mabeuabeub

Stan är verkligen det värsta som finns, graderna har stigit från 26, till 28 och solen skiner inte ens.. så jag funderar på att fara ut till stugan till imorgon, för här i stan ruttnar man bort. Sen har mobilen kommit fram också, så det blir att hämta ut den, sen ska jag väl vara som ett litet barn som har fått en radiostyrdbil och leka med den och sånt tjafs. BAAAHEAIEHA åh jag smälter bort, det är så varmt att det är tungt att andas, och jag som vill fara utomlands? undrar hur de skulle gå. haha... klag klag.. hejdå

hett!

Steg upp för ett litet tag sen, tittade på mätaren ute..... 25.6 grader i skuggan, och 24.8 grader i mitt rum...., jag kvävs snart...  fast därför kändes det ju svalare att vara inne , men det är så jävla tråkigt... så jag ska väcka tina snart och fråga om vi inte ska hitta på något, men att lägga sig ute och sola nu, utan någonstans att bada skulle aldrig hända, eftersom att jag smälte igår och det är varmare idag så..

men idag är min nya dag av att vara nyttig, så nu ska jag gå och göra gröt till frukost/lunch ! Hejsvej !


girlicious


Ikväll såg jag och tina finalen av girlicious, men jag visste redan vilka det skulle blir för jag är bra på att tjuvkika på youtube haha. Men det är tråkigt, nu kan man inte skratta åt deras fåniga cat-fighter längre. Så jag undrar när topmodel ska börja om igen.

Iallfall så fick jag tråkigt efter det och grävde lite i min garderob, och hittade två par fula jeans som jag klippte av till shorts, kanske inte världens snyggaste men funkar helt klart, och jag kan väl inte kalla mig själv världens mode-freak , så nu har jag ju 2 par till shorts nu om hettan håller i sig, och till nästa sommar! En bra och billig lösning, duktig linn!

Nu ska jag snart lägga mig i sängen och titta på mtv som vanligt sen ska jag nog sova, är helt seg i kroppen och huvudet hela tiden..det är jobbigt..., måste börja äta nyttigt och träna som förut, då mådde jag mycket bättre i kroppen och man känner sig så duktig då hela tiden och det är bra. Nu känner jag mig bara degig och lat, och det är jag också för tillfället, latast i världen... seg som en deg. Så hoppas jag att telefonen kommer imorgon också, då blir linn glad., men förmodligen kommer den väl på fredag, så att jag ska missa kvart över fyra bussen till norsjö, eller så kommer den väl om fem år, det vet man aldrig ! Man vet aldrig då det gäller något med mig haha. , godnatt.

matlagning

Nu är jag mätt och belåten, .. känns som att jag alltid skriver inlägg då jag är mätt.. kanske är för att jag är bra på att äta haha. Men jag kom på en konstig maträtt, ... kebabkött, wook-grönsaker, ris, och sås till det... det funkade! Blev inte lika gott som jag tänkte i hjärnan, men jag är bra på att tänka att när jag lagar mat så ska det smaka himmelskt! Även om jag vet att jag är inte alls en höjdare på att laga mat, och det här är typ femte gången i hela mitt liv som jag lagar riktig mat, bortsätt från typ nudlar haha.. Så jag är lite stolt över mig själv, men tina hjälpte till också annars hade det blivit kaos, för det var fulla plattan med kastruller och stekpannor. Iallfall så är det nu en dag närmare norsjö, så det gör mig inte mindre glad för en miljon öre :)

Det är lite lustigt, när man är nykär... man saknar personen DIREKT den kliver ut genom dörren..men det är mysigt, jag gillar känslan somsagt, och eftersom han är världens mysigaste myspropp gör inte saken värre heller=) min tossmys. 


Nu ska jag nog lägga mig framför tvn igen, började se gladiatior och den är bättre än vad jag minns den, så det blir nog att se på det tills shear genius börjar, sen är det bara en rad av massa såpor på tv och sånt gillar jag, iaf realityprogram. Nu kände jag att jag har skrivit alldeles för mycket, och inte så mycket intressant heller för den delen, men det är skoj, det är bra.. hejsvej och tjollahopp!

molnit...

Det blev så att vi drog till vitbergs iallafall... , men vi hann bara vara där i ca 2 timmar, sen kom molnen och invaderade så nu är jag hemma igen och har just duschat bort allt äckligt från vattnet där.



Så nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, blev lite trött, så jag kanske lägger mig och vilar ett tag fram till middagen och bara slöar framför tvn, sen ska jag nog ringa moa och fråga om vi ska hitta på något, vilket lär sluta framför hennes tv haha, men det gör inget, för det är trevligare än att sitta i mitt ruttna rum. Hejsvejs =)

mätt

Nu har jag just käkat frukost/lunch, och är mätt. Tina kom hem imorse också, och nu vet jag vars hon har varit ... jävla tina, hade du sagt det på engång hade jag inte varit orolig haha... men men..

Jag vill fara och bada idaaag !!!!!!!!!!!!!1 på någon fin strand... men allt är ju så långt bort, och att gå någonstans kändes då för jävla jobbigt, det enda som är nära är...vitbergs......................................äckelvattnet....... haha men vi får väl se hur det blir, jag har inte tänkt sitta här inne hela dagen iaf ! Så nu ska jag gå och tjata på tina att vi ska dra och bada och sola någonstans ! Hejsvej :)

kväll igen

Hallåu , kom hem från moa för ett tag sen, först gick vi lite på stan och jag köpte lite nödvändiga saker för engångsskull, men ändå 200 spänn fattigare..  var skyldig moa 70 spänn också så hon blev väl glad eftersom hon inte hade några pengar alls, eller jo..2 kr på kortet! Sen räsercyklade vi hem till henne och degade framför tvn, de va chill, tiden går ändå så mycket fortare hos någon annan än sig själv haha.

En mindre trevlig grej är att min storasyster är spårlöst borta... , skulle ha kommit hem igår egentligen, men ändrat till imorgon... svarar inte på mobilen eller på mina sms.. man börjar bli orolig, så därför hoppas jag verkligen att hon kommer hem imorgon och förklarar ett och annat för mig, eftersom ingen av hennes kompisar vet vars hon är heller.. jävla tina... kom hem imorgon SNÄLLA!

Även om du är världens pain in the ass ibland vilket alla nog tycker om sina syskon, så har jag nog aldrig velat att du ska komma hem så mycket som jag vill nu... Förmodligen ligger du väl och sover, eller gosar med någon hemlig man .. men eftersom ingen vet vars du är, eller med vem du är med så vet man aldrig vad som kan hända.. och om du kommer hem i morgon kommer du väl förmodligen bli svinsur på mig för att jag skrivit det här, och kontaktat 2 av dina kompisar + mammsen... MEN DU FÅR SKYLLA DIG SJÄLV.... kom bara hem imorgon så blir jag glad.

nu blir det sängen för min del.. hej

MAAaaaaaaaaaaaaaah

Haha alltså,...solen skiner, skit bra väder ute, .... jag vill ut, men inte ensam? hur kul lät det... nä inte alls kul. Plesner är i fjärran land, många jobbar, mickis är i malå, resten sover. Fast jag ringde och väckte moa nyss, jävla sömnskalle, jag är nog den enda i hela världen som kliver upp klockan 10 för att jag vaknar då känns det som. Sen ville jag till stugan idag också, men nä inte ska det gå för sig. Och skulle inte vara roligt att sitta där ute själv hela dagarna heller, lite bättre än här, men ändå långtråkigt. Fast om... 2 timmar ska jag träffa moa på stan, så vad ska jag göra i 2 timmar? Solen är inte ens på vår balkong, och aldrig att jag skulle lägga mig ute på gården och sola då alla fönster är inriktade dit, skulle kännas för utstirrande. Så därför är det dåligt att plesner är borta nu, för hon är den enda som kliver upp med mig tidigt för att sola haha.

lockande solplats? nää..

Nu ska jag fördriva tiden lite med att hoppa i duschen och sen städa, då kanske klockan snart blir fyra. hejsvej

sömnigt skrivande..

Nu hänger snart mina ögon ner..... eller vadå mina ögon, mina skal till ögonen menar jag såklart... äckligt det lät... "ögon-skal" haha.. jag skyller på att jag är trött, men lite kul var det..eller kul ? inte ens det. 

Catwoman var väl ganska bra..funkade... men allt såg alldeles för data gjort ut, blä.. såg ut som ett tv-spel hela filmen då hon skuttade omkring på väggarna, ... tänk så kräsen man har blivit... förut tyckte man att Monstret i bröderna lejonhjärta... KATLA var hur läskig och verklig som helst, nu ser det ut som en drake ritad på kartong ungefär.



Nej nu ska jag slänga mig i säng, och titta på mtv..! standard titten på kvällarna då det inte finns något bättre.



Det som är bra är att jag älskar känslan, alldeles glaaad är jag :)

Inge mysi att sova ensam..

!!!!!!!!!!!!!11

JAG ÄR SÅ MÄTT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
.......

haha, åh.. nä imorgon ska jag börja träna igen, promise.....lovar....heders.....!!! ...
idag har varit en seg dag, hela jag är en seg råtta... ingenting har hänt, skulle hänga med moa, men hon var visst lite sjuk, så vi ska hänga imorgon istället, skulle vara fint väder, så det kanske blir att dra och bada någonstans eller något ingenaning har jag det får man se om. Men det enda jag vet är att jag ska träna dirrrrrrrrrrekt jag stiger upp! PANG PÅ!
och nu ska jag lägga mig och sega i sängen, och titta på extreme home makeover, sen ska jag se catwoman för den har jag inte sett, och sen ska jag se punk´d, sen x-effect, sen next, sen jackass, sen ska jag sova. Haha hela kvällen planerad....framför tvn....tragiskt..!!!!!!!!!!
hejsvej

tråkig dag

Tråkigt har jag, som fan.. så jag hoppas att moa hör av sig snart och säger att hon vill hitta på något, för snart ruttnar jag fast här. Börjar bli hungrig också, så eftersom pappa är borta hela veckan så ska jag nog ta å göra lite middag snart..! majmajmajmajmajmaj, skola snart också.. 3 veckor kvar av ledigheten, sen blir det att sitta hela dagarna i den ruttna skolan vi har. Och det kommer bli jobbiga veckodagar, jävla umeå!! blubb.
nu ska jag fortsätta tråka, göra mat, och sen får vi se... hejdåu


 


uttråkad

telefonknas löst

Nu har jag beställt hem den telefonen som det blev knas med på expert. Även om det blev 300 kr dyrare så är jag nöjd om det inte blir något knas den här gången heller, men med min otur så ska jag inte ens förvänta mig att telefonen kommer inom 40 år det blir nog bäst så, annars blir jag bara sur igen haha. Och jag har inte hunnit se kingdom än, för jag har suttit och kollat mobiltelefoner, men bestämde mig för att ta hem den som jag ville ha tidigare, eftersom min lillasyster har en sån fast svart så vet jag att dom är bra.

Jag måste nog ta och kolla upp vad jag har för grejjer liggandes hemma, om det finns något att sälja, eftersom jag ska låna pengarna av min mami så betyder det att jag är fattiglapp och kommer vara det till jag har betalat tillbaka dom där 1500 kronorna. Men det blir nog bra ändå. Men NU ska jag se kingdomhospital och hoppas på ett lyckligt slut !! Hejsvej.

molnig dag

Idag är det inte lika blått på himlen som det varit annars hela helgen som har varit hur skönt som helst,men det kändes skönt med inte allt för mycket sol någon dag, så jag får vila min stackars hud och inte sola sönder den för det vore ju inte så roligt. Nu är jag hungrig, och ska strax gå och göra lite gröt tror jag, nyttig !!! .. Sen, varför är det så jävla svårt att somna då man sovit med någon fleeera nätter i rad och då man ska sova själv så går det inte alls?, jag menar... logiskt sätt borde man ju kunna somna direkt eftersom att då har man en hel stooor säng för sig själv, men nä det går inte alls ..mycket mysigare att sova med någon som är mysig! ..

Nu blev jag ännu mer hungrig, så jag ska äta, sen se sista avsnittet av kingdom hospital !

typisk otur för mig

Ja nu är jag hemma från stugvärlden, och hur det gick med mobilen? gissa att det gick åt helvete, och du har rätt !!! Jag hade alltså blivit lovad en sån där röd i inlägg under det här, sony ericsson w660i, dom beställde hem den enda dom hittade från gällivare och jag skulle alltså ha den i handen i fredags! Men, visst fan var det en jävel som hade väntat 2 månader som fick förtur och det blev något fel så att det hade kommit två mobiler, en svart låst, och en röd olåst(den jag hade blivit lovad). Så då hon kommer in så tar hon sjäääääääälvklart den röda, och då JAG ringer upp som skulle bli UPPRINGD angående det där, så säger dom "nej men hon som hade väntat längre VILLE ha en röd, så det finns bara en svart olåst kvar, tyvärr"... vad fan ska man göra, skrika åt dom jävlarna att dom är dumma i huvudet? Ja en normal människa hade väl gjort det, men eftersom jag alltid ska ha sån jävla otur så sa jag okej, la på luren, gick och surade över mitt oturliga liv gällande materiella saker.........så att expert på söder ska jag inte lägga en enda krona på i hela mitt liv, och är glad över att jag inte gjort det heller.

Men nog om det, jag lär nog få tag på en sån på något sätt ! Eller så får jag beställa hem någon annan fräsig mobil... eller fräsig..  bara den är billig och någorlunda så blir jag glad.

I helgen blir det norsjö beach, och min bekantskap till norsjöbor är lika med ... noll +... ingen haha. Eller jo, bortsett från André och hans familj + mina kusiner. Men annars har jag inte en aning om vilka folket är där. Men det blir säkert roligt ändå. Nu ska jag iallfall sluta skriva , poppa popcorn till mika....(nej till mig själv men jag ville inte låta så glupsk, men mika ska få smaka), sen ska vi se kingdom hospital! Mums, hejsvejs !

sov sov sov

Varmt ute idag igen, men det suger ju då man är i stan.
Men igår så for jag och moa på vitbergsbadet med hennes brorsor och en kompis till dom. Och jag har inte varit där på många många år, och jag gillar inte vitbergs för fem öre, men vi badade en gång iallafall haha. Sen blir man äcklad då man tänker på hur mycket snor, kiss, ja alla sorts vätskor som kan komma ur en människas kropp som vi hade i håret efter vi hade badat usch. 

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, andré är trötter!!

Kanske blir att dra ut till stugan, men det beror på lite andra saker, så det får man se om. Sen hoppas jag att min mobil kommer snart också så att jag får den i min hand.
Men nu blev jag hungrig , fast det har jag varit hela morgonen iofs, så jag ska gå och se om vad som finns att trycka ner i min magsäck. blublbubb hejda

hemska drömmar

Jag är bra på att drömma knasiga drömmar, inatt minns jag bara en jätte hemsk och jag tror jag måste ringa min storasyster snart och se så att hon lever..

Iallafall så löste sig det stora telefonproblemet igår, vi var in på både expert och elgiganten, men ingen mobil som jag ville ha, så då frågade jag på expert då vi kom tillbaka dit för andra gången om verkligen ALLA w660i var slut? Så då kollade hon upp det på datan och YES en kvar i gällivare, så nu hoppas jag bara på att det inte blir något knas och att jag får den där mobilen.

Sådär ser den ut, duger gott å väl för mig. Billig är den också så det är bra.

Idag kommer bli en jobbig förmiddag eftersom jag sitter i stan, vädret är super, ingen är kontaktbar föränn efter klockan 16 typ. Så just nu önskar jag att jag var i stugan fortfarande, men att jag kunde flyga tillbaka med mina superkrafter klockan fyra. Men tyvärr är dom ur funktion så jag tror jag ska städa idag istället .... blä. Men då går tiden fortare iallafall och jag får ett renligt rum.  BLubbblubb.

nu ska jag hoppa i duschen iallafall ! hejsvejs.

telefonknas

Har suttit nu hur länge som helst och letat efter en ny telefon som är någorlunda billig eftersom den jag har nu blir jag tokig på, någon som vill köpa en samsung sgh e250????

för hur billigt som helst. För inte ens jag skulle vara så ond att sälja den för mer än vad den är värd nu.Fast man vet aldrig, det är alltid bra att ha en extra mobil i bakfickan. Men iallfall så fanns inte den mobilen som jag ville ha kvar, såklart.. så vi får se hur det blir, kommer förmodligen sluta med att jag köper en bara för att köpa en, sen kommer jag sälja den för att jag ångrat mig haha.


En sån vill jag minsann ha också.. men den är såklart alldeles för dyr för mig. Och just nu är jag också hur pank som helst, men då är det tur att mamma är snäll och låter mig låna pengar tills jag får själv.  jaja nog om det.

Imorse då jag åkte med in tillstan från stugan, så gick det 2 älgar MITT på vägen, en mammaälg och hennes bäbis älg, då började jag tänka att dom måste ju vara väldigt dumma i huvudet elller också hatar dom bara livet. För då jag tittade bak efter vi kört förbi dom så gick dom på fel sida av vägen också tillochmed. Stackars bäbisälgen som har en mås till mamma. Intressant ?, nä haha men jag har inte mycket att skriva om somsagt, så då kan det väl lika gärna få se ut som att jag har skrivit värsta intressanta långa grejjen, sen var det inte alls så.

Nu ska jag fortsätta leta mobiler som en galning och sen blir det att dra ut till stugan igen till imorgon då andré kommer till stan igen de e bra!
hejdåou

regnig dag

Massa regn ute, kallt och jävligt. Men jag har hört att det kommer tydligen snart massa värme, så jag hoppas det stämmer. För det här har inte varit någon riktig sommar.. !! Idag blir det nog att fara till stugan ett tag, eftersom andré far till norsjö och då finns det inte mycket att göra här i stan för fortfarande så jobbar alla och vädret är väl inte det bästa heller,så då far jag hellre till stugan och bara är där utan dator och med dålig mottagning på mobilen haha.
jag är hungrig också.. alltid hungrig... mat mat mat mat mat mat mat gött.. .!!!



här var jag förmodligen också hungrig.


hejsvej, vet inte vilken dag jag kommer tillbaka till stan och kan skriva lika lite onödiga inlägg som nu senaste dagarna.
blubbblbuippp


 


blablablabl

Idag har vi varit och sett hancock på bio, den var bra. Sen har vi inte gjort så mycket, baaara tagi lugnt å mysi. Har inte skrivit så mycket på senaste för jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, sen har jag inte suttit och datanördat mycket heller, och har haft annat att tänka på så det kan ju vara därför ! Sen är jag helt pank också, så jag skulle behöva massa pengar, det skulle vara super bra !!!  Nu ska jag lägga mig i sängen, sen ska vi väl se lite tv, sen sussa gott ! Godnatt:)


blääää

Mitt huvud sprängs och min mage är inte snäll... , så mår jag idag! Men jag hade ändå roligt igår och det är ju bra iallfall. Jag hittade en jätte fin blå cykelhjälm som jag tyckte var bra, för då kunde jag ju skydda mitt värdefulla huvud.. , men sen sålde jag den och det var nog lika bra.



mitt fina fynd...

...Som sedan vandrade över till någon annans skalle!


Idag vill jag äta en langos... eller vadå vill, jag ska det!!! Men nu ska jag lägga mig i sängen ett tag och krama på en gosiboll, sen ska jag ringa och trakasera plesner via telefonvärlden och tjata så hon följer med och äter en friterad macka med grejs på ! Hejsvej

fest

Nu är jag och plesner hemma hos mig, andré for just, och vi har roligt.. tar massa fula bilder..tyvärr komer dom inte visas ... men det är ganska förståerligt.. !!
Nu ska vi dricka vidare, och dra till någon annan fest sen blir det att dra och hitta den där trästocken som tydligen lockar massa folk !! hejdaaa

gammelbild

stocken

trästocks

Idag har jag och tina haft fullt stohej med att fixa mika och hennes kompisar lite fräsiga eftersom dom ska spela nu snart på trästocks. Så bara om ett litet tag blir det att bege sig dit, heja heja, sen hem igen och vila, har sjukt ont i huvudet och är hur trött som helst också. Så det blir nog bara att tossas hela kvällen. Men det gör inget, för det är mys. Sen imorgon vet jag inte, är det fest? fest lördag? ingenaning.. det får vi se om. Det blir nog bra hursomhelst...

mindre bra är att nu måste jag dricka ett glas vatten med brus-alvedon i, det måste vara den äckligaste jävla skiten som finns. USCH........... men vad gör man då det inte finns hederliga tabletter hemma..


soligt i stugan.

nä nu blir det att dra iväg, , tjingeling

bebi

Hemma igen.... men jag vill tillbak till stugan NU!!!! för det ska vara soligt hela dagen, så jag måste fixa mig tillbaka till imorgon.. haha värt.. nä.. men vad finns det att göra i stan då alla jobbar? Ingenting, nä precis det jag menar.
Så jag får väl ta och sätta mig på en buss mot burträsk och be mamma hämta mig där så jag kan fara tillbaka till stugan och sen steka hela dagen, det blir bra bra.. och sen blir det att dra tillbaka till stan lika tidigt imorgon bitti, alltså runt halv 6... , och sen imorgon blir det att jag och min storasyster ska hjälpa mika och hennes girls att fixa hår å grejjer till dom ska uppträda på trästocks.

Helgen och dagarna fram till idag har varit mega bra, mysigggggt.
nu ska jag hoppa i duschen , och sen göra mig klar och sen sätta mig på en tråkig buss mot burträsk eftersom jag ringde nyss mammi och hon var snäll och ville hämta mig där! mucke bra.


:)bebi
PUSSHEJ


äpasihfiopafhaophg

vet int
hmmh..bra krej
tossi

Nu ska vi invadera stugan till på onsdag, sen på torsdag ska jag se Mika lira på trästocks, kl 17.45.. !!!!!!!!!! (alla utropstecken betyder: far dit då)

Hejsvej

Impossible quiz nördar

Igår kväll och idag har vi nördat det här spelet:

http://www.jesper.nu/onlinespel/Tankespel/3578-Impossible_quiz_2/
Efter mycket blod svett och tårar har vi nu klarat oss till level 109! Slå det om du kan!!

Koncentrerad

Nu ska vi se Balls of fury, sen sova sen bege oss mot skellefteå imorgon på dagen
godnatt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

baaaaa

hejhallå
jag har upptäckt en naturhistorisk händelse... vill du inte bli knort biten, så åk inte til norsjö! Det är världarnas krig här .. mellan knorten och myggen.

Fast sån tur är behöver jag inte vara ute om jag inte vill för här finns en mysig säng och en mysig spindelman som jag kan mysa med istället för att bli biten å det är bra. Nu ska vi se en film som verkar läskig... Shutter. SÅ GODNATT

trött..

Vaknade visst lite för tidigt idag än vad jag hade tänkt mig, så den här dagen har gått åt till att ha tråkigt och varit jätte trött. Har inte tid att skriva heller, för snart ska jag bege mig iväg mot fjärranland till jag vet inte hur länge, en dag eller två kanske. Sen blir det väl att peppa på trästock för så mycket annat händer inte i denna håla. Har aldrig gillat trästock och kommer förmodligen aldrig börja gilla det heller, det enda bra med det är att det finns LANGOS, så om någon söker mig eller plesner så finns vi troligtvis där hela tiden !!! haha..

nä nu har jag inte tid längre, HEJ!!!!!!!!!!!11
ps; ikväll ska jag se the ring 2, jag måste påminna mig själv om det... haha var så länge sen jag såg den och jag och plesner såg 1an igår så då måste man ju se tvåan också.

bur, björn, solarium, pengar.

Jag fick mig ett gott skratt då jag fick veta vad jag sagt i sömnen natten till idag (innan det läskiga hände)..
tina låg i sängen där jag sover och kollade på tv, jag hade somnat som vanligt jag är bra på sånt. Sen hade jag vaknat och sagt:

- Vars är buren?
tina: Vilken bur?
jag: men den med björnen?
tina: va, en björn?
jag: ja där man blir brun!
tina: haha vad säger du?
jag: jamen björnen i solariet!

sen hade jag somnat, och vaknat en stund senare och sagt:
- Jag hoppas att hon kommer!
tina: vem då?
jag: jag vill ha dom där 50 tusen!!
tina: haha va?
jag: Jamen tanten lovade mig 50 tusen!!

och jag brukar inte prata i sömnen, och jag älskar då folk pratar i sömnen, så jag tyckte det där var jätte roligt och skrattade massor haha.

Iallafall så kom jag just hem från plesner, vi käkade popcorn och kexchoklad som vanligt, snart rullar vi fram men de e gött. Sen lekte jag lite för mycket med hennes tjockskalliga hund cola, så jag blev allergisk men de gör inget för cola var glad. Snart ska jag sova, för jag har äntligen lyckas vända tillbaka dygnet, det är skönt för jag ska kanske på en hemlig tripp imorgon så då måste jag vara pigg och stiga upp tidigt och fixa. Så nu ska jag sitta och läsa lite bloggar, snacka skit på det coola cyber spejset och sen göra en bakåtvolt i säng. godnatt ! :)


^Sen måste alla fara och heja på min gullia lillasyster mika och hennes giiiirls då dom spelar på trästocks på torsdag den 17de, vet inte exakt tid än men de vet jag sen!

åååååååååååååååååååååååååååå

Jag fick just världens gulligaste och mysigaste klippet från plesner, så jag måste lägga upp !


spöke, björn, människa, eller inbillning?

Nu är jag hemma igen, skönt... snart ska jag ta en dusch , för det enda jag blött ner mig med är sjö-vatten, haha inte så fräsch kanske.. men det gör inget jag är glad ändå! Ikväll ska jag fara till plessan och käka popcorn för det var så länge sen...gött , !!! 
Men, det jag tänkte berätta om var detta :

Jag och min storasyster Tina sover i husvagn ute i stugan eftersom det finns för lite sovrum, jag låg på en sida, hon på andra, jag sov som en stock gott och skönt, då jag hör tina skrika
 "LIIIINN!!!!!!!!!! LIIIIIIINNN!"
jag : "mmm?"
hon fortsätter: "LINN LINN LINN LINN !!!!!!!!!!!"
jag: "MEN VAD JAG ÄR JU VAKEN!",
tina: "ÄR DET NÅGON OCH GÅR I HUSVAGNEN?!!!!" ,
jag tittar upp hur trött som helst och tycker hon är knäpp "nej det är det inte?"
tina: "jag svär på allt att jag hörde någon som ryckte i handtaget utanför och sen vinglade husvagnen till precis som att det är någon som är här inne och går".. 
jag: "men va, det är väl morgon?"
tina: "nej klockan är snart 3 på natten.."
jag börjar bli lite skrajj... och jag frågar "vill du att jag ska komma och sova hos dig eller?" hon "jaa.." rädd som en liten spenat, så jag tar mitt täcke och kudde och går och lägger mig där, då har jag börjat vakna till och då la jag mig stel som en pinne och lyssnade hur noga som helst, och hör massa konstiga ljud, sen också som att det är någon som rycker i handtaget utanför... och hon säger "hörde du det där!!!" jag blir lite sur på tina för jag hade kunnat lega och sova gott just den stunden, men då ska hon såklart skrämma upp mig som fan och det tog ett bra tag innan jag lyckades somna.

så jag vet inte vad det kan ha varit haha men jag vill nog inte veta heller.
men annars har det varit jätte skönt att vara ute i stugan, åka vattenskoter och studs-madrassen bakanför. Sen igår fick mamma ett super-il och sa att vi skulle dra till norsjö för att kika på våra kusiners nya hus, och det hade jag då inget emot jag blev bara glad=)

Nu ska jag ta mig en dusch snart, sen ringa plesner!! tjolahoppsvan


hem , iväg!

Hallåuu, nu har jag just hoppat ut ur duschen och sitter med blött pudel hår!, har som jag sa, varit i stugan, men eftersom alla jobbar här hemma, så tänker jag dra tillbaka dit om en timme ungefär och stannar till på torsdag. Är ganska skönt där ute, åka vattenskoter och slängas bak i den på madrassen, det är så jävla roligt för det är så läskigt och roligt på samma gång, jag kommer nog bli hes snart för jag skriker som en galning varje gång, stug-grannarna måste tro jag har något problem haha. Sen var det ju så bra väder igår, så nu är jag räka igen i ansiktet, men brunare har jag allt blivit !! tror jag iaf.. haha , jag kan låtsas som det iallafall. Men såg just på smhi att det skulle bli skitväder resten av veckan, så jag hoppas vädret ändrar på sig och bestämmer sig för att låta solen skina för då ska jag steka och bli en kolbit som vandrar omkring det skulle väl vara nice., jag är så sugen på utomlandsresa också.. blubbbb.....

Nä nu ska jag packa ner lite mjukiskläder som jag kan skutta omkring med ute i stugan... , bippbipp, hejdåu ,
saknaaaaa..

hemma, påväg igen.

Kom hem i morse kring 9 tiden, då blev det pang i säng och sussa sussa, sen tossade jag fram tills nu. Och snart ska jag fara till stugan igen, för alla jobbar och det finns inget att göra på dagarna, så då kan jag lika gärna fara ut i skogen och sitta där och inte göra speciellt mycket heller, men bättre än att sitta själv inne. Så jag hoppas på lite sol imorgon så man kan sola för engångsskull. Var skit bra väder då vi var i stockholm/arvika men då hade man ju ingen tid till att sola, så det sög. Ja nu ska jag minsan packa ner lite mjukis kläder och sånt skrot som är skönt att ha då man är i stugan!! Vet inte riktigt då jag kommer hem, men förmodligen på tisdag... beror på hur less jag blir =) haha hejsvejs!!!


lite pics


Bussen mot arvika, hanna och hanna.


Det fanns ett läskigt monster ombord.


Vi såg lite håkan på långt avstånd


Hanna matar hästen, jag skulle gå nämre, sen säger jag "oj, jag måste gå upp på vägen så jag inte får en fästing på mig", och visst fan då jag går upp på vägen och tittar på foten så springer det en jävel på mig, fiifään.


Innan föreställning på arvika festivalen








Tågstationen i arvika, påväg hem, sviiiin varmt.




stjärt kalas! Haha


tog ett jävla tag innan hon fattade att hon kanske måste sluta visa aset.


vi flög fram i tåget


tusen folk i västerås och massa grejjer på 4 hjul, plesner blev galen och ville ha lite uppmärksamhet haha.


Hanna hade den största vattenblåsan i världen!


Så hon blev arg och ville rasta sin hund i fönstret, den kom aldrig mer tillbaka!


Nya dojjor från topshop, 400 kr.

Sen hade jag inga mer visvänliga bilder, så jag väntar tills folk skickar mera, nu ska jag duscha sen vila lite sen blir det tripp till stugan till imorgon, hejsvej ! :)

hemma igen!

HAllåååå, nu har jag äntligen kommit hem efter den 21 timmars långa tågresan, men efter vi hoppat på tåget i hallsberg så blev det genast mycket skönare, eftersom vi hade liggvagn och vi fixade så att alla fick ligga i samma. Men jag måste säga att den här trippen till stockholm/arvika var inte alls lika rolig som jag trodde, oproffisionella som fan var dom. Men nu är jag iallafall hemma igen och kan slaaappna aav. Sen under onsdagen smet jag och plesner iväg på stan, för vi orkade inte hänga kvar där, och jag köpte ett par schyssta dojor, och en wesc hood.
nu ska jag lägga in bilderna och sedan kommer väl några upp här, men inte blir det många, för dom flesta skulle nog folk svimma om dom såg.. haha!

Trippen börjar snart!

GODMORGON alla pigga snärtstjärtar, haha. Ja, jag är väldiiigt trött just nu, och jag har ont i min hals också för den delen.. eller gommen om jag ska vara exakt! Vaknade imorse klockan 6 av att jag hade sååå ont, gick upp och spottade å ja självklart var det lite blod där, för jag är dömd till att alllltiiid vara sjuk på något sätt då jag ska någonstans=).. Men sån tur är så vet jag vem boven är till min sjuka.... mr.nässpray min kära vän .. så tyvärr... kan jag nog inte ta med dig på min tripp till stockholm !... eller jo.. jag måste haha.. blir tokig om jag är tät i näsan, men jag ska försöka hålla mina händer i styr och inte spraya!.

Om en timme ungefär så blir jag upphämtad , och sen bär det av ner mot bussstationen för att sätta sig i en trång buss ner till sundsvall.. och sedan byta till tåg mot stockholm! Sen kommer vi fara till riksteatern i hallunda MITT uppe i något pass vi ska ha, bara för att vi bor så jävla långt bort å tar så lång tid att transporteras ner. Och sen onsdag blir det mera workshops, och på torsdag blir det 6 timmars bussresa till Arvika, sen på kvällen får vi vandra runt på festivalen om vi vill och på fredag är det showtime! .. jag hoppas verkligen det är värt det.. haha för somsagt är jag fortfarande inte sugen på allt detta åkande hit och dit i tusen miljarder timmar.

MEN HEMKOMST PÅ LÖRDAG... då ska jag nog till stugan, så jag vet inte då jag skriver ett långt onödigt inlägg här igen! Men det gör nog ingenting, jag kan lägga upp våran häftiga musikvideo som ni få som läser min blogg kan kika på femtio gånger om ni har lust !



Och sen då jag kommer hem blir det väl att lägga upp några fula bilder, och sen skriva om det var kul...eller inte kul! haha nu ska jag kolla igenom resväskan litegrann, sen bara klicka runt och vänta på att fara.

så tjingelingpling, ni som har mitt telefonnnummer får gärna smsa! för jag har gratis, och kommer förmodligen ha långtråkigt på bussen/tåget. jag hade siktat på att ha slut batteri då jag kommer fram för att jag ska smsa så mycket!... haha nää... men nästan. HEJDÅ TJILLEVIPPEN. puss korvhåre.

RSS 2.0