högdalen

Goddag mina kära damer och herrar, är just nu hos plesner i högdalen och igår blev det utgång på Berns, helt ok ställe men det kostade 200 spänn att gå in, TVÅHUNDRA!!

Vi är inte så coola än att vi kan komma in gratis överallt;) haha, men det sved i plånkan kan jag lova. Men eftersom ingen av oss varit där innan och vi hört att de var bra så testade vi iaf, slutade med att vi hamnade på någon bögklubb på nedervåningen, dock var jag så trött och igår var jag vaken sammanlagt 24 timmar och inatt sov vi i 6 timmar.. mycket..

Senare ikväll ska vi till Uppsala, ALLA snackar om att dom ska till Uppsala nu på valborg, så vi kan ju inte vara sämre än att haka på, hade dock inte gjort det om jag inte tagit mig dit gratis..
Så idag händer inte så mycket fram till vi ska fara, vi ska sola lite solarium (skit billigt här i högdalen haha, det enda bra med högdalen) och slappa och sen är det väl bara att tagga till igen.

sliipen

Idag har varit en rolig dag, men jag har verkligen varit trött, mina ögon har hängt till golvet, men det gör bara att det kommer bli ännu skönare att gå och sova snart.

Imorgon tänkte jag börja kl 7 för att få sluta vid 15, älskar att man får flexa mellan 7-9 på morgonen, perfekt. Efter jobbet drar jag till plessan och senare blir det utgång! idag köpte jag ett par braller på zara också, dock har jag inte riktigt bestämt mig om jag ska behålla dom, beror på om jag hittar något att ha till. Gröna är dom iaf, gröna sköna.

Gonatt skallekatt.

träning

Strax drar jag iväg på fotbollsträning och jag måste säga att jag är lite orolig att min kropp ska strejka, träningsvärk överallt vilket går över så fort man är varm men då är inte min ljumske helt bra och idag när jag gick hem från jobbet så fick jag ont i mina benhinnor, har haft problem med det förut men just nu känner jag inget.. kan ju bara ha varit något tillfälligt vilket jag hoppas!

Men jag är taggad ändåå, även om jag knappt lär kunna gå imorgon haha.

hahahah

Personalize funny videos and birthday eCards at JibJab!

26 april

Sticker strax iväg och jobbar!, min sträckning känns något bättre idag och därför känner jag hoppfull till imorgon att jag kan träna, hoppas hoppas! Sen har laget match på fredag också, till den hoppas jag ju inte alls lika mycket, men går det bra på träningen så kanske jag får spela? Dock tvivlar jag då min kondis fortfarande inte är på topp haha.. men man vet ju aldrig;)

sträckt

Det var skitkul att lira boll, jag hade inga problem med mina dumma vader men istället så sträckte jag ljumsken så fort vi började, bra där.. haha.. så nu kan jag knappt gå och ber till moder jord att det ska ha gått över till på onsdag!

Efter jag lirat boll så åkte jag hem, duschade och så följde jag min faster på IKEA som ligger hyffsat nära där vi bor, synd bara att jag inte har något eget rum/place så jag också kunde shoppa lite.. lika bra kanske då jag inte får lön förrän maj, måste hålla hårt i mina nästan icket existerande pengar.

måndag

Den nya bloggen får vänta lite då jag inte har fattat hur designgrejerna fungerar och jag har inte riktigt ork att sätta mig och fundera på det än haha..

Nu ska jag iallafall snart iväg för att lira lite fotboll... med ett herrlag, HAHA.. hur det kommer gå är ju en fråga. Tur att det är korpenlag och att dom mest spelar för kul och att det är deras första träning, annars hade jag nog inte vågat hänga på. Varför jag ska träna med dom är bara för att jag behöver det helt enkelt, har inte egen träning förrän på onsdag! Sen om jag kommer vara med så mycket i spelet får vi väl se, snubbar brukar väl inte generellt gilla när brudar ska vara med när det gäller sport... hahah

ny blogg

Jag håller på att fixa med min nya blogg på spotlife, jaaa det är endast för att det ska bli lättare att blogga från min iphone ;) http://linn.spotlife.se blir min nya adress iaf men det går lite segt för min hjärna att fatta hur jag ska få till designen så jag slänger upp ett nytt inlägg när det är klart! :)

som ett hänglock

såhär trött har jag nog inte varit på ett tag, och eftersom jag inte har något att göra ikväll så lär jag somna tidigt. UH jag som vill ha något att göra, så tråkigt att inte göra något men det kan ju vara bra också..så jag får viila..men det är ju så tråkigt. Roligare att umgås, var sugen på att spela fotboll idag också , men de skulle nog inte gå så bra haha.. mina ben är helt döda och då ska vi inte ens prata om mina vader. spagetti ben.


senadrag

Har precis kommit ur duschen och träningen var såååå jävla jobbig men sååå jävla kul! Jag trodde jag skulle dö där ett tag och kollapsa för att jag var 1000 gånger mer slut än alla andra. Sen fick jag senadrag också, i båda vaderna och ena foten, det är ju alltid härligt men jag får skylla mig som inte hållit igång haha. Sen märker man ju av på allt att jag inte tränat på 3 år, men heee ä ba å träna!

Taggar redan till nästa träning som är en vecka bort! Men just nu taggar jag mest till att sova, så trött att mina ögon flyger!

övertaggad

OM en timme sticker jag iväg på fotbollsträning och jag kan inte vara mer peppad, för det första så kommer vi träna på konstgräs och inte skitgrus och för det andra så är det inte alls så långt ifrån min faster och för det tredje för det KOMMER BLI SÅ JÄVLA KUL, även om jag kommer få astma anfall och dö för att jag har så dålig kondis så kommer det bli kanonkalasmegakul, just know it ;)

Haha jag sitter faktiskt redan fullt ombytt och redo! nu vill jag att klockan ska ticka snabbt!

bouger bouger

Nu har jag införskaffat mig en iphone och första dagen på jobbet kändes kanon!


måndag

Idag flyger jag tillbaka till stockholm och det känns bra, imorgon är första dagen på nya jobbet och på onsdag ska jag träna fotboll, det var alldeles för länge sedan jag gjorde det så det ska bli spänannde! Att konditionen inte är på topp går ju inte att göra så mycket åt på 2 dagar, det är tur att kondition byggs upp snabbt igen haha.

Men jag har haft skoj den korta tiden jag varit i norrland och det lär väl dröja ett tag nu innan jag kan åka tillbaka, men stadsfesten syns vi på i alla fall!

lugna puckar är inte mina puckar.

Har precis landat i sängen hemma hos min fader och jag tror inte jag kommer att ha tid att slappna av en sekund av min vistelse här i Norrland, har verkligen haft fullt upp men de får man ta när man vill hinna med så mycket på så kort tid så jag klagar inte!

Det var sååå kul att träffa Kieko idag och jag har aldrig sett henne så glad förut, hon satt nämligen i bakluckan på en bil och jag stod utanför. Jag såg att hon glodde som en hök och när luckan öppnades så flööög hon på mig och hon var så uppspelt att hon började gnälla haha, GUMMAN! , sen var hon som ett plåster på mig fram till efter ett par timmar då hon lugnat ner sig lite.. kommer saaakna.


Söndag i Skell

Det var kul igår, men samtidigt så är skellefteå så jääääääääääääävla dåligt att det blev sämre sen hahah.. det bästa med Skellefteå ikväll var nog kebaben som jag och Plesner käkade innan vi gick hem! Men självklart var det skitkul att träffa alla brudar igen! Idag kring 15 så ska jag sätta mig på bussen mot Norsjö, och äääääntligen ska jag få träffa Keiko, som jag har saknat den fluffkanonen! Sen är jag tillbaka i Skell ikväll igen, och imorgon beger jag mig till Stockholm. Fullt upp har jag haft men det är skoj!


lördag

GODMORGON, eller okej jag har varit vaken ett bra tag. Igår hade jag kul i alla fall, och nu har mamma och peter kommit hit och vi har käkat alldeles för mycket onyttigt. Senare så beger vi oss mot Skellefteå och jag ska få den stora äran att köra! Det var 6 månader sen sist jag körde så det känns lite spännande haha.


godmorgon fredag!

Ja, varför är jag vaken såhär tidigt kan man ju undra sig men jag har ett logiskt svar. Jag somnade hyffsat tidigt och så skulle min syster till skolan och därför vaknade jag!

Så nu sitter jag helt själv i deras super nybyggda lägenhet inne i staaaan, lär slänga upp ett par bilder senare.. jag är lite avis.. tror aldrig jag varit i en så ny lägenhet förut haha! Om en liten stund ska jag käka något och kring 10.30 så befinner jag mig på Mariehem hos våra grannar vi hade då vi bodde där, är det inte härligt så säg? Grannar som man blir polare med! MER SCHYSSTA GRANNAR ÅT FOLKET ;)

I Umeå

Flyget gick bra, går mycket fortare än vad man tänker sig att det ska göra, blir förvånad varje gång.

När jag klev av flyget så stod min systers pojkvän med en egen skriven lapp : "Linn Pettersson, 21", väldigt roligt tyckte jag haha! Och så frågade jag varför inte Tina var med så fick jag till svar att hon förberedde en överaskning åt mig, visade sig att hon bakat en kladdkaka och den var väldigt god, perfekt avslut på dagen och strax blir det sängen för att tagga till för fest imorgon kväll!

hit och dit

Snart drar jag ut till bussen, som tar mig till pendeln, som tar mig till pendeln, som tar mig till bussen som tar mig till flyget, och därefter landar jag i Umeå och ska hänga hos min kära syster till på lördag då jag drar vidare mot Skellefteå!
Måndag kväll landar jag i sthlm igen, denna helg kommer bli kanon!

14 april, dagen då jag kläcktes till världen.

20 åringen lämnar jag bakom mig i ett hörn i skogen som står och tittar med flygiga ögon.. haha nej okej jag ska inte spåra här.

Men idag är dagen som är min dag, dagen som gud skapade för att kläcka mig till jorden.. hahaaa.. skoja igen.

IDAG FYLLER JAG ÅR I ALLA FALL, 21 år och det känns sköj. Nu kan jag ju gå ut i USA om jag skulle få för mig att åka dit, och det är väl inte helt fel?!

Inatt drömde jag att jag hade en iphone 4 också, så det räcker för mig, nästa vecka fixar jag det ;)
Nu ska jag fira mig själv med en härlig födelsedagsfrukost, hårdmackor med mjölk!

Det är helt galet att detta var 17 år sedan, tiden tickar!!

fotboll

Jag har varit sugen ett tag på att ta tag i fotbollen, så nu har jag kontaktat ett lag här i sthlm så får vi se om jag kan komma och provträna med dom! Ska hämta mina dojor i skeå i helgen. Är skit peppad!! Jag drömmer ganska ofta att jag spelar fotboll, säger väl rätt mycket om att jag borde ta tag i det igen?

sony, det är slut nu.

Idag var jag och hämtade ut min telefon, kändes bra då jag vant mig vid den lite nyare tekniken. Kommer hem och startar upp den, fixar allt som ska fixas och efter jag snackat med min kära mor i telefonen så DÖR DEN IGEN! Så jag kommer att göra slut med sony nu, jag var in på telia och frågade hur mitt abonnemang ser ut och om 4 dagar kan jag förnya det med en ny telefon, hello iphone 4 säger jag.

NU förtjänar jag en sådan och det blir en födelsedagspresent från mig till mig! Perfekt. Sen att jag kommer att måsta hålla igen på mina pengar är ju en annan femma, så jag kommer inte att ringa något, bara smsa hahaha.. då kommer inte mina räkningar att förändras märkvärt ;)

oooh happy day!!

Idag är en SUPER MEGA KANON BRA DAG! Jag har fått jobb på Brandos och jag kunde inte vara mer glad än vad jag är nu! Det spelar ingen roll att jag är trött som en snarkande get JAG HAR FÅTT JOOOOOOOOOBBET SOM JAG VILLE HA!


12 april

Om ynka 2 dagar blir jag ett år äldre, fast egentligen blir jag ju bara en dag äldre, bara en siffra som tickar uppåt! Logiskt i min skalle i alla fall.

En trött men bra måndag!

Idag är jag skit trött, men de spelar ingen roll för idag har jag bokat 3 möten och fick därför gå tidigare också för att jag är så bra ;) Sen fick jag se Keeiko i webbcam också och jag känner mig som en mamma som är utan sitt barn!!! MAMMA jag förstår dig nu.. hahah .. nej men nästan.


Men nästa helg ska jag få träffa henne! Längtar som en mupp.

det håller på att hända igen!

Efter denna magiska låt kan vi väl inte förlora eller?! hAha!

min söndag som en söndag

Idag har varit en sjukt slapp dag, jag har sovit och inte gjort så mycket annat faktiskt. Kan ju vara rätt osmart med tanke på att jag förmodligen kommer ha rätt svårt att somna inatt men he gö inge. Jag hade skoj igår och det är väl det som räknas! Jag flög runt och letade efter ett ute ställe och hittade till slut, blev lite stolt över mig själv att jag hittade!

Nu ska jag fortsätta min slappa söndag med påskmust, musik och kolla gamla filmer och bilder som befinner sig på min hårddisk!


Såhär känner jag mig idag, så trött att det inte spelar någon roll vart och hur jag somnar!

6 foot 7 foot


brittan

Brittans nya album är rätt partyvänligt, en sån där snygg och helt egentligen orelevant öppning på mitt inlägg.

Här sitter jag i alla fall och pysslar med mina naglar, tjejig som jag är! Kvällen är däremot helt oklar och jag har ingen aning om vad som komma skall. Plesner den parisaren kommer inte hem förrän efter midnatt vilket var lite olägligt. Det är tur att man hunnit bekanta sig med lite folk under tiden man varit bosatt här, annars hade det blivit mindre kul.

Att aik förlorade var väl inte så kul, däremot är det kul att termometern visar 11 plusgrader ute just nu, INTE HELT FEL VA? Just det. Blir skoj att åka hem till skellefteå nästa helg där det är snö och kallt haha, klart det blir skoj! Jag hoppas jag hinner med allt jag vill hinna med bara.

Nu ska jag fortsätta fundera på vad som ska hända, om jag ska sitta här och förfesta med mig själv som en liten mobbad gås..eller om jag kanske kan hitta någon förfest.. vi får se helt enkelt.

lördag !

Godmorgon era små skalbaggar!

Idag är jag uppe tidigt, jag steg upp bara en timme efter jag gör i normala fall när jag ska jobba.. WHYYYY tänker ni då förstår jag. Jo för jag gick och la mig så tidigt igår, rätt logiskt va;)

Vi skulle egentligen ha afterwork, men afterworken blev inte afterwork så jag och Camilla for till hennes kompisar i Solna istället, men jag var så trött så jag tackade för mig redan vid 23 tiden och åkte skrammelbuss hem! Men det är rätt skönt också. Nu har jag hela dagen på mig att gå på stan och försöka hitta något tjusigt, jag fyller ju trots allt år snart så jag förtjänar det !

Time for me to live my life

Torsdag och sen fredag, det är en bra tanke tycker jag! Idag är det jobb jobb som gäller, imorgon med iofs men sen är det afterwork imorgon efter jobbet, men eftersom jag är en fattig lus så blir det lugna puckar.. vi kör på lördag istället.. he-he.

Jag har sagt det innan, men nästa vecka får gärna komma lite snabbare, jag väntar nämligen på ett besked som kan göra mig gladast i världen, det är det jag siktar på! Fasiken alltså.. jag hoppas verkligen jag får dela med mig av det till alla, min glädje jag kommer ha då, förhoppningsvis!

MOTIVATION

MOTIVATION är lite av det jag behöver just nu, men jag ska inte klaga. Jag väntar på en grej som jag tror på! Tänka positivt måste man!


Keyshia Cole ft. Nicki Minaj


en trött måndag

Idag har varit den tröttaste dagen på länge, helgen har bestått av roligheter och lite kaos också men det behövs ju ibland kan man ju tycka...eller kanske inte!

Jag har i alla fall fått ett nytt uppdrag på "jobbet", kan fortfarande inte kalla det för ett jobb då jag fortfarande inte har någon fast ersättning(mitt konto gråter mer än någonsin). Imorgon ska jag på en spännande grej också! WEEOO säger jag!

Vad osammanhängande detta blev känner jag, och jag orkar inte riktigt fixa till det heller! Det var min roliga update från idag,..godnatt

just can't get enough

Denna däremot är skön!


e.t

Okej den här låten var inte så jävla bra, men eftersom jag är så bra på att lägga upp nya låtar... (okej lite sämre nu senaste tiden) så lägger jag upp den ändå haha.


RSS 2.0