Mannen.. myten.. leslie!


27 Juli

ca 2 veckor kvar till barcelona!

11.07.20

Känner att jag är sjukt bra på att blogga nu för tiiiiiiiiiin. Fefan..  förlåt mina kära få, tappra, trogna läsare.

Jag är fortfarande taggad som en get på Barcelona, inte så ologiskt kanske, ca 3 veckor kvar nu!! TAGGIG TAGG!
Fan.. jag kommer inte på något mer att skriva. SAKNAR ALLA I SKELLEFTEÅ!! Tina kommer förmodligen och hälsar på också inom en snar framtid, då ska jag äntligen få fara till Kolmården och vara som en 3 åring, gött.

Stockholm är nice, lite för stort för mig ibland men vad ska man göra. Jag kan ramla mitt på gatan och ingen vet vem jag är, det kan väl vara bra..i vissa sammanhang. Som att jag flög upp för rulltrappan(det är meningen att ni ska misstolka) när Rårå hälsade på, i skelle hade det varit awkward, här rycker man på axlarna och tänker att man är cool ändå. IM COOOOOL

im coolin im coolin coolin, im chillin im chillin chillin

let the sun shine

Grym låt och grymma dansare!

myror i brallan

Nu är resan till barcelona bokad och betald och jag kommer att ha myror i brallan till dess att jag landat på spansk mark den 13 augusti!

Det firar vi med lite vin!

Barcelona

BARCELONA I AUGUSTI! Kan inte vara mer taggad!! Kommer bli sååååååå nice

Lördag

Idag har jag gått runt hela stockholm känns det som i mina fötter. Har följt med pappa och Kerstin när de turistat, men det var kul, inte något jag hade fått för mig att göra själv.

Så nu är jag helt slut, tröttast i världen och medan Pappa och Kerstin är i stan så ska jag titta på film och käka popcorn, precis det jag vill göra just nu så det är heeeeeeeelt ok även om det är lördag ;) Hade däremot inte varit helt fel att befinna sig i Skell och vara galen på stadsfesten som mina käraste vänner gör.

RSS 2.0