!! HEJDÅ

Inflyttning

Idag har jag flyttat in i läggan, July hjälpte mig, snällast!


Så nu sitter jag helt själv, känns lite wierd då jag aldrig bott helt själv förut. Fixar bilder och slänger in imorgon om jag kommer ihåg!

footboll

strax drar jag iväg på fotbollsträning, jag kommer dö.. det är så sjukt varmt ute och jag är sjukt mätt också haha.. men man ska inte klaga. Hellre varmt än kallt, förutom när man står på ett proppfullt pendeltåg som står still i hundra år var tredje minut ;)

Imorgon ska jag på IKEA med July och inhandla lite nödvändiga saker till flytten, JIHA.

flyttar in i egen lägenhet på söndag!

Igår var jag och tittade på en nybyggd lägga (ett garage de byggt om till en skitmysig lägenhet) i ett villaområde nära spånga och jaaaag får hyyra den! Jag är så glad, det går bra för mig nu! Ska dit om en liten stund och skriva på kontrakt och på söndag flyttar jag in! Så jag kommer bo rätt centralt och det känns bra, 15 min in till centralen ungefär, är väl inte så illa? ;)

nicki minaj


haaahaha

hahahhah

seg lördag

Igår var jag ut med July och hennes syster Paulina, det var skoj men det var en väldigt konstig klubb men jag dansade ändå haha kul. Kvällen blev senare rätt knas och idag sov jag till kl 14.30, det är inte okej men de gör inget.

Denna lördag har varit seg som fan, seg som i seg-för-jag-var-ute-igår-seg. Därför ska jag nu he på en film och därefter lär jag däcka, om jag inte redan hunnit däcka innan filmen är slut!

right there

Blir mycket musik nu men jag har inte så mycket spännande att skriva, imorgon kanske ;) Jag har ett skit bra jobb, det är kallt i sthlm just nu (vinterjacka på) fast idag var det lite varmare KUL. Jag har varit och fikat med Camilla idag och igår var det för kallt för fotbollsträning. Ja det är väl typ veckans update då.. PÖSs


Satan i gatan


like a boy


RSS 2.0