jeh

HEjsan i galoppen, jag kom hem för inte allt för länge sen från stan där vi har vandrat om kring sen ca halv 2 idag. Först åt vi lite glass och sånt på waynes, sen hittade vi rabatt kuponger på frasses, så jag och rårå var feta och gick dit och käkade tillsammans med moa å johanna som såg på då vi växte=) Men det var gött, händer typ max 2 gånger per år att jag käkar mat på frasses/max och allt sånt där. Så det gör ingenting. Vi är lediga imorgon och därför ska vi ha chillkväll hos plesner! se idol käka massa gött , dricka gött och sånt. Så det blir trevligt, sen imorgon måste jag göra redovisningen till psykologin på torsdag.. , och på torsdag har vi endast en lektion och slutar klockan 11.. haha den här veckan har varit helt sjuk. Lediga hela tiden!

Nu ska jag hitta på något att roa mig med tills jag ska ta min räser cykel och cykla upp för mördarbacken till plesner där vi sen ska samlas som en sekt !!



haha gamla bilder rockar. den här är från 1an på någon fest då alla var fjortisar och längtade till varje helg för att supa sig full.

kaaaalllt brbrbrr

Idag är det fan kallt ute , rekord kallt tror jag.. eller skojar bara.. kollade nyss på termometern och det har visst blivit lite varmare, men nyss var det iaf nästan 1 minus! och nu 0.3 +.. inte så stor skillnad kanske, och jag har ingen bra vinterjacka heller, så jag måste trycka in en tjocktröja under min vår/höst jacka så jag kommer flyga fram på min cykel som en michelingubbe, men det gör inget, bara jag inte fryser på skolan där det alltid är 50minus grader ungefär. Jag får ta och styra upp de där med vinterjacka snart, fast jag har ju redan 2 stycken men en av dom har varit med sen jag var 15 och den andra är inte ens varm som jag köpte förra året..dåligt köp av mig. jag vill ha en stor mysig mega varm jacka, men då kostar ju dom inte under tusenlappen heller, och risken att jag skulle ha tusen kronor att köpa en jacka för är inte speciellt stor. Äh jag får lösa det på något sätt.

idag slutar vi tidigt sen måste jag hem och läsa svenskabok så jag blir klar med den och hinner skriva redovisning till på måndag. gud va jobbbigt... att läsa böcker är det värsta som finns, speciellt nu då vi har äldre författare då man knappt fattar en hel mening vad som står. mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmajs. jaja nu ska jag trycka in min tjocka tröja under min tunna jacka och skratta lite åt mig själv, hejdå.


ungefär som mickis alias nisse haha

sova sova..

Ja min tittarkväll är över och jag längtar massor till avsnitt 3 av heroes kommer ut, men det är så jobbigt att vänta varje gång på ett nytt avsnitt, egentligen borde man vänta tills alla är ute så man kan se exakt när man vill, men det är också jobbigt för nu vill jag ju se fortsättningen !!!!

Iaf börjar vi tidigt imorgon, också måste jag duscha mitt hår som är som ett smörpaket känns de som, gött ! Sen är vi lediga på onsdag också! Inte helt fel, sova sova sova, det enda dåliga är att jag har så tråkigt då jag är ledig haha. Sen kom jag just på att vi har redovisning i psykologi på torsdag.. ojdå.. måste ta hem böckerna imorgon och börja med den, tur att det inte var någon stor redovisning iallafall.

blubblubb nu ska jag hoppa i säng och se lite csi och sen sova gott och vakna trött. godnatt!


heroes!!!!!!!!!!!!!

Jag och andré satt och snackade på msn om att vi borde hitta någon serie som båda gillar som vi kan börja se tillsammans, sen började vi prata om att sesong 3 av heroes borde fan komma ut snart, sen JIPPI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 avsnitt har kommit ut !!! jippi jippi fågel !!! Så nu ska jag nörda mig och se dom två, sen ska jag se topmodel å idol å allt de där =) så det blir en tittar kväll för mig! hejsvej!

tråååååååååååååk

Idag är vi lediga från det vi gjorde i fredags på stan och jag har jätte tråkigt.. jag måste städa, men det känns så jobbigt och tråkigt.. fast jag har ju ändå tråkigt nu så det gör väl inget om jag får ännu mer tråkigt än vad jag redan har.

Sen blev jag jätte störd på tv programmet "momento" som går på 3an och 6an. Det var fast pris på 10 000 kr om man ringde in och svarade "helena bergström" vilket man fattar typ direkt programmet börjar vad svaret ska vara, och sen säger hon liksom:
- Kom igen då, är ni tröga? fattar ni inte att ni ska ringa in, ni kan ju vinna 10 000 !!!!!!!!!!!
haha vaa?! Vem har inte fattat att folk ringer in som galningar hela tiden, men eftersom det kostar 10 kronor per samtal så väntar dom ju tills dom fått in en antal summa pengar så att dom ska tjäna lite på att ge bort dom där pengarna också, dumma jävlar. Jag tänkte nästan ringa in men det är bara för jag är så fattig nu och penga galen , men sen tänkte jag om och kom på att jag kan ju inte ens mitt bank-nummer, å hur stor är chansen att man kommer med ens, inte så värst. Så jag la ner det och blev bara mer störd ju mer hon sa att folk var tröga för att dom inte ringde in och fattade att dom kunde vinna massa pengar.

Idag händer inte mycket, jag sov länge för att vara jag också, ända till klockan 11 ! rekord nästan. Förutom på sommarlov då man lägger sig typ 3-4 på natten, då sover jag längre, men jag är bra på att vakna klockan 9 på helger och störa andré i hans skönhetssömn!

mjappmjapp, nu ska jag nog ta och börja städa så att det blir klart någongång.


saknar redan pusspusspusspuss

nordic light

hallå jag är just hemkommen från nordic light och det var ett super fint ställe, synd bara det är så dyrt att hyra det.. 3000 kr / dag. bläblä.. men det var roligt iallafall med massa brudar! Så jag har inte så mycket mer att säga om det, så jag tänkte lägga in lite fula bilder.


this is the sound of freedom

bang bang pang baff poggggggggggggggggfffffffffgfgfgfg. Jag hade tur att pappa ville skjutsa mig till nordiclight ikväll istället för att jag skulle bli tvungen att cykla själv dit och hem i kylan och mörkret. Så jag var opepp där ett tag, men nu är jag pepp igen och ska bränna en skiva dit bort, men det blir ungefär en likadan som alltid är med, typ samma musik men det gör inget. Det är inte fest iallafall som jag skrivit i något tidigare inlägg, eller jag vet inte om någon ska dricka, men det blir mest bara mys med bastu bubbelbad, kareoke å glass å sånt gött ! Så där ska jag vara några timmar nu ikväll medans andré måste skriva på en uppgift som ska vara klar på måndag.

Idag var vi en sväng på stan ocskå, jag köpte något ansiktsvatten som ska ta bort smuts å fett från min fejja, så jag hoppas att de funkar och att alla dom små finnarna som vill hoppa fram då och då slutar hoppa fram.. usch för finnar säger jag bara. Och sen var jag tvungen att köpa en ny mascara så jag testade den som går på reklamen nu "lumene blue berry mascara" eller vad den nu heter, och den var helt okej, det var rea så den kostade endast 99 så därför slog jag till på den. Nu ska jag göra mig klar och sen ge mig iväg! hejsvej

majmaj

Nu är jag hemma igen , och det gick väl bra på stan, det var då massa människor som följde efter oss ner till älven men fick höra att det var då ingen stjärna som syntes med våra ficklampor som det var tänkt, men det var väl ganska förutsägbart kanske. Gud kanske såg den!!.. men inga skellefteåbor iallafall. Sen var det jätte roligt då vi gick i det trummande tåget, så sa johanna att vi skulle titta upp i fönstret, och där står en gammal tant och dansar till takten haha det var jätte roligt. Men iaf, nu är jag hemma och trött , och imorgon blir det en rolig kväll =) jippi jippi, nu ska jag mysa med min toss massa massa, godnatt !

shabalabebb

idag har jag bränt ...eh.... 563 kronor !!!!! VAAAAAAAAA på vad?... nu måste jag tänka.... mat 100 kr, snus 30 kr, kofta 150 kr, mössa 70 kr, medicin 213 kr..  ååååååååååååååååååååååååååååååh, bara 600 kr kvar.. nu är jag pank igen haha.. nu blir de inge mer shoppa för mig, fast det kommer jag nog göra ändå.. fan vad pengar suger jävla pengar jävlar.. men men.. jag får ju studie bidraget den sista, 1000 spänn..fast då är jag skyldig mamma 1000 spänn... så jag ska försöka flörta med henne å se om jag inte får ge henne 500 nu och 500 nästa månad.. jag hoppas på det.

Nu ska jag snart fara ner till stan igen för att möta dom i "mitt tåg" vid coffein, sen ska vi vandra ner mot älven och jag kan inte vänta tills det är över, fyfan.. bläbläblbälä.. ingen vet ju ens hur man står i ett led, skit störande, och "musiken" är i otakt och nästan alla är dumma i huvudet, idag ville jag bara slå någon i skallen med deras jävla pet-flaska. 1or 1or säger jag bara. Men men klockan 10 är det över och då ska jag hem dirr och mysas med min baby och en frukt-tallrik, mums mums. så nyttiga vi ska vara !! hejdå !



frikväll

TJENA, snart ska jag iväg mot skolan, idag har vi en kort dag endast från 10-12, vi ska träna till vad vi ska göra ikväll i stan då det är "kulturkväll" i skellefteå, affärer har öppet till 24.00 och massa grejjer att titta på, vad jag har förstått iallafall. Vet inte exakt vars vi ska vara, och vet bara att vi ska bilda en stjärna med hjälp av ficklampor. Men det blir nog nice, vi ska visa att vi estetare finns eller något.. fast det vet väl alla redan, men ja. haha.. idag kommer andré också, äntliiigen.. en skolvecka känns så lång då han bor så långt bort från mig. Men nu är det helg igen, jippi.

Nu ska jag borsta mina stora gaddar och sen fixa iordning och dra iväg. hejtjiopp


Jag snodde den här bilden från rårås blogg för ett tag sen, och jag blev helt chockad då jag såg hur brun jag var, nu är jag ju vit som en snöboll, helt sjukt hur fort brunfärg försvinner.

död åt pengar

jag har aldrig varit pengaberoende.. eller penga galen menar jag, penga beroende är jag alltid.. men nu är jag fan helt galen, jag tror jag sprängs snart av att jag vill ha pengar så mycket..  fan va jobbigt.. blä usch å snark..

snart börjar topmodel å idol å allt det där, jag längtar, för då det är slut ska jag slänga mig i sängen och gömma mig i täcket och somna, och drömma om att jag är rikast i världen och kan köpa vad fan jag vill. de skulle vara nice! mjapp mjapp hejdå


en vacker dag gott folk, ska jag också ha sådär mycket pengar... vänta bara och se!!.. måste bara komma på ett smart sätt först, kanske borde jag råna en bank med en spiderman kostym och vattenpistol.

idol

jag har just sett klart idol, eftersom jag ser det alltid efter jag har sett topmodel pga den otroliga super tekniken som finns idag !!!... haha nä skoja jag kom på att man har kunnat spela in hur länge som helst.. Men iaf så blir jag lite sur över vissa som dom låter gå vidare...den där nils tex som är helt galen på scen, visst han är underhållande, men sjunga kan han då fan inte.. enligt mig då haha.

Nu ska jag hoppa i säng, måste titta på psykologin också lite innan jag flyger in i drömmarnas värld så jag kan åtminstånde några ord !! Godnatt

hm

jag kom just på att jag har inte tränat till psykologin än.... smart... vi får se om jag orkar det.. för jag ska minsann se topmodel och idol ikväll haha. Och nu är det äntligen städat i mitt rum, och jag har tränat, en liten stund orkade jag iallafall. Jag var duktig och läste i svenskaboken några kapitel , så.. fastän det är viktigare att plugga på psykologin.. tur att det bara är ett läxförhör och inte ett prov.. mjao. Åh jag har så tråååkigt.. jag måste uppmuntra mig själv med en ris-kaka tror jag... jepp.. !!



skurmopppp

haha det har nu tagit en halvtimme för mig att damsuga + skura.. vilket brukar ta ca 10 minuter annars, men fyfan vad mycket damm säger jag bara, nu nyser jag massor för att allt damm flög upp i mina näshålor. Men jag känner mig lite duktig iaf som äntligen tog tag i det, jag hade tänkt lägga mig och läsa svenska-boken men sen tänkte jag om, och bestämde mig för att städa istället..så det borde jag nog bli klar med snart..hoppas jag, men det är fortfarande jätte stökigt och dammigt överallt annars. Måste dammtorka lite överallt, och min bokhylla är helt full med massa skräp.. men jag tror inte jag orkar städa den idag det kändes för jobbigt, så det får jag ta nästa gång jag är ledig.. på måndag kanske!

Så min dag idag består av massa tråkigheter, städa, läsa och träna på psykologi läxförhöret som vi har imorgon på morgon. bläbläblä..

Nu ska jag fortsätta med städningen! hejsvej!

mini dator

nu är jag i ersmark hos mammsen, och min storasyster har idag köpt världens minsta laptop..så jag testar den lite nu, men jag skulle nog aldrig kunna ha en sån här liten haha..

den sticker inte ens ut från mina lår då jag sitter med den i knäet, alltså mini liten haha.

Nu ska jag fortsätta se topmodel!!!
och jag saknar andré mimi
hejdå

mos

Den korta dagen idag var skön, imorgon måste jag stääda.. nu är det hur stökigt som helst i mitt rum, en koloni med damråttor har börjat invadera mitt rum. Men jag ska till mammsen idag om ca en halvtimme och sova där. Sen får jag inte glömma att promenixa heller.. så jag måste komma ihåg att ta med mig mp3 spelaren, om inte någon skulle råka vilja gå ut och gå med mig, men de tvekar jag på, men man vet aldrig med mamma eller tina heller för den delen.

jag har iallafall inte lyckats att sluta snusa... vem blev förvånad? typ jag haha.. jag klarade ju av att sluta röka för länge sen så varför skulle jag inte klara av att sluta med snuset.. ja jag vet inte, var väl lättare med rökningen eftersom då bytte jag bara till en annan form av nikotin, men det är sjukt dyrt fyfan.. mamma var snäll och satte in 10 kronor på mitt kort igår för det saknades nämligen det för att jag skulle ha råd med en dosa.. sen hade jag glömt bort att dom tar 3 kronor i avgift, så det höll på att skita sig, men han i kassan var snäll och lät mig köpa den endå. Så nu har jag prick noll kronor, fast det ligger kanske en krona någonstans på mitt golv.

Haha och plesner är fan den farligaste människan att cykla med i hela världen, jag ska nog filma någongång då hon flyger fram över övergångsställerna då det är rött och bilar måste nita för att inte köra på henne. Helt galen, jag tror hon har en skyddsängel som skyddar henne varje gång från att bli överkörd!! 

På lördag blir det att fira rårå som fyllde år i agusti, och det blir mat och massa sånt gött så det blir nog superbra! Nu ska jag lägga mig i sängen några minuter och sen flaxa iväg i mammas räserbil.


snark

Jag är dödstrött.. , men om en kvart måste jag klä på mig och gå ut till min skruttiga cykel och cykla iväg till skolan. Det kändes jätte jobbigt just nu, och det är inte lika varmt som igår heller, jag som trodde det skulle få vara varmt nu ett tag. På torsdag får jag äntligen pengar, men eftersom jag har så mycket som måste köpas, så kommer jag inte ha råd att köpa kläder den här månaden heller, och jag blir så ledsen i mitt hjärta då jag tänker på det haha.. för jag vill bara bränna upp alla kläder jag har i min garderob, jag är såååå lesss pååå dom.  ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅåå..

nog med klag, hej,.

ajjjj..

Det blev inte mycket trampande för min del, endast en kvart sen fick jag för ont i ryggen.. jag skulle nog ha gått ut och gått istället för att trampa. Min rygg har blivit mer å mer knas på sista tiden, så jag måste nog fara på en bra massage snart!
Jag kom just ut ur duschen och jag känne rmig helt slut i hela kroppen och jag har slut medecin också.. så snart dör jag väl i astma anfall eller något.. så därför suger det extra hårt att vara fattig just nu, kan inte köpa ny medecin föränn på torsdag... ååå hur ska det gåå.. astma är en sjukdom från djävulen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 haha nja .. har fått det från min mammi haha... tur att jag tycker om henne ändå. Hejdå =)

palt

Jobbigaste dagen på skolan är nu äntligen över.. måndag är fan de värsta som finns..börjar 8.30 slutar 16.00 och vi har baaara långa lektioner vilket gör att man blir ännu mer less och trött. Men imorgon går vi kortdag och på onsdag är vi lediga! Jippijippi, och på fredag ska vi ha "fri-kväll" på stan någonstans på kvällen, så vi är lediga nästa måndag :)  skönt. Men jag vill att det ska bli loooov.. lov lov lov !!!.. Jag vill att det ska vara julafton, jag vill att vi ska ta studenten, jag vill massa saker haha. Men det bästa skulle vara att få ha André här hela tiden och att jag fick pussa på han exakt när jag ville. Men eftersom han är i umeå och jag här, så blir det ju inte så lätt. Önskar jag var rik så jag kunde fara till umeå nu på onsdag och shoppa och umgås med han, men eftersom jag är fattigast i världen så går det inte alls försig.

Nu ska jag lägga mig och kika lite tv, sen käka... och sen ......................träna....blä..vad jobbigt.. men jag är somsagt med i ett deal !.. så det är bara att slänga sig upp på min trampmoj och trampa i en halvtimme! Men det ska nog gå ändå. Hejdå



midsommar

hål i väggen..

Ja det programmet var inte bra för fem öre, dom visade ju ungefär hundra repriser på då dom försökte ta sig igenom det där hålet, och han som var programledare var inte alls bra. Så det programmet skrotar jag!

Nu är det strax dax för sängen, är trött i hela hjärnan och vi börjar tidigt imorgon också så. Men den här helgen har varit bra ändå, i fredags var det super kul förfest hos plesner och vi skulle ha stannat där och spelat monopol istället för att dra ut för det blev bara dåligt med det. Sen igår var en mega bakis-dag, vi låg mest i sängen hela dagen och slöade, men det gjorde vi idag också, vi tog en tripp till konsum iofs å det var ju mega varmt ute, behövde inte ens jacka, så jag hoppas den värmen håller i sig ett tag, för den kalla hemska vintern längtar jag inte ett dugg till! Uuuusch.. börjar frysa bara jag tänker på då 20 minus grader står på tempmätaren utanförmitt fönster..

blääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää


godnatt !

majs

Söndagar är den lataste dagen på hela veckan.. det borde vara bättre program på tv tycker jag. Men om bara 1 timme ungefär så ska andré kila ner mot bussen till umeå och lämna mig i 5 långa dagar. Men vi har kommit överens om ett deal.. vi måste träna mån-tis-ons-tors den som inte tränar måste springa broarna runt... fast iofs.. tränar man så mycket så kanske man inte skulle märka av att springa den rundan, men nu skulle jag ju dö efter 5 minuter haha.. så jag får se till att träna hårt ända till jag blir super hurtig !

Nu ska vi se Hål i väggen på 6an och se om det är något program som är värt att tittas på. :)


plesners flygande armar och hår på tåget påväg från arvika !

söndag

Jag rapar så fult..

Idag är det söndag, vilket innebär... inte-så-händelserik-dag. Men det gör inget, andré stannar till ikväll så vi ska väl kunna hitta på något tills dess. 

Jag drömde massa konstiga drömmar inatt, men det gör jag alltid så förvånad är jag inte. Vaknade klockan 10 ungefär och trodde klockan var 12.. det är något med min hjärna , kan inte sova så länge som jag vill ens, för då protesterar den minsann. 

maaah nu ska jag käka något, hejdå

fet och glad.

Haha jag känner mig som en rullande boll nu, har käkat massa godis och druckit cola så nu är min mage uppsvullen som fan. Men en sån här dag så gör det absolut inget, efter festande så är det ett måste att fetta. Men jag måste säga det att det är inte värt att festa alltså.. hur mycket pengar som helst går åt och dagen efter är inte alls nice. Så jag ska nog sluta festa helt om det inte är speciella tillfällen som tex födelsedagar, festivaler eller sånna kalas!

Nu väntar jag och min pussgurka på att Beck ska börja om ca 10 minuter , och sen blir det nog att sova, jag tror båda vi är lika trötta idag även om vi har sovit rätt länge.. men så går det också! Så nu ska jag dricka massor med vatten och sen gå och pussa på min älskling som far tillbaka till umeå imorgon, lika tråkigt varje gång.. men snart är det lov! Hejsvej


lördag

hej hopp, bakis-dagen idag. Balzac var exakt som jag hade tänkt mig... alltså inget speciellt, jag kommer då aldrig mer besöka det stället om det inte råkar bli gratis någon fler gång. Så nästa utgång blir den 31 som sagt då Plesner och Ståhl äntligen fyllt år, sen vette fan.. jag är nog inte menad för att gå ut. Sen då vi hade kommit in på balzac så hörde jag "liiiiinn"  kollar bak och där står min packade mamma haha, det var ganska roligt, dom hade fått sig in gratis även fast det var försent för dom sa att dom skulle kolla till mig, jag var nog nyktrast på hela stället tror jag. Men ja, det var roligt ändå.

Idag blir det nog inte mycket gjort... bakis-dag som sagt, såå.. jag vet inte riktigt vad vi hittar på.. vi kommer nog se en film antar jag haha, men det är bra. Nu ska jag gå och ta något att käka! hejsvej

can my honey come back

god morgan, och grattis på min kära mor som fyller år idag, men jag måste skämmas då jag inte är helt säkert på hur mycket hon fyller haha... fast det får hon ju såklart inte veta om hon nu inte råkar läsa min blogg. Men jag vet ungefär... nånting med 40 iallafall haha. Jag måste nog ringa min storasyster och fråga sen idag. Men vadå det gör väl inget att man inte vet? eller.. ska jag skämmas mest i världen kanske?... jag är bara bra på att veta hur mycket jag fyller! Hon blev iallafall glad då jag ringde och grattade henne alldeles nyss så det är ju bra iallafall sen har jag gjort ett mycket konstnärligt kort till henne med en bra födelsedags present tycker jag! Även om jag bara har 32 kronor på kortet, så är min plan mycket bra enligt mig då, men det får vi väl se vad hon tycker.

bra på att posa är hon också, haha ser nästan ut som hon tagit bilden på sig själv, fast det tror jag nog inte, hon är inte lika ego som dagens ungdomar ;) pusspuss

Ska dra iväg mot skolan snart, och efteråt blir det att gå på stan en sväng, fixa lite grejjer och kolla om jag hittar kanske en billig tröja och då tänkte jag vara fräck och låna pengar av andré, fast det är bara till på torsdag så det borde nog inte göra så mycket, han är så snäll ändå så=) blubb blubb, hejdå :)


halloooooooooooooohasohfueh

Nu är jag trött, ska strax hoppa i säng. Ikväll har jag varit med min baby och starten blev väl inte så bra, tjuriga dumma jag, men de löste sig och han är bäst hela tiden, så jag är lyckligast i världen att jag hittade han..japp, det var jag som hittade han;).. haehheh..  Imorrn blir det somsagt fest, och utgång på balzac om allt går som en dans på tulipaner.

Imorgon fyller min mammsi år också, och jag vet precis vad jag ska ge henne så jag ska göra ett fint litet födelsedags-kort innan jag somnar och skriva en fin dikt !!... jag är så bra på dikter... kanske borde bli poet? Jag har ju några fina uppskrivna lite överallt i skolböckerna.. rozafa gillar dom iallafall haha.

pang poff i säng, godnatt!


mitt hjärta

blapp

Kom hem från stan för en liten stund sen där vi tog en fika på waynes, och sen bestämde oss för att det blir fest imorgon istället för nästa helg, för då är det bara myskalas på något hyrtställe för att fira rozafa=) , Så det blir nog bra ! Nu väntar jag på min baby som sitter på bussen från umeå och ska vara här till ikväll , fast han kommer tillbaka imorgon igen=) mycket bra.
 
Nu blev jag rastlös.. konstigt.. har gått på stan i 2 ½ timme typ, men har inte kunnat köpa något och jag gråter fortfarande inombords då jag är så jävla fattig så det går inte dit nåmer. Jag har inte shoppat kläder sen ...ja gud vet när och jag börjar bli less.. jag kanske måste skafffa mig något jobb på sidan av skolan? Fast nä, det skulle jag aldrig klara av, jag som är helt dödstrött efter en skol-dag skulle ju aldrig klara av att dra och jobba, och specieltl inte på helgerna heller, mina enda lediga dagar... så jag skiter nog i jobb tills jag tagit studenten! Nu ska jag kika lite tv och sen äta och sen mysas =) hejdååååå

stall lukt

Dagen på bondgården var inte alls rolig.. så uttråkande att jag blev så glad då jag kom hem. Det enda roliga var djuren tror jag! Hästar, Kossor, hundar, katter, grisar, kaniner, får, åsna , ankor ja allt möjligt och det bästa var att jag inte blev allergisk, så pga det så är jag väl nöjd ändå. Förutom att läraren skulle berätta om exakt alla maskiner han hade och hur dom andvänds, hur mycket dom kostar och blablablablabla... sen att vi kommer förmodligen ha prov på det där sen, kommer ju inte gå bra för mig kan jag lova. Haha jag tror att dom sista 3 timmarna så var ingen koncentrerad alls på vad han sa..  men nu är jag hemma igen duschad och nyäten och trött och slut så jag ska nog lägga mig i sängen ett tag och bara slöa.

Sen hade vi ju gjort ett deal alla brudar att ingen skulle festa föränn den 31 oktober.... men alla är så sugna på att festa så det blir nog kanske fest nästa helg. Men efter den helgen är det ändå en månad kvar till den 31 så det gör inget om vi festar lite innan haha.  Nu ska jag krypa ner under mitt täcke och bara glo på tv !! .. hejdååååuuåeuåeåu


Mitt födelsedagsmaskeradsparty! de va grejjer de !!

bondgååååård.

Ja idag är det vi ska fara till medle och hälsa på massa djur, så det var tur att jag fick några allergitabletter av mammsen så nu borde det ju gå bra, skulle ju inte vara så häftigt att bli döds allergisk och måsta dra därifrån. Nu har jag inte så mycket att göra, tänkte inte på att jag hade kunnat sova mycket längre än vad jag gjorde, men äh.. jag får hitta på något i en halvtimma haha.. hejsvej =)




min myskaka


tv kväll

Ikväll har jag bara slöat, har sovit massa, så jag hoppas jag kommer att kunna somna nu snart då jag tänkte gå i säng. Jag har sett både topmodel och idol , blir så varje kväll båda dom programmen är, då får pappa spela in idol medans jag ser på topmodel, och då det är slut så går jag in i tvrummet och ser idol, mycket smidigt ! Hur länge är det kvar till lovet föresten....?????... måste kolla.. blä typ 6 veckor..vad jobbigt det kändes.. haha jag har inget vettigt att skriva nu så därför ska jag gå och borsta min glugg mellan tänderna, godnatt.

gammelskrutt bild från 1an haha jag älskar gamla bilder.

Tisdag

Kom hem från skolan alldeles nyss.. idag på sista lektionen fick vi ett betygs-dokument, och det såg bättre ut än vad jag trodde, förutom att jag hade fått IG i historia A som jag också visste längst in i min hjärna men hade glömt bort, så det måste jag försöka fixa nu innan 3an är slut, jag hoppas att det går bara.

Redovisningen gick iallafall bra, sen skrev jag en uppgift på svenskan under 1 lektion som vi fick förra veckan, jag kände mig duktigast i världen, men då är ju bara frågan om jag skrev rätt ens haha.. men, jag kände mig duktig iallafall och det är väl huvudsaken.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, jag är trött som vanligt, och ikväll är det bra på tvn så förmodligen blir det väl en hemmakväll, eftersom imorgon ska vi vara ute hela dagen på en bondgård, och det kändes lite jobbigt med tanke på att jag har ingenaning om vad vi ska göra, men om jag fattade det rätt så ska vi inte behöva mocka skit iallafall och det tackar jag för.
 
mjao

Men jag måste ändå leta fram skrot-kläder som får åka på, och några skrutt skor som jag inte bryr mig om. Men jag lär väl måsta klä på mig femtiotusen lager med kläder för att imorse var det 1 plusgrad... varmt.. jag och rårå frös nästan ihjäl påväg till skolan.. jävla norrland. Nu ska jag hitta på något annat, hejdå!

tomt skrivande

tjabbalabpbpaeb, jag har skrivit minst i världen nu sen helgen och framåt, men det är förståss för att André varit här och tossat med mig.. men nu är jag själv igen, tråkigt och ensamt.
Idag måste jag tidigare till skolan också för vi har redovisning idag och jag är inte ens klar med det jag ska redovisa om, hur bra är det?.. så jag kan ju bara gissa mig fram hur bra den redovisningen kommer att gå, + att den ska vara 10 minuter?.. va? jag har aldrig redovisat mer än en halv minut känns det som .. men ja, jag ser väl.

Nu ska jag fortsätta att göra mig klar och sånt skit, sen dra iväg till skolan och vara duktig, men skulle inte förvåna mig om jag ändå lyckas att inte bli klar, skulle ju vara typiskt. Hejsvej


Jippihooo

HEJSVEJ , nu ska jag skutta i säng med min skruttpuss som ska stanna med mig i en dag till, jippi!!! =) Det har varit en skön helg iallafall, men mycket snus-lös iallafall..., okej visst klart jag har snyltat från andré, men att snylta och att ha en egen dosa är ju två helt olika saker, men jag tycker lite synd om han haha så därför ska jag gå och pussa på han nu . Hahaha nu såg han jätte rolig ut när han låg där i sängen, men det går inte att förklara så det skiter jag i. GODNATT =)

Norsjö

Hejsannnnnn!!
Nu är jag i norsjö med min babi =) .. Vi har spelat det här nya spelet "Spore" idag , och det var ganska roligt, i början iallfall, sen ju mer man "utvecklades" desto tråkigare blev det.. så ja.. det var kul ända tills ens varelse fick den största hjärnan haha. Nu gör vi inte så mycket, vi har käkat lite chips och druckit cola och kikat lite tv. Så nu vet jag inte vad vi ska hitta på, jag måste göra en psykologi uppgift egentligen..som ska vara inlämnad senast på måndag, hade tänkt göra det idag, men det blir nog att göra den imorgon istället känns det som.. jag orkar inte idag! Mjippmjapp nu ska ja fortsätta mysas..

och just ja, jag ska sluta snusa... .maaaaaaaaah ,... hur ska det gå?.. jag har ändå varit duktig idag.. har snyltat 3 stycken av andré kanske , men det är nästan rekord !!!!!!!!! Jag har nämligen inte råd att köpa snus längre jag blir en fattig lus varje månad hur snabbt som helst..så därför är det inte värt det.. i slutändan.. jaja, vi får se hur det går ! Önska mig lycka till !!! hejdå :)

TJIOo

Nu är jag trött, som alltid..
imorgon är det skolkort igen, får hoppas på att det blir ett roligare kort denna gången, så imorgon blir det att vara randig igen med basker, men det får duga. Sen efter skolan ska jag möta upp babi som kommer från umeå, sen ska vi ta bussen till norsjö och vara där i helgen, så det blir nog bra. Eftersom det blir fet party den 31 oktober, så har jag tänkt att bara ta det så lugnt som möjligt helgerna innan dess!, fast snart ska rårå ha sitt sena firande-kalas på något hyrt ställe, fast inge alkohol, så det blir roligt också =) Så jag förbannar alla forskare i världen om dom har tänkt att utplåna jorden innan den 31 oktober haha.. Nu ska jag sova godnattis !!!!


Haha den här hade jag nästan glömt bort i min skalle, så nu fick jag en liten rolig stund!!! ...

Jordens undergång?!?!?!11....

Ja det har varit massa massa prat om det där bigbang projektet på skolan idag.. kommer vi dö om 4 veckor? eller kommer vi inte?... jaa man ser väl !!!...

Blev mycket skämt om det också tex "jaaa, nu kan vi äta hur mycket mat som helst, spelar ingen roll för vi kommer ändå sugas in i ett svart hål om 4 veckor !!!".. men samtidigt längst bak i hjärnan tänker man "hmm, tänk om vi kommer dö på riktigt?".. men aja, jag orkar inte tänka så mycket på det just nu eftersom det har varit det enda vi pratat om på skolan idag typ. Dör vi så dör vi.. men så tråkigt ändå.. haha nu fortsatte jag ändå skriva om det.. smart.  Men jag ska iallafall bli upphämtad av min mammsi som kommer om 5 minuter och umgås lite för de var länge sen! HEJ

hallo

Jag vaknade lite för tidigt imorse, för nu sitter jag här, helt klar och ska inte fara föränn om en halvtimme ungefär.. Idag har jag bara två lektioner, men jag har inte ens börjat på psykologiuppgiften vi skulle ha i veckan eftersom vi inte haft något individuella... hm.. hur ska det gå !!! Ska vara klart på måndag och jag fattade ingenting då läraren förklarade vad vi skulle göra.. Sen måste jag göra en uppgift vi fått på teatern också.. men den har jag ändå börjat med, så det kanske går lite bättre. mEn mEn MEN .. nu ska jag hitta på något halvtimmen som är kvar. HEj


blubb

Idag tränade jag för första gången på tusen år känns det som, och jag klarade 30 minuter!!!!!!!!!YES.. jag är skit stolt över mig själv haha, eftersom de var så länge sen jag tränade, och då körde jag 30 minuter varje dag. Så därför är jag skit slut nu också, men det gör inget..för jag var duktig ändå.

Sen såg jag på idol också, och det tog alltså över en halvtimme INNAN dom visade någon som kunde sjunga, hur sjukt är inte det, nu spårar det ju.. lika bra att man slutar se alla dom här första programmen som går nu, fram tills dom är i stockholm.. Men nu ska jag iallafall hoppa i säng och sussa gott, sovmorgon imorgon också, skönt. Godnatt !

tjolahopp

Kom just hem från stan, och fortfarande lika ledsen över min pengabrist.
Idag hade vi ju skolfoto.... fotografen var den tråkigaste och suraste jag mött som varit fotograf. Vi fick inte göra som vi ville, och i trean är det väl meningen att man ska göra vad fan man vill på skolfotot? Vi hade ju somsagt franskt-tema och det var jätte många som hade klätt upp sig jätte mycket och lagt ner tid på det, och sen så måste vi stå exakt som på alla andra skolfoton, uppradade och tråkiga. Därför gick vi dit ett tag efter fotot hade tagits och frågade om vi inte fick ta om kortet för att alla tyckte att det blev så himla tråkigt, och jippi på fredag ska vi ta om det.

Glada gick vi därifrån och berättade för några andra ur klassen, som inte alls såg glada ut över det, men jag skyller det på det tidigare kortet, att alla blev så nedstämda av det, så jag hoppas alla är peppade på fredag igen att göra ett roligt skolfoto. Ja nu orkar jag inte sitta här utan jag ska lägga mig i sängen och .... bara ligga, se tv och ha tråkigt, och sen se idol och topmodel och allt det där. Så hejsvej.


haha just ja, imorse såg jag att jag kunde böja min näsa jätte fult så jag var tvungen att ta kort på det.

hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..jag tyckte det var roligt iallafall.
snyggare blev jag inte av att göra den där minen med munnen heller, men det sitter som en smäck så det gör inget! TJUIPP

godmorgon!

Hej hopp, nu har jag just käkat gröt, men för omväxlingsskull så tänkte jag att mannagryns gröt har jag inte käkat på länge och det är ju jävla gott... så höll jag på att översvämma hela köket med varm mjölk då den började koka, ingen bra start, men nu har jag käkat upp den iallafall och den smakade utsökt. Nu ska jag snart hoppa in i duschen, sen hitta på något annat att döda tid med tills det blir att cykla iväg till skolan för att ha några minuters svenska och sen skolfoto med franskt tema.. .ja vi får se hur bra det blir haha. Hejdå =)

Haha jag sökte just på google "fransman" och då kom det upp en bild på en man som var exakt likadant klädd som jag hade planerat , randig tröja med röd skarf, det där med skarfen vet jag inte ens vars jag fick ifrån, måste vara min bakre hjärnhalva som minns att jag sett det någongång, men vad bra , då slipper jag fundera ett dugg. bilden gick inte att kopiera, och jag har så pass lite å göra, så därför plockade jag fram min konstnärliga sida . Fast kom på att jag glömde rita en svart basker, men det var väl självfallet ändå så det gör inget.

HEJ!!!!!!!!!!1

Nu är jag trött, och tänkte bara skriva något onödigt innan jag gick och la mig..värt.. när jag var nere på stan så blev jag knäpp.. såg en miljon triljoners fina saker som jag bara ville ha och ha och ha... sen tänkte jag..hmm hur mycket pengar har jag.. joo just de 190 kr som ska räcka ända fram till den 25de.. kul, nä inte det minsta.

Så därför har jag hittat en knäpp sida med massa spel som man kan vinna 1000 kr på om man har JÄTTE JÄTTE JÄTTE tur.. , hade den inte varit gratis så hade jag inte spelat heller haha. det är inge poker och sånt, utan bara vanliga spel tex harpan. Så det har jag suttit och nördat idag, men inga pengar vann jag minsann. Sen har jag letat massa tävlingar överallt, och nu är jag med och tävlar om en resa till sicilien!! stor chans att jag kommer vinna, nä men man vet ju aldrig, kanske vill turen vara på min sida någongång i livshistorien. Nu ska jag hoppa i säng och sova länge, för vi har nämligen sovmorgon till klockan 14.40 imorgon.. så det kändes skönt, men jag kommer förmodligen vakna klockan 9 pigg som en pelikan !! godnatt.


Saaaaknaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.. pusspusspuss baby


jobiiiii

Jag är hemma idag , men nu medans jag är hemma och känner efter så hade jag kunnat vara på skolan idag, för så sjuk är jag inte, så därför har jag dåligt samvete haha.. men dom slutar ändå om 10 minuter så.. blubb blubb , jag måste ner på stan nu också.. har slut snus.. har typ inga pengar heller, så den här månaden kommer inte vara speciellt rolig i penga-väg!.. men jag klarar mig nog. Shipp, nu ska jag göra mig klar, sen hojja ner och möta rårå =) hejdåå

åååuueaheh

Jag orkade bara vara på skolan till efter lunch, jag kände mig så risig så jag cyklade hem och nu har jag fortfarande feber.. så jag hoppas det går över under natten så jag får bli frisk. Idag har jag bara legat i soffan och sovit massor och kollat tv.. less.. saknar min älskling.. mår illa, det är så jobbigt att vara sjuk speciellt nu då jag kommit in i värsta "jag ska vara på skolan varje dag-stadie". Men jag for iallafall dit i morse så därför tycker jag att jag var duktig iallafall, missade bara en lektion så, det kanske inte är så farligt. Skolfoto på onsdag, hm.. undrar om jag ahr någon tröja till vårat tema? jag tror inte det, eller jo jag har många i det stuket, men ingen som jag skulle kunna tänka mig att ha på skolfotot, så vi får se med det. Nu ska jag lägga mig och se extreme home make over. Hejdååå

mjao

Hängig som en hängkäpp.. eller något, varför ser jag inte ens filmen på 3an som jag tänkte se? jag vet inte, jag tror jag ska lägga mig nu, och sen försöka sova.., upp tidigt imorgon, men den här veckan kommer vara den skönaste av alla i hela världen, inget individuella vilket innebär sluta tidigt imorgon, börja sent på torsdag. På onsdag har vi endast skolfoto under hela dagen, vad jag vet iallafall, så därför hoppas jag på att inte vara lika trött och börja igång och träna imorgon som en tok, varför blev jag lat , jag som var så hurtig ! haha.. jaja godnatt.

ris

Jag känner mig ännu risigare nu...bläää.. och jag måste på skolan ändå om jag inte är så sjuk att jag inte ens tar mig upp ur sängen, för jag har inte tänkt göra som i 2an att jag stannade hemma bara om jag hade lite ont i halsen, och jag har inge feber vad jag vet iallafall så.

Morfar är på bättringsvägen nu, jag visste det hela tiden längst in att det skulle bli bättre. så det är bra. Mindre bra är som alla söndagar, att andré far ifrån mig, 4 långa dagar till att vänta och längta, och sakna, men det klarar jag ändå. Så nu ska jag gå tillbaka till sängen och mysas med han tills han tar bussen kl halv 10. Och försöka lägga mig i tid så jag mår bättre imorgon förhoppningsvis! Så hejsvej!


jag är så snygg ibland! Inte undra på att han vill äta upp mig haha

Jappjepp

Vi har just kommit hem från bowlingen, ... jag ledde... jag var glad...sen kom andré den skruttskallen och vann iallafall !!!.. tur att jag tycker om han lika mycket ändå, nu ska vi käka chips och se kingkong och bara mysa, och sen hoppas på att söndagen tar lång tid innan den kommer..hatar söndagar blä.


Krya på morfar, jag vet att du klarar dig.. jag bara vet det, men ändå är vi alla lika oroliga.

Godmorgon!!

Hejsan, jag är trött och så har jag ont i halsen, kan bero på att vi glömde stänga fönstret så då jag vaknade var det bara 16 grader i mitt rum..smart! Idag ska vi dra en sväng ner på stan och kolla om andrés mobil har kommit tillbaka, för just nu använder han min skruttiga som är sämst i världen...samsung blä.. 

Ikväll ska vi dra och disco-bowla , skit länge sen jag gjorde det, så jag hoppas jag vinner , för jag är världens sämsta förlorare.. haha andré också så där har vi något väldigt mycket gemensamt så det kanske blir fight på banan !!.. nää, men det blir nog roligt iallafall=). Nu är jag lite hungrig, men först ska jag bara hoppa lite på sömntutan som ligger i sängen och är ännu tröttare än mig! hejdå: )


mysi

5 september!

HEjsan, äntligen helg och jag och andré har laddat upp med chips och choklad ikväll, GÖTT !!! Sen ska vi äta tacos snart också, skti länge sen, så det blir en nice fredag-kväll, jag trodde vi skulle och bowla ikväll men det blir imorgon istället =) Nu ska jag gå och mysas med han för jag vet att på söndag kommer det kännas som att han just kom och sen for igen, så hejdå :)

tröööööööööött

Idol var bättre ikväll än igår, fler bra idag tycker jag, speciellt han sista killen med den röda gitarren! Men , nu ska jag typ gå och borsta mina gaddar, och lägga mig i sängen och kanske se lite heroes... MEN JAG VILL SE SÄSONG 3, när fan kommer den ut? ååh.. blapp, imorgon är det fredag, äntliiigen. jippijippii fågel.














En rolig grej, när jag har tråkigt, så tar jag kort på mig själv, ego kan tyckas, men ah.. finns det inget annat att göra så varför inte haha. Bloggar är alltid roligare att läsa om man får se personen den skrivs av, enligt mig då, så jag kör väl på det!  GODNATT

fel

Det är något fel på mig jag är 100 säker.. eller ja, jag har då aldrig hört från någon att den alltid är lika trött efter skoldagen och det enda man orkar göra är att ligga i sängen och små sova till och från, jag skulle städa idag, jag stoppade in lite kläder i garderoben sen orkade jag inte röra en arm till.. friskt.. men som jag har sagt tidigare så hoppas jag att det bara är nu då man inte riktigt har kommit in i skol-tiderna.. men det lär väl märkas! Jag hade tänkt träna ikväll också, som alltid.. vi får se.. om jag orkar, men fördmodligen inte! Och eftersom jag aldrig orkar göra något, så har jag alltid sjukt tråkigt också.. jag vill fara och ha kuuul... ååå...stjärt.


haha jag gjorde just en jätte lång sån här tråkig fråge grej, men det var så tråkigt, så jag tog bort den då jag var klar.. jag tror jag ska träna nu... ska jag? jag vetefan, jag testar och ser om jag orkar, orkar jag inte så lär jag väl klaga över det här sen ! hejdå


Hypnotized

Aaaah min hjärna är som en hög potatismos.. jag är skit trött och helt seg, och det gör det inte bättre av att vi har 2 och en halv timma psykologi nu på morgonen.

Jag drömde en hemsk dröm inatt också, om att det var ett spöke och duschade i våran dusch, låter kanske inte så läskigt men det var det iallafall ! Idag så kommer jag nog ägna dagens jobbiga skoldag till att tänka på att imorgon har vi sovmorgon till 10.15 och slutar klockan 13.00, sen kommer andré, så då kanske den här dagen inte blir lika jobbig om jag tänker bra tankar! Nu ska jag göra mig klar det sista, sen trampa iväg den jobbiga vägen till skolan, hejdå !

regn..

I morse då jag skrev att det inte regnade ute, så började det självklart regna då jag gick ut för att låsa upp cykeln, men jag blev inte förvånad för fem öre. Och på hemvägen blev jag en genomblöt svamp.. men nu sitter jag i mjukiskläder och har just käkat , så jag är ganska nöjd ändå.

Haha på svenskan då vi skulle läsa, hade jag ingen bok för den boken jag ska läsa var tvungen att lånas hem, så vi fick låna en bok med massa noveller i av läraren, då läste jag den fulaste mening någonsin exakt såhär stod det:
"Han hade en lång nervös näsa"
Haha en lång nervös näsa, kan man ha det? jag skrattade åt det iallafall och frågade moa om man kan ha en lång nervös näsa, det tyckte hon också var roligt, dålig humor har vi, men är man trött och less på skolan så kan en ful mening göra det mycket roligare !











Ikväll är det premiärstart av Idol också, så det ska jag se, även om det suger att dom bytt jury, men det är ju alltid lika underhållande att se dom som skäms ut av dom som väljer vilka som ska få synas i tv, jävligt taskigt, men vi människor är inte bättre än så , så därför hånar vi dom som verkligen tror att dom kan sjunga, men inte kan..enligt oss.. sjukt egentligen. Tror dom att dom kan sjunga, så låt dom tro det, ingen mår väl bättre av att få sin dröm krossad? I ett populärt tv-program heller för den delen. Och några vänner till mig sökte till idol förra året då dom var här i skellefteå, men ingen av dom kom förbi "den första juryn".. och då tänker jag direkt att dom sågar många som faktiskt kan sjunga, bara för att få plats för mer folk att göra narr av.. så där tycker jag att jag är smart för engångsskull som kom med en logisk förklaring enligt mig iallafall.

Men nu säger jag inte att jag inte är en av dom som tycker det faktiskt kan vara lite roligt att se på alla auditions bara för att få sig ett gott skratt, men det är det jag menar, att det är helt vrickat egentligen, men vad ska man göra åt saken, vi lever som vi gör.. jaja nog om det, det här är nog det seriösaste inlägget jag har skrivit sen jag skaffade blogg, men det gör inget, nångång var det ju menat! haha.. nu ska jag lägga mig i sängen och kika på lite tv. Hejdå :)


skoldödsdagen

Snart ska jag iväg på skolan, den jobbigaste dagen på hela veckan tror jag, först ca 2 timmar naturkunskap, sen lunch, sen lika lång naturkunskap igen, sen en lång svenska lektion också.. blää..



nu ska jag gå och borsta gaddarna, sen bär det av, regnar det ute ? vet inte.. ska gå och kolla.. nope det gjorde det inte, vilken tur då!  Snart helg också, då ska vi gå och se premiären av Wall.e , mickis sa att den var jätte bra, så jag litar på henne, sen gillar jag disney filmer, man får så mysig känsla av dom =) Blubb hejdå!

flax flax

Nu är jag huuuuuuuuur trött som helst, och det är jag glad över för det betyder att jag nu ska slänga mig i sängen , slå på tvn och kika lite, sen sova, och så har jag sovmorgon imorron också, så därför hoppas jag på att få sova många timmar i natt ! Ikväll har jag kikat på film, men mest bara legat i sängen och varit trött i skallen... det är jobbigt, jag vill vara pigg så jag kan fara och umgås och ha kul, men min trötthet tar över så jag hoppas det blir bättre sen. Nu blir det sängen för min del, godnatt !


Min stora syster har också försvunnit till umeå för att plugga, alla på en å samma gång!

blä

Jag som hade tänkt träna idag.. jag tänkte just ta på mig dojorna och börja trampa, sen kände jag hur trött jag var, jävla skolan som gör mig helt död.. jag tror jag måste komma in i skoltiderna innan jag kommer orka börja träna, iaf på min trampmokajäng.. så tills dess får jag väl börja gå ut och promenera eller något, funkar ju alltid och är inte jobbigt på samma sätt, utan mest bara skönt. Så det får jag sikta på, men inte idag tror jag, är alldeles för död i hjärnan för det. Så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på en beck film, kommer säkert somna också... åå jävla skolan..för andra gången. hejdå'


trött som en flygande mås som har flygit i femtio år..fast dom blir väl inte ens trötta, så jag är något annat!

skolaaa...

Hejsan! Jag är trött, jag är på skolan, jag vill hem och sova, men somsagt så slutar vi tidigt idag så det är bra. Jag väntar på min konst-grej som jag ska skriva om.. åh jag minns min dröm ännu mer nu, pappa skulle beställa en resa till turkiet, men han hade inga pengar, så han skulle bara stanna där i 1 dag och lämna mig där i 7 dagar.. haha, sen blir det för komplicerat att skriva, för det är bara min hjärna som ser det hur min dröm var. Idag vet jag inte vad jag ska göra då jag kommer hem heller, måste nog städa, är skit stökigt, så det ska jag nog göra, sen ska jag försöka att inte sova så jag kan sova tidigt ikväll som jag säger hela tiden, men brukar ju inte gå så bra.

Men nu ska jag börja jobba med min uppgift som jag hoppas att jag får snart! Sen är det lunch, jag är hungrig.. som alltid. Nej jag kom just på, att jag ska nog träna då jag kommer hem också, eller först städa, sen träna eller tvärtom, för jag har varit alldeles för trött då jag kommit hem från skolan för att ens göra någonting, hamnar alltid i sängen och sover någon timma.

gröt

Jag åt just gröt, jag känner mig som en gröt i hjärnan också, trodde jag skulle kunna somna jätte tidigt igår kväll, men sen pratade jag med baby i telefonen i en timme vilket är bättre än att sova ensam, sen då jag skulle sova var jag trött men det tog ett bra jävla tag innan jag lyckades dyka in i drömvärlden. 

Och nu är jag vaken igen.. helt knäppt hur allting är egentligen, varför ska man gå och lägga sig för att vakna upp efter vad som känns 10 minuter.. helt knas, enda gången jag gillar att sova, är då jag vet att jag får sova tills jag vaknar, och inte vakna av någon burrande mobiltelefon..! Nu har jag babblat klart, och ska klä mig och allt sånt där skit för att sen fara till skolan i kylan... det är alltså bara 4.9 grader ute, VARMT... jag drömde att jag var utomlands.. varför gud har jag inga pengar... jo jag vet varför, men det kändes bara bättre att skriva sådär haha... hejdå!


OAHISOIAHDFoabsvoAGUFOA)()=#(/=AZBcf

Mitt humör ändras fort som fan hela tiden, nu är jag på dåligt humör, vill bara slå någon hårt, inte för att jag skulle göra det , men man kan ju känna så ändå eller hur .. så jag ska typ gå och sova nu, slå av mobilen och sen vakna imorgon och kanske är på bättre humör. Men det ser jag väl då, så godnatt..


åååååh

På sista lektionen, psykologi så höll jag på att somna, visst jag har varit trött på andra lektioner förut, men aldrig så jag har känt att jag skulle lätt kunna somna sittandes, och så var det idag.. alltså inte så rolig sista 2½ timmes lektion.

Imorgon har vi kort dag, så det känns bra, men det är så jävla jobbigt nu då andré har farit till umeå, mycket jobbigare än vad jag trodde det skulle kännas.. men jag försöker med hela min hjärna att tänka positivt att vi kommer ändå ses lika mycket som förr om kanske inte lite mer eftersom nu får båda lov då och då.. men det är svårt, speciellt nu i början, för jag tänker att det kommer bli lättare sen , men det är "bara" 1 år kvar av gymnasiet för min del!..












Så jag hoppas det här året går i räser-fart. Nu ska jag lägga mig i sängen, vänta på mat, kanske ska vila lite medans jag väntar, för jag lär ändå ta min femtio timmars powernap idag eftersom min hjärna är helt död.


RSS 2.0