soffigt

Godmorgon!
Jag var nära på att slänga upp min soffa på blocket nu, men sen kom jag och tänka på ifall någon vill köpa den NU då har vi ju ingen soffa fram till 31 januari..skulle ju vara lite surt att sitta på golvet så jag tror jag väntar lite lite till innan jag lägger upp den. Eller kan man skriva i annonsen att den inte får hämtas förrän 31 januari? Nä de låter väl knäppt haha. MICKIS VILL DU KÖPA SOFFAN ELLER VADÅ?

Idag så kan det hända att det ringer någon som vill komma och titta på lägenheten, sista gången jag kollade igår så var det 22 st i kö så jag förväntar mig nästan att det ska ringa någon idag, och ev. komma och titta. Och min och Andrés glädje kommer hänga på den/de personer som kommer att ta lägenheten.. kommer de att kunna flytta in den 31 januari och låta oss slippa betala 2 månads hyror till ? Eller kommer dom inte kunna flytta in förrän 1 april då vår uppsägningstid går ut? Jag ska hålla tummarna iaf att de som kommer att ta lägenheten behöver en lägenhet snabbt!

Nu till annat, Keiko kräktes "bara" en gång igår, eller under ett tillfälle fast flera gånger. Kommentaren jag fick till inlägget under var ju faktiskt smart tänkt men det är ju svårt att veta stensäkert vad det beror på. Först tänkte vi ju som jag skrev att det kunde vara mask, men vi har då kollat och inte sett någon mask i varken kräk eller hennes  avföring (fult ord förövrigt) och har läst att dessa maskar kan vara upp till 15 cm långa, så mask är det nog inte ändå så vi väntar med avmaskningen. Hon har då inte varit hängig varken igår eller idag så det var nog bara något tillfälligt, och som du som kommenterade skrev så kan det ju vara för att hon känner på sig att det är flytt på gång och att magen på henne börjar spöka av det.

Så mycket text jag har börjat skriva, ska försöka sluta göra det eftersom det är lite jobbigt att läsa en massa långa inlägg ;) Såg Miami inc precis, jag och rårå hade ju tänkt tatuera oss under jul/nyår men de blev inte av, jag har nämligen inte råd längre eftersom jag behöver alla pengar jag kan spara till Stockholmsflytten. Dock är det tur att jag har en superschysst faster som kommer låta mig bo där tillfälligt när jag fått jobb men ifall vi inte hittat bostad ännu och det känns såååååååå skönt att veta!

NU ska jag sluta skriva!

PS. Jag lovar att mer bilder kommer slängas upp när jag har flyttat, händer inte så mycket spännande här som känns värt att fota (förutom Keiko då). Kommer att måsta ta en drös bilder på henne nu innan jag flyttar så jag kan ha och titta på när jag saknar henne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0