SJAAAAAL

SUCK!!!!!!!!!!! (det skrek jag i min hjärna högt som djävulen)..
-----

André hade tappat sin sjal i förrgår ungefär och var lite förtvivlad över det, igår ringde jag kring 23.00 och sa NU SKA JAG SOVA GODNATT (inte exakt men ja), sen när jag hade sovit en timme ringde det i min mobil , jag svarar - hallå? Och i andra änden av telefonen skriker André : JAG HAR HITTAT MIN SJAAAAAAAAAL!!!!!!!!!!! JAAAAAAAAAAAAAAAA 

Mitt öra sprängdes och jag kunde inte somna om på ca 2 timmar efter det, men DET ÄR BRA ATT DU HITTADE DIN SJAAAAAAAAAAAAAAAAL!!! haha.. lite roligt nu i efterhand när jag tänker på det.


Nu ska jag iväg på jobb, och nu skrek jag just SUCK i min hjärna igen. hejdå




skalle

Mitt huvud gör ont(ovanligt).

Skulle egentligen dra gymmet idag, men det får bli imorgon istället. Nu vill jag hitta ett jobb i Umeå så jag kan flytta, skulle sitta kanon just nu. Är så less på skellefteå så jag kräks inombords, mums.

Nu ska jag ligga och se på tv och tänka på hur jävla tråkigt jag har med mitt onda huvud.

Frågestund nummer 3290808925

Mamma kommenterar:
NU är det dax att uppdatera lite tycker jag - gärna en bild på tatueringen skulle sitta fint!

Linn svarar: OK

...........

Slut på frågestund (jag är för rolig ibland), nu ska jag lägga mig och glo på tv.

Eller okej, jag kan uppdatera lite för min mammas skull:
Hej mamma, dina kroppkakor idag var goda.. lite smaklösa kanske, lite salt skulle göra susen (har man salt i kroppkakor?) Hoppas du kan göra korvstroganof någon dag till mig eller lövbiff med den där goda såsen och boll-potatisar, du kan ju ta det här som en önskelista när jag fyller år. Buffé med korvstroganof och lövbiff med boll-potatisar och god sås!!

Hejdå

Laugh and a half

Mitt öga gör ont, en vagel har jag tänkt.. men nä jag har letat, kanske ploppar mitt öga ut snart av alla timmar jag sitter framför en dataskärm. Så hemskt, jag sitter vid en dator hela dagarna på jobbet, sen sitter jag här när jag kommer hem. Men jag skyller på att det är förbjudet att surfa på jobbet så då måste jag ta igen allt blogg-läsande när jag kommer hem HE-HE.

Imorgon är det fredag, jobb - SEN HELG! tack för helger säger jag.. då man är ledig alltså.

Och på söndag blir det tatuering somsagt, men rårå vet inte vilken tid det var, bra=) haha.

Nu ska jag göra något i 30 minuter sen ska jag dra och träna.


En av mina gamla favoriter, skit bra.  D.A.D - Laugh and a half

gym

Idag har jag och rårå varit och gymmat, och nu har jag skit ont i skallen. Ska tillbak och jobba också om ett tag... inte ok. Nu vill jag ha helg igen.

måndag

måndag - tisdag - onsdag - torsdag - fredag - lördag - söndag.

Idag kilar jag hem med bussen, och 4 dagar tills det är helg och mys igen och på söndag blir det tatuering. Eh.. så mycket blev det av det sparandet den här månaden, inte okej. Men mitt sparkonto överlever nog ändå.

Jag tänkte skriva att nu blir det inge mer fest föränn jag fyller 20.. men sen kom jag på att det är ju 2 månader kvar till dess så det lär jag nog inte hålla. Men träning blir det iallafall (som att det hade med saken att göra).

Nu ska jag packa ihop min tjocka väska och sen åka 2 hela timmar tillbaka till skellefteå, trist.

Kärleksdagen

Idag är det den såkallade kärleksdagen, kanske bara jag som säger så... fast ärligt så kom jag på det ordet nu, vilken ljugpotta jag är. Idag kan man ju tycka att det är lämpligt med fin-middag, tända ljus, osv osv. Men nä vi är sugna på fett! Pizza, hamburgare, chips, cola.. ja you name it. så det blir nog så också.. vilken perfekt söndag!

Nu ska jag spela något tvspel och visa att jag är bäst.

So long.

Hur stora är oddsen?

Som vanligt så kollar jag alltid aftonbladet på morgonen, och nu hittade jag ett roligt klipp. Jag tillochmed fnissade högt för mig själv vilket inte händer ofta när man sitter vid datorn. Ni vet man skriver "haha" fastän det inte är roligt. Men iallafall här är klippet som jag var tvungen att fnissa högt åt:

snart helg!!

Nästan nyss hemkommen från gymmet och nyduschad. Det känns ganska bra, förutom att det känns som att jag sträckt mig bak i knäet haha bra början.

Nu är jag trött och vill sova, men måste leka chaufför.. tur att jag är snäll, som jag skrev i tidigare inlägg ;)

idag blir det träning.. lovar!

Har börjat 8 hela mitt liv känns det som, aldrig sovmorgon! Ikväll ska jag köpa gymkort, nu är jag lagomt frisk för att kunna träna. Och jag ska tvinga med mig Mika också, och rårå du kanske vill haka på? Komigen! BEACH 10 ju.. haha

Gym har aldrig riktigt varit min grej. Jag tycker det ser skit kul ut när folk sitter och pressar sina muskler till max och ansiktet ser ut som en vriden svamp, därför tänker jag att folk ska titta på mig också när jag svettas, lite töntigt i know men jag kan inte rå för att jag är en dömmande person !! Eller jo det kan jag väl, är väl bara att sluta titta på folk och tänka konstiga saker .. så hemskt, vem har gjort mig till en sån person, är det du MAMMA? hehe.. skoja. Jag är skita snäll.



PUSS ALLA BLOGGLÄSARE. 

3 rounds and a sound

Delade pass borde förbjudas på riktigt. Man blir på gränsen till deprimerad när man jobbar fyra timmar, sen får man fara hem i 4 timmar... men sen så ska man ju tillbaka i 4 timmar också.

Slänger in en skön låt som André skickade till mig i morse.


Nu ska jag lägga mig och dreggla i sängen ett tag.

Någon som är less på snöstorm

hittade denna när jag läste aftonbladet nyss, det var ganska kul.


Sjuk

Fortfarande sjuk... men imorgon måste jag jobba, jag vill se min lön stiga - inte sjunka. Så jag hoppas jag mår bättre imorgon.

Idag såg jag Inglourious Basterds, den var inte så bra faktiskt, men just å pass godkänt, den gick att titta på iallafall.. Tarantinos filmer är ju lite speciella.


Tanya stephens




Jag är less nu på att ha tät näsa och hosta och känsla av feber. 4 dagar räcker !!
På måndag blir det nystart med träning och gymkort. Blev inget av sist pga sjuka..

snorig näsa

Min näsa gör ont och ibland undrar jag hur många gånger man kan snyta sig per dag, tror säkert jag är uppe i 50 nu, minst. Min hals är retig och detta kändes inte helt pepp då folk jag vill parta med just nu partar.. ja , you get it.

Och dessutom jobbar jag imorgon också, och ända fram till nästa lördag.. 10 dagar i rad, kan väl inte säga att sitta och prata i telefonen - snora - hosta - nysa är någon bra kombination. Men jag kämpar på! Bra linn

Nu ska jag tvinga mika att se Case 39 med mig. godnight

Snygg cover

Grym cover!


Och bara för att slänga in så ni förstår hur snyggt han gjort om denna låten slänger jag in originalet som jag tror dom flesta hört minst engång i sitt liv haha.. eller så är det bara jag.


Men at work - Land down under

gymkort

Imorgon ska jag och rårå köpa gymkort på hälsostudion. Nu blir det träning och eftersom jag köper ett kort som inte alls är superbilligt så finns det som ingen anledning att inte "orka"!  Komigen rårå, beach 2010!.. like everybody else says.


Pelle

Är detta 2309820489 gången jag glömmer bort att jag också har en blogg? Tror det..

Jag drömde så sjuka drömmar.. drömde att vi skulle köra Pelle Svanslös-teatern igen, VARJE gång jag vaknade och somnade om igen. Och allt var kaos.. äj


den här bilden är fortfarande jätte rolig haha..

Idag är jag ledig, men jag vaknade upp klockan 7 av att det lät som att en jätte skulle mosa hela huset. Kan väl inte finnas något mer irriterande när man är ledig från jobbet och sen blir man störd sådär. Men efter att jag tänkt några arga tankar så blev det tyst.. jag kanske är bäst.


RSS 2.0